Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΕΚ 2009/10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3
kotzito
http://sport24.gr/html/ent/996/ent.303996.asp



Αν ισχυει αυτο,κριμα για την ΑΕΚ και το ελληνικο μπασκετ γενικοτερα.
nikefalin
QUOTE(kojito @ Jul 14 2009, 16:31 ) *
http://sport24.gr/html/ent/996/ent.303996.asp



Αν ισχυει αυτο,κριμα για την ΑΕΚ και το ελληνικο μπασκετ γενικοτερα.



νομικά η πτώχευση είναι μια διαδικασία που αν δε έχει συναίνεση μπορεί να κρατήσει και χρόόνιααααα.

Εδώ με τους νόμους της ειδικής (σικ) εκκαθάρισης υπάρχουν πρώην πλέον παίκτες και προπονητές που ακόμα κυνηγούν τα λεφτά τους ( από Παοκ και Ηρακλή κυρίως)...
nikefalin
QUOTE(nikefalin @ Jul 14 2009, 15:49 ) *
νομικά η πτώχευση είναι μια διαδικασία που αν δε έχει συναίνεση μπορεί να κρατήσει και χρόόνιααααα.

Εδώ με τους νόμους της ειδικής (σικ) εκκαθάρισης υπάρχουν πρώην πλέον παίκτες και προπονητές που ακόμα κυνηγούν τα λεφτά τους ( από Παοκ και Ηρακλή κυρίως)...



τι λέγαμε νωρίτερα ?

πηγή www.sport-fm.gr

QUOTE
Την οργή τους κατά του Παντελή Δέδε, ο οποίος είναι εκπρόσωπος των Κόμματου, Πέρκοβιτς και Πάβιτς, εξέφρασαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωσή τους. Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για λανθασμένο χειρισμό του θέματος από τον Έλληνα ατζέντη, ενώ υποστηρίζουν ότι αν πραγματοποιήσει τις απειλές του και καταθέσει αίτηση πτώχευσης κατά της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, αυτή θα απορριφθεί σίγουρα.

Επίσης, η «Ένωση» υπογραμμίζει ότι το ΔΣ έχει ήδη δώσει εντολή για κατάθεση μήνυσης κατά του Μίλαν Πάβιτς, του νομικού του συμβούλου, καθώς και κατά του αθλητικού του εκπροσώπου στην Ελλάδα, για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο Παντελής Δέδες με δεκάδες μέιλ που αποστέλλει σε ρυθμό πολυβόλου σε δημοσιογράφους προαναγγέλλει, κατά παράβαση του Κώδικα Δικηγόρων και κάθε έννοιας δεοντολογίας, την κατάθεση αιτήσεως πτωχεύσεως για λογαριασμό των Κόμματου, Πέρκοβιτς και Πάβιτς κατά της ΑΕΚ-ΚΑΕ. Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος, είχε καταθέσει στο παρελθόν αιτήσεις πτωχεύσεως κατά του ΠΑΟΚ και άλλων Ομάδων για λόγους εντυπωσιασμού και προσωπικής του διαφήμισης, οι οποίες απορρίφθηκαν πανηγυρικότατα ή δεν δικάστηκαν ποτέ.
Εμείς τον προκαλούμε, αντί να διαρρέει εσφαλμένες πληροφορίες για την εταιρία μας, να καταθέσει αίτηση πτωχεύσεως αύριο το πρωί, αφού προηγουμένως λάβει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις από τους πελάτες του. Αυτές είναι οι νόμιμες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί και όχι να κάνει δημόσιες σχέσεις μέσω του Τύπου. Η προσωρινή διοίκηση της εταιρίας μας έχει ήδη καταβάλει για παλιές οφειλές, σε συνεργασία με τον κύριο μέτοχο, ποσό άνω των 400.000 ευρώ και έχει διακανονίσει πολλές άλλες οφειλές. Στο Δικαστήριο λοιπόν οι άνω δανειστές Κόμματος και Πέρκοβιτς, οι οποίοι πρόσφατα έλαβαν και αυτοί έναντι, σημαντικά ποσά, θα δουν την αίτησή τους να απορρίπτεται.

Σε ό,τι, τέλος, αφορά στον Μίλαν Πάβιτς, η εταιρία μας οφείλει να αμυνθεί με όλες της τις δυνάμεις. Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι ήδη, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής έχει ήδη δώσει εντολή για την κατάθεση μήνυσης κατά του Μίλαν Πάβιτς, του νομικού του συμβούλου καθώς και κατά του αθλητικού του εκπροσώπου στην Ελλάδα για απάτη σε βαθμό κακουργήματος διότι προσέφυγαν στη FIBA επικαλούμενοι ιδιωτικό συμφωνητικό με την ΑΕΚ πολλών χιλιάδων ευρώ, αν και γνώριζαν ότι αυτό ουδέποτε υπογράφηκε από τον τότε νόμιμο εκπρόσωπο της ΑΕΚ-ΚΑΕ αλλά από τρίτο πρόσωπο το οποίο ουδεμία σχέση είχε με την ΑΕΚ. Με τη μέθοδο αυτή, ο άνω αθλητής υφάρπαξε απόφαση επί της οποίας βασίζεται για να καταθέσει αίτηση πτωχεύσεως. Προς γνώση όλων, η απόφαση αυτή είναι άκυρη διότι δεν αναγνωρίζεται από την Ελληνική έννομη τάξη όπως έκρινε σχετικώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Τον λόγο θα έχει πλέον για το θέμα Πάβιτς, η Δικαιοσύνη, ο αρμόδιος Εισαγγελέας και τα πειθαρχικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

ΥΓ. Αύριο (15/7) το πρωί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής θα μεταβεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και θα καταγγείλει τον Παντελή Δέδε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά , παρουσία των δύο νομικών συμβούλων του συλλόγου και συγκεκριμένα, των Λία Μάντη και Σωκράτη Λαμπρόπουλου».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής



και με απλά λόγια...., οι 2 παίκτες (Κόμματος και Πέρκοβιτς) εαν ήθελαν εδώ και 2 χρόνια να τραβήξουν στα άκρα το σχοινί θα το χαν κάνει. Με αυτόν τον τρόπο θα πάρουν τώρα κάποια έναντι και κάποια στιγμή (όταν ο φτωχός...Φιλίππου δεήσει) θα εξοφληθούν.

Για τον Πάβιτς τώρα βρέθηκε σούπερ νομική άκρη. (παρόμοια με αυτή της υπόθεσης Παπανικολάου) Έχει ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Δρόσο (ή την εταιρεία του) , ο οποίος δεν διετέλεσε ποτέ πρόεδρος ή δεν είχε ποτέ επίσημη θέση που να έχει δυνατότητα υπογραφής για την ΑΕΚ (άσχετα αν πλήρωνε ο ίδιος...και ο Μάκαρος στο ποδόσφαιρο έβαζε τα ξαδέρφια του ...), οπότε για να τελεσιδηκήσει μια τέτοια ιστορία...πάρε το αυγό και κούρεψε το....

Τώρα ηθικά βέβαια αυτά τα πράγματα δεν αρμόζουν στην ΑΕΚ. Αλλά όσο οι μετοχές είναι στην κατοχή του φιλίππου, και κυρίως όσο δεν εξοφλεί τα χρέη της δικής του διαχείρισης (κι ενώ έχουν ήδη παρέλθει τουλάχιστον 2 σεζόν από τότε που άλλοι έτρεξαν το μαγαζί) και τα χρονίζει ....έτσι θα είναι η κατάσταση. Ποιός ξέρει ? Ίσως περιμένει κάποιον νέο Βενιζέλο , καμμιά νέα "ειδική εκκαθάριση" για να καθαρίσει
ashton
http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=3251

η ανακοινωση στο site της ΚΑΕ..
ashton
QUOTE
Απόρριψη και έφεση

Του Γιώργου Νικολάου
29/07/2009 (15:34)

Στους χαλεπούς καιρούς της ΑΕΚ και του (μεγαλομετόχου) Γιάννη Φιλίππου οι νίκες στα δικαστήρια χαρακτηρίζονται "μάννα εξ ουρανού". Ο νομικός του (πάντα) κατόχου του 90% των μετοχών της ΚΑΕ, ο κ. Σωκράτης Λαμπρόπουλος, πήρε -πριν από λίγο- στα χέρια του από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την απόφαση για την υπόθεση Πάρι Δερμάνη. Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ ΑΕΚ και νυν φροντιστής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αγωγή με την οποία ζητούσε δεδουλευμένα περασμένων ετών, πλην όμως το αίτημα του απορρίφθηκε στην ολότητά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούσε περισσότερα από 200.000 ευρώ. Ο κ. Δερμάνης προτίθεται, ωστόσο, βάσει νομίμου δικαιώματος του να καταθέσει έφεση, που σημαίνει ότι η υπόθεση ακόμη παραμένει ανοικτή...



QUOTE
"Επίθεση" Καραμανλή

Του Γιώργου Νικολάου
29/07/2009 (17:17)
Το μπαράζ προτεινόμενων παικτών στην ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζεται, αλλά συνεχίζεται και το μπαράζ επαφών με επιχειρηματίες και πρώην (ή νυν) παράγοντες της ΠΑΕ. Ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον Μπάμπη Καραμανλή και την ποδοσφαιρική εταιρία έχει ανοίξει -προ πολλού- και δεν αναφερόμαστε μόνο στη σχέση που ενώνει τον πρόεδρο της "Ένωσης" με τον Τάκη Κανελλόπουλο.
Στο πλαίσιο αυτό και η σημερινή συνάντηση με γνωστό "Ενωσίτη" παράγοντα. Και δεν θα είναι η μοναδική που θα γίνει. Ο κ. Καραμανλής -έχοντας δίπλα του νέους συμμάχους με ή δίχως κιτρινόμαυρο παρελθόν- εξαπολύει "επίθεση" σε όλα τα μέτωπα.

Στόχος είναι στην πρόσθεση που θα κάνει έπειτα από μερικές ημέρες να έχει δημιουργηθεί μία δυναμική από ανθρώπους και έσοδα, έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η εταιρία. Κινήσεις γίνονται. Γίνονται και λάθη. Αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και η κατάσταση εξομαλυνθεί, όμως, ουδείς θα τα θυμάται...


basketblog.gr
a bullet for your head
Και ''μαθηματα Αμερικανικης ιστοριας''...
http://www.sport-fm.gr/article/188998
nikefalin
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 6 2009, 23:53 ) *
Και ''μαθηματα Αμερικανικης ιστοριας''...
http://www.sport-fm.gr/article/188998


to ιq του Μπάμπη δεν αμφισβητείται , ήταν και εγκεφαλικός παίκτης στα νιάτα του ( αν και 4ράκι)....
a bullet for your head
QUOTE(nikefalin @ Aug 7 2009, 01:58 ) *
to ιq του Μπάμπη δεν αμφισβητείται , ήταν και εγκεφαλικός παίκτης στα νιάτα του ( αν και 4ράκι)....

Προσωπικα δεν θα κατσω να ασχοληθω με το iq του οποιουδηποτε..
Νομιζω οτι το σημαντικοτερο σ'αυτα τα θεματα ειναι η Αξιοπιστια..η' την εχεις,η' δεν την εχεις..
a bullet for your head
Mηπως γινεται ενας χαμος??
http://www.superbasket.gr/?c=129&a=115253

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=204
nikefalin
basketblog.gr

QUOTE
Η αλήθεια για τον νόμο


Του Γιώργου Νικολάου
26/09/2009 (14:20)

Ο νόμος του 2007 στον οποίο βασίστηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ για να πείσει την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σε συνδυασμό με την (μη) απόφαση της ΕΕΑ προκάλεσε… ανησυχία. Ο πληρεξούσιος του μεγαλομετόχου, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, επιχείρησε σήμερα –με παρέμβαση του στο basketblog.gr- να κατευνάσει τα πνεύματα και να διαψεύσει όλους όσοι… εξυφαίνονται σενάρια πτώχευσης της ΚΑΕ! Ο κ. Λαμπρόπουλος ήταν εκείνος που εκπόνησε το συγκεκριμένο σχέδιο –όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάννης Φιλίππου- και το έθεσε σε εφαρμογή κατόπιν συζήτησης με τον πρόεδρο Μπάμπη Καραμανλή και αγαστής συνεργασίας με τη νομικό Λία Μάντη.

"Πρόκειται για διαδικασία εξυγίανσης της ΚΑΕ, όχι εκκαθάρισης. Δεν έχει σχέση αυτός ο νόμος με το άρθρο 44, όπου εκεί είχε δυνατότητα η εταιρία να μην πληρώσει κανέναν. Είναι ρητή εντολή του κυρίου Γιάννη Φιλίππου να μην χάσουν τα χρήματα τους οι πιστωτές. Ο κύριος Φιλίππου αναγνωρίζει τις οφειλές και απλώς αναζητήσαμε ένα τρόπο ώστε να πληρωθούν όλοι, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και της ΚΑΕ. Ο κύριος Φιλίππου σέβεται τον αθλητή, όπως σέβεται τον εργαζόμενο στις εταιρίες του. Μέσω αυτής της διαδικασίας η ΑΕΚ μπορεί να ξανακτιστεί από την αρχή", τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Τι λέει ο νόμος: "Το δικαστήριο του Νοεμβρίου που θα εκδικάσει την υπόθεση, θα ορίσει κατόπιν ένα διαμεσολαβητή, ο οποίος θα αναλάβει να έλθει σε επαφή με τους πιστωτές. Αν το 51% των πιστωτών αποδεχθεί το διακανονισμό, ήτοι να εξοφληθεί σε 24 μηνιαίες δόσεις, τότε ο νόμος θα ισχύσει και η διαδικασία θα προχωρήσει. Σας δίνω εδώ, λοιπόν, την είδηση ότι περίπου το 75% των πιστωτών το έχει αποδεχθεί. Βάσει αυτού του νόμου, όσοι εκ των πιστωτών αρνηθούν τον διακανονισμό έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν τα χρήματα τους, αλλά έπειτα από 24 μήνες, δηλαδή όταν εξοφληθεί η πλειοψηφία που το αποδέχθηκε. Εύκολα γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι κανείς δεν χάνει τα λεφτά του. Οι Κασσάνδρες διαψεύδονται. Μόνο αν… η πλειοψηφία δεν αποδεχόταν το διακανονισμό, τότε οφείλαμε ως ΚΑΕ ή να πληρώσουμε, ή να πάμε -λόγω αδυναμίας- σε πτώχευση. Εμείς πάντως θα στείλουμε επιστολές σε όλους τους πιστωτές εντός της ερχόμενης εβδομάδας, όπου θα εξηγούμε αναλυτικά τη διαδικασία, θα τους καλούμε να παραστούν κατά τη συζήτηση της αίτησης και θα τους ζητήσουμε να επιβεβαιώσουν με δική τους επιστολή το ύψος των απαιτήσεων τους, κεφάλαιο, τόκοι και δικαστικά έξοδα".

Ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε ακόμη: "Το σχέδιο αυτό -γνωρίζετε καλά εσείς- ήταν μία σκέψη δική μου την οποία συζητήσαμε με τον κύριο Καραμανλή και την θέσαμε σε εφαρμογή. Δεν σας κρύβω ότι μία από τις αφορμές για να σκεφτώ αυτή τη λύση ήταν η στάση "εν ενεργεία" αθλητή της ΑΕΚ, ο οποίος δεν συναινούσε σε κανέναν διακανονισμό ακόμη κι αν ήταν εγγυητής ο μεγαλομέτοχος. Κάποιοι πιστωτές μεταξύ των οποίων και ο Χατζής κινήθηκαν -κατά την άποψη μας- υπερβολικά. Επρεπε όμως να βρούμε ένα τρόπο να προστατεύσουμε και την ΚΑΕ και οι πιστωτές να μην χάσουν χρήματα. Ο νόμος αυτός διευκολύνει τους πάντες. Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2009, οπότε και η εκδίκαση της υπαγωγής, κανένας δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον της ΑΕΚ".

Για την ΕΕΑ: "Η Επιτροπή δεν έχει κανένα λόγο να μην εγκρίνει το φάκελο της ΑΕΚ".


...και βέβαια αυτός ο νόμος βάζει άλλη διάσταση στο θέμα "οφειλές" των ομάδων.
Είναι απλό, εαν οι ομάδες πείθουν τους μισούς παίκτες στο να εξοφλούνται για παλιά χρέη σε 2 χρόνια(ή σε όσο διάστημα συμφωνήσουν) τότε οι υπόλοιποι θα εξοφλούνται μετά από αυτή την περίοδο....καταπληκτικό ε ?

Αθάνατο ελληνικό κράτος !
και άντε την ΕΕΑ την καθαρίζουμε με αυτόν τον τρόπο. την FIBA που δεν υπόκειται στους δικούς μας νόμους ?

Dwyane ''the flash'' Wade
ειναι μεγαλη καταντια για την ιστορια αυτης της ομαδας αυτο που γινεται.δειχνει και το ποσο ανυποληπτη εχει καταντησει.και η ''κουτση μαρια'' εχει παρει πιστοποιητικο εκτος απο την αεκ.κριμα...
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.sport-fm.gr/article/197617


μολις βγηκε η ειδηση.επιτελους η αεκ πηρε το πολυποθητο πιστοποιητικο!
a bullet for your head
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1


"Θέμα της FIBA"
Του Γιώργου Νικολάου
06/10/2009 (14:45)

Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τη FIBA ήταν εκ προοιμίου σοβαρό, συνεπώς καμία έκπληξη. Αν κάποιοι το υποτίμησαν, έκαναν λάθος. Επικοινωνήσαμε με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη. Ο ομοσπονδιακός παράγοντας –παρά την έγγραφη παρέμβαση της ΑΕΚ που ζήτησε ίση μεταχείριση με βάση το δεδικασμένο του Όστοϊτς- ήταν κατηγορηματικός: "Δεν είναι στο χέρι μας η λύση του προβλήματος. Είναι καθαρά θέμα της FIBA. Αυτή έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τα χρέη. Eίναι γεγονός ότι υπάρχουν διαβουλεύσεις προκειμένου να δοθεί μία παράταση στην ΑΕΚ. Αυτό προσπαθούμε".

Τι θα γίνει με τον αυριανό αγώνα της "Ένωσης" με τον ΠΑΟΚ; Ο κ. Τσαγκρώνης τόνισε: "Αυτή τη στιγμή μπορούμε να παραδώσουμε στην ΑΕΚ τα δελτία των Ελλήνων παικτών. Τίποτε άλλο. Από κει και πέρα, αναμένουμε κι εμείς το "πράσινο φως" της FIBA. Αν έχουμε τις "ελευθέρας" των ξένων, μπορούμε να εκδώσουμε δελτία μέχρι και τις τρεις, αύριο το μεσημέρι…".

Δύο είναι τα ερωτήματα μείζονος σημασίας, που προκύπτουν:
1. Οι επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο κρατούν εδώ και πέντε μήνες. Πώς είναι δυνατόν να μην έχει υπάρξει αποτέλεσμα και γιατί έπρεπε να φτάσουμε στο "παρά ένα" για να βρεθεί λύση και ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας της ΕΟΚ με Γενεύη;
2. Γιατί η ομοσπονδία δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία στην ΑΕΚ, όπως έπραξε στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με άλλες ΚΑΕ; Εκτός αν υπάρχουν "γκρίζες ζώνες" στην υπόθεση της ΑΕΚ…
ashton
QUOTE
Η FIBA επιμένει...
Του Γιώργου Νικολάου
15/10/2009 (18:05)

Kαι η αλληλογραφία μεταξύ των πάντων καλά κρατεί, αλλά με την ΑΕΚ... στα σχοινιά! Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIBA) δεν αποδέχεται να συναινέσει στο αίτημα της ελληνικής Ομοσπονδίας για άρση του (μεταγραφικού) εμπάργκο της "Ένωσης". Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι αναζητούνται ετούτη την ώρα και προφανέστατα, κλιμακώνουν τις κινήσεις του για την τελική αντεπίθεση.

Οι ομοσπονδιακοί ετοιμάζονται για νέο γύρο επαφών παρά την αδιαλλαξία της πλευράς Πάτρικ Μπάουεμαν. Η ελληνική ομοσπονδία στέκεται στο πλευρό της ΑΕΚ και φαίνεται ότι θα επιμείνει. Οι επαφές με την ΑΕΚ είναι διαρκείς...

Στο μεταξύ, από το πρωί είχε γίνει γνωστό ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση των παικτών απέστειλε επιστολή με την οποία ζητεί από τη FIBA να μην ακυρώσει την απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου της Λωζάννης και να διατηρήσει το εμπάργκο κατά της ΑΕΚ.

Οι ώρες είναι κρίσιμες για την "Ενωση".


QUOTE
Οι συνέπειες της αδιαλλαξίας
Του Γιώργου Νικολάου
15/10/2009 (18:30)

Η ΚΑΕ ΑΕΚ οφείλει χρήματα προς αθλητές (και όχι μόνο) και τούτο είναι αδιαμφισβήτητο. Αν τα οφείλουν πρώην ή νυν επενδυτές ή μέτοχοι είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο" και τούτο φαίνεται ότι δεν απασχολεί τη Γενεύη. Οι "κιτρινόμαυρες", αλλά και οι ομοσπονδιακές φωνές δεν φτάνουν μέχρι την Ελβετία, ή αν φτάνουν κάποιοι ισχυρότεροι της ΑΕΚ και της ΕΟΚ βουλώνουν τα αυτιά του Πατρίκ Μπάουεμαν.

Πού οδηγεί, όμως, η αδιαλλαξία της FIBA και ποια είναι τα σενάρια της επόμενης ημέρας, αν και εφόσον ο κ. Μπάουεμαν δεν άρει το εμπάργκο;

1. Το πιθανότερο: Να μην ξεκινήσει η ΑΕΚ το Πρωτάθλημα, καθώς οι διοικούντες την ΚΑΕ θα επιδιώξουν ν' αναβάλλουν αγωνιστικές μέχρι τελικής δικαίωσης. Οι "κιτρινόμαυροι" θεωρούν ότι καλύπτονται από το νόμο του 2007, που μοιάζει ευεργετικός (για εκείνη και για τους παίκτες), αλλά τούτο θα επικυρωθεί στο δικαστήριο του Νοεμβρίου. Το Πρωτάθλημα της Α1 θα γίνει άνω-κάτω, όχι πώς δεν αποτελεί σύνηθες φαινόμενο. Λέμε τώρα...

2. Το λιγότερο πιθανό, αλλά το αναφέρουμε από τη στιγμή που η ίδια η ΑΕΚ άγγιξε το θέμα με την ανακοίνωση της κατά του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Οι ξένοι παίκτες της ΑΕΚ θα φύγουν προφανώς προς άλλα σημεία του ορίζοντα, αλλά γνώριζαν την μοίρα τους πριν να πάνε στην “Ένωση”. Συμβόλαιο με τη σιγουριά δεν υπέγραψε κανείς.

Οι Ελληνες παίκτες όμως; Ο ΠΣΑΚ κόπτεται για τα δικαιώματα των μελών του και καλά κάνει -αν και ο Σμίλιαν Πάβιτς δεν είναι μέλος του- αλλά χωρίς δουλειά κινδυνεύουν να βρεθούν οκτώ παίκτες: Πρόκειται για τους Περικλή Δορκοφίκη, Μάκη Νικολαΐδη, Ακη Καλλινικίδη, Σταύρο Τουτζιαράκη, Τάσο Αντωνάκη, Χρήστο Μαρίνο, Βαγγέλη Τζόλο, Κώστα Σταμάτη...

3. Δεν ξέρουμε πόσο πιθανό είναι και αν είναι ρεαλιστικό το σενάριο περί απόκτησης κι άλλων Ελλήνων παικτών, προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις των ξένων. Κάποιοι Ελληνες παίκτες περιμένουν.

Γνώμη μας είναι ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, πριν να προχωρήσει σε άλλου είδους κινήσεις, με πιέσεις και προς τα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης. Ποιο ακριβώς όμως είναι το “σχέδιο B” το ξέρουν ο πρόεδρος Μπάμπης Καραμανλής και το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ...


QUOTE
Νέα επιστολή ΕΟΚ
Του Γιώργου Νικολάου
15/10/2009 (19:45)

Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκαν για την νέα (αρνητική) επιστολή της FIBA! Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι όντως βρίσκονται σε διαρκή επαφή με την ελληνική ομοσπονδία, η οποία θα αποστείλει (αν δεν απέστειλε κιόλας) νέα επιστολή στη FIBA, όπου θα επισημαίνει τις συνέπειες, τις οποίες τυχόν υποστεί αν δεν πειθαρχήσει στην απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου.

Η αλληλογραφία μεταξύ Αθήνας - Γενεύης δεν έχει προηγούμενο. Εκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι οι διπλωματικοί χειρισμοί του Γιώργου Βασιλακόπουλου δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Ακόμη και τώρα, οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι ισχυρίζονται, ωστόσο, ότι ο πρόεδρος της FIBA Europe δίνει τη μάχη του για λογαριασμό της ΑΕΚ. Αφού το λένε οι "κιτρινόμαυροι" έτσι θα είναι...


basketblog.gr
nikefalin
μιλάμε για τον ορισμό της γελοιότητας.
Μπαρμπά Γιάννη δώκε μια γερή προκαταβολή για όλα αυτά να τελειώνει το θέμα αύριο το πρωί.

Σιγά μην υποκύψει η φιμπα σε ελληνικούς νομους, μόνο αστείο ακούγεται αυτό.

Και να έγινε που έγινε μια φορά για τον ΠΑΟΚ , εκεί δόθηκε μπροστάντζα για τα χρέη από την ΕΟΚ ( περίπτωση Οστοιτς). Δηλαδή έπεσαν μπικικίνια.
Εμείς πάμε να την βγάλουμε στον τζάμπα

ashton
Aκομα κι αν δωσει ο γιαουρτας τα λεφτα για την υποθεση Δημητροπουλου, αντε βρες τον Δροσο για τα χρεη στον Παβιτς...

θα μπορούσε η ομαδα να ειχε χτιστει διαφορετικα το καλοκαιρι και να μην ειχε κανενα προβλημα..
nikefalin
QUOTE(ashton @ Oct 16 2009, 01:12 ) *
Aκομα κι αν δωσει ο γιαουρτας τα λεφτα για την υποθεση Δημητροπουλου, αντε βρες τον Δροσο για τα χρεη στον Παβιτς...

θα μπορούσε η ομαδα να ειχε χτιστει διαφορετικα το καλοκαιρι και να μην ειχε κανενα προβλημα..


ας δώσει για τον Δημητρόπουλο ΤΩΡΑ και τα του Πάβιτς με έναν διακανονισμό για τον παίκτη ( που δεν είναι αρνητικός) βρίσκονται.

Η ομάδα χτίστηκε για κάτι καλύτερο , το θέμα είναι οτί χωρίς τηλεοπτικά πάλι θα χουμε ντράβαλα... ( ή με τηλεοπτικά πολύ λιγοτερα από τα περυσινά όπως πάει το πράγμα)
Dwyane ''the flash'' Wade
αν δεν βρεθουν τα λεφτα οι ξενοι δεν προκειται να κατεβουν!!απλα τα πραγματα!!
dreamtheater
http://www.sport-fm.gr/article/200273


"Επίλυση" ή για μια ακόμη φορά "τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι"...;
nikefalin
http://sport24.gr/html/ent/814/ent.322814.asp

αναλυτικό ρεπορτάζ που κατατείνει οτί είναι τετελεσμένο γεγονός η απαγόρευση μετεγραφών ξένων αθλητών.

Αλήθεια ο Φράνσις θα μπορεί να αγωνιστεί (που έπαιζε στην ΑΕΛ πέρυσι) ?

ο μπαρμπα Γιάννης οδηγεί την ομάδα στην αυτοκαταστροφή και σε κάθε είδους ξεπεσμό , αρνούμενος το πολύ απλό , να πληρώσει τα χρέη του προς Μπουρούση (3 χρονιά αφού έχει φυγει) , Καλαμπόκη ( 2 χρόνια που έχει φύγει) και Δημητρόπουλο ( μάνατζερ).
Για τον Πάβιτς έχει απόλυτη ευθύνη και ο Μπάμπης Καραμανλής ( μιας και ήταν μέλος της διοίκησης Δρόσου να θυμάστε) που εδώ και 2 σχεδόν χρόνια δεν έκανε μια προσπάθεια για διακανονισμό με τον αθλητή.

Αλλα είπαμε, εδώ δεν κατέβασε φέτος παιδικό τμήμα ....

ashton
o Francis ΔΕΝ μπορει να παίξει, γιατί μετα τη Λάρισα έπαιξε στο Ισραήλ...

Μπορούν να παίξουν οι Νεμεθ-Μπραϊαντ-Αντερσεν (πχ) που ειναι μεν ξενοι, αλλά τα δελτια τους ειναι ακομα στην ΕΟΚ για λογαριασμο της ΑΕΚ, αρα δεν ειναι μεταγραφες.
Δεν μπορει να παιξει ο ΜακΓκραθ γιατι ναι μεν έπαιξε στην Ελλαδα και το δελτιο του ειναι εδω, αλλα η ΑΕΚ δε μπορει να κανει διεθνεις μεταγραφές / μεταγραφές αλλοδαπών.
Μπορούν να παιξουν και ελευθεροι ελληνες (πχ Κυριτσης, Κομματος κλπ)

Οι ευθυνες ειναι και στο γιαουρτα και στον Δροσο...
Ειδικά στο θεμα με τον Παβιτς μιλαμε για εγκληματικά λαθη...
τον εδιωξε ο Αγγέλου χωρις να φέρει άλλο (και χωρις να τον βαζει οσο τον ειχε), το χρεος πηγε στα 100+ από τις προσαυξησεις ενώ το υπολοιπο της χρονιας ήταν κανα 20ρι-40ρι... Θα μπορούσαν να τον ειχαν προσεγγίσει να έπαιζε στην ομάδα και να είχε τελειώσει το παραμύθι.

ΕΠΙΣΗΣ, το καλοκαιρι η διοικηση προφανως παρασυρμένη από τους νομικους της δεν έστησε την ομάδα όπως έπρεπε (δηλαδή διατήρηση περσινης ομαδας με προσθηκες των ελληνων που πήρε Μακη-Καλλινικιδη-Τουτζιαρακη κλπ, ώστε να είχε ξεπερασει το πρόβλημα ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ...)
Dwyane ''the flash'' Wade
οντως αυτο που εγινε με τον παβιτς ηταν εγκληματικη αμελεια την οποια πληρωνει η ομαδα τωρα!!ο δροσος εκανε εγκληματα!αλλα ειναι και απαραδεκτο ο φιλιππου να εχει αφησει τοσα χρονια την ομαδα στα σκουπιδια και να μην εχει πληρωσει ουτε καν τους παικτες που επαιζαν επι των ημερων του!!
Hakeem Olajuwon
Dεν νομιζω οτι μπορει να παιξει κανενας ξενος.Ο κανονισμος της φιμπα λεει οτι αν υπαρχουν οφειλες η ομοσπονδια δεν μπορει να εκδωσει δελτια για κανενα ακομη και για τους ελληνες.Απλα κατα διασταλτικη ερμηνεια του κανονισμου θα δωσει δελτια μονο στους ελληνες...
Οσο για την τωρινη διοικηση της ΑΕΚοι ανθρωποι ειναι απο αλλο ανεκδοτο.
Αληθεια ποσο κοστισε ο φρανσις μηπως 230 χιλιαρικα.Ποσο κοστιζουν οι ξενοι που πηρε μηπως 500 χιλιαρικα.
Και οι αθλιοι δεν αποπληρωνουν χρεος 200 χιλιαδων € επειδη ταχα δεν εχουν λεφτα.
Δεν υπάρχει κΑΠοιος να τους παρει με τις ντοματες;
Απορω πως εοκ και εσακε αποδεχονται αυτη την γκαγκστερικη συμπεριφορα.

Και το μελλον δεν ειναι ευοιωνο υποθεσεις παβιτς ακολουθουν πολλες και ΑΝ η αιτηση στο αρθρο 99 απορριφθει, που με μια στοιχειωδως δικαιη δικη, θα απορριφθει το μελλον μοιαζει προδιαγγεγραμενο εκτος και και αν καποιος τρελλος ή τρελλοι αποπληρωσουν την χιονοστιβαδα χρεων που ερχεται.
Η καλυτερη λυση για την ΑΕΚ είναι να κηρυξει πτωχευση και να πεσει β εθνικη(εκει δεν θα παειwink.gif.
Θα απαλλαγει απο τον φιλιπου,τα χρεη θα γραφτουν στο χιονι και σε 2 χρονια θα παιζει Α1 καθαρη απο χρεη.
Εξαλλου η πτωση στην Α2 ειναι θεμα χρονου μονο με ελληνες και με τα χρεη να επερχονται ως καταιγιδα..
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Oct 22 2009, 08:45 ) *
Dεν νομιζω οτι μπορει να παιξει κανενας ξενος.Ο κανονισμος της φιμπα λεει οτι αν υπαρχουν οφειλες η ομοσπονδια δεν μπορει να εκδωσει δελτια για κανενα ακομη και για τους ελληνες.Απλα κατα διασταλτικη ερμηνεια του κανονισμου θα δωσει δελτια μονο στους ελληνες...
Οσο για την τωρινη διοικηση της ΑΕΚοι ανθρωποι ειναι απο αλλο ανεκδοτο.
Αληθεια ποσο κοστισε ο φρανσις μηπως 230 χιλιαρικα.Ποσο κοστιζουν οι ξενοι που πηρε μηπως 500 χιλιαρικα.
Και οι αθλιοι δεν αποπληρωνουν χρεος 200 χιλιαδων € επειδη ταχα δεν εχουν λεφτα.
Δεν υπάρχει κΑΠοιος να τους παρει με τις ντοματες;
Απορω πως εοκ και εσακε αποδεχονται αυτη την γκαγκστερικη συμπεριφορα.

Και το μελλον δεν ειναι ευοιωνο υποθεσεις παβιτς ακολουθουν πολλες και ΑΝ η αιτηση στο αρθρο 99 απορριφθει, που με μια στοιχειωδως δικαιη δικη, θα απορριφθει το μελλον μοιαζει προδιαγγεγραμενο εκτος και και αν καποιος τρελλος ή τρελλοι αποπληρωσουν την χιονοστιβαδα χρεων που ερχεται.
Η καλυτερη λυση για την ΑΕΚ είναι να κηρυξει πτωχευση και να πεσει β εθνικη(εκει δεν θα παειwink.gif.
Θα απαλλαγει απο τον φιλιπου,τα χρεη θα γραφτουν στο χιονι και σε 2 χρονια θα παιζει Α1 καθαρη απο χρεη.
Εξαλλου η πτωση στην Α2 ειναι θεμα χρονου μονο με ελληνες και με τα χρεη να επερχονται ως καταιγιδα..


θα συμφωνησω μαζι σου!!δεν μπορεις να παιρνεις ξενους με τετοια κασε και να μην πληρωνεις παλιοτερες οφειλες προς παικτες!!!αυτο ειναι τουλαχιστον προκλητικο!!!
τουλαχιστον αν πεσει στη β εθνικη θα σβηστουν ολα και σε 2 χρονια θα ειναι παλι στην Α1 πεντακαθαρη!!!!!
ashton
Τα χρέη της ΑΕΚ σε παίκτες πάντως είναι μικρότερα από αυτά άλλων ομάδων (πχ χρέη Ολυμπιακού για Μασιγιαουσκας - Μόρρις κλπ) ..

Διαφωνώ επίσης με τη λογική, ο χ επιχειρηματίας φεσώνει την ψ ομάδα, παντελονιάζει όσα παντελονιάζει, η ομάδα πέφτει και ο χ επιχειρηματίάς είναι ελεύθερος, δεν πληρώνει ποτέ μία και ανοίγει σαμπάνιες στα σκυλάδικα εις υγείαν των κορόϊδων..

nikefalin
QUOTE(ashton @ Oct 22 2009, 13:10 ) *
Τα χρέη της ΑΕΚ σε παίκτες πάντως είναι μικρότερα από αυτά άλλων ομάδων (πχ χρέη Ολυμπιακού για Μασιγιαουσκας - Μόρρις κλπ) ..

Διαφωνώ επίσης με τη λογική, ο χ επιχειρηματίας φεσώνει την ψ ομάδα, παντελονιάζει όσα παντελονιάζει, η ομάδα πέφτει και ο χ επιχειρηματίάς είναι ελεύθερος, δεν πληρώνει ποτέ μία και ανοίγει σαμπάνιες στα σκυλάδικα εις υγείαν των κορόϊδων..


OΙ ομάδες είχαν , έχουν και θα έχουν χρέη. Το θέμα είναι αυτά να εξυπηρετούνται με βάση διακανονισμούς ή δικαστικές αποφάσεις.
Ναι μεν π.χ. το χρέος για τον Μόρρις είναι τεράστιο σαν μέγεθος, αλλά δεν έχει αναγνωριστεί από κάποιιο νόμιμο ένδικο μέσο ( fiba ή ελληνικές αθλητικές δικαστικές αρχές) ή του Μάτσε είναι ακόμα υπό προσδιορισμό.

Σε αλλες περιπτώσεις καθάρισε ο τζάμπας ο κράτος και ο μαλ***ς ο Ελληνας ( ειδικές εκκαθαρίσεις Βενιζέλου για ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ) και κάποιοι εργαζόμενοι ( Σερφ, Κορωνιός κλπ) ακόμα τρέχουν σε ευρωπαικά δικαστήρια. Η ακόμα και για τον Οστοιτς πριν 3 χρόνια , ο καθαρός από χρέη τότε ΠΑΟΚ έβαλε ( και ακόμα υπάρχει) χρέος και καθάρισε η ΕΟΚ.

Σε άλλες περιπτώσεις ( Πανόραμα, Καβάλα) χρέη που μεταβιβάστηκαν και έγιναν αποδεκτά δεν έχουν αποπληρωθεί καθόλου.

Το ίδιο σε πολύ μικρότερο βαθμό είχε συμβεί και στο Περιστέρι όταν έπεσε Β.

Ο ashton έχει τρομερό αρχείο και είμαι σίγουρος πως θα θυμηθεί και άλλες περιπτώσεις.

Το απαράδεκτο στην περίπτωση της ΑΕΚ είναι η φοβερή καθυστέρηση σε έναν διακανονισμό, τόσο για τον μπαρμπα-γιάννη (χρέη Δημητρόπουλου) όσο και για τον Μπάμπη Καραμανλη ( βλ. Πάβιτς). Είναι ηθικός ξεπεσμός αυτό που βιώνουμε, όταν μόλις πριν 4 χρόνια η ομάδα με Κατσικάρη διεκδικούσε τίτλους.

Emanuel David Ginobili
Tι να κανει η ΑΕΚ, να πεσει Β' εθνικη???
Ε οχι ρε να μην πεσει! Δεν θα βγαζει ο καθε γραβατωμενος τη μαγκια και την αυστηροτητα του πανω στην ΑΕΚ!!!
Οι της διοικησης να κοψουν τον λαιμο τους και να βρουν τα 200 χιλιαρικα ή τουλαχιστον τις εγγυησεις που απαιτουνται απο Fiba και ΕΟΚ.
Αλλα τα περι β' Εθνικης κομμενα! Να πεσει η ΦΑΓΕ Β' εθνικη και να της απαγορευτει να πουλαει γιαουρτια!
Οχι αλλες μαυρες σελιδες!!!
Hakeem
Ποσο ρομπα ειναι τελικα αυτη η διοικηση; Αν εχει οντως επιταγή 200 χιλιαρικα στα χερια της γιατι δεν πληρώνει αυτούς που πρέπει να κατέβει η ομάδα κανονικά; Δεν σέβονται καθόλου την ιστορία της ομάδας; Τι να πω...


http://www.sport24.gr/html/ent/976/ent.322976.asp

Στο κενό πέφτει και η τελευταία προσπάθεια της ΚΑΕ ΑΕΚ να εκδώσει δελτία στους αλλοδαπούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι και το μεσημέρι της Πέμπτης οι διοικούντες συνοδεία οπαδών(!) επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΕΟΚ και ο Μπάμπης Καραμανλής προσκόμισε προσωπική επιταγή για να καταβληθεί στη FIBA, εντούτοις η στάση της ομοσπονδίας παρέμεινε αμετάβλητη. Δελτία δεν εκδίδονται και η ΑΕΚ θα παίξει στην πρεμιέρα με τα Τρίκαλα έχοντας μόνον Έλληνες παίκτες στη σύνθεσή της.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι διοικούντες την ΑΕΚ συμφώνησαν με στελέχη της ΕΟΚ να πάψουν να ασχολούνται με το θέμα της έκδοσης των δελτίων των αλλοδαπών καλαθοσφαιριστών και να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα μόνο με Έλληνες παίκτες. Μάλιστα αμέσως μετά τη συνάντηση η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιούσε την απόφαση της εκτελεστικής επιστροπής της να απορρίψει το αίτημα της ΑΕΚ για έκδοση δελτίων.

Παρόλα αυτά και παρά τις παραινέσεις των συνεργατών του να μην επιμένει, ο πρόεδρος της Ένωσης Μπάμπης Καραμανλής έκρινε πως δεν έπρεπε να το βάλει κάτω. Το πρωί της Πέμπτης εμφάνισε μια προσωπική επιταγή ύψους 200.000 Ευρώ και ζητούσε από την ομοσπονδία να την κάνει δεκτή και να την αποστείλει στη FIBA ώστε να ξεμπλοκαριστούν τα letters of clearance των ξένων παικτών. Παραμένει άγνωστο τι είδους επιταγή ήταν αυτή. Πιθανώς ο Καραμανλής χρησιμοποίησε ως κάλυψη τα χρήματα που έχει λαμβάνειν φέτος η ΑΕΚ από τη χορηγία του ΟΠΑΠ, ωστόσο είναι επίσης άγνωστο αν κατάφερε να εξασφαλίσει την εκχώρησή τους σε αυτόν.

Προφανώς τις ίδιες απορίες είχε και η ΕΟΚ και δεν δέχθηκε να πάρει αυτή την επιταγή. Κύκλοι μάλιστα της ομοσπονδίας αναρωτιούνταν για ποιο λόγο ο Μπάμπης Καραμανλής, αφού κατάφερε να εκδώσει επιταγή 200.000 Ευρώ, δεν την δίνει απ' ευθείας στους Πάβιτς και Γιώργο Δημητρόπουλο, ώστε να σβήσει το χρέος και να λυθεί το πρόβλημα με τον μόνο τρόπο που μπορεί να λυθεί. Ως εκ τούτου η ομοσπονδία δεν αλλάζει τη στάση της. Υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να παράσχει στη FIBA εγγυήσεις για λογαριασμό της ΑΕΚ, επομένως η τελευταία δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές αλλοδαπών καλαθοσφαιριστών.

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ

Ούτε και αυτή η άρνηση στάθηκε δυνατό να κάμψει την επιμονή του Μπάμπη Καραμανλή. Πήρε εκ νέου τους συνεργάτες του και μαζί με αυτούς και καμιά 20αριά οπαδούς της ΑΕΚ και επισκέφθηκαν όλοι μαζί τα γραφεία της ΕΟΚ το μεσημέρι της Πέμπτης! Εκεί, όμως, η αντιπροσωπεία της Ένωσης δεν βρήκε ούτε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ούτε τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, με τον οποίον συνομιλούσαν τις τελευταίες ημέρες. Συνάντησαν μόνο τον πρόεδρο Ανδρέα Μιαούλη και τον υπεύθυνο Εθνικών ομάδων Γιώργο Κολοκυθά, αλλά οι επαφές μαζί τους δεν κατέληξαν σε κάποιο αποτέλεσμα.

Κατόπιν τούτου ο Μπάμπης Καραμανλής σκοπεύει, όπως ακούγεται, να κλιμακώσει τις αντιδράσεις και συνοδεία πάντα οπαδών να επισκεφθεί και τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ κάποια στιγμή σήμερα το μεσημέρι! Η όλη υπόθεση αποκτά κωμικές διαστάσεις... Και είναι κρίμα η ΑΕΚ να διασύρεται κατ' αυτό τον τρόπο...

Τι ακριβώς συμβαίνει με την εγγύηση της ΕΟΚ

Ο κίνδυνος να τιμωρηθεί η ΕΟΚ μέσω του αποκλεισμού της Εθνικής ομάδας από το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα την αποτρέπει από το να ασχοληθεί περισσότερο με την υπόθεση της ΑΕΚ. Η όλη ιστορία, όπως έχει εκτυλιχθεί τις τελευταίες ημέρες, έχει ως εξής:

Κατόπιν πιέσεων του Γιώργου Βασιλακόπουλου, η FIBA δέχθηκε να λάβει τώρα μια προκαταβολή του χρέους των 260.000 Ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα να εξοφλούνταν ως το τέλος του Δεκεμβρίου. Έτσι θα ήρε την απαγόρευση μεταγραφών.

Η προκαταβολή ορίστηκε στα 50.000 Ευρώ, από τα οποία 25.000 θα κατέβαλλε η ΑΕΚ (ο Μπάμπης Καραμανλής συγκεκριμένα) και τα άλλα 25.000 η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ. Εκδόθηκε λοιπόν η περίφημη ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ και δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι το θέμα θα λυνόταν.

Κανείς ωστόσο δεν έκανε τον κόπο να διευκρινίσει ότι το μεγάλο αγκάθι ήταν όχι η προκαταβολή, αλλά η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού. Ποιος θα πλήρωνε αυτά τα χρήματα; Και τι θα συνέβαινε αν δεν πληρώνονταν στην ώρα τους;

Η FIBA είχε ενημερώσει την ΕΟΚ πως αν δεν εξοφλείτο όλο το ποσό ως το τέλος του έτους, τότε η ομοσπονδία θα υφίστατο τις κυρώσεις (αποκλεισμός της Εθνικής ομάδας και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει...). Ο κίνδυνος λοιπόν ήταν μεγάλος και η ΕΟΚ δεν θα μπορούσε να δώσει εγγυήσεις για λογαριασμό της ΑΕΚ, από τη στιγμή που κάθε άλλο παρά βέβαιο ήταν πως η τελευταία θα φαινόταν συνεπής σε αυτή την υποχρέωσή της. Έτσι αρνήθηκε να παράσχει εγγυήσεις για το υπόλοιπο ποσό.
nikefalin
Λέτε να προλάβουν ?

http://sport24.gr/html/ent/238/ent.323238.asp

ashton
αν πηγαινανε σε Δημητροπουλο-Δεδε πριν 2 μηνες, ναι θα προλαβαινανε...
nikefalin
QUOTE(ashton @ Oct 24 2009, 01:43 ) *
αν πηγαινανε σε Δημητροπουλο-Δεδε πριν 2 μηνες, ναι θα προλαβαινανε...


και 10 μέρες πριν να πήγαιναν θα έβρισκαν άκρη...
ashton
QUOTE
Παραίτηση Καραμανλή

Του Γιώργου Νικολάου
26/10/2009 ( 22:20)

Παραιτήθηκε ο ΚαραμανλήςΣας το είχαμε προαναγγείλει από νωρίς στο ρεπορτάζ με τίτλο "σεισμικές δονήσεις στο Ελληνικό". Τελικώς, το Ελληνικό... ταρακουνήθηκε! Ο Μπάμπης Καραμανλής υπέβαλε παραίτηση. Είχε έτοιμη την παραίτηση. Εχουν βουίξει τα "κιτρινόμαυρα στέκια" με την πληροφορία. Τέθηκε θέμα μείωσης του προϋπολογισμού και αφαίμαξης του "έμψυχου υλικού" λόγω της κρίσης που προκλήθηκε ελέω FIBA.

O πρόεδρος της ΚΑΕ διαφωνούσε μ' αυτό το ενδεχόμενο. Διαφωνούσε από την πρώτη στιγμή μ' αυτό το ενδεχόμενο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ φέρεται ν' αποχώρησε από το συμβούλιο. Πλην όμως τα υπόλοιπα μέλη δεν την... αποδέχονται την παραίτηση. Επιμένουν στην παραμονή Καραμανλή στον προεδρικό θώκο και κάνουν προσπάθεια να τον μεταπείσουν, καθώς θεωρούν ότι μαζί του και όλοι μαζί -πλην Γεωργαντζόγλου- μπορούν να οδηγήσουν την "Ένωση".

Στο διοικητικό συμβούλιο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και οι Κώστας Φλεβαράκης, Νίκος Νεσιάδης, προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη και να συζητήσουν σχετικά. Υπάρχουν αυτή την ώρα διάφορες σκέψεις μεταξύ των συμβούλων. Υπάρχουν διαφωνίες. Ζητούμενο είναι να βρεθεί άκρη.

Βέβαιον είναι και τούτο: Επιστρατεύτηκε κι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Δημήτρης Χατζηχρήστος, αλλά με την ιδιότητα του εκπροσώπου της "Ορίτζιναλ 21". Το κορυφαίο συνδεσμιακό κίνημα αναμένεται να ανοίξει λογαριασμό, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 100.000 ευρώ...


basketblog.gr

κατεβαινουν τα ρολα μου φαινεται...
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Καραμανλής: «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη»!
26/10/2009 23:00

Διατεθειμένος να μην αλλάξει γραμμή πλεύσης όσον αφορά την τακτική που ακολουθεί είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ αποχώρησε πριν από λίγη ώρα από το διοικητικό συμβούλιο, όπου υπήρχαν αρκετές τάσεις μεταξύ των μελών και έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα: «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και θα γίνει αυτό που λέω εγώ»!

Ουσιαστικά την ώρα που αρκετά μέλη του Δ.Σ. υποστήριζαν την άποψη να απομακρυνθούν κάποιοι παίκτες, ο Καραμανλής ήταν κάθετος και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να ακολουθεί τη νομική οδό μέχρι την δικαίωση!

Τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά και αύριο (27/10) θα υπάρξει νέα συνάντηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις, που αναμένεται να φέρουν την «σφραγίδα» του επίμονου Μπάμπη Καραμανλή.

Από κει και πέρα, τα μέλη του Δ.Σ. που παρέμειναν στο Ελληνικό ενημέρωσαν τον προπονητή της ομάδας Κώστας Φλεβαράκη για τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή η Ερασιτεχνική δια του προέδρου της Δημήτρη Χατζηχρήστου ετοιμάζεται να ανοίξει λογαριασμό για να συγκεντρώσει χρήματα (100.000 ευρώ) για να ενισχύσει την ομάδα.


sportnet.gr
nikefalin
QUOTE
Πώς τη λένε εκείνη την ατάκα; «Καλώς τονε κι ας άργησε». Κάπως έτσι είναι τα πράγματα για την ΑΕΚ. Η Ενωση είχε προσεγγίσει πριν από πολύ καιρό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και του είχε ζητήσει να ταχθεί κι αυτός στο πλευρό της σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο μεταγραφικό εμπάργκο που είχε επιβάλει η FIBA στην ομάδα για τις οφειλές προς τον Σμίλιαν Πάβιτς και τον μάνατζερ Γιώργο Δημητρόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν είχε κατορθώσει τότε να βγάλει τον βρόγχο από τον λαιμό των "κιτρινόμαυρων" και έτσι η ΕΟΚ δεν έβγαλε δελτία στους ξένους της Ενωσης και η ομάδα αναγκάζεται να παίζει μόνο με τους Ελληνες παίκτες της. Οι συνθήκες, όμως, άλλαξαν πλέον και όλα δείχνουν ότι ο Βασιλακόπουλος προωθεί πλέον πολύ γερά την λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έβγαιναν χθες από την πλευρά της ΕΟΚ και την πλευρά Βασιλακόπουλου (έλεγε χαρακτηριστικά... «σήμερα τα σπουδαία»), ο πρόεδρος της FIBA Europe θα έχει συνάντηση πιθανότατα σήμερα με τον Πάτρικ Μπάουμαν, που είχε πρωτοστατήσει στο εμπάργκο κατά της ΑΕΚ. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα ενημερώσει τον γενικό γραμματέα της FIBA ότι η ομάδα τα έχει βρει ήδη με τον Δημητρόπουλο και δείχνει διάθεση να τα βρει και με τον Πάβιτς, καθώς ήδη του δίνει μπροστά 40.000 ευρώ από τα περίπου 95.000 ευρώ που του οφείλει.

Το σημείο-«κλειδί»

Αυτά τα υπόλοιπα 55.000 ευρώ είναι το σημείο-«κλειδί» της υπόθεσης. Ο Πάβιτς φοβάται ότι δεν θα τα πάρει. Κι εδώ είναι που μπαίνει ο ισχυρός άνδρας του μπάσκετ. Τα σενάρια αναφέρουν ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα εγγυηθεί ότι η ΑΕΚ θα δώσει και τα υπόλοιπα λεφτά.

Αν τελικά γίνει αυτό, τότε το πρόβλημα λύνεται και η FIBA θα προχωρήσει σε άρση του εμπάργκο. Αρα η ΕΟΚ θα μπορεί να εκδώσει κανονικά δελτία στους ξένους της ΑΕΚ και η ομάδα θα παίξει πλήρης το Σάββατο κόντρα στο Περιστέρι.

Γι’ αυτό το πλήρης, πάντως, δεν παίρνουμε και όρκο. Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν θα φύγει κάποιος ξένος για να ελαφρύνει λίγο το μπάτζετ. Το ενδεχόμενο αυτό, όμως, είναι μέσα στα σενάρια που μελετάει η διοίκηση και έτσι τίποτα δεν αποκλείεται.

Στο μεταξύ έγινε χθες το καθιερωμένο ΔΣ της ομάδας, στο οποίο συζητήθηκαν κυρίως οικονομικά θέματα.


www.goalday.gr


Για να δούμε....
ashton
έχει ανοιχθεί και λογαριασμός στην Alpha, όπου σήμερα έβαλαν και 20,000 € οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Alpha Bank (353-002101-099386)*

*IBAN: GR21 0140 3530 3530 0210 1099 386

Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.sport-fm.gr/article/202816

οπως ολα δειχνουν η αεκ θα παιξει με τους ξενους το σαββατο.

αξιζει παντως ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του ποδοσφαιρικου τμηματος για αυτην τους την ενεργεια!
Emanuel David Ginobili
QUOTE
ΑΕΚ - Η FIBA άναψε το «πράσινο φως»!
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται το τελευταίο διάστημα από όλους τους φίλους της ΑΕΚ πιάνουν τόπο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportnet αύριο (5/11) η διοίκηση της «Ένωσης» θα πάρει στα χέρια της τα δελτία των ξένων παικτών και θα παραταχθεί η ομάδα πλήρης στον αγώνα του Σαββάτου με το Περιστέρι στο Ελληνικό!


Επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό μας ρεπορτάζ, όπου αναφέραμε ότι το κλίμα άλλαξε και οι «κιτρινόμαυροι» είναι αγκαλιά με τα δελτία!

Η διοίκηση της ΑΕΚ προτίθεται σήμερα να καταβάλλει 50.000 ευρώ μέσο της FIBA που αναλαμβάνει αυτό τον ρόλο, στον Σμίλιαν Πάβιτς (με τον Γιώργο Δημητρόπουλο υπάρχει ήδη συμφωνία που θα ενεργοποιηθεί με την παραλαβή των χρημάτων σε επιταγές πιθανότατα αύριο), προκειμένου στην συνέχεια να παραλάβει τα δελτία από την ΕΟΚ.

Μάλιστα, λέγεται ότι υπάρχει στην Ελληνική Ομοσπονδία και σχετικό έγγραφο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για το συγκεκριμένο ζήτημα. Όσο για τα υπόλοιπα χρήματα που ζητάει άμεσα ο Πάβιτς, αυτά θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις μέχρι τον Μάρτιο του 2010.

Στην θετική εξέλιξη της υπόθεσης καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά και οι άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και έβαλαν χρήματα για να συγκεντρωθεί το ποσό που θα καταβληθεί στον Σλοβένο φόργουορντ.

Υπογράφει ο Μακ Γκραθ, ακολουθεί ο Στεφάνοφ

Όπως όλα δείχνουν ίσως και σήμερα υπογράψει το συμβόλαιο του ΕΣΑΚΕ ο Ντόνι Μακ Γκραθ και αύριο ο Ρίστε Στεφάνοφ, για να κλείσει και τυπικά το θέμα της συμμετοχής τους στον αγώνα με το Περιστέρι.

Έτσι, η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στους Περιστεριώτες και φιλοδοξεί να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.

sportnet.gr

ANTE ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ!!!
To πρωταθλημα ξεκιναει το Σαββατο!

Ποσο σας ζηλευω που μπορειτε να πατε στο Ελληνικο... sad.gif

ashton
Αντε να δουμε γμτ μπας και φερω τις μικρες στο Ελληνικο το σαββατο..
Emanuel David Ginobili
QUOTE(ashton @ Nov 4 2009, 22:14 ) *
Αντε να δουμε γμτ μπας και φερω τις μικρες στο Ελληνικο το σαββατο..


Nα τις φερεις...
Αλλα και γενικοτερα οσοι ειστε Αθηνα κι εχετε την τυχη να ειστε κοντα στην ΑΕΚαρα, προσπαθηστε να "φερετε" στο γηπεδο οσους περισσοτερους μπορειτε!!! Η ομαδα τωρα χρειαζετε στηριξη! Να δουν οτι ο κοσμος ειναι μαζι τους, να κανουμε και τη πρωτη νικη, ν' ανεβει η ρημαδα η ψυχολογια!
ashton
Ξημερώνει Παρασκευή και για 3η συνεχόμενη βδομάδα ζούμε το ίδιο κακόγουστο αστείο κατά της ιστορίας της ομάδας... Και δυστυχώς δε βλέπω να φαίνεται φως ούτε και τώρα...
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...p;c=130&m=1

για να δουμε σημερα αν θα βγει ακρη...
ashton
ο λογαριασμός στην Alpha έκλεισε, τα λεφτά τα πήρε ο Καραμανλής τα πήγε στην ΕΟΚ...
Αντε να δουμε..
ashton
Μπράβο σε όσους βοήθησαν ώστε και τώρα λιγο πριν την 3η αγωνιστική να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Λιγο πριν το τέλος..

QUOTE
"Μάχη" με Δέδε και FIBA
Του Γιώργου Νικολάου
06/11/2009 (19:40)

Τελευταίο εμπόδιο, ο Παντελής ΔέδεςΟ Παντελής Δέδες στέκεται για πολλοστή φορά τροχοπέδη στην ΑΕΚ. Ο έγκριτος νομικός έκανε νέα παρέμβαση προς την FIBA με αφορμή το θέμα Σμίλιαν Πάβιτς. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν αποστέλλει προς το παρόν τις "ελευθέρας" των ξένων παικτών στην ΕΟΚ, ως εκ τούτου προς το παρόν υφίσταται πρόβλημα, παρ' ότι τα απαιτούμενα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί. H FIBA ζητεί διευκρινήσεις και η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει επιδοθεί σε μπαράζ απαντητικών εγγράφων, προκειμένου να πείσει τους αξιωματούχους της Γενεύης.

Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι που βρίσκονται από το μεσημέρι στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας αισιοδοξούν ότι η δραματική "μάχη" που δίνουν θα έχει αίσιο τέλος για τη πολύπαθη "Βασίλισσα".


και μετά από αυτό..

QUOTE
Πήρε τα δελτία!
Του Γιώργου Νικολάου
06/11/2009 (20:15)

Πλην Στεφάνοφ οι άλλοι παίζουνEξελίχθηκε σε θρίλερ, αλλά τέλος καλό, όλα καλά! Η ΚΑΕ ΑΕΚ παρέλαβε πριν από λίγο τα δελτία των ξένων παικτών της και κατεβαίνει πλήρης αύριο στον αγώνα με το Περιστέρι. Η είδηση σκόρπισε ήδη ενθουσιασμό μεταξύ των "κιτρινόμαυρων" οπαδών, ενώ υπενθυμίζεται ότι με απόφαση Μπάμπη Καραμανλή έπειτα από πρόταση του Δημήτρη Χατζηχρήστου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η FIBA ζήτησε και πήρε διευκρινήσεις από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έγιναν οι κατάλληλες έγγραφες διατυπώσεις και "άναψε πράσινο". Η FIBA απέστειλε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα, όπου αναφέρει ότι άρει το απαγορευτικό κατά της ΑΕΚ.

Οι "ελευθέρας" έφτασαν στην ομοσπονδία, η οποία με τη σειρά της παρέδωσε τα δελτία στους "κιτρινόμαυρους" παράγοντες. Το θρίλερ ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο για την "Ένωση".


basketblog.gr


και η ανακοίνωση της ΚΑΕ

QUOTE
Πλήρης η ΑΕΚ με Περιστέρι 6/11/2009
Με όλα τα βασικά της ατού θα παραταχθεί αύριο στις 21.00 η ΑΕΚ στο ματς με το Περιστέρι. Η Διοίκηση για να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας τους προσκαλεί δωρεάν στο Ελληνικό, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση.
Ανοικτές θα είναι οι πόρτες του κλειστού στο Ελληνικό αύριο στις 21.00 στο ματς με το Περιστέρι ύστερα από απόφαση του Δ.Σ., που θέλει να ευχαριστήσει εμπράκτως τους φιλάθλους της ομάδας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν τις δύσκολες τούτες ώρες. Παράλληλα, η Διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει:
"Τα μέλη της Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Μπάμπης Καραμανλής νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμώς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της FIBA/EUROPE κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο για το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξε στα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο. Με παρέμβασή του επιλύθηκε ένα θέμα που είχε δημιουργηθεί τα περασμένα χρόνια, δίχως να έχει την παραμικρή ευθύνη το νυν διοικητικό συμβούλιο.
Θεωρούμε ότι η μέχρι τώρα πολυετής θητεία του κ. Βασιλακόπουλου στο ύστατο αξίωμα του Αθλητισμού αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ίση μεταχείριση, τη νομιμότητα και την αξιοπιστία, την ποιοτική αναβάθμιση του Αθλήματος και κυρίως, την προάσπιση του κύρους και της αξιοπιστίας του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Προσδοκούμε, δε, ότι μια από τις πρώτες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιήσει είναι να αφανίσει «τα κοράκια που τρώνε τις σάρκες» των συλλόγων και εμφανίζονται με τον «μανδύα», είτε του δικηγόρου, είτε του μάνατζερ.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι αντλώντας δύναμη από τις προσπάθειες και την θέρμη που επέδειξε ο κ. Βασιλακόπουλος και ευρύτερα η Διοίκηση της ΕΟΚ, για την τακτοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι, πλέον, με στόχο τόσο την εξυγίανση του συλλόγου, όσο και να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α1.
Αντί επιλόγου, η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της όλους τους φίλους του συλλόγου που μας συμπαραστάθηκαν ψυχολογικά και οικονομικά όλες αυτές τις ημέρες. Τα μέλη της Ορίτζιναλ, της ΠΑΕ, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας του ποδοσφαίρου, αλλά και τους απλούς φιλάθλους της ΑΕΚ οι οποίοι μας συμπαραστάθηκαν, μας έδωσαν ενέργεια να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει. Για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται ότι όταν όλος ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ενωμένος δεν έχει να βοηθηθεί απολύτως τίποτα.
Ας συνεχίσουμε, λοιπόν, όλοι ενωμένοι το «ταξίδι» και ας δώσουμε το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι εναντίον του Περιστερίου, που θα ξεκινήσει στις 21.00 στο κλειστό του Ελληνικού. «Η ισχύς εν τη ενώσει»…


aekbc.gr
wagner love
Ομάδες σαν την ΑΕΚ όπως είναι πλέον, είναι ντροπή να υπάρχουν στην Α1. Και είναι και άλλες όπως η Ολύμπια για παράδειγμα. Αυτά τα ξεφτυλίσματα έχουν οδηγήσει το πρωτάθλημα στην ανυποληψία. Και σιγά μην πληρωθούν όλοι αυτοί οι παικτες που έχει η ΑΕΚ τώρα. Κοροϊδεία. Τί να πω.
Hoff
Φίλε, κοροϊδία ήταν που χάρισε το κράτος τα χρέη στον Άρη για να μπορεί τώρα να παίζει Ευρωλίγκα και Eurocup... Το καθεστώς της ειδικής εκκαθάρισης το βόλεψε μια χαρά.

Δεν είχαν όλες οι ομάδες την ίδια αντιμετώπιση. Δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι η ΑΕΚ είναι παράδειγμα προς μίμηση, μάλλον το αντίθετο, απλώς στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Αν εξαιρέσεις κάποιες ομάδες, οι περισσότερες είχαν προβλήματα με τα χρέη.

Αν δε με απατά η μνήμη μου, πάντως, οι περυσινοί παίκτες πληρώθηκαν. Ας με διαφωτίσει κάποιος πάνω σε αυτό.
wagner love
QUOTE(Hoff @ Nov 7 2009, 00:23 ) *
Φίλε, κοροϊδία ήταν που χάρισε το κράτος τα χρέη στον Άρη για να μπορεί τώρα να παίζει Ευρωλίγκα και Eurocup... Το καθεστώς της ειδικής εκκαθάρισης το βόλεψε μια χαρά.

Δεν είχαν όλες οι ομάδες την ίδια αντιμετώπιση. Δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι η ΑΕΚ είναι παράδειγμα προς μίμηση, μάλλον το αντίθετο, απλώς στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Αν εξαιρέσεις κάποιες ομάδες, οι περισσότερες είχαν προβλήματα με τα χρέη.

Αν δε με απατά η μνήμη μου, πάντως, οι περυσινοί παίκτες πληρώθηκαν. Ας με διαφωτίσει κάποιος πάνω σε αυτό.

Δεν φοβάμαι να πω τπτ. Και ο Άρης κατά καιρούς ήταν τραγική ΚΑΕ. Πια δεν είναι. Και μιλάμε για φρέσκα κουλούρια χωρίς να ξεχνάμε το παρελθόν.

Όχι δεν έχουν πληρωθεί όλοι. Παράδειγμα ο Δορκοφίκης έμεινε στην ομάδα σας γιατί δέχτηκε εγγυήσεις ότι θα πάρει και τα περσινά.
ashton
κοροϊδία είναι να πληρώνει η ΑΕΚ ακόμα χρέη για χρονιές που οι οφειλές άλλων ομάδων γράφτηκαν στο χιόνι με τους νόμους Βενιζέλου αλλά και το ότι η ΑΕΚ πληρώνει (όταν πληρώνει) για να παίζει σε όποιο γήπεδο παίζει, την ώρα που σε άλλες ομάδες τα φτιάχνει το κράτος, τα συντηρεί το κράτος, και τα νέμονται σύλλογοι.
a bullet for your head
QUOTE(ashton @ Nov 7 2009, 00:52 ) *
κοροϊδία είναι να πληρώνει η ΑΕΚ ακόμα χρέη για χρονιές που οι οφειλές άλλων ομάδων γράφτηκαν στο χιόνι με τους νόμους Βενιζέλου αλλά και το ότι η ΑΕΚ πληρώνει (όταν πληρώνει) για να παίζει σε όποιο γήπεδο παίζει, την ώρα που σε άλλες ομάδες τα φτιάχνει το κράτος, τα συντηρεί το κράτος, και τα νέμονται σύλλογοι.

Νομιζω οτι η κοροιδια..ουτως η' αλλως υφισταται...ειτε απο καποιους που εξακολουθουν να πληρωνουν τα χρεη τους(οταν τα πληρωνουν..),ειτε οταν σε καποιους, μπορει να χαριστηκαν...
Θα ηθελα επισης να πω, πως δεν μου αρεσε καθολου ενα σημειο σε μια ανακοινωση που διαβασα παραπανω...να εξυμνειται ο κ.Βασιλακοπουλος,ο οποιος αποτελει την εγγυηση,τη νομιμοτητα,την αξιοπιστια κ.τ.λ. του Ευρωπαικου μπασκετ....
Αν ολες οι ομαδες κοιταξουν να ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις που αναλαμβανουν...δεν νομιζω οτι θα ειναι απαραιτητη η οποια παρεμβαση..απ τον κ.Βασιλακοπουλο..
Η ''προτροπη'' δε,στο να αφανισει τα ''κορακια που τρωνε τις σαρκες των συλλογων''??Τι ειναι τουτο παλι??
Καλως η' κακως,πολλοι που δραστηριοποιουνται στο χωρο της καλαθοσφαιρισης,ειναι επαγγελματιες...που σημαινει οτι για τη δουλεια που προσφερουν,αμοιβονται...ειτε ειναι μανατζερ,ειτε ειναι δικηγοροι,ειτε ειναι παικτες,ειτε ειναι προπονητες,ειτε ειναι φυσικοθεραπευτες..κ.ο.κ....
Αν τα οικονομικα συμφεροντα καποιων,εχουν πληγει...νομιζω οτι ειναι περα για περα ευλογο & νομιμο..να εξαντλησουν καθε περιθωριο και να ασκησουν καθε δυνατο νομιμο δικαιωμα που εχουν,προκειμενου να διεκδικησουν και να εξασφαλισουν,οτι νομιμως αξιωνουν..
ashton
κοίτα, εδώ έχει γίνει αγωγή κατά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για πρώην έφηβο μπασκετμπωλίστα που δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα, και ο δικηγόρος του ζητάει να πάρει τα λεφτά που θα έπαιρνε βάσει του συμφωνητικού ΑΝ έπαιζε στην πρώτη ομάδα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.