Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2
NoExcuses
QUOTE(Gkos @ May 21 2017, 12:00 ) *
Δεν ήταν μόνιμη η ζώνη.
Παραπληροφόρησις.

Θα συμφωνήσω, 15 λεπτά ηταν η ζώνη, πολυ δουλεμένη.. 3-2,2-3 λίγο 2-1-2 ... την άποψη μου για αυτο δε θελω να τη καταθέσω, συγχαρητήρια λοιπόν στηνΑΕΝΚ και στο κοουτς Λαδικο...
Final 4
QUOTE (Final 4 @ May 20 2017, 17:07 ) *
http://www.kapbc.gr/ανακοινωση-κ-α-π/

Σας το μεταφέρω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Π.
Δελτία Τύπου
Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι οι αρμόδιοι του συλλόγου της ΤΡΙΠΛΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ (TRIPLE CROWN) αρνήθηκαν να συναινέσουν στην αλλαγή διεξαγωγής της ώρας του μεταξύ μας αγώνα Παμπαίδων (παρά την σχετική συναίνεση της ΕΣΚΑ) ώστε να μπορέσει να αγωνισθεί το σύνολο των αθλητών μας που διαγωνίζεται σε επίσημες εξετάσεις ξένων γλωσσών την ώρα του αγώνα.

Η στάση αυτή μάλιστα, χωρίς επαρκή αιτιολογία, δεν προάγει το αθλητικό πνεύμα ούτε τις σχέσεις των σωματείων, διότι δυστυχώς μερικοί ασυνείδητοι αγνοούν την ουσία και τις ιδέες του αθλητισμού.


Επειδή το θέμα είναι πολύ ΣΟΒΑΡΟ , σας μεταφέρω ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο ενός αγαπητού Φίλου - αγανακτισμένου Γονιού μετά τα χθεσινά γεγονότα στον αγώνα Triple Crown (Παναθηναϊκός δηλαδή .. ) με την ΚΑΠ (Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής) :

“Give us a fucking chance you son of a bitch…”

Ο αγώνας για το τουρνουά Παμπαίδων (παιδιά μέχρι 15 ετών) της ΕΣΚΑ μεταξύ των ομάδων της Τριπλής Κορώνας και της Αγίας Παρασκευής έγινε τελικά όπως είχε προγραμματιστεί. Οι υπεύθυνοι των παιδικών τμημάτων του μπασκετικού Παναθηναϊκού επέμεναν μέχρι τέλους στην άρνησή τους για ολιγόωρη (!) έστω αναβολή του αγώνα, παρ’ όλο που ήξεραν πολύ καλά ότι η αντίπαλη ομάδα θα κατέβαινε ελλιπής, καθώς πολλά παιδιά της την ώρα του αγώνα έδιναν εξετάσεις Lower! Προτίμησαν να παίξουν στα σίγουρα, παρά στα ίσια.

Η Αγία Παρασκευή αναγκάστηκε να κατέβει ελλιπής, με πολλά παιδιά μικρότερων ηλικιών και τελικά έχασε, παρ’ ότι τα παιδιά που έπαιξαν μας γέμισαν χαρά γιατί τα έδωσαν όλα. Κανένα πρόβλημα με την ήττα. Η ομάδα θα μπορούσε να χάσει ακόμα και αν κατέβαινε πλήρης γιατί ο αντίπαλος είναι μια πραγματικά καλή ομάδα!

Μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι ρώτησαν τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού ποιος ήταν ο σοβαρός λόγος που αρνήθηκαν την ολιγόωρη αναβολή. Η αλαζονική απάντηση ήταν ότι η ηγετική ομάδα των παιδικών τμημάτων του Παναθηναϊκού έχει προηγούμενα με την διοίκηση της Αγίας Παρασκευής επειδή πέρσι τόλμησε (!) να μην δώσει έναν αθλητή της στα παιδικά του Παναθηναϊκού με ελεύθερη (δωρεάν) μεταγραφή!!!

Όταν το έμαθα έγινα έξαλλος. Όχι με την ήττα, αλλά με την απάντηση. Θύμωσα πολύ, τσαντίστηκα, νευρίασα, εξοργίστηκα!

Τώρα που γράφω αυτά είμαι αρκετά πιο ήρεμος, εκείνη την στιγμή όμως μου ήρθε στο μυαλό μια σκηνή από την ταινία ‘Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν’. Είναι μια σκηνή κατά την απόβαση, τότε που οι Γερμανοί πολυβολητές τραυματίζουν και σκοτώνουν κατά δεκάδες τους Αμερικανούς που αποβιβάζονται στην ακτή: Αμερικανοί τραυματιοφορείς προσπαθούν να βοηθήσουν ένα βαριά τραυματισμένο στρατιώτη που κείται στο χώμα και ενώ είναι στην μέση της προσπάθειας, ο Γερμανός πολυβολητής ρίχνει μια ριπή και τον αποτελειώνει. Τότε ο Αμερικανός τραυματιοφορέας φωνάζει: ‘Give us a fucking chance you son of a bitch’.

Επειδή λοιπόν εμείς εκεί στα παιδικά του μπάσκετ της Αγίας Παρασκευής ασχολούμαστε με το μπάσκετ όχι για να γίνουν τα παιδιά μας πρωταθλητές και να πάρουν μετάλλια και bonus , αλλά για να μάθουν τη αξίες της προσπάθειας, της βελτίωσης, της ομαδικότητας, της συμμετοχής, της φιλίας, του σεβασμού στον άλλον, της άμιλλας, της εντιμότητας και της προσφοράς, θα εξακολουθήσουμε να πηγαίνουμε τα παιδιά μας σε προπονήσεις και αγώνες ακόμα και αν αυτά γίνονται στις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου γιατί δεν υπάρχουν ελεύθερες ώρες στο κλειστό του δήμου, ακόμα και αν γίνονται σε γήπεδα με θερμοκρασία 2 βαθμών, ακόμα κι αν γίνονται στο ανοικτό της Νότου με ψιλόβροχο, ακόμα κι αν ο αντίπαλος κουρελιάζει το fair play.

Και είμαι σίγουρος ότι τα ίδια πιστεύουν και τα ίδια κάνουν χιλιάδες γονείς σε όλη την Ελλάδα, γιατί πάνω από όλα θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν καλοί άνθρωποι και καλοί πολίτες.

Εξ ονόματος όλων αυτών των γονέων θέλω να πω σε κάθε ‘επαγγελματία’ του παιδικού αθλητισμού που δυστυχώς έχει τα ίδια ‘μυαλά’ με αυτά των υπεύθυνων των παιδικών τμημάτων του μπασκετικού Παναθηναϊκού, κάτι παρόμοιο με αυτό που είπε ο Αμερικανός τραυματιοφορέας στη ταινία:

Δεν μας πειράζει να χάνουμε, αλλά give us a fucking chance ρε son of a bitch...


m-papous
QUOTE (Final 4 @ May 21 2017, 15:32 ) *
Δεν μας πειράζει να χάνουμε, αλλά give us a fucking chance ρε son of a bitch...[/i]


Αν σου δώσει την ευκαιρία μπορεί και τα την αρπάξεις.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Αλλά από τη στιγμή που κατεβάζουν δύο ομάδες, την μία ψευδεπίγραφη και τους δώσαν και το "αναπτυξιακό" και οι άλλοι κατεβαίνουν και παίζουν, θα πρέπει όχι να τα έχουν στο νού τους αλλά να τα έχουν σίγουρα.

QUOTE (NoExcuses @ May 21 2017, 13:02 ) *
Θα συμφωνήσω, 15 λεπτά ηταν η ζώνη, πολυ δουλεμένη.. 3-2,2-3 λίγο 2-1-2 ... την άποψη μου για αυτο δε θελω να τη καταθέσω, συγχαρητήρια λοιπόν στηνΑΕΝΚ και στο κοουτς Λαδικο...

Αφού δεν έχουν ούτε την τόλμη αλλά ούτε και τους διαιτητές να τα εφαρμόσουν, ας τα αφήσουν όλα ελεύθερα.
Έτσι κι αλλιώς κοροιδεύουν τον κόσμο και τους εαυτούς τους ότι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη.
dream04
QUOTE (m-papous @ May 21 2017, 15:12 ) *
Αν σου δώσει την ευκαιρία μπορεί και τα την αρπάξεις.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Αλλά από τη στιγμή που κατεβάζουν δύο ομάδες, την μία ψευδεπίγραφη και τους δώσαν και το "αναπτυξιακό" και οι άλλοι κατεβαίνουν και παίζουν, θα πρέπει όχι να τα έχουν στο νού τους αλλά να τα έχουν σίγουρα.


Αφού δεν έχουν ούτε την τόλμη αλλά ούτε και τους διαιτητές να τα εφαρμόσουν, ας τα αφήσουν όλα ελεύθερα.
Έτσι κι αλλιώς κοροιδεύουν τον κόσμο και τους εαυτούς τους ότι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη.

Θα ήθελα να πετάξω το μπαλάκι στη διοργανώτρια ΕΣΚΑ.
Οι εξετάσεις την συγκεκριμένη ημερομηνία είναι γνωστές εδώ και αρκετό καιρό.
Θα μπορούσε να ορίσει τα παιχνίδια τη Δευτέρα 22/5/17.
Κάτι βρωμάει στο βασίλειο της ΕΣΚΑ!!!!!
storm2
Δεν υπήρχε καμμία αιτιολογία/δικαιολογία για την γηπεδούχο να μην δεχθεί το αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας.
Δεν είναι τα 14χρονα επαγγελματίες. Δηλαδή αν ή γηπεδούχος ομάδα είχε αντιστοιχο θέμα θα έλεγε στα παιδιά της να μην δώσουν εξετάσεις Αγγλικών; Δεν θα έβαζε τον αγώνα σε διαφορετική ώρα;

Αντίστοιχο αίτημα ικανοποιήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική και έπαιξαν οι ομάδες αργότερα!
Οπως και να έχει οι αθλητές σίγουρα δεν φταίνε, μπράβο για την πρόκριση τους.

Και από την άλλη δεν θεωρω ότι θα πρέπει να ζητάνε λεφτά οι ομάδες και να "δένουν" τα παιδιά. Είναι νόμιμο αυτο;
Οι ομάδες πληρώνονται από τους Γονείς για τις συνδρομές τους, για τις εμφανίσεις κλπ δεν προπονούν τα παιδιά δωρεάν.

Και στα 2 θέματα ΕΣΚΑ & ΕΟΚ θα μπορούσαν αν ήθελαν να επιληφθούν των θεμάτων.
storm2
Ο παναθηναικος ειναι η τεταρτη ομαδα που προκριθηκε στο final4, αφου νικησε στην παραταση τον δουκα 60-57.
Final 4
Μάλιστα ..!
Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες !
Να γίνουν καθαρά και ανταγωνιστικά παιχνίδια. !
Με τελικό νικητή τα Παιδιά !
Το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ !
Flinafim
Αναμενόμενα όλα...οι τρεις εχουν τις ιδιες πιθανοτητες...θα εξαρτηθεί απο τα διασταυρωματα.
m-papous
Κάτι άσχετο.

Προταθλήτρια στα μίνι 2004 η Δάφνη Δαφνίου. Συγχαρητήρια. Μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος. Κι ας είχε την εύνεια ίσως λόγω φιλοξενείας.
Απ' την άλλη ο Δούκας αφού έκανε την υπέρβαση και κράτησε τους περσινους πρωταθλητές στους 34 πόντους και τους ανάγκασε στην πρώτη τους ήτα δεν ξέρω μετά από πόσα χρόνια, αποδείχθηκε πως το μπάσκετ παίζεται με 5 και όχι με έναν.
Όταν έχεις τον ψηλότερο παίχτη του τουρνουά, τον πιο γρήγορο, τον ψηλότερο άσο, με μέσο όρο ύψους πεντάδας τουλάχιστον 1,75 και παίζεις ένας εναντίον πέντε, έχεις μείνει στην προιστορική εποχή, και μπορείς να καταλάβεις εύκολα γιατί οι μικρές εθνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια (αν κάνεις τη συσχέτιση) είναι αυτές που είναι.
storm2
Το Final 4 των Παμπαίδων 2002 (περιστερι, αενκ, τριπλη κορωνα, παναθηναικος) θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27-28/5.
Δευτέρα το μεσημέρι στις 12.00 η κλήρωση στα γραφεία της ΕΣΚΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 60-57 (κδ 53-53)
Τα δεκάλεπτα:14-12,18-27,32-37,53-53, παρ. 60-57

Παναθηναϊκός (Κωστόπουλος):Δαέλης 14(2), Ραλλάτος 1, Καλιανιώτης 3,Τσιόλιας, Πατρινός Γ. , Κουφόπουλος , Πολύζος 8, Ζέτος 14, Σίνος , Πατρινός Π. 4 , Καραμαλέγκος 16, Βασιλόπουλος

Δούκας (Μελετιάδης): Πετρίδης 5, Γκανούρης, Φούρκας, Κωστόπουλος Β. Κωστόπουλος Α. 39(6), Βλάχος 1, Μαστόρος 8(2), Κωστόπουλος Χ.4 , Κιούσης, Μπίνος, Γιαννόπουλος , Ζώτος .
kaligkaris
Και λίγο παρασκήνιο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεόκοποι….

1) Ο ΠΑΟ Β ή ΠΑΟ γιαλαντζί ή Τριπλή Κορώνα ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε την, δεν επέτρεψε την αλλαγή του αγώνα με την ΚΑΠ επειδή πέρυσι δεν παραχώρησε στον κανονικό ΠΑΟ τσάμπα όπως ήθελε (και κανονικά θα έπρεπε) τον Κωστόπουλο Αναστάση και τα αδέλφια του (άλλοι δύο), όλοι 2002. Όπως διάβασα εδώ φυσικά!

2) Φυσικά ο ΠΑΟ να βάλει το χέρι στην τσέπη ούτε λόγος, αλλά και η ΚΑΠ ανένδοτη έπρεπε να πέσει το κασέρι !! Κατά τα φαινόμενα!

3) Το κασέρι το έριξε όπως ακούστηκε και σύμφωνα με το αποτέλεσμα, από τον Δούκα ο κύριος Ζερβός !! μεγάλος χορηγός και εξυγιαντής του αθλήματος και στις μικρές κατηγορίες!! Αυτός τουλάχιστον δεν "χρυσοπληρώνεται" μόνο όταν αποδεσμεύει οποιασδήποτε δυναμικότητας παίκτη αλλά τουλάχιστον "πληρώνει" και για αγορά. Αδιάφορο αν μιλάμε για 15χρονα. Οπότε καπάρωσε και τους τρεις αδελφούς για τις τάξεις του ΑΣΕ Δούκας.

4) Ο ΠΑΟ έχασε τον παίκτη που τον πήρε ο ανταγωνισμός και με τους 39 πόντους του Αναστάση παραλίγο να κάνει την ζημιά σήμερα στην ομάδα που τον ήθελε διακαώς πλην τζάμπα από την ΚΑΠ.

5) Τώρα θα μου πείτε καλά!! Ο ΠΑΟ Β (τριπλή Κορώνα) που κόπτεται για την «αδικία της ΚΑΠ» (την οποία και εκδικήθηκε) στον ΠΑΟ Α, αν φανερά κάνουν τέτοιες αλλαξο....λιές ο ένας για τον άλλο, φανταστείτε τι κάνουν στα κρυφά!!

Τι είπατε για την χειραγώγηση του αθλήματος??? Η ΕΣΚΑ ακούει ? η ομοσπονδία μήπως?
Κύριε Μπασιούρη είστε εδώ ??

6) Φυσικά και η ΚΑΠ δεν είναι αθώα του αίματος. Όλοι θέλουν να παίρνουν τζάμπα και να δίνουν με ανταλλάγματα. Πάντα καταφέρνει να μένει στο Α παιδικό με κάποιες αναπάντεχες νίκες !! συνήθως από ομάδα Βορείων Προαστίων που φέτος είναι και στο final 4 των παμπαίδων.

7) Προς όλους τους γονείς που έχουν παιδιά στα αναπτυξιακά :
Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, ποτέ μα ποτέ υπογραφή σε οποιοδήποτε σύλλογο για το δελτίο του παιδιού χωρίς την ταυτόχρονη συνυπογραφή σε απλό ιδιωτικό συμφωνητικό ότι το παιδί θα παίξει εκεί μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Αν δεν δέχονται να υπογράψουν συμφωνητικό, πάρτε το παιδάκι σας και σε άλλη παραλία!

Αυτά τα λίγα ….
ggrilik
QUOTE (kaligkaris @ May 22 2017, 01:39 ) *
Η ΕΣΚΑ ακούει ? η ομοσπονδία μήπως?


m-papous
QUOTE (kaligkaris @ May 22 2017, 01:39 ) *
1) Ο ΠΑΟ Β ή ΠΑΟ γιαλαντζί ή Τριπλή Κορώνα ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε την, δεν επέτρεψε την αλλαγή του αγώνα με την ΚΑΠ επειδή πέρυσι δεν παραχώρησε στον κανονικό ΠΑΟ τσάμπα όπως ήθελε (και κανονικά θα έπρεπε) τον Κωστόπουλο Αναστάση και τα αδέλφια του (άλλοι δύο), όλοι 2002. Όπως διάβασα εδώ φυσικά!

Μία διευκρίνηση. Ο ΠΑΟ Β μέχρι τους παίδες είναι άλλο μαγαζί. Του PAO BC. Μέχρι παμπαίδες ο ΠΑΟ Α είναι ο ερασιτέχνης. Τα παιδοεφηβικά ανέλαβε ο PAO BC και έχει 2 ομάδες. Άρα ο Κωστόπουλος φέτος θα έπαιζε με 3C και του χρόνου με ΠΑΟ Α.
jhantzop
FINAL FOUR ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2002
Κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου, Περιστέρι

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/5
10:30 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ
12:30 ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/5
10:30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
12:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ας "ελπίσουμε" πως δεν θα κερδίσουν και στα δύο οι "τυπικά" φιλοξενούμενοι...
Flinafim
QUOTE (jhantzop @ May 22 2017, 13:47 ) *
FINAL FOUR ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2002
Κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου, Περιστέρι

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/5
10:30 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ
12:30 ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/5
10:30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
12:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ας "ελπίσουμε" πως δεν θα κερδίσουν και στα δύο οι "τυπικά" φιλοξενούμενοι...

κριμα να πεσουν στον ημιτελικο οι δυο καλυτερες ομαδες....
Gkos
QUOTE (jhantzop @ May 22 2017, 13:47 ) *
FINAL FOUR ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2002
Κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου, Περιστέρι

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/5
10:30 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ
12:30 ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/5
10:30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
12:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ας "ελπίσουμε" πως δεν θα κερδίσουν και στα δύο οι "τυπικά" φιλοξενούμενοι...


Είσθε αντιπαναθηναικός ;
jhantzop
QUOTE(Gkos @ May 22 2017, 15:57 ) *
Είσθε αντιπαναθηναικός ;


Είμαι Παναθηναϊκός... ακριβώς γι' αυτό...
m-papous
QUOTE (ggrilik @ May 22 2017, 02:26 ) *

Ο ένας από τους μάπετ δεν μοιάζει στον Μπακογιώργο?
Gkos
Αχαχαχα
storm2
Ο κανονισμός μεταγραφών
http://eska.gr/wp-content/uploads/2017/05/KANONISMOS-3.pdf
storm2
Περιστερι - τριπλη κορωνα: 67-78.
storm2
ΑΕΝΚ ΠΑΟ 46-73 (17-20, 26-33, 36-52, 46-73)

πρασινος τελικος στους παμπαιδες: παο εναντιον τριπλης κορωνας στις 12.30
δυο ωρες νωριτερα στον μικρο τελικο αγωνιζονται το περιστερι με την αενκ.
m-papous
Μπαλτάκος vs Γιαννακόπουλος μια μέρα μετά τη ΓΣ και τα instagram.

Τελικά η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία!!!
Gkos
Για τις αναμετρησεις δεν θα γραψει κανεις εξοσων παρευρεθηκαν;
Flinafim
Αν δεν ενδιαφέρεσαι για την αμυνα καθολου, και 200 πόντους να βάλεις θα φας 201...οι πιο ομαδικοί πήγαν τελικό...
Ο αλλος ημιτελικός ανάξιος σχολιασμού...αποτέλεσμα των θεικών ορισμών-κληρώσεων;;;; της ΕΣΚΑ...
Υ.Γ 1 Ψιλοκηδεια για Περιστέρι,ας το ξαναδούν λιγο,χαραμίζεται καποιος
Υ.Γ 2 Με τον ιδιο ακριβως τροπο την πάτησε κι ο Δουκας στον προημιτελικό
Υ.Γ 3 Τριπλή κορώνα,η επιτομή της ομαδικότητας και της συνεργασίας..
Flinafim
Μακραν η καλύτερη ΟΜΑΔΑ το πήρε πανηγυρικά....συγχαρητήρια στον προπονητή και στους αθλητες που εχουν φτιάξει ενα γυμνασμένο συνολο στο οποιο δεν ξεχωρίζει καποιος ιδιαίτερα αλλα ακριβως εκει υπερτερούν....
polykos
Απο τα 2 τελευταία ποσταρίσματα κατάλαβα οτι ο Νότιος Παο (που προπονείται στον Βορρά) κέρδισε τον τελικό.
Η έκανα λάθος????
m-papous
QUOTE (polykos @ May 28 2017, 23:54 ) *
Απο τα 2 τελευταία ποσταρίσματα κατάλαβα οτι ο Νότιος Παο (που προπονείται στον Βορρά) κέρδισε τον τελικό.
Η έκανα λάθος????

Για να παίξουν σαν ΠΑΟ στους παίδες, θα πρέπει να πάρουν μεταγραφή. Φαντάζεστε να μουλαρώσει ο Μπαλτάκος και να μην τους πάρει;
tiramola
kerdise i pio konti omada tin pio psili giati eixe arxi kai telos san omada...iksere ti ekane mesa sto gipedo me polu kala
playmaker eno o panathinaikos ao den eixe playmaker klasiko kai htan stigmes poy exanan tin mpala kai den mporousan na perasoun to kentro.....poles lathos pases kai kakes epiloges...eleipe ena playmaker....(upirxe ena polu kalo playmaker tou 2003 alla ton eixe o kostopoulos ston paggo kai den epekse katholou......)aksia o pao bc to sikose......
storm2
Δίκαιη η 1η θέση της Τριπλής Κορώνας που πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις απέναντι στο γηπεδούχο Περιστέρι και στον Παναθηναικό.

Ο Παναθηναικός δεν ξεκίνησε πολύ καλά με την ΑΕΝΚ, αλλά βρήκε τα πατήματά του στο β ημίχρονο.
Στον Τελικό ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Ηδη 3-4 αθλητές από τις σελίδες τους στο Facebook ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν στο Παιδικό.

Το Περιστέρι δεν έπιασε την απόδοση που έπρεπε στον ημιτελικό με την Τριπλή. Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές στο ρόστερ, οπότε η όποια κακή μέρα ενός βασικού παίκτη στοιχίζει στην ομάδα.

Η ΑΕΝΚ προσπάθησε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο με Παναθηναικό και κόντραρε τους πράσινους. Η συνέχεια δεν ήταν η ίδια...

Στον μικρό Τελικό Περιστέρι-ΑΕΝΚ πεσμένες και οι 2 ομάδες ψυχολογικά - δεν πρόσφεραν κάτι ιδιαίτερο.
Το Περιστέρι δεν κέρδισε εύκολα. (στο ημίχρονο η διαφορά ήταν στους 2 πόντους, στην τρίτη περίοδο η διαφορά ήταν στους 4)

Ανεξάρτητα από την κατάταξη των θέσεων, είναι σημαντικό ότι τα παιδιά κέρδισαν την εμπειρία του Final4 και αγωνίσθηκαν απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Αξίζουν σε όλους (αθλητές, προπονητές, ομάδες) συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και έφτασαν τόσο ψηλά. Να θυμίσουμε ότι 120 ομάδες περίπου ξεκίνησαν στην πρώτη φάση... το να φτάνεις στους 4 μόνο περήφανο μπορεί να σε κάνει, και σου δίνει κίνητρο για να προσπαθήσεις περισσότερο και να βελτιωθείς. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε μόλις για 14-15άχρονα παιδιά.
jhantzop
Τελικά κέρδισε ο Παναθηναϊκός...
m-papous
QUOTE (jhantzop @ May 29 2017, 13:23 ) *
Τελικά κέρδισε ο Παναθηναϊκός...

Αφού κατάφερε να αποκλείσει τα Μελίσσια!!!
Gkos
Στις καρδιες μας τα Μελισσια δεν χασανε...
storm2
QUOTE (jhantzop @ May 29 2017, 13:23 ) *
Τελικά κέρδισε ο Παναθηναϊκός...


Είχες κάνει την πρόβλεψη από την πρώτη στιγμή για τον "πράσινο" Τελικό. Respect!
dream04
QUOTE (storm2 @ May 29 2017, 12:03 ) *
Είχες κάνει την πρόβλεψη από την πρώτη στιγμή για τον "πράσινο" Τελικό. Respect!



Ακούγονται κάποιες φήμες οτι η ΕΣΚΑ, σκέφτεται να κάνει Γ κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ και Εφήβων.
Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;;;
dontshoottheref
εχουν πει για του χρόνου ώστε να μπει στην φετινή προκήρυξη το πως θα δημιουργηθεί .. δεν ξέρω αν θα αποφασίσουν να το κάνουν απο φέτος τελικά
coach_k
Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αναζητά παιδιά φοιτητές και παιδιά που θέλουν παίξουν μπάσκετ για ηλικίες Εφηβικού 1999-2000-2001 και Παιδικού 2002-2003.
Πληροφορίες: 6970645247 ή στο mail: aekperisteriou@yahoo.gr

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.