Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Olympiacos Piraeus - Real Madrid
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 London 2013
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
AKRG
Συγχαρητήρια μάγκες , άξιοι με ψυχή και πάθος .
tReason
QUOTE (bbplayer @ May 12 2013, 23:00 ) *
εσυ τι λες?


Μαλλον οχι.Οι γραφικοτητες του Ιωαννου ξεπερνουν καθε οριο divine intervetion
frenchman7
bbplayer
QUOTE (tReason @ May 13 2013, 00:04 ) *
Μαλλον οχι.Οι γραφικοτητες του Ιωαννου ξεπερνουν καθε οριο divine intervetion


και τι δουλειά έχω εγώ με τον Ιωάννου? ότι να' ναι
tReason
QUOTE (bbplayer @ May 13 2013, 00:06 ) *
και τι δουλειά έχω εγώ με τον Ιωάννου? ότι να' ναι


To πρωτο πηγαινε για σενα το δευτερο ηταν ασχετο rolleyes.gif
aegeansheed
QUOTE(tReason @ May 13 2013, 00:04 ) *
Μαλλον οχι.Οι γραφικοτητες του Ιωαννου ξεπερνουν καθε οριο divine intervetion


Τιμά Jeff Hannemann φρονώ. Slayerάς μας προέκυψε!!!
Manu7
Εχετε καταλαβει τι εχει γινει; Γιατι εγω και 2 χρονια ακομα να καταλαβω....
lamar
QUOTE(Reggie Miller 31 @ May 12 2013, 23:54 ) *
Σπανούλης ή Χάινς ο MVP;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


General Law!!! Με 31 ranking ειναι ο MVP!!!
Gidovoskos
Ισοπεδωτικός ο ολυμπιακός σε αυτό το final four , συγχαρητήρια στον πρωταθλητή
aegeansheed
Μια χαρά, το γυρνάει και το Golden State σιγά σιγά
bbplayer
Να κι ο Χάινς με το MVP...
BasketZilla
mvp του τελικου o acie law.O ανθρωπος εκανε ενα λαθος σε ολο το ματς.Εμφανιση αυτου του επιπεδου αμερικανου σε τετοιο ματς μονο ο κωλοτουμπας ο ντειβιντ στην ρωμη.
a.car
QUOTE(BasketZilla @ May 13 2013, 00:12 ) *
mvp του τελικου o acie law.O ανθρωπος εκανε ενα λαθος σε ολο το ματς.Εμφανιση αυτου του επιπεδου αμερικανου σε τετοιο ματς μονο ο κωλοτουμπας ο ντειβιντ στην ρωμη.

συμφωνώ απόλυτα.
T.W.Is.M.
Μετανοειτε...
Σας το λεω ολη τη χρονια. Οσοι δεν το κανατε, καντε το σημερα. Κυριακη του Θωμα ειναι, μεχρι και οι απιστοι μετανοουν!
Reggie Miller 31
Και μετά την συνέντευξη του Μπαρτζώκα, εγώ μόνο αυτό θέλω να πω: Έδωσε μεγάλες απαντήσεις στο F4!!!! Ζητήστε τον Πιανιτζάνι τώρα και τον Μεσίνα...

ΥΓ Ελπίζω του χρόνου τον μπασκετικό Ολυμπιακό οι φίλαθλοί να μην τον θυμιθούν στον τελευταίο αγώνα των playoffs... Πραγματικά είναι κρίμα γι' αυτή την ομάδα!
mixalisgate7
We have heart,guts...
1600
QUOTE (T.W.Is.M. @ May 13 2013, 00:14 ) *
Μετανοειτε...
Σας το λεω ολη τη χρονια. Οσοι δεν το κανατε, καντε το σημερα. Κυριακη του Θωμα ειναι, μεχρι και οι απιστοι μετανοουν!


77.gif
Kanzler
ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !

BACK TO BACK CHAMPION !
comrade
Μπραβο και παλι μπραβο....
Τι να πουμε γι αυτο τον ολυμπιακο ρε παιδια. Ειναι απλα ο καλυτερος. Δεν εκανε τυχαια το back to back. Στις θεσεις 1-2-3 ειναι απλα ασυναγωνιστος. Εχει περιφερεια που δεν την εχει ευκολα αλλη ομαδα στην ευρωπη. Η ρεαλ ισως. Εχει ενεργεια. ΑΞΙΟΣ! Νομιζω οτι πρεπει να σταματαμε να τον υποτιμαμε.
Και παλι συγχαρητηρια
plo koon
Παιδιά έχω μία μεγάλη εξωμολόγηση. Τα τελευταία 2 χρόνια, από εκεί που πήγαινα συχνά γήπεδο, δεν έχω ξαναπατήσει. Τι να κάνω τώρα που θέλω να πάω?????
BasketZilla
Αυτος ηταν ο πιο up tempo τελικος που εχει γινει στα final four απο το 1988.Καταπληκτικο ματς με τρομερη ενεργεια και απο τις δυο ομαδες.Το pick n roll εχει εξαφανισει τους αργους ψηλους παικτες και ο Ολυμπιακος με το πιο δημιουργικο μπακορτ στην ευρωπη τα καταφερε 2 φορες με σεντερ το τρισμεγιστο hines.Τιμη και δοξα στο μιλος και το λασο.Αντε του χρονου διδυμο στη ρεαλ να γελασουμε λιγακι!
mephisto22
Γιατι να το πει "divine intervention",αφου η φραση εχει ελληνικη προελευση?Θα τον χαλαγε να πει "απο μηχανης θεος"?Αλλα δε βασταξε ο Βαγγελας,επρεπε να πει και την αμερικανια του,ρεσιταλ εδωσε αποψε.
dimit
Σίγουρα όχι η καλύτερη ομάδα ,αλλά σίγουρα η πιο αρχιδατη ομαδα που εχω δει στη ζωη μου
kseplenhs
Το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στην ομάδα και οτι είναι μεγάλοι μάγκες όσοι παραδέχτηκαν πως έχουν κάνει λάθος στην κρίση τους για αυτή.

Οταν παίρνεις 2 σερί σε τέτοια μεγάλη σεζόν κιόλας,είσαι ο καλύτερος απο όλες τις πλευρές.Ευχαριστούμε για τις στιγμές...
passer
ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙ;; ΤΙ ΚΑΝΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;
BasketZilla
θεος πριντεζης.κρατιεται να μην γελασει με τον βαγγελα...
SG3ptshooter
Mη λέμε χοντρές τώρα, ήταν μεγάλη η ανατροπή στο δεύτερο δεκάλεπτο και πανάξια η νίκη. Αν δεν ήταν και του Ολυμπιακού θα μπορούσε να ήταν και στα προσωπικά favourites. O Hines ήταν απόλυτος MVP του οτιδήποτε, παντού και πάντα. MVP στην Oracle Arena, στο MSG που έχει Capitals, στο διαγαλαξιακό mundial squash για εξωγήινους, κατηγορία οκτάποδοι ως σαραντάποδοι.

coach-B πολλά συγχαρητήρια. Απέδειξε αυτονόητα αλλά πολύ σημαντικά για το μέλλον πράγματα σήμερα. Το πάθος μου για τη μαγεία της προσέγγισης του Laso δεν αναιρεί το πόσο καλά χρειάστηκε να διαχειριστούν καταστάσεις, βέβαια αν δεν ήμουν Valencia θα έλεγα "μακάρι να κερδίσει την ACB να τον βρούμε απέναντι και του χρόνου".

ΥΓ1. Πήρε Euroleague o Perkins! icon_drunk.gif / thumbsup.gif
ΥΓ2. Οι τελικοί θα είναι άλλη ιστορία. Ελπίζω ότι θα είναι, πάντοτε έτσι είναι. Επιμένω ότι κανείς απ' τους δύο δε θα είχε το mentality να φτάσει ως το τέλος αν συναντιόμασταν στους 8.
ΥΓ3. Μετά το "Η Μελωδία της Ευτυχίας", είναι δεδομένο. Όλη την οffseason το avatar μου πρέπει να θυμηθώ να είναι αυτό:
kotzito
Mεγαλοι μαγκες.Πραγματικα η πιο καρυδατη ομαδα που εχει περασει απο τον ελληνικο αθλητισμο.Ελπιζω μετα το σημερινο να καταλαβαν ολοι ποιο ειναι το τμημα-περηφανια του συλλογου.
plo koon
Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ ο Πέρπε. Δεν είναι ότι ήταν άχαστος, ή ότι έκανε μαγικά, αλλά σε αυτό το F4 είχε την εμπειρία να δώσει πολύ καλές φάσεις στην επίθεση, και άνω του μετρίου άμυνα.
jovan
QUOTE(jovan @ May 12 2013, 22:17 ) *
Ελλάδα- Ισπανία Μουντομπάσκετ deja vu...

Τι γράφω ο μ@@@@@
ViC
είμαι τόσο εκστασιασμένος που κάθησα και είδα μέχρι και συνεντεύξεις by Βαγγέλα Ιωάννου... banana.gif
wav.gif
comrade
Ασχετο, αλλα και η εθνικη με κορμο τον ολυμπιακο, ειναι για μεγαλα πραγματα.
Πιστευω αυτος ο ολυμπιακος ειναι προαγγελος για μεγαλα πραγματα της εθνικης ομαδας. Και δεν εννοω μονο για το ευρωμπασκετ φετος αλλα σε βαθος χρονου. Αρκει βεβαια να εχουμε και καλο προπονητη (ή να αποδειχτει καλος αυτος που πηραμε)
GreekNick
ΚΛΑΙΩ
bbplayer
Δυστυχώς -για μένα- ο τωρινός Ολυμπιακός θυμίζει κάτι από τους δικούς μας του 2007 (το ταβάνι έχει χαμηλώσει πολύ βέβαια, η σύγκριση π.χ της τότε ΤΣΣΚΑ με την τωρινή βγάζει γέλιο) . 60κάτι στην Ταού , 100 παρά κάτι (97) στην ΤΣΣΚΑ.
Nuntius
smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 13 2013, 00:14 ) *
Μετανοειτε...
Σας το λεω ολη τη χρονια. Οσοι δεν το κανατε, καντε το σημερα. Κυριακη του Θωμα ειναι, μεχρι και οι απιστοι μετανοουν!



Ειτε το πιστευετε ειτε οχι, αυτο για την Κυριακη του Θωμα το θυμηθηκα λιγες μερες πριν το φαιναλ φορ και το θεωρησα καλο οιωνο! Απ την αρχη της σεζον εγραφα "μετανοειτε" σε καλες εμφανισεις χωρις να εχω υποψη οτι ο τελικος ειναι αυτη την ημερα.
Φετος ομως ειμαστε χειροτεροι. Περσι γυρισαμε τον τελικο απο το -19, φετος μονο απο το -17. tongue.gif
Μολις συνειδητοποιησα οτι το στατιστικο που εδωσα πριν το σημερινο παιχνιδι, αλλα και τον ημιτελικο εχει ενα μικρο λαθος. Και το 1988 η Τρεισερ επαιξε με τη Μακαμπι, την οποια ειχε κερδισει στον τελικο του 1987, και την ξανακερδισε στον τελικο. Κι αυτη εκανε repeat. Απλα το 1987 δεν υπηρχε φαιναλ φορ και γι αυτο δεν την υπολογισα. Ε, ας κανω κι εγω ενα λαθος... smiley.gif (τι ψωναρα)
KingCrimson
πως το λενε αυτο που ολες οι ομαδες παιζουν μπασκετ κ στο τελος νικαει ΠΑΝΤΑ ο Ολυμπιακος? smiley.gif
1600
Ακουσα τον Μπαρτζωκα στις δηλωσεις του...

Εβγαζε φοβερη πικρα, διχως θυμο παρ' ολα αυτα. Ειδικα οταν ειπε...

"ε, ενταξει εγω δεν εκανα τιποτε, ολα τα εκαναν οι παικτες και οι προεδροι"...και αποχωρησε

Ειλικρινα, στενοχωριεμαι, που εμμεσως κι εγω, αναμεσα σε πολλους, με τις τοποθετησεις μου τον εστησα στον τοιχο ουκ ολιγες φορες, με συνεπεια να αισθανεται ο κοουτς, οπως αισθανεται.

Δεν αξιζει σε κανεναν ανθρωπο κατι τετοιο, σιγουρα. Απλως, οταν εισαι οπαδος, παντα θελεις το καλυτερο απο την ομαδα σου και ειδικα οταν εχει αποδειξει τι μπασκετ μπορει να αποδωσει, εσυ σαν οπαδος απαιτεις να το βλεπεις παντα, πραγμα ατοπο, δεκτον. Θελω να πω, πως η οποια κριτικη ασκηθηκε απο μερους μου, ειχε αποκλειστικα και μονο εναν ρομαντικο σκοπο...να γινει η ομαδα καλυτερη. Ξερω-ξερω, ακουγεται σαν φθηνη δικαιολογια, αλλα για μενα ετσι ειναι.

Τελος παντων, τα γραφω αυτα γιατι εχω την αναγκη να απολογηθω για αυτα που κατα καιρους εγραψα, σε περιπτωση που διαβαζει καποιος οικειος του και του μεταφερει το κλιμα που επικρατει...πλεον...


ΥΓ. Γραφετε ιστορια μαγκες!!! μας κανετε περηφανους σε δυσκολες στιγμες της ζωης μας.....Συγχαρητηρια, και του χρονου!
giorgos14
sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif στο διαλο κολοπαιδα,μας κανατε να συγκινηθουμε παλι...
rchos


Coach B τώρα τους έκανες να σκάσουν...
nikolas12
NAI ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ! Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες. Είχα καιρό να χαρώ τόσο για μπάσκετ. Μια ζωή το μόνο που θυμάμαι ήταν η αποτυχία στο μπάσκετ, αλλά πλέον μόνο Ευρωλίγκες. Είναι μεγάλη ομάδα, είμαι Ολυμπιακός, είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ κι όχι μόνο για αυτό αλλά για ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ που ανθίζει επιτέλους τα τελευταία χρόνια και το οποίο όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε περισσότερο. Παρίσι, Ρώμη, Θεσσαλονίκη, Μπολόνια, Αθήνα, Βερολίνο, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο. Μεγάλες ομάδες, μεγάλες νίκες, ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ παίκτες. Το ελληνικό μπάσκετ είναι κορυφαίο. 2000-2013 7 τίτλοι! Τι άλλο να πεις πια, πόσο περήφανος να νιώσεις;
Κατάθεση ψυχής από μία μεγάλη ομάδα. Έπρεπε οι Αγγελόπουλοι να φτάσουν στο χείλος του γκρεμού και να κόψουν χρήματα από το μπάτζετ για να φτιάξουμε μία ομάδα με δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες. Ας το έκαναν και πιο παλιά tongue.gif
Μπράβο σε αυτούς, μπράβο στον Mr Bean Μπαρτζώκα για το εξαιρετικό κοουτσάρισμά του και μπράβο στους παίκτες για την προσπάθειά τους.
ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!
sacarame
Τι να πεις τωρα.... Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχει κάνει αυτή η ομάδα...Τα λογια είναι πολύ λίγα....


ΘΡΥΛΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
damian
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΘΡΥΛΕ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
MaJesty23
Ειλικρινα συγχαρητήρια απο έναν πράσινο μπασκετικό φίλαθλο.


Στα του παιχνιδιού σκόρπιες σκέψεις:

-στο -17 είπα στους Ολυμπιακούς ,αδερφο και ξάδερφο(εν μέσω Heineken και Lays icon_drunk.gif) ,ότι ο Ολυμπιακος θα το πάρει.Με προκάλεσαν να στοιχηματίσω 10 ευρώ στην ανατροπή στο live της betoto και το κάνα.Κέρδισα biggrin.gif !!

-Συγχαρητήρια στον Σπανούλη.Οταν ήταν σε μας και πολλές φορές έτρωγε κράξιμο ,έλεγα με Vspan ζείς με Vspan πεθαίνεις..έτσι είναι και τώρα!Για μένα Ολυμπιακός θα υπάρχει και μετά απο αυτόν ,αν δεν τα παρατήσουν τα αδέρφια...

-Η ομάδα είναι δημιούργημα του Παππού...Αξιος ο Μπαρτσώκας αλλα δεν έχει φτιάξει το puzzle αυτός...

-Ο Ολυμπιακός μετα τα περσινά θαύματα ,πήρε ψυχολογία και δεν γυρνάει εύκολα αυτό..το λέω και εν'όψει τελικών με μας.

-A.C Law IV,σε ήθελα στα πράσινα.Το χώ ξαναπεί και θα το λέω μέχρι να τα φορέσεις 19.gif

-Αστείος Λάσο...

Μιλώντας γενικά:

Θα πώ κάτι που το χώ ξαναπεί:9 φορές στις 10 στο μπάσκετ ,κερδίζει αυτός που το αξίζει.Η μοίρα σας άλλαξε όταν σταματήσατε να λέτε για Σχοινά,Βορεάδη και non call...φτιάξατε καλή ομάδα και τώρα το απολαμβάνετε.

Κρίμα για την κατάντια του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.Το υγιές κομμάτι είσαστε εσείς οι μπασκετικοί φίλαθλοι που στηρίζατε την ομάδα και όταν έπαίζε με Γκόρενς και Αγαδάκο...οι υπόλοιποι απολαμβάνουν σαν καννίβαλοι ένα παιχνίδι στημένο! blove.gif
natouralistis
Για καποιους ειναι Ολυμπιακος μετριος, τυχερος περυσι

Για καποιους ειναι Σπανουλιακος, νταμπμαπανουπας, σκια του ΔΔ, επιρρεπης στα λαθη, λιγος

Για καποιους ειναι σεντερ τσεπης που θα τον καταπινε ο Μπατιστ

Για καποιους ειναι Mr Bean

Για καποιους ειναι τρυπα στο 5

Για καποιους ειναι δεν γινεται να συνεχιζει να ποσταρει ο Περπερογλου

Για καποιους ειναι περυσι ηταν ο Καζλαουσκας, φετος με Μεσινα...

Για εμας ειναι η μεγαλυτερη ομαδα με τον μεγαλυτερο αρχηγο που γνωρισε το Ελληνικο μπασκετ.

Υ.Γ. Ακομη περιμενω να φανει το κενο του Μαντζαρη, αυτο για τοτε που ειχαμε μια κουβεντα...



doctor_dru
QUOTE (MaJesty23 @ May 13 2013, 01:13 ) *
Ειλικρινα συγχαρητήρια απο έναν πράσινο μπασκετικό φίλαθλο.


Στα του παιχνιδιού σκόρπιες σκέψεις:

-στο -17 είπα στους Ολυμπιακούς ,αδερφο και ξάδερφο(εν μέσω Heineken και Lays icon_drunk.gif) ,ότι ο Ολυμπιακος θα το πάρει.Με προκάλεσαν να στοιχηματίσω 10 ευρώ στην ανατροπή στο live της betoto και το κάνα.Κέρδισα biggrin.gif !!

-Συγχαρητήρια στον Σπανούλη.Οταν ήταν σε μας και πολλές φορές έτρωγε κράξιμο ,έλεγα με Vspan ζείς με Vspan πεθαίνεις..έτσι είναι και τώρα!Για μένα Ολυμπιακός θα υπάρχει και μετά απο αυτόν ,αν δεν τα παρατήσουν τα αδέρφια...

-Η ομάδα είναι δημιούργημα του Παππού...Αξιος ο Μπαρτσώκας αλλα δεν έχει φτιάξει το puzzle αυτός...

-Ο Ολυμπιακός μετα τα περσινά θαύματα ,πήρε ψυχολογία και δεν γυρνάει εύκολα αυτό..το λέω και εν'όψει τελικών με μας.

-A.C Law IV,σε ήθελα στα πράσινα.Το χώ ξαναπεί και θα το λέω μέχρι να τα φορέσεις 19.gif

-Αστείος Λάσο...

Μιλώντας γενικά:

Θα πώ κάτι που το χώ ξαναπεί:9 φορές στις 10 στο μπάσκετ ,κερδίζει αυτός που το αξίζει.Η μοίρα σας άλλαξε όταν σταματήσατε να λέτε για Σχοινά,Βορεάδη και non call...φτιάξατε καλή ομάδα και τώρα το απολαμβάνετε.

Κρίμα για την κατάντια του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.Το υγιές κομμάτι είσαστε εσείς οι μπασκετικοί φίλαθλοι που στηρίζατε την ομάδα και όταν έπαίζε με Γκόρενς και Αγαδάκο...οι υπόλοιποι απολαμβάνουν σαν καννίβαλοι ένα παιχνίδι στημένο! blove.gif

+1
ViC
Με θυμάμαι να βλέπω f4 από το 1993. Ίσως και παλιότερα, απλώς του 1993 μου έχει μείνει γιατί ήμουν αριανάκι και πικαρισμένος που είχε φτάσει στο f4 ο παοκ.
Σ' αυτά τα 20 χρόνια θυμάμαι λίγες ομάδες να πηγαίνουν σε f4 και να παίζουν τέτοιο μπάσκετ που να μην αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο αμφισβήτησης για το αν αυτές τις 3 μέρες ήταν ξεκάθαρα οι καλύτερες ομάδες. Και να σου έχει μείνει στο μυαλό και το μπάσκετ που έπαιξαν.
Η Ρεάλ το 1995
Η Κίντερ το 1998
Η Ζαλγκίρις το 1999
Η Μακάμπι το 2004
και ο φετινός Ολυμπιακός!

Καταπληκτικός Κάιλ Χάινς. Για μένα ο ξεκάθαρος MVP ολόκληρου του τουρνουά. Δεν τον έβγαλαν, γιατί φαίνεται δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ένας τύπος με ύψος 1.96 σκέπασε τα καλάθια, τάπωνε παίκτες 10, 15 και 20 εκατοστά ψηλότερους και ήταν ο φόβος και ο τρόμος...
Φανταστικό το δεύτερο ημίχρονο του Σπανούλη σήμερα, απέδειξε ότι είναι μεγάλος παίκτης αλλά και αρχηγός.
Ο Λο έδωσε ρεσιτάλ. Πολύ ψύχραιμος, πολύ γρήγορος, όχι μόνο στα πόδια αλλά και στο μυαλό με πολύ καλό διάβασμα αμυνών.
Ο Σλούκας και ο Κατσίβελης πραγματικά άλλαξαν την ιστορία του αγώνα. Μεγάλη μαγκιά του Μπαρτζώκα που τους έβαλε μέσα όταν έκαιγε η μπάλα. Ο Σλούκας έχει άγνοια κινδύνου.
Ο Άντιτς πολλές βοήθειες σε άμυνα και επίθεση.
Ο Παπανικολάου είναι ο ίδιος μια ένεση ενέργειας μόνο που τον βλέπεις.
Ο Περπέρογλου έχει ωριμάσει απίστευτα και ο Μπαρτζώκας τον χρησιμοποιεί πολύ σωστά.
Ο Πρίντεζης σε μικρότερο ρόλο από άλλες φορές αλλά αρκετή δουλειά.
Ο Σερμαντίνι ο ορισμός της φιλοτιμίας και της μαχητικότητας.

και τέλος ο κόουτς Μπαρτζώκας. Όλα τα λεφτά οι δηλώσεις του. Ήθελε να πει πολλά, για όλους τους μυρωδιάδες που τον σταύρωσαν έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα ας θυμηθούν που είναι ο Μεσίνα, ο Πιανιτζιάνι, ο Μπλατ και όλοι αυτοί και ας απαντήσουν στο ερώτημα πως μπόρεσε ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει ένα τόσο θελκτικό μπάσκετ παίζοντας δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, απέναντι σε δύο ομάδες με διαφορετικό στυλ, προσαρμόζοντας και το δικό του στυλ αναλόγως τον αντίπαλο, χωρίς να κλέψει, όμως, τα παιχνίδια, αλλά κερδίζοντάς τα στα ίσα.

Και τώρα η ερώτηση του εκατομμυρίου: Ήταν θεϊκή παρέμβαση Νταν Πίτερσον;;;;
dimkots
QUOTE(natouralistis @ May 13 2013, 00:19 ) *
Για εμας ειναι η μεγαλυτερη ομαδα με τον μεγαλυτερο αρχηγο που γνωρισε το Ελληνικο μπασκετ.

Υ.Γ. Ακομη περιμενω να φανει το κενο του Μαντζαρη, αυτο για τοτε που ειχαμε μια κουβεντα...


Ρε γαμώτο, εγώ σαν Παναθηναϊκός χάρηκα (πάλι) που το πήρε ο Ολυμπιακός, ειλικρινά. Το άξιζε και τις δύο φορές, φέτος περισσότερο, διέλυσε κάθε αντίπαλο στο Final Four.

Αλλά μετά έρχεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ξεκινάει το "η μεγαλυτερη ομαδα που γνωρισε το Ελληνικο μπασκετ." Τι να πεις.
passer


Το σημερινό είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους αυτούς που λοιδώρησαν, που έκραξαν, που έθαψαν, που νοσταλγούσαν το Γιάννη τον Δεκαμερες, τον playmaker με τη φράντζα, τον Τζόι που την είδε Ντάνκαν. Που βάφτισαν το Σπανούλη, τον τύπο που απέδειξε σήμερα για ακόμη μια φορά ότι ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, 'ντάπα ντούπα', τον Παπ άμπαλο, τον Άντιτς χτίστη και wannabe Navarro. Το Μπαρτζώκα άσχετο, τυχάρπαστο, mr Bean, αδερφό του Ρακιντζή. Κοιτάτε έναν άσχετο που έδεσε κόμπο κοτζάμ Μεσίνα. Περπέρογλου από τη μετριότητα όλης της χρονιάς έδειξε ότι έχει ΑΡΧΙΔΙΑ, όπως και όλη η ομάδα φυσικά.

ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MaJesty23
QUOTE(dimkots @ May 13 2013, 01:32 ) *
Ρε γαμώτο, εγώ σαν Παναθηναϊκός χάρηκα (πάλι) που το πήρε ο Ολυμπιακός, ειλικρινά. Το άξιζε και τις δύο φορές, φέτος περισσότερο, διέλυσε κάθε αντίπαλο στο Final Four.

Αλλά μετά έρχεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ξεκινάει το "η μεγαλυτερη ομαδα που γνωρισε το Ελληνικο μπασκετ." Τι να πεις.



Eντάξει δώσε ένα ελαφρυντικό...δεν το εννοεί κατά βάθος...λίγο η νίκη ,λίγο καμμιά μπύρα!3 με 6 έχει διαφορά μεγάλη και με καμμιά διάθεση ειρωνείας!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.