Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ 2008/09, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2
ashton
Επί τάπητος τα θέματα της ΑΕΚ
Σήμερα στις 18.30 αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στην Θεσσαλονίκη ώστε να τακτοποιήσει προσωπικές του εκκρεμότητες. Αμέσως θα κατευθυνθεί στα γραφεία της ερασιτεχνικής, όπου θα έχει ιδιαίτερη συνομιλία με τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου για όλα τα θέματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Όπως, για τη στελέχωση του ρόστερ, τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για το γήπεδο που θα επιλεγεί και θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κώστας Φλεβαράκης θα συναντηθεί, τόσο με τον Δημήτρη Πρίφτη για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, όσο και με τον αρχηγό του Δικέφαλου Νίκο Χατζή.

aekbc.gr
ashton
Αναβρασμός επικρατεί στην Ένωση λόγω των ανοικτών θεμάτων που παρατηρούνται στην ομάδα. Μετά τους Νίκο Χατζή και Δημήτρη Πρίφτη, ο Κώστας Φλεβαράκης αναμένεται να συναντηθεί στην Θεσσαλονίκη με τον Χρήστο Ταπούτο, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη. Δεν αποκλείεται αύριο, κιόλας, ν’ αναχωρήσει με προορισμό την συμπρωτεύουσα για να έχει συνομιλίες με ανθρώπους του μπάσκετ. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει με ανυπομονησία να λήξουν οριστικά οι υποθέσεις των δύο έμπειρων παικτών, ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία ανεύρεσης παικτών. Το πρόγραμμα των Φλεβαράκη, Τσέκου είναι καθημερινά βεβαρημένο, όπως βέβαια και του διοικητικού διδύμου Βασίλη Βάσσιου και Μπάμπη Καραμανλή.

aekbc.gr
ashton
Μπλόκο στον Μάκη, αλλά...

Tου Γιώργου Νικολάου
30/07/2008 (21:02)

Ο Κώστας Φλεβαράκης έθεσε "επί τάπητος" (χθες) στην "κιτρινόμαυρη σύναξη" της Νέας Φιλαδέλφειας το όνομα του Μάκη Νικολαΐδη. Η διοίκηση της ΑΕΚ γνώριζε την επιθυμία του και είχε φροντίσει από νωρίς να "στήσει μπλόκο" στα... Τρίκαλα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετική ενημέρωση για το όψιμο ενδιαφέρον της "Ένωσης" έχουν λάβει εκπρόσωποι του παίκτη, ο οποίος "αναζητείται" από τη διοίκηση των Τρικάλων και τους Μπάμπη Καραμανλή - Βασίλη Βάσσιο!

Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι δεν έχουν εύκολο έργο, αφού εξακολουθούν να κρατούν στα χέρια τους την "χειροβομβίδα" με διπλή περόνη, ήτοι τα συμβόλαια των Νίκου Χατζή και Δημήτρη Παπανικολάου. Ο προπονητής θέλει τους δύο παίκτες, αλλά υπό προϋποθέσεις. Οι προϋποθέσεις είναι κυρίως οικονομικές, αφού είναι αδύνατο να χωρέσουν όλοι στο "μικρής εμβέλειας" μπάτζετ. Αυτή την ώρα έχει προγραμματιστεί νέα επαφή ανάμεσα στους Καραμανλή - Χατζή, σε μία προσπάθεια να βρεθεί η "χρυσή τομή".

Ο αρχηγός "έχει λαμβάνειν" μαζί με τα δεδουλευμένα παλαιοτέρων ετών ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ. Ο "Παπ" έχει συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν ύψους 350.000, κατά άλλους 370.000 ευρώ! Δύσκολα - πολύ δύσκολα, οι διοικούντες την ΑΕΚ θα βρουν λύση και επομένως, ο Νικολαΐδης που δεν μπορεί να περιμένει, θα χαθεί. Η πρόταση των Τρικάλων είναι άκρως δελεαστική και ξεπερνά κάθε προσδοκία για τα δεδομένα της νεοφώτιστης ΚΑΕ. Ο Νικολαΐδης -όπου κι αν ιδιωτεύει- θα βρίσκεται με το στυλό στο χέρι και έτοιμος να τιμήσει τη προσφορά των Θεσσαλών.

Ο Κώστας Φλεβαράκης, στο μεταξύ, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Ενδεχομένως να έχει συνάντηση με τον Χρήστο Ταπούτο, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του, αλλά χωρίς ακριβή προϋπολογισμό, ούτε αυτή η επαφή θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Μακεδόνας προπονητής ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Λετονία (το Σάββατο) και ελπίζει ότι μέχρι τότε θα έχει πληροφορηθεί το αποτέλεσμα των επαφών με Χατζή - Παπανικολάου.

Το κλειστό του Σπόρτιγκ "κερδίζει πόντους" στην "μάχη" με τα Ανω Λιόσια, παρά το γεγονός ότι δεν καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της ΑΕΚ. Ο κ. Φλεβαράκης εντόπισε τις αδυναμίες και έχει ενημερώσει σχετικά τους υπεύθυνους, προκειμένου για άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων.

basketblog.gr
ashton
30/7
QUOTE
Ανανεώθηκε το ραντεβού διοίκησης - Χατζή
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η απογευματινή συνάντηση μεταξύ των μελών της ΚΑΕ και συγκεκριμένα των Βασίλη Βάσσιου και Μπάμπη Καραμανλή και του αρχηγού της ομάδας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του Χατζή, με τα μέλη της διοίκησης να δηλώνουν ότι σέβονται την ιστορία του και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό να παραμείνει στην Ένωση. Τις προσεχείς ημέρες ωστόσο, θα γίνει και νέα συνάντηση.


31/7
QUOTE
Οι προθέσεις των Ταπούτου, Παπανικολάου
Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι συναντήσεις που έκανε στην Θεσσαλονίκη με τους Χρήστο Ταπούτο και Δημήτρη Παπανικολάου ο Κώστας Φλεβαράκης. Πριν αναχωρήσει για την Σουηδία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους δύο έμπειρους παίκτες, ώστε να ενημερωθεί «δια ζώσης» για τις προθέσεις τους. Ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ επισήμανε ότι εξετάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ορισμένες συμφέρουσες προτάσεις και ο έμπειρος διεθνής παίκτης ότι επιθυμεί να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΚ. Ο τελευταίος δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση και με τους παράγοντες της ΚΑΕ για το ενδεχόμενο παραμονής του.
Ο Κώστας Φλεβαράκης, εξάλλου, είχε αλλεπάλληλα ραντεβού με μάνατζερ, οι οποίοι του κατέθεσαν λίστες με υποψήφιους καλαθοσφαιριστές. Σήμερα, τελικά, θα επισκεφθεί το κλειστό του Σπόρτιγκ «κιτρινόμαυρη» αντιπροσωπεία, προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές. Παράλληλα, οι ιθύνοντες τον σύλλογο εξετάζουν κι άλλες γηπεδικές λύσεις, όπως του κλειστού του Ελληνικού και αυτό των Άνω Λιοσίων.


aekbc.gr

QUOTE
Στενές επαφές...

Του Γιώργου Νικολάου
31/07/2008 (15:50)

Τo μπαράζ επαφών δεν έχει τελειωμό στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Χατζής μάλλον μένει, ο Μάκης Νικολαΐδης σκέφτεται να επιστρέψει έπειτα από το μεταμεσονύχτιο κάλεσμα της "Ένωσης", ο Χρήστος Ταπούτος φεύγει...
Αναλυτικά:

- Το κλίμα στη χθεσινή συνάντηση Καραμανλή – Βάσσιου - Χατζή ήταν πράγματι θετικό, όπως ανακοίνωσε και επισήμως η ΚΑΕ. Οι διοικούντες την ΑΕΚ επανέλαβαν προς τον Καλαματιανό την επιθυμία τους να βρεθεί η "χρυσή τομή" στο οικονομικό, καθώς αποτελεί ζήτημα πρωτευούσης σημασίας η διατήρηση της "σημαίας" στον "κιτρινόμαυρο" ιστό της. Οι διοικούντες την ΚΑΕ επιθυμούν ο Χατζής να αναλάβει ενεργό ρόλο στην "επόμενη ημέρα" της ΑΕΚ, ήτοι διοικητικό πόστο στα πρότυπα του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΠΑΕ, σε χρόνο που θα επιλέξει ο παίκτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι του προτάθηκε θέση προέδρου ή τζένεραλ μάνατζερ. Κάτι ανάλογο οραματίζονταν για τον Χατζή και τα μέλη της "Ορίτζιναλ 21", κατά την περσινή σεζόν και πριν από την εμφάνιση του Δημήτρη Δρόσου. Ο Χατζής δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα της πρόωρης αποχώρησης του από την ενεργό δράση. Θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, τουλάχιστον, για δύο χρόνια εντός του παρκέ. Καλοβλέπει το ενδεχόμενο να παραμείνει σε παραγοντικό πόστο στην ΑΕΚ που ανδρώθηκε, αλλά έπειτα από τρία - τέσσερα χρόνια. Ο Χατζής έκρινε, ωστόσο, ειλικρινές το ενδιαφέρον των Καραμανλή - Βάσσιου, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να χρεωθούν ενδεχόμενη φυγή του δημοφιλούς αρχηγού των 4 τίτλων, και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τις επόμενες ημέρες.

- Για τον Μάκη Νικολαΐδη τα γράψαμε. Δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη. Ο παίκτης θα συναντηθεί με τους παράγοντες της ΑΕΚ εντός της ημέρας. Ο Νικολαΐδης καλύπτεται από την "κιτρινόμαυρη" προσφορά, αλλά θα απαιτήσει εγγυήσεις. Άγνωστο είναι τί θα γίνει με το χρέος των 32.000 ευρώ και την πρόθεση του παίκτη να κινηθεί εναντίον της ΑΕΚ και εναντίον του πρώην προέδρου Γιάννη Γρανίτσα.

- Ο Κώστας Φλεβαράκης συναντήθηκε το πρωί με τον Χρήστο Ταπούτο. Δεδομένο είναι ότι ο Μακεδόνας τεχνικός εξέφρασε προς τον παίκτη την επιθυμία του ιδίου και της διοίκησης να διατηρήσει την "κιτρινόμαυρη" φανέλα, αλλά λογικά δεν θα βρεθεί λύση. Ιδιαίτερα δε, όσο παραμένει θολό το τοπίο στο οικονομικό και δεν προσδιορίζεται το "μπάτζετ". Ο Ταπούτος έχει κουραστεί, πάντως, από την αβεβαιότητα τόσων ετών στην ΑΕΚ και προτιμά να αλλάξει στρατόπεδο.


basketblog.gr
ashton
QUOTE
Ο Κυριακόπουλος στην ΑΕΚ
Πρεμιέρα στο μεταγραφικό παζάρι κάνει σήμερα η ΑΕΚ, με την απόκτηση του έμπειρου παίκτη Γιάννη Κυριακόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια του περασμένου πρωταθλήματος στην ΑΕΛ (σε 24 αγώνες σημείωσε 94 πόντους, ενώ είχε 25 ασίστ και εννιά κλεψίματα). «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η μεταγραφή μου σε μια τόσο ιστορική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ» τόνισε ο Γιάννης Κυριακόπουλος και κατέληξε: «Θα συμβάλω τα μέγιστα προκειμένου η νέα ομάδα μου να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα». Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ αγωνίστηκε και στον Πανιώνιο, την Ολυμπιάδα, το Ρέθυμνο (έπαιξε τελικό κυπέλλου Ελλάδας εναντίον του Παναθηναϊκού), Αιγάλεω και Άνω Λιόσια.


aekbc.gr



Στατιστικά του παίκτη
http://vasilissa.blogspot.com/2008/08/blog-post.html
nikefalin
QUOTE(ashton @ Aug 2 2008, 23:43 ) *
aekbc.gr
Στατιστικά του παίκτη
http://vasilissa.blogspot.com/2008/08/blog-post.html


και πριν ashton λαλήσει 3 έχουμε και αμερικανό!

QUOTE
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για Τόμπσον:
"Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την μεταγραφή του Ντι Τζέι Τόμπσον, ο οποίος έχει ύψος 1μ.74 και γεννήθηκε το 1985. Πρόκειται για έναν γρήγορο πλέι μέικερ, εξαιρετικό σουτέρ, ο οποίος παίζει άμυνα στην μπάλα.
Στην πολωνική ομάδα είχε 15,7 πόντους (5ος στην Λίγκα), μάζεψε τρία ριμπάουντ μέσο όρο, 4,1 ασ. μ.ο., 1,7 κλεψίματα μέσα σε 34 λεπτά μ.ο. (52% διπ., 43,3τριπ., 71% βολές). Από το 2003 ως και την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 αγωνιζόταν στο κολέγιο Appalachian. Την περίοδο 2006-7 σε 33 παιχνίδια σημείωσε 15,6 πόντους και την προηγούμενη 19,1".


και όποιος θέλει να τον δει

http://www.youtube.com/watch?v=B5BJKfZEV4s...3467&Itemid=146

καλούλης φαίνεται για να κουβαλήει μια ομάδα σωτηρίας, δεν είναι Κικι Κλάρκ αλλά δεν είναι και άσχετος, δε φαίνεται να έχει ασσιστ, αριστερή πλευρά και άμυνα (τουλάχιστον σε 5 λεπτά βίντεο αυτά φαίνονται, γερό δεξί μπάσιμο , ταχύτητα και τρίποντο, καλή εκτέλεση από πικ&ρολ)
ashton
Στατιστικά καριέρας + άλλο ένα βιντεάκι
http://vasilissa.blogspot.com/2008/08/dj-thompson.html


το προφιλ του

D.J. Thompson Basketball Career / Stats:
Darryl James Thompson … Born May 2, 1985 … Son of JoAnn Scott
-------------------------------------------------------------------------------
Outlook:
Super quick scoring PG, with high basketball IQ. Virtually unstoppable. His size doesn't prevent him from being one of the best defenders around. His tenacious defense & his quick hands allow him to steal many balls from the opponent. Despite of being a scoring machine, DJ will also contribute in running the team and creating for his teammate. Is also an excellent passer.
Big heart & winner mentality.
-------------------------------------------------------------------------------
Career:
Raleigh, N.C. Leesville Road
2003-2004: Appalachian St. (NCAA): 30 games: 5.7ppg, 1.7rpg, 2.6apg
2004-2005: Appalachian St. (NCAA): 30 games: 11.2ppg, 2.6rpg, 4.4apg, 2.7spg, FGP: 40.8%, 3Pts: 40.7%
2005-2006: Appalachian St. (NCAA): 30 games: 19.1ppg, 3.7rpg, 4.4apg, 2.7spg, FG: 38.2%, 3PT: 38.1%, FT: 80.5%
2006-2007: Appalachian St. (NCAA): 33 games: 15.6ppg, 3.3rpg, 4.9apg, 2.6spg, FGP: 39.2%, 3Pts: 37.6%, FT: 78.3%
2007: July: HSM International Exposure Camp in Las Vegas, Nevada
2007-2008: AZS Koszalin (Poland-DBE, starting five): 31 games: Score-5(15.5ppg), 3.0rpg, 4.1apg, 2.2spg, 2FGP: 52.5%, 3PT: 39.4%, FT: 71.4%
-------------------------------------------------------------------------------
Awards/Achievements:
Southern Conf. North Division Regular Season Runner-Up -05
Southern Conf. Tournament Semifinals -05-06-07
All-Southern Conf. 3rd Team -05
Southern Conf. All-Tournament 1st Team -06
Preseason All-Southern Conf. 1st Team -07
All-Southern Conf. 1st Team -06, 07
Southern Conf. North Division Regular Season Champion -07
Polish League All-Star Game -08
nikefalin
QUOTE(ashton @ Aug 3 2008, 20:56 ) *
Στατιστικά καριέρας + άλλο ένα βιντεάκι
http://vasilissa.blogspot.com/2008/08/dj-thompson.html
το προφιλ του

αυτό το βιντέακι φαίνεται να είναι από το πολωνικό all star game tongue.gif ούτε άμυνες ούτε τίποτα.
αφού έπαιξε και στο πολωνικό all star , καλούλης θα ναι.
ashton
QUOTE
The Mountaineers return all five starters, including guard D.J. Thompson. He is one of the best players in the conference and one of the more underrated mid-major guards in the country. Thompson is an outstanding scorer who can fill it up in a hurry. He is also a very good defender and passer.


από review της περιοδου 2006/07 στο NCAA


Και μια παρουσίαση της ομάδας του εκείνη τη χρονιά
http://extrapolater.com/2007/02/20/who-the...e-mountaineers/

φωτό με κίτρινα.... ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ...

QUOTE
* As a member of PETA, he gets extremely pumped up for the annual tilt against Furman.
* Thinks yellow road uniforms make him look like a coward.
* Says he loves hip-hop, but is secretly a huge Coldplay fan.
kaukasios
ο Φωτης Βασιλοπουλος στην ΑΕΚ.
nikefalin
QUOTE(kaukasios @ Aug 9 2008, 19:20 ) *
ο Φωτης Βασιλοπουλος στην ΑΕΚ.

κλείνει ο άσσος με υλικό ευκαιριών. Και για τον Κυριακόπουλο και για το Φώτη και για τον d.j. η ευκαιρία να παίξουν, να ανεβάσουν το προφίλ τους , να "ματώσουν" και να αγαπηθούν είναι τώρα.
ο Βασιλόπουλος αποτελεί συμπάθεια μου από τότε που καθάριζε τους διαγωνισμούς τριπόντων στα all star!

Btw, ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει ο Κακαβάς ?
a bullet for your head
QUOTE(nikefalin @ Aug 9 2008, 19:22 ) *
Btw, ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει ο Κακαβάς ?

Αν δεν κανω λαθος περυσι αγωνιστηκε στον Σπορτινγκ,ενω φετος θα παιξει στην Α.Ε.Π.Ψυχικου,Γ' Εθνικη.Με καθε επιφυλαξη..
nikefalin
και ξαφνικά φτιάχνουμε ρόστερ....

με τους Χατζή , Παπανικολάου Νέμεθ, Βασιλόπουλο, Κυριακόπουλο, Τόμσον , Δορκοφίκη και 2 παιδιά τα τμήματα υποδομής ( ο διεθνής Αντωνάκης που επιστρέφει αύριο από το ευρωμπάσκετ παίδων και άλλο ένα παιδί και θα είχαμε κι άλλον έναν εαν ο ανατολιωτάκης δεν τον έδινε στην Κηφισιά εκ μέρους της Ερασιτεχνικής προν αλλάξει διοίκηση.... πάντως αυτά τα παιδιά έχουν τελέντο αλλά δεν είναι έτοιμα ακόμα, πρώτη φορά θα κάνουν προετοιμασία με το ανδρικό) είναι 8-9 παίκτες και έχουμε περιθώριο για 1 αμερικανό και 3 κοινοτικούς, άρα πάμε για 12 άδα.
φημολογείται ένας διεθνής εσθονός (Κίκερπιλ ή κάπως έτσι) 3-4άρι. Μένουν ουσιαστικά οι ψηλοί (ο αμερικανός σίγουρα), και το....γήπεδο ( μεταξύ Σπόρτιγκ και Α.Λιόσια, ashton τι προτιμάς ?)
suspect
μιλαμε δεν ξερω ουτε εναν για δειγμα απο αυτους που ηρθαν.

ευχομαι και προσευχομαι σε μια αξιοπρεπη παρουσια...
Hakeem
Ηρθε και ο Βούλγαρος Λιλοφ για δοκιμή, εβαζε 20αρες στο ευρωπαικο των U-20, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει εδώ.
nikefalin
Υπέγραψε και ο Εσθονός φόργουορντ Τάρμο Κίκερπιλ , ο 2ος μετά τον Μιούρσεπ που θα αγωνιστεί στην ομάδα.
Κοντά στα 2 μέτρα, διεθνής , θα τον δούμε μιας και δεν έχω καμμιά εικόνα από το πολωνικό πρωτάθλημα που ψωνίζουμε.

Κυνηγάμε τον Μίκαελ Αντερσεν , τον Δανό που είχε παίξει πριν 11 χρόνια στη 2η χρονιά του Ιωαννίδη. Καλοδεχούμενος αν έρθει , ψηλό παιδί, θα παίξει όσο μπορεί.
XATZIS
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΙ?????Ο ΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ???
nikefalin
QUOTE(XATZIS @ Aug 28 2008, 01:55 ) *
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΙ?????Ο ΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ???


Ο Σπανός είναι ελέω ανατολιωτάκη στην Κηφισιά. Ο αντωνάκης μόλις προχτές γύρισε από το ευρωμπάσκετ παίδων και πρέπει να ξεκουραστεί. τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο (πολύ ή λίγο) αλλά δεν είνια καθόλου μα καθόλου έτοιμα για τόσες ευθύνες. Ας πάρουν μέρος στην προετοιμασία να δουν πως δουλεύουν σε αυτό το επίπεδο και μετά ο προπονητής να εκτιμήσει πως μπορούν να αξιοποιηθούν. Θέλω κι εγω να δω επιτέλους νέα παιδιά που να παίζουν (χάσαμε 2 γενιές παιδιών που θα μπορούσαν να στηρίζουν τώρα την ομάδα), με τον σωστό τρόπο . Τα έχω δει τα τωρινά παιδιά να παίζουν.
ashton
Μια που γύρισα πριν λίγες μέρες από τις διακοπές, να βάλω μερικά στοιχεία για τους παίκτες που πήραμε


ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ (25.4.1980, 2m05)

στατιστικά καριέρας
http://vasilissa.blogspot.com/2008/08/blog-post_05.html


ISTVAN NEMETH (16/11/1979, 1m88)


ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (8.2.1986, 1μ86)

στατιστικά του Ουγγρου και του Βασιλόπουλου
http://vasilissa.blogspot.com/2008/08/nemeth.html

TARMO KIKERPILL (13.6.1977, 1m96)

στατιστικά καριέρας :
http://vasilissa.blogspot.com/2008/08/kikerpill.html
Vas
Ο Ταπούτος τελικά που πάει??
nikefalin
Κι άλλος ένας "αγνωστος Χ" για την ΑΕΚ....μακάρι ο Φλεβαράκης να ναι καλός στα μαθηματικά με τόσους αγνώστους στην φετινή εξίσωση

QUOTE
Ανακοίνωσε τον Ραντούνοβιτς


Ο κοινοτικός φόργουορντ -το όνομα του οποίου κρατιόταν σαν επτασφράγιστο μυστικό στην ΑΕΚ- είναι ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς, ο 28χρονος Μαυροβούνιος η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε κι επίσημα.

Αναλυτικά στο επίσημο site της ομάδας αναφέρονται τα εξής: "Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπάλσα Ραντούνοβιτς (2μ.06, 1980) από το Μαυροβούνιο, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις σμολ και πάουερ φόργουορντ.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο ΑΠΟΕΛ και είχε σε 16 παιχνίδια (στο κυπριακό πρωτάθλημα) 11,1 πόντους(63% δίποντα), 5,2 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 1,1 κλεψίματα. Στο ΦΙΜΠΑ ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ είχε σε δύο παιχνίδια 10,5 πόντους (50% δίποντα), 4,5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2,5 κλεψίματα, 1 κόψιμο. Τα τρία τελευταία χρόνια έπαιξε στην Κύπρο (ΑΕ Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ).

Αγωνίστηκε, επίσης, στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Μπουντούσνοστ, αλλά και στην Βιβοβάρνα Λάσκο. Χαρακτηριστικό είναι ότι με τη φανέλα της ΑΕΛ έπαιξε εναντίον του ΠΑΟΚ (2/11/05), όπου είχε κερδίσει στην Θεσσαλονίκη η κυπριακή ομάδα με 75-74"

sport 24.gr
Konstantinos_Thessaloniki
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, προπονητής στην ΑΕΛ μέχρι κάποιο σημείο της σεζόν πέρσυ ήταν ο coach Barton, ο οποίος μπορεί και να έδωσε πληροφορίες και συστάσεις για τον παίκτη στον Φλέβα, μιας και γνωρίζονται από τη Σουηδία που προπονεί ο 2ος..

Υ.Γ. Η Μπουντούσνοστ πότε έγινε γαλλική? blink.gif
ashton
Γιατί η Πιβοβάρνα Λάσκο πότε έγινε Βιβοβάρνα ? :-)

η πορεία του

2007-08 : ΑΠΟΕΛ
2006-07 : ΑΠΟΕΛ
2005-06 : ΑΕΛ
2004-05 : ΑΕΛ
2003-04 : Gravelines
2002-03 : Pivovarna Lasko
2001-02 : KK Buducnost
2000-01 : KK Buducnost
1999-00 : KK Buducnost
1998-99 : KK Buducnost
1997-98 : KK Buducnost
Konstantinos_Thessaloniki
O Kikerpil πέτυχε 6 πόντους σε 15' συμμετοχής στο χθεσινοβραδυνο παιχνίδι της Εσθονίας με αντίπαλο την Πορτογαλία και είχε επίσης και 2 ασσίστ.. bball.gif
nikefalin
QUOTE(ashton @ Sep 4 2008, 10:29 ) *
Γιατί η Πιβοβάρνα Λάσκο πότε έγινε Βιβοβάρνα ? :-)

ελα ντε ? Πιβο στα στα σλοβένικα σημαίνει Μπύρα και Πιβοβάρνα είναι η ζυθοποιία tongue.gif
ashton

στατιστικά του Ραντούνοβιτς (ότι βρήκα)

http://vasilissa.blogspot.com/2008/09/radunovic.html
Giorgos#4
βλεπω τον ταπουτο να μενει στην αεκ τελικα...
Hakeem
εγώ βλέπω την ΑΕΚ να πηγαίνει άπατη, ο Φλεβαράκης έχω την εντύπωση πως παίρνει παίκτες που έχει δει ή αντιμετωπίσει στις εξωτικές του εμπειρίες σε Σουηδία και Πολωνία και απορώ πως η διοίκηση της ΑΕΚ τον αφήνει να κάνει τοσο εν λευκώ κουμάντο. Αν παραιτηθεί το Νοέμβριο, ξέρουν πόσα λεφτά θα χρειαστεί να δώσουν εκείνη τη στιγμή για να πάρουν 3-4 παικτες και προπονητή για να σώσουν την παρτίδα; Αν σώζεται...
ashton
Ο Ταπούτος μάλλον στον Άρη θα πάει.

QUOTE
Τουντζιαράκης και Πατήσια

Την περίπτωση του Φάνη Τουντζιαράκη εξετάζουν στην ΑΕΚ για την μια εκ των δύο θέσεων των σέντερ. Ο 20χρονος ύψους 2,07μ. πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαρούσι και βρίσκεται στην λίστα του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος για την άλλη θέση του ψηλού θα επιλέξει μπασκετμπολίστα από τις ΗΠΑ.

Οσον αφορά την νέα έδρα της ΑΕΚ οι άνθρωποι του κλειστού των Πατησίων αναμένεται να απαντήσουν θετικά. Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ πρότεινε είτε να πληρώσει 50.000 ευρώ και αναλάβει τα έργα που πρέπει να γίνουν η διοίκηση του γηπέδου ή να πληρώσει 20.000 ευρώ και να κάνει η ίδια τα έργα. Τέλος, αναμένεται η απάντηση και από το κλειστό του Ελληνικού.


dikefalos.gr
XATZIS
ΣΤΟ BASKEΤΒLOG ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΕΤΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nikefalin
Εαν επαληθευθεί είναι η πρώτη "ετοιμη", πραγματικά καλή λύση 41.gif

QUOTE
Συμφώνησε με τον Μπράιαντ




Η αναζήτηση του Αμερικανού σέντερ από την ΑΕΚ όλα δείχουν ότι ολοκληρώθηκε καθώς ο εκλεκτός του Κώστα Φλεβαράκη είναι ο Τρέβον Μπράιαντ.

Ο 25χρονος παίκτης (υψ. 2.06) έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, στον Ηρακλή, τον Κολοσσό και την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Αμαρουσίου. Με την ομάδα των Βορείων Προαστίων έπαιξε σε 22 παιχνίδια όπου είχε μέσο όρο 10,2 πόντους και 5,1 ριμπάουντ.

Ο Μπράιαντ έχει συμφωνήσει προφορικά και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.

sport24.gr
asxetos
O Betts μάλλον Ουκρανία πάει.
Vas
Ο Τουντζιαράκης έπαιξε πέρσι λίγα δευτερόλεπτα στο Μαρούσι. Δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος για δεύτερο 5αρι. Πάντως είναι κρίμα για την ΑΕΚ να χτυπάει το 4ο σε δυναμικότητα 5άρι του Αμαρουσίου. Ή το Μαρούσι έχει ανέβει πολύ ή η ΑΕΚ έχει πιάσει πάτο. sad.gif

Ο Μπριαντ θα βοηθήσει μέσα στην ρακέτα, αν και ποιο πολύ παίζει 4άρι…
ashton
Δυστυχώς η ΑΕΚ έχει πιάσει πάτο, δεν έχει ανέβει τόσο το Μαρούσι ...
a bullet for your head
QUOTE(Vas @ Sep 8 2008, 17:10 ) *
Ο Τουντζιαράκης έπαιξε πέρσι λίγα δευτερόλεπτα στο Μαρούσι. Δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος για δεύτερο 5αρι. Πάντως είναι κρίμα για την ΑΕΚ να χτυπάει το 4ο σε δυναμικότητα 5άρι του Αμαρουσίου. Ή το Μαρούσι έχει ανέβει πολύ ή η ΑΕΚ έχει πιάσει πάτο. sad.gif

Ο Μπριαντ θα βοηθήσει μέσα στην ρακέτα, αν και ποιο πολύ παίζει 4άρι…

Ο Τουντζιαρακης ειναι 21 ετων κ πιστευω οτι για τα δεδομενα της φετινης ΑΕΚ,δεν θα ειναι κ ασχημη εναλλακτικη λυση στο σεντερ.Ο Φλεβαρακης αν δεν κανω λαθος,τον ειχε κ στον Μακεδονικο προπερσι,δειχνοντας μια μικρη εμπιστοσυνη σ αυτον.Ο Μπραιαντ εχει πολυ θετικη παρουσια αυτα τα χρονια στην Α1 κ για την ΑΕΚ,θα αποτελουσε ιδανικη λυση.Οντως ειναι ενα power forward,με καλο περιφερειακο σουτ κ με καλο κορμι για να δινει λυσεις κ στο 5.
ashton
QUOTE
Ο Μπράιαντ στην ΑΕΚ 9/9/2008
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τρέβον Μπράιαντ (2μ.06, 1983), ο οποίος αγωνίστηκε στο περασμένο πρωτάθλημα στο Μαρούσι.
περισσότερα »
Ο Αμερικανός παίκτης, απόφοιτος του Μιζούρι, έπαιξε κατά το παρελθόν στην Φρανκφούρτη, Μπενετόν, Κολοσσό, Ηρακλή, Περιστέρι και Μαρούσι. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε 22 παιχνίδια πέτυχε 10,3 πόντους μ.ο., 5,1ριμπ., ενώ στη φάση των πλέι οφ σε 13 ματς πέτυχε 7,2ποντ. μ.ο. και 5 ριμπάουντ. Ο Μπράιαντ από σήμερα θα είναι συμπαίκτης του Περικλή Δορκοφίκη, που εμφανίζεται στην φωτογραφία.

aekbc.gr



Καριέρα - στατιστικά του Bryant
http://vasilissa.blogspot.com/2008/09/bryant.html
ashton
AEK having problems to participate in A1 due to some debts to players and agents. The administration trying to solve the problem soon. Coach Flevarakis wants Michael Andersen (213-C-74, college: Rhode Island) as backup Center or the Latvian Kaspars Cipruss (210-C-82).

eurobasket.com
ashton
Φιλική νίκη για το Ρέθυμνο

13/09/2008 (23:11)

Τα πρώτα του συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Κώστας Φλεβαράκης, μέσω του σημερινού φιλικού που έδωσε η ομάδα του με αντίπαλο το Ρέθυμνο στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το παιχνίδι ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και λίγη σημασία έχει το τελικό σκορ (69-71), με το οποίο ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση.

Η "Ένωση" αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, ενώ στα θετικά περνάει η παρουσία του Ντι Τζέι Τόμπσον, αλλά και του Γιάννη Κυριακόπουλου. Το Ρέθυμνο παρουσιάστηκε σαφώς πιο έτοιμο, αφού οι παίκτες του είναι καιρό μαζί και έχουν κάνει πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία.

basketblog.gr
a bullet for your head
QUOTE(ashton @ Sep 14 2008, 00:19 ) *
Φιλική νίκη για το Ρέθυμνο

13/09/2008 (23:11)

Τα πρώτα του συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Κώστας Φλεβαράκης, μέσω του σημερινού φιλικού που έδωσε η ομάδα του με αντίπαλο το Ρέθυμνο στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το παιχνίδι ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και λίγη σημασία έχει το τελικό σκορ (69-71), με το οποίο ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση.

Η "Ένωση" αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, ενώ στα θετικά περνάει η παρουσία του Ντι Τζέι Τόμπσον, αλλά και του Γιάννη Κυριακόπουλου. Το Ρέθυμνο παρουσιάστηκε σαφώς πιο έτοιμο, αφού οι παίκτες του είναι καιρό μαζί και έχουν κάνει πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία.

basketblog.gr

Δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα για την ΑΕΚ...
ashton
η ήττα από τον ΑΓΟΡ, όταν είσαι με 8 παίκτες και ουσιαστικά χωρίς σέντερ δεν είναι περίεργη.

QUOTE
Α1: Κοντά σε Άντερσεν η ΑΕΚ

14/09/2008, 10:27 | Σχόλια (0)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μίκαελ Άντερσεν βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος Δανός σέντερ (2,14μ.) φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ένωση και αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα που αγωνίστηκε πρώτη φορά τη διετία 1997-99 όταν προπονητής ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Σκαφάτι με την οποία πάντως πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 7 αγώνες (1.3π., 2,6 ριμπ.), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην πολωνική Τσάρνι Σλουπσκ όπου σε 15 παιχνίδια είχε μέσο όρο 6.8 πόντους και 5.1 ριμπάουντ.


sportfm.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Την διετία 97-99 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο Ιωαννίδης. Ήταν τη διετία 96-98.
a bullet for your head
Η επιτροπη επαγγελματικου αθλητισμου,θα αποφασιζε σημερα για το αν θα παραχωρουσε το πιστοποιητικο συμμετοχης στην ΑΕΚ,η' οχι..δυσκολα τα πραγματα..
nikefalin
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 15 2008, 18:05 ) *
Η επιτροπη επαγγελματικου αθλητισμου,θα αποφασιζε σημερα για το αν θα παραχωρουσε το πιστοποιητικο συμμετοχης στην ΑΕΚ,η' οχι..δυσκολα τα πραγματα..


τέλειωσε και αυτό

QUOTE
Πήρε το χαρτί!

Του Γιώργου Νικολάου


Τι και αν ο δρόμος είναι δύσβατος; Η ΑΕΚ καταφέρνει και ξεπερνά τις δυσκολίες και αυτό είναι μια πρώτη νίκη της διοίκησης Καραμανλή, πριν καν η ομάδα πατήσει παρκέ. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν σήμερα από την ΕΕΑ, καθώς η "Ένωση" εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως οι διοικούντες έβαλαν το χέρι στην τσέπη και οι έχοντες λαμβάνειν έβαλαν νερό στο κρασί τους.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έβγαλε τον “άσσο από το μανίκι της”, όπως είχαμε γράψει από το Σάββατο, ήτοι μία απόδειξη είσπραξης του 2007 που εμφάνιζε ότι το χρέος διακανονίστηκε έως το 2010, και η ΕΕΑ παραχώρησε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι Μπάμπης Καραμανλής, Βασίλης Βάσσιος και Λία Μάντη - Διαμαντοπούλου δικαιούνται να πανηγυρίζουν για την διπλωματική νίκη τους και "σταυροκοπιούνται" για να μην τους ξαναβρεί στο μέλλον το ίδιο άγχος, που λίγο έλειψε να τους λυγίσει! Και μάλιστα για χρωστούμενα παρελθόντων ετών. Οι διοικούντες την ΚΑΕ δεν τα είχαν βρει μέχρι αργά χθες το βράδυ με τον μάνατζερ παικτών, ο οποίος διαφωνούσε, αλλά πέτυχαν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο χαρτί. Την πλευρά τού μάνατζερ εκπροσώπησε ο νομικός Ανδρέας Ζαγκλής.

Οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι με την εμφάνιση τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, βρέθηκαν προ εκπλήξεως, ήτοι προ του... Σπύρου Παντελιάδη (ενός χρέους που αφορούσε στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ), τον οποίο δεν περίμεναν. Ούτε αυτό το εμπόδιο, όμως, αποδείχθηκε αρκετό για να στερήσει από την ΑΕΚ τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.


basketblog.gr
nikefalin
welcome Mike! άλλη μια καλή για τα φετινά δεδομένα κίνηση

QUOTE
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Πριν από λίγη ώρα έφθασε στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Μίκαελ Άντερσεν, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση της Διοίκησης. Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος είχε περάσει επί εποχής Γιάννη Ιωαννίδη από την Ένωση, την περασμένη αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Σκαφάτι με την οποία αγωνίστηκε σε 7 αγώνες (1.3π., 2,6 ριμπ.), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην πολωνική Τσάρνι Σλουπσκ όπου σε 15 παιχνίδια είχε μέσο όρο 6.8 πόντους και 5.1 ριμπάουντ. Ο Μίκαελ Άντερσεν συνομίλησε με τον Κώστα Φλεβαράκη, στον οποίο επισήμανε ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα την προσεχή Κυριακή το πρωί. "Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που επιστρέφω ύστερα από περίπου δέκα χρόνια στην ΑΕΚ", τόνισε ο Δανός σέντερ και συνέχισε: "Είμαι έτοιμος να προσφέρω τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων".


και επίσης είχαμε την 1η αποχώρηση

QUOTE
Ραντούνοβιτς τέλος

Του Γιώργου Νικολάου
19/08/2008 (22:20)

Ήλθε, είδε, τον... είδαν και απήλθε!
Ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς δεν θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μαυροβούνιος παίκτης, που πέρυσι έπαιξε στο κυπριακό πρωτάθλημα και στο ΑΠΟΕΛ, δεν έπεισε τον Κώστα Φλεβαράκη, που δεν δίστασε να τον αλλάξει, πριν ακόμα χρεωθεί την αντικατάσταση.


basketblog.gr
ashton


Στατιστικά καριέρας του Αντερσεν
http://vasilissa.blogspot.com/2008/09/andersen.html
XATZIS
ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ??
oktaba
Πολύ καλή μεταγραφή ο αντερσεν πιστευω οτι θα βοηθησει την ΑΕΚ φετος αν κ ειναι λιγο μεγαλος.
ashton
QUOTE
Α1 ΑΕΚ
"Τσεκάρει" Γεωργιανούς

Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2008 19:39


Οι φήμες περί αποχώρησης του Μπάλσα Ραντούνοβιτς έχουν αναπτύξει έντονη μεταγραφολογία στις τάξεις της ΑΕΚ και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κώστας Φλεβαράκης "τσεκάρει" παίκτες από τη Γεωργία.

Ο πρώτος ακούει στο όνομα Τζιόρτζι Σερμαντίνι (ύψους 2.16) κι ο δεύτερος Βίκτορ Σανικίτζε (2.03). Αμφότεροι αγωνίζονται στην εθνική ομάδα της συγκεκριμένης χώρας και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον προπονητή της ΑΕΚ πριν μερικές ημέρες στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ (Β' κατηγορία).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο (Σανικίτζε) υπέγραψε την Κυριακή συμβόλαιο με την εσθονική Ταρτού Ροκ, οπότε αυτόματα διαγράφτηκε από τη λίστα της Ένωσης.

Στο μεταξύ στην Ελλάδα βρίσκεται από την Κυριακή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, ο Μίκαελ Άντερσεν. Ο Δανός σέντερ έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση (που έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη), αλλά δεν συμμετείχε.

Από Δευτέρα στο μεταξύ αναμένεται η προετοιμασία της Ένωσης να συνεχιστεί με αρκετά νέα πρόσωπα. Εκτός του Άντερσεν, το παρών θα δώσει κι ο Ίστβαν Νέμεθ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ουγγαρίας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα "κιτρινόμαυρα" συνεργεία θα μπουν στο κλειστό του Σπόρτιγκ την Τρίτη, οπότε αυτό σημαίνει ότι για λίγες ακόμη ημέρες οι προπονήσεις της ΑΕΚ θα συνεχιστούν στον Άγιο Κοσμά.

sport24.gr

QUOTE
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ: Κατέληξε σε Σανικίτζε ο Φλεβαράκης PDF Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΟΓΚΑΣ
Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2008 23:58
sanikidje.jpgΗ ιστοσελίδα eurobasket.com στέλνει τον Γεωργιανό "μπόμπερ" Βίκτορ Σανικίτζε (22 χρ., 2,03 μ.) στην Εσθονική Ταρτού Ροκ. Ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες τον θέλουν να τα έχει βρει με τον Κώστα Φλεβαράκη και να ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει τη θέση του Μπάλσα Ραντούνοβιτς στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Τον 22άχρονο διεθνή σμολ φόργουορντ γνωρίζει πολύ καλά ο Κώστας Φλεβαράκης μια και τον αντιμετώπισε με την Εθνική Σουηδίας προ ολίγων ημερών. Στα τέσσερα πρώτα ματς των Γεωργιανών στον τρίτο όμιλο της β’ κατηγορίας της FIBA έχει κατά μέσο όρο 21,5 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.

Οι εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται εντός των ημερών. Τώρα, είτε η παραπάνω ιστοσελίδα είχε λάθος πληροφόρηση, είτε ο παίκτης ξεγέλασε τους «κιτρινόμαυρους».

Εξάλλου στην Αθήνα βρίσκονται από την Κυριακή (21/09) το μεσημέρι οι Μίκαελ Άντερσεν και Κώστας Φλεβαράκης που έδωσαν το παρών στην απογευματινή προπόνηση.

Σε αυτή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής, ο αντιπρόεδρος, Βασίλης Βάσιος και η νομική σύμβουλος, Λία Μάντη Διαμαντοπούλου που νωρίτερα είχαν συνάντηση.


orasports.gr

QUOTE
Α1: «Κιτρινόμαυρος» ο Καραποστόλου;

22/09/2008, 02:47 | Διαβάστικε 1566 φορές Σχόλια (0)
(Photo: Action Images).

Ίσως συνεχίσει στην ΑΕΚ την καριέρα του ο Σωτήρης Καραποστόλου. Ο Έλληνας φόργουορντ, πρώην του Ρεθύμνου, μαζί με τον μάνατζέρ του, θα έχουν τη Δευτέρα συνάντηση με τον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή και υπάρχει θέληση, από αμφότερες τις πλευρές, για συνεργασία τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γεωργιανού διεθνούς σέντερ, Τζιόρτζιο Σερμαντίνι, προτάθηκε μεν στην «Ένωση», όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε, αφού ο Κώστας Φλεβαράκης δε φάνηκε να ικανοποιείται από τα προσόντα του.

Εν τω μεταξύ, ο Μίκαελ Αντερσεν έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, που έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη. Τη Δευτέρα, αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Ιστβαν Νέμεθ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης


sportfm.gr

QUOTE
Κυνηγά το... 13άρι

Tου Γιώργου Νικολάου
22/09/2008 (15:10)

Oι αριθμοί φανερώνουν "λαχείο", ή μάλλον... 13άρι στο ΠΡΟ-ΠΟ! Μιας και φορά τη φανέλα με το 13 στην Εθνική Γεωργίας. Ο Κώστας Φλεβαράκης τον θέλει διακαώς. Η διοίκηση της ΑΕΚ έστειλε και προσύμφωνο. Και περιμένει. Ο λόγος για τον Βίκτορ Σανικίντζε.

Ο διεθνής φόργουορντ (22, 2.03) από τη Τυφλίδα "έκλεψε τη καρδιά" του προπονητή της "Ένωσης", ο οποίος τον είδε στο πρόσφατο αγώνα Σουηδίας - Γεωργίας (61-59) στην Ουμέα. Ο Γεωργιανός φόρτωσε το σουηδικό καλάθι με 19 πόντους, ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ.

Η Γεωργία είναι η ομάδα με την οποία η Σουηδία του Φλεβαράκη δίνει τη μάχη της για τον προβιβασμό στην Α' κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Σανικίντζε έχει κατά μέσο όρο 21,5 πόντους και 8 ριμπάουντ στους αγώνες του πρώτου γύρου. Υπήρξε προ τεσσάρων ετών νούμερο 42 στα ντραφτ του ΝΒΑ και επιλογή των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους οποίους αγωνίστηκε, όμως, μόνο σε ένα φιλικό.

Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι φαίνεται, ωστόσο, ότι έχουν μπλέξει σε "παιχνίδια μάνατζερ". Διαβάζουν σε ξένες ιστοσελίδες ότι ο παίκτης έχει κλείσει σε άλλη ομάδα και βρίσκονται σε "αναμμένα κάρβουνα". Όπως βρίσκεται και ο Φλεβαράκης που αναζητεί και σέντερ. Η ΑΕΚ ελπίζει ότι ο παίκτης θα στείλει πίσω το προσύμφωνο με την υπογραφή του κι ότι το σίριαλ θα έχει αίσιο τέλος. Θα δείξει...


basketblog.gr


και :
http://vasilissa.blogspot.com/2008/09/blog-post_21.html
στατιστικά των Shermantini - Sanikidze με την Γεωργία.
Hakeem
Μπάλας; Ζώης Μπάλας; Ζώης Μπάλας?

Πλάκα κάνεις ρε Φλεβαράκη...
Gravedigger
QUOTE(Hakeem @ Sep 24 2008, 13:53 ) *
Μπάλας; Ζώης Μπάλας; Ζώης Μπάλας?

Πλάκα κάνεις ρε Φλεβαράκη...

Λίγα για τον φίλο μου! tongue.gif
XATZIS
ΤΙ ΕΣΤΙ ΖΩΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ??ΠΟΣΟ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.