Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ B.C
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
Pelargos06
QUOTE(jack d @ Apr 7 2008, 23:59 ) *
Aυτοί που πρέπει, είναι σοβαροί σε ότι σοβαρό αντιμετωπίζουν.Το πρόβλημα είναι με τους σοβαροφανείς που δεν κάνουν τίποτα σοβαρά και επί της ουσίας...Και ο νοών νοείτω.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
CHE
QUOTE(40+ @ Apr 8 2008, 08:47 ) *
Εσύ νεόκοπε φορουμικέ φίλε μας πιστεύεις οτι τα "σοβαρά" θέματα μιας ομάδας συζητιούνται ή λύνονται στα διάφορα FORUM;

Eγώ πάντως πιστεύω πως ναι.Τα γαλακτομπούρεκα του ΑΝΕΣΤΗ είναι πολύ σοβαρό θέμα.Εχω πάρει 2 χορηγίες απο ζαχαροπλαστεία με την προυπόθεση ότι θα τον "δίνω" στο forum κάθε φορά που τα επισκέπτεται,αναφέροντας την επωνυμία της επιχείρησης!Υ.Γ.4Ο+ ,ζείς?ελπίζω ο πυρετός σου να είναι ακόμη 40- icon_wave.gif
kollekter
τελευταία φορά το λέω : μην μπερδεύετε το φορουμ με την παραγματικότητα
εδω δυστηχώς όποιος θέλει γράφει ανώνυμα οτι θέλει , συνεπώς τα περισσοτερα έχουν περιορισμένη αξιοπιστία αρα καλως το έχουν ρίξει στην πλάκα οι περισσοτεροι .Οι σοβαρές συζητήσεις γύρω απο την ομάδα σίγουρα δεν θα γίνουν εδώ μέσα και ακόμα πιο σιγουρα το οτι γράφεται εδώ μέσα δεν αποτελεί βαρόμετρο για τίποτα. Οποιος έχει ιδέες και σχέδιο ξέρει που να απευθυνθεί.
TliBan
QUOTE(kollekter @ Apr 8 2008, 12:39 ) *
τελευταία φορά το λέω : μην μπερδεύετε το φορουμ με την παραγματικότητα
εδω δυστηχώς όποιος θέλει γράφει ανώνυμα οτι θέλει , συνεπώς τα περισσοτερα έχουν περιορισμένη αξιοπιστία αρα καλως το έχουν ρίξει στην πλάκα οι περισσοτεροι .Οι σοβαρές συζητήσεις γύρω απο την ομάδα σίγουρα δεν θα γίνουν εδώ μέσα και ακόμα πιο σιγουρα το οτι γράφεται εδώ μέσα δεν αποτελεί βαρόμετρο για τίποτα. Οποιος έχει ιδέες και σχέδιο ξέρει που να απευθυνθεί.

Αν είναι ιδέες για γαλακτομπούρεκο ο Μαμαλάκης είναι η καλύτερη λύση με επίσημο δοκιμαστή τον Ανέστη

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif smiley.gif
TliBan
QUOTE(golden @ Apr 7 2008, 21:07 ) *
Respekt ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΤΟΣ έχει παίξει Α1 το παλικάρι!

ΑΕΚ: Μάτος, Χάτζατζ 4, Ρίματς 10, Πελεκάνος 17 (1), Παντελιάδης 4, Μαγκουνής 8, Καλαμπόκης 1, Παπανικολάου, Τσιάρας, Κόπενραθ 6, Μπουρούσης 16, Παπαϊωακείμ 12

Επίσης έχει παίξει και Α Εθνική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον (77’ Παπαδόπουλος), Γκούμας, Μόρις, Σπυρόπουλος, Μάτος, Τζιόλης, Σιμάο, Καραγκούνης, Εντόι (56’ Ποστίγκα)

smiley.gif

ΥΓ. Είναι η αδυναμία μου ο Ανέστης
40+
QUOTE(TliBan @ Apr 8 2008, 12:47 ) *
Αν είναι ιδέες για γαλακτομπούρεκο ο Μαμαλάκης είναι η καλύτερη λύση με επίσημο δοκιμαστή τον Ανέστη

Ε αφού το θέμα γαλακτομπούρεκο έχει αποκτήσει δυναμική στην όποια κουβέντα μας, ας δούμε και μια συνταγή.
Απ ότι ξέρω αρκετά 13-14άχρονα στην Ιεράπετρα (και αλλού φαντάζομαι) είναι έτοιμα να φτιάξουν το πρώτο τους γλυκό μόνο και μόνο για να το δοκιμάσει ο Ανέστης....
Ο έτερος χοντρός της παρέας τη βγάζει για κάποιο περίεργο λόγο καθαρή μέχρι στιγμής αλλά καλά θα κάνει να αρχίσει να ανησυχεί... 19.gif 19.gif

1 λίτρο Γάλα
1,5 φλ. Ζάχαρη
1 φλ. Σιμιγδάλι ψιλό
6 Αυγό(ά)
50 γρ. Βούτυρο γάλακτος
1/2 κουτ. γλ. Ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κουτ. γλ. Ξύσμα λεμονιού
1/2 κιλό Φύλλα κρούστας
για τα φύλλα, επιπλέον Βούτυρο
3 φλ. Ζάχαρη
2 φλ. Νερό
1 φετούλα Λεμόνι(α)
1 ξυλαράκι Κανέλα
καρφάκια Γαρίφαλο
1 κουτ. γλ. Χυμός λεμονιού
Βάζετε το γάλα σε κατσαρόλα και το ζεσταίνετε να κάψει. Προσθέτετε το σιμιγδάλι και ανακατεύετε συνέχεια να πήξει. Βγάζετε από τη φωτιά. Σε μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκάλι και λεμόνι. Ρίχνετε σιγά-σιγά στην κρέμα με το γάλα. Προσθέτετε και το βούτυρο και ανακατεύετε καλά. Σκεπάζετε με βρεγμένη πετσέτα (για να μην κάνει πέτσα) και αφήνετε να κρυώσει.
Βουτυρώνετε ένα μέτριο μακρόστενο ή στρογγυλό ταψί. Απλώνετε στη βάση τα μισά φύλλα κρούστας, αφού τα αλείψετε πρώτα καλά με βούτυρο. Αδειάζετε μέσα την κρέμα και γυρίζετε τα φύλλα που προεξέχουν προς τα μέσα. Απλώνετε και τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας επάνω στην κρέμα, αφού τα αλείψετε με βούτυρο. Χαράζετε σε τετράγωνά κομμάτια και πασπαλίζετε την επιφάνεια με λίγο νερό. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Στο μεταξύ ετοιμάζετε το σιρόπι: Βράζετε τη ζάχαρη, το νερό, τη φετούλα λεμόνι και τα κανελογαρίφαλα για 5-6 λεπτά. Βγάζετε και πετάτε τα κανελογαρίφαλα, προσθέτετε τον χυμό λεμόνι και βράζετε για 2-3 λεπτά ακόμα. Περιχύνετε με το ζεστό σιρόπι το γαλακτομπούρεκο αμέσως μόλις το βγάλετε από τον φούρνο.
Αφήνετε να κρυώσει καλά, κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια.
Όταν ετοιμαστείτε καλείτε το δίδυμο Χοντρός-Χοντρός ή διαφορετικά Ανέστης-Δημήτρης για test-drive....
CHE
QUOTE(40+ @ Apr 8 2008, 13:33 ) *
Ε αφού το θέμα γαλακτομπούρεκο έχει αποκτήσει δυναμική στην όποια κουβέντα μας, ας δούμε και μια συνταγή.
Απ ότι ξέρω αρκετά 13-14άχρονα στην Ιεράπετρα (και αλλού φαντάζομαι) είναι έτοιμα να φτιάξουν το πρώτο τους γλυκό μόνο και μόνο για να το δοκιμάσει ο Ανέστης....
Ο έτερος χοντρός της παρέας τη βγάζει για κάποιο περίεργο λόγο καθαρή μέχρι στιγμής αλλά καλά θα κάνει να αρχίσει να ανησυχεί... 19.gif 19.gif

1 λίτρο Γάλα
1,5 φλ. Ζάχαρη
1 φλ. Σιμιγδάλι ψιλό
6 Αυγό(ά)
50 γρ. Βούτυρο γάλακτος
1/2 κουτ. γλ. Ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κουτ. γλ. Ξύσμα λεμονιού
1/2 κιλό Φύλλα κρούστας
για τα φύλλα, επιπλέον Βούτυρο
3 φλ. Ζάχαρη
2 φλ. Νερό
1 φετούλα Λεμόνι(α)
1 ξυλαράκι Κανέλα
καρφάκια Γαρίφαλο
1 κουτ. γλ. Χυμός λεμονιού
Βάζετε το γάλα σε κατσαρόλα και το ζεσταίνετε να κάψει. Προσθέτετε το σιμιγδάλι και ανακατεύετε συνέχεια να πήξει. Βγάζετε από τη φωτιά. Σε μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκάλι και λεμόνι. Ρίχνετε σιγά-σιγά στην κρέμα με το γάλα. Προσθέτετε και το βούτυρο και ανακατεύετε καλά. Σκεπάζετε με βρεγμένη πετσέτα (για να μην κάνει πέτσα) και αφήνετε να κρυώσει.
Βουτυρώνετε ένα μέτριο μακρόστενο ή στρογγυλό ταψί. Απλώνετε στη βάση τα μισά φύλλα κρούστας, αφού τα αλείψετε πρώτα καλά με βούτυρο. Αδειάζετε μέσα την κρέμα και γυρίζετε τα φύλλα που προεξέχουν προς τα μέσα. Απλώνετε και τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας επάνω στην κρέμα, αφού τα αλείψετε με βούτυρο. Χαράζετε σε τετράγωνά κομμάτια και πασπαλίζετε την επιφάνεια με λίγο νερό. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Στο μεταξύ ετοιμάζετε το σιρόπι: Βράζετε τη ζάχαρη, το νερό, τη φετούλα λεμόνι και τα κανελογαρίφαλα για 5-6 λεπτά. Βγάζετε και πετάτε τα κανελογαρίφαλα, προσθέτετε τον χυμό λεμόνι και βράζετε για 2-3 λεπτά ακόμα. Περιχύνετε με το ζεστό σιρόπι το γαλακτομπούρεκο αμέσως μόλις το βγάλετε από τον φούρνο.
Αφήνετε να κρυώσει καλά, κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια.
Όταν ετοιμαστείτε καλείτε το δίδυμο Χοντρός-Χοντρός ή διαφορετικά Ανέστης-Δημήτρης για test-drive....

Eλπίζω να γίνεις καλά γρήγορα γιατί όσο κρατά ο 40- πυρετός,αρχίζεις να μοιάζεις του golden επικίνδυνα...Αυτό μας λείπει ακόμη.Να κατεβάζετε συνταγές από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
40+
QUOTE(CHE @ Apr 8 2008, 13:58 ) *
Eλπίζω να γίνεις καλά γρήγορα γιατί όσο κρατά ο 40- πυρετός,αρχίζεις να μοιάζεις του golden επικίνδυνα...Αυτό μας λείπει ακόμη.Να κατεβάζετε συνταγές από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

Αν διάβαζες προσεκτικά το ποστ θα πρόσεχες οτι η συνταγή προστέθηκε σα βοήθημα σε επίδοξες νέες ζαχαροπλάστισσες που ψάχνουν τρόπο προσέγγισης των ~2μετρων(+/-) χοντρών μας.

Βεβαίως, όπως ορθώς μου ανέφερε προ ολίγου με ΡΜ ο σύντροφος Golden αν, λέει αν, κάποια ύπουλα, πουλημένα και εσχάτως χοντρά γεννιτσαράκια είχαν βλέψεις για γαλακτομπούρεκα και μάλιστα σπιτικά, ποιός (ρωτάει αθώα ο Golden), ποιός θα έτρεχε αλλόφρων να ψάχνει συνταγές από ιντερνέτ και τσελεμεντέδες καθώς και άτομο σχετικό με κουζίνες για να τους τα φτιάξει;;;; icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
mondaro#14
γεια σου φιλε ειμαι ο CHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
CHE
QUOTE(mondaro#14 @ Apr 8 2008, 15:27 ) *
γεια σου φιλε ειμαι ο CHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Γεια σου,ψηλέ.είμαι ο "CHE".Μπορείς να αρχίσεις να φοβάσαι... 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif Υ.Γ.Ωραία, πάντως, η φωτογραφία!
40+
QUOTE(CHE @ Apr 8 2008, 15:39 ) *
Γεια σου,ψηλέ.είμαι ο "CHE".Μπορείς να αρχίσεις να φοβάσαι... 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif Υ.Γ.Ωραία, πάντως, η φωτογραφία!

Click to view attachment
Κι εδώ ο CHE είναι, κάπως μεταγενέστερα φυσικά!!!!
CHE
QUOTE(40+ @ Apr 8 2008, 15:05 ) *
Αν διάβαζες προσεκτικά το ποστ θα πρόσεχες οτι η συνταγή προστέθηκε σα βοήθημα σε επίδοξες νέες ζαχαροπλάστισσες που ψάχνουν τρόπο προσέγγισης των ~2μετρων(+/-) χοντρών μας.

Βεβαίως, όπως ορθώς μου ανέφερε προ ολίγου με ΡΜ ο σύντροφος Golden αν, λέει αν, κάποια ύπουλα, πουλημένα και εσχάτως χοντρά γεννιτσαράκια είχαν βλέψεις για γαλακτομπούρεκα και μάλιστα σπιτικά, ποιός (ρωτάει αθώα ο Golden), ποιός θα έτρεχε αλλόφρων να ψάχνει συνταγές από ιντερνέτ και τσελεμεντέδες καθώς και άτομο σχετικό με κουζίνες για να τους τα φτιάξει;;;; icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Καλύτερα να πληρώνω γαλακτομπούρεκα για τους πιτσιρικάδες μου,από τους οποίους ακούω κι ένα ευχαριστώ, παρά να ασχολούμαι με αποτυχημενους παράγοντες (όπως εσύ) και αποτυχημένους προπονητές (όπως ο golden). shot.gif
CHE
QUOTE(40+ @ Apr 8 2008, 15:44 ) *
Κι εδώ ο CHE είναι, κάπως μεταγενέστερα φυσικά!!!!

ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!!Θα το πληρώσεις αυτό... shot.gif shot.gif shot.gif kill.gif
40+
QUOTE(CHE @ Apr 8 2008, 15:46 ) *
Καλύτερα να πληρώνω γαλακτομπούρεκα για τους πιτσιρικάδες μου,από τους οποίους ακούω κι ένα ευχαριστώ, παρά να ασχολούμαι με αποτυχημενους παράγοντες (όπως εσύ) και αποτυχημένους προπονητές (όπως ο golden). shot.gif

Τσκ τσκ τσκ μικροπρέπειες πάλι.
Δεν ξέρω αν ο golden θεωρεί εαυτόν προπονητή ( blove.gif ), αλλά εγώ ούτε ήμουνα ούτε έχω σκοπό να γίνω παράγοντας.
Παράγοντες, όπως καλά ξέρεις, είναι αυτοί που θεωρητικά τουλάχιστον έχουν ένα άμισθο "τίτλο" (π.χ. πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας, γενικός αρχηγός ή καλύτερα γενικώς αρχηγός κλπ) και κρίνονται από το κατά πόσο καλά ή άσχημα κάνουν όλα αυτά που επιφορτίσθηκαν λόγω του "τίτλου" τους.

Και επειδή δείχνεις να μη θες να αντιληφθείς τα νοήματα των posts (?) σου εξηγώ οτι πουθενά δεν αναφέρω για "αγορά". Εγώ αναφέρθηκα στην περίπτωση παρασκευής με ότι αυτό συνεπάγεται.... icon_wave.gif
40+
QUOTE(CHE @ Apr 8 2008, 15:52 ) *
ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!!Θα το πληρώσεις αυτό... shot.gif shot.gif shot.gif kill.gif

Άντε πάρε και μια αρκετά προγενέστερη (του original CHE πάντα) για να πατσίσουμε χρονικά 19.gif
Click to view attachment
Pelargos06
QUOTE(CHE @ Apr 8 2008, 09:18 ) *
Eγώ πάντως πιστεύω πως ναι.Τα γαλακτομπούρεκα του ΑΝΕΣΤΗ είναι πολύ σοβαρό θέμα.Εχω πάρει 2 χορηγίες απο ζαχαροπλαστεία με την προυπόθεση ότι θα τον "δίνω" στο forum κάθε φορά που τα επισκέπτεται,αναφέροντας την επωνυμία της επιχείρησης!Υ.Γ.4Ο+ ,ζείς?ελπίζω ο πυρετός σου να είναι ακόμη 40- icon_wave.gif

δεν γίνεται ο πυρετός να παει πάνω από την στιγμή που έχω αναλάβει εγώ προσωπικά την καταπολέμηση της ίωσις shot.gif shot.gif shot.gif
CHE
QUOTE(Pelargos06 @ Apr 8 2008, 16:50 ) *
δεν γίνεται ο πυρετός να παει πάνω από την στιγμή που έχω αναλάβει εγώ προσωπικά την καταπολέμηση της ίωσις shot.gif shot.gif shot.gif

Έτσι εξηγείται το ρεσιτάλ σαχλαμάρας του 40+!Επιρροές gοlden+40- πυρετός+γιατροσόφια Πελαργού και ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα...
golden
CHE φανερά λείπει κατι απο την ζωη σου...

Click to view attachment

....γαμος και μαλιστα με 2 νυφες
40+
QUOTE(CHE @ Apr 8 2008, 17:15 ) *
Έτσι εξηγείται το ρεσιτάλ σαχλαμάρας του 40+!Επιρροές gοlden+40- πυρετός+γιατροσόφια Πελαργού και ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα...

Λες; Τώρα που το βλέπω δεν έχεις και πολύ άδικο....
Από την άλλη εσύ κατακαημένε μου CHE τους τρώς στη μάπα εδώ και πολύ πολύ καιρό και φοβάμαι πως τα αποτελέσματα δυστυχώς είναι σταθερά πάνω σου, ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή μη πυρετού!!!!
mondaro#14
ετσι μπραβο να κραζεστε και λιγο μεταξυ σας 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif που καταντησατε βορε!!!!!!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif
golden
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
όποιος βρεί ποιος είναι ο CHE κερδίζει οτι θέλει!

Click to view attachment
Χρήστος
Χοντραινει το πραμα. Βεντετα θα ανοιξει
CHE
QUOTE(mondaro#14 @ Apr 8 2008, 21:12 ) *
ετσι μπραβο να κραζεστε και λιγο μεταξυ σας 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif που καταντησατε βορε!!!!!!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif

καλό,ψηλέ.Μπορεί στο μπάσκετ να μην τα πολυκαταφέρνεις αλλά στους υπολογιστές μετράς! 77.gif 77.gif 77.gif
CHE
QUOTE(golden @ Apr 8 2008, 17:27 ) *
CHE φανερά λείπει κατι απο την ζωη σου...

Click to view attachment

....γαμος και μαλιστα με 2 νυφες

Μπα,δε νομίζω.Προτιμώ να μείνω εργένης και να συνεχίσω να ζηλεύω την γεμάτη "ενδιαφέρον" και "ένταση" ζωή,ενός παντρεμένου όπως εσύ... 19.gif
CHE
QUOTE(golden @ Apr 8 2008, 21:14 ) *
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
όποιος βρεί ποιος είναι ο CHE κερδίζει οτι θέλει!

Click to view attachment

Γιατί απλά δεν είμαι στη φωτογραφία.Ο άθλιος golden πήρε την ιδέα,όταν πριν λίγο στην προπόνηση του παιδικού,του αποκάλυψα την απέχθεια μου για τις παρελάσεις.Ως συνήθως όμως,επειδή δε μπορεί να τα βγάλει πέρα χρησιμοποιεί ψεύτικα και συκοφαντικά στοιχεία.
ALONE AGAIN OR...
Καλησπερα!υπέκυψα κι εγώ στον πειρασμό να συμμετεχω στο παρεακι της ομαδας.παντωσ παιδια οι ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΙ ειναι πολυ μπροστα.εχουν κατι τρομερα βιντεο στο τοπικ τους με πρωταγωνιστη τον περσινο δικο μας παικτη τον ΚΑΤΣΑΡΟ.
40+
QUOTE(mondaro#14 @ Apr 8 2008, 21:12 ) *

Αφού βρε άχρηστε ευτραφή ψηλέ ξέρεις οτι έχω την πρωτότυπη φωτό με τον αυθεντικό διάλογο, τι προσπαθείς να κάνεις;

Πάρτε τη λοιπόν για να λάμψει και πάλι η αλήθεια!!! 41.gif
Click to view attachment
Protos
Παρενέργειες Αναβολικών:

Στους άνδρες: Ακμή, αυξημένη επιθετικότητα και σεξουαλική διάθεση. Χρήση για μεγάλο διάστημα μπορεί να προκαλέσει στειρότητα και ανικανότητα, αναστολή της σπερματογένεσης, συρρίκνωση και σκλήρυνση των όρχεων, νεφρική βλάβη, γυναικομαστία, αλωπεκία, υπερτροφία προστάτη, μειωμένη παραγωγή ενδογενούς τεστοστερόνης και γοναδοτροπινών.

Στις γυναίκες: Ακμή, ανάπτυξη ανδρικών χαρακτηριστικών, μεταξύ αυτών τριχοφυΐα στο πρόσωπο και στο σώμα, βάθυνση του τόνου της φωνής, διαταραχές εμμήνου ρύσεως (περιόδου), αυξημένη επιθετικότητα και σεξουαλική διάθεση, υπερτροφία κλειτορίδας, συρρίκνωση του στήθους, αλωπεκία ανδρικού τύπου, πολύ αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, μειωμένα επίπεδα ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης.

Στους εφήβους: Σοβαρή ακμή στο πρόσωπο και στο σώμα, ανδρογενής σωματοκατασκευή στις κοπέλες, αναστολή της σωματικής ανάπτυξης εξαιτίας της πρώιμης σύγκλισης των επιφύσεων των οστών*.

* Οι παρενέργειες αυτές μπορεί να είναι μόνιμες.

Καρδιαγγειακές βλάβες: Σχηματισμός θρόμβων, αυξημένη πίεση αίματος, υπέρταση, ταχυκαρδία, καρδιακή προσβολή, υπερινσουλιναιμία.

Ενδοκρινικές βιοχημικές διαταραχές: Μειωμένη ανοχή στη γλυκόζη, αλλαγές στο λιποπρωτεϊνικό προφίλ (αλλαγές στο ισοζύγιο HDL / LDL), αυξημένα επίπεδα τριγλυκεριδίων.

Ηπατικές βλάβες: Ηπατίτιδα, καρκίνος, ίκτερος, ηπατοκυτταρικό αδένωμα.

Άλλες βλάβες: Νανισμός (πολύ μικρό ύψος).

Ψυχολογικές παρενέργειες: Κατάθλιψη, ερεθιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης, επιθετικότητα, βιαιότητα, παράνοια, υπερδιέγερση.
Protos
QUOTE(Protos @ Apr 8 2008, 22:30 ) *
Παρενέργειες Αναβολικών:

Στους άνδρες: Ακμή, αυξημένη επιθετικότητα και σεξουαλική διάθεση. Χρήση για μεγάλο διάστημα μπορεί να προκαλέσει στειρότητα και ανικανότητα, αναστολή της σπερματογένεσης, συρρίκνωση και σκλήρυνση των όρχεων, νεφρική βλάβη, γυναικομαστία, αλωπεκία, υπερτροφία προστάτη, μειωμένη παραγωγή ενδογενούς τεστοστερόνης και γοναδοτροπινών.

Στις γυναίκες: Ακμή, ανάπτυξη ανδρικών χαρακτηριστικών, μεταξύ αυτών τριχοφυΐα στο πρόσωπο και στο σώμα, βάθυνση του τόνου της φωνής, διαταραχές εμμήνου ρύσεως (περιόδου), αυξημένη επιθετικότητα και σεξουαλική διάθεση, υπερτροφία κλειτορίδας, συρρίκνωση του στήθους, αλωπεκία ανδρικού τύπου, πολύ αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, μειωμένα επίπεδα ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης.

Στους εφήβους: Σοβαρή ακμή στο πρόσωπο και στο σώμα, ανδρογενής σωματοκατασκευή στις κοπέλες, αναστολή της σωματικής ανάπτυξης εξαιτίας της πρώιμης σύγκλισης των επιφύσεων των οστών*.

Καρδιαγγειακές βλάβες: Σχηματισμός θρόμβων, αυξημένη πίεση αίματος, υπέρταση, ταχυκαρδία, καρδιακή προσβολή, υπερινσουλιναιμία.

Ενδοκρινικές βιοχημικές διαταραχές: Μειωμένη ανοχή στη γλυκόζη, αλλαγές στο λιποπρωτεϊνικό προφίλ (αλλαγές στο ισοζύγιο HDL / LDL), αυξημένα επίπεδα τριγλυκεριδίων.

Ψυχολογικές παρενέργειες: Κατάθλιψη, ερεθιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης, επιθετικότητα, βιαιότητα, παράνοια, υπερδιέγερση.
Protos
wos_sport5.gif
QUOTE(Protos @ Apr 8 2008, 22:30 ) *
Παρενέργειες Αναβολικών:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ CHE(διαβαζε golden) wos_sport5.gif
mondaro#14
και καθως φτανουμε στο τελος του πρωταθληματος, οι...παραγοντες της ομαδας εχουν ξεκινησει το ψαξιμο νεων ταλεντων που με τη συμβολη του καλυτερου ιεραπετριτη προπονητη (βλεπε golden) θα αναδειξουν το κρητικο μπασκετ.οι συγκεκριμενοι κυριοι επιλεχτηκαν για αυτην την αποστολη με βαση της εμπειριες που διαθετουν.

ο 1ος με ειδικοτητα στο baby siting 69.gif 69.gif και μαστερ στον τομεα των μπιμπερων-πιπιλων

ο 2ος κυριος εχει πολυ ανεπτυγμενο το ενστικτο της πατροτηταςκαι ολογος που παιρνει μερος σε αυτην την αποστολη ειναι γιατι σκεφτεται μετα τον γαμο να βαλει μπρος για το πρωτο του παιδακι. 41.gif 41.gif 41.gif

19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
CHE
QUOTE(mondaro#14 @ Apr 9 2008, 00:49 ) *
και καθως φτανουμε στο τελος του πρωταθληματος, οι...παραγοντες της ομαδας εχουν ξεκινησει το ψαξιμο νεων ταλεντων που με τη συμβολη του καλυτερου ιεραπετριτη προπονητη (βλεπε golden) θα αναδειξουν το κρητικο μπασκετ.οι συγκεκριμενοι κυριοι επιλεχτηκαν για αυτην την αποστολη με βαση της εμπειριες που διαθετουν.

ο 1ος με ειδικοτητα στο baby siting 69.gif 69.gif και μαστερ στον τομεα των μπιμπερων-πιπιλων

ο 2ος κυριος εχει πολυ ανεπτυγμενο το ενστικτο της πατροτηταςκαι ολογος που παιρνει μερος σε αυτην την αποστολη ειναι γιατι σκεφτεται μετα τον γαμο να βαλει μπρος για το πρωτο του παιδακι. 41.gif 41.gif 41.gif

Mε συγκίνησες,ψηλέ!Βλέπω ότι συμμερίζεσαι το όραμά μου για ανάδειξη ταλέντων από τις μικρές ηλικίες,απλά μου το λες διακριτικά τώρα τελευταία.Το Σάββατο αγόρασες σε όλα τα παιδάκια των ακαδημιών παγωτά,χθες μου έδωσες φωτογραφία μου με ένα από τους αγαπημένους μου μικρούς και τώρα με την τελευταία με έπεισες ότι θα είσαι ο ιδανικός προπονητής στις τρυφερές ηλικίες των Ακαδημιών,μια που θα μοιράζεστε και τις γνώσεις σας στις σοκολάτες και τα γαριδάκια.Με έπεισες,λοιπόν.Μετά τα μπαράζ,σε εκδήλωση που θα γίνει στην ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ θα σε τιμήσουμε για την τελευταία σου χρονιά ως παίκτης και θα ξεκινήσει η καριέρα σου ως ισόβιος προπονητής των ακαδημιών της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.Το δελτίο σου θα μπει σε χρυσή κορνίζα και θα κρεμαστεί στο πιο ψηλό σημείο του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ,και το νουμερο 14 θα το ξαναφορέσει μόνο παίκτης που θα έχεις βγάλει εσύ ως προπονητής.Ελπίζω να έμεινες ευχαριστημένος.
Ετσι δε θα χρειαστεί να κουράζεσαι άλλο,ψάχνοντας φωτογραφίες μου με παιδάκια για να τις βάζεις στο φορουμ και να με συγκινήσεις... smiley.gif
CHE
40+, πήγες στη δουλειά σήμερα ή θα γίνεις ξαφνικά καλά την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,που φεύγει η αποστολή?
ALONE AGAIN OR...
QUOTE(Pelargos06 @ Apr 8 2008, 16:50 ) *

pelargos06,αυτό που χαίρομαι είναι που σε βλέπω στους αγώνες των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.Μπράβο!
ALONE AGAIN OR...
QUOTE(mondaro#14 @ Apr 9 2008, 00:49 ) *

Αν ήσουν λίγο πιο μικρός μπορεί να σε έπαιρνε ο che υπο την προστασια του...
dred
έμαθα για Στεφανάκη οτι δέν θα ξαναπαίξει φέτος λογω σοβαρού τραυματισμού ? η απουσία του είναι πολύ έντονη
TliBan
Κερασμένο στους φίλους Golden, 40++++, CHE κτλ

Golden

ΥΓ. Σας παραδωσα και δύο με υποσχετική

Στο ρόλο του Αη Βασίλη ο Coach Μακράκης
40+
QUOTE(TliBan @ Apr 10 2008, 09:57 ) *
Κερασμένο στους φίλους Golden, 40++++, CHE κτλ
Golden
ΥΓ. Σας παραδωσα και δύο με υποσχετική

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Άξιος άξιος...
Τώρα σε οτι αφορά στους 2 που μας δίνεις με υποσχετική, δεν παίρνεις καλύτερα εσύ τους 3 δικούς μας με όποιο τρόπο σε βολεύει για όσο καιρό τους αντέξετε; Χάρη θα μας κάνεις 19.gif 19.gif
TliBan
QUOTE(40+ @ Apr 10 2008, 12:28 ) *
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Άξιος άξιος...
Τώρα σε οτι αφορά στους 2 που μας δίνεις με υποσχετική, δεν παίρνεις καλύτερα εσύ τους 3 δικούς μας με όποιο τρόπο σε βολεύει για όσο καιρό τους αντέξετε; Χάρη θα μας κάνεις 19.gif 19.gif

Άνετα!!!! Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο τάισμα παικτών με υψηλές απαιτήσεις!!!

Και μόνο που θα έχουμε σπόνσορες τα ζαχαροπλαστεία της Ελευσίνας τα βγάλαμε τα λεφτά!

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ασε που ο golden θα φέρει και μεγάλο αριθμό ταλαντούχων νέων που έιναι και η αδυναμία του... laugh.gif
araout
QUOTE(TliBan @ Apr 10 2008, 12:34 ) *
Άνετα!!!! Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο τάισμα παικτών με υψηλές απαιτήσεις!!!

Και μόνο που θα έχουμε σπόνσορες τα ζαχαροπλαστεία της Ελευσίνας τα βγάλαμε τα λεφτά!

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ασε που ο golden θα φέρει και μεγάλο αριθμό ταλαντούχων νέων που έιναι και η αδυναμία του... laugh.gif

εγώ βλέπω μια σούπερ πεντάδα για τίτλο πάντως!
40+
QUOTE(araout @ Apr 10 2008, 12:50 ) *
εγώ βλέπω μια σούπερ πεντάδα για τίτλο πάντως!

Εγώ αντίθετα βλέπω πεντάδα το πολύ για φραπέδες rolleyes.gif
CHE
QUOTE(40+ @ Apr 10 2008, 16:59 ) *
Εγώ αντίθετα βλέπω πεντάδα το πολύ για φραπέδες rolleyes.gif

O KAΤΣΑΡΟΣ πίνει ελληνικό που είναι φθηνός...
CHE
Aύριο,ΣΑΒΒΑΤΟ 12/04/08 παίζουν οι Παμπαίδες μας (1996) με το "ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ" στις 16.00.Προβλέπεται ντέρμπυ αφού αγωνίζονται οι 2 καλύτερες ομάδες του ομίλου.Όποιος θέλει να δεί το μέλλον,ας έρθει.Η ανδρική ομάδα παίζει στη ΝΙΚΑΙΑ με τον ΙΩΝΙΚΟ στις 17.00 τελευταίο αγώνα πριν τα μπαράζ.
CHE
Επί του πιεστηρίου:golden και αρχηγός κάθονται αυτή τη στιγμή σε κεντρική και πολυσύχναστη καφετέρια της ΓΛΥΦΑΔΑΣ πίνοντας ο πρώτος GRANT'S με πάγο icon_drunk.gif και ο δεύτερος perrier για να χωνέψει το δείπνο,στην υγειά του κορόιδου (εμένα),όπως με περισσό θράσος μου δήλωσαν οι ίδιοι από το τηλέφωνο.Τους παραδίδω στην κρίση του λαού! 68.gif
ALONE AGAIN OR...
QUOTE(CHE @ Apr 11 2008, 21:54 ) *
Aύριο,ΣΑΒΒΑΤΟ 12/04/08 παίζουν οι Παμπαίδες μας (1996) με το "ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ" στις 16.00.Προβλέπεται ντέρμπυ αφού αγωνίζονται οι 2 καλύτερες ομάδες του ομίλου.Όποιος θέλει να δεί το μέλλον,ας έρθει.

Εγώ θα είμαι εκεί πάντως για να δω τα αστεράκια μας! 41.gif 41.gif 41.gif
40+
QUOTE(CHE @ Apr 11 2008, 22:10 ) *
Επί του πιεστηρίου:golden και αρχηγός κάθονται αυτή τη στιγμή σε κεντρική και πολυσύχναστη καφετέρια της ΓΛΥΦΑΔΑΣ πίνοντας ο πρώτος GRANT'S με πάγο icon_drunk.gif και ο δεύτερος perrier για να χωνέψει το δείπνο,στην υγειά του κορόιδου (εμένα),όπως με περισσό θράσος μου δήλωσαν οι ίδιοι από το τηλέφωνο.Τους παραδίδω στην κρίση του λαού! 68.gif

Γιατί παρεξηγείς αγαπητέ ταμία; Μήπως έπρεπε να πίνουν "στην υγειά της αχάριστης που δεν άξιζε τόσο";
Τι να κάνουν τα ταλαίπωρα παιδιά που πιστά στο καθήκον βρίσκονται στας Αθήνας για ένα αδιάφορο αγώνα ενώ κάποιοι άλλοι πριονίζουν τον πάγκο κάτω από την "έδρα" τους;
Και εξηγώ το τελευταίο για να μη δημιουργούν σενάρια οι σοβαροφανείς αναγνώστες:
Η ιστορία έχει να κάνει με τον προπονητή της παιδικής ομάδας τον άνθρωπο με το παγκόσμιο ρεκόρ να σώσει ομάδα από υποβιβασμό κάνοντας μονάχα ήττες.
Ερωτώ λοιπόν τα εξής: Ποίος προπόνησε σήμερα το παιδικό; Έχει κάποιο σχετικό δίπλωμα; Που ήταν ο υπεύθυνος προπονητής (αυτός με το γνωστό παγκόσμιο ρεκόρ);
Απαντώ ο ίδιος για να μην έχουμε βλακώδεις απαντήσεις: Την ομάδα προπόνησε βάσει οργανωμένου σχεδίου αυτός που η σχέση του με την προπονητική είναι όση η σχέση του Αρχηγού με δίαιτες. Είναι εκείνος που επέβαλε στον υπεύθυνο προπονητή (υπενθυμίζω αυτόν με το γνωστό παγκόσμιο ρεκόρ) να ακολουθήσει με το ζόρι την αποστολή στην Αθήνα. Είναι αυτός που θεωρεί εαυτόν πιτσιρικοπατέρα και με τη συμπεριφορά του δημιουργεί ύπουλα πουλημένα γενιτσαράκια ή εσχάτως 11άχρονα που δεν θέλουν να τα φωνάζουν με τ όνομά τους αλλά "παικταράδες" [π.χ. δε με λένε Θραθύβουλα (το θ είναι από τθέβδιθμα) αλλά παιχταρά!!].
Πιστεύω καταλάβατε ποιος είναι και τα πονηρά του σχέδια....
shot.gif shot.gif shot.gif
CHE
QUOTE(40+ @ Apr 11 2008, 22:35 ) *
Γιατί παρεξηγείς αγαπητέ ταμία; Μήπως έπρεπε να πίνουν "στην υγειά της αχάριστης που δεν άξιζε τόσο";
Τι να κάνουν τα ταλαίπωρα παιδιά που πιστά στο καθήκον βρίσκονται στας Αθήνας για ένα αδιάφορο αγώνα ενώ κάποιοι άλλοι πριονίζουν τον πάγκο κάτω από την "έδρα" τους;
Και εξηγώ το τελευταίο για να μη δημιουργούν σενάρια οι σοβαροφανείς αναγνώστες:
Η ιστορία έχει να κάνει με τον προπονητή της παιδικής ομάδας τον άνθρωπο με το παγκόσμιο ρεκόρ να σώσει ομάδα από υποβιβασμό κάνοντας μονάχα ήττες.
Ερωτώ λοιπόν τα εξής: Ποίος προπόνησε σήμερα το παιδικό; Έχει κάποιο σχετικό δίπλωμα; Που ήταν ο υπεύθυνος προπονητής (αυτός με το γνωστό παγκόσμιο ρεκόρ);
Απαντώ ο ίδιος για να μην έχουμε βλακώδεις απαντήσεις: Την ομάδα προπόνησε βάσει οργανωμένου σχεδίου αυτός που η σχέση του με την προπονητική είναι όση η σχέση του Αρχηγού με δίαιτες. Είναι εκείνος που επέβαλε στον υπεύθυνο προπονητή (υπενθυμίζω αυτόν με το γνωστό παγκόσμιο ρεκόρ) να ακολουθήσει με το ζόρι την αποστολή στην Αθήνα. Είναι αυτός που θεωρεί εαυτόν πιτσιρικοπατέρα και με τη συμπεριφορά του δημιουργεί ύπουλα πουλημένα γενιτσαράκια ή εσχάτως 11άχρονα που δεν θέλουν να τα φωνάζουν με τ όνομά τους αλλά "παικταράδες" [π.χ. δε με λένε Θραθύβουλα (το θ είναι από τθέβδιθμα) αλλά παιχταρά!!].

Ναι,ήμουν παρών στο διπλό που έπαιξαν,μια που ο προπονητής τους πήγε διακοπές στη ΓΛΥΦΑΔΑ...(σου πέρασε ο πυρετός και βγήκες στην επίθεση?καλά είμαστε με τα 40- νουμεράκια που χτύπαγες και σου κόβανε την όρεξη για icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif)
ALONE AGAIN OR...
QUOTE(40+ @ Apr 11 2008, 22:35 ) *

εγω ξερω οτι ειναι ο μονος που ασχολειται με τα παιδικοεφηβικα...
CHE
QUOTE(ALONE AGAIN OR... @ Apr 11 2008, 23:29 ) *
εγω ξερω οτι ειναι ο μονος που ασχολειται με τα παιδικοεφηβικα...

Από εκεί ακούω και κανένα ευχαριστώ,αχάριστα προπονητο(golden)-παραγοντάκια(40+)!
CHE
Παμπαίδες Β'(1996):Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 26-37.Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων που δείχνουν ότι έχουν μέλλον.Υ.Γ.Πως να κερδίσουμε αφού ο έφορος (fatman) διαφύλαξε τις φωνητικές του χορδές γιατί έχει χορωδία ,λέει,την Τρίτη...Όσο για την ανδρική ομάδα,ηττήθηκε 97-96 από τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ σε ένα αδιάφορο run&gun παιχνίδι.Λεπτομέρειες στο επίσημο site της ομάδας και στο post μου στον 2ο όμιλο ΝΟΤΟΥ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.