Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ν.Β.Α.: BEST POWER FORWARD
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Pages: 1, 2
Boom Dizzle
Αν και ημουν αναμεσα σε Μπαρκλει,Μαλοουν,Ντανκαν,ψηφισα Μαλοουν(πολυ αδικημενος παιχτης οπως και ο Μπαρκλει)!!
Gravedigger
QUOTE (BakariosG13 @ May 20 2009, 13:07 ) *
Αν και ημουν αναμεσα σε Μπαρκλει,Μαλοουν,Ντανκαν,ψηφισα Μαλοουν(πολυ αδικημενος παιχτης οπως και ο Μπαρκλει)!!

Γιατί είναι αδικημένοι??
captain charisma
λογικα επειδη τους εκλεψε τα πρωταθληματα ο μιχαλακης.δεν εξηγειται αλλιως
Boom Dizzle
QUOTE(big dirk @ May 20 2009, 19:15 ) *
λογικα επειδη τους εκλεψε τα πρωταθληματα ο μιχαλακης.δεν εξηγειται αλλιως

Ναι γι αυτο ειναι!!!Ειναι κριμα για παικτες σαν τον Μαλοουν και τον Μπαρκλει να μην εχουν παρει δαχτυλιδι!
Timemaster
QUOTE(BakariosG13 @ May 20 2009, 19:53 ) *
Ναι γι αυτο ειναι!!!Ειναι κριμα για παικτες σαν τον Μαλοουν και τον Μπαρκλει να μην εχουν παρει δαχτυλιδι!



Δε θα τους έλεγα άτυχους μιας και τα δαχτυλίδια δε τα παίρνουν οι παίχτες αλλά οι ομάδες...
και σαν καμένοι και οι δύο από τους ταύρους έχω να πω πως υστερούσαν σαν ομάδα και ο Μιχαλάκης απλά έκανε την διαφορά.


Y.Γ. Ήμουν μεγάλος φαν και των δύο ομάδων αυτών και παρακαλούσα πότε θα πάρουν τον τίτλο και θα ρίξουν το Σικάγο αλλά...
Air and King
Δεν υπαχει κριμα στον αθλητισμο υπαρχει η υπερβαση.
Ο Μαλοουν και ο Μπαρκλει ειχαν τις ευκαιρειες τους να παρουν πρωταθληματα και δεν τα πηραν.Δεν ηταν μονο ο Τζορνταν επαιξαν σχεδον 2 10ετιες μπασκετ ειδικα ο Μαλοουν και μπορουσε να παρει πρωταθλημα και δεν το εκανε.
Μεγαλοι παιχτες ειναι και ας μην εχουν παρει πρωταθλημα.Βεβαιως σε μια αντικειμενικη συζητηση με καθε παραμετρο κατω κανεις απο τους 2 δεν μπαινει στους 10 κορυφαιους παιχτες ολων των εποχων.Εδω δεν μπαινει ο Πετιτ θα μπει ο Μαλοουν και ο Μπαρκλει?Οχι
Μονο ο Ντανκαν και ας εχει τους λιγοτερους φαν(ουτε εγω ειμαι φαν του αλλα ο ανθρωπος ειναι το κορυφαιο 4αρι)
chris aris

Karl Malone μονο και μονο επειδη δεν καταφερε να παρει πρωταθλημα...
Τοθ το στερησε ο Michael..
Emanuel David Ginobili
Tim Duncan, αναμφιβολα. Καταφερε να παρει 4 πρωταθληματα με ολους τους τροπους, ως νεος κι ελπιδοφορος διπλα στον Robinson, ως απολυτος Superstar το 2003, ως ηγετης της τριαδας το 2005 και το 2007!
Βγηκε mvp των τελικων 3 φορες (αν και διαφωνω, θα 'πρεπε να 'ναι ή 2 φορες ή 4 μιας και το 2005 ο Manu το αξιζε περισσοτερο απ' οτι ο Τony το 2007) και mvp της κανονικης περιοδου 2 φορες! Ειναι Star αλλα ποτε δεν εβαλε τον εαυτο του πανω απ' την ομαδα! "The greatest Power Forward in the history of the game"
j-kidd13
Χωρίς να έχω δεί τους υπόλοιπους,ψήφισα τον Μαλόουν.Ο Ντάνκαν δεν μου κάνει καμία ιδιαίτερη αίσθηση.Ο Κάρλ ήταν δυναμίτης μέσα στη ρακέτα.
bballbill
Dunkan.
il postino
χωρις να ειμαι σε θεση να κρινω τους παικτες που αγωνιστηκαν πριν το 87-88 (καθαρα λογω ηλικιας) ψηφιζω μαλοουν και ας μην ηταν ποτε η συμπαθεια μου (ο μπαρκλευ μου αρεσε περσσοτερο χωρις αυτο να σημαινει οτι τον θεωρω και καλυτερο). δεν του ελειπε τιποτα του συνονοματου μου (ilpostino=postman), απλα τη διετια που ηταν στο Peak επεσε πανω στο μιχαλακη!

p.s τον ντανκαν που τον θεωρω πολυ μεγαλυτερο παικτη και απο μαλοουν και μπαρκλευ και πολλους αλλους , δεν τον θεωρω 4αρι (ασχετα αν μπορει να παιξει και εκει) αλλα σεντερ!
Dwyane ''the flash'' Wade
για μενα οι τρεις κορυφαιοι ειναι:
1.μαλοουν.δυναμη μπουλντοζας,επαιζε με πλατη αλλα και με προσωπο στο καλαθι(λιγοι π.φοργουορντ το ειχαν αυτο την δεκαετια του 80 αλλα και του 90),φοβερη εφεση στο σκοραρισμα,2ος σκορε ολων των εποχων παροτι μπηκε στο NBA στα 22 του αλλα ειχε την ατυχια να πεσει πανω στην εποχη του αερινου.
2.μπαρκλει.τεραστια καριερα παρολο που το υψος του δεν τον ευνοουσε καθολου.καταφερε να ανεβασει το φοινιξ ενα επιπεδο πανω αλλα ηταν κι αυτος ατυχος ελεω μιχαλακη...
3.γκαρνετ.εφερε νεα δεδομενα στη θεση.ο ορισμος του τελειου κορμιου αλλα εχασε τα καλυτερα του χρονια στην ανυπαρκτη μινεσσοτα.
ntelakos
Για μενα καλυτερο power forward ειναι ο Τιμοθεος Duncan και αν η ψηφοφορια γινοταν τωρα νομιζω θα ηταν πρωτος οπως επισης θα ηταν στην πενταδα ο Kevin Garnett!
captain charisma
πιστευω πως ο γκαρνετ εαν ειχε 1-2 πρωταθληματα ακομα θα λογιζοταν αυτος ως ο καλυτερος παουερ φοργουορντ ολων των εποχων, διοτι τα σωματικα του προσοντα ειναι απιστευτα..εαν εφευγε νωριτερα απο τους γουλφς που ηταν μετρια ομαδα με εξαιρεση τη χρονια του 2004 και πηγαινε σ ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.βεβαια τα 2 τελευταια χρονια οι τραυματισμοι δεν τον αφηνουν ησυχο, και ειναι κριμα.
ntelakos
QUOTE(captain charisma @ Feb 8 2010, 23:08 ) *
πιστευω πως ο γκαρνετ εαν ειχε 1-2 πρωταθληματα ακομα θα λογιζοταν αυτος ως ο καλυτερος παουερ φοργουορντ ολων των εποχων, διοτι τα σωματικα του προσοντα ειναι απιστευτα..εαν εφευγε νωριτερα απο τους γουλφς που ηταν μετρια ομαδα με εξαιρεση τη χρονια του 2004 και πηγαινε σ ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.βεβαια τα 2 τελευταια χρονια οι τραυματισμοι δεν τον αφηνουν ησυχο, και ειναι κριμα.


+1000 σε ολα
Ειδικα για το θεμα των τραυματισμων αν ο Γκαρνετ ηταν καλα οι Σελτικς θα ειχαν παρει κι αλλο πρωταθλημα και επομενως ο ιδιος θα ανεβαινε ακομη περισσοτερο!
aegeansheed
1. Big Fundamental
2. Round mount of Rebounds
3. Mailman

Οι υπόλοιποι γεμίζουν τις θέσεις 4 +οο

Ο Garnett ούτε στα όνειρά του δε φτάνει τον Barkley. Tα παιχνίδια που έχει κάνει στα playoffs ο Sir Charles δεν τα έχει κάνει και είναι απίθανο να τα κάνει πλέον. Και μη μου πει κανείς για το Πρωτάθλημα, γιατί δε συγκρίνεται τί είχε στους Sixers και στους Suns ο CB34 και τί ο Big Ticket στους Celts.

Η διαφορά του Garnett με τον Barkley σε νούμερα δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά ως ποιότητα δε μπορώ να σκεφτώ να βάλω κάποιον ανάμεσα στους τρεις αυτούς για να διαλέξω τον κορυφαίο. Ακόμα...

Barkley's Best Playoffs Games

Garnett's Best Playoffs Games

Για τον Duncan δεν το συζητάμε καν. Έχει 87 παιχνίδια με πάνω από 20π.+10ρ και 4 μεγάλα.

Duncan's Best Playoffs Games

O Malone έχει 94 τέτοια, αλλά έχει φτάσει μόνο ως τους τελικούς (2 φορές ως πραγματικός παίκτης και μία ως παλέμαχος), οπότε δε μπορεί να συγκριθεί με τον Duncan (Karl Malone's Best Playoffs Games). Βέβαια ο Malone ήταν το κινούμενο double-double με +20π.+10ρ., αφού είναι μακράν πρώτος στη λίστα όλων των εποχών στην Κανονική Περίοδο (693) από την εποχή που η BRef δίνει στατιστικά (1986-).
Germany96
Κι εγω τον Charles θεωρω καλυτερο παικτη, αν και οι δυο τους ηταν/ειναι καταπληκτικοι παικτες, με πολυ διαφορετικο στυλ παιχνιδιου, που εμενα παντως μου αρεσουν και τα δυο αυτα στυλ.

Το κριτηριο ομως που αναφερεις aegeansheed σαν κυριοτερο δεν ειναι και πολυ δικαιο . Ο Garnett επειδη εφαγε τα καλυτερα του χρονια στην Minnesota, που ηταν πολυ χειροτερη απο της ομαδες που αγωνιστηκε ο Barkley, ειχε ως αποτελεσμα να παιξει 50 ματς playoff λιγοτερα, εκ των οποιων μαλιστα στα 26 απο τα συνολικα 73 που αγωνιστηκε δεν ηταν καν στο prime του. Δεν εφταιγε ο KG που δεν ειχε καλους συμπαικτες, αυτος ισα ισα συνηθως ανεβαζε τα νουμερα του στην postseason. Δε διαφωνουμε δηλαδη στο τελικο συμπερασμα, απλα μου εκατσε "καπως" το κριτηριο σου.

Για τον Malone που αναφερεις ως "κινούμενο double-double" ηταν οντως μνημειο σταθεροτητας και συνεπειας και αυτος και ο Stockton, κατι που ειχε ως αποτελεσμα και η Utah να γινει η πιο σταθερη ομαδα της λιγκας στα δικα τους χρονια. Δεν ηταν μονο οτι "δεν επιναν νερο" αλλα μεχρι το 97 δεν "εφταναν καν στην πηγη", μιλαμε για πανω απο δεκα χρονια απογοητευσης. Κι ηταν ακομα πιο απογοτευτικο το οτι δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα για να αλλαξουν την μοιρα τους, επειδη ηταν σταθερα σε υψηλο επιπεδο δεν μπορουσαν να τσιμπησουν καποιο καλο pick στα draft αλλα και τα trade της Utah δεν μπορεσαν να εξασφαλισουν αρκετα καλο supporting cast για τους δυο μεγαλους πρωταγωνιστες της. Οντως οι εμφανισεις του Karl στους τελικους με τους Bulls δεν εδωσαν το κατι παραπανω που χρειαζοταν η ομαδα του αλλα αξιζε κι αυτος παραπανω ευκαιριες απο αυτες τις δυο.
aegeansheed
Germany96 ήταν πολύ πρόχειρο το post μου και το ίδιο πρόχειρα τα αποδεικτικά στοιχεία. Συμβαίνει πολλές φορές ένας "Χ" παίκτης (βλ. Barkley εδώ) απλά να είναι καλύτερος από κάποιον "Υ" (Garnett αντίστοιχα), αλλά παρόλ' αυτά μία διάκριση του "Υ" που δεν έχει ο "Χ" (βλ. Championship) να δημιουργεί το ενδεχόμενο αμφισβήτησης της "ανωτερότητας" του (να μην παρεξηγηθεί ο όρος που χρησιμοποιώ για να εννοήσω για παράδειγμα ότι ο Kevin Durant είναι καλύτερος του Drexler ή ο David Robinson του Dwight Howard από άποψη ταλέντου).

Τον Garnett όταν τον πρωτοείδα σκέφτηκα ότι είναι προικισμένος να φτάσει ως τον καλύτερο 4αρι. Ειδικά τη χρονιά που έπαιζαν με τους Lakers Conference Finals είχε φτάσει στο απώγειό του παικτικά. Δε μπορώ όμως να συγκρίνω με τους καλύτερους έναν παίκτη που παίζει επικίνδυνα βρώμικα, ύπουλα και προσπαθεί να ταπεινώσει τον αντίπαλό του, αντί να απαντά καθαρά μπασκετικά. Τα ίδια καταλογίζω και στον Malone, αλλά εκείνος είχε το χάρισμα να "κρύβει" τις βρωμιές του καλύτερα, και λόγω της ανθεκτικότητας και του ταλέντου του κατάφερε να γράψει πολλά στα Career Totals για να τον αγνοήσεις. Και αυτός ήταν παικτικά ανώτερος από τον Garnett.
Air and King
Για να θεωρηθει καποιος κορυφαιος πρεπει να πληρει καποιες προυποθεσεις!

Δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν καποιοι θεωρουν τον Γκαρνετ ανωτερο απο τον Μπαρκλει!
Και οι 2 εχουν απο 1 MVP αλλα ο Γκαρνετ εχει και 1 DOY(Αμυντικος της Χρονιας) συν και 1 πρωταθλημα!
Απο πλευρας ταλεντου και οι 2 εχουν/ειχαν αφθονο!

Ο Μπαρκλει ειναι σημειο αναφορας στην Ιστορια του ΝΒΑ καθως ηταν μονο 1.96 αλλα επαιζε Παουερ Φοργουορντ και ηταν επιτυχημενος!Ηταν πιο κυριαρχος παιχτης επιθετικα αλλα ο Γκαρνετ αμυντικα ειναι ανωτερος και ειναι και πιο χαρησματικος αθλητης!Οι προσποιησεις που κανει με πλατη πριν σουταρει πανω απο τον αντιπαλο ειναι χαρμα οφθαλμων..Απο την αλλη ο Μπαρκλει μπορουσε για πλακα και λογω του υψους καθως ειχε χαμηλοτερο κεντρο βαρους να τρεξει το γηπεδο και να τελειωσε φασεις στον αιφνηδιασμο..Ενω παρα τα κιλακια του ηταν γρηγορος...Στους Σιξερς πολυ γρηγορος θα ελεγα!

Στην περιπτωση τους θεωρω οτι ειναι και οι 2 Τοπ-5 Παουερ Φοργουορντ Ολων Των εποχων!Σιγουρα πανω απο Μακχειλ,Νοβιτσκι κ.α!Αλλα σιγουρα κατω απο Ντανκαν,Μαλοουν,Πετιτ(πολλες φορες σκεφτομαι οτι αξιζει και την δευτερη θεση!Αλλος ενας υποτιμημενος λογω εποχης παιχτης)



Οσο για τον Κορυφαιο...Για μενα Τιμ Ντανκαν!Πληρει τις προυποθεσεις περισσοτερο απο τον καθενα!

Χωρια οτι το παραδεχονται αρκετοι μπασκτανθρωποι..................

Οπως ο Τζερι Σλοαν που ηταν προπονητης του Μαλοουν....
"He is probably the best player to ever play the position the way he plays it," said Utah coach Jerry Sloan, who coached Jazz great Karl Malone.

Ο μεγαλος Τζακ Ταμπσι...

"I think all around, there's never been a big forward quite like him.Bob Pettit was a great scorer and rebounder. Karl Malone was a more powerful player, but they didn't have the versatility Tim does. Kevin McHale was probably the best low-post, back-to-the-basket big forward, and he was a good defender, but he, too, couldn't do the things Duncan can do."," said Hall of Fame coach and analyst Jack Ramsay.

ο Μπαρκλει και πολλες φορες μαλιστα....

"Tim Duncan is the greatest power forward of all time" Charles Barkley said

Ενω ο "Ναυαρχος" Ντειβιντ Ρομπινσον.....που χρωσταει πολλα στον Ντανκαν...

"No question he's the greatest power forward ever.It's hard to compare anyone to Tim. He's in a class by himself. He's been consistently good for so long, and he's been ridiculous from Day One. He's just a steady presence, and the team feeds off it." David Robinson said......
HLR CENATION
Μεταξυ Γκαρνετ και Ντανκαν επαιζα ,την εριξα στον πρωτο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.