Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κολοσσός Ρόδου 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Giorgos#4
εχω πανως καποιες επιφυλαξεις...
1)δεν ειναι καλος ριμπαουντερ
2) το κολλεγιο του δεν ειναι και κανενα τρομερο οποτε ειαι καπως λογικο να εχει ανεβασμενα στατιστικα
3)στην ευρωπη οπου επαιξε δεν εκανε και τιποτα τρομερο

ελπιζω παντως παρα τα παραπανω να παιξει καλα στον κολοσσο

ασχετο διαβαστε τι εγραψε ο κογκαλιδης για σμιθ
τον βγαζει τελειως αχρηστο δειτε το εδω
Alexmei
Στο Τάσος Κουταλιανός θα πάρουν μέρος:

Κολοσσός
Ολυμπιακός
Παρτιζάν (!!)
Πανελλήνιος


Εντύπωση μου κάνει η συμμετοχή της Παρτιζάν, δεν το περίμενα. Μπράβο στην δοιήκηση που το κανόνισε 41.gif

19-21 Σεπτεμβρίου Βενετόκλειο.
Giorgos#4
QUOTE(Alexmei @ Aug 6 2008, 11:04 ) *
Στο Τάσος Κουταλιανός θα πάρουν μέρος:

Κολοσσός
Ολυμπιακός
Παρτιζάν (!!)
Πανελλήνιος
Εντύπωση μου κάνει η συμμετοχή της Παρτιζάν, δεν το περίμενα. Μπράβο στην δοιήκηση που το κανόνισε 41.gif

19-21 Σεπτεμβρίου Βενετόκλειο.



ελπιζω να ειναι και οι διεθνης του ολυμπιακου, ο ματσε, και ο τσιλντρες!
petavrak
Ο Στίβεν Σμιθ θα είναι ο ένας εκ των δύο Αμερικανών του Κολοσσού. Ο 25χρονος φόργουορντ έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και δήλωσε στο επίσημο site του Κολοσσού.



«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα βοηθήσω τον Κολοσσό. Απ’ ότι ξέρω είναι οργανωμένο σωματείο, με καλό προπονητή και κόσμο που βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Μου αρέσει να παίζω για την ομάδα, γιατί αν αυτή πάει καλά, τότε όλοι θα είμαστε χαρούμενοι. Ξέρω τον Γκριρ από τον Ολυμπιακό και μου είπε αρκετά πράγματα και για τον Κολοσσό αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο θεωρώ ότι είναι από τα δυνατά της Ευρώπης. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να βοηθήσω τον Κολοσσό να πετύχει τον στόχο του», είπε ο 25χρονος πάουερ-φόργουορντ που θα αποτελέσει τον πρώτο Αμερικανό του Κολοσσού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από κει και πέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας μας συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός Αμερικανού σμολ-φόργουορντ, με τον οποίο και θα ολοκληρωθεί το ρόστερ του νέου Κολοσσού.



Κατά τα άλλα, ο Κολοσσός ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Δευτέρας, καθώς αρχίζει η προετοιμασία εν όψει της επόμενης σεζόν. Η ανακοίνωση αναφέρει: Την προσεχή Δευτέρα ξεκινάει την προετοιμασία του ο νέος Κολοσσός, ο οποίος θα παρουσιαστεί φιλόδοξος και με στόχο να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Η «πρώτη» της ομάδας προγραμματίστηκε να γίνει μάλιστα με την παρουσία όλων των φιλάθλων, αφού οι πόρτες του «Βενετοκλείου» θα είναι ανοιχτές για όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα στις 18:00 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός στο παρκέ του «Βενετοκλείου» και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των συνεργατών του. Για το λόγο αυτό η Κ.Α.Ε. Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα μας ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην «πρώτη» του Κολοσσού θα δώσουν το «παρών», όλοι οι αθλητές με εξαίρεση τον Αμερικανό Στίβεν Σμιθ, που θα αφιχθεί στο νησί κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Ήδη μάλιστα οι παίκτες της ομάδας μας έρχονται στη Ρόδο, ώστε να τακτοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες και από την προσεχή Δευτέρα να σηκώσουν τα μανίκια τους και να πιάσουν δουλειά, με στόχο την καθιέρωση του Κολοσσού στην Α1. Το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 21:30 η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός θα παραθέσει δείπνο στους αθλητές, την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. που καλύπτουν το καθημερινό ρεπορτάζ. Αυτό θα γίνει στο εστιατόριο «Πηγή Φασούλι» στη Ψίνθο, που είναι και από τους χορηγούς της ομάδας μας.

superbasket
petavrak
Ο Lance Harris στον Κολοσσό
Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Lance Harris, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

ΤΟ WHO IS WHO

Ο Lance Harris γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1984 στο Saint Louis, έχει ύψος 1.97 και αγωνίζεται στη θέση του small-forward. Είναι απόφοιτος του κολλεγίου Cansas State, στο οποίο αγωνίστηκε με επιτυχία από το 2004-07, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα της σλοβενικής Zlatorog Lasko (πρώην Pivovarna Lasko). Την πρώτη του χρονιά στο Cansas State πέτυχε 10.4 πόντους (συνολικά 301 πόντους σε 29 συμμετοχές), πήρε 2.1 ριμπάουντ, μοίρασε 2.3 ασίστ, έκανε 1.4 λάθη, ενώ είχε 60% στις βολές, 45% στα δίποντα και 41% στα τρίποντα σε 26.3 λεπτά συμμετοχής. Τη σεζόν 2005-06 έπαιξε σε 28 ματς, πέτυχε 299 πόντους (μ.ο. 10.7), πήρε 2.4 ριμπάουντ, μοίρασε 1.8 ασίστ, είχε 1.6 λάθη, με 76% στις βολές, 42% στα δίποντα και 27% στα τρίποντα. Τη χρονιά 2006-07 είχε 10.4 πόντους (363 πόντους σε 35 συμμετοχές), 3.3 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ
με 67% στις βολές, 45% στα δίποντα και 38% στα τρίποντα. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Σλοβενία με τη φανέλα της Zlatorog με την οποία είχε μέσο όρο 15.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.8 λάθη, 0.8 κλεψίματα και επίσης είχε 58% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 65% στις βολές. Αγωνίστηκε συνολικά σε 37 ματς, ενώ η ομάδα του συμμετείχε στα πλέι-οφ, χάνοντας δύο φορές από την Ολίμπια Λουμπλιάνας με 76-82 και 81-87. Και στα δύο ματς ο Harris πήγε πολύ καλά, πετυχαίνοντας 16 και 17 πόντους αντίστοιχα. Είναι ένας αθλητής ο οποίος παίζει με επιτυχία στη θέση «3», διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, του αρέσει να προσφέρει θέαμα και μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους.




ΤΑ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ» ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ

Αύριο το απόγευμα (18:00) πρόκειται να γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» του νέου Κολοσσού στο «Βενετόκλειο». Οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για τον φίλαθλο κόσμο που θα θελήσει να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας (Βασίλιεβιτς, Παντελιάδης, Τσάμης, Χαρίσης, Τσέρανιτς, Παπανικολόπουλος), καθώς και τους αθλητές που παρέμειναν από την περσινή χρονιά (Ασημακόπουλος, Τόντιτς). Μοναδικοί απόντες θα είναι οι δύο Αμερικανοί (Στίβεν Σμιθ και Λανς Χάρις), που θα τεθούν σύντομα στη διάθεσή του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του νησιού να
δώσει το «παρών» στο «Βενετόκλειο», στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει η ομάδα μας. Πριν τον αγιασμό θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θαρρενού Αντώνογλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα βρίσκονται στη Ρόδο, ο Σάσα Βασίλιεβιτς, ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο Μίροσλαβ Τόντιτς και ο Ντράγκαν Τσέρανιτς. Αύριο το βράδυ (21:30) η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός θα παραθέσει δείπνο στην τεχνική ηγεσία, τους παίκτες και τους εκπροσώπους του Τύπου, στην ταβέρνα «Πηγή Φασούλι» στη Ψίνθο.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ�

Πλήθος κόσμου συνόδευσε σήμερα το μεσημέρι στην τελευταία του
κατοικία τον Θαρρενό Αντώνογλου. Ο πρώην φροντιστής της ομάδας μας ταξίδεψε στη γειτονιά των Αγγέλων, αφήνοντας πίσω του μόνο φίλους. Το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Κολοσσός αραβρέθηκε σύσσωμο στην κηδεία του Θαρρενού Αντώνογλου και συλλυπάται την οικογένεια του εκλιπόντος. Ο δικός μας Θαρρενός για 15 ολόκληρα χρόνια (1990-2005) πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και ήταν αγαπητός σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Alexmei
Κρίμα ο χαμός του Θαρρενό. sad.gif Rest In Peace.

Ο Πίννοκ τλκ θα μείνει; άκουσα ότι θα μείνει αν και δεν χωράει άλλος Αμερικάνος σωστά;
Alexmei
H πρώτη προπόνηση έγινε, αρχηγός ο Ασημακόπουλος biggrin.gif biggrin.gif γουστάρωωωωωωωωωωωω
Giorgos#4
«H K.A.E. Kολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστη Φώτη Παπαδημητρίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Who is who…

«O Φώτης Παπαδημητρίου είναι 19 ετών, έχει ύψος 2.07 και παίζει στις θέσεις «4» και «5». Tα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στα Eκπαιδευτήρια Mαντουλίδη και μάλιστα είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Eθνικής. Mε την απόκτηση του ο Kολοσσός κάνει μία ακόμη σημαντική επένδυση για το μέλλον και για το λόγο αυτό υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. H διοίκηση της ομάδας μας σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία θέλουν να προσθέσουν νέο «αίμα» στον Kολοσσό και η απόκτηση του νεαρού Παπαδημητρίου αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Mε την απόκτηση του 19χρονου αθλητή, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του, θα έχουν στη διάθεσή τους πέντε νεαρούς και ελπιδοφόρους παίκτες (Παπαδημητρίου, Aυγενικός, Δανάς, Σταυρόπουλος, Λεριάς), στους οποίους παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες.

O Φώτης Παπαδημητρίου αυτές τις μέρες συμμετέχει με τα Eκπαιδευτήρια Mαντουλίδη, στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος των εφήβων, που διεξάγεται στην Kύμη Eυβοίας. H διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο, ο ίδιος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στη Pόδο προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας.

Mε την απόκτηση του Φώτη Παπαδημητρίου ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Kολοσσού για τη νέα χρονιά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με εξαίρεση το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, τον Φώτη Παπαδημητρίου.


1.Παντελιαδης,Βασιλιεβιτς,Δανας,Λεριας
2.Παπανικολοπουλος,Τσαμης,Σταυροπουλος
3.Χαρις,Ασημακοπουλος,Αυγενικος
4.Σμιθ,Παπαδημητριου,Τοντιτς
5.Τσερανιτς,Χαρισης
a bullet for your head
QUOTE(Giorgos#4 @ Aug 23 2008, 16:24 ) *
1.Παντελιαδης,Βασιλιεβιτς,Δανας,Λεριας
2.Παπανικολοπουλος,Τσαμης,Σταυροπουλος
3.Χαρις,Ασημακοπουλος,Αυγενικος
4.Σμιθ,Παπαδημητριου,Τοντιτς
5.Τσερανιτς,Χαρισης

Not bad,αν κ' αριθμητικα κ' ποιοτικα το back court,φαινεται να χρηζει επιπλεον ενισχυσης,σε συνδυασμο κ' με την ''ευαισθησια'' του Παντελιαδη στους τραυματισμους.
Konstantinos_Thessaloniki
Στη Ρόδο να μην περιμένουμε και καμιά ενίσχυση με δανεικούς από τον Ολυμπιακό, ελέω Σφαιρό?! tongue.gif
Giorgos#4
Το ροστερ εχει κλεισει κατα 99% . λιγο που το ψαξα για παπαδημητριου ειχε στο πανελληνιο εφηβων μολις 10 ποντους σε 4 παιχνιδια για να δουμε ομως...
the hoop
ο παντελιαδης δεν εχει προβλημα με τραυματισμους μια χαρα ειναι. βασικος στο 1 θα παιζει ο βασιλιεβιτς.
Giorgos#4
ο παντελιαδης για καποιον λογο δεν εχει κανει σχεδον καθολου προπονησεις με ολη την ομαδα ειτε γιατι ειναι ανετοιμος ειτε γιατι εχει καποιο προβλημα τραυματισμου που δεν πολυπιστευω.Οι δυο αμερικανοι μεχρι τωρα τα πανε τελεια στις προπονησεις και εχουν αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις

οσοι αναρωτιεσται για το που πηγε ο πινοκ μετα το συντομο περασμα του απο την μαρινος στην βενεζουελα(play offs)πηγε στην ροζετο (α2 ιταλιας)
Giorgos#4
η ομαδα παει ιταλια για διεθνες τουρνουα στο μπορμιο με την συμμετοχη δυο τουρκικων ομδων και μιας ρωσικης.

με τετοιες προσπαθειες γινεται η ομαδα γνωστοτερη και μεγαλυτερη 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Alexmei
τώρα πήγε ο Πίνοκ στην Α2 ιταλίας;
Giorgos#4
τελικα την κερδισαμε την ναρουσαφακα?
Alexmei
QUOTE(Giorgos#4 @ Sep 8 2008, 11:02 ) *
τελικα την κερδισαμε την ναρουσαφακα?



Ναι 63-61 χτες ήταν το ματσάκι. Καλή εμφάνιση από τον Κολοσσό από ότι ακούστηκε.

Για σήμερα με την Ανκαρα (Τουρκ Τέλεκομ είναι; ) χάσαμε 94-82
Alexmei
Σόρρυ για το double-post αλλά μόλις το παρατήρησα. Στο contra.gr λέει πως ο Λανς Χάρις έβαλε 31 πόντους, εντυπωσίασε κτλ κτλ και κάτω στο αποτέλεσμα λέει : Χάρις 13, Σμιθ 31. Wtf?
QUOTE
Με τέτοιον Λανς Χάρις ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τρίβει τα χέρια του.

Ο Κολοσσός ηττήθηκε 94-82 από την Τουρκ Τέλεκομ στο δεύτερο φιλικό του στο Μπόρμιο, αλλά ο 24χρονος Αμερικάνος φόργουορντ κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι 31 πόντοι που σημείωσε φανερώνουν ξεκάθαρα τη διάθεση του Χάρις να εξελιχθεί σε ηγέτη των "θαλασσί".

Γενικά πάντως, κόντρα σε μια ομάδα με ποιότητα (διαθέτει στις τάξεις της παίκτες όπως οι Μπλάκνεϊ, Ερντογάν και Ράιτ), οι Ρόδιοι στάθηκαν αξιοπρεπώς δείχνοντας διάθεση για γρήγορο μπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα: 25-35, 48-56, 67-86, 82-94

Τους πόντους του Κολοσσού πέτυχαν οι: Bασίλιεβιτς 6, Παντελιάδης 1, Xάρις 13, Tόντιτς 2, Tσέρανιτς 3, Aσημακόπουλος, Σμιθ 31, Παπανικολόπουλος 12, Tσάμης 5, Xαρίσης 9



το ίδιο και στο επίσημο site της ΚΑΕ...
Giorgos#4
να προσθεσω οτι παρα τους 12 ποντους πρεπει να θεωρειται καλη εμφανιση μιας και στην αλλη ομδα παιζουν ο ουινστον, ο μπλακνει , ο ραιτ ο εντογκαν και αλλοι παικτες εγνωσμενης αξιας
Giorgos#4
ο αλφονσο αλμπερτ που επαιζε παλια κολοσσο ξαναγυρισε στην ελλαδα !


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...14248&Itemid=27
Alexmei
QUOTE(Giorgos#4 @ Sep 9 2008, 15:18 ) *
ο αλφονσο αλμπερτ που επαιζε παλια κολοσσο ξαναγυρισε στην ελλαδα !
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...14248&Itemid=27



Κρίμα που είναι Α2 θα ήθελα πολύ να τον δω ξανά. Θυμάμε εκείνη την μέρα από στις πρώτες αγωνιστικές όταν πρωτοανέβηκε η ομάδα στην Α1 που βγήκε η φήμη της ντόπας (επιτέλους βγήκε καθαρός) και όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του, όταν δεν μπορούσε να παίξει και ήταν με πολιτικά. Φοβερή σκηνή.... 41.gif
Giorgos#4
+1 το θυμαμε πρεπει να ηταν με το μαρουσι στο κυπελλο
Giorgos#4
με παοκ κληρωθηκαμε 68.gif
σε αυτην την φαση δεν μπορουσαμε να εχουμε χειροτερο αντιπαλο στο κυπελλο
kaukasios
ο σταυροπουλος ποιος ειναι?που επαιζε?
Alexmei
του '92 είναι
petavrak
Μετά τη βαριά ήττα από τον Πανελλήνιο, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνήλθε γρήγορα και με όπλο την εξαιρετική της άμυνα επικράτησε 83-70 του Πανιωνίου στο κλειστό του Ελληνικού.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif


Οι Ροδίτες είχαν σε εξαιρετική μέρα τους δυο Αμερικανούς, αλλά κυρίως ήταν πολύ καλοί στην άμυνα ελέγχοντας από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα.



Τους πόντους του Κολοσσού πέτυχαν οι: Βασίλιεβιτς 8, Χάρις 25, Τσάμης 14, Σμιθ 16, Τσέρανιτς 2, Παντελιάδης, Χαρίσης 10, Τόντιτς 2, Ασημακόπουλος 6

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 27-36, 47-61, 70-83



Η αποστολή του Κολοσσού αναμενόταν το βράδυ στη βάση της, ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον τραυματισμό του Νίκου Παπανικολόπουλου και πόσο σοβαρός είναι τελικά. Την Τετάρτη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Παντελή Κουγιό, τον Γενικό Διευθυντή Κώστα Κώτση και τον Διευθύνων Σύμβουλο Μιχάλη Μπράτιτση θα εκπροσωπήσουν τον Κολοσσό στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

apo superbasket
vraxos
QUOTE
Το "Κουταλιανός" αρχίζει

Το τουρνουά "Τάσος Κουταλιανός" ξεκινάει την Παρασκευή με τον Πανελλήνιο να αντιμετωπίζει την Παρτιζάν Βελιγραδίου στις 20:00 και ο κόσμος της Ρόδου ανυπομονεί, καθώς θα δώσει το παρών και ο Ολυμπιακός μαζί με τον Κολοσσό Ρόδου.


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τσεκάρει την ομάδα τους στις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 22/9 θα γίνουν δυνατά ματς και όλες οι ομάδες θα τεστάρουν τις δυνατότητες λίγοτερο από ένα μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή (19/09):
20:00: Πανελλήνιος - Παρτιζάν
Σάββατο (20/09):
17:30: Kολοσσός Pόδου - Πανελλήνιος
20:00: Oλυμπιακός - Παρτιζάν
Κυριακή (21/09):
17:30: Oλυμπιακός - Πανελλήνιος
20:00: Kολοσσός Pόδου - Παρτιζάν
Δευτέρα (22/09):
18:00: Kολοσσός Pόδου - Oλυμπιακός

ΠΗΓΗ: sport24.gr


Προκειται για ενα πολυ ενδιαφερον φιλικο τουρνουα...Μακαρι να ειχε και τηλεοπτικη καλυψη...
Giorgos#4
δεν θα ερθουν ο χαλπεριν και ο παπαλουκας sad.gif 68.gif
rchos
ο χαλπεριν οπως καιοι τεοντοσιτς ερτσεκ ηταν γνωστο οτι δεν θα ερθουν αφου ακομη ειναι με τις εθνικες τους.
ο παπαλουκας ακομη κανει ειδικο προγραμμα λογω κουρασης.
Giorgos#4
δυστυχως χθες δεν ειχε το τουρνουα πανω απο 600 ατομα sad.gif κριμα ελπιζω σημερα που θα παιζε ι και ο κολοσσος και ο ολυμπιακος να εχει περισσοτερο κοσμο

ο πανελληνιος πολυ δυνατη ομδα αν και ο γκραντι ειχε σπασει τα καλαθια νικησαν την παρτιζαν κυριως χαρις τον γκολεματς!
Giorgos#4
ο κολοσσος σημερα αν και κερδισε με εναν ποντο επρεπε να κερδισει με 15+ καθως πληρωσε ενα κακο διστημα που εκανε σερι π πανελληνιος.

ο σμιθ παιχταρας αμα ηταν λιγο πιο προσεκτικος θα εβαζε 35 π!
ο σφαιροπουλος ξεκινησε βασικο τον 16χρονο λερια ο οποιος επαιξε τεσσερα λεπτα και τον δικαιωσε με εμυνες ,καλαθι,και οργανωση
petavrak
Πρώτος ο Κολοσσός

Ο Κολοσσός κατέκτησε το τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός», καθώς επικράτησε με 63-54 της Παρτιζάν και έφτασε στις δύο νίκες. Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται το τουρνουά με τον αγώνα Κολοσσός – Ολυμπιακός ( 6μ.μ.)

Ο Κολοσσός είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, με εξαίρεση ένα σημείο που η Παρτιζάν πέρασε μπροστά με 11-10. Οι «θαλασσί» βρέθηκαν στο +6 (10-4) στο 7’ εκμεταλλευόμενοι την καλή τους άμυνα και τη θετική παρουσία του Ασημακόπουλου, ενώ προηγήθηκαν με 25-17 στο 18’, με τον Κώστα Χαρίση να δίνει λύσεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου.
Στο πρώτο μέρος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους 16χρονους Λεριά και Σταυρόπουλο και στον 17χρονο Δανά.

Στην επανάληψη, ο Κολοσσός με όπλο την άμυνά του βρέθηκε στο +8 (39-31) στο 25’ , αλλά σε εκείνο το σημείο ήρθε ο τραυματισμός του Μίροσλαβ Τόντιτς στο γόνατο (η σοβαρότητα της κατάστασης θα διαπιστωθεί αύριο)
Παρ’ όλα αυτά, οι «θαλασσί» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 28’ έκαναν το 45-33 με τρίποντο του Βασίλιεβιτς. Ο Χάρις με νέο τρίποντο προβάδισμα 12 πόντων στο 32’ (50-38), αλλά η Παρτιζάν απάντησε με 2/2 τρίποντα και μείωσε σε 50-44 στο 33’. Ο Βίτκοβατς έφερε τους Σέρβους σε απόσταση βολής στο 36’ (54-52), όμως ο Κολοσσός βρήκε τον τρόπο και διατήρησε τα ηνία. Μάλιστα με τρίποντο του Βασίλιεβιτς στο 39’ έκανε το 60-52 και λίγο μετά ο Ασημακόπουλος έγραψε το 63-52, για να λήξει το ματς με σκορ 63-54.

Πριν από το τζάμπολ, η ΚΑΕ Κολοσσός τίμησε τον παλιό διαιτητή Κώστα Κορομηλά, για την προσφορά του στο άθλημα. Την τιμητική πλακέτα έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γιαννάς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-13, 29-24, 47-38, 63-54

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Χάρις 9(1), Δανάς. Βασίλιεβιτς 11(3), Σταυρόπουλος, Ασημακόπουλος 9(1), Σμιθ 7(1), Χαρίσης 6, Τσάμης 11(2), Τόντιτς 2, Τσέρανιτς 8, Λεριάς

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Βέσελι 7, Ρίζνιτς , Ντζούρκοβιτς, Μιλόσεβιτς 12(2), Ράσιτς 5(1), Ρακόσεβιτς 10, Λούτσιτς, Αλεξιτς 5, Βίτκοβατς 15(2).



ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ηταν ένα άλλο δυνατό ματς. Τα παιδιά έκαναν δυνατή προσπάθεια στην άμυνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμμετοχή των νεαρών παικτών, αλλά μας στεναχώρησε ο τραυματισμός του Μίροσλαβ. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν εμπειρίες και θα μας βοηθήσουν να μονταριστούμε εν όψει του πρωταθλήματος
77.gif 77.gif

kolossosbc.gr


Μην ξεχνάτε τις πηγές...
Giorgos#4
ενα καλο και ενα κακο νεο...
το καλο ειναι οτι εδειξαν οι εφηβοι πως μπορουν να προσφερουν κανονικα στην ομδα και οχι απλως να παιρνουν μερος στα διπλα το κακο ειναι οτι ο τοντις επαθε ρηξη προσθιου χιεαστο
sad.gif να του ευχηθουμε περαστικα και σιδερενιος
Giorgos#4
κινουμαστε για αντι-todic χωρις αυτο να σημαινει οτι θα φυγει ο τοντιτς επεισης η ομαδα ονομαζετε πλεον ΒΑΠ Κολοσσος Ροδου
Alexmei
O Χρυσός χορηγός της ομάδας από φέτος "TOΠIOKATAΣKEYH" που ανέλαβε και το χτήσιμο του Παλέ.
Alexmei
To νέο λογότυπο τις ομάδας αν και εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει, το παλιό απλά ήταν πιο... "δυνατό" ας το πω έτσι...Το νέο δεν μου θυμίζει σήμα ομάδας αλλά καμπάνια της Βαπ
Giorgos#4
3 ενστασεις

δεν λεει πουθενα 1963
δεν λεει πουθενα ροδος
το βαπ ειναι τεραστιο!
Giorgos#4
η ομαδα ψαχνει να κλεισει φιλικα νομιζω με τρικαλα

αρχισε προπονησεις ο παπανικολοπουλος
Giorgos#4
ο κολοσσος ανακοινωσε το ντιογκο (οχι τον γνωστο laugh.gif ) ειναι 2.06 βοσνιος ειναι σκληρος αμυντικος και εξαιρετικος σουτερ 3π ενω περσι αγωνιζοταν με την παρτιζαν ιγοκεα στο fiba eurocup με μεσο ορα 11 ποντους προοριζεται για αντι τοντιτς
ο τοντιτς αναμενεται να προλαβει τα τελευταια 6 παιχνιδια της ομαδας στην καλυτερη περιπτωση
Giorgos#4
χασαμε απο την ολυμπια προβληματισαν η επιθεση και οι αμερικανοι που σκοραραν ελαχιστα
και μια παρατηρηση η ολυμπια μου φαινεται για ομδα που θα βαλει πολυ δισκολα πανω απο 65 -70 ποντους!
Giorgos#4
χασαμε και απο τα τρικαλα με σκορ κατω απο 50 ποντους....
ερωτηματικο η ομαδα κερδιζει παρτιζαν και χανει απο τα λειψα τρικαλα
στα συν ο αυγενικος που εβαλε 3 ποντους!

οταν παιξουν και ο παπανικολοπουλος με τον τζοκο πιστευω θα ανεβει εν α επιπεδο η ομαδα και θα περνει πιο ευκολο σκορ
Giorgos#4
εγινε η παρουσιαση της ομαδας

http://kolossosbc.gr/News.php?News_ID=366
Giorgos#4
ληξη ημιχρονου βρισκομαστε 10 ποντους πισω και για να πω την αληθεια δεν την περιμενα!
Giorgos#4
αεκ-κολοσσος 78-59 τελικο

δεν επαιξε ο παπανικολοπουλος ενω ο νεαποκτηθεις τζογκο επαιξε ελαχιστα ντμεπουτο εκαναν στην α1 οι δανας και λεριας!

πρωτος σκορερ ο σμιθ με 19
Giorgos#4
"Στην αντίπερα όχθη, ο Κολοσσός έχει βρει λαβράκι. Ο Σμιθ είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς (μιλώντας πάντα με την εικόνα των φιλικών και της πρεμιέρας) Αμερικανούς του πρωταθλήματος. Ο έτερος (Χάρις) αν και έχει εξαιρετικό άλμα, ικανοποιητικότατη μηχανική στο σουτ, χάνεται στο παιχνίδι. Αν άμεσα δεν αντιληφθεί πως δεν μπορεί να επιβιώσει με παραγωγή πέντε πόντων (μόλις έξι σουτ επιχείρησε), χωρίς ασίστ και με μόλις τρία ριμπάουντ, θα αποτελέσει παρελθόν."

basketblog.gr

να πω μονο οτι ειναι σαν να παραδεχεται το λαθος του ο κ.κογκαλιδης για το συγκεκριμενο αρθρο
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...4&Itemid=26

"δεν ειναι ο παικτης που θα παρει την ομδα πανω τοu"
συγνωμη αλλα τα στατιστικα του ηταν εξαιρετικα δηλαδη τι παραπανω ηθελε να βαζει 40 ποντους στους σιξερς?

Y/Γ επιασε το σκαουτινγκ στις ηπα απο τον σφαιροπουλο
Giorgos#4
καλη εμφανιση για 35 λεπτα αλλα τελικα ηττα με 16 ποντους ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοητευση ο παντελιαδης που ζερνεται σε ολα τα φετινα παιχνιδια ενω για να κανει την πρωτη πασα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 9-10 δευτερολεπτα icon_drunk.gif αψοφος ο σμιθ ενω ο χαρις αν και καλος παικτης δειχνει ψαρωμενος!περιμενουμε παραμανω απο παπανικολοπουλο αλλα τουλαχιστον αυτος εχει το ελαφρυντικο οτι ερχεται απο τραυματισμο
petavrak
Θρίαμβος στη Λάρισα
Ο Κολοσσός πέρασε θριαμβευτικά από τη Λάρισα και πέτυχε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Επικράτησε με 76-69 της ΑΕΛ, αφού κατάφερε να κυριαρχήσει απόλυτα στο παρκέ από το 13ο λεπτό και μετά.
Οι θαλασσί βρέθηκαν να χάνουν με 30-24 στο 13', αλλά από εκεί και πέρα ανέλαβαν τα ηνία. Με κορυφαίους τους Σμιθ, Χάρις, Παπανικολόπουλο και τους υπόλοιπους να κάνουν εξαιρετική δουλειά, ο Κολοσσός προηγήθηκε στο ημίχρονο με 39-32 και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα. Η ΑΕΛ πίεση, προσπάθησε να μειώσει, όμως ο Κολοσσός είχε πάντα τις λύσεις και κράτησε τη νίκη.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι, εκτός ίσως από την πρώτη περίοδο. Είχαμε καθαρό μυαλό σε επίθεση και άμυνα και καταφέραμε σε γενικές γραμμές να σταματήσουμε τα ατού της ΑΕΛ ΓΣ. Αντέξαμε στην πίεση και στο τέλος και πήραμε τη σημαντική νίκη. Σημαντική γιατί δεν είχαμε ξεκινήσει καλά κάτι που είχε κοστίσει ψυχολογικά αλλά και γιατί κερδίσαμε μία ομάδα με ίδιους στόχους με εμάς. Συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον κ. Αλεξανδρή, που τον θεωρώ ως έναν από τους δασκάλους μου». είπε ο Σφαιρόπουλος.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε από την πλευρά του: «Δεν ήμασταν σε καλή βραδιά εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο. Τα υπόλοιπα δεκάλεπτα τα χάσαμε και τα τρία. Αν δείτε και τα επιμέρους στατιστικά ήμασταν σε όλα κάτω. Πιστεύω στην ομάδα. Δεν είμαι αφελής. Ξέρω ότι χρειάζονται στήριξη ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Με εκπλήσσει το ότι έχουμε μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε όταν μπουν Ζάρας και Λαμπρόπουλος. Μας λείπουν αυτοί οι δύο βασικοί παίκτες. Τα ίδια προβλήματα θα είχαν και πιο δυνατές ομάδες αν τους έλειπαν δύο βασικοί. Ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια και καθαρά. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κάνουμε διπλή προσπάθεια. Προετοιμαζόμαστε και για το παιχνίδι αλλά και προσπαθούμε τα παιδιά να γίνουν άντρες. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Ξέρω ότι θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Είχαμε καλή ψυχολογία και ήμασταν σε καλή κατάσταση, απλά δεν μας βγήκε στο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια ακόμη. Αλλά περιμένουμε και τους δύο παίκτες. Αν δεν έρθουν υπάρχουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μας».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος δήλωσε: «Αισθάνομαι λίγο περίεργα να είμαι εδώ χαρούμενος και η ΑΕΛ ΓΣ να έχει ηττηθεί. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κανένα πρωτάθλημα όμως δεν τελειώνει από την 4η αγωνιστική. Καλή πορεία και στην ΑΕΛ».

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 34-39, 52-58, 69-76

ΛΑΡΙΣΑ: Ματαλόν, Μέχια 11, Μπρόζος 3(1), Καραδολάμης 3(1), Αποστολίδης 21(1), Μανωλόπουλος, Παπανικολάου 2, Παπακώστας, Τσαϊρέλης 2, Καραβανάς, Λάπας 8(1), Φράνσις 19(1).
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Χάρις 17, Παντελιάδης, Παπανικολόπουλος 17(2), Βασίλιεβιτς 3(1), Τζόγκο, Ασημακόπουλος 3, Σμιθ 26(2), Χαρίσης, Τσάμης, Τσέρανιτς 10.

kolossosbc.gr
Giorgos#4
προσεξτε μονο την κατανομη του σκορ σκορ περιμενουμε απο παπ και τους αμερικανους (κυριως) και οχι τοσο απο βασιλιεβιτς ,ασημακοπολο κτλπ συγχαρητηρια στην ομαδα και με λιγο υπομονη θα κανει και αλλες νικες η ομαδα
thrylos7
Έσπασε το ρόδι; Πάντα σημαντικές οι εκτός έδρας νίκες, αν κι εδώ που τα λέμε, ο Κολοσσός γεμίζει αρκετά περισσότερο το μάτι από την ΑΕΛ.

petavrak, μην ξεχνάς ν' αναφέρεις την πηγή, όταν παίρνεις αυτούσιο το κείμενο.
nestoras kommatos
Γεια σου ρε παικταρα Παπανικολοπουλε και ας μας ''σκοτωσες'' χτες με τους 17 ποντους σου.

Την αγαπησε πολυ την ομαδα στην τριετια του στη Λαρισα. Να 'ναι καλα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.