Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τηλεοπτικά ΝΒΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Pierce
τις κυριακες γινονται νωρις το μεσημερι οι αγωνες στην Αμερικη . Οποτε εδω θα τους βλεπουμε πιο λογικες ωρες και ακομα ευκολοτερα αγωνες απο την δυση(μεγαλυτερη διαφορα ωρας, +10)
vastravoud
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί θα δείξουν περισσότερες ομάδες επιλέγοντας Κυριακή;

Πάντως, το να γυρίζεις από βόλτα Παρασκευή βράδυ, έχοντας υπολογίσει βέβαια να προλάβεις το παιγνίδι, να κοιμούνται όλοι και εσύ να παρακολουθείς είναι φανταστικό!
Ginobili
QUOTE(sacarame @ Oct 19 2008, 18:56 ) *
Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του Μαγουλά, ο άνθρωπος είπε και για τους Σέλτικς που επίσης έχουν 6 παιχνίδια μέσα στο πακέτο της ΕΡΤ.Εγώ ανέφερα μόνο αυτό το παράδειγμα.Αν και προσωπική μου άποψη είναι ότι καλό θα είναι να αποφευχθούν οι '' σιχαμένοι'' Σπερς 19.gif 19.gif (Σόρρυ φίλε Τζινόμπιλι...)

Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη,άποψη σου είναι.Εγώ έχω απλώς διαφορετική.Το θέμα είναι ότι η δημόσια τηλεόραση βάζει για σχολιαστή έναν άνθρωπο μεροληπτικό,που λόγω κόμπλεξ,σε κάθε αγώνα(παίζουν δεν παίζουν οι Σπερς) θα βρει την ευκαιρία να ρίξει την μπηχτή του εναντίον της συγκεκριμένης ομάδας.Αυτό έχει καταντήσει αηδία πια.Εκεί στην ΕΡΤ λοιπόν,να βρουν κάνα πιο αντικειμενικό....και να ξέρει και λίγο περισσότερο μπάσκετ(μόνο δύσκολο δεν είναι).
Αηδία έχει καταντήσει πια και ο Σκουντής....με σχόλια περί "ακατονόμαστου" που θυμίζει λίγο από Κόμπε...(Στην αρχή έμοιαζε με πλάκα...αλλά κατόπιν παραέγινε το κακό...) 68.gif
Air and King
Στην Αμερικη τις κυριακες στην κανονικη περιοδο ξεκηναει σχεδον παντα ενα ματς στις 12 και μιση το πρωι ωρα Αμερικης(7 και μιση το απογευμα ωρα Ελλαδος)διοτι ειναι Κυριακη μπορει να παει νωρις να παρακολουθησει παιχνιδι.H Nova μεχρι και προπερσυ που ειχε τα δηκαιωματα εδειχνε την Κυριακη παντα ματς και σχεδον αρχηζε καποιο ματς μεταξυ 7 και μιση μεχρι 10 και μιση ωρα Ελλαδος.Τωρα το Σπορ+ θα δειξει καποιες Κυριακες 3-4 μεσα στην χρονια οχι στανταρ καθε Κυριακη.

QUOTE(Ginobili @ Oct 19 2008, 23:03 ) *
Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη,άποψη σου είναι.Εγώ έχω απλώς διαφορετική.Το θέμα είναι ότι η δημόσια τηλεόραση βάζει για σχολιαστή έναν άνθρωπο μεροληπτικό,που λόγω κόμπλεξ,σε κάθε αγώνα(παίζουν δεν παίζουν οι Σπερς) θα βρει την ευκαιρία να ρίξει την μπηχτή του εναντίον της συγκεκριμένης ομάδας.Αυτό έχει καταντήσει αηδία πια.Εκεί στην ΕΡΤ λοιπόν,να βρουν κάνα πιο αντικειμενικό....και να ξέρει και λίγο περισσότερο μπάσκετ(μόνο δύσκολο δεν είναι).
Αηδία έχει καταντήσει πια και ο Σκουντής....με σχόλια περί "ακατονόμαστου" που θυμίζει λίγο από Κόμπε...(Στην αρχή έμοιαζε με πλάκα...αλλά κατόπιν παραέγινε το κακό...) 68.gif

Δεν χρειαζεται να τσαντιζεσαι με τον Μαγουλα.Η αληθεια ειναι οτι το εχει παρακανει λιγο με τους Σπερς αλλα επειδη εστειλαν το Φοινιξ διακοπες τρεις φορες τα τελευταια τεσσερα χρονια ξεσπαει.Η αληθεια παντως ειναι οτι τις δυο απο τις τρεις φορες παραπανω απο δικαια.Ο Σκουντης επειδη τον ξερω ειναι φαν του Ματζικ και θεωρει αυτον κορυφαιο ολων των εποχων και επισης θεωρει τον Κομπι καλυτερο απο τον Τζορνταν και νομιζω το εχει πει κιολας σε μεταδοση.Τωρα και εγω διαφωνω και με τους δυο σε αρκετα αλλα ας λενε, ο καθενας εχει την αποψη του.
sacarame
Αυτό που ξέχασα να γράψω και ίσως μπέρδεψα κάποιους σχετικά με τις Κυριακές,είναι το εξής.Τα ματς της Κυριακής δεν θα είναι έξτρα,αλλά θα αντικαθιστούν τα ματς της αντίστοιχης Παρασκευής.Δηλαδή όταν δείχνουν ματς Κυριακή,δεν θα έχει δείξει και την Παρασκευή αγώνα.Θα εξακολουθεί να ισχύει δηλαδή το 1 ματς την εβδομάδα.Απλώς το κάνουν για να υπάρξει μεγαλύτερη ποικιλία στις ομάδες που θα παρακολουθήσουμε.

Τώρα,πράγματι τις Κυριακές τα ματς του ΝΒΑ είναι σε πολύ πιο βολικές για εμάς ώρες.Μακάρι να καταφέρουν να πάρουν καλά ματς.
Ξέχασα να αναφέρω τέλος ότι η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα δεν θα γίνεται μεσημέρι όπως ήταν 2 χρόνια τώρα(συγκεκριμένα στις 13.30) αλλά γύρω στις 7 το απόγευμα...Επίσης βολικότερο για τους ξενύχτηδες της προηγούμενης νύχτας icon_drunk.gif

kostasvc15
Ξερει κανεις κανενα λινκ για τους αγωνες σημερα;
Pierce
δεν ειναι σημερα. Αυριο ειναι. Πιο συγκεκριμενα σε 18 ωρες RTFM tongue.gif
sacarame
QUOTE(kostasvc15 @ Oct 28 2008, 02:11 ) *
Ξερει κανεις κανενα λινκ για τους αγωνες σημερα;

Στη σελίδα rojadirecta.com(χωρίς www) συνήθως βγάζει λινκς.Εγώ τουλάχιστον από κει βλέπω κυρίως αγώνες.Πρέπει να έχεις Sopcast όμως
sacarame
Ξέχασα να πω ότι οι ώρες που δίνει η σελίδα είναι μια ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας.Δηλαδή αν δείχνει 01.00,για μας είναι στις 2 (πχ το Κλίβελαντ-Βοστώνη)
Air and King
Οσοι θελετε να δειτε τα παιχνιδια ολα τα παιχνιδια που θα δειξει το Σπορ+ μπειτε στο ανανεωμενο ΝΒΑ.com πηγαιντε εκει που λεει schedule και απο κατω απο εκει πατηστε international tv και βγαζει σε ολες τις χωρες εκτος Αμερικης ολες τις μεταδοσεις.Στο Greece πατηστε να δειτε την αφεντια μας και το ποσο λιγα ματς θα δειξουμε σε σχεση με τις αλλες χωρες.Παναθεμα την ΝΟVA 68.gif
Pierce
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...
Και εφοσον δεν εχουν τα αντιστοιχα εσοδα, λογω ωρας κυριως και μειωμενου κοινου, λογικο ειναι να υπαρχουν τοσοι λιγοι αγωνες.

1) Εδω δεν γραφουμε ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ αποτελεσματα
2) Οπως λεει ο τιτλος,ειναι για τα τηλεοπτικα, δηλαδη ΕΡΤ μονο (δυστυχως), για οποιοδηποτε αλλο μεσο(ιντερνετ δηλαδη) , πατε εδω http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...c=3834&st=0
3) Υπαρχουν αρκετες ενδιαφερουσες πληροφοριες για λινκς με sites εκει, αλλα οποιοδηποτε ποστ περιεχει λινκ για αγωνα κατευθείαν θα διαγραφεται

4) Συμφωνα με το nba.com ο πρωτος αγωνας που θα δουμε ειναι
Σελτικς - Μπουλς την Παρασκευη στις 2 το βραδυ στο Σπορ+
sacarame
QUOTE(Air and King @ Oct 28 2008, 16:40 ) *
Οσοι θελετε να δειτε τα παιχνιδια ολα τα παιχνιδια που θα δειξει το Σπορ+ μπειτε στο ανανεωμενο ΝΒΑ.com πηγαιντε εκει που λεει schedule και απο κατω απο εκει πατηστε international tv και βγαζει σε ολες τις χωρες εκτος Αμερικης ολες τις μεταδοσεις.Στο Greece πατηστε να δειτε την αφεντια μας και το ποσο λιγα ματς θα δειξουμε σε σχεση με τις αλλες χωρες.Παναθεμα την ΝΟVA 68.gif

Καλά είναι τραγικό.Ακόμα και χώρες όπως η Ταιβάν,οι Φιλιπίννες και η Πολωνία που δεν έχουν καθόλου ή μηδαμινό μπάσκετ έχουν τα τριπλά παιχνίδια από όσα θα δείξει το Σπορ+ για την regular season....Αλλά βέβαια,όταν ο μεγαλοπαράγοντας George Vasilakopoulos λέει ότι οι παίχτες του ΝΒΑ είναι ''πίθηκοι που πηδάνε για να πιάσουν την μπάλα'',και αυτά που μας δώσανε πολλά μας είναι
Ginobili
QUOTE(sacarame @ Oct 28 2008, 16:06 ) *
....Αλλά βέβαια,όταν ο μεγαλοπαράγοντας George Vasilakopoulos λέει ότι οι παίχτες του ΝΒΑ είναι ''πίθηκοι που πηδάνε για να πιάσουν την μπάλα'',και αυτά που μας δώσανε πολλά μας είναι

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον Βασιλακόπουλο,και πια είναι η γνώμη του για τον ΝΒΑ....απλώς εμείς δεν δίνουμε περισσότερα χρήματα,για να πάρουμε περισσότερους αγώνες...
captain charisma
δεν με πειραζει καθολου το οτι η κρατικη δεν δειχνει πολλους αγωνες νβα....να ειναι καλα το ιντερνετ και θα μπορω να τα βλεπω απο κει.
sacarame
QUOTE(Ginobili @ Oct 28 2008, 17:14 ) *
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον Βασιλακόπουλο,και πια είναι η γνώμη του για τον ΝΒΑ....απλώς εμείς δεν δίνουμε περισσότερα χρήματα,για να πάρουμε περισσότερους αγώνες...

Σίγουρα παίζει ρόλο το πόσα χρήματα διαθέτουν τα κανάλια
Νομίζω όμως ότι το ΝΒΑ καθορίζει το πακέτο των αγώνων με βάση και την αγορά και το κατά πόσο ''αγαπητό'' είναι το προ'ι'όν του στην κάθε χώρα.Και σαν χώρα εμείς,τουλάχιστον από τα χείλη των επίσημων φορέων και υπευθύνων,δεν βγάζουμε εικόνα ότι το θέλουμε και τόσο πολύ
Air and King
Πειραζει γιατι παιρνει φωτια η πιστωτικη για ΝΒΑ-ΤV διοτι τα τζαμπα-παρανομα Links τις περισσοτερες φορες σου βγαζουν την πιστη με τα κολληματα που τρωνε και την μετρια εικονα που εχουν αρκετες φορες αλλα τι να κανουμε αφου αγαπαμε το ΝΒΑ χαλαλι.
vastravoud
Το σημερινό παιγνίδι όμως δεν το δείχνει το ΝΒΑ TV!
Air and King
QUOTE(vastravoud @ Oct 28 2008, 18:41 ) *
Το σημερινό παιγνίδι όμως δεν το δείχνει το ΝΒΑ TV!

To ΝΒΑ tv δειχνει και αυτο τα παιχνιδια ανεξαρτητα αν το δειχνει το ΤΝΤ η το ESPN δειχνει και συνδεαιται με τα καναλια των ομαδων παρα πολλες φορες αλλα και με ΕSPN,TNT κ.τ.λ.Για παραδειγμα συνδεαιται με το καναλι των Καβς που ειναι το FSN OHIO.
benchwarmer
Παντως, για τα "υπολοιπα" λινκ, ειναι λιγο νωρις... Συνηθως εκεινη την ωρα εμφανιζονται, και αν εισαι τυχερος και ξερεις που να ψαξεις τα βρισκεις wink.gif
Air and King
Veetle.com.Κατι σιγουρα θα εχει.Γενικως δεν υποτειμω τα Link μακαρι να εδειχναν καλα και να μην πληρωνα συνεχεια.Ειδηκα στα πλευοφ περυσι την ταραξα την πιστωτικη και παρολο που την αλλη μερα τα βρησκεις τα παιχνιδια και με καλη αναλυση αλλα αλλο το live και αλλο την αλλη μερα.Για οποιον ενδιαφερεται και μεσω του ESPN μπορει να βλεπει με πιστωτικη.Τωρα τα link αρκετα υπαρχουν αλλα εγω προσωπικα δεν εχω βρει κανενα με καλη αναλυση και να μην κολλαει.
vastravoud
QUOTE(Air and King @ Oct 28 2008, 19:00 ) *
To ΝΒΑ tv δειχνει και αυτο τα παιχνιδια ανεξαρτητα αν το δειχνει το ΤΝΤ η το ESPN δειχνει και συνδεαιται με τα καναλια των ομαδων παρα πολλες φορες αλλα και με ΕSPN,TNT κ.τ.λ.Για παραδειγμα συνδεαιται με το καναλι των Καβς που ειναι το FSN OHIO.

Μα αν πατήσω NBA TV δίνει πρώτη μετάδοση 1η Νοεμβρίου.

Κάνω κάτι λάθος;
Air and King
QUOTE(vastravoud @ Oct 28 2008, 19:23 ) *
Μα αν πατήσω NBA TV δίνει πρώτη μετάδοση 1η Νοεμβρίου.

Κάνω κάτι λάθος;

Σημερα οπως δειχνουν τα πραγματα μπορουμε να το δουμε απο newengland.comcast που ειναι το καναλι που δειχνει τους αγωνες των Σελτιλς και των Νιου Ινγλαντ Πατριοτς του ΝFL παντα σε HD.
Εδω μια γευση απο τις χωρες που εχουν συμφωνια με ΝΒΑ ΤV που περιλαμβανει εναν αγωνα απευθειας καθε μερα και εναν αγωνα Retro ΝΒΑ ACTION κ.τ.λ. Α ρε ΑΛΦΑ ΝΤΙΤΖΙΝΤΑΛ τι μας εκανες μια χρονια ηταν πολυ λιγη.
- NBA Jin Bao Court (SiTV) - China

- NBA TV (Hong Kong Cable) - Hong Kong

- Basketball Television - Philippines

- Sport+ - France

- NBA TV (Digital Island) - Iceland

- Sportitalia - Italy

- NBA TV (NTV Plus) - Russia, Ukraine

- Canal+Deportes - Spain

- NBA TV (CanalSat Horizons & CanalSat Reunion) - Pan Africa

- NBA TV (Orbit) - Pan Middle East

- NBA TV (Turkish Telekom Kablo) - Turkey

- Raptors TV - Canada

- NBA TV (Cable Bahamas) - Bahamas

- NBA TV (Flow) - Jamaica, Trinidad

- NBA TV (Amnet) - Costa Rica, El Salvador, Honduras

- NBA TV (CanalSat Caraibes) - Pan Caribbean

- NBA TV (PCTV) - Mexico

- NBA TV (TCC) - Uruguay

- NBA TV (Intercable) - Venezuela

Pierce
στην προηγουμενη σελιδα σας ζητησα ευγενικα εδω να γινεται η συζητηση ΜΟΝΟ για τα της ΕΡΤ, και τα υπολοιπα στο
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...c=3834&st=0

Θα χρειαστει να το ξαναπω;
vastravoud
Περίεργο μου φαίνεται πάντως κοτζάμ ΝΒΑ και να μην έχει ζωντανά διαδικτυακά τον πρώτο αγώνα των πρωταθλητών
Air and King
Τελος τωρα που το θυμηθηκα ο Μαγουλας ειχε πει οτι την Παρασκευη στην μεταδοση Βοστωνη-Σικαγο που θα δειξει το Σπορ+ θα γινει και η παραλαβη των δαχτυλιδιων απο τους Σελτικς.Λαθος,αυτο θα γινει σημερα ενοπιων του "Βασηλια" Λεμπρον και των Καβς οπως και η ανυψωση του λαβαρου για το 17ο πρωταθλημα των θρυλικων Κελτων.
Air and King
Sat. 11/1/2008 2:00 AM Chicago @ Boston
Sat. 11/8/2008 3:00 AM Miami @ San Antonio
Sat. 11/15/2008 3:30 AM Orlando @ Dallas
Sat. 11/22/2008 3:30 AM Utah @ San Antonio
Sat. 11/29/2008 3:00 AM Miami @ Phoenix
Sat. 12/6/2008 2:00 AM L.A. Lakers @ Washington
Sat. 12/13/2008 4:00 AM Orlando @ Phoenix
Sat. 12/20/2008 3:00 AM L.A. Lakers @ Miami
Sat. 12/27/2008 3:00 AM Houston @ New Orleans
Sat. 1/3/2009 2:00 AM Houston @ Toronto
Sat. 1/10/2009 3:00 AM Boston @ Cleveland
Sat. 1/17/2009 2:00 AM San Antonio @ Philadelphia
Sat. 1/24/2009 2:00 AM Dallas @ Detroit
Sat. 1/31/2009 4:30 AM Golden State @ New Orleans
Sat. 2/7/2009 2:30 AM Boston @ New York
Sat. 2/21/2009 3:30 AM Dallas @ Houston
Sat. 2/28/2009 4:00 AM L.A. Lakers @ Denver
Sat. 3/7/2009 2:00 AM Miami @ Toronto
Sat. 3/14/2009 1:00 AM Orlando @ Washington
Sat. 3/21/2009 2:30 AM Boston @ San Antonio
Sat. 3/28/2009 2:30 AM Denver @ Dallas
Sat. 4/4/2009 2:00 AM Cleveland @ Orlando
Aυτες ειναι οι μεταδοσεις που θα δειξει το Σπορ+ φετος για την κανονικη περιοδο.Λιγες βεβαιως αλλα ευτυχως που εχουμε και αλλους τροπους να βλεπουμε.Ο Μαγουλας αφησε ενα παραθυρο να γινουν καποιες αλλαγες.
benchwarmer
Στην ΕΤ1 τωρα, το Σπερς-Χιτ απο χθες το βραδυ...
kostantinosP
παιδια προσοχη για οσους θελουν nba league pass, δυστυχως δεν εξυπηρετει ελλαδα η συγκεκριμενη υπηρεσια!!!τωρα αν καποιος θελει παρα πολυ υπαρχουν τροποι αγοραζοντας το πακετο και με καποιες αλχημειες στα proxies οι οποιες δεν ειναι ομως εγγυημενες.Οποιος εχει καποια απορια ευχαριστως να βοηθησω αν μπορω...

Υ.Γ υπαρχουν καποιες ιστοσελιδες με ημι-παρανομα links που δεν ξερω αν μου επιτρεπεται να δημοσιευσω εδω...
Ginobili
QUOTE(kostantinosP @ Nov 16 2008, 04:58 ) *
παιδια προσοχη για οσους θελουν nba league pass, δυστυχως δεν εξυπηρετει ελλαδα η συγκεκριμενη υπηρεσια!!!

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif Πέρσι έβλεπα σχεδόν όλη την χρονιά....και χωρίς "μαρούλι"...(πέρσι)
kostantinosP
ναι αλλα περσι μοιραζαν ολα τα sites τα lp...και ενα διαστημα υπηρχε ρηγμα στο nba.com και απλως εμπαινες και εβλεπες οτι ηθελες.Φετος ειναι πιο αυστηρα και δεν επιτρεπουν την διαδοση τετοιων links .
benchwarmer
QUOTE(kostantinosP @ Nov 16 2008, 16:30 ) *
ναι αλλα περσι μοιραζαν ολα τα sites τα lp...και ενα διαστημα υπηρχε ρηγμα στο nba.com και απλως εμπαινες και εβλεπες οτι ηθελες.Φετος ειναι πιο αυστηρα και δεν επιτρεπουν την διαδοση τετοιων links .

Χμμμ... Κι εγω πως βλεπω? rolleyes.gif
kostantinosP
τρεις λογοι υπαρχουν...ειτε αγορασες lp και ρυθμιζεις τα proxies, ειτε βλεπεις μεσω δυο ιστοσελιδων που αναμεταδιδουν καποια ειτε βλεπεις μεσω του free preview toy lp που παροτι εληξε η δωρεαν περιοδος σε καποιους παιζει ακομα...αν ειναι κατι αλλο ευχαριστως να με διαφωτισεις! smiley.gif
Mamuwalde
θα το γράφω κάθε φορά που τους βλέπω . TNT με barkley είναι καλύτερο από το ίδιο το παιχνίδι . τι γέλιο βγάζουν οι άνθρωποι !!!!!!!!

μόνο να βλέπατε τι γίνεται στο ημίχρονο . οι άνθρωποι δεν παίζονται .

και παρεπιπτόντως . μάλλον άνετη η βοστώνη με το ντιτρόιτ .ελέγχεται η κατάσταση .
Pantel
να ρωτήσω κάτι: recaps των αγώνων πού βρίσκετε; δεν έχω το χρόνο να δω ολόκληρους αγώνες αυτή την περίοδο. Αν αντιβαίνει τους κανόνες του forum, στείλτε μου ένα pm όποιου δεν του είναι κόπος
NBAholic
Στο nba.com και στο nba yahoo μπορείς να βρεις τα ίδια recaps των αγώνων.
NBAholic
Tι έγινε ρε σεις με το Sport+; Σήμερα στις 4:30 δεν υποτίθεται ότι θα είχαν αγώνα; Μετά από καιρό είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω και μου το χαλάνε...Πάνω που φτιάχτηκα, τσουπ το πατινάζ και ο Κωστάλας να μας λένε "καλωσήρθατε". shot.gif
McRae
Δεν υπαρχει προγραμματισμενη μεταδοση του Σπορ + για την Παρασκευη..ηρθε το τελος του ΝΒΑ στην Ερτ μου φαινεται..

και η επιβεβαιωση

Διακόπηκαν οι μεταδόσεις του NBA απ' το Sport+ της ΕΡΤ. Ο λόγος είναι πως η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να μην δώσει τα χρήματα που ζητάει το NBA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τρέχουσας περιόδου. Πλέον το Sport + μένει μόνο με το αγγλικό Κύπελλο και τα Πρωταθλήματα Ολλανδίας και Σκοτίας.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=88465
Air and King
QUOTE(McRae @ Feb 4 2009, 21:04 ) *
Δεν υπαρχει προγραμματισμενη μεταδοση του Σπορ + για την Παρασκευη..ηρθε το τελος του ΝΒΑ στην Ερτ μου φαινεται..

και η επιβεβαιωση

Διακόπηκαν οι μεταδόσεις του NBA απ' το Sport+ της ΕΡΤ. Ο λόγος είναι πως η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να μην δώσει τα χρήματα που ζητάει το NBA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τρέχουσας περιόδου. Πλέον το Sport + μένει μόνο με το αγγλικό Κύπελλο και τα Πρωταθλήματα Ολλανδίας και Σκοτίας.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=88465

Φανταζομαι οτι αρκετοι απο εμας ξερουμε τι πρεπει να κανουμε για να δουμε NBA ειτε μεσω πληρωμης/πιστωτικη ειτε απο free Links κ.τ.λ αλλα ειναι κριμα γιατι θα υπαρχουν αρκετοι που δεν μπορεσουν να δουν το All Star Game και τους Τελικους.
Η ΕΡΤ για μια ακομα φορα τα εκανε μανταρα αν αυτο ειναι τελεσιδικο.Ας ειναι καλα το Ιντερνετ που εδω και χρονια λυνει προβληματα.
j-kidd13
QUOTE(McRae @ Feb 4 2009, 21:04 ) *
Διακόπηκαν οι μεταδόσεις του NBA απ' το Sport+ της ΕΡΤ.

Τώρα ΞΕΝΕΡΩΣΑ....Μια χαρά καθότανε Σαββατάκι απόγευμα να βλέπεις ματσάκι nba....Tώρα πρέπει να ξημερωνόμαστε μέσω Ιντερνετ... 68.gif
Pierce
Nτροπη τους smile.gif
Εστω ας το εκοβαν μετα το all star, αλλα οπως και να εχει ειναι ανω ποταμων....
NBAholic
Τραγική μέρα για τους μπασκετόφιλους πλην Λακεδαιμονίων (Βα-Συρ). Δεύτερη φορά στα ελληνικά χρονικά που το ΝΒΑ διακόπτει βίαια τη σχέση του με ελληνικό σταθμό, λόγω οικονομικής στενότητας (την πρώτη φορά βέβαια ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, καθώς ο Alpha digital πτώχευσε γενικώς). Πού αλλού κάτι ανάλογο, γυρίσαμε και πάλι στα λίθινα χρόνια. mad.gif Και φυσικά, υποπτεύομαι ότι στην κερκίδα του Σαββάτου, η εκπομπή θα προβληθεί χωρίς την παραμικρή όμως αναφορά στο ΝΒΑ και χωρίς την παραμικρή υπόνοια ότι κάποτε έδειχναν ΝΒΑ...

Το τραγικότερο όλων, το ότι το τέλος έφτασε λίγο πριν μια από τις πλέον αναμενόμενες στιγμές, όπως συμβαίνει παραδοσιακά με τα All Star Weekends (ή Weakends, για τα ελληνικά δεδομένα).
Και ναι μεν κάποιοι μπορούμε να δούμε κάτι χάρη στο ίντερνετ, αλλά κακά τα ψέμματα, αυτή είναι η λύση τελευταίας ανάγκης. Το ASG θέλει ευρεία οθόνη, όχι 18 ίντσες, με εικόνα και ήχο αμφίβολης ποιότητας, με διαρκείς μικροδιακοπές στη ροή του βίντεο και, φυσικά, χωρίς δυνατότητα εγγραφής.

Εύγε σε όλους. Πάω στην Τανζανία να ζήσω σαν άνθρωπος.
Gravedigger
NBA από την ΕΡΤ δεν είδα ποτέ αλλά αυτό που έγινε με χάλασε.Κυρίως λόγο ASG.Όσο θυμάμαι το chat room που είχαμε φτιάξει πέρσι και σχολιάζαμε τον αγώνα με πιάνει μια νοσταλγία.Φέτος τι θα λέμε?Τι δείχνει τώρα εμένα μου κόλλησε?
benchwarmer
angry_002.gif angry_002.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif wacko.gif wacko.gif angry_red.gif angry_red.gif 68.gif 68.gif gdi.gif gdi.gif guns.gif guns.gif hammer.gif hammer.gif kill.gif kill.gif torture.gif torture.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif shot.gif shot.gif

Ελπίζω να εγινα κατανοητος.
j-kidd13
QUOTE(benchwarmer @ Feb 4 2009, 23:44 ) *
guns.gif guns.gif

Ελπίζω να εγινα κατανοητος.

Εδώ δεν ήσουν αρκετά σαφής!!! 69.gif
Απορώ το τί θα σκέφτονται για τα ελληνικά κανάλια στην Αμερική..."Θα πρέπει να είναι και πολύ λαλάκες οι τύποι για να διακόπτουν τις μεταδόσεις πρίν το all star game..." ....τσιφούτηδες!!!
celtic_pride
EΛΕΟΣ!!! Αν υπήρχε κάτι για το οποίο άξιζε το Σπορ+ ηταν το ΝΒΑ (και η λίγκα ΑCB)... Nα την χαίρεστε την περιβόητη "επιστροφή του μπάσκετ" κ. "Βάλτο αγόρι μου"..... shot.gif shot.gif shot.gif dry.gif dry.gif

(Αν και κάπου άκουσα ότι κάτι "παίχτηκε" με την διεύρυνση (και ένταξη της Ελλάδας) στο NBA League Pass Broadband, και για αυτό σταμάτησε η ερτ...)
j-kidd13
QUOTE(celtic_pride @ Feb 5 2009, 00:04 ) *
EΛΕΟΣ!!! Αν υπήρχε κάτι για το οποίο άξιζε το Σπορ+ ηταν το ΝΒΑ (και η λίγκα ΑCB)... Nα την χαίρεστε την περιβόητη "επιστροφή του μπάσκετ" κ. "Βάλτο αγόρι μου"..... shot.gif shot.gif shot.gif dry.gif dry.gif

(Αν και κάπου άκουσα ότι κάτι "παίχτηκε" με την διεύρυνση (και ένταξη της Ελλάδας) στο NBA League Pass Broadband, και για αυτό σταμάτησε η ερτ...)

Tι ακριβώς είναι αυτό???
panagiotisTheDream
Παιδιά είναι οριστικό;
Hayate
QUOTE(panagiotisTheDream @ Feb 5 2009, 00:15 ) *
Παιδιά είναι οριστικό;

Το αν σταμάτησε η ΕΡΤ τις μεταδόσεις η αν μπήκε η Ελλάδα στο NBA League Pass Broadband;;
celtic_pride
QUOTE(j-kidd13 @ Feb 5 2009, 00:12 ) *
Tι ακριβώς είναι αυτό???

Πληρώνεις και βλέπεις αγώνες από το PC...
kostantinosP
Ναι ειναι αληθεια!Εκαναν διευρυνση(http://ilp.nba.com/FAQ.aspx#2) και πλεον ειναι διαθεσιμο σε 75 χωρες μεταξυ των οποιων και η Ελλαδα!Ηallelujah!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.