Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΕΚ 2009/10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3
Hoff
Ποια αντεθνικά? Σημαία? Ξέρει κανείς λεπτομέρειες?

Επίσης, πόσες φορές έχουν πέσει πρόστιμα για αντεθνικά συνθήματα σε παιχνίδια της ΑΕΚ?

Δε θέλω να αποποιούνται των ευθυνών τους οι οπαδοί αλλά να μην τρελαθούμε στο τέλος...
ashton
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί φάγαμε πρόστιμο για αντεθνικό σύνθημα...
Και σίγουρα δε θυμαμαι να έχει γίνει ούτε καν παρατήρηση για τα '... η ΑΕΚ και η Τουρκία' που ακούγονται στα άλλα γήπεδα...
nikefalin
QUOTE(ashton @ Feb 5 2010, 20:20 ) *
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί φάγαμε πρόστιμο για αντεθνικό σύνθημα...
Και σίγουρα δε θυμαμαι να έχει γίνει ούτε καν παρατήρηση για τα '... η ΑΕΚ και η Τουρκία' που ακούγονται στα άλλα γήπεδα...


Σε αυτό έχουμε δίκιο και κρίμα που δεν το απαιτεί η όποια διοίκηση , μιας και η ευαυισθησία του ΕΣΑΚΕ απέναντι στην ομάδα είναι γνωστή και όχι μόνο τα 2-3 τελευταία χρόνια αλλά από παλαιότερα.

Jabar
QUOTE(oropos 27 @ Feb 1 2010, 17:22 ) *
κοιτα αν τυχον ερθεις γηπεδο ποτε ο παικτης δεν θελει να καθεσε σε μια καρεκλα και να παρακολουθεις και να ριχνεις που και που κανα χειροκροτημα ,θελει να βραζει το γηπεδο και να κανουμε τα παντα να εμψυχωνουμε την ομαδα και να νιωθει ο αντιπαλος την εδρα για αυτο θα χρησιμοποιηθουν και υβριστικα συνθηματα διοτι δεν ειναι το γηπεδο εκκλησια και ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια και ξερουμε που παμε ,και για μας η ΑΕΚ ειναι καλυτερη ψυχοθεραπεια μας δεν διαφωνω ,αλλα το να καθεσαι σε μια καρεκλα και μετα να γυρνας σπιτι και να κανεις κριτικη απο το ιντερνετ για πανος επιστητου δεν σε χρειαζεται η ομαδα κατσε στην τηλεοραση σου και κανε κερκιδα απο το καναπε σου με ποπ-κορν,οταν πας γηπεδο πρεπει να συμετεχεις στον αγωνα με την φωνη σου αλλιως δεν σε χρειαζεται η ομαδα,και να βρισκεις και το δρομο σε κανα ματς οριακο.

υστ1.και κατι αλλο αν αυτους που χλευαζεις δεν βρισκαν το δρομο στα τρικαλα το αποτελεσμα θα ηταν νικηφορο?για ρωτα κανενα πιο παλιο να σου πει ποσες φορες αυτοι αλητες ποσο εχουν βοηθησει με την φωνη τους και την παρουσια τους και να μην ειναι η ΑΕΚΑΡΑ ποτε ΜΟΝΟ

Καλά ρε παιδιά πως και κερδίσαμε χωρίς οπαδούς?Δεν το πιστεύω.
Jabar
ΑΕΚ
Παραίτηση λόγω... Δέδε
Του Γιώργου Νικολάου
08/02/2010 (22:38)

Για τον Εδουάρδο Καρρέρ τα γράψαμε νωρίτερα, στο ρεπορτάζ με τίτλο "Νέα αναδόμηση". Ισχύει...
Ο "κιτρινόμαυρος" παράγοντας επιστρέφει στα διοικητικά της ΑΕΚ, καθώς θα συμμετέχει στο νέο σχήμα που θα προκύψει. Εκτός ΑΕΚ βρέθηκε ο Παντελής Γαμπιεράκης. Όχι, αυτό δεν συνιστά είδηση. Οι προθέσεις του παράγοντα ήταν γνωστές εδώ και καιρό. Γνωστό δεν ήταν ότι δικηγόρος του Γαμπιεράκη ήταν ο... Παντελής Δέδες! Ο κ. Γαμπιεράκης φέρεται να πληροφόρησε τα μέλη του δ.σ. ότι ο έγκριτος νομικός θα αναλάβει την υπόθεση επιστροφής των χρημάτων, που έβαλε στην ΚΑΕ.

Ο κ. Γαμπιεράκης έβαλε όντως χρήματα στο "κιτρινόμαυρο" ταμείο, πλην όμως βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει με τον Μπάμπη Καραμανλή πρέπει κάποια στιγμή να τα πάρει πίσω. Ο κ. Δέδες αποτελεί όμως "personna non grata" για τη διοίκηση της ΑΕΚ. Η είδηση περί εμπλοκής του γνωστού δικηγόρου προκάλεσε την οριστική ρήξη στις σχέσεις του προέδρου της ΚΑΕ και του Γαμπιεράκη και στην "παραίτηση" του δεύτερου από το διοικητικό συμβούλιο.

Εκτός από την επιστροφή (στην ΑΕΚ) του Καρρέρ, είχαμε και δύο "μεταγραφές" στην ΚΑΕ. Πρόκειται για τους Βασίλη Σταυρακάκη και Παύλο Χριστόπουλο.
Παρών στο συμβούλιο ήταν και ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, πληρεξούσιος του μεγαλομετόχου...
www.basketblog.gr
ashton
η ανακοινωση του Γαμπιεράκη

QUOTE
Ανακοίνωση 09/02/2010

Από σήμερα επιστρέφω στη συνδεσμιακή οικογένεια, στην αγωνιστική στήριξη των τμημάτων τής αγαπημένης μας ομάδας...

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Καραμαλής ζήτησε την παραίτηση μου με την αιτιολογία ότι εγώ μιλάω με εχθρούς της ΑΕΚ....

Η παραίτηση μου είναι στη διάθεση του ΔΣ της ΑΕΚ (Καραμαλή και Λίας Μαντη) και τους ευχαριστώ για τη τιμή που μου έκαναν, που ήμουν μέλος του ΔΣ της ιστορικότερης ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος...

Αν έβλαψα εγώ την ΑΕΚ μας το λένε τα νούμερα και οι αποδείξεις της όποιας βοήθειας έδωσα αυτούς τους 4 μήνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο δύσκολο αυτό έργο...


Ο πρόεδρος της ΠΟΣΦ ΑΕΚ
ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ


feds21.gr
ashton
QUOTE
Ο Πρασσάς στην ΑΕΚ
Του Γιώργου Νικολάου
12/02/2010 (17:40)

Η έκπληξη που γράφαμε πριν από λίγο έγινε. Ο Γιώργος Πρασσάς, στενός συνεργάτης του Μπομπ Κοζώνη, μπαίνει στο ΔΣ της ΚΑΕ ΑΕΚ. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η παρουσία του "εν ελλάδι" εκπροσώπου του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία ενδεχομένως να σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην πολύπαθη "Βασίλισσα".
Οι επόμενες ημέρες θα αποδείξουν του λόγου το αληθές.


basketblog.gr

μα'στα...
nikefalin
QUOTE(ashton @ Feb 12 2010, 19:32 ) *
basketblog.gr

μα'στα...

αστα κάτω που τα πας άρπα τα και τρέχα τα.....
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Με μια εικόνα και δώρα ο Καραμανλής σε Κοζώνη!
12/03/2010 17:25
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Με μια εικόνα του Αγίου Χαράλαμπου και πολλά δώρα θα αναχωρήσει την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής για τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιώργο Πρασσά, αλλά και τον Μπομπ Κοζώνη.

Ο «ισχυρός άνδρας» του «δικεφάλου» έχει προετοιμαστεί γι’ αυτό το ταξίδι, που είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον της ομάδας. Ο Καραμανλής έχει επενδύσει πολλά σ’ αυτή την μετάβαση του στο Σικάγο, όπου θα γνωρίσει από κοντά τον άμεσο συνεργάτη του Κοζώνη, Γιώργο Πρασσά, αλλά και τον ίδιο τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» μπορεί να μην αποκαλύπτει ακόμη το τι περιμένει από τους Κοζώνη-Πρασσά, αλλά σε πρώτη φάση είναι δεδομένο ότι επιθυμεί μια οικονομική ενίσχυση προς την ΚΑΕ. Κάτι που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την περαιτέρω εμπλοκή του Μπομπ Κοζώνη και του συνεργάτη του με τα διοικητικά του συλλόγου. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που άμεσα δεν μπορεί να συμβεί, αλλά σίγουρα η μετάβαση του Μπάμπη Καραμανλή στο Σικάγο, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα θα είναι ένα πρώτο βήμα για να συζητήσουν για το μέλλον της ΑΕΚ.


sportnet.gr


QUOTE
Εξασφάλισε τη βίζα
Του Γιώργου Νικολάου
12/03/2010 (18:15)

O Μπάμπης ΚαραμανλήςO πρωθυπουργός της χώρας, Γιώργος Παπανδρέου, εξασφάλισε στις συνομιλίες με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, την κατάργηση της βίζας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής, θα είναι, ωστόσο, ένας εκ των τελευταίων Ελλήνων πολιτών, που ακολουθεί την πεπατημένη, αφού ακόμη δεν έχει επικυρωθεί η απόφαση κορυφής.

Ο "κιτρινόμαυρος" παράγοντας εξασφάλισε τη βίζα για το ταξίδι του στις ΗΠΑ, προκειμένου για τη συνάντηση του με τον Γιώργο Πρασσά και ενδεχομένως με τον Μπομπ Κοζώνη. Μόνο που τον τελευταίο πιο εύκολα κατά πως φαίνεται τον συναντούν οι... δημοσιογράφοι, παρά οι 'Ενωσίτες" παράγοντες. Είναι ένα "στοίχημα" κι αυτό για τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Ο κ. Καραμανλής δεν θα φύγει τελικώς εντός του Σαββατοκύριακου, που ήταν και η αρχική σκέψη, αλλά εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Πιθανότατα, μαζί με τον Χρήστο Παπαδημητρίου. Πιθανότατα...


basketblog.gr


τα πιασαμε τα λεφτά μας
Hoff
Δε βρήκα κάποιο θέμα σχετικά με τα χρέη οπότε θα ρωτήσω εδώ...

Σε εκείνη τη λίστα που έβγαλε ο Σαχινίδης (ή όποιος την έβγαλε τέλος πάντων) είδα ονόματα και άλλων ΚΑΕ... Με χρέη μεγαλύτερα από τα δικά μας. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει? Μέχρι και του Παναθηναϊκού το όνομα ήταν μέσα και μάλιστα με χρέη κοντά στα 3 εκ...

Εδώ η λίστα με τα χρέη:

http://www.sport24.gr/html/ent/164/ent.349164.asp

Και μετά διαβάζω κι αυτό:

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;t=1&w=0
Jabar
QUOTE(Hoff @ Mar 14 2010, 18:01 ) *
Δε βρήκα κάποιο θέμα σχετικά με τα χρέη οπότε θα ρωτήσω εδώ...

Σε εκείνη τη λίστα που έβγαλε ο Σαχινίδης (ή όποιος την έβγαλε τέλος πάντων) είδα ονόματα και άλλων ΚΑΕ... Με χρέη μεγαλύτερα από τα δικά μας. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει? Μέχρι και του Παναθηναϊκού το όνομα ήταν μέσα και μάλιστα με χρέη κοντά στα 3 εκ...

Εδώ η λίστα με τα χρέη:

http://www.sport24.gr/html/ent/164/ent.349164.asp

Και μετά διαβάζω κι αυτό:

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;t=1&w=0

Η λίστα αφορά οφειλές προς το δημόσιο.Τώρα οι οφειλές προς τους παίκτες και οι προσφυγές τους είναι άλλο πράγμα.Αν ο ΠΑΟ θέλει να διακόψει τη συνεργασία με κάποιον, βγαίνει μπροστά κάποιος με οικονομική επιφάνεια,με τον οποίο οι μάνατζερς προσδοκούν τζίρο εκατομμυρίων, δίνει κάποια χρήματα και το θέμα κλείνει. Όταν κάποιος χρωστά τα λίγα που είναι να πληρώσει και ο μάνατζερ πάει για 10.000 θα σε φορτώσει με αζήτητα και αν δεν πληρώσεις θα σε ξεφωνίσει και θα κάνει καταγγελία.
Hoff
Δηλαδή είναι καλύτερα να πληρώνουμε τους παίκτες και να μην πληρώνουμε το δημόσιο για να μην έχουμε προβλήματα και να μην μας κράζουνε, έτσι?

Αν δεν κάνω λάθος τα συνολικά χρέη της ΚΑΕ είναι γύρω στα 2.5-3 εκ, δηλαδή πολύ λιγότερα από κάποιων άλλων ομάδων.

Τεσπα, το όλο θέμα είναι μια παράνοια. Σε τελική ανάλυση μπορεί να αποκαλυφθεί ότι τα χρέη της ΚΑΕ είναι περισσότερα από 5 εκ π.χ. Με το Φιλίππου ποτέ δεν ξέρεις άλλωστε...
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Ο Καραμανλής μίλησε με Πρασσά
23/03/2010 16:48
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Με τον Γιώργο Πρασσά συναντήθηκε ήδη ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής που βρίσκεται ήδη στο Σικάγο. Ο «ισχυρός άνδρας» του «δικεφάλου» συζήτησε για πολύ ώρα με τον άμεσο συνεργάτη του ελληνομαρικανού επιχειρηματία Μπομπ Κοζώνη και αυτό θα ξανασυμβεί και τις επόμενες ημέρες μέχρι και την επιστροφή του Καραμανλή στην Αθήνα έπειτα από μια εβδομάδα.

Παράλληλα, προετοιμάζεται το έδαφος και για την συνάντηση με τον Μπομπ Κοζώνη την οποία θα κλείσει ο Πρασσάς, ώστε να γνωρίσει ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας το αφεντικό της ΚΑΕ και να συζητήσουν για μια βοήθεια προς τον σύλλογο και αν υπάρξει το κατάλληλο έδαφος, γιατί όχι και μια συνεργασία με τις ευλογίες του μεγαλομετόχου Γιάννη Φιλίππου. Όλα αυτά βέβαια ακόμη είναι ρευστά και οι συναντήσεις που θα γίνουν στο Σικάγο τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις στην ΚΑΕ.


sportnet.gr
ashton
QUOTE
Τα "παπαγαλάκια" ρίχνουν λάσπη... 26/3/2010
Τις εντυπώσεις του από το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την προσωπική συνάντηση που είχε με τον επιχειρηματία κ. Μπομπ Κοζώνη κατέγραψε μέσω της συνέντευξης στην επίσημη ιστοσελίδα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής.
Ιδιαίτερα καυστικός παρουσιάζεται ο Μπάμπης Καραμανλής σε όσους …παραμυθιάζουν τους φιλάθλους της ομάδας για την προσωπικότητα και το «ειδικό βάρος» του επιχειρηματία κ. Μπομπ Κοζώνη, ενώ ανέφερε ότι αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις.
- Είχατε κατά τη διάρκεια παραμονής σας στο Σικάγο ιδιαίτερη συνομιλία με τον κ. Μπομπ Κοζώνη. Ποιες είναι οι εντυπώσεις που αποκομίσατε από τον άνθρωπο και επιχειρηματία;
«Τα συναισθήματα που διατηρώ είναι ανάμικτα. Από την μια, νιώθω εντυπωσιασμένος από τον άνθρωπο αλλά και το επιχειρηματικό του μέγεθος και από την άλλη, θυμώνω απ’ όσα άκουσα να διαρρέονται γι’ αυτόν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Θυμώνω για όλα τα «παπαγαλάκια» που έριχναν και εξακολουθούν να το πράττουν, «λάσπη», «παπαγαλάκια» που μεταφέρουν ψέματα στην Ελλάδα για τον κ. Κοζώνη. Εγώ πλέον, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για τον άνθρωπο και τον επιχειρηματία Μπομπ Κοζώνη».
- Στις αρχές της προσεχής εβδομάδας επιστρέφετε στην Ελλάδα. Είναι δυνατό ν’ αναφέρουμε κάποια στοιχεία από την ιδιαίτερη συνομιλία που είχατε;
«Θα σας ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι όσα έχουν γραφτεί και όσα θα γραφτούν δεν θ’ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ουδείς στην Ελλάδα, πλην του κ. Φιλίππου, γνωρίζει τις ακριβώς συζητήθηκε, τις ακριβώς ειπώθηκε στη συνάντηση. Και δεν πρόκειται να διαρρεύσει απολύτως τίποτα. Τα μέλη της μεγάλης «κιτρινόμαυρης οικογένειας» γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιούμε γίνεται με αποκλειστικό γνώμονα το καλό, το συμφέρον της ομάδας που όλοι αγαπάμε. Δουλεύουμε τα τελευταία δύο χρόνια με ειλικρίνεια και συνέπεια».
- Πριν αναχωρήσετε για τις ΗΠΑ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν ότι η ενέργειά σας δεν είχαν την έγκριση του κ. Φιλίππου.
«Με κατηγορηματικό τρόπο σας λέω «όχι». Το ταξίδι στις ΗΠΑ έγινε σε συνεννόηση και προτροπή του κ. Φιλίππου, που επέμενε να το κάνω προκειμένου να γνωρίσω από κοντά τον κ. Κοζώνη. Εν τέλει, είχε απόλυτο δίκιο καθώς αναχωρώ από το Σικάγο με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον άνθρωπο και επιχειρηματία Κοζώνη».


aekbc.gr
nikefalin
basketblog.gr

QUOTE
Η ΑΕΚ στο άρθρο 99

Του Γιώργου Νικολάου
12/04/2010 (14:32)

H KAE AEK πήρε βαθιά... οικονομική ανάσα! Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε σήμερα την "κιτρινόμαυρη" εταιρία, η οποία υπάχθηκε στο άρθρο 99 περί ρύθμισης των χρεών με την 355/2010 απόφαση. Η χαρμόσυνη είδηση έφτασε βεβαίως μέχρι το γραφείο του μεγαλομετόχου Γιάννη Φιλίππου, ο οποίος και υπήρξε ο εμπνευστής του μοντέλου, που διακανονίζει τις οφειλές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ σε δύο χρόνια.

Οι νομικοί Σωκράτης Λαμπρόπουλος και Λία Μάντη ήταν εκείνοι οι οποίοι πιστώνονται μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας, η οποία καθιστά πλέον την ΑΕΚ πιο ελκυστική και μάλιστα την κρισιμότερη στιγμή. Ήτοι σε μία περίοδο όπου οι Φιλίππου-Καραμανλής συνομιλούν με τον Ελληνοαμερικανό Μπομπ Κοζώνη, ο οποίος ενδιαφέρεται για την εμπλοκή του στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Τί σημαίνει η σημερινή απόφαση;

Το δικαστήριο δεν έκανε απλώς αποδεκτή την αίτηση συνδιαλλαγής της ΑΕΚ, αλλά απέρριψε και τις "κύριες παρεμβάσεις", όπως για παράδειγμα τις αξιώσεις των Χατζή, Πέρκοβιτς, Κόμματου, Πάβιτς, Παπανικολάου, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τον "κιτρινόμαυρο" διακανονισμό. Το δικαστήριο ορίζει επιδιαιτητή (διαμεσολαβητή), ο οποίος θα διαβουλευθεί με τους πιστωτές, προκειμένου για την ένταξη τους στη διαδικασία εξόφλησης σε 24 δόσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαμεσολαβητής θα χρειαστεί ένα διάστημα 2-4 μηνών, προκειμένου να συζητήσει με τους πάντες και κατόπιν να προτείνει τον διακανονισμό στο δικαστήριο και το οποίο θα τον εγκρίνει, αν όντως η πλειοψηφία των πιστωτών τον αποδέχεται. Το πιθανότερο είναι ο διακανονισμός να αρχίσει "να τρέχει" από τον ερχόμενο χρόνο. Εως τότε, το χρέος παραμένει "παγωμένο".

Αν κάποιοι εκ των πιστωτών αρνηθούν, θα εξοφληθούν αλλά τελευταίοι. Η παραπάνω απόφαση αφορά σε ρύθμιση και όχι σε διαγραφή των χρεών, όπως έγινε στην περίπτωση του άρθρoυ 44, προκειμένου για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πότε ακυρώνεται η απόφαση;

Στην περίπτωση που η ΚΑΕ ΑΕΚ αποδειχθεί ασυνεπής στην κάλυψη της άλφα ή βήτα δόσης. Σ' αυτή την περίπτωση η απόφαση παύει να ισχύει και η "Ένωση" οφείλει να εξοφλήσει άμεσα το σύνολο των πιστωτών.


www.superbasket.gr

QUOTE
Μπήκε στο άρθο 99, «άνοιξε» ο δρόμος για Κοζώνη!


Μήνες περίμεναν οι διοικούντες την ΑΕΚ την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών στο αίτημά τους για υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99, το οποίο θεωρούσαν (και θεωρούν) ως μοναδική σανίδα σωτηρίας. Και τελικά σήμερα άκουσαν τα ευχάριστα μαντάτα!

Η ΚΑΕ μπήκε στην ειδική ρύθμιση υπαγωγής, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει το περιθώριο σε περίπου τρία χρόνια να ρυθμίσει τα χρέη της «παγώνοντας» τις όποιες δικαστικές αποφάσεις εκκρεμούν εις βάρος της.

Για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου συνεργάστηκαν ο νομικός εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Γιάννη Φιλίππου, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, με την νομική εκπρόσωπο και γενική διευθύντρια της ΚΑΕ, Λία Μάντη και ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για την έλευση του Μπομπ Κοζώνη.

«Μέσα από το άρθο 99, στόχος μας είναι να ‘καθαρίσει’ η ομάδα από τα χρέη και να βρεθεί αγοραστής», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Λία Μάντη και ο αγοραστής δεν είναι πλέον άλλος από τον ελληνοαμερικανό μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος στο άμεσο μέλλον αναμένεται να έρθει στην χώρα μας για να συναντηθεί με τον ίδιο τον Γιάννη Φιλίππου.




Η είδηση της σεζόν σε διοικητικό επίπεδο, μετά το 44 υπάρχει και το 99 ( μια μανία αυτά τα άρθρα να ναι παράγωγα του 11...).

Δίνει μεγάλη ανάσα στην διοίκηση που πλέον μπορεί να προγραμματίζει ότι θέλει κυριολεκτικά. Μετά το οικονομικό "ξεσκαρτάρισμα" καιρός είναι να αρχίσει και το ξεσκαρτάρισμα με την αλητεία των γηπέδων.
ashton
μετά απο πολύ καιρό μια θετική είδηση για την ομάδα..

Αντε να σώσουμε την κατηγορία τώρα και να δούμε τι θα κάνουμε του χρόνου.

κι από το επίσημο site της ΚΑΕ, μαζί με δηλώσεις

QUOTE
Δικαίωσε το Πρωτοδικείο την ΑΕΚ 12/4/2010
Η Διοίκηση της ΑΕΚ σας ενημερώνει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε σήμερα την ΚΑΕ στην αίτηση που κατέθεσε για την υπαγωγή της στο άρθρο 99. "Ξημέρωσε μια νέα μέρα για την ΑΕΚ" τόνισε ο Μπάμπης Καραμανλής. Αναλυτικά τι είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.
περισσότερα »
"Η δικαίωση της ΑΕΚ από το Πρωτοδικείο αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία" ανέφερε ο κ. Καραμανλής και συνέχισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νομικό επιτελείο και συγκεκριμένα την κα. Λία Μάντη - Διαμαντοπούλου και τον κ. Σωκράτη Λαμπρόπουλο για τις πετυχημένες ενέργειες που πραγματοποίησαν. Ξημερώνει μια νέα μέρα για την ΑΕΚ. Θα τα πούμε ξανά σε περίπου 1,5 μήνα. Και σίγουρα, θα έχουμε πολλά να πούμε..."


aekbc.gr
Hoff
Για να δούμε τι θα δούμε...

Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος που να βάλει σε τάξη τα οικονομικά και να αρχίσουμε να διεκδικούμε Ευρωλίγκα απ'του χρόνου κιόλας (δε χρειάζεται και τρελό μπάτζετ για να το κάνεις, το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχει υποδομή όπως υπήρχε π.χ. στο Μαρούσι). Για πρωτάθλημα ούτε λόγος. 10 εκ. απ'την τσέπη του "Κοζώνη" θα χρειάζονται προκειμένου να φτιάξεις αντίστοιχη ομάδα με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Και αν ο ΟΣΦΠ έχει να ξεπεράσει μόνο τον ΠΑΟ και προς το παρόν φαντάζει ακατόρθωτο, εμείς θα έχουμε να ξεπεράσουμε και τους δύο.

Αυτά τα γράφω γιατί αν βρεθεί κάποιος να πάρει την ομάδα, μετά από 1-2 χρόνια που θα έχει εξυγιάνει την ομάδα και ενδεχομένως να έχουμε παίξει και στην Ευρωλίγκα, θα βρεθούνε πάλι κάποιοι να ζητάνε τα απίθανα και να απαιτούν πρωτάθλημα εδώ και τώρα (είναι επειδή έχουμε συνηθίσει στα μεγαλεία).

Κατά τ'άλλα εγώ δεν τρέφω και πολύ μεγάλες ελπίδες. Αυτό που θέλω είναι να βρεθεί ένας που πρώτο του μέλημα θα είναι να ξεχρεώσει και μετά να φτιάξει μια ομάδα με μέλλον (και νεαρούς Έλληνες, αν έχει μείνει και κανένας διαθέσιμος βέβαια) η οποία να τιμά την ιστορία της ομάδας και να μην διασύρεται...
ashton
Τι λέει το 99, ο νόμος κλπ
http://vasilissa.blogspot.com/2010/04/blog-post_13.html
ashton
Κοζωνειάδα από το All Star Basket της περασμένης βδομάδας
http://vasilissa.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html
Jabar
Ηλθε ο bob η δεν μπορεί να απογειωθεί το αεροπλάνο από το βάρος των εκατομυρίων?
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Γκέκος: «Θέλω να μείνω, αλλά…»
06/05/2010 13:40
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο Μηνάς Γκέκος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ελληνικό, όπου αναφέρθηκε σε όσα έγιναν μέσα στην χρονιά, αλλά μίλησε και για το μέλλον, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμεί να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ.


Για την πρόσληψη του και για ότι παρέλαβε υποστήριξε: «Όταν μίλησα με τον πρόεδρο κ. Καραμανλή, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν λειτούργησα με την λογική, αλλά με το συναίσθημα. Το είχα άλλωστε ως παράπονο τα τελευταία 15 χρόνια ότι η ΑΕΚ δεν μου ζήτησε συνεργασία σε κανένα επίπεδο. Ίσως να μην είχαν ωριμάσει οι συνθήκες, τι να πω… Ήξερα όμως την ομάδα και τι μπορεί να καταφέρει, παρότι όλοι μου έλεγαν ότι πηγαίνω σε μια κατάσταση που δεν ήταν ευνοϊκή. Μάλιστα, κάποιοι φίλοι με είπανε τρελό! Στην συζήτηση που έγινε καταλήξαμε με τον πρόεδρο ότι στόχος είναι η παραμονή και εκεί έπρεπε να συσπειρωθούμε και να κάνουμε την συνεργασία. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλους στην ΑΕΚ, καθώς είχαμε το δυσκολότερο πρόγραμμα απ’ όλους, μετρούσαμε τρεις νίκες και παίζαμε εκτός έδρας με τους διεκδικητές της παραμονής στην κατηγορία. Είχαμε κακή ψυχολογία και δεν υπήρχε ηρεμία σε κανένα επίπεδο. Είχαμε μια ομάδα με παίκτες που είχαν κακή νοοτροπία. Σε όλα αυτά και για την κακή νοοτροπία δεν ευθύνονταν αυτοί κυρίως, μπορώ να πω ότι είχαν το μικρότερο ποσοστό ευθύνης».

Για το παιχνίδι κλειδί για την παραμονή με τα Τρίκαλα, εξήγησε: «Στα Τρίκαλα μπορώ να πω ότι δώσαμε το σημαντικότερο παιχνίδι. Προερχόμασταν από μεγάλης έκτασης ήττα από τον Ηλυσιακό και αντίστοιχα τα Τρίκαλα είχαν κάνει μια μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου. Σε τέσσερις ημέρες μέσα δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε πολλά, αλλά το σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε».

Για τη νοοτροπία των παικτών, υπογράμμισε: «Αν θέλουμε να βελτιωθούμε ως άνθρωποι, πρώτα πρέπει να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας. Χαίρομαι που μετά από τρεις μήνες συνεργασίας όλοι από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο βελτιώθηκαν και αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Οι παίκτες τους τρεις τελευταίους μήνες κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε και αγωνιστικά προβλήματα. Ποσοτικά προβλήματα, μας έλειπαν παίκτες, όλοι όμως από τον μικρότερο μέχρι τον Καλλινικίδη που ήταν ο μεγαλύτερος δήλωσαν παρόν. Είχαν πολύ μεγάλη πίεση από μένα. Κάποιες φορές ήμουν υπερβολικός, αλλά αυτή η πίεση έφερε το θετικό αποτέλεσμα. Ήμουν πολύ σκληρός μαζί τους, αλλά όχι άδικος. Λειτούργησα πάντα για το συμφέρον της ομάδας. Υπήρχαν παιχνίδια όπου παίξαμε με πέντε παίκτες για σαράντα λεπτά και αγώνες όπου έπαιξαν περισσότεροι παίκτες. Ορισμένοι μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι από τον χρόνο συμμετοχής τους, αλλά τους συμπεριφέρθηκα σαν τα μικρότερα αδέρφια μου. Είχαμε εξαιρετική σχέση. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία, αλλά και για την πίεση που άντεξαν, αφού κάθε εβδομάδα παίζαμε για την κατηγορία. Αυτό μας δικαιώνει για τις 6 νίκες που πετύχαμε στον δεύτερο γύρο. Παίξαμε με ομάδες υψηλού επιπέδου και ανταποκριθήκαμε…».

Η βοήθεια των παικτών και η δικαιοσύνη: «Όλοι οι παίκτες βοήθησαν, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Ο αρχηγός (Δορκοφίκης) από την ημέρα που επέστρεψε βοήθησε πολύ, ο Μάκης (Νικολαϊδης) με την εμπειρία του έπαιξε σημαντικό ρόλο και έπαιξε και άμυνα όποτε χρειάστηκε, ο Καλλινικίδης ήταν ο πασπαρτού, έπαιζε όπου χρειάζονταν για να καλύψουμε αδυναμίες, ήταν πυροσβέστης. Ο Μακ έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη είναι παιδί με προσόντα που θέλει όμως μια κατεύθυνση για να καταλάβει το ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Φράνσις βοήθησε και αυτός μέχρι την στιγμή που πήγε στην Αμερική γιατί γεννούσε η γυναίκα του και επέστρεψε καθυστερημένα λόγω επιπλοκών που υπήρξαν και ο Γκριν βοήθησε σημαντικά. Ουσιαστικά παίξαμε με 1 πλέι μέικερ 13 παιχνίδια και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν βοήθησε. Ο Μελς ήρθε για ένα μήνα και έμεινε ως το τέλος, ενώ και ο Μαζέικα μας βοήθησε στην επίθεση και στην άμυνα. Ο Παπαντωνίου ήρθε μισή ώρα πριν το τζάμπολ στην ομάδα και χρειάστηκε και αυτός χρόνο για να καταλάβει τον ρόλο του. Μπορεί να ήμουν σκληρός, αλλά ήμουν δίκαιος…».

Η μοναξιά Καραμανλή και η βοήθεια των επωνύμων ΑΕΚτζηδων: «Αυτό που πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι είναι ότι δεν παίζουν μπάσκετ οι φανέλες και η ιστορία. Στην προσπάθεια αυτή πρέπει να συμμετάσχουν όλοι. Δεν μπορώ να πω ότι ο κ. Καραμανλής δεν έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Είναι έτοιμος να διαλύσει την επιχείρηση του. Έχει βάλει αρκετά χρήματα, αλλά είναι μόνος του. Εγώ δεν κάνω πολιτική, αλλά λέω τα πράγματα όπως τα αισθάνομαι… Ξέρω ανθρώπους που ήρθαν να συμμετάσχουν και να προσφέρουν, αλλά υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν. Ο κ. Καραμανλής είναι μόνος του. Τα έχω με τους επώνυμους ΑΕΚτζηδες που δεν έχουν κάνει προσπάθεια για να βοηθήσουν. Πρέπει να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα».

Η λύση Κοζώνη: «Πρέπει να συσπειρωθεί ο κόσμος για να βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο. Υπάρχει μια ομάδα επιχειρηματιών που θα έρθει στις 15-20 του μήνα (εννοεί τον Μπομπ Κοζώνη) για να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Μακάρι να στεφθεί από επιτυχία όλη η διαπραγμάτευση. Ο κ. Καραμανλής έχει κάνει ότι μπορεί για να έρθουν σε επαφή με τον κύριο μέτοχο».

Το ευχαριστώ στους συνεργάτες: «Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την υπομονή τους στο οικονομικό. Η συνεργασία είχε γκρίνια, ήταν δύσκολη, αλλά βοήθησαν και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Λινοξυλάκη, Ζιάγκο, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του τιμ. Παράλληλα, αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα ξανά με τον Θανάση (Παπαχατζή). Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά το μπάσκετ. Έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και μας βοήθησε. Χωρίς τον Θανάση δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Μπορεί ο προπονητής να παίρνει τις αποφάσεις, αλλά χωρίς τους συνεργάτες του δεν είναι τίποτε».

Το μήνυμα στους φιλάθλους: «Θέλω να πω κάτι και για τους φιλάθλους. Έχω μεγαλώσει με αυτό τον κόσμο, καθώς από 17 χρονών είμαι εδώ. Πρέπει και αυτοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν μπορεί να παίζει η ομάδα έξι αγώνες χωρίς κόσμο. Γιατί εκτός των άλλων δημιουργείται και οικονομικό πρόβλημα. Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα, αν δεν υπάρχει κόσμος. Δεν μπορείς να κάνεις ομάδα αν δεν έχεις κόσμο να σε στηρίζει. Με όλο το σεβασμό στον φίλο μου Γιώργο Μπαρτζώκα, δεν μπορείς να παίζεις στην Ευρωλίγκα και να έχεις 500 φιλάθλους στην εξέδρα. Αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο η προσπάθεια μας πρέπει να είναι συλλογική».

Η συνάντηση με τον πρόεδρο Μπάμπη Καραμανλή: «Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο την Τρίτη και μιλήσαμε. Υπάρχει διάθεση. Και εγώ θέλω να μείνω και ο πρόεδρος. Το θέμα όμως είναι ότι προέχει η ομάδα. Δεν πρέπει να ξεκινήσει η μάδα τις υποχρεώσεις της με τις συνθήκες που τις ξεκίνησε πέρσι. Σ’ αυτό συμφώνησα με τον κ. Καραμανλή, δεν πρέπει να ξεκινήσει η σεζόν όπως πέρσι, αυτό είναι πολύ δύσκολο».

Η ευχή: «Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι όπως οι κ.κ. Γιαννακόπουλοι στον Παναθηναϊκό και οι κ.κ. Αγγελόπουλοι στον Ολυμπιακό για να αναλάβουν την ΑΕΚ και να δημιουργήσουν τέτοιες προϋποθέσεις που θα πρωταγωνιστήσει ξανά. Πρέπει η ΑΕΚ να παραδειγματίζεται από τις ομάδες που πάνε μπροστά».

Για την πολεμική που δέχθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, τόνισε: «Αυτό που έγινε με τον Αργύρη (Πεδουλάκη) το έχω ξαναπεί ότι ήταν απαράδεκτο. Για μένα πιστεύω ότι βοήθησε το ότι ξέρω τι σημαίνει ΑΕΚ. Έχω φίλους και εχθρούς αλλά όταν ανέλαβα ήξερα ότι δεν είχα να κάνω μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και με άλλα πράγματα που είναι γύρω από την ομάδα».

Τέλος, ο άμεσος συνεργάτης του Θανάσης Παπαχατζής, παίρνοντας το λόγο, δήλωσε: «Η συνεργασία με τον Μηνά ήταν πολύ καλή. Ο Μηνάς είναι φίλος πάνω απ’ όλα. Ευχαριστώ τον κ. Καραμανλή και της συνεργάτες του για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστούμε, αλλά θέλω να ευχαριστήσω και κάποια παιδιά που είχαν και αυτά μερίδιο στην παραμονή της ομάδας της ο Τουντζιαράκης, ο Γκιζογιάννης, ο Σταμάτης, ο Μαρίνος, ο Τζόλος, ο Αντωνάκης και ο Γέρεμιτς. Δώσανε τον καλύτερο εαυτό της, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Αν δεν υπήρχε η υπερβολική προσπάθεια και η αυτοθυσία των παικτών δεν θα πετυχαίναμε τίποτε…

Γιάννης Πάλλας


sportnet.gr
Stockton
QUOTE(Jabar @ May 6 2010, 01:56 ) *
Ηλθε ο bob η δεν μπορεί να απογειωθεί το αεροπλάνο από το βάρος των εκατομυρίων?

Έπεσες διάνα ! Πήγε να απογειωθεί και από τις βαλίτσες έμεινε κάτω . Κατάντια , να παρακαλάς τον άλλο από την Αμερική να σου δώσει έστω κάτι...Η λύση είναι μόνο εκ των έσω , 3-4 χιλ διαρκείας και μια αξιοπρεπή ομάδα .
nikefalin
QUOTE
Ας μας καλέσει κάποιος επιτέλους…
»

Αρθρο - παρέμβαση του προπονητή της μπασκετικής ΑΕΚ Βαγγέλη Ζιάγκου για τις Ακαδημίες της Βασίλισσας που δεν υπάρχουν πια...


«Απ' τα σαλόνια στα αλώνια και από την κορυφή της Ευρωλίγκας στον αφανισμό...

11 Αυγούστου 2003. Η εφηβική ομάδα Μπάσκετ στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας, με αξιοζήλευτο ρόστερ, κράμα της ντόπιας παραγωγής δικών μας ταλέντων και μελετημένων μετεγγραφών, όλοι όμως αθλητές με ελάχιστο χρόνο παραμονής στην ομάδα τα δύο έτη, που προλάβαμε να τους «μπολιάσουμε» με το μικρόβιο της αγάπης προς την ομάδα, το αδιαπραγμάτευτο ήθος, που πάντοτε χαρακτήριζε τα τμήματα υποδομής μας (αειθαλή «κυρ» Βαγγέλη Δερμανούτσο σ' ευχαριστούμε...) και την μπασκετική κουλτούρα που σε βάθος χρόνου καλλιεργήθηκε μέσα στο «Γεώργιος Μόσχος».

Την ίδια χρονιά, συμμετέχουμε σε δύο (!) διεθνή τουρνουά εφήβων στην Ισπανία, σε Hospitalet και Βαρκελώνη, όπου κατακτούμε 2η και 3η θέση αντίστοιχα, παίζοντας με ομάδες όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις Κάουνας κ.α με το Σπύρο Μαγκουνή που ήταν ήδη δύο χρόνια στην ομάδα, να ανακηρύσσεται σε MVP της δεύτερης διοργάνωσης. Λίγες μέρες νωρίτερα, η παιδική ομάδα κατατάσσεται για πρώτη φορά δεύτερη στους τελικούς της ΕΣΚΑ, οι Ακαδημίες μας σφύζουν από ζωή και ταλέντο με 300 μικρούς αθλητές, ενώ μόλις δύο χρόνια πριν, Ζήσης και Μπουρούσης υπέγραφαν τα συμβόλαιά τους στην ΑΕΚ, πατώντας ήδη για μία σεζόν το παρκέ του «Μόσχος» με την ομάδα των εφήβων.

Το Μάιο 2005, προσκεκλημένοι από τη διοργανώτρια αρχή της Euroleague, η εφηβική μας ομάδα κατατάσσεται 3η στο ομώνυμο διεθνές τουρνουά εφήβων στη Μόσχα και τα ονόματα των παιδιών μας φιγουράρουν στις λίστες Ελλήνων και Ευρωπαίων ατζέντηδων, ενώ η ομάδα απολαμβάνει τη θέση της στην ελίτ του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ σε εφηβικό επίπεδο. Σεζόν 2005, 2006, 2007 η εφηβική ομάδα, διατηρώντας το γηγενές έμψυχο υλικό της, ξεριζωμένη και περιφερόμενη στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για την κάλυψη των προπονητικών της αναγκών μετά την κατεδάφιση του «Μόσχος», συγκρατείται «με νύχια και με δόντια» σε υψηλό επίπεδο, συγκρουόμενη μετωπικά με τους πραγματικούς «επαγγελματίες» της διαφθοράς και του παρασκηνίου του Ελληνικού μπάσκετ, που είχαν παρεισφρήσει και στα τμήματα υποδομής.

Για τουλάχιστον μία δεκαετία, η εφηβική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής (ή «παραγωγής» όπως θα 'πρεπε να ονομάζονται) ήταν πάντοτε σημείο αναφοράς. Σημείο αναφοράς για το ρυθμό παραγωγής και τροφοδότησης ταλέντων στην εγχώρια αγορά των εθνικών κατηγοριών, σημείο αναφοράς για το ήθος της και την εν γένει εικόνα της και αγωνιστική της συμπεριφορά τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην εξέδρα, σημείο αναφοράς για το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της, σημείο αναφοράς για την μπασκετική της κουλτούρα και τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της.

Ζήσης, Μπουρούσης, Ν.Παπανικολάου, Ν.Σάκοτα, Μαγκουνής, Αθανασούλας, Σουρλής αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν με πρωταγωνιστικό ρόλο σε Α1 και Α2, Μάτος, Κακκαβάς, Σακελλαράκης, Μιχάλογλου πέρασαν το κατώφλι της ΚΑΕ και σήμερα κοσμούν τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών με βλέψεις για ψηλότερα, και Τζόλος, Αντωνάκης, Σταμάτης (και Μαρίνος, που πέρασε από το παιδικό μας) συμπληρώνουν σήμερα το ρόστερ της αντρικής μας ομάδας. Επιπλέον, αναρίθμητα ακόμα ταλέντα που περνούν ένα προς ένα από το μυαλό μου, πέρασαν από τα χέρια μας και ως άλλα θύματα του αντιπαραγωγικού και ανεπαρκούς σχεδιασμού των προγραμμάτων του μπασκετικού συστήματος της χώρας, αλλά και του αναμφισβήτητου λειτουργικού και επικοινωνιακού κενού μεταξύ αντρικής ομάδας και τμημάτων υποδομής έμειναν αναξιοποίητα, έχασαν ευκαιρίες, έμειναν στη αφάνεια και εγκατέλειψαν το χώρο που ονειρεύτηκαν και αγάπησαν...

Με θλίψη και απογοήτευση καταγράφουμε αυτό που χρόνια επισημαίναμε, το είχαμε εντοπίσει αλλά κανείς δεν έσκυψε με αποφασιστικότητα, νηφαλιότητα και ευαισθησία να αναστείλει: από πέρυσι η ΑΕΚ δεν έχει Ακαδημίες! Από φέτος η ΑΕΚ δεν είχε παιδική ομάδα στο πρωτάθλημα Παίδων! Από του χρόνου η ΑΕΚ ίσως να μην έχει εφηβική ομάδα στο Πρωτάθλημα εφήβων... Δεν είναι σκοπός του παρόντος κειμένου να καταλογίσει ευθύνες, ούτε καν να τις επισημάνει, αν και θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και θα είχε ενδιαφέρον όχι για λόγους επιφανειακής και κακόπιστης κριτικής, αλλά για να ερεθίσει την αδρανοποιημένη από τα αμέτρητα και αντικειμενικά προβλήματα σκέψη και δράση των ιθυνόντων. Εμείς είμαστε εδώ και δηλώνουμε παρόντες και ετοιμοπόλεμοι για να γεφυρώσουμε το «κενό», να σχεδιάσουμε, να προτείνουμε, να επιχειρήσουμε, να υλοποιήσουμε... Ας μας καλέσει κάποιος επιτέλους. (Το «επιτέλους» δεν πάει στο «ας μας καλέσει» αλλά στο «κάποιος»...)».

Βαγγέλης Ζιάγκος, βοηθός προπονητή στην μπασκετική ΑΕΚ (το παραπάνω άρθρο δημοσιεύθηκε στην «ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ» του περασμένου Σαββάτου)


κι εμείς τα λέμε όλοι τη χρόνια....αλλά η έξαψη των χαμερπών διοικούντων είναι στο πως θα "διώξουν τον βάτραχο " τώρα, που καιρός για τα πραγματικά προβλήματα....αλλά το χουμε πει όλος ο καημός των κατά τα άλλα ΑΕΚαρων οργανωμένων διοικούντων είναι πως θα πάρουν π.χ. λίγες χιλιάδες πέρυσι για τον Αντωνάκη από νγσιώτικη ομάδα , πως δώθηκε ο Σπανός κλπ.
ashton
Μια χαρά τα λέει ο Ζιάγκος .
Βέβαια θα ήθελα μια απάντηση γιατί με αυτόν προπονητή στην Πυλαία, ο Μακ έβγαλε ολο το 40λεπτο και δεν έπαιξε δευτερολεπτο ο Αντωνάκης :-)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.