Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Fenerbache
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
rankin
QUOTE(jazz thrilos @ Feb 2 2018, 13:27 ) *
, Γκούντουριτς το πηλοφόρι και στην οικοδομή.

Ανετα έδινα Χόλις για Γκουντουριτς ομως.... smiley.gif

QUOTE(stefkorner @ Feb 2 2018, 13:42 ) *
Ομπράντοβιτς, Σαχένκ και Μαρινάκης «γιορτάζουν» τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ (videos)

sorry αλλα δεν αντεξα να μην το ποσταρω... ! icon_drunk.gif
(οσοι Ολυμπιακοο εχουν δει ποσο κραζω τον dpg ,θα δειξουν κατανοηση ) rolleyes.gif

O Σαχενκ ειναι ο Mr Dogus?

Μια χαρά πάντως.
Αυτος ειναι αθλητικός πολιτισμός!
jazz thrilos
QUOTE (rankin @ Feb 2 2018, 13:47 ) *
Ανετα έδινα Χόλις για Γκουντουριτς ομως.... smiley.gif


O Σαχενκ ειναι ο Mr Dogus?

Μια χαρά πάντως.
Αυτος ειναι αθλητικός πολιτισμός!


Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Έτσι όπως είναι ο Χόλις και με τον Λυπηρίδη στα 50 του να τον ανταλλάζαμε ευχάριστημένος θα ήμουν.
akratacity
QUOTE (rankin @ Feb 2 2018, 13:47 ) *
Ανετα έδινα Χόλις για Γκουντουριτς ομως.... smiley.gif

Εγω θα τον ανταλλαζα πολυ ευκολα με τον Μπερτανς της Μιλανο για να εχουμε "καυτο" διδυμο Λετονων στην περιφερεια. Τετοιο στυλ παιχτη θελαμε το καλοκαιρι και οχι καθαρο 3αρι.
rankin
QUOTE(jazz thrilos @ Feb 2 2018, 13:52 ) *
Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Έτσι όπως είναι ο Χόλις και με τον Λυπηρίδη στα 50 του να τον ανταλλάζαμε ευχάριστημένος θα ήμουν.

Ο Χόλις ειναι απο αυτά τα παλικάρια που δεν έχουν καθόλου πείσμα μέσα τους.
Του στράβωσαν ενα - δυο παιχνίδια, έκατσε πάγκο, τον πήρε η κάτω βόλτα

Εκ των πραγμάτων, και μόνο για την νοοτροπία, δεν ταιριάζει στην ομάδα που θέλουμε να έχουμε.
Αψυχος

εκτός αν κάτι αλλάξει άμεσα στην απόδοση του, νομίζω πως με την επιστροφή Τιλί, θα κοπεί απο την Α1, γιατί θα ειναι και άδικο να κοπεί ο Ουιλτζεράκος που το τιμάει το ψωμί του
shtarkws
Μερικες σκορπιες σκεψεις για το ματς

- O Ολυμπιακος επρεπε να δειξει σφυγμο και το εκανε με τον καλυτερο τροπο. Οι παικτες βγηκαν μπροστα παιζοντας και για τον προπονητη τους, πραγμα που σημαινει οτι δεν πρεπει να υπαρχουν εσωτερικα θεματα στην ομαδα, οπως ακουστηκε εστω και φιλολογικα.

-Ειδικα Σπανουλης και Πριντεζης απο το ντερμπι ακομα εχουν ανεβασει αισθητα την αποδοση τους για να τραβηξουν και τους υπολοιπους. Αυτο βεβαια κρυβει τον κινδυνος να ξεμεινουν απο δυναμεις πριν το κρισιμο φινις της σεζον, ο Σπαν ομως επεστρεψε προσφατα και δεν νομιζω να εχει θεμα. Ειναι αλλωστε γερη κατασκευη. Περισσοτερο επιφοβος ειναι ο Γιωργης

- Ο Παπ ειναι ο mvp του Ολυμπιακου εως τωρα

- Η επιστροφη του Τιγι θα βοηθησει παρα πολυ γιατι θα δωσει εξτρα σκληραδα στην φροντ λαιν. Επιμενω οτι ο Μακλειν ειναι χρησιμος σε πολλα αλλα δεν μπορει να προστατεψει την ρακετα

- Ο Ελληνικος κορμος του Ολυμπιακου ειναι το βαρομετρο του Ολυμπιακου και γιατι βγαζουν περοσσοτερο αισθημα ευθυνης

- Πιστευω οτι υπαρχει θεμα στον παγκο αφου Ρομπερτς και Τομπσον κυριως δεν ανταποκρινονται, ο Μπογρης εχει συγκεκριμενο περιορισμενο ρολο, ο Γουιλτζερ τιμιος αλλα λιγος, ο Τολιοπουλος που θεωρω οτι επρεπε να παιζει περισσοτερο ακομη δεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη του κοουτς, αρα μενουν οι Παπαπετρου, Μακλειν και Στρελνιεξ. Με 8 παικτες ομως δεν βγαινει η χρονια. Ειδικα οταν λογω φορματ Ευρωλιγκας ολες οι ομαδες βγαζουν τραυματισμους

- Εμφατικη η νικη αλλα για να ερθει επρεπε να βγουν μπροστα οι βασικοι, στο πρωτο δεκαλεπτο επαιξαν ολοι τουλαχιστον 8 λεπτα. Οταν εμπαινε η second unit η διαφορα επεφτε

- Ο Ολυμπιακος κερδισε το σο εμφατικα γιατι ειχε εξωπραγματικα ποσοστα. Η νικη δεν πρεπει να ριξει σταχτη στα ματια και να καλυψει τις αδυναμιες τις ομαδας. Ουτε βεβαια πριν τον αγωνα ηταν για πεταγμα

- Σταθερα μετρια εως κακη η Φενερ φετος. Χωρις πλεονεκτημα εδρας αμφιβαλω αν μπορει να κανει το μπρεικ οπως περισυ. Λειπει παρα πολυ το ταλεντο και η προσωπικοτητα του Μπογκντανοβιτς
Coach Periklis
QUOTE (rankin @ Feb 2 2018, 13:47 ) *
Ανετα έδινα Χόλις για Γκουντουριτς ομως.... smiley.gif


O Σαχενκ ειναι ο Mr Dogus?

Μια χαρά πάντως.
Αυτος ειναι αθλητικός πολιτισμός!



Να κάνει και καμιά χορηγία στον ΟΣΦΠ . Να μη στηρίζει μόνο τη Φενερ smiley.gif smiley.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Και αφού υπάρχουν καλές σχέσεις , να αφήσει ο Ομπράντοβιτς τον Σλούκα το καλοκαίρι ( δε θυμάμαι βέβαια το συμβόλαιο του )
Sokos
Μετά από εμφανίσεις σαν την χθεσινή, συνήθως δεν έχεις πολλά να πεις. Μετά από πολύ καιρό έιχαμε 3 καλά δεκάλεπτα (το ένα διαστημικό) και ένα κακό αντί για το αντίστροφο ή ακόμα χειρότερα, 4/4 άσχημα.

Καλές αποστάσεις, καθαρό μυαλό, ενέργεια, ένταση και ταχύτητα σε σκέψη και εκτέλεση. Με όλα αυτά δύσκολα χάνουμε, ειδικά στο ΣΕΦ. Όταν σουτάραμε με τέτοιο ποσοστό απ' έξω (ελπίζω απλά να μην ξαναβάλουμε τρίποντο τον Μάρτιο μετά το χθεσινό κρεσέντο) είναι σχεδόν αδύνατο.

Σπανούλης σε mode Dorian Gray που θύμισε άλλες εποχές και Strelnieks που γύρισε κάποιον διακόπτη και επανήλθε σε προ διμήνου εμφανίσεις.

Καλό βράδυ και για τον Σφαιρόπουλο. Το μόνο που θα ήθελα ακόμα θα ταν να δοκιμάσει τον Τολιόπουλο (νομίζω είναι αρκετά ώριμος όσο παίζει και είναι μάλλον ο πιο γρήγορος περιφερειακός μας) πάνω στον Dixon (που ταιριάζει πιστεύω στη σωματοδομή του).

Μελανά σημεία θα έλεγα ο χαμένος Thomson που δεν βοηθάει τον εαυτό του και η απώλεια ψυχραιμίας που οδήγησε σε κακές επιθέσεις στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ευτυχώς τα τρίποντα μπήκαν ακόμα και σε αυτό το σημείο και δεν μας έφτασε ποτέ η Fener. Αν δεν έμπαιναν σε εκείνο το σημείο ίσως είχαμε τελείως διαφορετικό ματς και να λέγαμε άλλα τώρα.

Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα συνολικά όπως φαίνεται να διαχειρίστηκε σωστά έναν κάκιστο μήνα, θα παραμείνει προσγειωμένη και στην συνέχεια, δείχνοντας ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση (ακόμα και όταν δεν μπαίνουν κάποια σουτ). Ελπίζω να υπάρχουν και οι ανάσες.

Ας ευχηθούμε το χτεσινό ματς να είναι η έξοδος από το τούνελ του Ιανουαρίου και όχι μια φωτοβολίδα σαν το προπέρσινο στο ΣΕΦ με την Real.

MrClutch


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.