QUOTE(big dirk @ Mar 28 2008, 23:25 )
καλο ματσακι ακουγεται!
Ωραίο, θα το τιμήσω...
captain charisma
Mar 29 2008, 02:12
DAMN ξεχασα οτι μας κοψαν το σπορτ+ εδω περα...
Masterpiece_G4
Mar 30 2008, 16:23
Σημερα εχει καλους αγωνες. Εχει κανενα αγωνα σημερα το Sport+?
Pierce
Mar 30 2008, 16:26
(το ποστ σου ,μεταφερθηκε στο καταλληλο θρεντ)
στο spor+ εχει αγωνες μονο τις παρασκευες. sopcast (ή καποιο αλλο stream και Αγιος ο Θεος
Pierce
Apr 11 2008, 20:50
03:30 Sport+ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
Οι πρώτες μεταδόσεις της ΕΡΤ για τα πλέι οφ (κατευθείαν από το Μαγουλά
)
Σάββατο: 22:00 Σπερς-Σανς σπορ+ και αμέσως μετά μαγνητοσκόπηση από την ΕΤ-1
Μεγάλη Τετάρτη προς Μεγάλη Πέμπτη: 02:30 Ντιτρόιτ-Φιλαδέλφια. Θα το δείξει η ΕΤ-1 σε μαγνητοσκόπηση μετά τη λειτουργία της Ανάστασης ξημερώματα Κυριακής.
Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν κανονικά.
Pierce
Apr 17 2008, 21:34
γεια σου ρε μεγα μορφη με τις διασυνδεσεις σου
NBAholic
Apr 19 2008, 00:48
Μεγάλη Τετάρτη προς Μεγάλη Πέμπτη: 02:30 Ντιτρόιτ-Φιλαδέλφια. Θα το δείξει η ΕΤ-1 σε μαγνητοσκόπηση μετά τη λειτουργία της Ανάστασης ξημερώματα Κυριακής.
Κατά τη 1-1:30 να αρχίσει που θα αρχίσουμε να χωνεύουμε τη μαγειρίτσα θα είναι ό,τι καλύτερο, παρότι πρόκειται για τη λιγότερο προβεβλημένη σειρά πλέι οφ απ'όλες.
geosider
Apr 20 2008, 00:09
QUOTE(morfi @ Apr 17 2008, 19:33 )
Οι πρώτες μεταδόσεις της ΕΡΤ για τα πλέι οφ (κατευθείαν από το Μαγουλά
)
Σάββατο: 22:00 Σπερς-Σανς σπορ+
και αμέσως μετά μαγνητοσκόπηση από την ΕΤ-1Μεγάλη Τετάρτη προς Μεγάλη Πέμπτη: 02:30 Ντιτρόιτ-Φιλαδέλφια. Θα το δείξει η ΕΤ-1 σε μαγνητοσκόπηση μετά τη λειτουργία της Ανάστασης ξημερώματα Κυριακής.
Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν κανονικά.
που είναι το ματς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
διέκοψα τη σαββατιάτικη έξοδο και έστειλα την γυναίκα για ύπνο γι' αυτό
λίγη αξιοπιστία επιτέλους ρε μαγουλά
NBAholic
Apr 20 2008, 00:49
Θέλω να ελπίζω στις 2, που είναι και ελεύθερο το πρόγραμμα, οπότε αν το βάλουν υπάρχει μια σχετική ελπίδα να δούμε όλο το ματς χωρίς περικοπές.
Edit: Το σάιτ της ΕΡΤ λέει αύριο στις 2...
Αυτό το αμέσως μετά μαγνητοσκόπηση ήταν τρελή μούφα...Το πρόγραμμα της ΕΡΤ γράφει αυτό που λες nbaholic..Ποτέ όλη την χρονιά δεν γινόταν αυτό άλλωστε...
Ginobili
Apr 20 2008, 01:32
QUOTE(Rondo @ Apr 19 2008, 23:27 )
Αυτό το αμέσως μετά μαγνητοσκόπηση ήταν τρελή μούφα...Το πρόγραμμα της ΕΡΤ γράφει αυτό που λες nbaholic..Ποτέ όλη την χρονιά δεν γινόταν αυτό άλλωστε...
Στο πρόγραμμα της ΕΡΤ,διαβάζω ότι τον αγώνα(Σπέρς-Σάνς) θα τον δείξει πάλι αύριο Κυριακή στις 02:00(ξημερώματα Δευτέρας...)(ΕΤ1)
Έλεος....ό,τι θέλουν κάνουν,όποια στιγμή θέλουν...μπάχαλο..... Άλλα υπόσχονται...άλλα πράττουν...
To πρόγραμμα άλλαξε. Ξημερώματα Μεγάλης Πέμπτης στις 3:00 θα δείξει το Βοστόνη-Σέλτικς.
edit: DUH!
Βοστόνη-Ατλάντα ήθελα να γράψω.
NBAholic
Apr 21 2008, 21:19
Ειλικρινά, δεν έχω λόγια να κρύψω τη χαρά μου...
...που ρύθμισα μια βδομάδα πριν το βίντεο τώρα που είμαι εκτός για Μ.Τετάρτη.
Βασικά επειδή τους δίνει ό,τι παιχνίδι θέλει το ίδιο το ΝΒΑ εγώ το είχα δει αυτό από το σάιτ του πρωταθλήματος που λέει ότι στην Ελλάδα δείχνει παιχνίδια το σπορ+ και ελεγε οτι δειχνει αυτο που αναφερει ο προτελευταιος φιλος...αρα εκει ειναι η σιγουρη πηγη των παιχνιδιων που θα δειχνει...
mj23lbj23
Apr 22 2008, 00:02
Στο nba.com γραφει τις μεταδοσεις εκει που λεει schedule international.tv για καθε χωρα και για την Ελλαδα.
captain charisma
Apr 26 2008, 15:49
ποτε εχει παλι ματς το σπορτ+ οεοε?
Τετάρτη προς Πέμπτη στις 5 το πρωί...
QUOTE(Rondo @ Apr 26 2008, 17:02 )
Τετάρτη προς Πέμπτη στις 5 το πρωί...
Απ'ότι έμαθα αύριο το βράδυ στη 1 μετά τα μεσάνυχτα είναι η επόμενη μετάδοση.
NBAholic
Apr 29 2008, 17:54
Στην ΕΤ-1 θα δεήσουν να δείξουν καμιά μαγνητοσκόπηση ή τζάμπα περιμένουμε;
Το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι πως η ετ1 θα δείξει ζωντανά όλους τους τελικούς...Αύριο στη 1 το παιχνίδι που δείχνει είναι Κλίβελαντ- Ουάσιγκτον
Με τα τηλεοπτικά στο UK ξέρει κανείς τί θα γίνει για του χρόνου;
Ginobili
Apr 30 2008, 23:48
QUOTE(Rondo @ Apr 29 2008, 20:44 )
Το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι πως η ετ1 θα δείξει ζωντανά όλους τους τελικούς...Αύριο στη 1 το παιχνίδι που δείχνει είναι Κλίβελαντ- Ουάσιγκτον
Παρακούγεται καλό..για να είναι αληθινό...και επειδή η ΕΡΤ και ο Μαγουλάς είναι τρομερά ΑΝΑξιόπιστοι στις προαναγγελίες τους για τις μεταδώσεις...έχω σοβαρούς λόγους να αμφιβάλλω...
Το πρόγραμμα της ΕΡΤ για το Σπορτ+ το παρακολουθώ συνέχεια..και πάντα στο τέλος αλλάζει...Για σήμερα π.χ διάβαζα από το site τους τις τελευταίες μέρες ότι το Σπορτ+ θα είχε μετάδωση στις 5 τα ξημερώματα...τελικά έχουν στις 1....
Μακάρι πάντως στους τελικούς...να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους...
Δεν διαφωνώ όμως σε 10 λεπτά συντονιστείτε σπορ+...
Σήμερα ευχαριστήθηκα τη μεγάλη νίκη των Γουίζαρντς και την Παρασκευή στις 3 το ξημέρωμα το σπορ+ δείχνει το 6ο παιχνίδι της σειράς Σέλτικς-Χοκς...
sarounas
May 1 2008, 08:28
QUOTE(Rondo @ May 1 2008, 04:11 )
Σήμερα ευχαριστήθηκα τη μεγάλη νίκη των Γουίζαρντς και την Παρασκευή στις 3 το ξημέρωμα το σπορ+ δείχνει το 6ο παιχνίδι της σειράς Σέλτικς-Χοκς...
ευχαριστώ ρε Rondo, τι να σου πω;
την άλλη φορά γράψε και το αποτέλεσμα
πόσες φορές ακόμα θα πούμε να μην γράφετε τίποτα για την εξέλιξη των παιχνιδιών
ΕΔΩ
καλα προσπαθεις να βγεις και απο πανω;
Εχεις δει κανεναν αλλον να εχει ποσταρει αποτελεσμα εδω μεσα; Και πες οτι δεν το ξερες, δεκτον ,ζητα συγνωμη και τελος, αλλα οχι να του λες του αλλου οτι ξυπνησε με νευρα! Πρεπει να αναθεωρησεις τον τροπο που εκφραζεσε στο φορουμ...
QUOTE(pierce21 @ May 1 2008, 16:58 )
καλα προσπαθεις να βγεις και απο πανω;
Εχεις δει κανεναν αλλον να εχει ποσταρει αποτελεσμα εδω μεσα; Και πες οτι δεν το ξερες, δεκτον ,ζητα συγνωμη και τελος, αλλα οχι να του λες του αλλου οτι ξυπνησε με νευρα! Πρεπει να αναθεωρησεις τον τροπο που εκφραζεσε στο φορουμ...
Είπα δεν το ήξερα...Υπάρχει και καλύτερος τρόπος να πεις στον άλλον ότι κάνει κάποιο λάθος...Δεν είναι ανάγκη να ειρωνευτείς...Γι'αυτό απάντησα έτσι...Στο φόρουμ εκφράζομαι όπως μου εκφράζεται ο καθένας...
sarounas
May 1 2008, 23:24
QUOTE(Rondo @ May 1 2008, 16:44 )
QUOTE(Rondo @ May 1 2008, 17:03 )
Είπα δεν το ήξερα...Υπάρχει και καλύτερος τρόπος να πεις στον άλλον ότι κάνει κάποιο λάθος...Δεν είναι ανάγκη να ειρωνευτείς...Γι'αυτό απάντησα έτσι...Στο φόρουμ εκφράζομαι όπως μου εκφράζεται ο καθένας...
μια χαρά ξύπνησα το πρωί, τί νεύρα να έχω πρωτομαγιάτικα που δεν χρειάζεται να τρέχω πρωί πρωί για δουλειά, ίσα ίσα κέφια είχα
κρίμα για σένα πάντως που θεώρησες το παραπάνω ποστ μου άξιο παρεξήγησης και μάλιστα όπως βλέπω κατά την γνώμη σου έχεις απαίτηση να σου ζητήσω και συγγνώμη
τί να σου πω, αν παρεξηγιέσαι από κάτι τέτοια
και μην ξεχνάς το λάθος είναι δικό σου
τέλος πάντων όπως νομίζεις...
NBAholic
May 1 2008, 23:39
Επειδή συχνά έχουμε παρεξηγήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι πρέπει να μπει δίπλα στον (ή κάτω απ'τον) τίτλο ένα σαφές διευκρινιστικό. Θα προσπαθήσω να το προσθέσω σύντομα για να τελειώνουμε.
ΥΓ. Το έκανα. Πείτε μου αν προτιμάτε τη διευκρίνιση εκεί ή δίπλα στον τίτλο.
captain charisma
May 1 2008, 23:42
σημερα στις 2 παρα 10 εχει κλιβελαντ ουασιγκτον
QUOTE(sarounas @ May 2 2008, 00:24 )
μια χαρά ξύπνησα το πρωί, τί νεύρα να έχω πρωτομαγιάτικα που δεν χρειάζεται να τρέχω πρωί πρωί για δουλειά, ίσα ίσα κέφια είχα
κρίμα για σένα πάντως που θεώρησες το παραπάνω ποστ μου άξιο παρεξήγησης και μάλιστα όπως βλέπω κατά την γνώμη σου έχεις απαίτηση να σου ζητήσω και συγγνώμη
τί να σου πω, αν παρεξηγιέσαι από κάτι τέτοια
και μην ξεχνάς το λάθος είναι δικό σου
τέλος πάντων όπως νομίζεις...
Φίλε ΕΓΩ έφταιγα απλά πίσω από έναν υπολογιστή δεν ξέρω το ύφος με το οποίο κάποιος γράφει κάτι...Συγγνώμη δεν το ήξερα...Δεν είχα καμία απαίτηση εννοείται για συγγνώμη αφού εγώ έκανα το λάθος...Τώρα στα ον τόπικ...Την άλλη εβδομάδα το σπορ+ θα δείξει 3 παιχνίδια ξημερώματα Πέμπτης, Σαββάτου και βράδυ της ίδιας μέρας...
PanosIlio
May 2 2008, 08:52
Στο πρόγραμμα του ΣΠΟΡ+ σήμερα δείχνει ένα παιχνίδι για τις 2:30.
Ξέρει κανείς ποιο είναι ή αν είναι από καμιά σειρά που έχει τελειώσει?
Στις 3 τα ξημερώματα ζωντανά από την Ατλάντα το 6ο παιχνίδι της σειράς Σέλτικς-Χοκς...
PanosIlio
May 2 2008, 09:39
Α οκ, ωραίο ματσάκι, ευχαριστώ
patrickdrd
May 2 2008, 11:47
QUOTE("NBAholic")
Επειδή συχνά έχουμε παρεξηγήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι πρέπει να μπει δίπλα στον (ή κάτω απ'τον) τίτλο ένα σαφές διευκρινιστικό. Θα προσπαθήσω να το προσθέσω σύντομα για να τελειώνουμε.
ΥΓ. Το έκανα. Πείτε μου αν προτιμάτε τη διευκρίνιση εκεί ή δίπλα στον τίτλο.
Δεν νομίζω να το καταλαβαίνουν οι χρήστες που μπαίνουν,
φαντάσου ότι έμπαινες εσύ στο φόρουμ κ το έβλεπες για πρώτη φορά,
θα καταλάβαινες ότι δεν πρέπει να γράφεις αποτελέσματα;
Κατά την γνώμη μου νομίζω πως πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο το μήνυμα,
όπως κάτι σε: "παρακαλώ μην γράφετε αποτελέσματα εδώ" ή κάτι τέτοιο
captain charisma
May 2 2008, 15:15
εχτες η ετ1 στις 4 ειχε αφιερωμα στον σακιλ ο'νιλ τα παιδικα του χρονια τη πρωσοπικη ζωη του και απο τη θητεια του σε λουισανα στειτ σε ματζικ λεικερς μαιαμι!περιπου 1 ωρα κρατησε...
Λοιπόν έμαθα πότε ξαναδείχνει παιχνίδια το σπορ+...Για τις επαναλήψεις δεν ξέρω τίποτα...Οι μεταδόσεις γι'αυτή την εβδομάδα που ποστάρω τώρα είναι πάντως 100% σίγουρες...Πρώτο παιχνίδι στις 3 τα ξημερώματα από Τετάρτη προς Πέμπτη, Ορλάντο- Ντιτρόιτ....Δεύτερο παιχνίδι στις 4 τα ξημερώματα Παρασκευή προς Σάββατο Γιούτα Τζαζ- Λέικερς....Τέλος ξημερώμτα από Κυριακή για Δευτέρα Ορλάντο-Ντιτρόιτ και πάλι...
NBAholic
May 6 2008, 15:01
Πολλή Ανατολή ρε σεις και το κακό είναι ότι το Ντιτρόιτ δε λέει να χάσει για να μας χαιρετίσει τους δέκτες...Λίγο Βοστώνη-Κλίβελαντ δεν μπορούσαν να έχουν αντί για διπλό πιάτο Ντιτρόιτ;
QUOTE(NBAholic @ May 6 2008, 16:01 )
Πολλή Ανατολή ρε σεις και το κακό είναι ότι το Ντιτρόιτ δε λέει να χάσει για να μας χαιρετίσει τους δέκτες...Λίγο Βοστώνη-Κλίβελαντ δεν μπορούσαν να έχουν αντί για διπλό πιάτο Ντιτρόιτ;
Βασικά απ'οτι ακούω να λέει σε κάθε μετάδοση ο Μαγουλάς, δείχνουν ότι παιχνίδι τους λένε ότι θα στείλουν οι Αμερικάνοι...
Βασικά απ'οτι ακούω να λέει σε κάθε μετάδοση ο Μαγουλάς, δείχνουν ότι παιχνίδι τους λένε ότι θα στείλουν οι Αμερικάνοι...
αυτο εχω την εντυπωση συνεβαινε στην κανονικη περιοδο.τωρα η ερτ διαλεγει ποια παιχνιδια θα δειξει.εχει στη συμφωνια υπογραψει οτι θα δειξει συγκεκριμενο αριθμο αγωνων και διαλεγοτν ποιους θελουν να δειξουν.περισσοτερο ανατολη δειχνουν επειδη ειναι πιο νωρις.διαλεγουν παιχνιδια που ξεκινουν γυρω στις 2 με 3 ωρα ελλαδος και οχι 4:30 η 5.
QUOTE(rchos7 @ May 7 2008, 03:42 )
αυτο εχω την εντυπωση συνεβαινε στην κανονικη περιοδο.τωρα η ερτ διαλεγει ποια παιχνιδια θα δειξει.εχει στη συμφωνια υπογραψει οτι θα δειξει συγκεκριμενο αριθμο αγωνων και διαλεγοτν ποιους θελουν να δειξουν.περισσοτερο ανατολη δειχνουν επειδη ειναι πιο νωρις.διαλεγουν παιχνιδια που ξεκινουν γυρω στις 2 με 3 ωρα ελλαδος και οχι 4:30 η 5.
Δεν νομίζω φίλε, γιατί την Παρασκευή που ήταν η τελευταία μετάδοση, ο Μαγουλάς δεν ήξερε καν ακριβώς μέρα και ώρα που θα δείξουν το επόμενο παιχνίδι...Αν επέλεγε η ΕΡΤ θα ήξερε έτσι δεν είναι???
Δεν νομίζω φίλε, γιατί την Παρασκευή που ήταν η τελευταία μετάδοση, ο Μαγουλάς δεν ήξερε καν ακριβώς μέρα και ώρα που θα δείξουν το επόμενο παιχνίδι...Αν επέλεγε η ΕΡΤ θα ήξερε έτσι δεν είναι???
εγω νομιζω οτι αν τους τα εστελε το nba θα ηξερε ποιο θα παιζανε.ο μαγουλας εχει πει οτι στην πρωτη φαση των πλευ οφ επελεξαν να δειξουν λιγα παιχνιδια γιατι εχουν συγκεκριμενο αριθμο αγωνων που θα δειξουν και προτιμουν να δειξουν ημιτελικους και τελικους πιο πολυ.αρα υποθετω αυτο σημαινει οτι η ερτ επιλεγει τι θα δειξει.βασικα το εχω συμπαιρανει και απο αλλα σχολιακια που εχει κανει ανα τους αγωνες.
QUOTE(rchos7 @ May 7 2008, 04:04 )
εγω νομιζω οτι αν τους τα εστελε το nba θα ηξερε ποιο θα παιζανε.ο μαγουλας εχει πει οτι στην πρωτη φαση των πλευ οφ επελεξαν να δειξουν λιγα παιχνιδια γιατι εχουν συγκεκριμενο αριθμο αγωνων που θα δειξουν και προτιμουν να δειξουν ημιτελικους και τελικους πιο πολυ.αρα υποθετω αυτο σημαινει οτι η ερτ επιλεγει τι θα δειξει.βασικα το εχω συμπαιρανει και απο αλλα σχολιακια που εχει κανει ανα τους αγωνες.
Δεκτό...Απλά τους τελικούς μην τους μετράς γιατί τους είχαν εξασφαλίσει όλους και μάλιστα να μεταδωθούν ζωντανά από την ΕΤ1...
να ρωτησω κατι..προχτες το ψηφιακο της ερτ εδειξε καποιον αγωνα?στο προγραμμα εγραφε γενικα και αοριστα ΝΒΑ ζωντανα στις 05.00 χωρις να αναφερει συγκεκριμενο παιχνιδι..απὀτι βλεπω το ιδιο ισχυει και για αποψε..
"ΣΑΒΒΑΤΟ 17/05/2008 05:00
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / NBA
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΒΑ: PLAY-OFFS Ζωντανή μετάδοση"
QUOTE(McRae @ May 16 2008, 20:30 )
να ρωτησω κατι..προχτες το ψηφιακο της ερτ εδειξε καποιον αγωνα?στο προγραμμα εγραφε γενικα και αοριστα ΝΒΑ ζωντανα στις 05.00 χωρις να αναφερει συγκεκριμενο παιχνιδι..απὀτι βλεπω το ιδιο ισχυει και για αποψε..
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / NBA
Φίλε μου έδειξε το παιχνίδι Λέικερς-Τζαζ και απ'όσο ξέρω το ίδιο θα δείξει και την ώρα που γράφεις...
sarounas
May 16 2008, 20:33
QUOTE(McRae @ May 16 2008, 20:30 )
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / NBA
στις 5κ30 τα ξημερώματα θα δείξει κλασικά το
UTAH-LAL το έκτο παιχνίδι της σειράςπάντως καλό θα ήταν να έδειχναν και κανένα από τα άλλα δύο ζευγάρια που δεν έχουν δείξει τίποτα
τί είδους προγραμματισμός είναι αυτός που έχει γίνει, δεν μπορώ να καταλάβω
QUOTE(sarounas @ May 16 2008, 21:33 )
στις 5κ30 τα ξημερώματα θα δείξει κλασικά το UTAH-LAL το έκτο παιχνίδι της σειράς
πάντως καλό θα ήταν να έδειχναν και κανένα από τα άλλα δύο ζευγάρια που δεν έχουν δείξει τίποτα
τί είδους προγραμματισμός είναι αυτός που έχει γίνει, δεν μπορώ να καταλάβω
Αγαπητέ Σαρούνας νομίζω πως όπως σε όλες τις κινήσεις της ΕΡΤ έτσι και στην συγκεκριμένη ΔΕΝ υπάρχει προγραμματισμός...Και δυστυχώς δεν το λέω για πλάκα, αλλά μιλάω πολύ σοβαρά...
παιδια καλημερα.
θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει πού και πότε θα μεταδοθούν οι αγώνες της τελικής φασης ανατολής-δύσης, και των τελικών;
ευχαριστώ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.