Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Armani Milan
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
Zoys
vs


Ο Ολυμπιακός μετά από μια εντυπωσιακή εκκίνηση με δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες σε Khimki και Baskonia αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στο ΣΕΦ για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αντίπαλος η Armani Milano που προέρχεται από ήττα μετά από μάχη με τη Real και είναι μια ομάδα που μπορεί να μην έχει πείσει ακόμα για τον χαρακτήρα της και τη δυνατότητα της να επιστρέψει φέτος στα playoff, διαθέτει όμως αναμφίβολα το ταλέντο και την ποιότητα για να βάλει δύσκολα στους ερυθρόλευκους.
jazz thrilos
Νίκη με 10+ πόντους διαφορά!!....για ποιά ομάδα μόνο δεν ξέρω. laugh.gif

Χωρίς πλάκα, κάτι τα γνωστά περί νέας ομάδας που θα έχει σκαμπανεβάσματα, κάτι η Αρμάνι που δείχνει να είναι η καλύτερη Αρμάνι των τελευταίων πολλών χρόνων, αλλά και το γεγονός οτι κερδίσαμε σε Χίμκι και Μπασκόνια κι έχουμε ένα μικρό "μαξιλαράκι" ήττας, κάνουν το παιχνίδι εντελώς απρόβλεπτο.

Στα μείον για εμάς η απουσία Στρέλνιεκς. Στα μείον για την Αρμάνι η παρουσία Τζέημς. tongue.gif
stefkorner
QUOTE (jazz thrilos @ Oct 19 2018, 19:25 ) *
Στα μείον για εμάς η απουσία Στρέλνιεκς. Στα μείον για την Αρμάνι η παρουσία Τζέημς. tongue.gif



39.gif ισως ! ο Τζειμς την βλεπει ολο και πιο πολυ Σβεντ ,χωρις να ειναι καν Γουιλμπεκιν απο το τριποντο ! δεν νοηται να σουταρει 10-15 τριποντα πλεον ,με ποσοστο στο 30 % ! οσο γινεται πρεπει να περιοριστουν οι διεισδυσεις του και να τον στειλετε και εσεις στα οβερ 10τριποντα..
G-arenas
πολυ ωραιο ματσακι το σημερινο. απο 2 ομαδες φουλ επιθετικες και με ωραιους και θεαματικους παικτες. σιγουρα ο οσφπ το φαβορι και λογ κοουτς και λογο εδρας, αλλα αν βρει ρυθμο η αρμανι με τζειμς-νεντοβιτς-μιτσοφ δεν σταματαει.

θεωρω οτι πρεπει να παει σε πιο χαμηλο ρυθμο ο μπλατ, να μην αφησει τους ιταλους να τρεξουν, να κοψει την δημιουργια απο τζειμς ωστε να αρχισει να σουταρει μονος του με ατομιστιες και φυσικα να παει το ματς στο physical. να ριξει καμια φαπα δηλαδη μην νομιζουν οτι ηρθαν για χαβαλε.

απο την αλλη η αρμανι εχει και ψηλους και κοντους πολυ καλους, και δημιουργους και ποστ και σουτ και απο ολα. αν κυριαρχησουν στα ριμπαουντ και τρεξουν εχουν προβαδισμα.

αναμενω μεγαλο σκορ και πολλες διακυμανσεις στο σκορ.
shaq7
Σημερα θα δουμε πως θα αντιδρασουμε ως φαβορι και με γεματο σεφ..περιμενω απο τιμα να κανει ματσαρα !Για μενα αν τους κλεισουμε την δημιουργια και ελεγξουμε το ριμπαουντ θα κερδισουμε ανετα.Θεωρω ο μπλατ θα οδηγησει τον τζειμς στο να παρει τρελα σουτ (δεν θελει και πολυ αυτος) πονταροντας στην αστοχια του.
papp7
O Ολυμπιακος σημερα πρεπει να κανει οτι και στην βιτορια. Δηλαδη καλη αμυνα και στο επιθετικο κομματι να κανει την δουλεια του. Να τρεξει, να κυκλοφορησει την μπαλα , να βρει την καλυτερη δυνατη πασα και τελειωμα. Αν παει σε καταστροφη του παιχνιδιου της αρμανι (σφαιροπουλικο play ) θα φαει 20. Ο ολυμπιακος σε καθε παιχνιδι πρεπει στην επιθεση να κανει αυτο που μας εδειξε με κιμκι και μπασκονια και να προσαρμοζει την αμυνα του αναλογα με τις αναγκες του παιχνιδιου.
Γενικα η ομαδα μεχρι στιγμης δειχνει να νιωθω πιο ανετα οταν σκοραρει απο 80 και πανω. Δεν μας βολευει ιδιαιτερα το αργο τεμπο διοτι κολλαει η επιθεση πολλες φορες .

Και οι 2 ομαδες ειχαν δυνατους αγωνες την τριτη με μπασκονια εμεις , με ρεαλ η αρμανι.Πρεπει να εχουμε τον ελεγχο του ματς απο την αρχη καθως ειναι πιθανο να μας βγει η κουραση, η οποια θα οδηγησει σε νεκρο διαστημα.
Rick Sanchez
Παιζει κανα στριμ για το ματς???
Conan1982
Δείχνουμε να ανεβάζουμε την ένταση στην άμυνα, για να δούμε.
Coach Periklis
παίζουμε στο στυλ τους αλλά ανταποκρινομαστε ως ενός βαθμού

Καλύτερη άμυνα θέλει οπωσδήποτε

Κάπου έχουμε χαθεί τα τελευταία λεπτά και ξέφυγαν λιγάκι
mephisto22
Έχω την αίσθηση ότι το ΣΕΦ αγχωνει λίγο τους παίκτες.
rankin
Νομιζω οτι εκεινο το κακιστο 4λεπτο του Σπανούλη μεγενθυνε ενα ηδη υπαρκτό πρόβλημα

Το παιχνιδι για την ωρα ειναι οσες φαμε και οσες ρίξουμε
Η αμυνα μας ειναι για τα μπαζα
Θελει να επιστρατευτει αμυντικη σκληραδα, για να χαλασει ο ρυθμός της Μιλανο
Σε καθε αλλη περίπτωση, θα χασουμε. Δεν ειναι παιχνιδι που θα παρεις απο την επίθεση
Zoys
Η αμήχανη στιγμή που ο Μάντζαρης έκανε καλύτερο ημίχρονο από τον Σπανούλη. biggrin.gif

Γενικά, ίσως για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα φέτος κολλήσαμε λίγο επιθετικά στη δεύτερη περίοδο και πήρε μια μικρή διαφορά η Armani που εκτός από τις εξαιρετικές μονάδες που διαθέτει στο ρόστερ της έπαιξε και καλά στο πρώτο μέρος επιθετικά. Σαφώς και η άμυνα μας θέλει ακόμα δουλειά και αν συνεχιστεί έτσι το παιχνίδι μάλλον θα είναι ρουλέτα.
Future7
Δύσκολα....
rankin
Εχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα σχεδιάσει και τι θα αλλαξει στο Β μέρος, ενας κοουτς σαν τον Μπλατ
Φανταζομαι πως κατι θα θελει να αλλαξει...
Coach Periklis
QUOTE (Future7 @ Oct 19 2018, 21:49 ) *
Δύσκολα....


Μετά από 2-3 χρόνια έχω αυτοπεποίθηση ότι η ομάδα θα βρει την άκρη

Θα σφίξει η άμυνα με τις οδηγίες Μπλατ και θα τους κρατήσουμε κάπου στους 75-80. Μακάρι να είμαστε καλοί στη επίθεση και να βάλουμε παραπάνω
Coach Periklis
Αρκετά κακοί σήμερα. Στα χαμένα

Βάλτε βολές έστω. Έλεος επιτέλους κάθε χρόνο
rankin
Κακιστη εμφανιση
Καρφί για ήττα
Θελει πολυ δουλεια η ομαδα, γεματη παιδικες ασθένειες σημερα

Ακομα χειροτεροι στο Β μερος
RipCity
Το Μιλάνο είναι δυνατό εκεί που έχουμε αδυναμίες, δηλαδή στην άμυνα στα guard και στο 5. Κακό ματσαπ για τον Ολυμπιακό. Εδώ που έφτασε δύσκολα γυρνάει, για να δούμε.
stevebucknall11
Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω αν ο Ολυμπιακός είναι κακός ή η Αρμάνι είναι τόσο καλή. Σίγουρα ακόμα και απόψε ο ΟΛυμπιακός παίζει ελκυστικότερο μπάσκετ από πέρσι. Ο Λεντέι μου φαίνεται λίγος.
Conan1982
Να δούμε την ομάδα τουλάχιστον να αντιδρά θέλω.
Coach Periklis
QUOTE (Conan1982 @ Oct 19 2018, 22:32 ) *
Να δούμε την ομάδα τουλάχιστον να αντιδρά θέλω.


Αυτό με ενοχλεί κι εμένα σήμερα. Αυτή η νωθροτητα. Ολική παράδοση και δεν το περίμενα με τίποτα
Future7
Ο Λεντει θα είχε το χρόνο να προσαρμοστεί στο προηγούμενο φορμάτ της Ευρωλίγκας. Τωρα το επίπεδο του κοστίζει παρά πολύ. Έχουμε ένα σέντερ. Ένα.

Σήμερα ήταν ψόφιοι ουτε βολές να βάλουν. Μετά και το τρέξιμο του Α ημιχρόνου, έπεσαν τελείως.
basket72
QUOTE (Coach Periklis @ Oct 19 2018, 22:41 ) *
Αυτό με ενοχλεί κι εμένα σήμερα. Αυτή η νωθροτητα. Ολική παράδοση και δεν το περίμενα με τίποτα



Αμηχανία είναι παίδες. ΘΑ μάθουν όλοι από το αποψινό. Τα λέμε συνέχεια ότι θέλει μικρό καλάθι φέτος.
Κι εμένα με ενοχλεί να τα τρώμε από την Αρμάνι. Καλύτερα πάντως από την Αρμάνι, παρά από ανταγωνιστική ομάδα για τις θέσεις 5-8. Τουλάχιστον να διορθώσει ο Μπλατ το λάθος στο 5. Τον έχει εκθέσει τον Λεντέι ο Γκουντάιτις κι έρχονται και Ταβάρες, Βέσελι, Χάινς. Ωχ! biggrin.gif
Future7
Ψηλό asap
stefkorner
δεν θα σταθω στα επιμερους αγωνιστικα του σημερινου αγωνα !θεωρω οτι πανε περιπατο οι προσωπικες επιδοσεις και οπως και να αντιστρεφονταν το αποτελεσμα θα ηταν ιδιο !
η διπλη αγωνιστικη της euroleague λειτουργει ετσι περιεργα και ολο το παιχνιδι αναμεσα σε ομαδες με αναλογικη δυναμικη παιζεται στα αποθεματα ενεργειας που εχουν και οι δυο ομαδες !παρατηρω οτι ισχυει κ εδω μια γενικη μπασκετικη συνθηκη.. !ομαδες που κανουν πολυ μεγαλες νικες αδειαζουν πολυ πιο ευκολα ( οπως ο σημερινος Ολυμπιακος μετα το μεγαλο διπλο στην Μπασκονια)
και οι ομαδες που χανουν αντλουν ολη την εξτρα ενεργεια απο το μεγαλο τους κινητρο (η σημερινη Αρμανι,μετα την εντος εδρας ηττα της)
και οταν λεω αδειαζουν δεν εννοω μονο ενεργειακα ,αλλα κυριως πνευματικα ..
συμφωνω ομως με κατι που αναφερθηκε και πιο πριν σχετικα με παιδικες ασθενειες !
ο Ολυμπιακος κινδυνευει να αναπτυξει ενα συμπλεγμα οσο αναφορα τα εντος εδρας ! περσι βεβαια εκανε ενα εξαιρετικο σερι στην regular season ,αλλα ηταν κακιστος με Ζαλγκιρις οταν χρειαστηκε ,οπως επισης δεν εκμεταλλευτηκε και το μπρεικ στους τελικους με εμας ! btw ας γινει μια συζητηση και για την παρουσια του κοσμου ! μετα απο τις δυο πολυ μεγαλες νικες το γηπεδο σημερα επρεπε να ηταν γεματο (η εστω σχεδον γεματο ) και με πολυ περισσοτερο παλμο
Future7
Καλά τι να πούμε για το γήπεδο. Άθλιο, κερκίδες μακριά, κόσμος εκκλησία... Εκεί που η ομάδα θέλει ενέργεια σπάνια την παίρνει.
rankin
Ειμαι λιγο εκνευρισμένος απο αυτη την αηδία σημερα, αλλα δε θα πω πολλά...
Εικόνα θλιβερή
Ποσοστα για γέλια
Αμυνα για γέλια
Αντίδραση ανύπαρκτη
Απροετοίμαστοι για το παιχνίδι
Κάκιστοι στο συνολο τους
Σαν να παιζαμε με τους GSW
Παραδομένοι και τραγικοί
50% στο τριποντο
17% στο τρίποντο
13 λαθη
Κακιστο αμυντικο τρανζίσιον
Συντριβή απο μια ομαδα που δεν νομίζω οτι θα πατήσει 8αδα
Coach Periklis
QUOTE (basket72 @ Oct 19 2018, 22:46 ) *
Αμηχανία είναι παίδες.



QUOTE (mephisto22 @ Oct 19 2018, 21:45 ) *
Έχω την αίσθηση ότι το ΣΕΦ αγχωνει λίγο τους παίκτες.


ρε σεις παίζει να έχετε και δίκιο

Δεν θα απέκλεια να κάνει μεγαλύτερο κακό το ΣΕΦ απ όσο νομίζουμε στη ψυχοσύνθεση της ομάδας και να μπήκαν οι παλιοί αγχωμένοι . Έχουμε ΠΑΟ να δυσκολεύεται στα εκτός και ΟΣΦΠ να δυσκολεύεται στα εντός;;; Μπορεί να ναι και ιδέα μου βέβαια

Δεν ξέρω αν είναι διδακτική ήττα για τους παίκτες , είναι σίγουρα για μένα ως οπαδός . Γιατί πολύ θάρρος και χαρά είχα πάρει

Θα συμβούν και αυτά, πολύ νωρίς ακόμα

Σχεδόν όλοι κακοί σήμερα αλλά τραγικός Τιμα σε 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και εντελώς ανύπαρκτος σε όλα τα παιχνίδια ο LeDay . Έλειψε και ο Στρελνιεκς που δεν είναι αμελητέα μονάδα

Θέλει υπομονή και χρόνο

Zoys
Ακραίο. Εντάξει όπως και το 2/2. Πολλά πράγματα πήγαν στραβά, αλλά φυσικά δεν φταίνε μόνο οι χαμένες βολές και η αστοχία κάποιων παικτών για μια τέτοια εικόνα στο β' μέρος. Η άμυνα χρειάζεται βελτίωση γιατί αν βάζεις όσα τρως δεν μπορείς να έχεις τύχη σε άσχημα βράδια. Επίσης επειδή παίζει και ο αντίπαλος, η εμφάνιση των Ιταλών επιθετικά ήταν άψογη και μόνο ένας Ολυμπιακός με επιθετικό οίστρο των δύο πρώτων αγωνιστικών θα μπορούσε να τη νικήσει ακόμα και στο ΣΕΦ.

Στήριξη, πίστη και κυρίως χαμηλά το κεφάλι γιατί έρχονται (πιο) δύσκολα στη συνέχεια. Η ομάδα έχει κερδίσει χρόνο και μένει να δούμε αν η επιστροφή Αγραβάνη αργεί τόσο (κάτι άκουσα για μέσα Δεκέμβρη!) που η απόκτηση ενός επιπλέον ψηλού φανεί στη συνέχεια επιβεβλημένη.

QUOTE(basket72 @ Oct 19 2018, 22:46 ) *
Κι εμένα με ενοχλεί να τα τρώμε από την Αρμάνι. Καλύτερα πάντως από την Αρμάνι, παρά από ανταγωνιστική ομάδα για τις θέσεις 5-8.

Χμ θα φανεί στην πορεία...

reignman
ΠΟΛΥ καλος ο βαγγελης σημερα , πηρε πρωτοβουλιες εφτιαξε και φασεις για αλλους και για τον εαυτο του. φτου φτου φτου!

τωρα σε γενικες γραμμες επεσε λιγο ξεβρακωμα το οποιο ειναι καλο για να δουμε τι γινεται.

παμε σε μια και καλα αποσπανουλοποιηση και να πρωταγωνιστησουν οι ξενοι... αλλα δεν μου κανουν οτι εχουν τετοια στοφα. ο λεντει για 2ος συμπληρωματικος ειναι ΚΑΚΟΣ. φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι παιχτης που βρισκει ρυθμο απο την επιθεση (στα λιγα που ειδαμε μεχρι και σημερα) οποτε στα 10-15 λεπτα σπαστα που θες να βγαλει νευρο αμυνες και κανα καρφωμα δεν κανει για αυτη τη δουλεια, εκει αφου λογιζεται για main center ο Milutinov ηθελες εναν οικονομικο κλασσικο ΜΑΠ, να μπαινει να βγαζει αμυνες να δινει ξυλο και να τελειωνει καμια φαση παρε βαλε.

ο γκος στην θεωρια υποτιθεται πηρε την μπαγκετα απο τον σπανουλη... πηρε πολυ ευκολα κατω απο τη βαση. θολουρα , λαθη ετοιμα fastbreaks για τους αντιπαλους.

ο τιμα ΠΡΕΠΕΙ να παρει περισσοτερες φασεις. αλλιως δεν θα ειναι και αυτος πολυ χρησιμος. δεν ειναι παλαιστης.

σημερα που πηγε το ματς στο μενταλιτι (καλα βεβαια αυτοι περαν του οτι ηταν απιστευτα τυχεροι και σκοτωμενες επιθεσεις βαλανε , και μπαλες μετα απο 5 deflections κατεληγαν σε παρε βαλε καλαθι.. σουταραν και κοντα 30 βολες και χασανε μονο 2.) δεν τραβηξαν σπανουλης και πριντεζης και ειχαμε δραματα. μονο ο βαγγελης ηταν σωστος σχεδον σε οτι εκανε. εκει που ηθελες τους ξενους σου να κανουν το clutch play εκει ναυαγισαν ολοι.

του γιωργη φαινεται σαν να εχει τελειωσει το λαδακι του.
golitog7
ότι ρίχνανε οι άλλοι πήγαινε μέσα. Συμβαίνουν και αυτά. Εμείς ήμασταν τρομερά άστοχοι. Ο μόνος παίκτης π.χ που σκόραρε τρίποντο σήμερα ήταν ο Μάντζαρης. Αυτό τα λέει όλα. Θα υπάρξουν και τέτοιες βραδιές τι ν κάνουμε. Προσωπικά η Αρμάνι δεν μου δίνει την εντύπωση ότι θα πάει μακριά και ας μας έριξε 20 πόντους. Η άμυνα της είναι πραγματικά για γέλια. Σε τέτοια παιχνίδια άμα είσαι κουρασμένος και δεν μπαίνουν και τα σουτ δε θέλει και πολύ να ξεφύγει.
tuareg
Θεωρω πως επαιζαν 3-4 ( μιλου,βεζε,πριντ,μαντζαρης) με 12....ολοι οι υπολοιποι ηταν κακοι...δε μπορουσαν να δωσουν καμμια λυση
Joda
Ελπιζω αυτη η ηττα να μην μας κοστισει στο τελος. Αν αντι για Λεντει - Γκος ειχαμε Λεσορτ - Χενρι που ειναι πιο αθλητικοι θα ηταν ιδιο το αποτελεσμα? Ελπιζω να ηταν θεμα αποδοσης η ηττα και οχι αθλητικοτητας..
xomitsious
QUOTE (basket72 @ Oct 19 2018, 20:46 ) *
Καλύτερα πάντως από την Αρμάνι, παρά από ανταγωνιστική ομάδα για τις θέσεις 5-8.


Θεωρω το Μιλανο απο τα φαβορι για τις θεσεις 5-8. Ισως να κανω λαθος.
stefkorner
συνεχιζετε να πιστευετε οτι το διπλο επι της Χιμκι ηταν κοντρα σε ανταγωνιστη της 8δας
ενω σημερα η ηττα απο ομαδα που δεν θα την πλησιασει καν ;;; ohmy.gif
γιατι εγω οπως εχω γραψει εξ αρχης καπως αναποδα τα βλεπω ! την Χιμκι την βλεπω εκτος φετος (αν μια απο τις περσινες 8 μεινει εξω,σιγουρα αυτη θα ειναι )
το διπλο στην Μπασκονια τεραστιο !αν το ζευγαρωσει με νικη και στο σεφ,ειναι καλα κοντρα στην Μπασκονια,που εχει δυναμικη να παιξει και για το 4-6
Joda
QUOTE (golitog7 @ Oct 19 2018, 23:04 ) *
ότι ρίχνανε οι άλλοι πήγαινε μέσα. Συμβαίνουν και αυτά. Εμείς ήμασταν τρομερά άστοχοι. Ο μόνος παίκτης π.χ που σκόραρε τρίποντο σήμερα ήταν ο Μάντζαρης. Αυτό τα λέει όλα. Θα υπάρξουν και τέτοιες βραδιές τι ν κάνουμε. Προσωπικά η Αρμάνι δεν μου δίνει την εντύπωση ότι θα πάει μακριά και ας μας έριξε 20 πόντους. Η άμυνα της είναι πραγματικά για γέλια. Σε τέτοια παιχνίδια άμα είσαι κουρασμένος και δεν μπαίνουν και τα σουτ δε θέλει και πολύ να ξεφύγει.


Ημασταν εμεις κουρασμενοι αλλα ηταν κι αυτοι,επομενως δεν ειναι δικαιολογια η κουραση. Μην την υποτιμας την Αρμανι γιατι εχει παιχτες που ειναι αποδεδειγμενα πολυ καλοι.
rankin
Το αστείο ειναι πως ξεφτιλιστηκες σε ενα παιχνίδι που είχες περισσότερες ασιστ (21 Vs 13) αλλα ο αντιπαλος δεν εχανε βολες, δεν πολυεχανε σουτ και ειχε τρεις παιχτες σε οργιαστική βραδιά...
το ειπαμε βεβαια, το αμυντικο τρανζισιον και τα ποσοστα μας σε βολες και τριποντο ηταν τέτοια, που θα έπρεπε ο αντιπαλος να ηταν αλλου στυλ (αμυντικογενης) για να κερδίζαμε.
Απεναντι σε ομάδα τοσο επιθετικη και σε τοσο καλή βραδιά, πρέπει να εισαι μυαλομένος και οχι να τους δινεις τη μπαλα στα χερια για να τρέξουν αιφνιδιασμο μονοι τους

μεγαλύτερη απογοητευση απο τον Λεντέι, ηταν ο Γκος. Απο αυτον περιμενα να δω κατι παραπανω σημερα. Δεν ειδα τιποτα της προκοπής.
Τιμμα φανηκε φλωρος
Τουπαν φανηκε οπως τον περιμενα. Χτιστης..
Ο καλος Στρελνιεξ θα ειχε βοηθησει
Ο Βασίλης σε άθλια βραδια. Ηταν ο πρώτος που έχασε το μυαλό του και αυτο ηταν το χειρότερο νεο
basketikos13
To κακο με την σημερινη ηττα του ολυμπιακου, δεν ειναι η ηττα αυτη καθαυτη αλλα ο τροπος με τον οποιο ηρθε.

Βεβαια εχει δυο εκτος εδρας νικες και μπορει να την χωνεψει, σε αντιθεση με τον παναθηναικο που εχασε στην γερμανια που λογικα ολοι οι ανταγωνιστες του θα περασουν- και τα δυο εντος εδρας του με μακαμπι και γκραν καναρια ηταν επιβεβλημενο να τα κερδισει -δλδ δεν εχει καποια εξτρα νικη-

Επισης το μιλανο και η εφες ειναι πολυ καλες ομαδες φετος, τρομερα ενισχυμενες και οι δυο, δεν θα ειναι τα περσινα τσιρκο που παρουσιαζονταν.

Επισης αυτο σημαινει παικτες με ΤΑΛΕΝΤΟ που δεν εχουν ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Μπορουν σε 15 μερες να νικησουν στην μοσκα την χικμι και στην μασκονια και να φτασουν στο σουτ με την κυμη και να χασουν 25 ποντους απο μια καλη ομαδα ευρωλιγκα στην εδρα τους.

ΥΓ: Ρυθμιστες την διοργανωσης θα ειναι οι μπαγερν, γκαρν κανρια, νταρουσαφακα και μπουντουσνοστ. Μια ομαδα που στοχευει στην τετραδα θελει 8 νικες σε αυτα. Καθε ηττα στοιχιζει.
RipCity
Πάντως να αναφέρω σχετικά με τον Toupane ότι τον περίμενα ΠΟΛΥ καλύτερο αμυντικά.
Future7
Εντάξει ρε παιδιά η Αρμάνι αναμφίβολα έχει ποιότητα! Τόσα χρόνια ρίχνουν χρήμα, Ε θα κάνουν και ομάδα. Έχουν τόσους παίχτες έμπειρους στην Ευρωλίγκα.

Εμείς σε 2 κομβικής θέσεις έχουμε 2 αμερικανούς άσχετους με το επίπεδο.

Και οι δύο κολώνες μας πια σωματικά δείχνουν και τα χρόνια τους.

Πραγματικά μου έκανε εντύπωση που δε μπήκε ο Τολιοπουλος καν.
john wick
QUOTE (xomitsious @ Oct 19 2018, 20:08 ) *
Θεωρω το Μιλανο απο τα φαβορι για τις θεσεις 5-8. Ισως να κανω λαθος.



Κ εγω το ιδιο .....οπως επισης κ την Εφες.
@basket72
Σε διαβαζω καθημερινά,ειμαι πιστος fun σου, προσεξε μην εκτεθεις κατα τον Απριλη.. tongue.gif

Νομιζω ολο το ματς συνοψίζεται σε αυτο που εγραψε ενας φιλος πιο πριν...
Οι Ιταλοι ειναι πολυ δυνατοι εκει που ο Ολυμπιακος ποναει .
Σην περιφερειακή άμυνα κ στην θεση 5..
Δεν θελω να κινδυνολογησω αλλα νομιζω οτι ο NWG ιιιιισως βγει το χρυσο βατομουρο για εσας φετος..
Volunteer
Η απψινή ήττα παρότι δυσάρεστη, θέλω να ελπίζω ότι θα αποδειχθεί ωφέλιμη.
Υπό το βάρος της μεγάλης διαφοράς οι παίκτες υποχρεούνται εκ των πραγμάτων να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν με μεγαλύτερη προσήλωση στα πλάνα και την καθοδήγηση του κόουτς, ειδικά όταν αυτός έχει το στάτους ενός Μπλατ, Ίβκοβιτς ή Ομπράντοβιτς.

Το κενό στο 5 αρχίζει και βγάζει μάτι, ενώ η απουσία του Στρέλνιεκς δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη. Είναι πολύ δύσκολο να κυλήσει ομαλά ένα ματς Ευρωλίγκας με δύο με μόλις δύο γκαρντ (Σπαν και Γκος).
rankin
QUOTE(RipCity @ Oct 19 2018, 23:14 ) *
Πάντως να αναφέρω σχετικά με τον Toupane ότι τον περίμενα ΠΟΛΥ καλύτερο αμυντικά.

Αυτο που το πας;;;;

Παντως και ο Μπλατ δεν τον εχει και ψηλά στις επιλογές του ετσι και αλλιώς.
Επαναφέρω και πάλι στη κουβεντα το ..παράλογο του να ειναι ο Τουπαν η εναλλακτική επιλογή μετά τον Χενρυ
Αντι για ενα γκαρντ που θα ηταν βασικουρα, κατέληξες σε εναν τυπο που τον εχεις (δικαίως) 7η επιλογη στα γκαρντ/forward. Ουσιαστικά πανω μονο απο τον Τολιόπουλο
stevebucknall11
QUOTE (basketikos13 @ Oct 19 2018, 23:13 ) *
ΥΓ: Ρυθμιστες την διοργανωσης θα ειναι οι μπαγερν, γκαρν κανρια, νταρουσαφακα και μπουντουσνοστ. Μια ομαδα που στοχευει στην τετραδα θελει 8 νικες σε αυτα. Καθε ηττα στοιχιζει.

Διαφωνώ ως προς όλες εκτός από την Μπουντούσνοστ, που είναι πολύ κακή ομάδα. Αρκετές ομάδες πριν των 3 μεγάλων θα κάνουν ήττες εκεί. Για μένα ρυθμιστές θα είναι οι 3 μεγάλοι. Λογικά θα κερδίσουν όλες τις ομάδες μέσα έξω. Όπου χάσουν θα έχουν δώσει 1 νίκη δωράκι που δεν θα την βρουν εύκολα οι άλλοι. Επίσης ρυθμιστής θα είναι η ομάδα τρελοκομείο Μπάρτσα που βάσει ρόστερ είναι εφάμιλλη της Φενέρ, αλλά σίγουρα θα κάνει κουφές ήττες που κι αυτές θα δώσουν σε κάποιες ομάδες αβάντα.
akratacity
Κακιστη εμφανιση απεναντι σε μια ομαδα που η ατομικη της ποιοτητα ειναι τεραστια. Εχασα το μετρημα σημερα στο ποσα σουτ εβαλαν σε καταστασεις απομονωσεις ακομα και σε περιπτωσεις οπου ο αμυντικος εκανε το καλυτερο που μπορουσε. Βρηκαν ρυθμο και μετα ηταν δυσκολο να τους σταματησουμε.

Εμενα μου εβγαλε κουραση σημερα η ομαδα σαν γενικη εικονα.

Παντως ειναι μια απο τις βραδιες που περιμεναμε τοσο καιρο εδω μεσα, που λεγαμε οτι θα εχει μεταπτωσεις στην αποδοση της η ομαδα. Οπως λοιπον δεν γιναμε ξαφνικα φαβορι για την Ευρωλιγκα με τα δυο μεγαλα διπλα ετσι και τωρα δεν ειναι απαραιτητο να μηδενιστουν τα παντα και να αρχισει η μιζερια. Εχει πολυ δρομο ακομα η χρονια.

benchwarmer
Δεν θυμάμαι ποτέ ομάδα να βάζει 99 πόντους έχοντας μόλις 13 ασίστ blink.gif

Τέτοια ματς με το νέο φορμάτ της Ευρωλίγκας θα υπάρχουν. Δεν προλαβαίνεις να προετοιμαστείς για τον αντίπαλο, και καταλήγεις σε όσα πάνε και όσα έρθουν, σαν την RS του ΝΒΑ. Φυσικά στο τέλος είναι σίγουρο ότι οι 8 καλύτερες ομάδες θα είναι δίκαια αυτές που θα πάρουν την πρόκριση, και πρέπει να είμαστε μέσα σε αυτές χωρίς δικαιολογίες.

Εν πάσει περιπτώσει, ευκαιρία να προσγειωθούμε όλοι και να συνειδητοποιήσουμε τον μεγάλο δρόμο που έχουμε μπροστά, και πρώτα η ίδια η ομάδα, παλιοί και νέοι παίχτες (ο προπονητής σίγουρα το ξέρει, θα κριθεί στο τέλος στο κατά πόσον μπόρεσε να το περάσει στους υπόλοιπους).

Καθαρά μαθηματικά φυσικά και δεν έχουμε μείνει πίσω από κάτι, νομίζω όλοι είμαστε ΟΚ με το 2-1 μετά από αυτά τα 3 ματς, άσχετα αν μάλλον υπολογίζαμε άλλο για την ήττα. Τώρα φυσικά επιβάλλεται νίκη με την Μακάμπι (σε ματς που βρωμάει αντίστοιχα με το σημερινό) γιατί μετά υπάρχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Αν χρειαζόμαστε ψηλό ή όχι το αφήνω στην κρίση του Μπλατ, γενικά σχόλια για το μπάσκετ που βλέπουμε θα γίνουν πιο σαφή σε κανένα μήνα, όχι ακόμα.. Θετικά στοιχεία στους νέους βλέπω σε όλους, οι ερχόμενες βδομάδες όμως είναι πολύ κρίσιμες για να αποκτήσουν και την κατάλληλη νοοτροπία για έναν οργανισμό σαν το δικό μας. Για τους παλιούς, ας κρατήσουμε την πολύ σοβαρή εμφάνιση του Μάντζαρη σήμερα, που είχαμε πολύ καιρό να δούμε...

ΥΓ: Αδιανόητα κακή έδρα το ΣΕΦ, χωρίς να αναφέρομαι απαραίτητα στον κόσμο που πηγαίνει σε αυτό... Δεν ξέρω που έχουν κολλήσει οι όποιες κινήσεις είχαν γίνει για κάτι άλλο, αλλά θα πρέπει να ξεκολλήσουν γρήγορα...
john wick
Θα συμφωνησω με τον απο πανω..
Πολυ δυσκολα τα ματς για τους αιωνιους την επομενη βδομαδα...
Μακαμπι κ Ζαλγκιρις αντιστοιχα....
Future7
Πάντως για μένα ο Μπλατ το πήγε το ματς στο πρωτο ημίχρονο πιο γρήγορα απο ο,τι η ομάδα μπορούσε να αντέξει. Έκανε εντύπωση και στους δημοσιογράφους πως ενώ πίσω ήμαστε χωνί εκείνος στα ταιμ αουτ μιλαγε για την επίθεση. Προφανώς έχει plays που θέλει η ομάδα να αφομοιώσει και πραγματικά ενώ χάσαμε με τέτοια διαφορά βγάλαμε πολλαπλάσιες ασίστ.

Ομως κόντρα σε παίχτες με τόσο επιθετικό ταλέντο και με την κόπωση ,ακόμα και με την απουσία Στρελνιεκς, δεν πας σε run n gun.

Θεωρώ λοιπόν πως και στην καθίζηση του β ημιχρόνου έπαιξε ρόλο η υπερπροσπάθεια του πρώτου. Ο Ολυμπιακός πήγε σε ενα τέμπο που δεν έχει συνηθίσει και που με Σπανούλη Πρίντεζη δεν μπορεί να ανταποκριθει.
basket72
QUOTE (john wick @ Oct 19 2018, 23:17 ) *
Κ εγω το ιδιο .....οπως επισης κ την Εφες.
@basket72
Σε διαβαζω καθημερινά,ειμαι πιστος fun σου, προσεξε μην εκτεθεις κατα τον Απριλη.. tongue.gif

Νομιζω ολο το ματς συνοψίζεται σε αυτο που εγραψε ενας φιλος πιο πριν...
Οι Ιταλοι ειναι πολυ δυνατοι εκει που ο Ολυμπιακος ποναει .
Σην περιφερειακή άμυνα κ στην θεση 5..
Δεν θελω να κινδυνολογησω αλλα νομιζω οτι ο NWG ιιιιισως βγει το χρυσο βατομουρο για εσας φετος..



Να ΄σαι καλά βρε συ.

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκτεθώ. ΠΡώτη φορά θα είναι άλλωστε; Ποιον να πρωτοθυμηθώ; Τον Γκολούμποβιτς που πρότεινα για δεύτερο σέντερ; Ή που έλεγα να πουλήσουμε τον Μιλουτίνοβ στο Σαν Αντόνιο και στα 3 πρώτα παιχνίδια είναι το καλύτερο 5αρι στην Ευρωλίγκα; biggrin.gif



Το αποψινό το φοβόμουν και το είχα γράψει 2 φορές, μετά τη νίκη στη Βιτόρια.
Μετά το άδειασμα από τις 2 μεγάλες εκτός έδρας νίκες, μετά τα κόντρα ταξίδια και όντας τόσο νέα ομάδα + το πρόβλημα που έχουμε στο 5* και την απουσία του καθοριστικού Στρέλνιεξ.

Και η Μπούντουσνοστ να ερχόταν απόψε πρόβλημα θα είχαμε.
Πόσο μάλλον μια ομάδα με το ταλέντο της Αρμάνι (περισσότερο ταλέντο από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό η ομάδα της μόδας...). Αλλά με λούσα κανείς δεν πρόκοψε. Ούτε με 4 score first guards.

Το θεωρώ πολύ δύσκολο λοιπόν να περάσει η Αρμάνι στην 8δαδα με τέτοιες ομάδες που παίζουν φέτος.
Πάντως, είναι η προσωποποίηση του κουβά. biggrin.gif στα 3 πρώτα παιχνίδια ο Ολυμπιακός. Ευτυχώς δεν τον ακούμπησα σε κανένα. cool.gif
Αν τα είχα παίξει, θα είχα χάσει και στα 3.


* Αν υπάρξουν αντανακλαστικά του Μπλατ (αρχίσει σιγά- σιγά να κοιτάει 7ο ξένο) μετά το σημερινό ξεγύμνωμα του Λεντέι, θα μιλάμε για τελείως ακομπλεξάριστο κόοουτς. Το λέω αυτό, γιατί ο Ζακ είναι το πουλέν του.
Συγχαρητήρια κι από μένα στον Μάντζαρη. Άψογος, μακάρι να συνεχίσει έτσι!
benchwarmer
QUOTE(Future7 @ Oct 19 2018, 23:48 ) *
Πάντως για μένα ο Μπλατ το πήγε το ματς στο πρωτο ημίχρονο πιο γρήγορα απο ο,τι η ομάδα μπορούσε να αντέξει. Έκανε εντύπωση και στους δημοσιογράφους πως ενώ πίσω ήμαστε χωνί εκείνος στα ταιμ αουτ μιλαγε για την επίθεση. Προφανώς έχει plays που θέλει η ομάδα να αφομοιώσει και πραγματικά ενώ χάσαμε με τέτοια διαφορά βγάλαμε πολλαπλάσιες ασίστ.

Ομως κόντρα σε παίχτες με τόσο επιθετικό ταλέντο και με την κόπωση ,ακόμα και με την απουσία Στρελνιεκς, δεν πας σε run n gun.

Θεωρώ λοιπόν πως και στην καθίζηση του β ημιχρόνου έπαιξε ρόλο η υπερπροσπάθεια του πρώτου. Ο Ολυμπιακός πήγε σε ενα τέμπο που δεν έχει συνηθίσει και που με Σπανούλη Πρίντεζη δεν μπορεί να ανταποκριθει.


Το περίμενα πάνω κάτω πριν το ψάξω:
Μετά από τα 3 ματς (ΟΚ πολύ μικρό δείγμα) είμαστε 7οι στους πόντους (νορμάλ) και.... 1οι στις ασίστ!
Πιθανώς να θέλει να ξεκινήσει από την επίθεση ο Μπλατ και να πάει μετά στην άμυνα, δεν ξέρω, θα φανεί.

Πάντως να σημειώσω ότι πολλές φορές ένα ματς των 60 πόντων με ένταση, φάουλ, σπρωξίματα κλπ είναι τελικά πολύ πιο κουραστικό από ένα των 90 σε γρήγορο τέμπο. Είναι και θέμα συνήθειας βέβαια όπως λες.


* Ειλικρινά, αν κάποιος βρει κάποιο ματς που ομάδα χάνει με 20+ πόντους και έχει 8 ασίστ παραπάνω από τον αντίπαλο, το θέλω tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.