Καλά ούτε καν γιατί έχεις δίκιο, αν γίνει αυτό απόψε με Μποχωρίδη-Σπανούλη αρχικά θα κλείσω τον λογαριασμό μου στο φόρουμ για 2-3 μηνες ώστε να μπορώ να ξαναποστάρω μια μέρα με ψηλά το κεφάλι. 

To ξέρω ότι έχω δίκιο. Αυτό είναι και το πρόβλημα, το δικό μας, όλων μας. Και για τα "όρια του φυσιολογικού" προφανώς και δε συμφωνούμε, αλλά νταξ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κοντεύει να τελειώσει όλο αυτό όπως και να χει. Αλλά πόσους μήνες να αυτοπεριοριστώ εγώ όταν διαβάζω τόσα χρόνια ότι έχω κλέψει μέχρι και στο τάβλι, μέχρι και στο ματς που κάνει ο Ολυμπιακός στη λήξη μες στο ΟΑΚΑ 1/4 βολές από foul στη διεκδίκηση επιθετικού rebound σφαγή, αλλά χτες ήταν ΟΗΕ στη Βοσνία όλα, 30 χιλιόμετρα μακριά;
Στη φάση με το Della και το Steph -> καλάθι και foul έχει κάνει επίτηδες foul o δικός μου 3 χρόνους πριν πχ και δεν ενδιαφέρθηκε και κανείς. Κάτι ξεφεύγει από δω, κάτι ξεφεύγει από κει, κάτι χαρίζουμε στο LeBron, κάτι χαρίζουμε στο εκτός φάσης του Della, loose ball fouls κατά του Golden σε σειρά διεκδικήσεων ενώ οι Cavs σπάνε οποιοδήποτε screen ως "grit squad" και δεν έχουν κάνει παράνομη επαφή παρά 1-2 φορές. Οι άλλοι είναι φλώροι και ο Tristan περνάει από πάνω τους.
Δε θέλει και πολύ να πεις "Άντε γεια" απ' τη δική μου σκοπιά. Και δεν αρνούμαι προφανώς πως είναι οπτική γωνία. Αλλά και ποιος δεν έχει τεθλασμένη τέτοια στους φετινούς τελικούς... Εδώ έχει ο.. Kerr.