Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΘΝΙΚΗ 2005-2006
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2
nash
Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής την Κυριακή!
Αποτελέσματα:

Παγκράτι - Ταύρος 78 - 32
Κομοτηνή - Ιωνικός Λαμ. 72 - 69
Ηράκλειο - Τρίκαλα 71 - 80
Πανόραμα - Ποσειδώνας Καλ. 79 - 66
Σιάτιστα - Ερμής Λαγκαδά 59 - 63
Ολυμπιακός Βολ. - Αμύντας 84 - 75
Ανω Λιόσια - Ιωνικός Νικαίας 62 - 78
Ιωνικός Ν.Φ - Παλ. Φάληρο 51 - 97

Ξεχωρίζουν οι μεγάλες σε έκταση νίκες του Παγκρατίου και του Φαλήρου 41.gif , η νίκη έκπληξη(?) της Κομοτήνης επί του Ιωνικού Λαμίας και η νίκη του Πανοράματος επί του δυνατού φέτος Ποσειδώνα!
Blue1965White
Στη Β' εθνική παίζουν καθοριστικό ρόλο οι έδρες. Η ήττα της Λαμίας για εμένα δεν είναι έκπληξη. Με παίκτες που εκτός έδρας το βρέχουν το βρακάκι τους θα κάνουν και άλλες εκτός προγράμματος ήττες. Από κει και πέρα δεν ήξερα τι θα δω από το φάληρο αλλά ο Σορώτος είναι τελικά σταθερή αξία και έχει φτιάξει αξιόμαχο σύνολο. Ο Ταύρος είναι η περσινή Ελευσίνα. ΔΑΣΑΛ και Φιλάδέλφεια δεν δείχνουν να έχουν πολλές πιθανότητες παραμονής αλλά ακόμα πρέπει να περιμένουμε να τους δούμε και στα επόμενα. Λαγκαδάς, Κομοτηνή, Σιάτιστα θα στηριχτούν στην έδρα τους. Πανόραμα και Καλαμάτα θεωρητικά είναι στα φαβορί αλλά θα πρέπει να "βρεθούν" καλύτερα οι παίκτες τους. Δεν μπορώ να κάνω ακόμα κρίση για Τρίκαλα, Ολυμπιακό και Αμύντα, ενώ για την ομάδα μου τον Ιωνικό Νικαίας νομίζω πως μια θέση στη μέση της βαθμολογίας θα ήταν επιτυχία.
nash
Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής:

Ποσειδώνας Καλ. - Κομοτηνή 65 - 55
Ιωνικός Λαμίας - Ηράκλειο 88 - 78
Π.Φάληρο - Σιάτιστα 64 - 74
Ιωνικός Νικαίας - Ιωνικός Ν.Φ 80 - 74
Αμύντας - Πανόραμα 86 -70
Ερμής Λαγκ. - Ολυμπιακός Βόλ. 80 - 63
Ταύρος - ΔΑΣΑΛ 73 - 77
Τρίκαλα - Παγκράτι 69 - 63

Μεγάλη νίκη των Τρικάλων επί του Παγκρατίου με το Σδράκα στο τέλος να βάζει απίστευτα καλάθια...
Καταπληκτικός και ο Αμύντας στην έδρα του!
Blue1965White
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Άνω Λιόσια - Τρίκαλα 2000 75-56
Παγκράτι - Λαμία 71-73
Ηράκλειο - Ποσειδώνας Κ. 61-56
Κομοτηνή - Αμύντας 57-70
Πανόραμα - Ερμής Λ. 78-66
Ολυμπιακός Β. - Σιάτιστα 85-64
Π. Φάληρο - Ιωνικός Ν. 76-81

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Ιωνικός Ν. 6
Ερμής Λ. 5
Τρίκαλα 2000 5
Αμύντας 5
Ανω Λιόσια 5
Λαμία 5
Πανόραμα 5
Ολυμπιακός Β. 5
Παγκράτι 4
Π. Φάληρο 4
Σιάτιστα 4
Ποσειδώνας Κ. 4
Κομοτηνή 4
Ηράκλειο 4
Ν. Φιλαδέλφεια 2
Ταύρος 2

*Ν. Φιλαδέλφεια και Ταύρος έχουν ένα ματς λιγότερο.
nash
Βγήκε και η απόφαση της ΕΟΚ σχετικά με την συγχώνευση Ταύρου-Εσπέρου και (ευτυχώς) τα πράγματα συνεχίζουν ως έχουν. Ο Τάύρος δηλαδή στη Β Εθνική και ο Έσπερος στη Γ Εθνική.
Πάλι καλά δηλαδή γιατί αν συνέβαινε το αντίθετο θα γινόταν ένας χαμός στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν...
nash
Παρελθόν αποτελεί από τα Τρίκαλα ο προπονητής Ηλίας Κωνσταντινίδης μετά την ήττα με 19 πόντους διαφορά στα Λιόσια!Για να δούμε ποιον θα πάρουν τώρα τα Τρίκαλα...Πάντως ακούγονται πολλά γνωστά ονόματα αφού τα Τρίκαλα φέτος είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα και έχουν και από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της κατηγορίας!
nash
Ο Σκαραφίγκας τελικά θα είναι ο νέος προπονητής των Τρικάλων όπως έμαθα από έγκυρες πηγές...και μάλλον πιάνει δουλειά από Δευτέρα.Στο (εύκολο) παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό Ν.Φ θα καθίσει στον πάγκο μάλλον ο βοηθός Αλέξης Παναγιώτου.
Green_Fan
Νικήσαμε 85-79 με 25 πόντους του Σδράκα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σκαραφίγκας): Γεωργοπαπαδάκος, Σδράκας 25(1), Μπαλωμένος, Πενταζίδης 18(2), Μπαλάφας 4, Αλεξίου, Λεπενιώτης, Κουλουριώτης 5, Καλαπανίδας 2, Αναγνωστόπουλος 14, Φούντας 14(2), Καραλής.

Ο Κωνσταντινίδης έφυγε λόγω κακών σχέσεων με κάποιους από τους παίκτες της ομάδας.Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικό ραδιόφωνο είπε οτι σε τέτοιες καταστάσεις φεύγει ο προπονητής ή οι παίκτες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγ.)

1.Ολυμπιακός Β. 305-280 7
2.Ερμής Λ. 290-279 7
3.Αμύντας 304-278 7
4.Ιωνικός Λ. 317-290 7
5.Ιωνικός Νικαίας 308-282 7
6.Τρίκαλα 290-288 7


7.Σιάτιστα 266-280 6
8.Πανόραμα 295-287 6
9.Παγκράτι 256-217 6
10.Ανω Λιόσια 283-295 6

11.Ποσειδώνας Κ. 230-239 5
12.Ηράκλειο 267-297 5
13.Κομοτηνή 263-285 5
14.Π. Φάληρο 298-279 5

15.Ταύρος 175-224 4
16.Ιωνικός Ν.Φ. 204-262 3

Βλέπουμε λοιπόν οτι 6 ομάδες βρίσκονται στην κορυφή.

Η επόμενη αγωνιστική (13/11): Ιωνικός Ν.Φ. - Ιωνικός Λ., Ανω Λιόσια - Ποσειδώνας Κ., Παγκράτι - Αμύντας, Ηράκλειο - Ερμής Λ., Κομοτηνή - Σιάτιστα, Πανόραμα - Ολυμπιακός Β., Π. Φάληρο - Ταύρος, Ιωνικός Νικαίας - Τρίκαλα.
Blue1965White
Ήττα από το πουθενά ήταν αυτή για την ομάδα μου στον Ταύρο. Όλα πήγαν ανάποδα στο παιχνίδι, ήρθε και ο τραυματισμός του Φωτίου με την έναρξη του αγώνα σχεδόν και χάσαμε το παιχνίδι χωρίς να το καταλάβουμε. Ελπίζω σε ανάκαμψη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.
Green_Fan
QUOTE(Blue1965White @ Nov 7 2005, 01:04 PM)
Ελπίζω σε ανάκαμψη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.
*


Να μην ελπίζεις καθόλου φίλε μου..
Ο ΑΣΤ θα έρθει στη Νίκαια και θα πάρει άνετα και ωραία το διπλάκι..

"H ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.Η Α2 ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ."

41.gif
Blue1965White
Αν δεν πόναγαν οι παίκτες μας στην... τσέπη θα σου έλεγα ότι το μόνο διπλό που μπορείτε να πάρετε στον Πλάτωνα είναι ένα διπλό σουβλάκι με γύρο, τώρα δυστυχώς δε μπορώ να αποκλείσω τίποτα.
Green_Fan
QUOTE(Blue1965White @ Nov 8 2005, 07:26 AM)
θα σου έλεγα ότι το μόνο διπλό που μπορείτε να πάρετε στον Πλάτωνα είναι ένα διπλό σουβλάκι με γύρο


Χαχαχαχαχαχαχχαχαχα..
Ωραία αστειάκια..
Τέσπα..Θα τα πούμε την Κυριακή.. tongue.gif wink.gif
Olorin
@Green Fan: Δε θέλω να γίνω εμπαθής, αλλά... θα γίνω!

Δεν άντεξα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό όταν έμαθα ότι πήρατε τον Σκαραφίγκα, αφού έχω πολύ άσχημη εμπειρία (τη χειρότερη της καριέρας μου) από το συγκεκριμένο προπονητή.

Βλέπετε, αυτός ήταν η αιτία που πέρσι αναγκάστηκα (δεν είναι υπερβολική η έκφραση) να αποχωρήσω από το Νεοπεντελικό, έστω κι αν τελικά αποδείχτηκε ότι ουδεν κακό αμιγές καλού, αφού πήρα μεταγραφή σε ομάδα υψηλότερης κατηγορίας και με σαφώς σημαντικότερο ρόλο από ό,τι είχα στο Νεοπεντελικό.

Για να μη μακρυγορώ, κάποια στιγμή στα μέσα της χρονιάς ο Σκαραφίγκας αντικατέστησε τον προπονητή που είχαμε μέχρι τότε (αν δεν κάνω λάθος ήμασταν 2οι στη Β'ΕΣΚΑ, δηλαδή ανεβαίναμε) και οι εντυπώσεις μου από την αρχή κιόλας ήταν οι χειρότερες. Οι πρώτες δυο προπόνησεις πέρασαν με το να πάρει στη μια μπασκέτα 5 παίκτες (τους μεγαλύτερους σε ηλικία γιατί τους ήξερε από τότε που ήταν παίκτης) και να τους δείχνει τα νέα συστήματα, ενώ τους υπόλοιπους μας έδιωξε λέγοντας "πηγαίντε στην άλλη μπασκέτα και παίξτε μονό" με ένα απαξιωτικό ύφος σαν να μας έλεγε "πάρτε τα κουβαδάκια σας και αδειάστε μου τη γωνιά". Αποτέλεσμα: Στον επόμενο αγώνα που έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα μετά από τις 2 πρώτες προπονήσεις του να ξέρουν τα συστήματα μόλις 5 παίκτες!!! Απλώς απαράδεκτο και ανήκουστο!!! Έτσι λοιπόν, από εκεί που έπαιζα 5άδα, βρέθηκα να παίζω...5λεπτα(!!!), ενώ προτιμούσε ακόμα και κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει ούτε μισό δευτερόλεπτο σε όλο τον πρώτο γύρο!!! Στην αρχή λέω "ακόμα είναι νωρίς, δε με ξέρει, θα αλλάξουν τα πράγματα κ.λπ.". Πώς να με μάθει όμως όταν τις μισές προπονήσεις μας τις έκανε η...γυναίκα του(!!!) κι αυτός ερχόταν μόνο στο πρώτο και το τελευταίο 5λεπτο!!! Ε, άντεξα 1,2,..5 αγώνες και όταν είδα πια ότι το πράγμα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο πήγα την τσάντα με τα ρούχα μου και αποχώρησα σαν κύριος... τελικά η ομάδα δεν ανέβηκε (κρίμα, γιατί θα ήθελα πολύ να τον αντιμετωπίσω...) και ενώ ξεκινά φέτος ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί με ρόστερ που θα το ζήλευαν και ομάδες Γ'Εθνικής, οι προβλέψεις μου βγήκαν για μια ακόμα φορά αληθινές... Ποιες προβλέψεις; Αυτές που έκανα το καλοκαίρι όταν είχα πάει για καφέ με κάτι πρώην συμπαίκτες μου και τους είπα ότι στην πρώτη πρόταση που θα γίνει στον Σκαραφίγκα από ομάδα υψηλότερης κατηγορίας θα τους παρατήσει στα κρύα του λουτρού. Τώρα μου λένε "Είχες δίκιο" κ.λπ.

Τέλος πάντων, ίσως να μην είμαι και πολύ αντικειμενικός στην κρίση μου, λόγω προσωπικών βιωμάτων, αλλά όλα τα παραπάνω γεγονότα είναι πέρα για πέρα αληθινά. Σίγουρα δεν είναι κακός προπονητής (άλλωστε το δείχνουν και τα αποτελέσματά του, δεν μπορώ να τυο αμφισβητήσω αυτό), όμως ας πούμε πως είναι από τους προπονητές που δεν θα είχα σε εκτίμηση ακόμα κι αν με έβαζε 40' και με έστελνε στο... ΝΒΑ! Εύχομαι πάντως σε εσάς να φανούν μόνο οι καλές πλευρές του και να σας βοηθήσει να ανέβετε στην Α'2 και όχι να σας χρησιμοποιήσει ως σκαλοπάτι για κάτι παραπάνω...
nash
Φίλε Olorin δεν έχω λόγο να διαφωνίσω με αυτά που λες αλλά θεωρώ πως η συγκεκριμένη αλλαγή προπονητή μάλλον θα βοηθήσει τα Τρίκαλα η τουλάχιστον δε θα τα κάνει χειρότερα αφού με τον προηγούμενο προπονητή ούτε καλό μπάσκετ έπαιζαν ούτε καλό κλιμα υπήρχε στην ομάδα. Άλλωστε ο Κωνσταντινίδης πλήρωσε τις κακές σχέσεις που είχε με τα αστέρια τις ομάδας (βλ. Σδράκας).
Olorin
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αν και δε γνωρίζω τον πρώην προπονητή για να τον (συγ-)κρίνω...

Άλλωστε είναι κανόνας ότι όταν κάτι πάει στραβά σε μια ομάδα (όχι απαραίτητα αγωνιστικά) η αλλαγή προπονητή κάνει καλό (τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα).

Τώρα για τα υπόλοιπα που ανέφερα και πάλι σου λέω πως ποτέ δεν είπα πως είναι κακός προπονητής. Απλώς είχα μια δυσάρεστη προσωπική εμπειρία (υποκειμενικό), αλλά ΚΑΙ είδα και έμαθα (όταν έφυγα) πολλά άλλα πράγματα που δε μου άρεσαν και τα βρίσκω αντιεπαγγελματικά (αντικειμενικό).

Απλώς επειδή είδα ότι αναφέρθηκε το θέμα του Σκαραφίγκα και μόλις σήμερα μιλησα με 1-2 πρώην συμπαίκτες μου στο τηλέφωνο (το τι "είχες δίκιο" άκουσα, δε λέγεται!), είπα να αναφέρω και εγώ αυτά που έζησα 1,5 με τον εν λόγω προπονητή.

Και πάλι, δε θέλω να φανεί σε καμία περίπτωση ως επίθεση στο πρόσωπο του Σκαραφίγκα...
Green_Fan
Ιωνικός Ν. - Τρίκαλα 2000 71-73

Εγώ πάντως τα είχα πεί..
Τώρα τι έχεις να πείς φίλε Blue1965White;
Από οτι βλέπεις πήραμε κανονικό διπλό και όχι διπλό σουβλάκι με γύρο στον Πλάτωνα.. wink.gif
Blue1965White
Πράγματι τα καταφέρατε και κερδίσατε. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια. Τα Τρίκαλα δύο φορές μέσα στο παιχνίδι ξέφυγαν με 8 πόντους όμως ο Ιωνικός έβρισκε τον τρόπο να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Σδράκας, Λεπενιώτης και Πενταζίδης ήταν όλα τα λεφτά για τα Τρίκαλα. Ειδικά ο Σδράκας με δικά του τρίποντα κράτησε τα Τρίκαλα όταν προσπαθούσε ο Ιωνικός να μπει μπροστά στο σκορ. Στο τέλος ο Ιωνικός βρήκε τον τρόπο να πάρει κεφάλι 5 πόντων 2 λεπτά πριν τη λήξη. Δυστυχώς κακές επιλογές στην επίθεση και μια ελεεινή διαιτησία (σε όλο το 2ο ημίχρονο) δεν επέτρεψαν στον Ιωνικό να πάρει τη νίκη. Ο Λεπενιώτης με 7 προσωπικούς πόντους έδωσε προβάδισμα στα Τρίκαλα 2 πόντων. Σε αυτό το σημείο οι διαιτητές χρέωσαν με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ τον Ιωνικό, δεν καταλόγισαν καθαρό φάουλ που έγινε στον Βαρυπάτη και τέλος στα 15'' έδωσαν ανάποδα την κατοχή της μπάλας από άουτ. Παρ'όλα αυτά ο Ιωνικός θα μπορούσε να κερδίσει αν το αμαρκάριστο τρίποντο του Λεωνίδα 2'' πριν τη λήξη ήταν εύστοχο.
Σήμερα έμαθα ότι το θέμα της χθεσινής διαιτησίας δημιούργησε πολύ θόρυβο στην ομοσπονδία των διαιτητών. Ο Ζαβλανός έκανε τηλέφωνα σε πολύ κόσμο για να μάθει τι ακριβώς έγινε.
Γενικά βλέποντας τα πράγματα από κοντά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η παράγκα του ποδοσφαίρου είναι κουκλοθέατρο μπροστά στην παράγκα του μπάσκετ (ειδικά στις μικρές κατηγορίες)
Την προπροηγούμενη αγωνιστική παίζαμε στον Ταύρο. Μεσοβδόμαδα ο Ταύρος έπαιξε φιλικό με τον Φάρο Κερατσινίου. Ο πρόεδρος του Ταύρου μαζί με τον Αρμένη έλεγαν ανοιχτά και κόμπαζαν μάλιστα για αυτό ότι έχουν στήσει τον αγώνα τους με τον Ιωνικό.
nash
Το Παγκράτι κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι τον Αμύντα με 8 πόντους διαφορά με μεγάλη εμφάνιση του Τσιάκα! Πολύ καλή εμφάνιση του Ζούπα από τον Αμύντα! Θα επανέλθω αργότερα με τις συνθέσεις και τους πόντους των δύο ομάδων...
leonkalf
QUOTE(nash @ Nov 15 2005, 02:31 AM)
Το Παγκράτι κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι τον Αμύντα με 8 πόντους διαφορά με μεγάλη εμφάνιση του Τσιάκα! Πολύ καλή εμφάνιση του Ζούπα από τον Αμύντα! Θα επανέλθω αργότερα με τις συνθέσεις και τους πόντους των δύο ομάδων...
*


O Eμμανουηλίδης πήγε καλά?
Είμασταν κάποτε συμπαίχτες στον Πήγασο Κορυδαλλού.Παιχταράς μεγάλος.
Green_Fan
Ρε Blue1965White συνηθισμένο είναι πάντοτε να τα ρίχνουμε στη διαιτησία για την ήττα της ομάδας μας..
Θα σου κάνω μια ερώτηση για να μου λύσεις μια απορία..

Ο ΑΣΤ είναι μια ομάδα που φέτος παίζει στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά..Ε λοιπόν πότε πρόλαβε αυτή η ομάδα να μπεί μέσα στα κόλπα ώστε να ευνοείται από την διαιτησία; blink.gif

Οπότε μάλλον δεν είναι σωστό να έχεις ως δικαιολογία την διαιτησία για την ήττα της ομάδας σου..Γιατί αυτό το πράγμα δεν στέκει πουθενά..
Blue1965White
Η κύρια αιτία για την ήττα της ομάδας μου είναι η απόδοση της. Από κει και πέρα και χωρίς να έχω σκοπό να μειώσω τη νίκη της ομάδας σου αναφέρω ένα γεγονός έτσι όπως το είδα και το αξιολόγησα εγώ. Το ξέρω πως η διαιτησία είναι η πιο συνηθισμένη δικαιολογία για τις αποτυχίες αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ποτέ δεν παίζει ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Για τα Τρίκαλα δεν είπα ότι είναι μέσα στα κόλπα ή ευνοούντε συστηματικά, μίλησα μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάντως γενικά μιλώντας δεν χρειάζονται πολλά χρόνια συμμετοχής σε ένα πρωτάθλημα για να μπει μια ομάδα στα κόλπα όπως λες, χρειάζονται άλλα "προσόντα".
Στην ομάδα σου εύχομαι καλή συνέχεια που νομίζω πως θα την έχει.
nash
Παγκράτι - Αμύντας 88-77
Δεκάλεπτα:26-11, 42-28, 63-48, 88-77

Παγκράτι(Δάγλας): Εμμανουλίδης 15, Σβερκούνος 4, Βούλγαρης 10(1), Τσιάκας 30(6), Τοπούζης 10, Κοκκαλιάς 12(1), Σαλτουρίδης 2, Μαναβόποπυλος 5,Κόλλιας ,Τσιάκος, Βόκολος, Χριστόδουλος

Αμύντας(Παναγιωτόπουλος): Ζούπας 18(1), Μακρής 11(1), Αθανασούλας 4, Κόκκαλης 12(1), Ανδρεόπουλος 4, Παγώνης 7(1), Γαλάνης 4, Γκαβανόπουλος 5(1), Μουμούρης 8, Καραγεώργος 4.
Green_Fan
Πάρτε και τους πόντους από το παιχνίδι του ΑΣΤ με τον Ιωνικό Νικαίας:

Iωνικός Νικαίας: Ντιπ 6(2), Λεωνίδας 2, Κατσαρός 12, Φωτίου 21 (1), Χούμας 2, Νησιώτης 12, Βαρυπάτης 16

ΑΣΤ Τρίκαλα: Γεωργοπαπαδάκος, Σδράκας 18(5), Μπαλωμένος, Πενταζίδης 12, Μπαλάφας 4, Αλεξίου, Λεπενιώτης 21(1), Κουλουριώτης, Καλαπανίδας 2, Αναγνωστόπουλος 12, Φούντας 4, Καραλής

wink.gif

Πάμε για Α2 λέμε... icon_wave.gif
basketikos
απο το www.rangers.gr
---------------------------------
Ιωνικος Ν. - Τρικαλα 2000 73-75

Ατυχία και διαιτησία στέρησαν την νίκη από τον Ιωνικό, που πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Παρότι δεν έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ, Ο Ιωνικος βρέθηκε με την νίκη στα χέρια 2' και 30'' πριν την λήξη όταν και προηγήθηκε με 5 ποντους. Δυστυχώς, όλα πήγαν στραβά (επιλογές των παικτών, ατυχία, και διαιτησία) με αποτέλεσμα να γνωρίσει εντός έδρα από τα Τρίκαλα (73-75).

Ο Ιωνικος δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά για δεύτερη εβδομάδα η άμυνα που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο ήταν τουλάχιστον μέτρια. Αν και έβρισκε επιθετικές λύσεις (Φωτίου, Κατσαρός), βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού τα έμπειρα Τρίκαλα σκόραραν σχεδόν κατά βούληση. Έτσι βρέθηκε 6 ποντους πίσω στο δεκάλεπτο, έχοντας δεχτεί 26 ποντους και υποπέσει μονο σε 2 φαουλ (18-26). Η συμμετοχή του Ντιπ στο δεύτερο δεκάλεπτο, και κάποιοι αιφνιδιασμοί, η άμυνα του Λεωνίδα στον Σδράκα, και οι βοήθειες από τον Ρηγο, ειχαν ως αποτέλεσμα ο Ιωνικος να περάσει μπροστά, ακόμα και με 4 πόντους, πριν ο Σδράκας σκοράρει περίπου από την σέντρα στο τελευταίο δευτερόλεπτο μειώνοντας στον πόντο (41-40).

Στο τρίτο δεκάλεπτο υπήρξε διαγωνισμός λαθών. Αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να ξεφύγουμε στο σκορ, παρά τα κάποια εκρηκτικά διλεπτα. Με τα λίγα εύστοχα τριποντά τα Τρίκαλα συμβάδιζαν στο σκορ, ενώ οι play-maker του Ιωνικου (Ντιπ, Κατσαρός) δεν κατάφερναν να οργανώσουν στοιχειωδώς την ομάδα. Η δε διαιτησία έδειχνε ότι πήγαινε από το κακό στο χειρότερο (56-58).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Ιωνικος βρέθηκε μπροστά 62-59, και έχασε δυο αιφνιδιασμούς στην σειρά που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διάφορα. Όταν με τρίποντο του Ντιπ προηγήθηκε 5 ποντους (μεγαλύτερη διάφορα της βραδιάς για τον Ιωνικό) φάνηκε και πάλι ότι μπορούσε. Αλλά στα τελευταία 170 δευτερόλεπτα έκανε λάθη (έχασε αμυντικά ρημπαουτ, είχε κακές επιθετικές επιλογές) και η διαιτησία έκανε το παν (δεν σφύριξε ούτε ένα από τα άπειρα φαουλ που έκαναν οι παίκτες των Τρικάλων).

Δεκαεφτά Δευτέρα πριν το τέλος με το σκορ ισόπαλο (73-73) τα Τρίκαλα κέρδισαν 2 βολές. Ο Λεπενιώτης ήταν εύστοχος. Στην τελευταία επίθεση οι παίκτες μας πήγαν την μπάλα κοντά στο καλάθι. Οι διαιτητες Αναστοπουλος-Ξανθός απέφυγαν να σφυρίξουν φαουλ ακόμα και όταν 7´´ πριν το τέλος ο Βαρυπατης (πολύ καλός και χθες) έφαγε το ξύλο της ζωής του. Με την μπάλα απ' έξω, οι παίκτες έκαναν μια καλή επίθεση, αλλά μόνος του από την γωνία ο Λεωνίδας στάθηκε άτυχος στο τρίποντο, και το ματς χάθηκε (73-75).

Δεν αναζητούμε άλλοθι, αλλά όλοι είδαμε ότι ακόμα και με τα λάθη των παικτών μας (που έδειξαν αγωνιστικότητα σε όλο τον αγώνα) θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν μας το επέτρεπαν οι διαιτητες. Επειδή στα αυτιά μας έφτασαν πολλά (και το Κερατσίνι βουίζει για το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στον Ταύρο) πληροφορούμε όλους ότι δεν θα αφήσουμε την παράγκα της Β Εθνικής να συνεχίσει το έργο της εις βάρος του Ιωνικου που δεν ασχολείται με το παρασκήνιο.

Μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα αποτελεί πλέον παρελθόν το καλό ξεκίνημα για την ομάδα μας που θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί το συντομότερο δυνατό. Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την Λαμία εκτός έδρας, την προσεχή Κυριακή.
Green_Fan
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΤΑΥΡΟΣ 88-62

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαζαρίδης, Πουρσανίδης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-21, 46-33, 69-52, 88-62

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σκαραφίγκας): Σδράκας 13(1), Πενταζίδης 8(2), Μπαλάφας 2, Αλεξίου, Λεπενιώτης 29(5), Κουλουριώτης 3(1), Καλαπανίδας 6, Αναγνωστόπουλος 10, Φούντας 8(2), Καραλής 9(3).

ΤΑΥΡΟΣ (Αρμένης): Αλεξίου 9(1), Μαγκουνής 29(1), Διαμαντής 2, Ζησιμόπουλος, Χολέβας 5(1), Στρατάκης 2, Πλατής 15.

Άνετη νίκη με 88-62 απέναντι στον Ταύρο.Καλύτερος παίκτης για μια ακόμα φορά ο Λεπενιώτης με 29 πόντους και 5 τρίποντα.

Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με το Παλαιό Φάληρο εκτός.

Τα υπόλοιπα ματς:

Ποσειδώνας Κ. - Ιωνικός Ν.Φ. 75-56
Αμύντας - Aνω Λιόσια 80-86 (παρ.)
Ερμής Λ. - Παγκράτι 85-49
Σιάτιστα - Ηράκλειο 67-74
Ολυμπιακός Β. - Κομοτηνή 86-90
Πανόραμα - Π. Φάληρο 73-62
Ιωνικός Λ. - Ιωνικός Ν. 105-84

Βαθμολογία

1.Ερμής Λαγκαδά 5-1 11
2.Τρίκαλα 5-1 11
3.Ιωνικός Λαμίας 5-1 11
4.Πανόραμα 4-2 10
5.Ανω Λιόσια 4-2 10
6.Ολυμπιακός Β. 3-3 9
7.Αμύντας 3-3 9
8.Σιάτιστα 3-3 9
9.Ιωνικός Ν. 3-3 9
10.Παγκράτι 3-3 9
11.Π. Φάληρο 2-4 8
12.Ταύρος 2-4 8
13.Ποσειδώνας 2-4 8
14.Ηράκλειο 2-4 8
15.Κομοτηνή 2-4 8
16.Ιωνικός Ν.Φ. 6-0 6
Kabamaru
Arghhh...

Pos einai dynaton na vriskete o Ermis stin proti thesi???? 68.gif
Kai ego pou ilpiza oti tha trone tin mia 30ara piso apo tin alli....

Stin Pyra!!! Pote stin A2....

God, I hate them....
nash
Δύο εκπλήξεις έγιναν στα σημερινά παιχνίδια!
Τα Τρίκαλα χσάσανε από το Παλ. Φάληρο 79-60 με πολύ καλούς τους Σιούτη και Βιδάλη από τους γηπεδούχους και το Παγκράτι έχασε στο Μετς με 65-71 από τη Σιάτιστα, σε έναν αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αποδεικνύοντας την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Παγκρατίου τον τελευταίο καιρό!
Green_Fan
Κρίμα για τα Τρίκαλα..
Το ματσάκι ήτανε δύσκολο ούτως ή άλλως αλλά περίμενα κάτι καλύτερο και όχι μια ήττα με 19 πόντους διαφορά..
Το δεύτερο ημίχρονο πάντως ήτανε καθοριστικό..
Από 37-38 το Παλαιό Φάληρο το έκανε 56-51(τρίτη περίοδος) και 79-60:rolleyes: στο τέλος..

Δεν το ήξερα πάντως οτι παίζουνε εκεί ο Βιδάλης (κάποτε τον είχαμε στην πρώτη ομάδα επειδή τον πίστευε ο Ζοτς) και ο Σιούτης (που για την Β Εθνική έχει υψηλό επίπεδο)..

Τέσπα..Συνεχίζουμε..

Υ.Γ:Μήπως ξέρει κανείς που είναι χαμένο εκείνο το αστέρι του Ελληνικού μπάσκετ ο Μάκης Θέος;

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ 79-60

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Επιτροπάκης, Χαλαμπαλάκης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-20, 37-38, 56-51, 79-60

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Σορώτος): Βιδάλης 11(2), Πρινέας 7, Σιούτης 21(4), Τόλιας 10(2), Αγγελόπουλος 8, Μακρυδήμας 10(1), Βλαχόπουλος 4, Μπέλλας 5(1), Σημαιόπουλος 3(1), Μπουτσίνης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σκαραφίγκας): Σδράκας 12(2), Πενταζίδης 14, Αλεξίου, Λεπενιώτης 13(2), Κουλουριώτης 2, Καλαπανίδας, Αναγνωστόπουλος 16, Φούντας, Καραλής 3(1).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες): Ιωνικός Λ. 13, Ερμής Λ. 13, Τρίκαλα 2000 12, Πανόραμα 11, Άνω Λιόσια 11, Αμύντας 11, Σιάτιστα 11, Παγκράτι 10, Ιωνικός Ν. 10, Ολυμπιακός Β. 10, Ποσειδώνας Κ. 10, Π. Φάληρο 10, Ηράκλειο 10, Κομοτηνή 10, Ταύρος 9, Ιωνικός Ν.Φ. 7.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/12): Ερμής Λαγκαδά - Ιωνικός Ν.Φ., Σιάτιστα - Ανω Λιόσια, Ολυμπιακός Βόλου - Παγκράτι, Πανόραμα - Ηράκλειο, Κομοτηνή - Παλαιό Φάληρο, Αμύντας - Ιωνικός Νικαίας, Ποσειδώνας Καλαμάτας - Ταύρος, Ιωνικός Λαμίας - Τρίκαλα.

Δύσκολο ματς για τα Τρίκαλα με τον Ιωνικό Λαμίας..Για να δούμε..Πάντως σαφώς και δεν περιμένω από την ομάδα να ανέβει από την πρώτη χρονιά..Θα δούμε πάντως τι θα γίνει..
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Green_Fan @ Nov 28 2005, 11:27 AM)
Υ.Γ:Μήπως ξέρει κανείς που είναι χαμένο εκείνο το αστέρι του Ελληνικού μπάσκετ ο Μάκης Θέος;
*

Νομίζω στον Ολυμπιακό Βόλου
Green_Fan
ααα...κατάλαβα...Έμεινε "ταλέντο"και αυτός...
Θυμάμαι τότε που τον ήθελαν Παναθηναικός,ΑΕΚ και Ολυμπιακός.. rolleyes.gif
nash
Ναι στον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Θέος και δεν πρέπει να πάει και ιδιαίτερα καλά. Πάντως τα Τρίκαλα παρά την ήττα μπορουν να ανέβουν αν και θα πρέπει να δείξουν περισσότερη διάθεση για άμυνα και να παίξουν περισσότερα ομαδικά(Το ένας εναντίον όλων που έπαιζε ο Λεπενιώτης ήταν καταστροφικό για τα Τρίκαλα).Πάντως τους στοίχισε και η απουσία του Μπαλάφα (κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος ψηλός τους) και τα γρήγορα 3 φάουλ του Σδράκα στα πρώτα 3-4 λεπτά.
Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές πάντως θα δείξουν πολλά για τα Τρίκαλα που πάνε στη Λαμία, παίζουν εντός με Καλαμάτα και μετά πάνε Στον Υμμητό να παίξουν στην πολύ δύσκολη έδρα του Αμύντα!
Papaloukas 4 ever
Β Εθνική: Κορυφή για Ερμή κι Ιωνικό

Ο Ερμής Λαγκαδά κι ο Ιωνικός Λαμίας παρέμειναν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.-ΑΜΥΝΤΑΣ 57-65

Δεκάλεπτα: 19-14, 31-27, 42-42, 57-65

Ιωνικός Ν.Φ. (Γεραγοτέλης): Αρμενάκης 6, Βουρτζούμης 12(1), Φλώρος, Τσουμπρής 12, Μανωλιουδάκης 15(1), Κορωνιός, Καυκής 7, Γεωργιάδης 5, Σύλλας, Κωστής, Ζαφειράκης.

Αμύντας (Παναγιωτόπουλος): Ζούπας 9, Μακρής 6, Αθανασούλας 2, Κόκκαλης 16(1), Ανδρεόπουλος 4, Παγώνης 8, Μουμούρης 17(2), Γαλάνης, Γκαβανόπουλος, Καραγιώργος 3.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΕΡΜΗΣ Λ. 75-80

Δεκάλεπτα: 19-17, 33-32, 53-54, 75-80

Άνω Λιόσια (Λινοξυλάκης): Παπουλίδης 21, Κυριακίδης 21(3), Αποσκίτης 7(1), Ρουμελιώτης 4, Τσάμπας 2, Καράβωλας 11(1), Ματζιώρης, Μπάτος, Θεοδωρίδης 9(2).

Ερμής Λαγκαδά (Κουκουλεκίδης): Νερατζάκης, Παλέντζας, Σαββουλίδης, Γαπκιάδης, Κοθράς 11(1), Νικολαϊδης 8(2), Τσούτσος 19(2), Λούπος 30, Παπαδόπουλος 3, Ράλλης 9(2), Ιορδανίδης.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ 65-71

Δεκάλεπτα: 14-20, 35-35, 52-54, 65-71

Παγκράτι (Δάγλας): Εμμανουηλίδης 12(1), Σβερκούνος 5, Βούλγαρης 18(2), Τσιάκας 12, Τοπούζης 14, Μαναβόπουλος 4, Κώλιος Βόκολος.

Σιάτιστα (Τσολάκης): Σιάσιος 3(1), Τσουμάνας 12(1), Δημητριάδης 20(1), Τσιμπλιαρίδης 8(1), Μαυρίδης 15(1), Τσουρέλης 3(1), Κασιανός 6, Παπαδόπουλος 4.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 69-66

Δεκάλεπτα: 13-19, 37-27, 58-44, 69-66

Ηράκλειο (Μακράκης): Παπαδάκης 2, Πετράκης 11(1), Στεφανάκης 6, Αρβανίτης 4, Τσερκιτσόγλου 2, Αρναουτάκης, Μακρής 25, Παπαδόπουλος 7(1), Μαυρόπουλος 9(1), Παρδακάς 3(1).

Ολυμπιακός Βόλου (Μαυρομιχάλης): Καραγεώργος, Καραγιώργος 3(1), Γεωργίου 15 (1), Γεροδήμος 6, Θέος 11(2), Νάνης 9(1), Τσώλης 15(2), Κιτσούλης, Ροδοστόγλου 2, Γλυκόπουλος 4.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ 67-57

Δεκάλεπτα: 13-13, 38-26, 47-44, 67-57

Κομοτηνή (Καμαράκης): Μητσάκης 12(2), Παπαδόπουλος, Γκοντόπουλος 15(3), Χολέβας, Τελούδης, Ντίνας 8, Κουτσοβασίλης 10(2), Βεργίνης 5, Παπαγεωργίου, Βελί 13, Παρατσουκίδης 2, Χαλίλ 2.

Πανόραμα (Τσιρογιάννης): Μπεχλιβάνης 11(2), Βαλαβανίδης 8(1), Αγγελάκης 1, Ζαρογιάννης 10, Κατεμίδης 3(1), Κωτούλας 9, Μιχαηλίδης 5(1), Νικάκης 7, Λαζάρου 3(1).

Π.ΦΑΛΗΡΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ 2000 79-60

Δεκάλεπτα: 21-20, 37-38, 56-51, 79-60

Παλαιό Φάληρο (Σορώτος): Σημαιόπουλος 3(1), Μπέλας 5(1), Βιδάλης 11(2), Μπουτσίνης, Μακρυδήμας 10(1), Πρινέας 7, Σιούτης 21(4), Αγγελόπουλος 8, Βλαχόπουλος 4, Τζουγκαράκης, Τόλιας 10(2).

Τρίκαλα 2000 (Παναγιώτου): Σδράκας 12(2), Πενταζίδης 14, Αλεξίου, Λεπενιώτης 13(2), Κουλουριώτης 2, Καλαπανίδας, Αναγνωστόπουλος 16, Φούντας, Καραλής 3(1).

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ. 61-69

Δεκάλεπτα: 19-17, 29-34, 41-48, 61-69

Ιωνικός Νίκαιας (Βερτζάγιας): Καραγιάνης, Ντιμπ 5, Λεωνίδας, Κατσαρός, Φωτίου 4, Χούμας 21(2), Ρήγος, Νησιώτης 16, Βαρυπάτης 11(1), Λαζαρίδης 2, Καυκής 2.

Ποσειδώνας Κ. (Ψυχογιός): Φωτεινάκης, Γραμματικός 2, Μπάκας 4, Καραπλής, Τριανταφυλλόπουλος 21(4), Κλήμης 14(1), Κρίτσαλος 16(2), Χαραλαμπόπουλος 4, Γαλιώτος 8.

ΤΑΥΡΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ Λ. 66-81

Δεκάλεπτα: 19-25, 37-40, 49-60, 66-81

Ταύρος (Αρμένης): Ζησιμόπουλος, Αλεξίου 14(1), Πλατής 13, Καμαριώτης 23, Διαμαντής 2, Χολέβας 2, Κρητικός 1, Στρατάκης, Ξενάκης 8, Κοκλώνης 3(1), Νατσίδης.

Ιωνικός Λαμίας (Λιόγας): Γεώργαρος 23(2), Σοφογιάννης, Παναγάκης 4, Μπούχερτ 5, Κουρής 4(1), Βαρδιάνος 7(1), Μητρόπουλος 25 (3), Φαλιάς 2, Ψάλτου Μιλ. 4, Μπέλλης 7, Φούντας, Ψάλτου Μαρκ.

Η βαθμολογια (σε 7 αγώνες): Ιωνικός Λαμίας 13, Ερμής Λαγκαδά 13, Τρίκαλα 2000 12, Αμύντας 11, Άνω Λιόσια 11, Σιάτιστα 11, Πανόραμα 11, Ποσειδώνας Καλαμάτας 10, Ολυμπιακός Βόλου 10, Ηράκλειο 10, Ιωνικός Νίκαιας 10, Κομοτηνή 10, Παλαιό Φάληρο 10, Παγκράτι 10, Ταύρος 9, Ιωνικός Ν.Φ. 7.

Η επόμενη αγωνιστική (8η , 4/12): Ερμής Λαγκαδά-Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Σιάτιστα-Άνω Λιόσια, Ολυμπιακός Βόλου-Παγκράτι, Πανόραμα-Ηράκλειο, Κομοτηνή-Παλαιό Φάληρο, Αμύντας-Ιωνικός Νίκαιας, Ποσειδώνας Καλαμάτας-Ταύρος, Ιωνικός Λαμίας-Τρίκαλα 2000.

Από sport24.gr
nash
Είχαμε κι άλλες αλλαγές προπονητών στην Β Εθνική. Ντεμπούτο αυτή την αγωνιστική έκαναν ο Νίτσης στην Καλαμάτα που αντικατέστησε τον Ψυχογιό και ο Μαυρομιχάλης στον Ολυμπιακό Βόλου που αντικατέστησε τον Βλιώρα.

Φήμες ακούγονται και για απομάκρυνση του Δάγλα από το Παγκράτι μετά τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα, αν και η διοίκηση δηλώσε ότι τον στηρίζει. Πάντως το βλέπω πολύ πιθανό, σε περίπτωση ήττας την Κυριακή στον Βόλο από τον Ολυμπιακό, να έχουμε άλλο προπονητή την άλλη εβδομάδα στο Παγκράτι.
nash
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Nov 30 2005, 09:11 AM)
Π.ΦΑΛΗΡΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ 2000 79-60

Δεκάλεπτα: 21-20, 37-38, 56-51, 79-60

Παλαιό Φάληρο (Σορώτος): Σημαιόπουλος 3(1), Μπέλας 5(1), Βιδάλης 11(2), Μπουτσίνης, Μακρυδήμας 10(1), Πρινέας 7, Σιούτης 21(4), Αγγελόπουλος 8, Βλαχόπουλος 4, Τζουγκαράκης, Τόλιας 10(2).

Τρίκαλα 2000 (Παναγιώτου): Σδράκας 12(2), Πενταζίδης 14, Αλεξίου, Λεπενιώτης 13(2), Κουλουριώτης 2, Καλαπανίδας, Αναγνωστόπουλος 16, Φούντας, Καραλής 3(1).

Από sport24.gr
*

Στα Τρίκαλα πρώτος προπονητής είναι ο Σκαραφίγκας και όχι ο Παναγιώτου ο οποίος είναι βοηθός.
nash
Αποτελέσματα 8ης Αγωνιστικής:

Ιωνικός Λαμίας - Τρίκαλα 87 - 72
Ερμής Λαγκαδά - Ιωνικός Ν.Φ 87 - 64
Ολυμπιακός Βόλου - Παγκράτι 86 - 91
Σιάτιστα - ΔΑΣΑΛ 79-74
Πανόραμα - Ηράκλειο 68-63
Κομοτηνή - Παλ.Φάληρο 72-76
Αμύντας - Ιωνικός Νικαίας 88-77
Ποσειδώνας Καλ. - Ταύρος 84-66

Επιτέλους νίκη για το Παγκράτι που είχε 2 σερί ήττες!Νίκες για τους δυο πρωτοπόρους (Ερμή και Λαμία). Από τα άλλα ξεχώρισε η δεύτερη συνεχόμενη σημαντική νίκη του Φαλήρου μέσα στην Κομοτηνή μετα τη νίκη επί των Τρικάλων την προηγούμενη αγωνιστική!

Βαθμολογία(8 αγώνες):
1.Ιωνικός Λαμίας 15
2.Ερμής Λαγκαδά 15
3.Τρίκαλα 13
4.Αμύντας 13
5.Σιάτιστα 13
6.Πανόραμα 13
7.Παγκράτι 12
8.ΔΑΣΑΛ 12
9.Ποσειδώνας Καλ. 12
10.Παλ. Φάληρο 12
11.Κομοτηνή 11
12.Ολυμπιακός Βόλου 11
13.Ηράκλειο 11
14.Ιωνικός Νικαίας 11
15.Ταύρος 10
16.Ιωνικός Ν.Φ 8
Green_Fan
Π. Φάληρο-Ιωνικός Λαμίας 89-85
Ιωνικός Ν. - Ερμής Λαγκαδά 85-68
Τρίκαλα-Ποσειδώνας Καλ. 75-70
Παγκράτι-Πανόραμα 84-75
ΔΑΣΑΛ - Ολυμπιακός Βόλου 79-76
Ηράκλειο-Κομοτηνή 59-57
Ιωνικός Ν. Φ.- Σιάτιστα 42-58
Ταύρος-Αμύντας 84-82

Ήττες για τους πρωτοπόρους (Ιωνικό Λαμίας και Ερμή Λαγκαδά) και έτσι τα Τρίκαλα και η Σιάτιστα πλησίασαν στον ένα βαθμό διαφορά.

Πάρτε τους πόντους από το δικό μας παιχνίδι:

Τρίκαλα-Ποσειδώνας Καλ. 75-70

Τρίκαλα(Σκαραφίγκας): Λεπενιώτης 12(1), Φούντας 7, Καλαπανίδας 1, Μπαλάφας, Πενταζίδης 16(1), Αναγνωστόπουλος 16, Κουλουριώτης 4, Σδράκας 17(3), Τέλερ 2, Φόρος

Ποσειδώνας Καλ.(Ψυχογιός): Κλήμης 11(1), Χαραλαμπόπουλος 1, Καραπλής 7(2), Κρίτσαλος 20(1), Γραμματικός 5(1), Νταβός, Μπάκας 16, Τριαναταφυλλόπουλος 8(2)

Βαθμολογία:

Ιωνικός Λαμίας 16 776-653
Ερμής Λαγκαδά 16 677-617
Σιάτιστα 15 606-599
Τρίκαλα 15 658-657
Αμύντας 14 696-660
Παγκράτι 14 633-611
Πανόραμα 14 642-613
ΔΑΣΑΛ 14 666-663
Π. Φάληρο 14 700-636
Ηράκλειο 13 597-622
Ποσειδώνας Καλ. 13 582-566
Ιωνικός Ν. 13 686-685
Κομοτηνή 12 613-628
Ολυμπιακός Β. 12 669-683
Ταύρος 12 604-675
ΑΣ Ιωνικός 9 555-732

Η επόμενη αγωνιστική : Ολυμπιακός Βόλου-ΑΣ Ιωνικός, Πανόραμα-ΔΑΣΑΛ, Κομοτηνή-Παγκράτι, Ηράκλειο - Π. Φάληρο, Σιάτιστα-Ιωνικός Ν., Ερμής Λαγκ.-Ταύρος, Αμύντας-Τρίκαλα, Ποσειδώνας Καλ.- Ιωνικός Λαμίας
nash
Αποτελέσματα 10ης Αγωνιστικής:

Κομοτηνή - Παγκράτι 72-74 41.gif 41.gif
Ποσειδωνας Καλ. - Ιωνικός Λαμ. 82-78
Πανόραμα - ΔΑΣΑΛ 76-92 ohmy.gif
Αμύντας - Τρίκαλα 75-64 41.gif 41.gif
Ερμής Λαγκαδά - Ταύρος 77-66
Ολυμπιακός Βολ. - Ιωνικός Ν.Φ 83-80
Ηράκλειο - Παλ. Φάληρο 59-76
Σιάτιστα - Ιωνικός Νικ. 88-83

ΥΣ: Παρακολούθησα από κοντά τον αγώνα Αμύντας - Τρίκαλα και απλά επιβεβαίωσα αυτό που είδε ήξερα, ότι δηλαδή ο Αμύντας είναι μια πολύ δεμένη ομάδα που μέσα στην έδρα του είναι πολύ δύσκολο να ηττηθεί από οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας! Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Αμύντα που δουλεύουν τόσα χρόνια με δικά τους παιδιά και έχουν καταφέρει να φτιάξουν για άλλη μια χρονιά ένα πολύ δυνατό σύνολο στηριζόμενοι ως επί το πλείστον σε δικά τους παιδιά!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Ερμής Λαγκαδά 8-2
2.Ιωνικός Λ. 7-3
3.Σιάτιστα 7-3
4.Τρίκαλα 6-4
5.Παγκράτι 6-4
6.ΔΑΣΑΛ 6-4
7.Αμύντας 6-4
8.Παλ. Φάληρο 6-4
9.Πανόραμα 5-5
10.Ποσειδώνας Καλ. 5-5
11.Ηράκλειο 4-6
12.Ολυμπιακός Βολ. 4-6
13.Ιωνικός Νικ. 4-6
14.Κομοτηνή 3-7
15.Ταύρος 3-7
16. Ιωνικός Ν.Φ 0-10
nash
Πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Β εθνική σήμερα...
Διασταυρώνονται οι δύο πρωτοπόροι (Ερμής Λαγκαδά Vs Ιωνικός Λαμίας) και οι 4 συγκάτοικοι στην 2η θέση ( Παγκράτι Vs Παλαιό Φάληρο και Σιάτιστα Vs Τρίκαλα).
Εγώ πάντως θα είμαι στο Μετς για το παιχνίδι του Παγκρατίου με το Φάληρο. Προβλέπω νίκη του Ιωνικού Λαμίας μέσα στον Λαγκαδά! Αν και είναι ένα πολύ αμφίροππο παιχνίδι...
magic jonhson
Σούπερ το Π.Φάληρο.Ο Σορώτος κατάφερε χωρίς πολλά λόγια με νέα κυρίως παιδιά και πολύ δουλειά να χτίσει μιά πολύ καλή ομάδα.Καλά που ήταν αυτός φέτος στην ομάδα γιατί αλλιώς τώρα θα είχαν ήδη υποβιβαστεί.
nash
Συνεχίζει την πορεία του το Φάληρο 41.gif 41.gif και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Ερμή Λαγκάδα τον οποίο και υποδέχεται την Κυριακή στο κλειστό της οδού Αρτάκης.
Πάντως θα γίνει μεγάλη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο (φέτος ανεβαίνουν 3) αφού με μία νίκη διαφορά ακολουθούν Τρίκαλα , Παγκράτι, Πανόραμα και Ιωνικός Λαμίας
rasputin
Πλάκα έκανε το Π.Φάληρο στον Λαγκαδά.Τους κέρδισε εύκολα.
Το θέμα είναι εάν ανέβει φέτος θα αντέξει στην Α2 η θα κατρακυλήσει πάλι?
Πάντως εάν δεν γίνει το γήπεδο που τους υποσχέθηκε ο Δήμαρχος τώρα που πλησιαζουν οι εκλογές θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.
nash
Δεν κέρδισε και τόσο εύκολα το Φάληρο την Κυριακή...Μπορεί να προηγήθηκε με μεγάλη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο έκανε πολλά λάθη και ο Λαγκαδάς πλησίασε.Πολλά μπράβο αξίζουν στον Κώστα Σορώτο και στους παίκτες του Φαλήρου για την εκπληκτική πορεία μέχρι τώρα(και με πολύ χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου). 41.gif Πάντως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και θα είναι αρκετα δύσκολο για το Φάληρο να διατηρηθεί στις θέσεις ανόδου!Το σίγουρο πάντως είναι πως θα έχουμε εναν πολύ ενδιαφέρον β' γύρο!
nash
Τι έγινε δεν παρακολουθεί κανένας Β Εθνική?
Σε λίγη ώρα ξεκινά το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής όπου η Λαμία υποδέχεται το Παγκράτι. Σε περίπτωση νίκης το Παγκράτι γίνεται αυτόματα φαβορί για την άνοδο και η Λαμία χάνει πολύτιμο έδαφος! Πάντως είναι πολύ δύσκολο για τους "ροσονέρι" να πάρουν το παιχνίδι αφού τους λείπει και το βασικό τους 5αρι, ο Τοπούζης.
Blue1965White
Άνετη νίκη του Φαλήρου χθες στη Νίκαια. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Ο Ιωνικός ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Η έλευση του Ταυρόπουλου δεν φαίνεται να αλλάζει καθόλου την αγωνιστική εικόνα του Ιωνικού. Ουσιαστικά το Φάληρο κατάφερε να εκμεταλευθεί το καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο του Ιωνικού και να πάρει διαφορά 19 πόντων. Ο Ιωνικός έκανε μια ψιλοπροσπάθεια στο τελευταία δεκάλεπτο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει ως τους 10 και μετά τίποτα. Το Φάληρο μου έδωσε την εντύπωση ομάδας που βασίζεται στην άμυνα του και αποτελείται από μέτριους παίκτες που όμως ο καθένας έχει πολύ συγκεκριμένο ρόλο στο γήπεδο και τον παίζει καλά. Νομίζω όλα τα εύσημα πάνε στο Σορώτο που με αυτό το υλικό που διαθέτει κατάφερε να φέρει την ομάδα του στην πρώτη θέση.
Για τη δική μου ομάδα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ από δω και πέρα. Αν κερδίσουμε την ερχόμενη Κυριακή τον Ταύρο μπορεί και να βρεθούμε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού αλλά το πρόβλημα είναι ότι σε μια σειρά αγώνων που υπολογίζαμε μόνο νίκες ήρθαν δύο εντός έδρας ήττες (ΔΑΣΑΛ, Φάληρο) και έτσι τώρα βρισκόμαστε ακόμα στη ζώνη υποβιβασμού με το δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας.
nash
To Παγκράτι τελικά έχασε εύκολα από τον Ιωνικό Λαμίας αλλά συνεχίζει να παλεύει για τον- δύσκολο όπως ήρθαν τα πράγματα- στόχο της ανόδου. Τα τρία επόμενα παιχνίδια(με Καλαμάτα εντός, Αμύντα εκτός και Λαγκαδά εντός) είναι πολύ σημαντικά και με τρεις νίκες μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Κατα τη γνώμη μου πάντως πρώτο φαβορί για να καταλάβει μια από τις τρεις θέσεις της ανόδου είναι τα Τρίκαλα που δεν έχουν κάνει σχεδόν καμία ήττα εκτός προγράμματος και έχουν σχετικά καλό πρόγραμμα.
nash
Βλέπω ότι με τα "μικρά" πρωτάθληματα δεν ασχολούνται και πολλοί. Κακώς κατά τη γνώμη μου γιατί έχουν αρκετό ενδιαφέρον.
Εγώ παντώς θα κάνω΄την πρόβλεψη μου για το φετινό πρωτάθλημα λέγοντας ότι οι ομάδες που θεωρώ ότι θα ανέβουν είναι τα Τρίκαλα , το Φάληρο και ο Ιωνικός Λαμίας με την συγκεκριμένη σειρά, αφου η μόνη ομάδα που μπορεί να τις απειλείσει αυτή τη στιγμή είναι τα Σιάτιστα αλλά δύσκολα θα μπορέσουν να ΄"χωρέσουν" στην τριάδα.
Από την άλλη στο Παγκράτι μετά την παραίτηση του Δάγλα αναλαμβάνει ο Σταθούλης όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο siteτης ομάδος.
kop-13
Ο Ιωνικός Λαμίας με την ομάδα που έχει θα έπρεπε να κάνει party σε κάθε παιχνίδι αλλα ο προπονητής του κάνει τραγική διαχείρηση του υλικού.Τρίκαλα κ Φάληρο είναι καλές ομάδες και μάλλον θα πάρουν τις 2 πρώτες θέσεις.
Να σας ενημερώσω επίσης οτι ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλείου(η ομάδα μου) Στεφανάκης θα κάνει αύριο εγχείρηση(κάταγμα κόπωσης),το άλλο guard-Παπαδάκης-λείπει ήδη 3 μήνες γιατί έσπασε το πόδι του κ έτσι η ομάδα μένει με 1 play ,τον 19χρονο Πετράκη που σπουδάζει Αθήνα και κάνει 1-2 προπονήσεις τη βδομάδα.
Η συνέχεια για μας είναι πολύ δύσκολη!!!
leonkalf
QUOTE(nash @ Mar 28 2006, 07:17 PM)
Βλέπω ότι με τα "μικρά" πρωτάθληματα δεν ασχολούνται και πολλοί. Κακώς κατά τη γνώμη μου γιατί έχουν αρκετό ενδιαφέρον.
*

Εγώ ασχολούμαι και τα παρακολουθώ πολύ στενά.
Μη σου πω ότι τα "μικρά" πρωταθλήματα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον.Εγώ π.χ θα προτιμήσω να δω ένα παιχνίδι από Β',Γ' Εθνική και από τοπικά,παρά ένα ξενέρωτο-αδιάφορο ματς Α1.

Η Β'εθνική φέτος είναι πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα.Αμφίρροπα παιχνίδια, γενικά απρόβλεπτη.

Στην ομάδα που υποστηρίζεις παίζει ο πρώην συμπαίχτης από τον Πήγασο Κορυδαλλού, ο Βασίλης ο Εμμανουηλίδης. Πως τον βλέπεις? Φέτος δεν σκοράρει όπως τις προηγούμενες χρονιές βέβαια,αλλά είναι παιχτάρα.Συμφωνείς?
kop-13
Τα Τρίκαλα το ντέρμπι...

2/4/2006 22:10

Τα Τρίκαλα επικράτησαν του Παλαιού Φαλήρου με 75-70 στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και πλέον οι δυο τους συγκατοικούν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Από κοντά και ο Ιωνικός Λαμίας, που συνέτριψε τον Ταύρο με 96-56.

ΤΡΙΚΑΛΑ – Π. ΦΑΛΗΡΟ 75-70

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σκαραφίγκας): Τέιλορ 2, Σδράκας 9, Φόρος, Πενταζίδης 13(2), Λεπενιώτης 17(2), Κουλουριώτης 9, Καλαπανίδας, Αναγνωστόπουλος 12(1), Φούντας 10(2), Καραλής 2.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Σορώτος): Μπέλλας, Βιδάλης 9(2), Μακρυδήμας 6, Πρινέας 6, Αγγελόπουλος 7, Βλαχόπουλος 18, Τόλιας 11(3), Σιούτης 13(2).

ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 63-55

ΣΙΑΤΙΣΤΑ (Τσολάκης): Μπαταούλας 7(1), Τσουρέλης, Κασιάνος, Χρυσόπουλος 8, Μαυρίδης 10(1), Τσουμάνας 15, Τσιμπλιαρίδης, Σιάσιος 2, Παπαδόπουλος 3, Δημητριάδης 18

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σταθούλης): Εμμανουηλίδης 16(1), Σβερκούνος 5, Βούλγαρης 9(1), Τσιάκας 14(1), Τοπούζης, Κακκαλιάς, Χριστόδουλος, Σαλτουρίδης, Μαναβόπουλος 11.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ 82-81

ΑΜΥΝΤΑΣ (Παναγιωτόπουλος): Ζούπας 12(1), Μακρής 10, Αθανασούλας 9, Ανδρεόπουλος 1, Παγώνης 2, Γκαβανόπουλος 5(1), Κόκκαλης 9, Μουμούρης 7(1), Καραγεώργος 27.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Χρήστου): Βουρτζούμης 13(3), Φλώρος 17, Καυκής 11, Τσιουμπρής 21(1), Μανωλιουδάκης 15(2), Ζαφειράκης 2, Σύλλας 1, Καυκής.

ΕΡΜΗΣ Λ. – ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 86-85

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ζωντός): Γαπκιάδης 3, Κοθράς 12(2), Κρομμύδας 4, Νικολούδης 11(1), Ράλλης 13, Παπαδόπουλος 12, Νικολαϊδης 1, Τσούτσος 21, Λούπος 9.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ (Ρεκουνιώτης, Παπανικολάου): Μαντζιώρης 9, Καράβολας 6, Θεοδωρόπουλος 8(1), Αποσκίτης 4, Κυριακίδης 12, Τασιόπουλος 14(1), Παπουλίδης 25, Τσαμπάς 12, Ρουμαλιώτης, Μπάτος 5(1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 82-79

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Γιάνναρης): Καραγεώργος Θ. 7(1), Καραγιώργος Ι., Γεωργίου 8(2), Ορνιθόπουλος 29, Θέος 2, Νάνης 3(1), Τσώλης 7(1), Ροδοστόγλου 9, Κιτσούλης 17(2).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μακράκης): Πετράκης 27(3), Τσερκιτζόγλου 6, Αρβανίτης 1, Αρναουτάκης 5, Μακρής 12(1), Παπαδόπουλος 20, Μαυρόπουλος 5, Παρδακάς 3.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ 75-56

ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Κωνσταντινίδης): Μπεχλιβάνης 4, Κωτούλας 4, Κατεμλιάδης, Μιχαηλίδης 27(7), Λαζάρου, Βαλαβανίδης 11(1), Τανακίδης 7, Ζαρογιάννης 14, Γιοσμάς 4(1), Νικάκης 5.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Γκοντόπουλος 8, Λεχούδης 1, Ντίνας 13(3), Κουτσοβασίλης 6(2), Βελλή 18, Παρατσουκίδης 4, Χαλίλ 6.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ. – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. 61-73

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. (Ταυρόπουλος): Λεωνίδας 3(1), Κατσαρός 13, Φωτίου 21(5), Χούμας 6(1), Ρήγος, Νησιώτης 6, Βαρυπάτης 10(1), Λαζαρίδης 4, Ντιμπ 10, Καυκής, Καραγιάννης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ. (Νίτσης): Καραπλής 11, Μπάκας 12, Γραμματικός 3, Τριανταφυλλόπουλος 4, Κλήμης 9(3), Χαραλαμπόπουλος, Βούλγαρης 2, Κρίτσαλος 20(2).

ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΤΑΥΡΟΣ 96-56

ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Λιόγας): Μπούχερτ 8(2), Κουρής 11(3), Βαρδιάνος 18(4), Μητρόπουλος 14(2), Φαλιάς 2, Γεώργαρος 12(1), Σοφογιάννης 14(4), Φούντας, Κουτκιάς 3, Μπέλλης 7, Ψάλτου Μ. 7, Ψάλτου Μαρ.

ΤΑΥΡΟΣ (Αρμένης): Αλεξίου 17(2), Ζησιμόπουλος 5(1), Χολέβας 3(1), Κρητικός 4, Ξενάκης 9, Κοκλώνης, Διαμαντίδης 5(1), Νατσίδης Σαρακασίδης, Καλαμαράς 13.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (22 αγώνες)

1. Π. Φάληρο 1668-1503 38
2. Τρίκαλα 1683-1596 38
3. Ιωνικός Λ. 1861-1563 37
4. Σιάτιστα 1492-1457 36
5. Ερμής Λ. 1594-1539 35
6. Αμύντας 1688-1635 35
7. Ποσειδώνας Κ. 1511-1458 34
8. Πανόραμα 1566-1543 34
9. Παγκράτι 1578-1533 33
10. Ηράκλειο 1515-1586 32
11. Κομοτηνή 1576-1585 32
12. Ιωνικός Νικ. 1666-1736 31
13. Ανω Λιόσια 1653-1698 31
14. Ολυμπιακός Β. 1683-1745 31
15. Ταύρος 1506-1716 29
16. Ιωνικός Ν.Φ 1441-1766 22

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/2): Ιωνικός Ν.Φ – Ερμής Λαγκαδά, Ανω Λιόσια – Σιάτιστα, Παγκράτι – Ολυμπιακός Βόλου, Ηράκλειο – Πανόραμα, Παλαιό Φάληρο – Κομοτηνή, Ιωνικός Νικαίας – Αμύντας Ταύρος – Ποσειδώνας Καλαμάτας, Τρίκαλα – Ιωνικός Λαμίας.

SPORTIME.GR
nash
Επεισόδια σε πολλά γήπεδα έγιναν αυτή την αγωνιστική. Πιο σημαντικά αύτα στον Βόλο στο παιχνίδι με το Ηράκλειο όπου ένας παίκτης (Τσεκιρτσόγλου) αποχώρησε και του έγιναν ράμματα.
Στα Τρίκαλα πάλι η κερκίδα τα έβαλε με τον Βιδάλη επειδη έβαλε 3ποντο, ισοφάρισε και ....τολμησε να το πανηγυρίσει.
Πάντως τα Τρίκαλα μετα από αυτή τη νίκη είναι σχεδόν απίθανο να χάσουν την άνοδο ειδικά αν καταφέρουν να κερδίσουν και το ντέρμπι με τον Ιωνικό Λαμίας την επόμενη αγωνιστική στην έδρα τους.
Για το Φάληρο έιναι πιο δύσκολα τα πράγματα αφού έχουν δυσκολότερο πρόγραμμα αν και η ομάδα του Σορώτου είναι πολύ σταθερή και μπορεί να σταθεί καλά σε δύσκολες έδρες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.