Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Eurocup - Σεζόν 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
thrylos7
Τον πλέι μέικερ Μπετς ξέχασες... wink.gif

Εγώ από αυτό το παιχνίδι πάντως θα θυμάμαι τον καταιγισμό τριπόντων στο δεύτερο δεκάλεπτο (11 συνολικά). Για 5,5 λεπτά, οι δύο ομάδες εκτελούσαν σχεδόν αποκλειστικά τρίποντα και όλα σχεδόν ήταν μέσα.. Επιμέρους σκορ (στα εύστοχα) 6-4 σ' αυτό το διάστημα.

Και οι δύο καλύτερες από τις φωτογραφίες (wallpapers cool.gif ):

Click to view attachment

Click to view attachment
Timemaster
υπέροχες φωτογραφίες ειδικά αυτή με το κάρφωμα του Ρίτσαρτσον!
77.gif


Για τα του παιχνιδιού τώρα....
για άλλο ένα παιχνίδι είδα μια από τα ίδια!

το θετικό της ομάδος είναι πως επιθετικά έχει παίχτες που μπορούν μόνοι τους να νικήσουν και να βάλουν μεγάλα σουτ...
ενώ υπάρχουν λίγοι φιλότιμοι και στην άμυνα!

τα αρνητικά είναι η κακή φόρμα και το δέσιμο ανάμεσα στους 4 κοντούς (Χατζηβρέττας,Κλαρκ,Ντίξον,Μάιλς) ήταν εκτός τόπου και χρόνου, Όταν υπήρχαν δύο από αυτούς μέσα στην πεντάδα η μπάλα κολλούσε και πηγαίναμε σε ατομικές ενέργειες απελπισίας. Κάποιες από αυτές μας βγήκαν όπως το τρίποντο του Χατζηβρέττα και κάποιες όχι αλλά αυτός δεν είναι σωστός τρόπος παιξίματος! Για ένα διάστημα νόμιζα πως το σύστημα της ομάδος είναι πιάστε γωνίες και ένας γκαρντ θα το πάρει πάνω του!
Και μιας και έπιασα τους κοντούς οι τρεις αυτοί Αμερικάνοι παίζανε άμυνα μόνο με τα μάτια!
Τέλος είναι απαράδεκτο για αυτούς να έχουν οι τρεις τους όσες ασίστ και ο Μπετς!

Από την άλλη χτες είδα τον Μπετς για άλλο ένα παιχνίδι να μην έχει αντίπαλο κάτω από το καλάθι. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια μπήκε δυνατά κέρδισε φάουλ και άνοιξε διαδρόμους για τους συμπαίχτες του ενώ συνεργάστηκε άψογα με τον Κακιούζη δίνοντας του τις 3 από τις 4 ασίστ του! Δηλαδή οι Μάιλς,Ντίξον,Κλαρκ δε μπορούσαν να του περάσουν τέτοιες πάσες; Για πρώτη φορά κατάφερε να μαζέψει ριμπάουντ αν και πολλές φορές ένοιωθα πως θα του φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια του! Μελανό σημείο της απόδοσής του το ότι δεν σκόραρε, έχασε πολλές βολές και στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήρε προσπάθειες και δεν πάλεψε κάτω από το καλάθι, ααα, και τα τρία του λάθη!

Ο έτερος ψιλός της ομάδος Κακιούζης έπαιξε με την εμπειρία και το φιλότιμο του και του βγήκε. Είναι σε περίοδο φόρμας και έκανε τα πάντα και στις δύο πλευρές του γηπέδου! Κάνοντας το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Άρη. Ελπίζω να συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Μπάρλος.

Ο Ρίτσαρτσον αρχίζει να βρίσκει το χέρι του... και να σταθεροποιεί την απόδοσή του στην επίθεση! Δεν πήρε πολλές προσπάθειες αλλά ήταν τρομερά εύστοχος. Το σημαντικό όμως είναι πως συνεχίζει από παιχνίδι σε παιχνίδι να παίζει καλύτερα και στην άμυνα. Ενώ κόβει προς το καλάθι να μαζέψει και ριμπάουντ! Έχω την εντύπωση πως όσο θα περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα ποιο καλός!

Πάντως ο mvp του αγώνα και αυτός που μας έδωσε την νίκη (δε πιστεύω πως θα το έλεγα ποτέ) ήταν ο Αργυρόπουλος. Κοντρόλαρε τον ρυθμό, πίεσε στην άμυνα, έβγαλε ενέργεια και πάθος!
Ουσιαστικά έκανε απλά την δουλειά του κάτι που οι Κλαρκ,Μάιλς δεν καταφέρανε να κάνουν! Σίγουρα το 5 rkg και η στατιστική του εικόνα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Για τον Ντικούδη το μόνο που έχω να πω ήταν πως για άλλο ένα παιχνίδι ήταν κάκιστος. Με αρκετά λάθη και ανεμική άμυνα!


Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το τρίποντο του Μούτρου στο τέλος και το φόλοου κάρφωμα στιλ Μάσευ που δεν κατάφερε ο Λίνος!



Υ.Γ. Μου άρεσαν οι δηλώσεις του Κατσικάρη για τους παίχτες του!
EXPLOITED ARIS
Προκριση με νεα ομαδα σημερα!
Ειμαι πολυ περιεργος να δω τη νεα μας ομαδα!
Αν κ δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα απο εναν αγωνα...
Εχω αγωνια!!! 42.gif 42.gif 42.gif
ablade
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 5 2010, 11:43 ) *
Προκριση με νεα ομαδα σημερα!
Ειμαι πολυ περιεργος να δω τη νεα μας ομαδα!
Αν κ δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα απο εναν αγωνα...
Εχω αγωνια!!! 42.gif 42.gif 42.gif


Όπως είπε και ο Κατσικάρης "ελπίζω να μην χρειαστεί να τους χρησιμοποιήσουμε".
Αν και ωραίο θα ήταν να πάρουμε μεγάλη διαφορά (!!!!!!) και να τους βάλει για να πάρουν ... γεύση απο την ατμόσφαιρα!!
Καλη επιτυχία στην ομάδα και όλοι στις θέσεις μας σήμερα...
ΚιτρινιΑΡΗΣ
το δείχνει σήμερα κανένα κανάλι τον αγώνα;... παίζει κανένα λιγκ... με πμ?... rolleyes.gif
kostas71

05/01 (21:00) ΕΤ1 EUROCUP ΑΡΗΣ - ΖΑΝΤΑΡ
gallistis
ελπιζω να κανουν το καθηκον τους σημερα,να κερδισουν και να περασουμε στην επομενη φαση.μη τρεχουμε παλι στο τελευταιο παιχνιδι που παζουμε παλι με τη χαποελ οπως περυσι,και τραβαμε τα μαλια μας
Timemaster
QUOTE(gallistis @ Jan 5 2010, 20:04 ) *
ελπιζω να κανουν το καθηκον τους σημερα,να κερδισουν και να περασουμε στην επομενη φαση.μη τρεχουμε παλι στο τελευταιο παιχνιδι που παζουμε παλι με τη χαποελ οπως περυσι,και τραβαμε τα μαλια μας



Τελικό σκορ: 73-67... και το καθήκον μας το κάναμε!
Βέβαια μας έβγαλαν για άλλη μια φορά την ψυχή στο τέλος!
Για άλλο ένα παιχνίδι μια διαφορά 16 πόντων έφτασε στο τελευταίο λεπτό στους 3!
rolleyes.gif
Weekendman
Και έλεγα μέχρι το 30-35 είναι δυνατόν ο Άρης τόσο γρήγορα βελτιώμενος ομαδικός και δεμένος παρόλου την πρόσφατη φυγή ενός παίκτη(Ντίξον) και τον πρόσφατο ερχομό των 2 νέων Σέρβων;για αυτό πάλι τα έκανε θάλασσα στο τέλος ο Άρης με βιαστικά σούτ και μη τροφοδότηση ψηλού ξανά ,αλλά αφου νίκησε τελικά μια χαρά...
Timemaster παραδέχομαι χωρίς αμφιβολία ότι ο Ρίτσαρτσόν όχι μόνο έχει βελτιωθεί αλλά είναι πραγματικά καλός και στην άμυνα!
Γενικά οι νέοι καλή εντύπωση, ο Λάμποβιτς έπαιξε περισσότερο σαν 4άρι αλλά πόσο καθαρό 4άρι είναι δεν μπορώ να πώ με βάση την σημερινή εμφάνιση ακόμα, αυτά προς το παρόν...
Timemaster
QUOTE(Weekendman @ Jan 5 2010, 23:40 ) *
Και έλεγα μέχρι το 30-35 είναι δυνατόν ο Άρης τόσο γρήγορα βελτιώμενος και ομαδικός παρόλου την φυγή ενός(Ντίξον) και τον ερχομό των 2 νέων Σέρβων;για αυτό πάλι τα έκανε θάλασσα στο τέλος ο Άρης με βιαστικά σούτ και μη τροφοδότηση ψηλού ξανά ,αλλά αφου νίκησε τελικά μια χαρά...
Timemaster παραδέχομαι χωρίς αμφιβολία ότι ο Ρίτσαρτσόν όχι μόνο έχει βελτιωθεί αλλά είναι πραγματικά καλός και στην άμυνα!
Γενικά οι νέοι καλή εντύπωση, ο Λάμποβιτς έπαιξε περισσότερο σαν 4άρι αλλά πόσο καθαρό 4άρι είναι δεν μπορώ να πώ με βάση την σημερινή εμφάνιση ακόμα, αυτά προς το παρόν...


smiley.gif

Για πρώτο παιχνίδι και μόλις μερικές μέρες στην ομάδα οι Σέρβοι παίξανε καλά!
Βέβαια θα κριθούν αργότερα μιας και τώρα είναι πολύ νωρίς ακόμα!

Εντύπωση μου έκανε πάντως πως ο Πάουνιτς σε 14 λεπτά δεν έκανε ούτε ένα σουτ!!!
Βέβαια τα μπράτσα του και μερικές επαφές μου θύμισαν Σιγάλα!

Ο Λάμποβιτς μου φαίνεται πως έπαιξε εξ ανάγκης στο 4 για να μην είμαστε ξανά σε σχήματα με Ρίτσαρτσον σε αυτή τη θέση! Από εκεί και πέρα φαίνεται δυνατό παιδί και νομίζω πως ήρθε ή για να ξεκουράζει τον Μπετς ή να τον αντικαταστήσει!

Τα περίεργα των στατιστικών για το παιχνίδι τώρα είναι τα εξής:
πρώτος ριμπάουντερ του Άρη ο Μάιλς με 7
πρώτος στις ασίστ για τον Άρη ο Ρίτσαρτσον με 3 και είχε 2 κοψίματα όπως και ο Μπετς!

Το πρόβλημα του Άρη πάντως για άλλο ένα παιχνίδι είναι κάτω από τα καλάθια...
(όχι απαραίτητα οι ψιλοί του)
Χάσαμε πολλά εύκολα αμυντικά ριμπάουντ μέσα από τα χέρια μας...
κάναμε πολλά λάθη στις περιστροφές της άμυνας και δεχτήκαμε εύκολα καλάθια από το ζωγραφιστό!
και ενώ στην αρχή η μπάλα χανόταν στην περιφέρεια και έδινε πάρε βάλε πάσες στους ψιλούς στο τέλος δεν τους εκμεταλλευτήκαμε για να κερδίσουμε έστω φάουλ! Σε αυτό έχουν ευθύνη και ο Κλαρκ κυρίως που έπαιζε σαν άσσος όταν μας μείωναν την διαφορά (εξαιτίας των 4 φάουλ του Μάιλς και το ότι δεν έπαιξε καθόλου Αργυρόπουλος-Μούτρος) αλλά και των ψιλών που φαινόντουσαν κουρασμένοι και δε μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους!

Δεν είδα μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε Μπετς και Σκορδίλη!
Ενώ ο Ντικούδης για ένα παιχνίδι δεν ήταν αρνιτικός μιας και δεν έκανε ούτε ένα λάθος και κέρδισε και ένα καθοριστικό έτσι όπως πήγε το παιχνίδι επιθετικό φάουλ! Βέβαια δεν έκανε και πολλά στα 30 λεπτά που έπαιξε!
rolleyes.gif
EXPLOITED ARIS
Μπραβο στα παιδια που μας εβγαλαν την ψυχη για αλλη μια φορα.Στενοχωριεμαι γιατι δεν εχω ευχαριστηθει ουτε μια νικη μας.Εκει που λες οτι αποδιδουμε καλο μπασκετ...λες κ το κανουν επιτηδες...τα φερνουν ολα τουμπα.
Αυτο οφειλεται σε κουραση;οτι θελουν να γινουν ηρωες;πραγματικα δεν ξερω.

Εκτος απο τον ριτσαρντσον ο οποιος στα τελευταια παιχνιδια ξεπερναει μονιμως τα 30 λεπτα παιχνιδιου,για να μην πω 35,ολοι οι αλλοι παιζουν γυρω στο 25λεπτο.Κ χθες ειδικα το rotation του Κατσικαρη ηταν αν μη τι αλλο φανταστικο.Πραγματικ στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα ενιωσα πως οποιος κ αν μπει μεσα,τους εχουμε!

Πιστευω πως η αμυνα θα δεσει πιο πολυ με τους Σερβους οι οποιοι αφησαν θετικοτατες εντυπωσεις.Σκυλος στην αμυνα ο Παουνιτς κ με πολυ γρηγορο ντραιβ.Δεν ειδαμε καθολου το σουτ του βεβαια.
Ο Λαμποβιτς καλες τοποθετησεις στην αμυνα κ απ'οτι εδειξε ξερει να βαλει το κορμι του κ στην επιθεση,απο κοντα κ απο μακρια.

Μπραβο για αλλη μια φορα σε Ριτσαρντσον ο οποιος για οσο παιζει τρεχει ασταματητα...απιστευτος πραγματικα!Μεγαλα σουτ,μεγαλη αμυνα,μεγαλη ταπα στο τελος κλπ κλπ.
Ολοι οι υπολοιποι θετικοι,με τα γνωστα προβληματακια,ωστοσο ακομη κ σε διαρκεια το νεκρο διαστημα της ομαδας νομιζω οτι μειωνεται.Χτες ηταν 4 λεπτα...να μου πεις 4 λεπτα ,οπως φανηκε,φτανουν κ περισσευουν για να γινει μια κηδεια.
Κ το θεμα ειναι πως σε εκεινο το 4λεπτο δεν ειχαμε τοσα χαμενα ριμπαουντ οπως στην αρχη του αγωνα,αλλα ανοητες επιλογες στην επιθεση,πληρη στατικοτητα.
Πιστευω πως κ με την επανοδο των δυο αποντων θα βελτιωθει κ αλλο η ομαδα.Να την δουμε κ πληρη για μια φορα φετος! icon_drunk.gif

Την επομενη εβδομαδα παμε για την πρωτια,στην εδρα μιας ομαδας η οποια εριξε 96 ποντους χτες μεσα στους Λιθουανους...ελπιζω να παμε χωρις αγχος κ να μη βαλει κ η διαιτησια το χερακι της...Εβραιοι,μην ξεχνιομαστε! smiley.gif
kostas71
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 6 2010, 10:49 ) *
Μπραβο στα παιδια που μας εβγαλαν την ψυχη για αλλη μια φορα.Στενοχωριεμαι γιατι δεν εχω ευχαριστηθει ουτε μια νικη μας.Εκει που λες οτι αποδιδουμε καλο μπασκετ...λες κ το κανουν επιτηδες...τα φερνουν ολα τουμπα.
Αυτο οφειλεται σε κουραση;οτι θελουν να γινουν ηρωες;πραγματικα δεν ξερω.

Εκτος απο τον ριτσαρντσον ο οποιος στα τελευταια παιχνιδια ξεπερναει μονιμως τα 30 λεπτα παιχνιδιου,για να μην πω 35,ολοι οι αλλοι παιζουν γυρω στο 25λεπτο.Κ χθες ειδικα το rotation του Κατσικαρη ηταν αν μη τι αλλο φανταστικο.Πραγματικ στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα ενιωσα πως οποιος κ αν μπει μεσα,τους εχουμε!

Πιστευω πως η αμυνα θα δεσει πιο πολυ με τους Σερβους οι οποιοι αφησαν θετικοτατες εντυπωσεις.Σκυλος στην αμυνα ο Παουνιτς κ με πολυ γρηγορο ντραιβ.Δεν ειδαμε καθολου το σουτ του βεβαια.
Ο Λαμποβιτς καλες τοποθετησεις στην αμυνα κ απ'οτι εδειξε ξερει να βαλει το κορμι του κ στην επιθεση,απο κοντα κ απο μακρια.

Μπραβο για αλλη μια φορα σε Ριτσαρντσον ο οποιος για οσο παιζει τρεχει ασταματητα...απιστευτος πραγματικα!Μεγαλα σουτ,μεγαλη αμυνα,μεγαλη ταπα στο τελος κλπ κλπ.
Ολοι οι υπολοιποι θετικοι,με τα γνωστα προβληματακια,ωστοσο ακομη κ σε διαρκεια το νεκρο διαστημα της ομαδας νομιζω οτι μειωνεται.Χτες ηταν 4 λεπτα...να μου πεις 4 λεπτα ,οπως φανηκε,φτανουν κ περισσευουν για να γινει μια κηδεια.
Κ το θεμα ειναι πως σε εκεινο το 4λεπτο δεν ειχαμε τοσα χαμενα ριμπαουντ οπως στην αρχη του αγωνα,αλλα ανοητες επιλογες στην επιθεση,πληρη στατικοτητα.
Πιστευω πως κ με την επανοδο των δυο αποντων θα βελτιωθει κ αλλο η ομαδα.Να την δουμε κ πληρη για μια φορα φετος! icon_drunk.gif

Την επομενη εβδομαδα παμε για την πρωτια,στην εδρα μιας ομαδας η οποια εριξε 96 ποντους χτες μεσα στους Λιθουανους...ελπιζω να παμε χωρις αγχος κ να μη βαλει κ η διαιτησια το χερακι της...Εβραιοι,μην ξεχνιομαστε! smiley.gif


Και γώ δεν γνωρίζω γιατί στο τέλος 'τους πιάνει η θάλασσα' και κάνουν τα εύκολα δύσκολα;Θα συμφωνήσω οτι ο Ρίτσαρντσον ήταν απο τους πιο ουσιαστικούς .Πιστεύω και εγώ οτι στην ομάδα λείπουν οι Κακούζης και ο Μπάρλος.Προβληματίζομαι όμως κατα πόσο μας συμφέρει να είμαστε πρώτοι στον όμιλο και να παίξουμε με Βαλένθια και Ούνικς Καζάν-οι οποίες έχουν 5/0 νίκες-ήττες, και όχι δεύτεροι και να παίξουμε με Άλμπα ή Μπανταλόνα και Λε Μαν!Υπάρχει βέβαια και το θέμα της μεταφοράς νικών απο τον πρώτο γύρο στον δεύτερο (αν νικήσουμε την Χαποέλ θα έχουμε 2 νίκες)αλλιώς πρέπει να υπερασπιστούμε την διαφορά πόντων του πρώτου αγώνα.
Timemaster
Το πρόβλημα των τελευταίων λεπτών πιστεύω πως έχει να κάνει και με την κούραση των ψιλών μας αλλά και στην αδυναμία των κοντών να τους περάσουν την μπάλα!
rolleyes.gif

Για την επόμενη φάση των ομίλων πιστεύω πως πρέπει να πάμε για την νίκη...
Αν πάρουμε την πρώτη θέση θα παίξουμε σίγουρα με την Άλμπα..
Οι άλλες δύο ομάδες είναι η Μπανταλόνα εκτός και αν κερδίσει μέσα στην αήττητη Καζάν με πάνω από 11 πόντους
και η άλλη είναι μία εκ των τριαμφ και Λε μάν με την δεύτερη να ορίζει την τύχη της μιας και έχει την ισοβαθμία και παίζει στην έδρα της με την επίσης αήττητη Βαλένθια!

Αν βγούμε δεύτεροι παίζουμε...
με την νικήτρια του παιχνιδιού Γαλατά- Τεράμο
την αήττητη Βαλένθια
και πιθανότατα την Καζάν εκτός και όπως έγραψα παραπάνω χάσει μέσα στην έδρα της με πάνω από 11 πόντους από την Μπανταλόνα

Θεωρώ καλύτερα να βγούμε πρώτοι όπου την μία ομάδα την έχουμε σίγουρα και οι άλλες δύο είναι στα μέτρα μας από το να παίξουμε με Βαλένθια και Καζάν!
Όπως και να έχει τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...και άμα θέλουμε να πάμε στο f4 πρέπει να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες!
rolleyes.gif

gallistis

εδω λοιπον πληρωνετε η μ..κια στη λιθουανια.αν ειχαμε κερδισει θα ημασταν ανετοι και δε θα ειχαμε βγαλει τα τεφτερια για να κανουμε υπολογισμους.και καποια στιγμη αυτο με τη διαφορα που χανουμε πανευκολα πρεπει να σταματησει.δε νομιζω οτι ειναι τοσο κουραση των ψηλων οσο εφησυχασμος και ελλειψη καθαρου μυαλου

alien-tour

Παίδες υπάρχει κάνα link να δούμε το match με τη Ζαντάρ;


Όποιος ξέρει κάτι ας το στείλει pm. 77.gif
alien-tour
QUOTE(alien-tour @ Jan 6 2010, 14:51 ) *
Παίδες υπάρχει κάνα link να δούμε το match με τη Ζαντάρ;


Όποιος ξέρει κάτι ας το στείλει pm. 77.gif

Βρέθηκε πηγή.Όποιος θέλει ας μου στείλει pm.
EXPLOITED ARIS
QUOTE(gallistis @ Jan 6 2010, 16:43 ) *
εδω λοιπον πληρωνετε η μ..κια στη λιθουανια.αν ειχαμε κερδισει θα ημασταν ανετοι και δε θα ειχαμε βγαλει τα τεφτερια για να κανουμε υπολογισμους.και καποια στιγμη αυτο με τη διαφορα που χανουμε πανευκολα πρεπει να σταματησει.δε νομιζω οτι ειναι τοσο κουραση των ψηλων οσο εφησυχασμος και ελλειψη καθαρου μυαλου


Συμφωνω σε ολα κ κυριως στον εφησυχασμο...
Πιστευω πως με γεματο ροστερ θα εξαλειφθει στο ελαχιστο αυτο το φαινομενο.
Η ελλειψη καθαρου μυαλου ερχεται οταν καταφερεις κ εξανεμισεις μια διαφορα 15 ποντων!
Αν ειχαμε γενικα ελλειψη καθαρου μυαλου κ ελλειψη τακτικης κατ'επεκταση δε θα μπορουσαμε εξ'αρχης να δημιουργησουμε μια διαφορα τετοιας κλιμακας σε ενα ματς!

Οποτε για μενα ειναι εφησυχασμος κ μονο...
ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! dry.gif sleep.gif sleep.gif sleep.gif
Timemaster
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 6 2010, 17:12 ) *
Συμφωνω σε ολα κ κυριως στον εφησυχασμο...
Πιστευω πως με γεματο ροστερ θα εξαλειφθει στο ελαχιστο αυτο το φαινομενο.
Η ελλειψη καθαρου μυαλου ερχεται οταν καταφερεις κ εξανεμισεις μια διαφορα 15 ποντων!
Αν ειχαμε γενικα ελλειψη καθαρου μυαλου κ ελλειψη τακτικης κατ'επεκταση δε θα μπορουσαμε εξ'αρχης να δημιουργησουμε μια διαφορα τετοιας κλιμακας σε ενα ματς!

Οποτε για μενα ειναι εφησυχασμος κ μονο...
ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! dry.gif sleep.gif sleep.gif sleep.gif



Νομίζω πως κάνουμε ένα λάθος!
Παίρνουμε όλα τα παιχνίδια σαν να είναι ίδια!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για παράδειγμα δεν ήταν εφησυχασμό!
Ο Μάιλς χρεώθηκε με φάουλ και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με βασικό άσσο τον Κλαρκ όπου οι επιθέσεις μας ήταν κάκιστες από άποψη οργάνωσης.... την διαφορά δε την χάσαμε από την άμυνα μας αλλά από την επίθεση!
Θα μπορούσαμε να ακουμπούσαμε την μπάλα στους ψιλούς μας που δεν είχαν αντίπαλο...
να παίξουμε με διεισδύσεις και να πάμε το παιχνίδι στις βολές. Αντί για αυτό εμείς σουτάραμε τρίποντα υπό πίεση και είχαμε στατικότιτα!
Αν κοιτάξω για μερίδιο ευθύνης θα βρω στον Κλαρκ που δεν οργάνωσε καλά το παιχνίδι (παλιός καλός Κλαρκ)
Ο Κατσικάρης που δεν έβαλε τον Αργυρόπουλο καθόλου, δεν πήρε το ρίσκο να βάλει ποιο νωρίς τον Μάηλς και δεν έκανε νωρίτερα αλλαγή στους ψιλούς!
Ενώ οι Μπετς, Ντικούδης φάνηκε να μην έχουν δυνάμεις και να μην μπορούν ούτε τα χέρια τους να κουνήσουν σε μερικές φάσεις ενώ στην επίθεση δε τους έβλεπες να παίρνουν θέση για πάσα!

Αυτά για το χτεσινό παιχνίδι...
Φυσικά σε άλλους φετινούς αγώνες ισχύουν άλλα πράγματα όπως ο εφησυχασμός!








kostas71
QUOTE(Timemaster @ Jan 6 2010, 13:55 ) *
Το πρόβλημα των τελευταίων λεπτών πιστεύω πως έχει να κάνει και με την κούραση των ψιλών μας αλλά και στην αδυναμία των κοντών να τους περάσουν την μπάλα!
rolleyes.gif

Για την επόμενη φάση των ομίλων πιστεύω πως πρέπει να πάμε για την νίκη...
Αν πάρουμε την πρώτη θέση θα παίξουμε σίγουρα με την Άλμπα..
Οι άλλες δύο ομάδες είναι η Μπανταλόνα εκτός και αν κερδίσει μέσα στην αήττητη Καζάν με πάνω από 11 πόντους
και η άλλη είναι μία εκ των τριαμφ και Λε μάν με την δεύτερη να ορίζει την τύχη της μιας και έχει την ισοβαθμία και παίζει στην έδρα της με την επίσης αήττητη Βαλένθια!

Αν βγούμε δεύτεροι παίζουμε...
με την νικήτρια του παιχνιδιού Γαλατά- Τεράμο
την αήττητη Βαλένθια
και πιθανότατα την Καζάν εκτός και όπως έγραψα παραπάνω χάσει μέσα στην έδρα της με πάνω από 11 πόντους από την Μπανταλόνα

Θεωρώ καλύτερα να βγούμε πρώτοι όπου την μία ομάδα την έχουμε σίγουρα και οι άλλες δύο είναι στα μέτρα μας από το να παίξουμε με Βαλένθια και Καζάν!
Όπως και να έχει τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...και άμα θέλουμε να πάμε στο f4 πρέπει να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες!
rolleyes.gif


Η αλήθεια είναι οτι αν θέλουμε να προχωρήσουμε θα παίξουμε με όλους, και όπως είπες θα πρέπει να νικήσουμε και τις μεγάλες ομάδες.Καλό θα ήταν να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες ομάδες όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες και ενσωματωθούν πλήρως -όσο αυτό είναι δυνατό- οι νέοι παίκτες.Ειλικρινά και γώ θα προτιμούσα να νικήσουμε την Χαποέλ,χωρίς να ξέρω σε ποιόν όμιλο θα μας οδηγήσει αυτή η πρωτιά!
Green Warrior
Το EuroCup φέτος θα έχει final-4 ή και πάλι final-8;
gallistis
QUOTE(Green Warrior @ Jan 6 2010, 23:38 ) *
Το EuroCup φέτος θα έχει final-4 ή και πάλι final-8;



final 4.αλλα μαλλον δε εχει καθορισθει που,γιατι στο σαιτ δε γραφει πολη


http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/h...on-court/format
hagi
Παιδιά Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά από μένα ,αφού δεν έχω γράψει εδώ και αρκετές μέρες..

Λοιπόν σημαντική νίκη αλλά όντως αυτό με τις διαφορές είναι μεγάλο θέμα.Θεωρώ ότι θα μειωθεί αλλά δεν θα εξαφανιστεί τελείως.Θα το παθαίνουμε δηαλδή που και που..Μακάρι να με διαψεύσουν.Θεωρώ όμως ότι η ομάδα πλήρης και με την προσαρμογή των νέων παιχτών θα γίνει πολύ καλύτερη..Άλλωστε στο τέλος θέλουμε να είναι δυνατή η ομάδα.


QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 6 2010, 10:49 ) *
Μπραβο στα παιδια που μας εβγαλαν την ψυχη για αλλη μια φορα.Στενοχωριεμαι γιατι δεν εχω ευχαριστηθει ουτε μια νικη μας.Εκει που λες οτι αποδιδουμε καλο μπασκετ...λες κ το κανουν επιτηδες...τα φερνουν ολα τουμπα.
Αυτο οφειλεται σε κουραση;οτι θελουν να γινουν ηρωες;πραγματικα δεν ξερω.

Εκτος απο τον ριτσαρντσον ο οποιος στα τελευταια παιχνιδια ξεπερναει μονιμως τα 30 λεπτα παιχνιδιου,για να μην πω 35,ολοι οι αλλοι παιζουν γυρω στο 25λεπτο.Κ χθες ειδικα το rotation του Κατσικαρη ηταν αν μη τι αλλο φανταστικο.Πραγματικ στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα ενιωσα πως οποιος κ αν μπει μεσα,τους εχουμε!

Πιστευω πως η αμυνα θα δεσει πιο πολυ με τους Σερβους οι οποιοι αφησαν θετικοτατες εντυπωσεις.Σκυλος στην αμυνα ο Παουνιτς κ με πολυ γρηγορο ντραιβ.Δεν ειδαμε καθολου το σουτ του βεβαια.
Ο Λαμποβιτς καλες τοποθετησεις στην αμυνα κ απ'οτι εδειξε ξερει να βαλει το κορμι του κ στην επιθεση,απο κοντα κ απο μακρια.

Μπραβο για αλλη μια φορα σε Ριτσαρντσον ο οποιος για οσο παιζει τρεχει ασταματητα...απιστευτος πραγματικα!Μεγαλα σουτ,μεγαλη αμυνα,μεγαλη ταπα στο τελος κλπ κλπ.
Ολοι οι υπολοιποι θετικοι,με τα γνωστα προβληματακια,ωστοσο ακομη κ σε διαρκεια το νεκρο διαστημα της ομαδας νομιζω οτι μειωνεται.Χτες ηταν 4 λεπτα...να μου πεις 4 λεπτα ,οπως φανηκε,φτανουν κ περισσευουν για να γινει μια κηδεια.
Κ το θεμα ειναι πως σε εκεινο το 4λεπτο δεν ειχαμε τοσα χαμενα ριμπαουντ οπως στην αρχη του αγωνα,αλλα ανοητες επιλογες στην επιθεση,πληρη στατικοτητα.
Πιστευω πως κ με την επανοδο των δυο αποντων θα βελτιωθει κ αλλο η ομαδα.Να την δουμε κ πληρη για μια φορα φετος! icon_drunk.gif

Την επομενη εβδομαδα παμε για την πρωτια,στην εδρα μιας ομαδας η οποια εριξε 96 ποντους χτες μεσα στους Λιθουανους...ελπιζω να παμε χωρις αγχος κ να μη βαλει κ η διαιτησια το χερακι της...Εβραιοι,μην ξεχνιομαστε! smiley.gif


Συμφωνώ..Έτσι είναι τα πράγματα..
QUOTE(Timemaster @ Jan 6 2010, 13:55 ) *
Το πρόβλημα των τελευταίων λεπτών πιστεύω πως έχει να κάνει και με την κούραση των ψιλών μας αλλά και στην αδυναμία των κοντών να τους περάσουν την μπάλα!
rolleyes.gif

Για την επόμενη φάση των ομίλων πιστεύω πως πρέπει να πάμε για την νίκη...
Αν πάρουμε την πρώτη θέση θα παίξουμε σίγουρα με την Άλμπα..
Οι άλλες δύο ομάδες είναι η Μπανταλόνα εκτός και αν κερδίσει μέσα στην αήττητη Καζάν με πάνω από 11 πόντους
και η άλλη είναι μία εκ των τριαμφ και Λε μάν με την δεύτερη να ορίζει την τύχη της μιας και έχει την ισοβαθμία και παίζει στην έδρα της με την επίσης αήττητη Βαλένθια!

Αν βγούμε δεύτεροι παίζουμε...
με την νικήτρια του παιχνιδιού Γαλατά- Τεράμο
την αήττητη Βαλένθια
και πιθανότατα την Καζάν εκτός και όπως έγραψα παραπάνω χάσει μέσα στην έδρα της με πάνω από 11 πόντους από την Μπανταλόνα

Θεωρώ καλύτερα να βγούμε πρώτοι όπου την μία ομάδα την έχουμε σίγουρα και οι άλλες δύο είναι στα μέτρα μας από το να παίξουμε με Βαλένθια και Καζάν!
Όπως και να έχει τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...και άμα θέλουμε να πάμε στο f4 πρέπει να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες!
rolleyes.gif

Και γω έτσι τα είδα..Νομίζω δεν μας συμφέρει να βγούμε δεύτεροι.. Σε κάθε περίπτωση εμένα μου αρέσει να κεδρίζουμε και ας μην διαλέγουμε αντιπάλους.Άλλωστε αν θέλουμε να παίξουμε το final four θα πρέπει να κερδίσουμε τις καλές ομάδες οπότε δεν έχει σημασία.Σε κάθε περίπτωση ο επόμενος όμιλος είναι πολύ δύσκολος.

Όσο για τους νέους παίχτες,τους είδα και γω πολύ καλούς για πρώτο παιχνίδι.Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν πολύ.Επιτέλους πήραμε Σέρβους.. Όσο για τον Ρίτσαρντσον νομίζω διακαιώνει την αρχική μου εκτίμηση ότι δηλαδή ξέρει μπάσκετ αλλά δεν μπορούσε να βρει τον ρόλο του στην ομάδα..Τώρα πια είναι από τα βαρόμετρα της ομάδας.

Πάμε παρακάτω..Το επόμενο ματς είναι δύσκολο και σημαντικό μιας και η Χάποελ είναι από τις καλές ομάδες τις διοργάνωσεις και είναι σημαντικό η ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη να μπορεί να σπάει έδρες..
Vas
QUOTE(kostas71 @ Jan 6 2010, 19:43 ) *
Ειλικρινά και γώ θα προτιμούσα να νικήσουμε την Χαποέλ,χωρίς να ξέρω σε ποιόν όμιλο θα μας οδηγήσει αυτή η πρωτιά!



Aν ο αρης έρθει πρώτος οι αντιπαλοι του θα ειναι (πιθανότατα)

Αλμπα Βερολίνου (1η Α ομίλου)
Λεμαν (ή τριουμφ) (2η Β ομίλου)
Μπανταλόνα (2η Δ ομίλου)

Αν έρθει 2ος...

Βαλένθια (1η Β ομίλου)
Ουνικς Καζαν (2η Δ ομίλου)
Τέραμο ή Γαλατασαραι ή Αζοβμας...


Πάντως και οι 2 ομιλοι ειναι αρκετά πιο ζόρικοι.
kostas71
Το ξαναείπα όποιος θέλει το κυπελλάκι καλό θα είναι να προετοιμάζεται για ζόρικα μάτς!Θα συμφωνήσω με τον gallistis,κανονικά τώρα έπρεπε να κάναμε υπολογισμούς ας όψετε η ήττα στη Λιθουανία!
EXPLOITED ARIS
QUOTE(kostas71 @ Jan 7 2010, 19:50 ) *
Το ξαναείπα όποιος θέλει το κυπελλάκι καλό θα είναι να προετοιμάζεται για ζόρικα μάτς!Θα συμφωνήσω με τον gallistis,κανονικά τώρα έπρεπε να κάναμε υπολογισμούς ας όψετε η ήττα στη Λιθουανία!


Για να λεμε κ του στραβου το δικιο,οχι ας οψεται η Λιθουανια...
Ας οψεται η δικη μας η μ......κια που μας εδερνε κ χασαμε τοσα παιχνιδια μεσα απο τα χερια μας.
Αν ειμαστε μαγκες κ τσαμπουκαδες ας παμε να κερδισουμε εκει μεσα την Τριτη.
Δε λεω οτι ειναι ευκολο,αλλα αν εχουμε μεγαλες βλεψεις-που εχουμε νομιζω-πρεπει να ξεκινησουμε να σπαμε εδρες.
Στον επομενο γυρο θα παιξουμε σε εδρες που ειναι δυνατες!
Πρεπει να ξεκινησουμε να φτιαχνουμε χαρακτηρα κ προσωπικοτητα σαν ομαδα κ να μην κολλαμε πουθενα.
kostas71
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 7 2010, 18:06 ) *
Για να λεμε κ του στραβου το δικιο,οχι ας οψεται η Λιθουανια...
Ας οψεται η δικη μας η μ......κια που μας εδερνε κ χασαμε τοσα παιχνιδια μεσα απο τα χερια μας.
Αν ειμαστε μαγκες κ τσαμπουκαδες ας παμε να κερδισουμε εκει μεσα την Τριτη.
Δε λεω οτι ειναι ευκολο,αλλα αν εχουμε μεγαλες βλεψεις-που εχουμε νομιζω-πρεπει να ξεκινησουμε να σπαμε εδρες.
Στον επομενο γυρο θα παιξουμε σε εδρες που ειναι δυνατες!
Πρεπει να ξεκινησουμε να φτιαχνουμε χαρακτηρα κ προσωπικοτητα σαν ομαδα κ να μην κολλαμε πουθενα.


Σωστός ο παίκτης.Καιρός είναι να δούμαι τον ΑΡΗ σαν ΟΜΑΔΑ!!!!
ΟΡΚΟ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ (Ας ελπίσουμε σε νικηφόρα αποτελέσματα)

http://www.athlitikanea.gr/modules/newspap...m?date=2010-1-8
ablade
Κρίσιμο παιχνίδι σήμερα στο Ισραήλ τόσο για την πρώτη θέση όσο και για την ψυχολογία της ομάδας.
Πρέπει να δείξουμε ότι άξια περνάμε στην επόμενη φάση και έχουμε βλέψεις για κάτι περισσότερο.

Ξέρει κανείς που θα δούμε το ματς? Αν υπάρχει κανένα link στείλτε pm.

Καλη επιτυχία!!!!!
alien-tour
Με 11/15 τρίποντα πιστεύω οτι μπορούμε να κερδίσουμε...Κάτω από το καλάθι είμαστε τραγικοί...
Ξύπνησε ο Κλάρκ...
Timemaster
Τελικό σκορ 79-89 και να είμαστε πρώτοι στον όμιλο!

όχι ότι παίξαμε τρομερό μπάσκετ...
όχι ότι δε κάναμε τραγικά λάθη για άλλη μια φορά....
όχι ότι οι ψιλοί μας κάτω από το καλάθι ήταν ανύπαρκτοι...
όχι ότι δύο φορές χάσαμε διαφορά 11 πόντων
αλλά όταν βάζεις 14/21 (66%) τρίποντα και ο αντίπαλος σου έχει μόλις 3/18 (14%) λίγο δύσκολα να χάσεις!
βέβαια και στα δίποντα δε πήγαμε πίσω με 13/23 (56%) ούτε και στις βολές με 21/24 (87%)

καλύτεροι παίχτες ο Κλαρκ με 6 ασιστ 22 πόντους και 4/6 τρίποντα 2/6 δίποντα και 6/6 βολές 3 ριμπάουντ ένα κλέψιμο και μόλις ένα λάθος και rkg 28!
και ο Ρίτσαρτσον με 21 πόντους 2/2 δίποντα 5/6 τρίποντα 2/2 βολές 2 ριμπάουντ 1 κόψιμο και μια ασίστ και rkg 22
αν αναλογιστούμε ΜΟΝΟ τα τρίποντα θετικοί ήταν και οι Κακιούζης με 3/3 και Ντικούδης 1/1 με 11 και 12 πόντους αντίστοιχα αλλά πληγές στην άμυνα!

Για τον Μπετς δε θα μιλήσω όπου κατάφερε να χάσει δύο καλάθια μόνος του να φάει άλλη μια τάπα και να πάρει μόλις 2 ριμπάουντ κάνοντας 3 λάθη!

Για τους Σέρβους πιστεύω πως ο Λάποβιτς είναι πολύ βαρύς και δε νομίζω πως θα κάνει κάτι στην ομάδα σε όποια θέση και αν παίξει ενώ σε μερικές άμυνες δεν κατάφερε να κάνει μπλοκ άουτ σε αντιπάλους τους και να τους σμπρώξει εκτός ρακέτας!
Αντίθετα ο Πάουνιτς είναι ένα αμυντικό εργαλείο που έχει πάσα, βλέπει γήπεδο και νομίζω πως θα σκοράρει λιγάκι που και που αν ξεψαρώσει!

Στα στατιστικά έχει πλάκα όπου εως ένα σημείο στο τέλος της τρίτης περιόδου η Χάποελ δεν είχε λάθη και εμείς δεν είχαμε κλέψιμο!
Ακόμα πήραμε τα 21 στα 36 ριμπάουντ στην ρακέτα μας και η Χάποελ 11 στα 16
και κάναμε 21 σουτ λιγότερα!!!
Πρώτος στα ριμπάουντ για τον Άρη η ομάδα με 4!!! Όσα και ο Μάιλς ενώ 5 παίχτες είχαν από 3



Τέλος καλό πάντως όλα καλά αρκεί να αλλάξουμε πρόσωπο γιατί η μόνη διαφορά με το παιχνίδι με το Πανελλήνιο ήταν πως βάλαμε τα τρίποντα και πως η Χάποελ δεν είχε ψιλούς!
rolleyes.gif


Υ.Γ. Στον άλλο όμιλο έχουμε Άλμπα, Μπανταλόνα (DKV Joventut) και Λε μαν που διέλυσε την αήττητη μέχρι σήμερα αλλά αδιάφορη Βαλένθια!
gallistis
QUOTE(Timemaster @ Jan 12 2010, 23:28 ) *
Τελικό σκορ 79-89 και να είμαστε πρώτοι στον όμιλο!


Υ.Γ. Στον άλλο όμιλο έχουμε Άλμπα, Μπανταλόνα (DKV Joventut) και Λε μαν που διέλυσε την αήττητη μέχρι σήμερα αλλά αδιάφορη Βαλένθια!


που να μη βγαιναμε και πρωτοι δηλαδη.με ποιους θα πεφταμε?
παντως αποδεικνυεται οτι η ομαδα ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο.ημασταν αθλιοι με τον πανελληνιο,δεν βγαζαμε ασιστ και σημερα ο κλαρκ εβγαλε μονος του 6.απιστευτες μεταπτωσεις και πρεπει να ψαχτουμε που οφειλωνται
thrylos7
Θα περάσει ο Μαρκ Σάλιερς από το Αλεξάνδρειο; wos_sport3.gif

Ωραίος όμιλος. Μακάρι να είναι ωραίος και ο Άρης να τον ευχαριστηθούμε...
Timemaster
QUOTE(gallistis @ Jan 13 2010, 00:35 ) *
που να μη βγαιναμε και πρωτοι δηλαδη.με ποιους θα πεφταμε?
παντως αποδεικνυεται οτι η ομαδα ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο.ημασταν αθλιοι με τον πανελληνιο,δεν βγαζαμε ασιστ και σημερα ο κλαρκ εβγαλε μονος του 6.απιστευτες μεταπτωσεις και πρεπει να ψαχτουμε που οφειλωνται


Θα πέφταμε με Γαλατά, Βαλένθια και Ούνικς Καζάν
rolleyes.gif

Μόνο που στις 6 ασίστ κάποιες είναι στα τρίποντα!
Πάντως το παιχνίδι που κάναμε σαν μεταπτώσεις είχε μόνο το αν βαρούσαμε-έμπαιναν τα τρίποντα σε όλα τα άλλα δεν τα πήγαμε και τόσο καλά και ήμασταν σταθερά κακοί!
κατά τα άλλα παίζαμε με μια ομάδα που έχανε μόνη της λευ απ και καρφώματα!
smiley.gif
kostas71
9ος όμιλος

Αρης
Αλμπα
ΛεΜαν
Μπανταλόνα
Green Warrior
Αν πάντως καταφέρει ο Άρης να πάει final-4 θα είναι μεγάλη επιτυχία αν πετύχει κάτι παραπάνω θα είναι υπερβαση. Η Μπανατλόνα σε τι κατάσταη είναι φέτος;
ashton
ο Αρης του Κατσικάρη φέτος μου ψιλοθυμίζει την ΑΕΚ του Κατσικάρη το 2003/04
που τα πήγε αναλογικά καλύτερα στην Ευρωλίγκα (όπου έχασε στην ισοβαθμία το τοπ-16) ενώ στην Ελλάδα έκανε κάμποσες γκέλες και με το ζορι βγηκε 6η (για να ανατρέψει το σκηνικό εν μέρει στα πλέιοφ με το break)
ablade
QUOTE(ashton @ Jan 13 2010, 14:15 ) *
ο Αρης του Κατσικάρη φέτος μου ψιλοθυμίζει την ΑΕΚ του Κατσικάρη το 2003/04
που τα πήγε αναλογικά καλύτερα στην Ευρωλίγκα (όπου έχασε στην ισοβαθμία το τοπ-16) ενώ στην Ελλάδα έκανε κάμποσες γκέλες και με το ζορι βγηκε 6η (για να ανατρέψει το σκηνικό εν μέρει στα πλέιοφ με το break)


Αυτό είναι που ελπίζουμε και εμείς φέτος, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.
Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και να παίξουμε καλά στα πλέυ οφ ώστε να σπάσουμε έδρες.
Alexandris Eleftherios
Παιδιά αν δεν σας κάνει ο Κατσικάρης προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιο του η Μπιλμπάο που ψαχνει προπονητη και τον θέλει.

ΕΔΩ τα σχετικά.
xristos_metal
Επειδη δεν ειδα το ματσακι. Νικησε ο Αρης ή εχασε ο Χαποελ? Γιατι αποτι βλεπω στον ομιλο που επεσε η ομαδα, μαλλον προτιμησε να χασει η Χαποελ.
Alexandris Eleftherios
QUOTE(xristos_metal @ Jan 13 2010, 17:26 ) *
Επειδη δεν ειδα το ματσακι. Νικησε ο Αρης ή εχασε ο Χαποελ? Γιατι αποτι βλεπω στον ομιλο που επεσε η ομαδα, μαλλον προτιμησε να χασει η Χαποελ.
smiley.gif smiley.gif σσσσσσσσσσ............
kotzito
QUOTE(Green Warrior @ Jan 13 2010, 11:41 ) *
Αν πάντως καταφέρει ο Άρης να πάει final-4 θα είναι μεγάλη επιτυχία αν πετύχει κάτι παραπάνω θα είναι υπερβαση. Η Μπανατλόνα σε τι κατάσταη είναι φέτος;

Νομιζω στο Eurocup διεξαγεται final 8.Η Μπανταλονα δειχνει σε καλη κατασταση φετος.Στην Ισπανια ειναι 5η με ρεκορ 11-6 ενω στον ομιλο της εχασε την πρωτη θεση για 8 ποντους απο την Ουνιξ Καζαν.Απο το ροστερ της,τα πιο γνωστα ονοματα ειναι οι Τριπκοβιτς και Κοφι.Επισης καλη χρονια κανει ο Τακερ.
Timemaster
Καταρχάς δε το έχασε σκόπιμα η Χάποελ!
Είναι ομάδα της σειράς και το πάλεψε το παιχνίδι μέχρι τέλους όμως τα τρίποντα που βάζαμε δεν την επέτρεπαν να πάρει την νίκη!
Η απόδοσή της και στα προηγούμενα παιχνίδια κάπως έτσι ήταν πάντως!
rolleyes.gif

Ανάμεσα στους δύο ομίλους πάντως προτιμώ αυτόν γιατί ναι μεν οι ομάδες φαίνονται καλύτερες και θα μπορούσαν να παίζουν Ευρωλίγκα αλλά νομίζω πως το να παίξεις με Γαλατά και να ταξιδέψεις στο ως την Ούνιξ Καζάν ενώ θα έχεις και την Βαλένθια είναι σαφώς ποιο δύσκολο έργο!
Ενώ τώρα έχουμε την Μπανταλόνα σαν φαβορί αλλά αυτό που έχει δείξει η Άλμπα και η Λε μαν δε τρομάζει και η δεύτερη θέση είναι ποιο εύκολη από την αντίστοιχη του άλλου ομίλου!
Το πρόβλημα θα είναι άμα περάσουμε την επόμενη φάση όπου θα παίξουμε σε διπλό παιχνίδι με μια από τον άλλο όμιλο και έχουν καλές έδρες!

Βέβαια όλα αυτά αν παίξεις σύμφωνα με την αξία της ομάδος και της έδρας σου γιατί αν κάνουμε και άλλες τέτοιες εμφανίσεις σε όποιον όμιλο και να ήμασταν δε θα περνούσαμε! Άμα παίξουμε καλά θα βγούμε πρώτοι-δεύτεροι και θα περάσουμε στο final4 ενώ άμα δε παίξουμε θα βγούμε τελευταίοι...
Απλά πράγματα


Από φέτος καταργήθηκε το final8 που γίνεται στο Τορίνο και θα γίνει final4 που ακόμα δεν έχει οριστεί που θα γίνει!
EXPLOITED ARIS
Ρε παλληκαρια οποιος βρει link για το σημερινο ας στειλει κανα pm...
Αντε να δουμε πως θα μπουμε στο δευτερο γυρο.
Ελπιζω στον Βαλτερς να μεινει κατω απο 10 ασσιστ!!! rolleyes.gif
Timemaster
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 26 2010, 11:59 ) *
Ρε παλληκαρια οποιος βρει link για το σημερινο ας στειλει κανα pm...
Αντε να δουμε πως θα μπουμε στο δευτερο γυρο.
Ελπιζω στον Βαλτερς να μεινει κατω απο 10 ασσιστ!!! rolleyes.gif



Λογικά θα υπάρξει κάποιο στρίμινγκ ακόμα και αν δε το δείξει η ΕΡΤ!
Άμα βρω κάτι θα στείλω π.μ. σε όποιον ενδιαφέρει


Τώρα για το παιχνίδι δύο πράγματα φοβάμαι!
Το πρώτο είναι τα ριμπάουντ που μαζεύουν οι Ισπανοί κυρίως επιθετικά που την φέρνει στην 7η θέση της κανονικής διάρκειας!
και τα ριμπάουντ είναι ένας τομέας που πονάμε...
Σαν συνέπεια ο εναέριος έλεγχος του παιχνιδιού από τους Ισπανούς θα τους οδηγήσει σε γρήγορες επιθέσεις και ένα run and gun παιχνίδι που μπορεί να μας σκοτώσει κυριολεκτικά μέσα σε μερικά λεπτά! Παρόλο που είναι γρήγορη ομάδα δεν είναι βιαστική και ο μέσος όρος λαθών της είναι πολύ χαμηλός για το παιχνίδι που κάνει!
Η κυκλοφορία της είναι πολύ καλή με αποτέλεσμα να είναι η καλύτερη ομάδα σε ασίστ φέτος!


Για να έχουμε ελπίδα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μη τους αφήσουμε να τρέξουν...
Να κλείσουμε διαδρόμους για τους δύο περιφερειακούς παίχτες (Tucker,Valters) που κάνουν όλο το παιχνίδι της ομάδος και να μη τους αφήσουμε να βρουν πάσες!
Ενώ δεν νομίζω να έχουμε ελπίδα αν ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους και πάμε σε υψηλό σκορ όπως κάναμε με την Σιαουλιάη και την Χαποέλ μιας και οι Ισπανοί δεν χάνουν εύκολα καλάθια!


Πάντως προβλέπω ήττα με πάνω από 10 πόντους διαφορά...
και θεαματικό παιχνίδι με πολλά καρφώματα!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
rolleyes.gif
NikRag15
Στείλτε και σε εμενα αν μπορειτε σε pm...!!!

Thanx!!!! smile.gif
Hakeem Olajuwon
To παιχνιδι δεν το δειχνει ουτε ισπανικη τηλεοραση,δεν υπαρχει τηλεοπτικη παραγωγη ετσι ειπε τουλαχιστον χτες ο βαγγελης ιωαννου,αρα ουτε λινκ smiley.gif
Λογικα θα χασει ο αρης αν και η μπανταλονα εχει απουσιες.Μονο στον παραγοντα μπλατ μπορει να ελπιζει ο αρης μηπως βγαλει καποιο ασσο απο το μανικι του.Ενα χαρακτηριστικο των ισπανων παντως ειναι οτι παιζουν πολυ με το τριποντο...
EXPLOITED ARIS
QUOTE(Timemaster @ Jan 26 2010, 13:54 ) *
Η κυκλοφορία της είναι πολύ καλή με αποτέλεσμα να είναι η καλύτερη ομάδα σε ασίστ φέτος!


Για να έχουμε ελπίδα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μη τους αφήσουμε να τρέξουν...
Να κλείσουμε διαδρόμους για τους δύο περιφερειακούς παίχτες (Tucker,Valters) που κάνουν όλο το παιχνίδι της ομάδος και να μη τους αφήσουμε να βρουν πάσες!


Ειναι απο τις φορες που μας λειπει ο...Αργυροπουλος!!! icon_drunk.gif
Θα μπορουσε να ειναι μεγαλη βοηθεια κ να κουρασει αρκετα τους play τους.
diablo77
Παιδιά καλησπέρα! Αν βρείτε κάποιο link στείλτε το και σε μένα. Ευχαριστώ
wagner love
Γεια σας περιμένω και εγώ λινκ.
balomazoxtra
QUOTE(wagner love @ Jan 26 2010, 21:32 ) *
Γεια σας περιμένω και εγώ λινκ.

Πιάστε άλλο ένα. tongue.gif
sarounas
γεια χαρά!
ένα link και για μένα παρακαλώ rolleyes.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.