Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ Α' ΟΜΙΛΟΣ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4
gspara
ΙΡΙΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 2

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 2

ΤΟΥΦΑ-ΠΑΙΑΝΙΑ 1

ΑΙΟΛΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ 1

ΓΑΛΑΤΣΙ-ΦΕΑ 1

ΑΕΚ ΔΠ-ΚΑΡΕΑΣ 1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

Gkos
Ανάπαυλα στο Γαλάτσι ,με την γηπεδούχο να επιστρέφει από το 35-40 στο 45-41 !
Αναμενεται μεγάλο β ημιχρονο,οπότε όσοι ειστε στα πέριξ ,σπεύσατε !
Gkos
76-76 και παράταση.
Σας είπα να έρθετε 😂
Gkos
Μετα από συγκλονιστικό ματς,το Γαλατσι επικράτησε 95-91 και στέρησε από ΦΕΑ το αήττητο και την δυνατότητα να τελειώσει από σημερα την πρωτιά.
Η ΦΕΑ δεν κατάφερε να περάσει από μια πολύ εχθρική έδρα(οι "μικροί" στην εξέδρα μαλιστα βριζανε ονομαστικα παίκτη της ΦΕΑ!!)  με πολυ εχθρικη διαιτησία(έχασα το μέτρημα με τα Τ που χρεώθηκαν οι φιλοξενουμενοι) αλλα αφου κράτησε την διαφορά,είναι όλα στο χέρι της.
value basket
Γαλατσι - Φεα 95 -91(85-85 καν .αγωνας) στη παραταση. Εκπληκτικο παιγνιδι με φοβερες διακυμανσεις στο σκορ κ ρεσιταλ τριποντων,κυριως απο τον γηπεδουχο.Επικρατηση του γαλατσιου στα σημεια, αν και η φεα εχει παρα πολλα παραπονα απο την διαιτησια. Χωρις να θελω να αδικησω το γαλατσι που εκανε φοβερο παιχνιδι, νομιζω οτι οι διαιτητες εκριναν τον νικητη. Απεμεναν λιγοτερο απο 60 δ. για τη ληξη της κανονικης διαρκειας κ το γαλατσι ηταν μπροστα με 8 π. Εκει αναλαμβανει ο στεργιακης με 2ποντο κ δυο τριποντα κ ισοφαριζει. Αστοχη επιθεση το γαλατσι ,μενουν 3δ. ,ταιμ αουτ η φεα. Η μπαλα στον στεργιακη σουτ πισω απο το κεντρο κ καθαρο φαουλ(του κατεβασε τα χερια ) που δεν δινεται.Διαμαρτυρια καρατζα , κ η παραταση ξεκιναει με τεχν. ποινη στο κοουτς. Λιγο πριν τη ληξη της παρατασης (2π.μπροστα το γαλατσι) κ η μπαλα στη φεα απεξω. Ανεξηγητα ο ρεφ.καρδαρης δινει τεχν. ποινη στον καρατζα(αποβολη) κ τη μπαλα στο γαλατσι. Δυστυχως η διαιτησια εκρινε το αποτελεσμα ενος συναρπαστικου αγωνα, μεταξυ των δυο καλυτερων ομαδων του ομιλου.Εξαιρετικη ομαδα το γαλατσι ,πιστεψε στη νικη κ τα καταφερε. Κορυφαιος ο λυμπεροπουλος,πολυ καλοι παπαβλασοπουλος, μακρης, κορκοσουρας.Αριστο κοουτσαρισμα απο κουμαρα ,σκληρη αλλα καθαρη ομαδα. Απο τη φεα συγκινητικοι οι δεληγιαννης ,στεργιακης κ γιαννουλακος. Οσον αφορα τον mvp,νομιζω οτι ειναι απο τους ηττημενους ο στεργιακης. 32ποντοι (4τριπ.),43 λεπτα συμμετοχης, φοβερες αμυνες,πολλα ριμπαουντς κ καθοριστικα κλεψιματα καθως κ οτι γυρισε το ματς στα 50δ. με τις 2 τριπ. βομβες(οταν η μπαλα εκαιγε κ ζυγιζε 100 κιλα). Αν ακολουθουσα τη πεπατημενη, ο mvp θα ηταν ο λυμπεροπουλος(22 ποντοι,εκπληκτικο/ καθοριστικο τριποντο στα 30δ. πριν το τελος της παρατασης). Το καλυτερο παιγνιδι που ειδα φετος στην εσκα.
Gkos
Εγω θα σας γράψω αύριο γιατί σήμερα είμαι ψόφιος,αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται αφού και η σελίδα της ΦΕΑ είναι αναλυτική!



"Πρώτη ήττα με …γκρι αποχρώσεις για τη ΦΕΑ!



Στο Γαλάτσι έμελλε να “σπάσει” το αήττητο σερί της ΦΕΑ… Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ, η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ηττήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου στην παράταση με σκορ 95-91 (76-76 κ.αγ) από την τοπική ομάδα κόντρα σε μία κάκιστη διαιτησία που την χρέωσε με τέσσερις τεχνικές ποινές, ενώ σε πολλές φάσεις ανέχτηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων προκαλώντας τον εκνευρισμό στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων.



Αξιοσημείωτο δε είναι πως προς το τέλος της αναμέτρησης κι ενώ ο προπονητής των “κυανέρυθρων”, o Αλέξης Καρατζάς έδινε οδηγίες προς τον παίκτη του, τον Βασίλη Γιαννουλάκο, οι διαιτητές τον χρέωσαν με δεύτερη τεχνική ποινή (!!!) και τον απέβαλαν…



Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον την ευστοχία τους από την περιφέρεια οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα και με τρία σερί τρίποντα προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με σκορ 17-12. Οι παίκτες, όμως, του Καρατζά δεν τα παράτησαν και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (30-23), επέστρεψαν και με καλάθι του Στεργιάκη έπειτα από ασσίστ του Δεληγιάννη έφεραν το ματς στα ίσια (35-35) 3:30 πριν το τέλος του ημιχρόνου. Με ένα καλάθι και φάουλ του Δεληγιάννη και δύο βολές του Στεργιάκη, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν το προβάδισμα με +5 (35-40).



Οι Γαλατσιώτες, όμως, μπήκαν ξανά στο ματς και πήγαν στα αποδυτήρια με +4 (45-41), χάρη σε υπέρ τους φάουλ εκτός φάσης και τεχνική ποινή που χρεώθηκε στον Ρωμοσιό, ο οποίος συμπλήρωσε τα τέσσερα φάουλ. Με τρία φάουλ τελείωσαν το ημίχρονο οι Μπασέας και Δεληγιάννης.

Ίδιο σκηνικό και στο τρίτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα (56-51) και τη ΦΕΑ να ακολουθεί κατά πόδας στο σκορ. Ένα καλάθι του Ρωμοσιού έφερε το ματς στον πόντο (60-59), αλλά ένα άστοχο τρίποντο του Δεληγιάννη δεν επέτρεψε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.



Ντέρμπι με τα όλα του το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Με τρίποντο “ανάσα”, ο Στεργιάκης μείωσε στους -4 (66-62) για τη ΦΕΑ, αλλά ένα νέο τρίποντο του Λυμπερόπουλου έδωσε το προβάδισμα στο Γαλάτσι με +7 (69-62). Πέντε σχεδόν λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Ρωμοσιός χρεώθηκε με το πέμπτο του φάουλ με το σκορ να είναι 70-66 υπέρ των γηπεδούχων. Ένα κόψιμο του Στεργιάκη κι ένα καλάθι του ίδιου, η ΦΕΑ μείωσε στους δύο (70-68) 2:54 πριν το φινάλε. Ένα τρίποντο των γηπεδούχων με την λήξη της επίθεσης τους έφερε στο +5 (73-68), αλλά ένα εξίσου μεγάλο σουτ από την περιφέρεια κι ένα δίποντο του Στεργιάκη, ύστερα από δικό του κλέψιμο, έφεραν το ματς στα ίσια (73-73). Τρίποντο με ταμπλό στα 40 δευτερόλεπτα για το Γαλάτσι και το σκορ 76-73. Το τέλος, όμως, δεν είχε γραφτεί ακόμη… Με απίστευτο τρίποντο του Στεργιάκη, η ΦΕΑ ισοφάρισε 76-76, ενώ λίγο έλειψε να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη, αν έβλεπαν κι άλλοι το φάουλ που του έγινε στην τελευταία φάση εκτός από τους φιλάθλους που ήταν στην εξέδρα.



Η παράταση ξεκίνησε με τρία τρίποντα στη σειρά, δύο των γηπεδούχων κι ένα των φιλοξενούμενων (82-79). Με μια βολή του Στεργιάκη, η ΦΕΑ μείωσε (82-80), αλλά δύο βολές του Λυμπερόπουλου έκανε το σκορ 84-80 ύστερα από φάουλ του Λουφόπουλου. Τρίποντο του Δεληγιάννη και καλάθι του Στεργιάκη φέρνουν το σκορ στο 84-85. Παρά το κόψιμο του Γιαννουλάκου, το Γαλάτσι παίρνει το προβάδισμα με +1 (86-85), αλλά νέο τρίποντο του Λυμπερόπουλου με …κρεμασμένο πάνω του τον Στεργιάκη δίνει αέρα τεσσάρων πόντων στους γηπεδούχους (89-85) 33 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Στην επόμενη φάση, οι διαιτητές αποβάλουν από τον πάγκο τον Καρατζά, ενώ ένα τρίποντο του Δεληγιάννη το σκορ γίνεται 92-88. Ακολούθησαν μια σειρά από βολές εκατέρωθεν και τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 95-91.



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρδάρης, Παπαδόπουλος.



ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-17, 45-41 (ημίχρονο), 62-59, 76-76 (κ.αγ.), 95-91.



ΓΑΛΑΤΣΙ (Κουμαράς): Λυμπερόπουλος 22 (3), Τσιούτσιας, Οικονομόπουλος 8 (1), Μακρής 15 (3), Κορκοσούρας 12 (2), Παπαδόπουλος 10, Γιάννης, Καρούσης, Παπαβλασόπουλος 17 (1), Γυφτοκώστας, Στράγκας 4, Μπαλαμπάνης 7 (1).



ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Καραλευθέρης 11 (1), Ρωμοσιός 9, Λιναρίτης, Λουφόπουλος 2, Στεργιάκης 32 (4), Τριχιάς, Τσεκούρας, Μπασέας 10, Δεληγιάννης 22 (2), Μπάτσος, Γιαννουλάκος 5.



ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών 1ος Όμιλος



(14η αγωνιστική)



Ιρις-Θεμιστοκλής 48-70

Πολυνίκης-ΓΣΚ 93-87

ΦΟΤ-Παιανία 70-63

Αίολος-ΓΑΟΚ 48-54

Γαλάτσι-ΦΕΑ 95-91

ΑΕΚ Π.-Καρέας 72-67

Αναγέννηση-Εθν. Ελλην. 67-60 "



Αν θέλει μπορεί να προσθέσει κάτι ο φίλος μου ο kingbasket;)

QUOTE (value basket @ Jan 19 2018, 01:42 ) *
Γαλατσι - Φεα 95 -91(85-85 καν .αγωνας) στη παραταση.



Ήμουνα σίγουρος πως θα είσαι και θα γράψεις.
1,02 πλήρωνε και το έκανα δυάδα με το 1,12 να πάρει τεχνική ποινή ο Καρατζάς.
Ξεκούραστο ταμείο😂

Υ.γ.Την τεχνική στην ληξη της κανονικής διάρκειας την πήρε ο Στεργιάκης.
Αλλου τις πήρε ο κόουτς ! smiley.gif


QUOTE (value basket @ Jan 19 2018, 01:42 ) *
 Το καλυτερο παιγνιδι που ειδα φετος στην εσκα.


Εννοείς από το καλοκαίρι και όχι ημερολογιακά ελπίζω 😂
value basket
QUOTE(Gkos @ Jan 19 2018, 02:09 ) *
Εννοείς από το καλοκαίρι και όχι ημερολογιακά ελπίζω 😂

Για τη χρονια 2017 -2018 εννοω.
Gkos
Καλησπερίζω.

Μετά απόσα διαβάσατε για την αναμέτρηση στο Γαλάτσι ,δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να σας γράψω και γώ(τσάμπα τις αναλυτικές σημειώσεις που κρατούσα δηλαδής )για ένα ματς που ήταν μεν συγκλονιστικό αλλά έχει αναλυθεί τόσο και ενώ υπάρχουν και άλλες 6 ακόμα αναμετρήσεις που διεξήχθησαν εψές και αναζητούν τον χώρο τους στο φόρουμ.

Θα είμαι σύντομος λοιπόν και θα σας γράψω τα. . . "δικά μου"😂 !

Η ΦΕΑ εκτός των προφανών δυσκολιών της εν λόγω αναμέτρησης είχε να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς των Τριχιά και Αφαλίδη με τα προβλήματα στην συνέχεια να γίνονται ακόμα περισσότερα αφού στην πορεία λαβώθηκαν και Καραλευθέρης-Λουφόπουλος που όμως δεν γινόταν να αντικατασταθούν γιατί ( και με τα προβλήματα με τα φάουλ) πολύ απλά δεν υπήρχε άλλος με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την συνέχεια αφού έπονται τα ματς με Αιγάλεω (ποιος το μαμάει το κύπελλο αλλά whatever) και ΑΕΚ ΔΠ την ερχόμενη Πέμπτη.

Στα του αγώνος , οι παίκτες του Γαλατσίου ξεκίνησαν να σούταρουν με 85% στο τρίπόντο (νομίζω 7/8 τρίποντα στο 30-23
) επηρεασμένοι από την Κίμκι προφανώς 😂 ,
,στην συνέχεια η ΦΕΑ έπεστρεψε και τα έχετε διαβάσει νομίζω μην σας κουράζω.
Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου το Γαλάτσι έκανε 4-0 για το 66-59 και ανάγκασε Καρατζά να πάρει τάιμ άουτ στα 57" !
Οι φιλοξενούμενοι πάλι επέστρεψαν ,και με τρίποντο του 7(δεν ειμαι 100% σιγουρος ποιος είναι γι αυτό δεν γράφω😞) με την κόρνα στα 1:44 έγινε το 73-68 και το Γαλάτσι σφιχτιαγκάλιασε την νίκη.
Λογάριαζε όμως χωρίς τον Στεργιάκη που το πήρε πάνω του.
73-71 με δικό του τρίποντο ,μετά έκλεψε και ισοφάρισε ,και παρότι οι μπλε βρήκαν νέο τρίποντο και τυχερό μάλιστα (με ταμπλό) στα 40" ,ξανασηκώθηκε από τα 6,75 σαν να μην συμβαινει τίποτα για να κάνει το 76-76 .
Στην επόμενη επίθεση η μπάλα έμεινε στα χέρια των γηπεδούχων και η ΦΕΑ είχε 4,4" αλλά το τι έγινε το διαβάσατε. . .
Μπορείτε όμως και να το δείτε ΕΔΩ :

https://youtu.be/N_SYyO2fwfk

Kαι ΕΔΩ :

https://www.facebook.com/511771879182567/vi...39686423057779/



Και στην παράταση ,ακόμα και μετά την αποβολή Καρατζά που η κατάσταση έμοιαζε μη αναστρέψιμη στο 92-85 με 1 λεπτό κάπου να απομένει,η ΦΕΑ δεν το παράτησε και με τρίποντο του Δεληγιάννη και καλάθι του Στεργιάκη έκανε το 92-90 στα 17" αλλά δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω.

Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για την πολύ ωραία αναμέτρηση και στους νικητές για την επικράτηση επί ενός αήτηττου αντιπάλου ως χθες.
Άλλωστε η αξία του νικητή κλπ κλπ ,τα ξέρετε.

Πάντως,θα πρέπει να νιώθει πολυ πικραμένος ο Καρδάρης που μετά από τέτοια υπερπροσπάθεια δεν βγήκε καν ρεφ της βραδιάς αφού ο Πλιάκας τον έφαγε στην στροφή.
Πουτάνα κενωνία.

Στα του mvp ,από την στιγμή που νίκησε το Γαλάτσι ,το παίρνει ο Λυμπερόπουλος αυτοδικαίως ,αν και αδικείται ο Στεργιάκης που λογικά πέτυχε τριπλ νταμπλ.
Και όχι δεν υπερβάλλω,εκτός των 32 πόντων,είχε σίγουρα διψήφιο αριθμό κλεψιμάτων και λογικά έκανε και στα ριμπάουντ διψήφιο μιας και θυμάμαι 4-5 επιθετικά .
Αν έκανε και τόσα αμυντικά(τα αμυντικά περνάνε απαρατήρητα),το πέτυχε .
Ασιστ και τάπες έκανε αλλά όχι διψήφιες.

Νομιζω τελικά στην ΦΕΑ κόστισε η αστοχία στα λει απ παραπάνω απόλα,καθότι μιλάμε για 20 κλεψίματα που ελάχιστα κατέληξαν σε καλάθι.

Κόσμος πολύς ,από το ημίχρονο και μετά είχε γεμίσει το κλειστό του Γαλατσίου με αρκετους αθλητες άλλων ομάδων(είδα από Β Εθνικής ως Β ΕΣΚΑ) να δίνουν το παρόν.
Είχα 3 θέσεις δίπλα μου έναν γραφικό/πονεμένο ΑΕΚτζη(obv)
που πρέπει να ανέφερε 67 φορές τον Βασιλόπουλο στην διάρκεια του αγώνα .
Και δεν εννοώ τον Παναγιώτη χαχαχα
Σε κάθε φάση τα ίδια.
"Διαμαρτύρεστε σαν τον Βασιλόπουλο" "Έτσι κάνει και ο Βασιλόπουλος"
Ρε φιλαράκι πόσο σε έχει πονέσει η δημαρχάρα της ΝΦ δηλαδή;
Πόσο;
Τι τραβάμε ρε @@@στη μου. . .

Αντι επιλόγου,η ΦΕΑ έχασε το αήττητο απέναντι σε πολλές αντιξοότητες μα όλα τα λεφτά για είναι η επόμενη αναμέτρηση που φιλοξενεί ΑΕΚ.
Αν χάσει ,πλέον όλα είναι ανοιχτά για την πρωτιά(ειδικά αν χάσει και την διαφορά)!
Αν νικήσει έστω 1π κλειδώνει το πρωτάθλημα( θα είναι 3 νικες πάνω από Γαλάτσι και ΑΕΚ αφου θα υπερτερεί με αμφότερες στην ισοβαθμία και 2 νίκες από την Κηφ-που έχει χάσει και τον Τριποδάκη- που την έχει νικήσει 20τόσους πόντους στην ΝΦ και ξαναβρίσκονται τελευταία αγωνιστική)και μπορεί να ασχοληθεί και με το κύπελλο για. . .επιπλέον γούστα.😉

Ανανεώνουμε το ραντεβου μας για την Πέμπτη στην ΝΦ λοιπόν.

Υ.γ. Άμα τραβούσε κανείς να το ματς με βίντεο,ας μου στείλει pm .
Το θέλω.
Λαθος ματσάκια τραβάει το telesport γαμώτο.😞😞😞

Edit:Πάλι μεγάλο βγήκε -σκατά σύντομος ήμουνα
doctor_dru
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 2
Διπλό για να μην πάει στράφι η μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
Με την επιστροφή των τραυματιών το Γαλάτσι δυνάμωσε ακόμα περισσότερο και φαντάζει το 2ο φαβορί για άνοδο μετά την ΦΕΑ

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1
Πιο ποιοτικός και πιο έμπειρος ο Καρέας, έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Ντέρμπι παραμονής. Ισοδύναμες οι 2 ομάδες, χαμηλό σκορ και οριακά έδρα

ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Το ντέρμπι της ημέρας. Ευκαιρία για την ΦΕΑ να καθαρίσει την 1η θέση, δύσκολο να κάνει 2η σερί ήττα

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Ξεκάθαρο φαβορί ο Θεμιστοκλής που μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει ανεβασμένος

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες απέναντι στην αξιόμαχη αλλά πιο αδύναμη Τούφα
Gkos
Η ΦΕΑ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό…

Τι κι αν πέτυχε μόλις ένα τρίποντο στις 12 συνολικές της προσπάθειες; Τι κι αν ήταν πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα; Η ΦΕΑ κατάφερε και γύρισε στο τέλος το ματς στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ εναντίον της ΑΕΚ Περιστερίου και πρόσθεσε ακόμη μία –σημαντική - νίκη (74-66) στην τρελή κούρσα που έχει ξεκινήσει για την άνοδο.

Μία νίκη που την διατηρεί μόνη πρώτη στην βαθμολογία και της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την επίτευξη του στόχου της, αφού ξέφυγε από την ΑΕΚ με δύο πόντους στην βαθμολογία έχοντας κερδίσει και στα δύο ματς (σ.σ. με το ίδιο σκορ!). Ο αγώνας έγινε με παρουσία αρκετών φιλάθλων, τους οποίους αποζημίωσε το παιχνίδι, αφού μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο Αλέξανδρος Στεργιάκης με 18 πόντους κι από κοντά οι Δημήτρης Μπάτσος (15π.), Γιώργος Δεληγιάννης (12π.), Βασίλης Γιαννουλάκος (11π.) και Λευτέρης Καραλευθέρης (10π.), με τον τελευταίο να πετυχαίνει το μοναδικό εύστοχο τρίποντο των “κυανέρυθρων”.

Η ευστοχία των παικτών της ΑΕΚ από την περιφέρεια, τους έδωσε την ευκαιρία με ένα σερί 0-7 να μετατρέψουν το 8-8 σε 8-15, πριν ο Γιαννουλάκος με καλάθι και φάουλ διαμορφώσει το 14-21 της πρώτης περιόδου. Η είσοδος των Θανάση Τριχιά και Κώστα Ρωμοσιού στο παρκέ στο δεύτερο δεκάλεπτο και η πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά, έδωσε το δικαίωμα στη ΦΕΑ αρχικά να μειώσει στο σκορ 20-22 με ένα σερί 6-0 και στη συνέχεια με το τρίποντο του Καραλευθέρη να περάσει μπροστά (33-32) για να λήξει το πρώτο ημίχρονο ισόπαλο 35-35.

Δεκάλεπτο των σερί θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τρίτη περίοδος. Το 0-9 των φιλοξενούμενων μετέτρεψαν το 35-35 σε 35-44 με καλάθι του Τζαγκαράκη, ενώ ο Μπάτσος με συνεχόμενους πόντους έφερε την ΦΕΑ σε απόσταση ενός πόντου (45-46). Ένα νέο σερί της ομάδας των δυτικών προαστίων έφεραν το σκορ στο 47-56 παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα.

Όλα τα λεφτά ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο… Η ΑΕΚ προηγήθηκε με +10 (51-61) κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα υποχρέωναν τη ΦΕΑ στη δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή της περασμένης Πέμπτης στο Γαλάτσι, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Ο Μπάτσος αρχικά μείωσε 65-66, ενώ ο Καραλευθέρης με όμορφο τελείωμα στον αιφνιδιασμό έδωσε το προβάδισμα 67-66 2:18 πριν το φινάλε. Τρεις εύστοχες βολές του Καραλευθέρη αύξησαν κι άλλο την διαφορά (70-66), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Στεργιάκης με τέσσερις εύστοχες βολές.

Επόμενος αντίπαλος για τη ΦΕΑ, η Αναγέννηση Πετραλώνων την επόμενη Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο κλειστό του Ρουφ στις 10:00 μ.μ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραβίτης, Ναστούλης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-21, 35-35 (ημίχρονο), 49-57, 74-66.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Ρωμοσιός 6, Αναούνης, Λουφόπουλος, Στεργιάκης 18, Τριχιάς, Τσεκούρας, Μπασέας 2, Δεληγιάννης 12, Μπάτσος 15, Γιαννουλάκος 11, Ψαλτάκης, Καραλευθέρης 10 (1).

ΑΕΚ Π. (Παπανδρέου, Τόπακας): Γκότσης, Παλτόγλου 9 (2), Πάρνος, Βιδάκης 17 (1), Αναγνωστόπουλος, Πέττας 19 (2), Κακολύρης 6 (1), Τζαγκαράκης 15, Σιδέρης, Γεωργακόπουλος, Δημητρόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών
1ος Όμιλος

(15η αγωνιστική)

Εθν. Ελλ.-Πολυνίκης 53-72
Παιανία-Ιρις 56-49
Καρέας-Αναγέννηση 81-77
ΓΑΟΚ-Γαλάτσι 50-57
ΦΕΑ-ΑΕΚ Π. 74-66
Θεμιστοκλής-Αίολος 79-65
ΓΣΚ-ΦΟΤ 64-48
gspara
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
Κομβικη η απωλεια Τριποδακη για την Κηφισιά.Θελει προσοχη απέναντι στην Ιριδα που καίγεται,αλλα αν θελει το πλεονεκτημα εδρας πρεπει να περασει.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Το derby της αγωνιστικης με φοντο την 5η θεση.Σε πολύ καλη κατασταση ο Πολυνικης,αν κανει το 2-0 εχει ξεκαθαρο πλεονεκτημα.

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Μονοπλευρο κινητρο.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Ευκολα το Γαλατσι.Ζορικα τα πραγματα για Αιολο με την απουσια Ραδιτσα.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Και εδώ ξεκαθαρο φαβορι οι γηπεδούχοι που θελουν να πανε με καλη ψυχολογια στην μαχη του Γαλατσιου.

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
Θα κανει το 4/4 ο Τσαπακης και την επομενη αγωνιστικη θα παιξει τα ρεστα του ο Θεμι στο Ζηρινειο.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. 2
Ζορικο παντα το Ρουφ,αλλα η πρωτοπόρος είναι το απολυτο αφεντικο.Δυσκολο πρόγραμμα τα Πετραλωνα,αλλα πιστευω θα το παλεψουν.

Paragodas

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. 2

Bogrinho
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ άνετο 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΚΑΡΕΑ λογικά 1

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ ντέρμπι σωτηρίας, θα πάω με την παρέα του σπηλιωτόπουλου, 1

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 άνετος 1

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ Χ

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ οριακό αλλά 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. 2 ανετότατο
doctor_dru
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
Δύσκολο γήπεδο. Φαβορί η Κηφισιά αλλά αν δεν καταφέρει να τρέξει θα δυσκολευτεί

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΟ ΚΑΡΕΑ 2
Σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για 5η θέση ο Καρέας, πρέπει να κάνει διπλό

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ-ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Ο Εθνικός μοιάζει δύσκολο να ανατρέψει την κατάσταση

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Ξεκάθαρο φαβορί το Γαλάτσι. Ο Αίολος συμπλήρωσε 4 σερί ήττες και κόλλησε με τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π.-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Φαβορί η Αεκ που έρχεται από την υπερπροσπάθεια του ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας. Βελτιωμένη η εικόνα για τις Κουκουβάουνες αλλά δύσκολο να πάρει αυτό το ματς

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
Λογικά δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Θεμιστοκλής

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. 2
Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ΦΕΑ, που έδειξε ότι βρίσκει τον τρόπο να επικρατεί στο τέλος. Ακόμα κι αν δυσκολευτεί και σήμερα, θα επικρατήσει
doctor_dru
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Ντέρμπι παραμονής. Ο Εθνικός έδειξε σφυγμό την προηγούμενη αγωνιστική και έχει ελαφρύ προβάδισμα για σήμερα λόγω γηπέδου+ζώνης

ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1
Ο Πολυνίκης έχει φτάσει τις 6 συνεχόμενες νίκες. Λογικά ήρθε η ώρα να σταματήσει το σερί απέναντι στους ανώτερους γηπεδούχους

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
Ντέρμπι σωτηρίας. Ο Αίολος έχει φτάσει τις 5 σερί ήττες και θα τα παίξει όλα για όλα

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Πολύ έμπειρα παιδιά και στις 2 ομάδες, πιο μεγάλο πρέπει για το Γαλάτσι ενόψει πλέι οφ

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
Η Αναγέννηση είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό αλλά δεν καταφέρνει στο τέλος να παίρνει τα αποτελέσματα. Ποντάρω στην έκπληξη σήμερα αν καταφέρουν και τρέξουν το γήπεδο

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
Πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι, θέλουν την νίκη για να ξεκολλήσουν

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2
Η Κηφισιά φαίνεται να είναι μια ταχύτητα κάτω μετά την απώλεια Τριποδάκη. Ο Θεμιστοκλής έχει μόνο νίκες με τον Τσαπάκη στον πάγκο, κυνηγάει τα πλέι οφ και δεν θέλει να γίνει το 0-2 με Κηφισιά
Bogrinho
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 Όπως νικάει και η Νέα Ιωνία στη Γ στα εντός χαχαχ

ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1 καλό μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν ξέρω πως θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο στεργιάκη-δεληγιάννη

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1 do or die για τους γηπεδούχους

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1, θα το έδινα Χ αλλά μετά από επικοινωνία μου με παίχτη των γηπεδούχων έμαθα πως είναι όλοι τους σίγουροι ότι θα πάρουν την νίκη και με διαφορά μάλιστα, για να δούμε

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1, το λογικό

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2 μου αρέσουν πολύ σαν ομάδα οι φιλοξενούμενοι, πάω με την έκπληξη

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1 αν και χωρίς τρυποδάκη, πιστεύω θα μιλήσει η έδρα
Gkos
2 νίκες για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους στις αναμετρήσεις της κορυφής στο σημερινό πρόγραμμα !

ΦΕΑ-Πολυνίκης 84-63 (με ένα ξέσπασμα στην γ περίοδο καθάρισαν οι πρωτοπόροι με έναν εκπληκτικό Δεληγιάννη) ,Γαλάτσι-ΑΕΚ ΔΠ 73-63 στο ρελαντί(δεν νικούσε η ΑΕΚ ουτε μέχρι την δευτέρα παρουσία αν παίζανε) και ΓΣ Κηφ-Θεμιστοκλής 52-56 με πολύ μεγάλη ανατροπή από τον Θεμη στην τελευταια περίοδο.
Και μετά την πρωτη θέση σαν να ξεκαθαρίζει και η 2η μετά τα σημερινά.
Νομίζω είναι κοινή εκτίμηση πως το Γαλάτσι δύσκολα θα ξαναχάσει ως το τέλος και θα ακολουθήσει ΦΕΑ.

(Επειδή η ΕΣΚΑ σήμερα θα αργήσει να τα γράψει, τα έγραψα εγώ)
doctor_dru
Κουκουβαουνες - Πετράλωνα 1
Εθνικός - Ιρις 2
Gkos
Δεν καταλαβαίνει ούτε από απουσίες…

Η φετινή ΦΕΑ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και δεν καταλαβαίνει ούτε από απουσίες, ούτε από τίποτα!

Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Βασίλη Γιαννουλάκο, Βασίλη Αφαλίδη και Δημήτρη Μαστρογιάννη, αλλά παρόλα αυτά στο πιο κομβικό παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας και κέρδισε με σκορ 84-63 ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 16-1.

Όλοι οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά έπαιξαν ο ένας για τον άλλον… Θυσίασαν τους εαυτούς τους και τα κορμιά τους κι έδωσαν τα πάντα για την επίτευξη μιας ακόμη νίκης κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την απευθείας άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Πρώτος σκόρερ των “κυανέρυθρων”, ο Γιώργος Δεληγιάννης με 26 πόντους και έξι τρίποντα (17 πόντους είχε πετύχει μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο), ενώ τον ακολούθησαν οι Λευτέρης Καραλευθέρης (16π.) και Αλέξανδρος Στεργιάκης (15π.). Εξίσου, πολύ καλή ήταν και η παρουσία των Κώστα Ρωμοσιού, Στέλιου Λουφόπουλου, Δημήτρη Μπάτσου και Γιώργου Αναούνη.

Χάρη στους δύο Γιώργηδες, τους Δεληγιάννη και Αναούνη η ΦΕΑ ξεκίνησε δυνατά το ματς και με δύο τρίποντα των προαναφερθέντων προηγήθηκε με σκορ 15-6. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο καλάθι (17-15), αλλά εκεί μίλησε ο Δεληγιάννης. Ο γκαρντ των γηπεδούχων πήρε το …όπλο του και με τρία τρίποντα στη σειρά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με +8 (26-18) για να λήξει η πρώτη περίοδος με σκορ 30-24.

Με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Κοντούλη, το σωματείο των δυτικών προαστίων με ένα σερί 0-8 μείωσε 34-32 5:15 πριν το τέλος του ημιχρόνου αναγκάζοντας τον Καρατζά να πάρει τάιμ άουτ. Οι παίκτες του …αφυπνιστήκαν και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με +6 (42-36).

Ποιος είδε τη ΦΕΑ και δεν την φοβήθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Το 44-38 έγινε σε λίγα λεπτά 58-38 με δύο τρίποντα του Καραλευθέρη, ένα του Δεληγιάννη και καλάθι και φάουλ του Ρωμοσιού 5:30 πριν το τέλος της περιόδου. Η διαφορά όλο και αυξανόταν. Έφτασε τρεις φορές στους +23 (63-40, 65-42, 67-44), μία στους +25 (69-44), δύο φορές στην μέγιστη τιμή της στους +27 (71-44, 74-47) και η σεμνή τελετή είχε λάβει πρόωρα τέλος…

Παρά το 0-9 σερί των φιλοξενούμενων με την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου, η πλάστιγγα του παιχνιδιού είχε γύρει υπέρ της ΦΕΑ με τα τελευταία λεπτά να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Επόμενος αντίπαλος για το σωματείο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο ΦΟ Τούφας την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. στο «Ν.Πέρκιζας».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρίβα, Μαρτινάκος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-24, 42-36 (ημίχρονο), 74-47, 84-63.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Καραλευθέρης 16 (2), Ρωμοσιός 5, Αναούνης 5 (1), Λουφόπουλος 7, Στεργιάκης 15 (1), Τριχιάς 2, Τσεκούρας, Μπασέας 2, Δεληγιάννης 26 (6), Μπάτσος 6, Λουπέτης.

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Στρατικόπουλος): Πατάτας 10 (2), Βερβίτας, Τσοχονελίτζε 7, Δημητρακούλης, Μόρφος 2, Δημούλη, Δουρουντούς 12, Παπαδόπουλος, Λιβανός, Χιώτης 4, Κοντούλης 21, Βαμβακίδης 7 (1).






Γιώργος Δεληγιάννης: Είχαμε μεγαλύτερη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο…

Μια πολύ σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου η ΦΕΑ. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας νίκησε με σκορ 84-63 τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ κι έκανε ακόμη ένα βήμα για την απευθείας άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Οι απουσίες βασικών παικτών άγχωσε κατά κάποιο τρόπο τους παίκτες του Αλέξη Καρατζά στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που παραδέχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο πρώτος σκόρερ των “κυανέρυθρων” (26π.), ο Γιώργος Δεληγιάννης. «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε με καθόλου καλή ψυχολογία, ενώ φάνηκε καθαρά σε κάποιες φάσεις η απουσία του “Γιάο” (σ.σ. Βασίλης Γιαννουλάκος)», δήλωσε ο γκαρντ της ΦΕΑ στην επίσημη σελίδα στην επίσημη σελίδα του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο της ομάδας Γιάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Στην επανάληψη, τα πόδια μας λύθηκαν. Αποκτήσαμε μεγαλύτερη ενέργεια και πήραμε μια σπουδαία νίκη σε ένα δύσκολο ματς».

Όσο για το που αφιερώνει τη νίκη αυτή; Ο Δεληγιάννης τόνισε: «Την αφιερώνουμε σε όλους τους τραυματίες μας, τους Γιαννουλάκο, Αφαλίδη και Μαστρογιάννη, αφού ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουμε αγωνιστεί πλήρης σαν ομάδα. Επίσης, την αφιερώνουμε στον προπονητή μας, τον Αλέξη Καρατζά όπου αύριο (9/2) έχει τα γενέθλιά του».

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΛΟΥΠΕΤΗ

Ακόμη ένας παίκτης από το εφηβικό τμήμα της ΦΕΑ πήρε το βάπτισμα του πυρός με την ανδρική ομάδα. Ο λόγος για τον Γιώργο Λουπέτη, ο οποίος 1:57 πριν το φινάλε πήρε τη θέση του αρχηγού, του Κώστα Ρωμοσιού καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε καλή παρουσία κι αν η μπάλα του έκανε το χατίρι ίσως να είχε χρηστεί και σκόρερ, αφού στο φάουλ που κέρδισε αστόχησε και στις δύο βολές (όπως φανερώνει και η τρίτη φωτογραφία).

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΝΙΚΗ

Ενός κακού μύρια έπονται… Δεν του έφτανε η ήττα και το τέλος στο νικηφόρο σερί των έξι αγωνιστικών, ο Πολυνίκης έχασε και δύο βασικούς του παίκτες. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κοντούλη και Γιώργο Δουρουντούς, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο, υπέστησαν διάστρεμμα και παραμένει άγνωστος ο χρόνος της απουσίας τους από τους αγωνιστικούς χώρους.

Από την σελίδα της ΦΕΑ στο φατσοβιβλίο.
Gkos
QUOTE (Gkos @ Feb 9 2018, 00:16 ) *
2 νίκες για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους στις αναμετρήσεις της κορυφής στο σημερινό πρόγραμμα !

ΦΕΑ-Πολυνίκης 84-63 (με ένα ξέσπασμα στην γ περίοδο καθάρισαν οι πρωτοπόροι με έναν εκπληκτικό Δεληγιάννη) ,Γαλάτσι-ΑΕΚ ΔΠ 73-63 στο ρελαντί(δεν νικούσε η ΑΕΚ ουτε μέχρι την δευτέρα παρουσία αν παίζανε) και ΓΣ Κηφ-Θεμιστοκλής 52-56 με πολύ μεγάλη ανατροπή από τον Θεμη στην τελευταια περίοδο.



Τα της ΦΕΑ τα διαβάσατε στο άρθρο.
Στο Γαλάτσι η γηπεδούχος προηγήθηκε 2 φορές με double σκορ (28-14,36-18) για να μειώσει στο τελευταίο δίλεπτο η ΑΕΚ στο 39-27 του ημιχρόνου.
Το έφτασε και 39-31 στην αρχή της επανάληψης μα ως εκεί ήταν παραπάνω δεν μπορούσε .
Το λιγότερο που μείωσε ήταν το 51-45 .
Τελευταία περιοδο ,ανοιξε ξανά η διαφορά στους 15-16 για να κλείσει στους 10 χωρις να πιεστει καθόλου το Γαλάτσι.
Όχι πάρα πολυς κόσμος,ησυχία αρκετή,καμια σχέση με όταν φιλοξένησε την ΦΕΑ.
Στην Κηφισιά είπαμε,μεγαλη ανατροπή ο Θεμιστοκλης που έχανε 46-34 στο 32' αλλά το γύρισε με αμυνάρα . . .
Αυτά.
doctor_dru
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
Έχει βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι η Ίριδα, ψάχνει μια νίκη εκτός προγράμματος και ίσως σήμερα είναι ευκαιρία

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Ακόμα κι αν δεν παίξει ο Δουρουντούς, ο Πολυνίκης θα τρέξει το γήπεδο και θα πάρει το ματς

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΦΕΑ Ν.Φ-Ν.Χ. 2
Συνεχίζει να προελαύνει η ΦΕΑ, λογικά θα επικρατήσει εύκολα

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
Κακή ήττα για την Κηφισιά την περασμένη αγωνιστική (με τον τρόπο που ήρθε). Ευκαιρία για ανασύνταξη απόψε, η Παιανία θα ψάξει αλλού τις νίκες για την σωτηρία

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Ρεβάνς για την ήττα του 1ου γύρου

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Ο Αίολος έδειξε σφυγμό την περασμένη αγωνιστική, αλλά η Αεκ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για να κυνηγήσει την 3η θέση

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
Το Γαλάτσι έκανε μεγάλο βήμα για την 2η θέση, είναι σε καλή κατάσταση και δεν νομίζω να στραβοπατήσει στο Ρουφ
Paragodas

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 2

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΦΕΑ Ν.Φ-Ν.Χ. 2

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2


smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Gkos
Έτσι για τα γούστα ,να δώσουμε προγνωστικα και για την Β ΕΣΚΑ.

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ:1

Θα το πάρουν οι Κουκου που το χρειάζονται πολύ.

Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΛ.
ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:1

Ένα βήμα πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Τ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. :2

Ντερμπάκι μα θα παω με την ανανεωμενη ομάδα του Τσαπάκη.

ΓΟΥΔΗ Δ.Α.
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ ΑΣ-ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ:1

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Εθνικός μα εντός ειναι δυνατός.

ΤΑΥΡΟΥ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ:2

Ανώτερη ομάδα.

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. :1

Δυσκολα να ξανακάνει ήττα ως το τέλος το Αιγάλεω.Σορρυ το Γαλάτσι εννοω wink.gif

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.:1

Διαφορά ποιότητας.
doctor_dru
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ-ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1

Σε κακό φεγγάρι η Τούφα τον τελευταίο καιρό. Προβάδισμα σε Κουκου για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη

ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

Εύκολο βράδυ για ΦΕΑ, αλλού θα κυνηγήσει η Ίριδα την σωτηρία

ΑΟ ΚΑΡΕΑ ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2

Νομίζω το πιο αμφίρροπο της ημέρας. Αήττητος ο Θέμις με Τσαπάκη, πιστεύω θα συνεχίσει και σήμερα αλλά οριακά

ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ ΑΣ-ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 2

Παλεύει ο Εθνικός εντός, από την άλλη η Παιανία παρουσιάζεται αδύναμη εκτός (1 νίκη) αλλά καίγεται περισσότερο

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2

Σαφώς πεσμένος ο Αίολος τελευταία, δεν νομίζω να καταφέρει να απειλήσει την ανώτερη Κηφισιά

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1

Πιο έμπειρο και ποιοτικό το Γαλάτσι, θα το πάρει και σχετικά εύκολα πιστεύω

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 1

Παλεύει όλα τα ματς η Αναγέννηση αλλά οι γηπεδούχοι είναι πιο έμπειροι και έχουν τον πρώτο λόγο
doctor_dru
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 1
Ντέρμπι. Ματς υψηλού ρυθμού και σκορ αναμένεται, αν και λογικά δεν θα φτάσει στα επίπεδα του 1ου γύρου. Οριακό προβάδισμα στους γηπεδούχους

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Οι Κουκου απέκτησαν απόσταση ασφαλείας από τους τελευταίους. Χαμηλό σκορ, ζώνη και όποιος βάλει κάνα παραπάνω τρίποντο θα κερδίσει

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
Σαφώς ποιοτικότερο το Γαλάτσι, αναμένεται να έχει εύκολο βράδυ

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 2
Με φόρα ο Καρέας από την μεγάλη νίκη απέναντι σε Θεμιστοκλή. Πιο δυνατοί οι φιλοξενούμενοι (κυρίως στους ψηλούς), έχουν προβάδισμα

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. 2
Ντέρμπι. Ο Θέμις καίγεται καθώς κυνηγάει την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά απέναντι στην πρωτοπόρο θα είναι δύσκολα τα πράγματα

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Για ακόμα μια φορά δεν άντεξαν μέχρι το τέλος τα Πετράλωνα. Πιθανόν να τα καταφέρουν σήμερα, απέναντι σε μια απ'τις ομάδες που κέρδισαν στον 1ο γύρο

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Διαφορά ποιότητας, εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους
Gkos
Προγνωστικααα

ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΛ.
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ:1

Θα πάω με Ίριδα σε αυτό το υπέροχο γηπεδάκι.

6ο ΕΝ.ΛΥΚ.ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ- ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ:2

Αυτοκτονια για Θεμη την προηγούμενη αγωνιστική στον Καρέα και πρώτη ήττα επι εποχης Τσαπάκη.
Παρότι βρέθηκε να χάνει 15 πόντους,κατάφερε να προηγηθει με 2 στα 30" και να έχει και κατοχή και να χάσει.
Αποτελεσμα που δυσκολευει πολυ την προσπαθεια του για 5άδα και βαζει και Καρέα στο παιγχνίδι.
Η ΦΕΑ πάει αποφασισμενη να τελειώσει το πρωταθλημα και ευκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει.

ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ-ΑΟ ΚΑΡΕΑ:2

Κίνητρο και οι 2 ομάδες,πάω με Καρέα.

ΖΗΡΙΝΕΙΟ Α
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ/ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ:1

Αν κρινω από την προηγουμενη αγωνιστική , το παράτησε ο Εθνικός.

ΡΟΥΦ ΚΛ.
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006:1

Θα παω με την γηπεδούχο.

Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ-ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ:2

Δεν μπορει να κοιταξει στα ματια το Γαλατσι η γηπεδούχος.

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΛ. Α
ΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Δ.Π.:1

Το 2ο ντέρμπι της ημέρας.
Δεν ξέρω ρεπορτάζ απουσιων μα θα πάω με έδρα οριακα.

Καλη επιτυχια σε όλα τα παιδιά και αν κανεις πάει κάπου ας γράψει δυο λόγια μωρε. . .
Gkos
Νικη με 59-55 στο Αιγάλεω για την ΦΕΑ που (πάλι) έκανε ανατροπή στην τελευταία περίοδο . . .
Gkos
Μύρισε …αέρας Α’ ΕΣΚΑ για τη ΦΕΑ!!!

Το πιο ίσως αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ έκανε την 20η αγωνιστική η ΦΕΑ! Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας νίκησε το βράδυ της Πέμπτης 1 Μαρτίου, εκτός έδρας τον Θεμιστοκλή με σκορ 55-59 και πλέον στις έξι εναπομείναντες αγωνιστικές θέλει τέσσερις νίκες για να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στην Α’ ΕΣΚΑ.

Όπως φανερώνει και το τελικό σκορ το παιχνίδι στο Αιγάλεω ήταν ντέρμπι με τα όλα του που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συχνά στο σκορ και κανείς δεν ήξερε τι μέλλει γενέσθαι σε κάθε φάση.

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ενώ αρχικά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέντε πόντους (45-40), οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Καραλευθέρη κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους διαφορά και να φτάσουν με μεγάλη δυσκολία στην κατάκτηση του 19ου ροζ φύλλου αγώνα για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός γκαρντ των “κυανέρυθρων” οκτώ λεπτά πριν το φινάλε με καλάθι και φάουλ ισοφάρισε (45-45), ενώ τρία λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο έδωσε το προβάδισμα στη ΦΕΑ με +4 (48-52). Οι γηπεδούχοι, όμως, με τρίποντο του Βοϊδήλου έφεραν το ματς στα ίσια (53-53) για να ακολουθήσει μια σειρά από πολλές φάσεις ακατάλληλες για καρδιακούς.

Δύο λεπτά πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας ο Βασίλης Γιαννουλάκος έκοψε εντυπωσιακά τον Δρακόπουλο και στην επίθεση της ΦΕΑ, ο Γιώργος Δεληγιάννης με 1/2 βολές σημειώνει το 53-56. Με το πέμπτο φάουλ στα 40 δευτερόλεπτα του Γιαννουλάκου, ο Θεμιστοκλής μείωσε 54-56. Παράβαση μπρος πίσω για τους γηπεδούχους και στην επαναφορά νέος λάθος ασυνεννοησίας των παικτών της ΦΕΑ.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Κώστας Μπασέας με πολύ καλή άμυνα κλέβει εντυπωσιακά την μπάλα από τους αντιπάλους του και ο Αλέξανδρος Στεργιάκης με 2/4 βολές γράφει το 54-58. Ο Βοϊδήλος με 1/2 βολές μειώνει 55-58 και ο Δεληγιάννης με τον ίδιο τρόπο διαμορφώνει το τελικό 55-59 μέσα σε αποθέωση για τους παίκτες του Αλέξη Καρατζά που βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.

Επόμενος αντίπαλος για την ΦΕΑ, ο Κτησιφώντας Παιανίας την επόμενη Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 8:15 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραβίτης, Σακκής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-13, 28-33 (ημίχρονο), 43-40, 55-59.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Τσαπάκης): Δρακόπουλος 16, Λαρεντζάκης, Ρώης 8 (1), Τσατσάνης 5 (1), Σπανίδης 2, Παπαπαναγιώτου, Σωτηρίου 2, Γαλάνης, Τασούλας 8, Βοϊδήλος 4 (1), Κουρής, Καρτσούνης 10.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Καραλευθέρης 14, Ρωμοσιός 2, Αναούνης, Λουφόπουλος, Στεργιάκης 16, Τριχιάς, Τσεκούρας, Μπασέας, Δεληγιάννης 12 (2), Μπάτσος 2, Γιαννουλάκος 13, Λιναρίτης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών
1ος Όμιλος

(20η αγωνιστική)
Πολυνίκης-ΑΕΚ Π. 69-79
Ιρις-ΓΑΟΚ 58-50
ΦΟΤ-Γαλάτσι 85-89
Παιανία-Καρέας 64-72
Θεμιστοκλής-ΦΕΑ 55-59
ΓΣΚ-Εθν. Ελλ. 64-49
Αναγέννηση-Αίολος 83-52

Από την σελιδα της ΕΣΚΑ στο fb !!

Σελίδα της ΦΕΑ εννοω,όχι ΕΣΚΑ 😂😂😂😂
ADMIRAL14
αντιγραφή επιστολής που έστειλα σήμερα στην ΕΣΚΑ:

Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών 1ος Ομιλος 20η αγωνιστική Παιανία-Καρέας 64-72

Ονομάζομαι Παπαγιαννόπουλος Νίκος και είμαι αθλητής του Α.Ο.Καρέα, οι παρακάτω σκέψεις είναι καθαρά προσωπικές και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το σύλλογο στον οποίο είμαι μέλος.
Στον χθεσινό μας αγώνα(1/3/18) οι διαιτητές Ζιώγας και Δράκος εμφανίστηκαν απολύτως ανεπαρκείς χωρίς να διακρίνω πρόθεση να ευνοηθεί κάποια από τις 2 ομάδες είχαν πάρα πολλές εμφανέστατα λανθασμένες αποφάσεις. Ειδικότερα μετα το 35ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 47-65 υπέρ του Καρέα επέτρεψαν το υπέρμετρα αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων εναντίον της ομάδας μου που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό μου. Συγκεκριμένα, ενάμισι λεπτό περίπου πριν τη λήξη δέχτηκα "τάκλιν" και "τζαρτζάρισμα"(οι εκφράσεις παρότι είναι ποδοσφαιρικές αντικατοπτρίζουν απόλυτα την πραγματικότητα) από 2 αντιπάλους μου με αποτέλεσμα να τραυματιστώ σοβαρά στον αστράγαλο μου(ευτυχώς είχα δεμένο το πόδι μου με "αράχνη" και tape και απέφυγα ακόμα μεγαλύτερη ζημιά). Το αντιαθλητικό φάουλ που είδαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο δεν σφυρίχτηκε ποτέ και παρόλο που σφάδαζα εντός του γηπέδου το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μέχρι να βγει έξω η μπάλα και διακοπεί ο αγώνας για να με σηκώσουν και να αντικατασταθώ. Ο γιατρός(?) του αγώνα, απ' τον οποίο ζήτησα επανηλλημένα και επίμονα πάγο για να βάλω στο πόδι μου, μου είπε πως δεν υπάρχει στο γήπεδο ψυγείο και κατ' επέκταση πάγος και δεν μπορεί να με βοηθήσει, κατά την έξοδο μας από το γήπεδο μετά το ματς είδαμε και μας επιβεβαίωσαν και οι άνθρωποι της ομάδας της Παιανίας πως υπήρχε και ψυγείο και πάγος...
Μετά από 30 συνεχή χρόνια που είμαι ενεργός αθλητής γνωρίζω πολύ καλά πως σε μη αξιολογημένα παιχνίδια(όπως το χθεσινό) η ένωση δεν στέλνει αξιολογημένους διαιτητές(προσωπικά δεν τους είχα ξαναδεί) γεγονός που είναι απαραίτητο για να πάρουν κι αυτοί παραστάσεις σε αγώνες χαμηλού ενδιαφέροντος ώστε να "ψηθούν", παράλληλα όμως θα πρεπε να υπάρχει και παρατηρητής για να τους κρίνει αν και εφόσον είναι ικανοί να αξιολογηθούν ώστε να σφυρίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα που αγαπάμε γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού λόγω της φύσης του, όμως να κινδυνεύουμε να χτυπήσουμε σοβαρά εξαιτίας ασχετοσύνης και ανεπάρκειας συγκεκριμένων διαιτητών είναι κάτι που δεν θα πρεπε να συμβαίνει.
ΣΟΥΛΗΣ
Αντρίκια τοποθέτηση. Με φωτογραφία προσώπου, όνομα, επώνυμο και ομάδα που αγωνίζεσαι. Εύγε σου Νικόλα.
doctor_dru
ΦΕΑ Ν.Φ-Ν.Χ. - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
Ακόμα ένα βήμα για την μαθηματική κατάληψη της πρώτης θέσης

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Ποιοτικότερο το Γαλάτσι, θα κάνει λογικά εύκολα την 15η σερί νίκη του

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2
Επικίνδυνη έξοδος για Θεμιστοκλή, θέλει να επανέλθει στις νίκες για να μην χάσει το προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι οφ

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Ντέρμπι.Σε καλή κατάσταση ο Καρέας (4 σερί νίκες), θέλει νίκη για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για την 5η θέση

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Ο Αίολος ήταν πολύ κακός την περασμένη βδομάδα στο Ρουφ και μοιάζει να μην το πιστεύει. Έχει την ευκαιρία να συνέλθει σήμερα απέναντι στον τελευταίο πλην αξιόμαχο Εθνικό

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
Με φόρα η Αεκ από την σημαντική νίκη απέναντι στον Πολυνίκη. Πιο αδύναμη η Τούφα αλλά θέλει προσοχή, όπως έδειξε εναντίον του Γαλατσίου

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 2
Ντέρμπι παρά την βαθμολογική απόσταση που χωρίζει τις 2 ομάδες. Οριακά στο διπλό, λόγω υπεροπλίας στους ψηλούς
doctor_dru
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 2
Πεσμένος ο Εθνικός ενώ ο Καρέας είναι μάλλον αδιάφορος, καθώς μετά την ήττα της περασμένης βδομάδας οι ελπίδες για 5η θέση είναι μόνο μαθηματικές

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Ανώτερος ο Πολυνίκης, θέλει ρεβάνς για την ήττα του 1ου γύρου και περιμένει ευχάριστα από το Αιγάλεω

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 2
Επικίνδυνη έξοδος για την Αεκ, μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 2
Ντέρμπι παραμονής. Ο χαμένος κατά μεγάλη πιθανότητα θα ακολουθήσει τον Εθνικό στην Γ'

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Το πιο βατό εντός της Παιανίας (τα άλλα 2 με Αεκ και Πολυνίκη). Ευκαιρία να βρει μια νίκη που θα της δώσει προβάδισμα για την παραμονή

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
Θέλει το 2-0 και την εξασφάλιση της 2ης θέσης το Γαλάτσι. Πιο πλήρεις και με μεγαλύτερο βάθος οι φιλοξενούμενοι

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΦΕΑ Ν.Φ-Ν.Χ. 2
Πιο ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι, έχουν μικρό προβάδισμα
Gkos
Τίποτα, τίποτα δεν την σταματά!!!

Κανείς και τίποτα δεν μοιάζει ικανό να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της ΦΕΑ προς τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας σε έναν δραματικό αγώνα, κέρδισε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαρτίου στο Ζηρίνειο την Κηφισιά με σκορ 61-65, έφτασε την 21η νίκη της στο πρωτάθλημα και πλέον στις τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές θέλει δύο ροζ φύλλα αγώνα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν αυτό της 22ης αγωνιστικής. Μετά από ένα κλειστό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες, οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά κατάφεραν με τεράστια ψυχικά αποθέματα και καρδιά χιλίων λεόντων να …αποδράσουν από τα βόρεια προάστια και να πάρουν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 10 πόντους (44-34) στο τρίτο δεκάλεπτο κι έχοντας τον Αλέξανδρο Στεργιάκη εκτός για ένα σχεδόν ημίχρονο, αφού είχε χρεωθεί με τέταρτο φάουλ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, βρήκαν τη δύναμη κι έφτασαν στην ανατροπή.

Αρχικά μείωσαν στον πόντο (52-51) με καλάθι του Λευτέρη Καραλευθέρη και προηγήθηκαν έπειτα από πολύ ώρα στο σκορ (54-56) με τον Βασίλη Γιαννουλάκο τρία λεπτά πριν το φινάλε. Η ψυχραιμία του Γιώργου Δεληγιάννη από την γραμμή των ελευθέρων βολών, η λάθος επαναφορά της μπάλας των παικτών της Κηφισιάς κι ενώ το σκορ ήταν 58-59 έφεραν την ΦΕΑ αγκαλιά με την κούπα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με δύο εύστοχες βολές ο Θανάσης Τριχιάς εννέα δέκατα πριν το φινάλε, το οποίο βρήκε τους φιλοξενούμενους να γίνονται ένα κουβάρι και να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μπουγελώνοντας αυτή τη φορά τον προπονητή τους, τον Αλέξη Καρατζά.

Πρώτος σκόρερ για τη ΦΕΑ ο Δεληγιάννης με 22 πόντους κι ένα τρίποντο, ενώ τον ακολούθησε ο Καραλευθέρης με 16 πόντους και δύο τρίποντα. Κορυφαίος, ωστόσο, στο παρκέ του κλειστού της Κηφισιάς, θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μπασέας. Ο έμπειρος φόργουορντ, μπορεί να πέτυχε τέσσερις πόντους, αλλά αποδείχθηκε …λίρα εκατό για τον Καρατζά. Έδωσε πολλές μάχες κάτω από τα δύο καλάθια κι έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του για την επιλογή του να τον ρίξει στο ματς.

Επόμενος αντίπαλος για τη ΦΕΑ, ο Εθνικός Ελληνορώσων την επόμενη Πέμπτη 23 Μαρτίου στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας στις 8:15 μ.μ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζακεστίδης, Κοτσώνης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-20, 32-33 (ημίχρονο), 52-47, 61-65.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπιλάλης Ν., Γιαννακάκης): Τριποδάκης 11 (1), Ζιώγας, Γερακίνης 2, Μπιλάλης Κ. 2, Μπαζίνης, Βαβελίδης, Πολυδώρου 4, Βογιατζόγλου, Λαμπρόπουλος 21 (2), Πολύζος 12 (1), Τσιάπας 5, Τσολακόπουλος 4.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Αφαλίδης, Ρωμοσιός 4, Αναούνης, Λουφόπουλος 4, Στεργιάκης 8, Τριχιάς 3, Τσεκούρας, Μπασέας 4, Δεληγιάννης 22 (1), Μπάτσος, Γιαννουλάκος 4, Καραλευθέρης 16 (2).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών
1ος Ομιλος
(22η αγωνιστική)
Εθν. Ελληνορ.-Καρέας 50-65
Πολυνίκης-Αίολος 81-39
Ιρις-ΑΕΚ Π. 76-80
ΦΟΤ-Αναγέννηση 67-78
Παιανία-ΓΑΟΚ 55-58
Θεμιστοκλής-Γαλάτσι 67-74
ΓΣΚ-ΦΕΑ 61-65

Από την σελιδα της ΦΕΑ στο φατσοβιβλίο.
doctor_dru
ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΣΩΝ 1
Εύκολα

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
Άσσος και περιμένει το αποτέλεσμα στο Κάρβουνο

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
Αδιάφορες οι Κουκουβάουνες ενώ η Κηφισιά δεν θέλει 2η σερί ήττα και κυνηγά την 3η θέση

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 2
Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες του Καρέα για την 5η θέση αλλά είναι ανώτερος και ακόμα κι αν δεν παίξει ο Μακρής θα το πάρει

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
Διαφορά ποιότητας

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2
Ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρηθούν στην 3η θέση ενώ ο Θεμιστοκλής καίγεται καθώς με ήττα σήμερα δεν θα εξαρτάται μόνο απ'αυτόν η 5η θέση

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Ντέρμπι παραμονής. Τα Πετράλωνα έκαναν μεγάλο διπλό που τους δίνει αρκετές ελπίδες ενώ η Ίριδα δεν τα κατάφερε και λύγισε στην 4η περίοδο από την Αεκ. Προβάδισμα στο γεμάτο Ρουφ
Gkos
Στην Α κατηγορία η ΦΕΑ (που πέρασε από Καρέα),και ουσιαστικά και το Γαλάτσι (πρέπει να γίνουν θαύματα) που πέρασε από Κηφισιά.
value basket
Συγχαρητηρια στη ΦΕΑ για την ανοδο της στην Α ΕΣΚΑ. Ηταν σιγουρα η καλυτερη και πιο σταθερη ομαδα του 1ου ομιλου. Επαιξε θεαματικο μπασκετ αλλα και ουσιαστικο οταν χρειαστηκε. Ο κοουτς Καρατζας ηταν ο δημιουργος αυτης της πολυ καλης ομαδας και φυσικα αυτος που εφερε τους αριστους (Γιαννουλακο,Δεληγιαννη,Στεργιακη, Καραλευθερη).Μου αρεσε η νηφαλιοτητα αλλα και η ψυχραιμια του στα δυσκολα καθως και η σωστη διαχειρηση των παιχτων του. Επισης μου αρεσε ο χαρακτηρας του(ευγενης,σοβαρος ,χωρις διαμαρτυριες στους ρεφ.) ,το αριστο κλιμα που δημιουργησε στην ομαδα καθως και το πετυχημενο δεσιμο νεων/παληων και μικρων/ μεγαλων ηλικιακα. Για τη νεα χρονια, πιστευω οτι θα πρεπει να παραμεινει ο βασικος κορμος των 7-8 αθλητων. Σιγουρα ομως θα χρειαστουν 3-4 καλες μεταγραφες(στο 3,4 και 5). Πιστευω,τελος, οτι η ΦΕΑ μπορει να σταθει ανετα στην ΑΕΣΚΑ ,και γιατι οχι να πρωταγωνιστησει.
loufer
QUOTE(Gkos @ Mar 29 2018, 23:51 ) *
Στην Α κατηγορία η ΦΕΑ (που πέρασε από Καρέα)



Περαστικά στον Κώστα Περγαντή που τραυματίστηκε εχθές στο παιχνίδι μας.
goodfor
Αυτές οι ενέργειες σίγουρα προσθέτουν πόντους στο μπάσκετ. 🏀 Το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ τελειώνει μένουν δυο αγωνιστικές και στον ΓΑΟ Κουκουβαουνων αποφάσισαν στο επόμενο παιχνίδι σα δώρο για την άνοδο (Α κατηγορια) να δώσουν στην παιδική ομάδα την ευκαιρία να παίξει στη θέση της αντρικής. ΠΕΜΠΤΗ 19/4 21.30 Γηπ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ .ΓΑΟΚ – ΑΟ ΚΑΡΕΑ
goodfor
Β’ ΕΣΚΑ Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΟΚ - Καρέας 62 - 75
Διαιτητές: Μαραμής, Δουλιόγλου
Με διακριθέντες τους : Καρακωστα ,Μπαρμπαρη & Παπαθανασιου οι πρωταθλητές παίδες του ΓΑΟΚ έδωσαν το ροζ φύλλο στο Καρεα κερδίζοντας όμως τις εντυπώσεις σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεκάλεπτα: 15-23, 27-36, 47-57, 62-75. ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ (Κουκλάκης, Μπαζιάνας): Καρακώστας 13, Μπαρμπαρής 13 (1), Ζεϊνέντιν, Πετρόπουλος 2, Γεωργοπετρέας 7, Τριντής 3 (1), Νομικός, Παπαθανασίου 17, Κηπουρός, Μέντζας, Ράλλης, Παππάς 7 (1).
ΚΑΡΕΑΣ (Σούφλας, Πλούμης): Μανούρης 6, Μπότσας, Μακαριάδης 2, Κοκοτσάκης Α. 9, Λιάγκας, Γαληνάκης, Μαμαλάκης 16, Κοκοτσάκης Σ. 10, Χατζημωράκης, Κοκοτσάκης Γ. 7 (1), Περγαντής 16, Παπαγιαννόπουλος 9 (Απο τη σελιδα του f/b μπει δε μπει)
doctor_dru
Τελευταία αγωνιστική με τα ματς των 22:00 να κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς κρίνεται η παραμονή στην κατηγορία.

Σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες (διπλές, τριπλές, τετραπλή) έχει προβάδισμα η Αναγέννηση Πετραλώνων η οποία δεν μπορεί
να πέσει κάτω από την 11η θέση και να υποβιβαστεί απευθείας

Το μόνο σενάριο που στέλνει την Αναγέννηση στην 11η θέση είναι η νίκη της Ίριδας και η ήττα των υπόλοιπων 3
διεκδικητών (10η Ίρις, 11η Αναγέννηση , 12η Τούφα, 13η Παιανία)

Παιανία και Τούφα δεν μπορούν να τερματίσουν στην 10η θέση σε κανένα σενάριο, οπότε στην καλύτερη περίπτωση κυνηγάνε
την 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ με τον 11ο του άλλου ομίλου



ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. 2
Επιστροφή στις νίκες για την Αεκ μετά την απογοήτευση της προηγούμενης εβδομάδας που την φέρνει στο 0-2 με Κηφισιά

ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Φιέστα για τους πρωταθλητές

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
Καλή πρόβα για Γαλάτσι ενόψει πλέι οφ απέναντι στον αξιόμαχο Καρέα

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι για έχουν ελπίδες. Αδιάφορος ο Αίολος, προβάδισμα στο κίνητρο και την έδρα

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
Απογοήτευσε ο Θεμιστοκλής στην Αγ.Βαρβάρα και έμεινε εκτός πλέι οφ. Η Τούφα το κίνητρο αλλά οι γηπεδούχοι είναι πιο ποιοτικοί

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 1
Οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη για να αποφύγουν το μπαράζ παραμονής αλλά δύσκολα να ακολουθήσουν την ταχύτητα της Κηφισιάς

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 1
Η Παιανία παρουσιάζεται καλύτερη στην έδρα της. Αδιάφορος ο Πολυνίκης, σκέφτεται την κόντρα με το Γαλάτσι
value basket
Η ΦΕΑ υπερπρωταθλητρια απολυτα δικαια.

Ανοιχτο και ευχαριστο παιχνιδι,με τον Φιλιππο να ξεκιναει πιο καλα και να προηγειται σε ολο σχεδον το 1ο δεκ. Οταν η Φεα ανςβασε στροφες ,σε αμυνα κ επιθεση ,η διαφορα εφτασε σχεδον τους 40π. Συμπαθητικη και σκληρη ομαδα ο Φιλιππος,δεν αντεξε ομως στη πολυ καλη αμυνα και στη φοβερη ταχυτητα της Φεα. Οταν δε αρχισε το "κοντσερτο για πολυβολα/τριποντα" ειχαμε νταμπλ σκορ. Καλη συνεχεια και στις δυο ομαδες στην Α ΕΣΚΑ.

Οσον αφορα στη Φεα,που την εχω παρακολουθησει φετος αρκετες φορες,πιστευω οτι μπορει ανετα να σταθει στην ΑΕσκα. Αν κρατησει το Καρατζα και τους ιδιους παιχτες,μαζι με 2-3 αξιολογες προσθηκες,μπορει να πρωταγωνιστησει και να στοχευσει πενταδα.

Θα σταθω σε κατι που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση στη φετινη Φεα. Το καταπληκτικο δεσιμο παληων κ νεων,μικρων και μεγαλων ηλικιακα αθλητων. Οι αγκαλιες λουφοπουλου-καραλευτερη/ τσεκουρα-στεργιακη(διπλασια ηλικια), ο φυσικοι ηγετες γιαννουλακος,δεληγιαννης,η ψυχαρα αφαλιδης, ο αγαπητος σε ολους τριχιας και ολα τα υπολοιπα παιδια, εδωσαν μια καταπληκτικη εικονα μπασκετικης οικογενειας. Να μη ξεχασω τη σοβαρη κ αθορυβη /διακριτικη διοικηση που σταθηκε κοντα στην ομαδα ,συνεπης μεχρι το τελος.
Ειδα φετος ωραιο μπασκετ απο μια ΟΜΑΔΑ με ολη τη σημασια της λεξης.Μακαρι να συνεχισουν ετσι και του χρονου,ενωμενοι, γιατι το αξιζουν.
value basket
Ξεχασα να πω δυο κουβεντες για την κ Γριβα την διαιτητη.
Τη παρακολουθω χρονια. Αριστη διαιτητης, γνωστης του αντικειμενου,ακριβοδικαιη -παντα 50-50- ,χαμογελαστη και φιλικη,που ξερει ομως να χειριζεται ανετα ειδικες καταστασεις.
Δυστυχως ομως ειναι πολυ αδικημενη(οπως και η Γιακειμη).Θα μπορουσε ανετα να διαιτητευει εθνικες κατηγοριες και φυσικα Α1. Το εχει μεσα της το μπασκετ,το αγαπαει,το γνωριζει καλα, γιατι οχι και σε πολυ ψηλοτερο επιπεδο; Αλλωστε καποιοι αλλοι/αλλες εχουν παρει τις ευκαιριες,γιατι οχι και η Γριβα;
Ref1981
Ο Α.Ο.Λεοντείου μετά την άνοδο στη Γ εσκα ξεκινά δοκιμές αθλητών για τη νέα σεζόν.Το γυμναστήριο και το κολυμβητήριο είναι μερικές από τις παροχές του συλλόγου στους αθλητές.Πληροφορίες στο 6973983745
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.