Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
Dreamerpanos
QUOTE (Ilias7 @ Mar 24 2017, 23:43 ) *
Γιατι προπονητες οπως ο Ιβκοβιτς,Ομπραντοβιτς,Μπαρτζωκας,Λασο κλπ δεν ειχαν εντασεις με παιχτες τους στο παρελθον;;

Οι προπονητες εχουν απαιτησεις και οι παιχτες παιζουν σε πολυ υψηλους σφυγμους με αποτελεσμα καποιες λογες φορες να συμβαινουν κι αυτα..


Ακριβώς.

Οι αθλητές πιέζονται αλλά η δουλειά τους είναι να δείχνουν πειθαρχία.Κάπου κάπου γίνονται και αυτά πάνω στα νεύρα,σιγά τα ωά,άνθρωποι είναι.
jazz thrilos
Το κακό δεν είναι οτι χάσαμε απο την Ρεαλ, το κακό είναι οτι χάσαμε απο μια σβηστή Ρεαλ.

Τέλοσπάντων, ούτε βαθμολογικό κόστος έχει, ούτε ιδιαίτερα μας απογοητεύει η εμφάνιση μας με δεδομένο οτι έλειπε και ο Πρίντεζης. Το μέγα πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Λοτζέσκι πρωτίστως αλλά επίσης και το (εξίσου σημαντικό νομίζω) πρόβλημα με το στράβωμα του Σφαιρόπουλου απέναντι στην ακατανόητη αντίδραση του Μπιρτς. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Σφαιρό μόνο και μόνο για να μην χρησιμοποιήσει τον Μπιρτς, που προφανώς ξεκίνησε απο απόψε η τιμωρία του, άφησε τον Μιλουτίνωφ μέσα με τον Χάντερ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να φαίνεται σαν τον flash gordon μπροστά στον Σέρβο. Επειδή ο κόουτς έχει δείξει οτι είναι αγύριστο κεφάλι (και καλό και κακό αυτό) ελπίζω ο Κεμ να γονατίσει, να του φιλήσει το δαχτυλίδι, να του υποσχεθεί αιώνια πίστη και ότι άλλο χρειάζεται για να ξεχαστεί αυτό το επεισόδιο. Ούτε θέλω να σκέφτομαι οτι θα πάμε στα playoffs με τον Καναδό σε καραντίνα ή σε δυσμένεια γενικότερα.
SteveNashidis
Δεν χάσαμε από διαιτησία αλλά 2-3 σφυρίγματα που ήταν στο πόντο το ματς ευνόησαν την Ρεάλ. Με εκνεύρισαν λίγο αλλά όταν είδα τον Λότζο να φεύγει αποδυτήρια δεν είχε σημασία τίποτα πλέον...

Διαβάζω ότι είχε πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο αλλά περιμένω τα επίσημα αποτελέσματα πριν πω οτιδήποτε άλλο...

Ωραίος ο Σφαιρό που "πάγωσε" τον Μπιρτς. Μου άρεσε επίσης η ελευθερία κινήσεων του Αγραβάνη και η πολύ καλή εμφάνιση του Μουλιτίνοφ(έχει_δίκιο_ο_Zoys tongue.gif ) . Ελπίζω ο Waters να είναι πιο εύστοχος στα playoffs.
Dreamerpanos
QUOTE (jazz thrilos @ Mar 25 2017, 00:06 ) *
Ούτε θέλω να σκέφτομαι οτι θα πάμε στα playoffs με τον Καναδό σε καραντίνα ή σε δυσμένεια γενικότερα.


Nο offence απλά μόλις το διάβασα μου βγήκε αυθόρμητα.

"Λάτρης της πειθαρχίας είναι ο Σφαιρό,όχι μα@@@ας"
jazz thrilos
QUOTE (Dreamerpanos @ Mar 25 2017, 00:13 ) *
Nο offence απλά μόλις το διάβασα μου βγήκε αυθόρμητα.

"Λάτρης της πειθαρχίας είναι ο Σφαιρό,όχι μα@@@ας"


smiley.gif Αυτό ελπίζω κι εγώ!!!!
D-Wade
QUOTE(Voyager @ Mar 25 2017, 00:07 ) *
Μου άρεσε επίσης η ελευθερία κινήσεων του Αγραβάνη

Παραήταν ελεύθερος σήμερα. Καλή η αυτοπεποίθηση σε έναν παίχτη αλλά κάπου το ξεφτίλισε. Έπαιξε καλά στο προηγούμενο και σήμερα είπε να κάνει τον Kevin Love
pan24
Για τον λοτζεσκι αν εχει κατι σοβαρο μιλαμε ισως για αλλο ενα εγκλημα του ιατρικου σας επιτελειου
Εχασε τον ερυθρο λογω ενοχλησεων στον αχιλλειο ενω ταλαιπωρειται και απο τενοντιτιδα εκει και μπαινει 2 μερες μετα να παιξει σε αδιαφορο παιχνιδι
qspock
Τι τραυματιστηκε στην τελευταια φαση? Γκαντεμια! Δε ξαναγινε μιλαμε, πρωτη φορα! 45.gif

Κι εχει κι αλλα 2 ματς... Καλυτερα να βαλει την εφιβικη να παιξει και να τους κλειδωσει σε κανενα ιδρυμα μεχρι τα πλει οφς.
Dreamerpanos
Τενοντίτιδα τελικά.Ένα μήνα έξω.

Πάλι καλά.
Coach Periklis
Για τα δεδομένα του ΟΣΦΠ πολύ καλά τα νέα για τον Ματ

1 μήνα εκτός . Ρήξη υποκνειμηδειου τενοντα
Stojako
Πλειοφφ 99% δεν προλαβαίνει ( 18-19/ 20-21/ 24-25 Απριλίου τα 3 σίγουρα). Ας δούμε κάποιο σχήμα με Παπαπέτρου στο 3 από εδώ και πέρα και ευελπιστούμε να σταματήσει η δυστοκία από το τρίποντο. Κυρίως τώρα που θα έχουμε αρκετά περιορισμένες επιλογές στο σκοράρισμα...
TakeshyKurosawa
Περαστικά στον Ματ Λοτζέσκι. Μεγάλη ατυχία! Όσο για το ματς η ήττα ήταν αναμενόμενη αφού ο Πρίντεζης ήταν απών και ο Σπανούλης σε κάκιστη κατάσταση. Γενικά δεν πολυβλέπεται η ομάδα τελευταία.. Χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξος, αλλά μας βλέπω άτιτλους φέτος.
RipCity
Ενταξει, θα ναι ετοιμος στην Πολη!
Conan1982
Μια χαρά έπραξε ο Σφαιρόπουλος με τον Μπιρτς σε ματς που βαθμολογικά δεν μας έκαιγε ιδιαίτερα, έδειξε ότι δεν λογαριάζει ονόματα με ζημιά μια ήττα που δεν θα πειράξει και πολύ.
mpek
QUOTE (Ilias7 @ Mar 24 2017, 23:43 ) *
...
Οι προπονητες εχουν απαιτησεις και οι παιχτες παιζουν σε πολυ υψηλους σφυγμους με αποτελεσμα καποιες λογες φορες να συμβαινουν κι αυτα..
...

Τι χρειάζεται ο προπονητής σε ομάδες τέτοιου επιπέδου ; Φυσικά όχι για να διδάξει μπάσκετ στους παίκτες του. Χρειάζεται για να διαχειριστεί ένα πανάκριβο έμψυχο υλικό και για να υπάρχει ένας ήρεμος άνθρωπος με καθαρό μυαλό στον πάγκο όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Χθες ο Σφαιρόπουλος όταν βρέθηκε υπό πίεση τα έχασε και θέλησε να ξεσπάσει στον πλέον ήρεμο και ήμερο παίκτη του. Από ένα γινάτι λοιπόν βρέθηκαν οι ψηλοί της Ρεάλ σχεδόν μόνοι τους να αλωνίζουν στην ρακέτα του Ολυμπιακού. Ελπίζω ότι η ξεροκεφαλιά δεν θα συνεχιστεί γιατί μπορεί χθες η ήττα να μην είχε συνέπειες αλλά να θυμάται ο Σφαιρό ότι τον προπονητή τον φτιάχνουν οι παίκτες. Οι παίκτες σίγουρα δουλεύουν σε ψηλούς σφυγμούς, για αυτό ο προπονητής πρέπει να είναι όσο πιο ήρεμος γίνεται. Δύσκολο ; Κανείς δεν είπε ότι προπονητής μπάσκετ τέτοιου επιπέδου είναι εύκολη δουλειά.
Όσο για το αν λογαριάζει ονόματα, ας το αφήσουμε καλύτερα ...
RipCity
Όταν βλέπουμε τον Ζοτς να τα χώνει σε όλους, να στέλνει στ' αποδυτήρια τον Bjelica κτλ δεν μπορεί να κατηγορούμε τον Σφαιρόπουλο που το έκανε μια φορά τέτοιο χώσιμο. Ο Birch έπρεπε να το βουλώσει και να κάτσει κάτω κι ας είχε και δίκιο. Αν ένιωθε αδικημένος ας πήγαινε μετά το παιχνίδι να τα πει με τον coach. Όταν εν ώρα αγώνα μιλάει ο προπονητής βάζεις το κεφάλι κάτω κι ακούς.
Varvos
Πηξαμε στο no politica παλι χθες.
Εκδηλωνει η Ρεαλ τελευταια επιθεση ημιχρονου και το πεταλο αντι να φωναζει, τραγουδαει Κοσοβο Σερμπια
Εμετος πραγματικα, ευτυχως που στο ΣΕΦ πατανε μια φορα στα 10 ματς και εχουμε την ησυχια μας απο τις χρυσαυγιτικες ηλιθιοτητες τους

Κατα τ αλλα το ματς οπως ειχα γραψει ηταν παρατημενο εξ αρχης και σωστα δεν υπηρχε λογος να πιεστουμε.
Και παρ ολα αυτα παλι τραυματιστηκε παικτης μας..
Η πλακα θα ναι οτι θα πεσουμε με Φενερ, θα χουν γυρισει ολοι οι δικοι της μεχρι τα πλει οφ και εμεις παιζει να χασουμε κι αλλους..Ομπραντοβιτς γαρ

Το μονο που δε καταλαβα ηταν γιατι επρεπε να φαμε 4 καλαθια απο συνεργασιες Λουλ-Χαντερ για να καταλαβει ο Σφαιροπουλος οτι δε πρεπει να μαρκαρει ο Σπανουλης (!!) το Λουλ (!!)
aegeansheed
Παιδιά θα σας παρακαλέσω να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς σας σχετικά με ανθρώπους γενικότερα. Οι κανονισμοί συμπεριλαμβάνουν και τις αναφορές σε αθλητές προφανώς, όχι μόνο σε ανθρώπους με usernames.

Ο boumtje έχει ένα φάουλ για ορισμένους χαρακτηρισμούς που απέδωσε. Η προειδοποίηση σχετικά με το θέμα απευθύνεται σε όλους μας, επειδή διέγνωσα παραπάνω σχόλια που ενδεχομένως να υποκινούν μια διάθεση να συνεχιστεί αυτό... Keep it όσο πιο κόσμια μπορούμε.
Mr_Cadwell
Λίγα πράγματα για το χθεσινό παιχνίδι μιας και ήμουν μέσα:

• Χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα το οποίο οφείλεται κατα την γνώμη μου στο ντεφαρμόρισμα που περνά ο Σπανούλης και δεν μπορεί να οργανώσει την ομάδα όπως έκανε και ΘΑ κάνει στους 8.

• Ο Πρίντεζης θα έκανε την διαφορά εχθες ,και άποντος να ήταν, αφού θα ανάγκαζε την Ρεάλ να "κλείσει" στην ρακέτα δημιουργώντας έτσι χώρους για τους υπόλοιπους.

• Αγραβάνης επιτέλους απέκτησε την απαιτούμενη ψυχολογία για να δείξει τι αξίζει(ας ελπίσουμε να μην την χαλάσει πάλι χωρίς λόγο).

• Μπιρτς μου άρεσε το πάθος που έβγαλε και αντιμίλησε στον Σφαιρόπουλο,ο οποίος coach με την σειρά του ΣΩΣΤΑ του έδωσε να καταλάβει πως κανένας και τίποτα δεν είναι πάνω από την ομάδα.

• Γιανκ αρκετά θετικός όσον αφορά τις τοποθετήσεις του,ας ελπίσουμε επιτέλους να πάρει και ψυχολογία στο τομέα του σκοραρίσματος.

• Τελος ο τραυματισμός του Λοτζέσκι μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό διότι τον χρειαζόμαστε "άσχημα" στους 8.
natouralistis
QUOTE (Mr_Cadwell @ Mar 25 2017, 14:33 ) *
• Αγραβάνης επιτέλους απέκτησε την απαιτούμενη ψυχολογία για να δείξει τι αξίζει(ας ελπίσουμε να μην την χαλάσει πάλι χωρίς λόγο).


Δηλαδή στη καλή του version, όταν θα έχει και καλή ψυχολογία, θα σταματούν όλα μας τα συστήματα μόλις η μπάλα φτάσει στα χέρια του; 13 σουτ ο Αγραβάνης; Όχι δεν θα πάρω.
Quincy
Ο Αγραβάνης ίσως θα πρεπε να καταλάβει ότι έχει "χάσει" την θέση του όλη τη χρονιά από τον Παπαπέτρου που δεν είναι καν 4αρι, να κόψει το υφάκι και να σοβαρευτεί. Το καλό παιχνίδι στην Α1 και στη Σερβία, αλλά και ο τραυματισμός του Λοτζο θα του δώσουν ευκαιρίες, αλλά αυτά τα χαζά φάουλ και τα τούβλα κάνουν κακό στα νεύρα μας.

Ο Παπαπέτρου θα κατέβει αρκετά στο 3 και θα μπαλωθεί κάπως το κενό που θα αφήσει ο Λοτζέσκι.

Μου άρεσε πάντως ο Σπανούλης χτες. Πολύ καλός δεν ήταν, αλλά έδειξε σημάδια επιστροφής. Σε 3 βδομάδες θα είναι σούπερ λογικά.
Reggie Miller #31
QUOTE(Quincy @ Mar 25 2017, 18:51 ) *
Ο Αγραβάνης ίσως θα πρεπε να καταλάβει ότι έχει "χάσει" την θέση του όλη τη χρονιά από τον Παπαπέτρου που δεν είναι καν 4αρι, να κόψει το υφάκι και να σοβαρευτεί. Το καλό παιχνίδι στην Α1 και στη Σερβία, αλλά και ο τραυματισμός του Λοτζο θα του δώσουν ευκαιρίες, αλλά αυτά τα χαζά φάουλ και τα τούβλα κάνουν κακό στα νεύρα μας.


Ο Αγραβάνης γενικά πρέπει να αλλάξει πολλά,στυλάκι,υφάκι,αντιδράσεις,νοοτροπία και πολλά άλλα,ειδικά για έναν παίκτη ο οποίος δεν έχει καταφέρει και κάτι στην καριέρα του,εκτός αν ο σκοπός του είναι να πάει nBA να βρει κάπου συμβόλαιο,απλά για να πει ότι πήγε,να αρπάξει κανένα καλό συμβόλαιο και μετά αν δεν τα καταφέρει να γυρίσει Ευρώπη.
Ακόμα και σουτ που θεωρητικά έχει,το ποσοστό του στα τρίποντα δεν είναι τρελό.Όταν θελήσει μπορεί να παίξει άμυνα,αρκεί να μην βρει κανέναν έξυπνο και του πάρει 3 φάουλ σε μια φάση.

Το έχω ξαναπεί πως ο Αγραβάνης θα μπορούσε να μας λύσει τα χέρια,γιατί μπορεί να παίξει στις 2 θέσεις των ψηλών,αλλά έχει θέματα πολλά και πιστεύω όλα είναι θέμα συμπεριφοράς και νοοτροπίας,εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι από τότε που έχει έρθει έχει βελτιώσει κάποιους τομείς στο παιχνίδι του και απλά δεν το βλέπω εγώ...

Η αντίδραση του Σφαιρό στον Μπιρτς ήτνα αυτή που έπρεπε να είναι.Είμαι σίγουρος ότι ο Σφαιρό το έχει ξεχάσει ήδη,ασχέτως αν αύριο δεν τον χρησιμοποιήσει για τα μάτια του κόσμου.Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο παίκτης,επειδή αρκετοί παίκτες αντιδρούν λανθασμένα όταν πιστεύουν πως αδικούνται.Για παράδειγμα ο Γκριν επέστρεψε καλύτερος και πιο συνειδητοποιημένος....
djibriliant
Ελπίζω να μην θεωρηθεί οτι μιλάω υποτιμητικά επειδή προκειται για παίκτη του ολυμπιακού αλλά δεν αντέχω άλλο νομίζω οτι αυτό το λέω αντικειμενικά, ο Αγραβάνης πιστεύει οτι είναι ο Love? και να δεχθω οτι το πιστεύει,να δεχθώ και το οτι είναι ο Love τι υφάκι είναι αυτό? Μόλις τσαντίζεται τσιμπάει 3 φάουλ στην ίδια φάση μανουριάζει,βρίζει κλπ. για εναν παίκτη που είναι 22-23 και ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα στην καριέρα του είναι τραγικό. Δηλαδή Σλουκας Μαντζαρης Παπανικολάου έπρεπε να τα κάνουν $#$#%$ μετα τις 2 Ευρωλίγκες? Με τέτοιο μυαλό δεν πας πουθενά.
airg
QUOTE(Ilias7 @ Mar 25 2017, 00:43 ) *
Γιατι προπονητες οπως ο Ιβκοβιτς,Ομπραντοβιτς,Μπαρτζωκας,Λασο κλπ δεν ειχαν εντασεις με παιχτες τους στο παρελθον;;

Οι προπονητες εχουν απαιτησεις και οι παιχτες παιζουν σε πολυ υψηλους σφυγμους με αποτελεσμα καποιες λογες φορες να συμβαινουν κι αυτα..

Μετα το τραυματισμο του Λοτζεσκι το παιχνιδι περναει σε δευτερη μοιρα.


Ζοτς - Μπιελιτσα
Ιβκοβιτς - Φασουλας
Μπαρτζωκας - Αντιτς

ετσι προχειρα
rankin
QUOTE(Quincy @ Mar 25 2017, 19:51 ) *
Ο Παπαπέτρου θα κατέβει αρκετά στο 3 και θα μπαλωθεί κάπως το κενό που θα αφήσει ο Λοτζέσκι.


Ο Παπαπέτρου, μέσα απο μια διασταλτική οπτική, μου θυμίζει το project Σιγάλας, που έτρεξε κάποτε ο Ιωαννίδης.
Πήραμε ενα ταλαντούχο παιδί, το γεμίσαμε με μυς και το βάλαμε, τότε να παίζει άμυνα, τώρα να παίζει ξύλο στο 4.

Δε συμφωνούσα ουτε τότε, που θεωρούσα τον Σιγάλα ικανότερο για περισσότερα πράγματα, ούτε τώρα, που θεωρώ οτι έχει γίνει μια προσπάθεια να σπαταληθεί το ταλέντο του Παπαπέτρου, σε μια θέση που αμφιβάλω οτι του ταιριάζει (και όσο περνάει ο καιρός, αμφιβάλω όλο και περισσότερο).

Ο κόσμος μιλάει για τον Αγραβάνη. Εγώ ομως στον Αγραβάνη, βλέπω βελτίωση.
Στον Παπαπέτρου απο την άλλη, με αυτή τη προσπάθεια να αλλάξει θέση και τρόπο παιχνιδιού, για την ώρα βλέπω πισωγύρισμα.

Σύμφωνοι, ο Παπαπέτρου ειναι πολυ καλή πρώτη ύλη, ψηλό παλικάρι, αθλητικό, γεροδεμένο, με καλή γνώση fundamentals. Θεωρητικά, μπορεί να γίνει εκ των κορυφαίων PF στην ευρώπη μέσα στα επόμενα χρόνια. Για την ώρα όμως, δεν βλέπω καθόλου φως στην άκρη του τούνελ. Άχρωμος-άοσμος.. Ψάχνει να βρει (μάλλον να καταλάβει) το ρόλο του στο παρκέ.

Ο Παπαπέτρου θα έπρεπε να δουλευτεί στο 3, και να είναι κατα συνθήκη 4αρι, οπως ηταν ο Περπέρογλου ας πουμε.

QUOTE(djibriliant @ Mar 27 2017, 00:03 ) *
ο Αγραβάνης πιστεύει οτι είναι ο Love?

Όχι φίλε μου!
Ο Love πιστεύει οτι ειναι ο Αγραβάνης.

Ο Αγραβάνης ειναι ενα κράμα Kevin Love και Dirk Μπουρου... Νοβιτσκι

Εγω θέλω να ειμαι δίκαιος. Ο Αγραβάνης έχει θυμό μέσα του. Ισως να μη μπορέσει ποτέ να γίνει τζεντάι, αφου η σκοτεινή πλευρά της δύναμης τον γοητεύει περισσότερο. Απο την άλλη, του δινω το οτι ακόμα ειναι πιτσιρικάς, και δεν έχει μάθει καθόλου να ελέγχει τα αισθήματα του.

QUOTE(airg @ Mar 27 2017, 08:55 ) *
Ζοτς - Μπιελιτσα
Ιβκοβιτς - Φασουλας
Μπαρτζωκας - Αντιτς

ετσι προχειρα

Ιβκοβιτς - Ουιλι Αντερσον laugh.gif
Ginobili
QUOTE(airg @ Mar 27 2017, 05:55 ) *
Ζοτς - Μπιελιτσα

Ποιος Μπιέλιτσα ρε παιδιά..??? Όταν πάρκαρε τον Ρέμπρατσα στην εξέδρα...να βάλει μυαλό...να λετε
Varvos
ο Παπαπετρου εναν Ιβκοβιτς θελει να τον πλακωσει στις μαπες μπας και βαλει μυαλο και παιξει επιτελους μπασκετ
Καθε χρονια κανει 2 ματς της προκοπης και μετα χτιζει πολυκατοικιες σουταροντας σαν αναπηρος
Εχει καταφερει να εχει χειροτερο μηχανισμο σουτ κι απο τον Αγραβανη
rankin
QUOTE(Varvos @ Mar 27 2017, 14:42 ) *
ο Παπαπετρου εναν Ιβκοβιτς θελει να τον πλακωσει στις μαπες μπας και βαλει μυαλο και παιξει επιτελους μπασκετ
Καθε χρονια κανει 2 ματς της προκοπης και μετα χτιζει πολυκατοικιες σουταροντας σαν αναπηρος
Εχει καταφερει να εχει χειροτερο μηχανισμο σουτ κι απο τον Αγραβανη

Δε νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες.
Ο Παπαπέτρου ειναι πολύ σοβαρό παιδί. Δε νομίζω οτι χρειάζεται μπινελίκια για να γίνει καλύτερος παίχτης και να παίξει καλύτερα.
Όπως έγραψα και νωρίτερα, ο Παπαπέτρου έχει πάρει όγκο και έχει αλλάξει θέση και αυτό έχει επηρεάσει ακόμα και το τρόπο που σουτάρει.

Ο Ολυμπιακός (συνολικά) και οχι ο Παπαπέτρου, χρειάζεται εναν Αγγέλου, με ικανότητα στην ανάπτυξη των νέων παιχτών, γιατί το project εχει μείνει σχετικά πίσω τα τελευταία χρόνια
Quincy
QUOTE(rankin @ Mar 27 2017, 12:22 ) *
Ο Παπαπέτρου θα έπρεπε να δουλευτεί στο 3, και να είναι κατα συνθήκη 4αρι, οπως ηταν ο Περπέρογλου ας πουμε.


Συμφωνώ, το έλεγα και το καλοκαίρι ότι μαζεύτηκαν πολλά 3αρια για να βρει χρόνο ο Παπαπέτρου. Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό όμως να ξανακατέβει στο 3 ενώ δουλέυει μια σεζόν στο 4. Και είναι κρίμα γιατί το potential που είχε στο 3 είναι μεγαλύτερο από αυτό στο 4.

Επί της ουσίας είναι ο μπαλαντέρ. Όποτε τραυματίζεται κάποιος forward θα μπαλώνουμε το κενό με τον Παπαπέτρου και θα ελπίζουμε να μην χαθεί στη μετάφραση το παλικάρι
Anaz
Πολυ κουβεντα για το 3 και το 4.. Λες και είπαμε να τον κάνουμε πλευμέκερ ξερω'γω..!
Αμα ο παχζτης δουλέυει και έχει δυνατότητες, θα φάνει. Το αν θα παίξει 3 ή 4 δεν έχει σημασία. Λες και έχουν σοβαρές διαφοροποίησεις οι δύο θέσεις. Πανω κάτω τις ίδιες απαιτήσεις έχουν. Ανάλογα τον αντίπαλο είναι.
Ως τωρα πάντως ο Παπαπιτ είναι η μεγαλη απογοήτευση. πολύ στασιμος.

Οσον αφορά τον Αγραβάνη, στεκόμαστε στον χαρακτήρα του, και προσπερνάμε το γεγονός ότι το παιδί είναι κ τελείως ατεχνο! Για μένα πρέπει να εγκαταλειφθεί το πρότζεκτ,δεν αξίζει.
Quincy
Και ο Πρίντεζης κάποτε στο 3 έπαιζε. Δεν το λες και ιδανικό. Οκ δεν λέω ότι είναι ίδιες περιπτώσεις, αλλά σε αυτήν την ηλικία που πρέπει να έχει βελτίωση ο κάθε παίκτης, δεν είναι καλό να τον ανεβοκατεβάζεις θέσεις λες και είναι κανένας βετεράνος
marios afrikanos
για τον παπαπέτρου, κι εμένα σοβαρός άνθρωπος μου φαίνεται και επαγγελματίας. Αλίμονο αν θέλει μπινελίκια (που ακόμα και στους ασόβαρους αμφιβάλλω αν έχει νόημα, αλλά άλλη κουβέντα αυτή), σοβαροί άνθρωποι και επαγγελματίες αυτά τα λύνουν με συζήτηση, επιχειρήματα, εύρεση χρυσής τομής αν δεν υπάρχει απόλυτη συμφωνία, και μετά με δουλειά και στην πράξη.

Τεράστια διαφορά το 3 με το 4 δεν έχει, αλλά ο παραπάνω όγκος παίζει κάποιο ρόλο, όπως έχει πει κάποιος σωστά. Το βασικό για μένα είναι αν έχει υπάρξει μια σοβαρή συζήτηση με τον ίδιο για τη θέση που προτιμά να παίζει, να μη χαθεί στις μετακινήσεις. Γιατί θυμάμαι τον Παπανικολάου (τον Δημήτρη) που ξεκίνησε με σούπερ προοπτικές, δεν έκανε άσχημη καριέρα, αλλά σίγουρα πιο κάτω από τις προσδοκίες πολλών όταν ξεκινούσε ως "χρυσός έφηβος", και νομίζω έπαιξε ρόλο στο ότι δεν έφτασε ως εκεί που μπορούσε και ότι για κάποια κρίσιμα ως προς την παικτική του διαμόρφωση χρόνια (και όχι περιστασιακά σε 1-2 παιχνίδια ή για λίγα λεπτά) έπαιζε σε άλλες θέσεις που είχε ανάγκη η ομάδα, και όχι εκεί που αυτός προτιμούσε και μπορούσε καλύτερα. Και άμα κάποιος έχει σοβαρό ταλέντο, η ομάδα που επενδύει πάνω του καλό θα ήταν αργά ή γρήγορα να τον βοηθήσει να αναδείξει το ταλέντο του κατεξοχήν εκεί που είναι τα δυνατά του σημεία, και ας βοηθά κι αλλού όποτε χρειαστεί άμα έχεις την πολυτέλεια να έχεις πολυθεσίτη ...
lightday
έκανε κάτι ο παπαπέτρου γιατί κάτι μάπες βλέπω κάτι μπινελίκια...
Το παιδί είναι υπόδειγμα σοβαρότητας και ταπεινότητας. Σκυβει κεφάλι παίζει όσο μπορεί. Προσπαθεί και μπράβο του. Το ταβάνι του είναι καθορισμένο , δεν μπορεί να πάει περισσότερο. Τίμιος αν μη τη άλλο κ χρησιμότατος.
djibriliant
QUOTE (rankin @ Mar 27 2017, 14:22 ) *
Όχι φίλε μου!
Ο Love πιστεύει οτι ειναι ο Αγραβάνης.

Ο Αγραβάνης ειναι ενα κράμα Kevin Love και Dirk Μπουρου... Νοβιτσκι

Εγω θέλω να ειμαι δίκαιος. Ο Αγραβάνης έχει θυμό μέσα του. Ισως να μη μπορέσει ποτέ να γίνει τζεντάι, αφου η σκοτεινή πλευρά της δύναμης τον γοητεύει περισσότερο. Απο την άλλη, του δινω το οτι ακόμα ειναι πιτσιρικάς, και δεν έχει μάθει καθόλου να ελέγχει τα αισθήματα του.


Ιβκοβιτς - Ουιλι Αντερσον laugh.gif

Το πρώτο το πιασα και γέλασα το δεύτερο με τον Dirk δεν το έπιασα αλλά δεν πειράζει και εκει γελασα icon_drunk.gif
Το οτι είναι πιτσιρικάς εμένα δεν μου λέει κάτι, θα μπορούσε να παρασυρθει μια φορά και να είναι οκ αλλά το φαινόμενο ειναι συχνό και δεν το λέω επειδη είναι αντίπαλος, μπορώ να κράξω και τους δικούς μας πιτσιρικάδες για πολλά αλλά εδω θα είναι οφτοπικ..
T.W.Is.M.
QUOTE(airg @ Mar 27 2017, 08:55 ) *
Ζοτς - Μπιελιτσα
Ιβκοβιτς - Φασουλας
Μπαρτζωκας - Αντιτς

ετσι προχειρα


Ιβκοβιτς-(βαθια ανασα) Γκαλης, Πετροβιτς, Λεβινγκστον, Φασουλας, Χριστοδουλου, Σιγαλας, Αντερσον, Παπανικολαου, Μπουρουσης και δεν ξερω ποιος αλλος μου διαφευγει! Το Γιαννακη δεν τον ειχε ποτε παιχτη, εξ ου και η απουσια του απο τη λιστα!
Κοινο σημειο ολων: δεν ηταν Σερβοι!
(μιλαω για κοντρες εντος ομαδας, οχι απαραιτητα για ενταση της στιγμης)
Varvos
Μπινελικια δεν χρειαζεται μονο οποιος αντιμιλα ή ειναι αδιαφορος ή εχει υφος
Κι ο Μπιελιτσα "κοριτσακι" ηταν αλλα τις φαπες του τις εφαγε απο τον Ομπραντοβιτς
Και δεν ειναι μονο μεσο τιμωριας τα μπινελικια. Πολλες φορες οι προπονητες τα χρησιμοποιουν για να ξυπνησουν τον εγωισμο των παικτων τους

ο Παπαπετρου πρεπει να καταλαβει οτι δεν ειναι παιδακι πλεον να κρυβεται πισω απο τη πληροτητα του Πριντεζη. Δε μπορει να μαζευει 1 ριμπαουντ σε καθε αγωνα επειδη κοιμαται ορθιος και δε κανει μπλοκ αουτ ουτε να σουταρει σαν ενα κραμα Τζεντιλε και παραπληγικου

Ας σοβαρευτει επιτελους εδω και 2 μηνες δε μπορει να βαλει τριποντο και κατα τ αλλα θελει να παιξει και 3αρι.
8 συνεχομενα ματς με 0/11
Του χρονου θα τραβαμε τα βυζια μας χωρις Λοτζεσκι
Neondreamer
Από πότε οι moderators επιτρέπουν χυδαία σεξιστικά σχόλια, καθώς και σχόλια προσβλητικά προς τους παραπληγικούς ανθρώπους, τα οποία αμφότερα εμπεριέχονται στο από πάνω ποστ;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.