Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Milwaukee Bucks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
giorgos14
Milwaukee Bucks






The future is now


Πρόγραμμα Αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015): 41-41

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2014-2015):
Πόντοι: Brandon Knight 17.8 - Michael Carter-Williams 14.1 - Khris Middleton 13.4
Ριμπάουντ: Zaza Pachulia 6.8 - Giannis Antetokounmpo 6.7 - Larry Sanders 6.1
Ασίστ: Michael Carter-Williams 5.6 - Brandon Knight 5.4 - Kendall Marshall 3.1
Κλεψίματα: Michael Carter-Williams 2.0 - Brandon Knight 1.6 - Khris Middleton 1.5
Κοψίματα: John Henson 2.0 - Larry Sanders 1.4 - Giannis Antetokounmpo 1.0
Ευστοχία %: John Henson 56.6 % - Jorge Guttierez 55.6% - Larry Sanders 50%
Χρόνος συμμετοχής: Brandon Knight 32.5 - Giannis Antetokounmpo 31.4 - Michael Carter-Williams 30.3

Πιθανή 5άδα:

Carter-Williams Middleton Antetokounmpo
Parker Monroe


Πάγκος:
PG: Greivis Vasquez, Jorge Gutierez, Tyler Ennis
SG: O.J Mayo, Jerryd Bayless, Rashard Vaughn, Charlie Westbrook
SF: Chris Copeland, Damien Inglis, Marcus Landry
PF: Josh Powell, John Horford
C: John Henson, Miles Plumlee, Johny O'Bryant

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks:Rashard Vaughn (#17, πρώτος γύρος), Norman Powell (#16,δεύτερος γύρος)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Monroe (FA), Copeland (FA), Middleton (ανανέωσε), Vasquez (με ανταλλαγή από Raptors), Charlie Westbrook (FA)

Έφυγαν: Norman Powell (με ανταλλαγή σε Raptors), Ersan Ilyasova (με ανταλλαγή σε Pistons), Caron Butler (FA), Shawne Williams(FA), Zaza Pachulia (ανταλλαγή σε Mavericks), Jared Dudley (με ανταλλαγή σε Wizards), Brandon Knight (με ανταλλαγή σε Suns), Kendall Marshall (ανταλλαγή σε Suns), Kenyon Martin (FA), Larry Sanders (FA), Nate Wolters (FA), Chris Johnson (FA)

Παρουσίαση ομάδας
Στις 30 Απριλίου οι Bucks έχαναν με κάτω τα χέρια από τους Bulls στο 6ο ματς του πρώτου γύρου των playoff σε μια επεισοδιακή χρονιά. Η σεζόν ξεκίνησε με τον Knight για ηγέτη, την ανυπομονησία όλων να δουν τον Parker να παίζει και με την ελπίδα ο Sanders να θυμίσει κάποια στιγμή τον παλιό του εαυτό ενώ ολοκληρώθηκε με τον Carter-Williams στον άσσο, τον Middleton να σκοράρει προσπαθώντας να καλύψει το κενό του Knight και του Parker και τον Sanders να είναι πλέον βετεράνος. Τη θέση του σεντερ κάλυπτε ο φτωχός πλην τίμιος Zaza Pachulia, ενώ στο salary cap φαινόταν ότι υπήρχε και παίκτης Ilyasova στο ρόστερ των Bucks. Οι κινήσεις στην offseason ήταν κυρίως η αντικατάσταση αυτών. Ο Zaza στους πληγωμένους, από την χυλόπιτα του Ντεαντρε, Mavericks και ο Ilyasova στους Pistons, άνοιξαν το χώρο ώστε να έρθει ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της αγοράς φέτος, ο Greg Monroe που απέρριψε τους Knicks, γιατί θεώρησε ελκυστικότερο το νεανικό σύνολο του Milwaukee. Δημιουργήθηκε έτσι μια πολύ δυνατή πεντάδα που θα αποτελείται απο ψηλή και αθλητική περιφέρεια χάρη στους Carter-Williams, Antetokounmpo, Middleton αλλά και τους Parker, Monroe, που έχουν ιδιαίτερη επαφή με το καλάθι. Υπέγραψαν επίσης τον Copeland, που μαζί με Vasquez, Mayo και Henson αποτελούν αξιοπρεπές second unit, ενώ υπάρχει και ο ρούκι Vaughn.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του NBA μαζεμένα σε μια ομάδα η οποία έχει τη τύχη να βρίσκεται στην ανατολική περιφέρεια αλλά την ατυχία να βρίσκεται στη πιο δύσκολη division. Η central division περιλαμβάνει εκτός των Bucks, τους Cavaliers του Lebron, τους Bulls, τους Pacers με τον George υγιή και τους Pistons. Ίσως οι τρεις πιο ισχυρές ομάδες τις ανατολής αντίπαλοι των Βucks, οι οποίοι όμως μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στη πρώτη πεντάδα της ανατολής και τη δυνατότητα να έχουν έναν πιο βατό αντίπαλο στο 1ο γύρο.

Οι αισιόδοξοι φίλοι των Bucks κάνουν λόγο για τελικούς της Ανατολής ενώ οι απαισιόδοξοι για είσοδο στα playoff. Σίγουρα ούτε το ένα είναι εύκολο, ούτε το άλλο πιθανό. Μια λογικά αναμενόμενη πορεία για τους φετινούς Bucks είναι η κόντρα με κάποιον ισχυρό αντίπαλο στους ημιτελικούς της Ανατολής και ο δύσκολος αποκλεισμός. Στο μέλλον πάντως είναι σίγουρο ότι θα περιλαμβάνεται το όνομα των Bucks στις ομάδες που θα διεκδικούν την είσοδο στους τελικούς του NBA.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Jabari Parker
Η προηγουμένη χρονιά ξεκίνησε με το μεγάλο δίλημμα Wiggins ή Parker, o πρώτος έκανε πολύ καλή χρονιά, αλλά ο τραυματισμός του Parker δεν βοήθησε στο να δοθεί απάντηση στην εύκολη ανακήρυξη του Wiggins ως ROY. Οι Βucks τον επέλεξαν στο νο2 του ντράφτ του 2014 θεωρώντας ότι βρήκαν στο πρόσωπο του τον σκόρερ που θα ηγηθεί της νεανικής ομάδας που χτίζουν και ότι θα αποτελούσε την ανταμοιβή τους για τα χρόνια που πέρασαν στην αφάνεια και στις τελευταίες θέσεις του ΝΒΑ. Η χρονιά ξεκίνησε και ο Parker ακολουθεί τις προπονήσεις κανονικά. Το υλικό της ομάδας δίνει τη δυνατότητα στον Parker να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλα,να δίνει σκορ στην ομάδα του, αφήνοντας τη βρώμικη δουλειά στους υπόλοιπους τέσσερις. Μένει να φανεί αν το ντραφτ του 2014 θα είναι το πρώτο εδώ και πολλά χρόνια που τα δύο πρώτα draft picks θα γίνουν stars (αν υποθέσουμε ότι ο Wiggins είναι τέτοιος) ή αν ο Jabari μπει στη μακρά λίστα των παικτών που βρέθηκαν σε μια από τις πρώτες θέσεις του draft, αλλά δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες (Kwame Brown, Jay Williams, Darko Milicic, Emeka Okafor, Andrew Bogut, Andrea Bargani, Greg Oden, Michael Beasly, Hasheem Thabeet, Derrick Williams, Kidd-Gildchrist, Anthony Bennet)

Προπονητής
Ο Jason Kidd. All-star playmaker, ανέλαβε τους Νετς αμέσως μόλις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με το ξεκίνημα να μην είναι ιδανικό(9-19) αλλά τη συνέχεια αρκετά καλύτερη κλείνοντας τη σεζόν με ρεκόρ 44-38. Αποκλείστηκε στον 2ο γύρο των playoff από τους Miami Heat. Οι φήμες λένε ότι ξεκίνησε να συζητάει με τους Μπακς, οι οποίοι και τον απέκτησαν δίνοντας 2 ντραφτ πικς 2ου γύρου (2015,2019) στους Νετς, όταν απορρίφθηκε το αίτημα του να έχει μεγαλύτερη εξουσία από τον GM των Νετς. Η περσινή χρονιά στην οποία οδήγησε τους bucks στα playoff σίγουρα θεωρείται πετυχημένη.

Έχοντας το νεανικό αλλά καλό ρόστερ των bucks στα χέρια του, ο Kidd είναι σε θέση να ωριμάσει προπονητικά καθώς οι παίκτες του ωριμάζουν μπασκετικά. Σίγουρα οι εποχές που οι Βucks είχαν προπονητή για tanking ανήκουν στο παρελθόν όμως το γεγονός ότι οι στόχοι της ομάδας δεν περιλαμβάνουν πρωταθλητισμό ακόμα, δίνει τη δυνατότητα στον Kidd να εξελίξει τους νέους παίκτες της ομάδας, αλλά να βρει και τη χημεία και να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που θα οδηγήσουν σε μελλοντικές επιτυχίες.

Θέλω να ρωτήσω τον... John Hammond (GM)
... Πώς θα καταφέρει να κρατήσει όλους αυτούς που μαζεύει τα τελευταία χρόνια όταν θα έρθει η ώρα να ανανεώσουν με πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια από τα υπάρχοντα;

Πρόβλεψη νικών: 48-33
Conference rank: 5
Division rank: 4

RipCity
ψιλοκαλός αυτός ο Αντετοκούνμπο!
SG3ptshooter


Γυρνάει την Τετάρτη ο Jabari. Συνεχίζει να προβληματίζει το πως και τι, γιατί στην τακτική τους που βλέπω τώρα, δεν ξέρω ποιο ρόλο γίνεται να προορίζουν ακριβώς για τον Parker και τι αποτελέσματα φέρνει αυτό στη συμπεριφορά των υπόλοιπων. Και άριστα προετοιμασμένοι να είναι να τον χωνέψουν, θα πάρει λίγο/κάποιο χρόνο λογικά να φτάσουν στην απαιτούμενη συνοχή σαν πρώτη πεντάδα.

Ένα κείμενο του Παπαδογιάννη που έφτασε στην οθόνη μου χτες με άφησε λίγο κάγκελο. Αν καταντήσω έτσι ελπίζω απλά να σταματήσω να ακολουθώ τα sports.
Germany96
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 3 2015, 14:56 ) *
...Γυρνάει την Τετάρτη ο Jabari. Συνεχίζει να προβληματίζει το πως και τι, γιατί στην τακτική τους που βλέπω τώρα, δεν ξέρω ποιο ρόλο γίνεται να προορίζουν ακριβώς για τον Parker και τι αποτελέσματα φέρνει αυτό στη συμπεριφορά των υπόλοιπων. Και άριστα προετοιμασμένοι να είναι να τον χωνέψουν, θα πάρει λίγο/κάποιο χρόνο λογικά να φτάσουν στην απαιτούμενη συνοχή σαν πρώτη πεντάδα.

Ένα κείμενο του Παπαδογιάννη που έφτασε στην οθόνη μου χτες με άφησε λίγο κάγκελο. Αν καταντήσω έτσι ελπίζω απλά να σταματήσω να ακολουθώ τα sports.

Λογικά θα πέσουν οι (πολύ μεγάλοι μέχρις στιγμής) χρόνοι συμμετοχής (και τα νούμερα) κυρίως του Γιάννη και του Middleton. Η συνοχή των Bucks ως τώρα, αμυντικά κυρίως, είναι για τα σκυλιά οπότε δεν είναι ότι θα χαλάσει και κάποια επιτυχημένη συνταγή. Ουσιαστικά πως θα βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι ούτε κι εγώ το βλέπω πάντως (ΟΚ θα μπουν κάποια κιλά παραπάνω στην θέση 4 αλλά τον Jabari δεν τον λες και εξολοθρευτή αμυντικά, μάλλον το αντίθετο).

Πιστεύω ότι θα χρειαστεί αρκετό χρόνο το Milwaukee ώστε να φτάσει στα περσυνά αμυντικά επίπεδα, προς το παρών έχουν σοβαρά θέματα και μέσα στην ρακέτα και ακόμα σοβαρότερα στα τρίποντα από την weak side όπου εκεί τα πηγαίνουν πραγματικά αισχρά.

Όσο περνά η σεζόν δεν γίνεται να μην βελτιωθούν πάντως, έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία ο Kidd και θα επιμείνει σε αυτήν, πέρυσι υπήρξαν θετικά δείγματα και φέτος δε νομίζω ότι θα παραμείνουν τόσο πλαδαροί και ασυντόνιστοι στα recovers.

Σε μια πιο θετική νότα ο Γιάννης στα πρώτα τρία ματς έχει ευστοχήσει σε όσα τρίποντα πέρυσι πετύχαινε σε 35 ματς! Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σκούζει ο Παπαδογιάννης για ακροβολισμούς του Γιάννη στις γωνίες blink.gif και κάτι μεταξύ τρίτης και πέμπτης επιλογής στην επίθεση των Bucks την στιγμή που έχει 25.3% usage (το μεγαλύτερο μεταξύ των βασικών επιλογών της ομάδας του), τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και τις περισσότερες προσπάθειες (και ανά αγώνα αλλά και ανά λεπτό) ανάμεσα στους συμπαίκτες του κι ενώ έχει ρόλο στα περισσότερα plays των Bucks με ένα σωρό τρόπους.


aegeansheed
Νομίζω από φέτος με το Eurobasket άρχισε να το δείχνει, ο Γιάννης έτσι όπως φαίνεται από τα πρώτα παιχνίδια φέτος, έχει βρει στυλ στο μακρινό σουτ δίνοντας αυτή την ψηλοκρεμαστή τροχιά στις προσπάθειές του. Το βλέπω με συνέπεια και παρατηρώ ότι αποδίδει επίσης κρίνοντας από τα στατιστικά. Πλέον σουτάρει με αυτοπεποίθηση από μέση και μακρινή απόσταση. Νομίζω από αυτούς τους Bucks έχει τις περισσότερες πιθανότητες, ας πούμε ελπίδες, προς το παρόν, να κληθεί στο φετινό All Star Game.

Παιχνίδι τους δεν έχω δει ακόμα, αλλά τώρα που επέστρεψε και ο Jabari, νομίζω σταματάει η αναζήτηση για μια ακόμα αγαπημένη -να παρακολουθείς- ομάδα φέτος μετά τους Magic και τους Warriors. Και οι Kings με Κουζινέτο άρεσαν, αλλά πού 'ν 'τος.

benchwarmer
Ανεξάρτητα με την πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής του Γιάννη (προσωπικά χαίρομαι κυρίως για την επαναφορά του τριπόντου στο παιχνίδι του, έχει ήδη ευστοχήσει σε όσα τρίποντα είχε πέρυσι όλη τη σεζόν!), νομίζω πως κάτι στον σχεδιασμό του Kidd δεν έχει δουλέψει καλά. Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου η προσθήκη του MCW στο υπάρχον ρόστερ. Δεν τους έχω παρακολουθήσει αρκετά για να ξέρω αν φταίει αυτό ή κάτι άλλο, αλλά σίγουρα τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν είναι τα αναμενόμενα..
RipCity
Το spacing είναι τραγικό στην επίθεση και αμυντικά ενώ υπάρχει τεράστιο potential είναι ασύνδετη η ομάδα. Προς το παρόν δεν είμαι πολύ φαν αυτού που έχει στο μυαλό του ο Kidd γιατί πράγματα δεν κολλάνε.
pan24
Ο MCW χαλαει ολη την επιθεση επειδη ειναι εντελως ασουτος με αποτελεσμα να χαλαει το spacing+οτι πολλες φορες η μπαλα κολλαει στα χερια του monroe που αν και βαζει ποντους πολλες φορες εξαιτιας του η επιθεση γινεται υπερβολικα στατικη και προβλεψιμη
Στην αμυνα ο monroe που παιζει αμυνα με τα ματια και ο parker που δεν σκιζεται κιολας κανουν ζημια
Αν μπορεσουν σε ενα trade να αλλαξουν mcw με καποιο pg με σουτ ανεβαινουν επιπεδο
Δεν ειναι κακος παικτης απλα δεν κολλαει στην ομαδα
Περιμενεις να τελειωσει και το διετες του monroe και βλεπεις που παει το πραγμα μεχρι τοτε
Ο γιαννης μου αρεσει μεχρι τωρα και αν συνεχισει ετσι σε 2-3 χρονια θα μιλαμε για παικτη στο τοπ-5 της θεσης του(και οχι μονο)
Το πλανο own the future δειχνει να εχει μελλον με την εξελιξη παρκερ και γιαννη αλλα δεν ξερω αν εχουν την αναμενομενη εξελιξη κατα ποσο θα μπορεσουν να τους κρατησουν οταν τελειωσουν τα rookie συμβολαια τους
Germany96
Όντως το trade Knight-MCW μέχρις στιγμής έχει αποδειχτεί αποτυχία σε όλα τα επίπεδα αγωνιστικά. Οικονομικά ο Knight ανανέωσε στο Phoenix με 70 εκ. για 5 χρόνια, λεφτά δηλαδή που μάλλον οι Bucks δεν θα σκέφτονταν να του δώσουν.

Επιθετικά η παρουσία του MCW όντως δημιούργησε τεράστια προβλήματα spacing, αφού από την βασική πεντάδα των Bucks μόνο ο Middleton έχει αξιόπιστο σουτ (και το εξαργύρωσε παίρνοντας αυτός το συμβόλαιο που δεν ήθελαν να δώσουν στον Knight). Είμαι ο πρώτος που χαίρομαι επειδή ο Γιάννης ξαναβάζει το τρίποντο στο παιχνίδι του αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι παίρνει το 72% των προσπαθειών του σε απόσταση μέχρι 3 μέτρων από το καλάθι και ακόμα τα νούμερα του στο τρίποντο φέτος (σε προσπάθειες και ευστοχία) είναι ελαφρώς παρακάτω από αυτά της rookie season του. Κι από την στιγμή που ο Γιάννης και ο MCW είναι ακλόνητοι στην βασική πεντάδα και το concept του Kidd δεν περιλαμβάνει stretch 4 είναι αναμενόμενα τα προβλήματα που προκύπτουν.

Αυτό το ρίσκο το ήξεραν από την αρχή ότι το έπαιρναν στους Bucks, δεν βλέπουν όμως να προκύπτουν και τα αντισταθμιστικά οφέλη στα οποία υπολόγιζαν. Οργανωτικά δεν τους έχει βοηθήσει ο MCW όσο περίμεναν, το Ass/FG του έχει μείνει σχεδόν ίδιο με αυτό που είχε στην Philadelphia (δηλαδή μιας ομάδας που έξυνε τον πάτο του βαρελιού της λίγκας σε ατομικό ταλέντο), ενώ το Ass/TO του έχει υποχωρήσει. Πρακτικά αυτό που βλέπουμε στο Milwaukee συχνότερα είναι τους παίκτες να περιμένουν την σειρά τους για να πάρουν τα plays που τους αναλογούν παρά οργανωμένες επιθέσεις με ροή.



Κι εντωμεταξύ αυτά δεν είναι καν τα σοβαρότερα προβλήματα των Bucks φέτος, η άμυνα και τα rebounds είναι που αποτελούν το φετινό Βατερλό τους. Έχουν κατρακυλήσει στην τελευταία θέση της λίγκας σε pace και όντως αυτό έχει ως ένα βαθμό να κάνει με την παρουσία του Monroe αλλά επιθετικά η παρουσία του είναι υπεραπαραίτητη για τους Bucks αφού χωρίς αυτόν στο παρκέ φαίνονται να χάνουν τελείως τον επιθετικό προσανατολισμό τους.

Ο κύριος λόγος για τον οποίον είναι η πιο αργή ομάδα του ΝΒΑ είναι γιατί δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να εξασφαλίσουν τα αμυντικά rebounds (προτελευταίοι στο ΝΒΑ) κι αυτό συνέβαινε και με τον Γιάννη στο 4 αλλά και με την επιστροφή του Jabari (που όντως δεν είναι ούτε κορυφαίος αμυντικός αλλά ούτε και rebounder), δυστυχώς οι συνεχείς βοήθειες και αλλαγές του Kidd στην άμυνα δεν τους βοηθάνε καθόλου και σε αυτό το τμήμα φέτος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ενώ πέρυσι ήταν πρώτοι στο ΝΒΑ στο να αναγκάζουν τον αντίπαλο σε λάθη, κερδίζοντας έτσι κατοχές και βγαίνοντας στο transition (που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά των παικτών τους), φέτος έχουν κατρακυλήσει στην 9η θέση (ειδικά στα κλεψίματα από 1οι πέρσι, έχουν φτάσει 19οι).

Οι συνεχείς βοήθειες και το ασφυκτικό κλείσιμο της άμυνας πάνω στην μπάλα δίνει στους αντιπάλους τους ελεύθερα σουτ στην weak side με ανησυχητικούς ρυθμούς (27η ομάδα σε περισσότερα δεχόμενα τρίποντα και 25οι σε ποσοστό % περιορισμού του τριπόντου για τους αντιπάλους της). Γενικά η άμυνά τους υποφέρει σε υπερθετικό βαθμό. Δεν μπορούν να εξασφαλίσουν rebounds, δέχονται τρίποντα αλλά και δίποντα (27η θέση) με τραγικά ποσοστά ευστοχίας ενώ στέλνουν και τους αντιπάλους τους στις βολές με εξαιρετική συχνότητα (26η θέση). Κοινώς χειρότερα δεν πάει, η φιλοσοφία του Kidd στο αμυντικό κομμάτι που πέρυσι τους ανέβασε επίπεδο, φέτος είναι η αχίλλειος πτέρνα τους. Δε νομίζω να συνεχίσουν σε τόσο αισχρά επίπεδα και πιστεύω ότι θα επιμείνουν όλη την σεζόν στις ίδιες αρχές που πέρυσι αποδείχτηκαν πετυχημένες. Στο τέλος της χρονιάς που θα γίνει η σούμα, θα κριθεί το αν θα εγκαταλείψουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού (ίσως και με ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή) ή αν θα αλλάξουν σημαντικά το υλικό τους.



Το 2017 εκπνέουν τα συμβόλαια του Γιάννη και του MCW και το 2018 του Jabari, προς το παρών αμείβονται και οι τρεις μαζί με 9,5 εκ τον χρόνο. Το πρώτο λάθος έγινε ήδη με τον Middleton και το μεγάλο συμβόλαιο που του έδωσαν, είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο συντηρητικοί στις ανανεώσεις των τριών νεαρών κι ας ρισκάρουν να τους χάσουν από τον ανταγωνισμό. Αυτή την στιγμή ο Γιάννης φαίνεται να είναι το καλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο κι ο MCW μοιάζει παράταιρος, μακάρι σε δυο χρόνια ο Γιάννης να έχει γίνει ο franchise player τους και τα υπόλοιπα κομμάτια να έχουν μπει στην θέση τους, για να συμβούν όλα αυτά μέχρι τότε βέβαια ο Γιάννης θα έχει να ανέβει ένα βουνό και οι Bucks ολόκληρη οροσειρά.
RipCity
Τα χρήματα του Middleton δεν είναι τόσο πολλά με βάση τα καινούρια salary caps που θα έχουμε το 2016 και το 2017, οπότε ο Γιάννης θα πάρει max συμβόλαιο πρώτος και θα ακολουθήσει ο Jabari ένα χρόνο αργότερα (αν δείξει το potential του). Ο MCW θα αρκεστεί σε λιγότερα, αφού υπάρχουν τόσο καλά pg που η αξία του στην αγορά δεν είναι τόσο μεγάλη.
Germany96
Είχα διαβάσει κάτι για 107 εκ. salary cap ως το 2017. Μπακαλίστικα τα λεφτά του Middleton μόνο να πάρουν οι τρεις νεαροί (που τους θεωρώ κι εγώ ανώτερους ως αξία από τον Middleton, αν εξαιρέσεις τον MCW που τον έχω περίπου στα ίδια) και αθροίσεις τους φετινούς μισθούς των υπολοίπων πας αυτόματα πάνω από τα 107εκ. Βέβαια και οι υπόλοιποι παίκτες (που θα μείνουν ή θα έρθουν) θα έχουν αντίστοιχα ανεβασμένες αποδοχές οπότε λογικά ξεφεύγεις πολύ πάνω από τα 107εκ. του salary cap χωρίς να έχεις δώσει καν max συμβόλαιο (όπου το όριο του θα έχει ανέβει και αυτό ως τότε) ούτε στον Jabari, ούτε στον Γιάννη.

Τεσπα αυτά είναι προβλήματα για άλλη μέρα για τους Bucks και τα projections που κάνουμε για την αξία των παικτών μετά από 2 χρόνια είναι εκτιμήσεις που δεν έχουμε ιδέα στο αν θα πλησιάσουν έστω στο να επαληθευτούν.
RipCity
Στο σημερινο ΝΒΑ τοση ειναι ομως η αξια του Μιντλετον κι αν θες να own thw future τα δινεις. Επισης θα φυγουν και συμβολαια οπως του Mayo κτλ. Χαζα λεφτα ηταν στον Χενσον που παιζει δεκα λεπτα καθε βραδυ.
SG3ptshooter
http://www.basketball-reference.com/play-i...mp;order_by=pts

Aπ' αυτούς 4αρια θεωρώ Ilyasova, Bjelica και Patterson. Ακόμα κι ο τελευταίος που παίζει μάλλον λιγότερο μακριά απ' το καλάθι, έχει κι αυτός αυξημένο stretch ρόλο.

Προφανώς και δε βοηθάει το ύψος του Parker τη μετάβασή του στο 4, αλλά κι ο Draymond Green τόσο είναι, παίζει ρόλο και η προσπάθεια. Σε όλους τους τομείς.

Ναι τα αμυντικά rebs με βάση το πόσο τυχαίο είναι το πόσο contested είσαι και πόσο το ποιος θα το πιάσει δεν ταυτίζεται με το ποιος θα καθορίσει τις ευνοϊκές συνθήκες να το συλλέξει η ομάδα - πχ καλό box out και το πιάνει το pg σε δεύτερο χρόνο- είναι υπερτιμημένο στατιστικό από μόνο του, σε αντίθεση με το πόσο σημαντικό είναι το αμυντικό rebound στη συλλογική επιτυχία μιας ομάδας. Αλλά ίσως είναι το πιο χαρακτηριστικό νούμερο του πόσο εδάφους - εδάφους παραμένει ο Parker.

Με το Cleveland που είχα δει τις φάσεις επίτηδες γιατί τον είχε διαλύσει ο Love στα 'σκουπίδια' όλα όσα είχε πιάσει ήταν uncontested και catchable σε σημείο που τα πιανε ξερωγώ κι ο Bobby Dixon. Ο οποίος btw σημειώνει κάποιες φορές πολύ καλές επιδόσεις για το ύψος του.
zorba
"Is he not unique?" Karl said of the Greek Freak.
"One of the questions I ask people all the time is, 'Well, who does he play like?' They say, 'Nobody plays like this guy; this guy is a new guy. This is a new form.'

Τάδε έφη George Karl για τον Γιάννη, κι όμως υπάρχουν ακόμη κάποιοι που αμφισβήτησαν και αμφισβητούν την αξία του... και, κοίτα να δεις σύμπτωση, είναι όλοι τους Έλληνες...

aegeansheed
Πρώτο triple double για Κούμπο! Σύμφωνα με το Elias Sports Bureau ο Γιάννης έγινε ο νεαρότερος παίκτης των Bucks που σημειώνει triple double, ενώ έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία του ΝΒΑ που καταφέρνει να κάνει triple double σε παιχνίδι που η ομάδα του σπάει νικηφόρο σερί αντιπάλου, που κρατάει για τουλάχιστον +12 παιχνίδια. Οι άλλοι δύο: John Havlicek και Micheal Ray Richardson.

Dino Charito
Γεια σας παίδες. Θα συμφωνήσω με τα παιδιά που λένε ότι κάτι δε πάει καλά στο σχεδιασμό του Kidd. Βασικά προσπαθεί να χωρέσει όλους τους καλούς παίχτες στην ομάδα να μην έχει παράπονο, έτσι το βλέπω εγώ. Κι αυτό χαντακώνει την ομάδα. Δεν παίζουν και πολύ οργανωμένα, και στην άμυνα ειναι κάπως αεράτοι...Εχω την ευκαιρία να παρακολουθώ ματς τους, και κυρίως επικεντρώνομαι στον Γιάνναρο. Η ομάδα αυτή για τον Γιάννη είναι ευχή και κατάρα μαζί. Ευχή γιατί του έδωσε χρόνο συμμετοχής από την αρχή, και κατάρα γιατί ειναι σε τρικυμία και ποτέ δνε ειναι καλό για ενα παίχτη να βρίσκεται σε μια loosing team (δειτε τα αποτελέσματα των 76ers).
Eιδα τις προάλλες το παιχνίδι με την OKC. Επειδή πρεπει να παίζει και ο Middleton, o Γιάννης παίζει 4αρι. Για ένα περίεργο λόγο, στην άμυνα τον βάζουν να μαρκάρει τα αντίπαλα 4αρια. E, oi Thunder για 4αρι επαίζαν μια τον Ibaka και μια τον Kanter. Που να τους παίξει ο φουκαράς....
Κάτι τέτοια κουλά βλέπω, ιδίως στην άμυνα. Στην επίθεση παίζουν λιγο πολύ μπασκετ αλάνας. Και το περίεργο είναι οτι εχουν καλες μονάδες....
RipCity
Αν συνεχίσει έτσι τα 70 μύρια για τον Middleton θα εξελιχθούν σε μεγάλο steal. Παίζει ασύλληπτο μπάσκετ εδώ κι ένα μήνα με τρομερά ποσοστά(παίζει να ναι τα καλύτερα από κάθε περιφερειακό) και έχοντας αυξήσει ραγδαία και τη δημιουργία του.
zorba
QUOTE(RipCity @ Jan 18 2016, 13:38 ) *
Αν συνεχίσει έτσι τα 70 μύρια για τον Middleton θα εξελιχθούν σε μεγάλο steal. Παίζει ασύλληπτο μπάσκετ εδώ κι ένα μήνα με τρομερά ποσοστά(παίζει να ναι τα καλύτερα από κάθε περιφερειακό) και έχοντας αυξήσει ραγδαία και τη δημιουργία του.


Και μάλιστα όσο καλύτερα παίζει ο ΚΜ τόσο ανοίγονται διάδρομοι για τον Γιάννη και τον Πάρκερ κι αυτό εξηγεί την γενικότερη βελτίωση των ελαφιών.
Άλλον έναν σποτ σουτέρ να είχανε και πήγαιναν φουλ για τελικό Ανατολής...
RipCity
Αν υπήρχε ο Knight αντί του MCW σίγουρα τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά, αφού Knight και Middleton σκοτώνουν από το τρίποντο. Βέβαια δεν υπήρχε το παραδάκι.
zorba
QUOTE(RipCity @ Jan 19 2016, 14:28 ) *
Αν υπήρχε ο Knight αντί του MCW σίγουρα τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά, αφού Knight και Middleton σκοτώνουν από το τρίποντο. Βέβαια δεν υπήρχε το παραδάκι.

Κάτι ακούγεται για Ty Lawson των Ρόκετς που δεν εχει ταιριάξει καθόλου με τον Χάρντεν και καθώς δεν διανύει καλή χρόνια ίσως καταφέρουν να τον αλλάξουν με Mayo συν κάτι ακόμη... Πρόκειται για pg που θέλει τη μπάλα στα χέρια του, καλό σουτέρ αλλά και μέτριο ως κακό αμυντικό.
Εγω θα άλλαζα ευχαρίστως Πάρκερ, MKW και Mayo για έναν pg σαν τον Kyle Lowry...λέμε τώρα...
SG3ptshooter
Tι χαμό κάνουνε στο ρημάδι το Milwaukee,
QUOTE
Report: Bucks willing to deal Michael Carter-Williams, Greg Monroe

http://www.cbssports.com/nba/eye-on-basket...ams-greg-monroe

Γιαννάκης αντέχει, τώρα αν είναι καλό αυτό θα δείξει.
zorba
QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 6 2016, 12:48 ) *
Tι χαμό κάνουνε στο ρημάδι το Milwaukee,

http://www.cbssports.com/nba/eye-on-basket...ams-greg-monroe

Γιαννάκης αντέχει, τώρα αν είναι καλό αυτό θα δείξει.

Το πρόβλημα των ελαφιών στο αμυντικό κομμάτι χρεώνεται ουσιαστικά στον Μονρόε και τον Πάρκερ που δεν είναι καλοί στο 1-1, ούτε στις βοήθειες με αποτέλεσμα στο Μιλγουόκι να αναπολούν τους Zaza Pachulia και Ersan Ilyasova.
Στο επιθετικό κομμάτι, η προσθήκη του MCW δεν έδωσε τα αναμενόμενα, καθώς ο παίκτης δεν εχει το μακρινό σουτ για να δημιουργήσει το απαραίτητο spacing σε Γιαννη και Πάρκερ. Όποια ομάδα τους παίζει αμυνα μέσα στη ρακέτα τους εκθέτει ανεπανάληπτα... και συνήθως αυτό συμβαίνει με τις μέτριες και κακές ομάδες που στηρίζονται περισσότερο στο σκαουτινγκ, ενώ οι "μεγάλες ομάδες" που προσπαθούν να επιβάλουν το παιχνίδι τους έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα...
Τώρα λογικό είναι οι Μπακς που ονειρεύονται πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ανατολή να προβούν σε κάποιες αλλαγές που θα ελευθερώσουν το παιχνίδι του Γιαννη και του ΚΜ κι αυτό θα συμβεί μόνον αν βρουν εναν καλό σουτέρ pg και εναν rim protector.
Θα πρόσθετα κι ενα πεντάρι-τεσσάρι που να εχει το τρίποντο, στιλ Μπαρνιάνι, που θα βοηθούσε πολύ τις διεισδύσεις του Γιαννη...

ΥΓ: Ο Γιάννης θα φύγει μόνον αν το θέλει ο ίδιος. Στο Μιλγουόκι τον λατρεύουν...
RipCity
Βασικά λένε είναι ο μόνος που δεν είναι διαθέσιμος. Ακόμη και Middleton ή Jabari θα έδιναν, με την κατάλληλη-υψηλή προσφορά βεβαίως.

Γενικά τα έχουν κάνει σκ@τά πάντως. Το ρόστερ τους είναι απλά απαίσιο, κανείς δε ταιριάζει με κανέναν. Κι ο Kidd είναι απατεώνας των πάγκων μέχρι στιγμής. Ο βοηθός του καλύτερα τα πήγαινε όσο κοούτσαρε εκείνος.
pan24
Οι μπακς αν παρουν ενα καλο pass first pg με τριποντο αντι monroe+bayless και κρατησουν mcw ως 6th man και προβιβασμο τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι του henson σε βασικο ψηλο θα βλετιωθουν πολυ
Το καλοκαιρι με αυξημενο salary cap στην free agency μπορουν να υπογραψουν καποιον καλυτερο ψηλο
Οποιον κοντο και να παρουν πρεπει να εχει καλο σουτ ωστε να υπαρχουν στην πενταδα δυο καλοι σουτερ(μιντλετον+αλλος κοντος) μεχρι τουλαχιστον ενας απο τους γιαννη,παρκερ να εχει αξιοπιστο τριποντο και να μην ειναι παικτης που παιρνει υπερβολικα πολλες προσπαθειες
Οποιος ψηλος αποκτηθει πρεπει να ειναι καλος αμυντικος αφου ο παρκερ μαρκαρει με τα ματια
Αν ημουν εγω gm θα εστελνα και τον parker για να παρω ενα 3αρι με τριποντο και να μετατοππιστει ο γιαννης στο 4 αλλα καταλαβαινω οτι ο parker ειναι prospect και οντως ειναι νωρις ακομα για να τον κρινεις
Ο kidd δεν πειθει και δεν ξερω αν πρεπει να μεινει
Οι μπακς επισης εχουν χαλια παγκο.Το καλοκαιρι πρεπει να γινουν κινησεις στην free agency για μερικους role players
pan24
Αυτο το καλοκαιρι οι μπακς βρισκονται σε σταυροδρομι που θα κρινει κατα πολυ αν θα μπορεσουν να θεωρηθουν contenders τα επομενα 2-3 χρονια
Αντικειμενικα θελουν ενα starter pg,ενα starter 5 και 2 ρολιστες αν κρατησουν αυτους που εχουν ωστε την νεα σεζον το ροστερ να ειναι καπως ετσι
1)Χ,mcw,vaughn,mayo
2)Middleton,bayless(λογικα το συμβολαιο ενος εκ των mayo,bayless δεν θα ανανεωθει)
3)Γιαννης,ρολιστας,ινγκλις
4)Parker,ρολιστας,o'bryant(αν μεινει)
5)Χ,henson,plumlee
Οι μπακς κανοντας trade τον μονρο ή/και μεσω του ντραφτ βρισκουν τους δυο ρολιστες που θελουν
Μετα το ερωτημα ειναι για που θα κινηθουν στην free agency
Θα παρουν ενα απλα τιμιο pg οπως ο dellavedova αφηνοντας μερος της οργανωσης στον αντετοκουμπο κυνηγωντας με μεγαλο συμβολαιο τοπ αμυντικους σεντερ οπως ο drummond και ο whiteside?
Ή θα κυνηγησουν τοπ pg(πχ conley) και θα παρουν εναν απλα τιμιο ψηλο που θα παιζει καλη αμυνα να καλυπτει τις αμυντικες αδυναμιες του parker(πχ ezeli)
Εγω θα πηγαινα στο πρωτο σεναριο με ιδανικο τον dellavedova που εχει καλο σουτ,δεν παιρνει πολλες προσπαθειες και δεν θα ειχε προβλημα να αφησει την οργανωση και σε καποιον αλλο
Αν το πικ τους στο ντραφτ καταληξει να ειναι top 10 pick παλι ειναι στο διλημμα ψηλος ή κοντος αλλα θα εχουν μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων στην free agency
Γενικοτερα εχοντας την big three να εξελισσεται ραγδαια οι δυο παικτες που θα παρουν πρεπει να ειναι max 28 χρονων και να μην παιρνουν πολλες προσπαθειες
Επισης ο παγκος ειναι απο τους χειροτερους του πρωταθληματος οποτε χρειαζονται οπωσδηποτε ενισχυση εκει
zorba
QUOTE(pan24 @ Mar 5 2016, 12:55 ) *
Αυτο το καλοκαιρι οι μπακς βρισκονται σε σταυροδρομι που θα κρινει κατα πολυ αν θα μπορεσουν να θεωρηθουν contenders τα επομενα 2-3 χρονια
Αντικειμενικα θελουν ενα starter pg,ενα starter 5 και 2 ρολιστες αν κρατησουν αυτους που εχουν ωστε την νεα σεζον το ροστερ να ειναι καπως ετσι
1)Χ,mcw,vaughn,mayo
2)Middleton,bayless(λογικα το συμβολαιο ενος εκ των mayo,bayless δεν θα ανανεωθει)
3)Γιαννης,ρολιστας,ινγκλις
4)Parker,ρολιστας,o'bryant(αν μεινει)
5)Χ,henson,plumlee
Οι μπακς κανοντας trade τον μονρο ή/και μεσω του ντραφτ βρισκουν τους δυο ρολιστες που θελουν
Μετα το ερωτημα ειναι για που θα κινηθουν στην free agency
Θα παρουν ενα απλα τιμιο pg οπως ο dellavedova αφηνοντας μερος της οργανωσης στον αντετοκουμπο κυνηγωντας με μεγαλο συμβολαιο τοπ αμυντικους σεντερ οπως ο drummond και ο whiteside?
Ή θα κυνηγησουν τοπ pg(πχ conley) και θα παρουν εναν απλα τιμιο ψηλο που θα παιζει καλη αμυνα να καλυπτει τις αμυντικες αδυναμιες του parker(πχ ezeli)
Εγω θα πηγαινα στο πρωτο σεναριο με ιδανικο τον dellavedova που εχει καλο σουτ,δεν παιρνει πολλες προσπαθειες και δεν θα ειχε προβλημα να αφησει την οργανωση και σε καποιον αλλο
Αν το πικ τους στο ντραφτ καταληξει να ειναι top 10 pick παλι ειναι στο διλημμα ψηλος ή κοντος αλλα θα εχουν μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων στην free agency
Γενικοτερα εχοντας την big three να εξελισσεται ραγδαια οι δυο παικτες που θα παρουν πρεπει να ειναι max 28 χρονων και να μην παιρνουν πολλες προσπαθειες
Επισης ο παγκος ειναι απο τους χειροτερους του πρωταθληματος οποτε χρειαζονται οπωσδηποτε ενισχυση εκει

Με την εξέλιξη του Γιαννη σε pg, το σενάριο Ντελαβέντοβα μου φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό για τους λόγους που ανέφερες. Επίσης, θα τα έδινα όλα για εναν rim protector και θα ενίσχυα τον πάγκο με τουλάχιστον δυο ρολίστες. Δεν θα με χάλαγε η επιστροφή του Dudley που στα 31 του θα μπορούσε να προσφέρει απο τον πάγκο καθώς και, αφήστε με να παραληρώ, ο Θανάσης που θα μπορούσε να φέρει low cost ενέργεια, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι, και να δώσει περαιτέρω ώθηση στον Γιαννη... λέμε τωρα...
pan24
Στους ψηλους ειδικα αν το draft pick ειναι ψηλα εχουν και αλλες επιλογες
Πχ οι τζαζ νομιζω θα εδιναν τον gobert σε trade με monroe και ενα pick 15αδας
Οποτε θα ειχαν πολυ χωρο στο salary cap να υπογραψουν οποιον θελουν
Ο θανασοκουμπος ως 15ος παικτης θα μπορουσε να παει αλλα δυσκολο για πολλους λογους
D-Wade
QUOTE(pan24 @ Mar 5 2016, 18:15 ) *
Στους ψηλους ειδικα αν το draft pick ειναι ψηλα εχουν και αλλες επιλογες
Πχ οι τζαζ νομιζω θα εδιναν τον gobert σε trade με monroe και ενα pick 15αδας
Οποτε θα ειχαν πολυ χωρο στο salary cap να υπογραψουν οποιον θελουν
Ο θανασοκουμπος ως 15ος παικτης θα μπορουσε να παει αλλα δυσκολο για πολλους λογους

Τι λέτε ρε παιδιά . . . Τον Gobert δεν τον δίνουν ούτε αν πάρουν τον LeBron
Και γενικότερα τα περισσότερα που γράφεις πιο πάνω είναι ανέφικτα
pan24
Κοιτα ο γκομπερτ πραγματι ειναι τραβηγμενο (ομως υπαρχουν πιθανοτητες να τον εδιναν με ψηλη θεση στο ντραφτ+ μονρο οπως θα τον εδιναν αν του προσφεραν μαζι με τον μονρο και καποιον απο την big 3) αλλα τα υπολοιπα δεν ειναι ανεφικτα
Dellavedova,whiteside ειναι unrestricted free agents
boumtze-boumtze
O Vazquez μονοετες ειχε υπογραψει?
RipCity
Υπάρχουν πολλοί προτιμότεροι προορισμοί για τους παίκτες αυτούς από τους Bucks. Και πιθανότατα και περισσότερα χρήματα μπορούν να βρουν αλλού. Ο Drummond πχ ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε θα άφηνε Detroit για να πάει σε Bucks κι ο Conley το ίδιο κτλ.

Τον δε Gobert οι Jazz δε νομίζω να τον έδιναν παρά μόνο για τον Γιάννη, για κανέναν άλλο. Έχοντας Hood, Hayward, Favors στο 2-3-4 ούτε ο Γιάννης τους είναι απαραίτητος βέβαια, ένα pg θέλουν βασικά.
zorba
QUOTE(RipCity @ Mar 5 2016, 22:11 ) *
Υπάρχουν πολλοί προτιμότεροι προορισμοί για τους παίκτες αυτούς από τους Bucks. Και πιθανότατα και περισσότερα χρήματα μπορούν να βρουν αλλού. Ο Drummond πχ ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε θα άφηνε Detroit για να πάει σε Bucks κι ο Conley το ίδιο κτλ.

Τον δε Gobert οι Jazz δε νομίζω να τον έδιναν παρά μόνο για τον Γιάννη, για κανέναν άλλο. Έχοντας Hood, Hayward, Favors στο 2-3-4 ούτε ο Γιάννης τους είναι απαραίτητος βέβαια, ένα pg θέλουν βασικά.

Νομίζω το καλύτερο fit στο 5 θα ήταν ο Whiteside, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν οι Μπακς να τον διεκδικήσουν...
Όσο για τον Γιαννη, βλεπω να τον κλειδώνουν του χρόνου το καλοκαίρι για μια πενταετία με συμβόλαιο 70-100 εκκατομυρίων. Βέβαια αν συνεχίσει να παίζει όπως στα τελευταία παιχνιδια το ποσόν μπορεί να διογκωθεί επικίνδυνα
OnLy_PAS-AthEnS
Κι αλλο triple-double o Γιαννακης#sky_is_the_limit
sinkazama82
Οι Thunder με Westbrook, Durant, Ibaka, Kanter και Foye διαθέτουν πραγματικά πολύ ταλέντο στην επίθεση, πιθανόν το δεύτερο στο πρωτάθλημα πίσω από τους Warriors. Οι Bucks από την άλλη, αν και διαθέτουν αρκετούς ταλαντούχους παίκτες, εντούτοις επιθετικά είναι μονοδιάστατοι, με εξαίρεση ίσως τον Αντετοκούμπο, ο οποίος όμως έχει ένα θέμα στο σουτ. Από κει και πέρα, ο Middleton διαθέτει μόνο σουτ, ο Parker έχει δυνατότητες από τα τέσσερα μέτρα και μέσα και ο Monroe παίζει μόνο με πλάτη ενώ Bayless και Mayo δεν θυμίζουν σε τίποτα τους παίκτες που είδαμε στα περσινά play off. To πρόβλημα για τους Bucks διογκώνει ακόμα περισσότερο η απουσία των Carter-Williams και John Henson, από τα βασικά γρανάζια της ομάδας. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους όμως μοιάζει η άμυνα στο post, όπου ο Monroe είναι ανύπαρκτος και ο Plumlee μέτριος αν και φιλότιμος, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι ψηλοί να κάνουν πάρτι. O Steven Adams με μέσους όρους 7,4 πόντους και 6,4 ριμπάουντ είχε χθες 14 και 8 και ο Kanter με 11,9 και 7,5 είχε 18 και 12 αντίστοιχα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το κενό που άφησε ο Pachulia μοιάζει τεράστιο στον συγκεκριμένο τομέα. Η περιφερειακή άμυνα από την άλλη είναι αρκετά καλή με τους υψηλόσωμους και «μακριούς» guard να κλέβουν 17 φορές την μπάλα εχθές. Αλλά με το που περάσει στη ρακέτα η μπάλα, αντίο.

Ο Kidd έχει δώσει πλέον τα κλειδιά στον Αντετοκούμπο, ο οποίος είναι ο αδιαμφισβήτητος play maker της ομάδας, τρέχοντας την επίθεση ακριβώς όπως αυτός θέλει, γεγονός που τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ, με τα στατιστικά του να είναι εξαιρετικά ανεβασμένα από τότε που έλαβε χώρα η συγκεκριμένη αλλαγή ενώ και η ομάδα φαίνεται να ρολάρει καλύτερα. Ακούγοντας τους εκφωνητές και διαβάζοντας γενικότερα σχόλια για τον Έλληνα, η άποψη που επικρατεί είναι πως δεν έχει δείξει ακόμα ολόκληρο το ταλέντο του ενώ το που μπορεί να φτάσει μοιάζει ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Η συνεργασία του με τον Parker, αποτελεί την μεγαλύτερη ελπίδα για τους Bucks, οι οποίο φέτος έκαναν ένα βήμα πίσω σε σχέση με πέρσι, μιας και δεν φαίνεται να προλαβαίνουν τα play off.

Από την άλλη, ο ίδιο ρόλο με τον Αντετοκούμπο έχει ο Westbrook, ο οποίος, έχοντας βελτιώσει αισθητά το σουτ και την πάσα του, είναι ουσιαστικά ασταμάτητος και ένα επίπεδο πάνω από τον Durant, ο οποίος ακόμα παλεύει να βρεθεί στην κατάσταση που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Εντυπωσιακή είναι επίσης η πρόοδος του Kanter, o οποίος πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος center.

Για μία πιο αναλυτική περιγραφή με βίντεο στατιστικά και κάποια γενικότερα σχόλια για τον NBA εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/03/milwa...oma-732016.html
MaJesty23
Είδα χτές το match...πραγματικά καθίζηση οι Bucks από πέρυσι.Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι η ανταλλαγή Brandon Knight.Carter Williams
δεν θα γίνει point guard.

Γενικά πολύ κακό μπάσκετ.Ο Middleton παίζει για τα νούμερα του και μόνο και όχι για την ομάδα.Το ίδιο κάνει και ο Monroe(χτες τον κλείνανε 3 και δεν έκανε split).
Γενικά άναρχο μπάσκετ, πονόματος.Χτες ούρλιαζα στην οθόνη.Ο Γιάννης οάση...ο μόνος που βλέπει γήπεδο. shot.gif .Γιάννη απλά φύγε από κει 19.gif
RipCity
Zorba θεωρώ δεδομένο πως ο Γιάννης θα πάρει max contract, ούτε 1% να μην πάρει από την ομάδα όσα γίνεται. Μόνη περίπτωση να θέλει ο ίδιος να πάρει λιγότερα για να υπάρχει χώρος για Jabari, Middleton και ανταγωνιστικά συμπληρώματα.

Ο Γιάννης θα πάρει 5ετές για το 25% του salary cap των Bucks κατά πάσα πιθανότητα, δηλαδή 110+ εκαταμμύρια για 5ετές.
D-Wade
QUOTE(RipCity @ Mar 7 2016, 11:37 ) *
Zorba θεωρώ δεδομένο πως ο Γιάννης θα πάρει max contract, ούτε 1% να μην πάρει από την ομάδα όσα γίνεται. Μόνη περίπτωση να θέλει ο ίδιος να πάρει λιγότερα για να υπάρχει χώρος για Jabari, Middleton και ανταγωνιστικά συμπληρώματα.

Ο Γιάννης θα πάρει 5ετές για το 25% του salary cap των Bucks κατά πάσα πιθανότητα, δηλαδή 110+ εκαταμμύρια για 5ετές.

Ω ναι. Γι'αυτό χθες έγραφα για ανέφικτες απαιτήσεις. Αν αποφασίσουν να πάνε μακροχρόνια με την τριάδα Γιάννης- Jabari- Middleton δε θα υπάρχει χώρος για άλλο μεγάλο συμβόλαιο. Τώρα που οι 2 είναι στα ρούκι συμβόλαια μπόρεσαν να υπογράψουν τον Monroe
shtarkws
To salary cap ανεβαινει οποτε δεν θα εχουν προβλημα οι Bucks να χρυσοπληρωσουν τον Γιαννη απο τωρα. Εως τωρα συνηθως το συμβολαιο των 100+ εκατομυριων γινοταν στην δευτερη ανανεωση

Κατα την γνωμη μου οι Bucks δεν πρεπει να στοχευσουν αμμεσα στα play off. Οταν μπουν στο καινουργιο σταδιο σε 2-3 χρονια θα πρεπει να εχουν κορυφωσει τον σχεδιασμο τους. Το σημαντικο ειναι να καταλαβουν τι μπασκετ θελουν να παιξουν κι πως μπορουν να αναπτυξουν το μαξιμουμ απο τους παικτες κλειδια, να διαλεξουν σωστα στο ντραφτ και να προσελκυσουν τα καταλληλα κομματια απο την ελευθερη αγορα ωστε να δημιουργησουν ενα ισχυρο συνολο
D-Wade
QUOTE(shtarkws @ Mar 7 2016, 12:46 ) *
To salary cap ανεβαινει οποτε δεν θα εχουν προβλημα οι Bucks να χρυσοπληρωσουν τον Γιαννη απο τωρα. Εως τωρα συνηθως το συμβολαιο των 100+ εκατομυριων γινοταν στην δευτερη ανανεωση

Καλά προφανώς και δε θα έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τον Κούνμπο. Αυτόν βλέπουν σαν franchise player. Σε 2 χρόνια(2017-18) το max για παίχτες της εμπειρίας του Γιάννη θα είναι πάνω από 25 εκ το χρόνο.
SteveNashidis
Δεν είναι ο Middleton για max , μην τρελαθούμε, αλλά όλα τα έχουμε δει σε αυτό το νέο φορμάτ ! Ο πιο ταιριαστός του ρόλος είναι βασικός και συμπληρωματικός στο παιχνίδι του Γιάννη ή του καλύτερου μελλοντικού PG αλλά με τις οικονομικές του απαιτήσεις περιορισμένες για να συνυπάρξει με τους 2 βασικούς πυλώνες των Bucks.

Και αυτό για χαβαλέ.

Κάτι τέτοιο ως υποστηρικτής των Bucks θα μου άρεσε .
- Το Μπρούκλιν ίσως δεχόταν τα ανταλλάγματα.
- Τώρα το Μέμφις δεν ξέρω αν θα το έκανε , εκτός αν πήγαινε για ένα γενικότερο restart. Η αξία του MCW έχει πέσει αν και δεν μπορείς να αδικήσεις τον Κιdd που ήθελε να φτιάξει μια 5άδα με πάνω από 2 μέτρα και τα παλικάρια θα έκαναν αλλαγές σε όλα τα σκριν. Παίζει ρόλο και το πόσο άσουτος είσαι !
- Eμείς πάντως τον Knight τον δίνουμε πίσω χωρίς βερεσέ. tongue.gif
RipCity
Τι trade είναι αυτό ρε συ? O Conley το καλοκαίρι θα πάρει 20+ εκατομμύρια συμβόλαιο. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να πάρει και κοντά 25 από Νέα Υόρκη! Επίσης αν έχεις επιλογές Μέμφις, Νέα Υόρκη και Μπακς ε δεν πας Μπακς.

Ο Middleton έχει τρελό value for money συμβόλαιο για το salary cap που θα οριστεί του χρόνου. Εδώ βλέπεις παίκτες όπως ο Harrison Barnes να αρνούνται 16 εκατομμύρια.
SteveNashidis
QUOTE(RipCity @ Mar 7 2016, 16:40 ) *
Επίσης αν έχεις επιλογές Μέμφις, Νέα Υόρκη και Μπακς ε δεν πας Μπακς.


Αν θέλεις πρωτάθλημα από τις 3 που λες πας μόνο Bucks laugh.gif laugh.gif


*Όπου Conley βάλε ένα καλό PG
MaJesty23
tongue.gif .Με κολλήσατε άσχημα με το trade machine
Είμαι γραφείο και το παίζω general manager! cool.gif
pan24
Οι μπακς με την αποδοση του γιαννη ως pg λογικα θα τον μονιμοποιησουν εκει
Για οσους δεν εχουν δει παιχνιδια στην επιθεση οργανωνει αυτος και στην αμυνα μαρκαρει το αντιπαλο 3αρι ή 4αρι
Επομενως ισως δεν χρειαστει να ψαξουν καποιον οργανωτη αλλα ενα combo guard με αξιοπρεπη αμυνα και φοβερο τριποντο αντι του mayo
Δηλαδη εναν παικτη στυλ bayless που ισως μπορουν να βρουν και απο το ντραφτ
Ο mcw(ο οποιος χανει την σεζον λογω τραυματισμου) ειναι σε rookie συμβολαιο που δεν κοστιζει πολλα οποτε θα μπορουσε να μεινει ως backup pg
Ετσι με ενα trade του monroe μπορουν να τα δωσουν ολα για εναν καλο σεντερ με αμυνα και pick&roll
Σε μια πενταδα με τον γιαννη στο 1 που εχει σαφες πλεονεκτημα κοντα στο καλαθι απεναντι σε οποιονδηποτε αντιπαλο κοντο,εναν ψηλο που μπορει να ρολαρει,τον παρκερ στο 4 και δυο σουτερ(μιντλετον και αλλος ενας) στα φτερα καθε αλλαγη τιμωρειται και υπαρχει πολυ καλο spacing
Δηλαδη ενα ροστερ καπως ετσι
1)X,mcw,ennis
2)Middleton,bayless,vaughn
3)Γιαννης,Χ,inglis
4)Parker,Job(η καποιος αλλος)
5)X,henson,plumlee

Ενα trade του μονρο σιγουρα φερνει δυο καλους ρολιστες.Ειτε εναν κοντο και εναν φοργουορντ ειτε δυο φοργουορντ για να κοψεις τον job
Απο το ντραφτ αν ειναι ψηλα η ομαδα μπορει να βρει τον κοντο που θελει(για καλο ψηλο δυσκολο να καταφερουν να ειναι τοσο ψηλα) αλλιως μπορει να βρουν ενα ρολιστα
Απολυτα ρεαλιστικο σεναριο.Περιλαμβανει μια μεταγγραφη max συμβολαιου,1-2 αξιοπρεπεις παικτες του 10λεπτου(γιατι με γιαννη και παρκερ τοσο θα παιζουν) και εναν καλο σουτερ
Υ.Γ.Οι μπακς εχουν παρει τον steve novak που ειναι 3αρι,απο τους καλυτερους σουτερ και ντοπιος αλλα στα πρωτα παιχνιδια του τραυματιστηκε και χανει την σεζον.Αν συνεχισει την νεα χρονια μαλλον αυτος θα ειναι ο Χ στο 3
Nemesakos
Με αυτα και αυτά τον φάγατε τον MCW... Εγχείρηση και 3 μήνες έξω, δλδ για το υπόλοιπο της regular.. Αντε να δούμε pg τώρα τον Γιάννη.
jvalin
QUOTE (pan24 @ Mar 7 2016, 22:59 ) *
Οι μπακς με την αποδοση του γιαννη ως pg λογικα θα τον μονιμοποιησουν εκει


Giannis Antetokounmpo To Remain Bucks' Point Guard Next Season

QUOTE (Jason Kidd)
We're going to go forward with (Giannis) handling the ball. You can call him point guard, point forward, point center.

With him having the ball and the pressure he puts on the defense and his ability to find guys, it's been a plus for us.
thalys
Όπερ σημαίνει αντίο MCW; Ο Γιάννης θα κατεβεί με την Εθνική τώρα ή θα τον θέλουν όλο το καλοκαίρι να δουλεύει σουτ-πάσα-χειρισμό στο Μιλγουόκι;
pan24
Ο mcw θα μεινει ως backup pg.Εξαλλου αυτη την στιγμη δεν εχει καποια σοβαρη αξια για πιθανο trade
Λογικα θα ανανεωθει και ο bayless και θα ειναι τα δυο γκαρντ μαζι με τον mcw που θα παιζουν δευτερη πενταδα
Τον γιαννη σιγουρα τον θελουν αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα τον αναγκασουν να κατσει εκει ολο το καλοκαιρι
Δεν μπαινουν και play off αρα απο μεσα απριλιου ειναι ελευθερος και εχει αρκετο χρονο μεχρι να αρχισει η σεζον ειδικα αν η εθνικη δεν περασει ολυμπιακους
jvalin
QUOTE (thalys @ Mar 31 2016, 19:56 ) *
Όπερ σημαίνει αντίο MCW; Ο Γιάννης θα κατεβεί με την Εθνική τώρα ή θα τον θέλουν όλο το καλοκαίρι να δουλεύει σουτ-πάσα-χειρισμό στο Μιλγουόκι;

Ναι μωρέ θα κατέβει ο Γιάνναρος, δε μασάει! Το eurohoops είχε γράψει ότι θα ρθει παρέα με τον Θανάση!

Εθνική ομάδα: Μέσα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
QUOTE (eurohoops.net)
Μια πρώτη είδηση, είναι πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα κληθεί στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για πρώτη φορά και θα παλέψει για μια θέση στην δωδεκάδα και την τελική αποστολή!
(...) Όπως όλα δείχνουν οδηγούμαστε σε μια νέα Version της εθνικής ομάδας, στην οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει – δικαιωματικά – πολύ αναβαθμισμένο, ηγετικό ρόλο.

Και στην τελική, εδώ λένε θα ρθει ο Κουφός, ο Γιάννης δε θα ρθει? tongue.gif


Με MCW δεν ξέρω τι παίζει. Φαντάζομαι θα ψαχτούνε λίγο κι αν δε βρουν κάτι που τους καλύπτει θα τον κρατήσουν.
zorba
Από Brewhoop.com:
"This summer will be interesting for the Bucks, but it's specifically an important one for Antetokounmpo. He'll earn $3 million next season as part of the final year of his rookie contract, though he'll also be eligible to sign a long-term extension with the team, one that could pay him as much as $147 million over five years starting in 2017. Regardless, the 21-year-old is ready to take a leap in another department, one that only comes with time and experience".

Κι εν τω μεταξύ, άλλο ενα triple double για τον Γιαννη 18/11/11
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.