Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γενικές/ανεξάρτητες σκέψεις--ΝΒΑ version
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
yorgos
Όσοι βγαίνουν τελεταίοι να παίρνουν πικ αλλά για 7-8 χρόνια μετά. Έτσι δε θα έχουν πρεμούρα να χάνουν σώνει και καλά, αλλά θα υπάρχει και μια εγγύηση ότι δε θα είναι μονίμως τελευταίοι. Τα άμεσα να τα παίρνουν όσοι παίρνουν το πρωταθλημα των ομάδων που δεν μπήκαν στα οφς.
Andre Miller
Τα τανκς κερδίσανε εχθες smiley.gif
SteveNashidis
QUOTE(Andre Miller @ Mar 15 2018, 15:44 ) *
Τα τανκς κερδίσανε εχθες smiley.gif

Κάτι πρέπει να γίνει με το Μέμφις. Ή τεράστιο πρόστιμο για να νικήσουν επιτέλους ή αποκλεισμός από το top 3 draft 2018 προς παραδειγματισμό icon_drunk.gif .

Δε γίνεται να ειναι είναι L19 και να τους κυνηγάμε για μία ήττα. icon_drunk.gif icon_drunk.gif (σουρεάλ καταστάσεις)
BasketZilla
Χθες σκυλοβαριόμουνα, δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι να το ψάξω στο ιντερνετ και κάπως με έβγαλε η ζωή να βλέπω βιντεάκια και να διαβάζω ιστορίες για το Ralph το Sampson.

Το trust the Process δεν είναι λοιπόν δημιούργημα του Sam του Hinkie. Χάρη στο ανελέητο τανκάρισμα των Ρόκετς , αφού είχαν πάρει τον Σαμπσον στο Νο1 του 1984, καθώς ήταν λαική απαίτηση στην πόλη της NASA να πάρουν οι Ροκετς στο draft του 1985 τον (Χ)ακιμ τον Olajuwon είχαμε την εισαγωγή της λοταρίας.

Για αυτό δεν μου αρέσει που κατηγορούν σήμερις τις ομάδες που τανκάρουν. Ωραία ξεφτιλίστηκε η Φιλα 4-5 χρόνια, αλλά τώρα έχει φτιάξει ομάδα που μπορεί να φέρει και νίκες και φράγκα στην ιδιοκτησία τους. Να παίζεις full strengh για να κάνεις 10 χρόνια σερί 30 νίκες δεν έχει και κάνα νόημα νομίζω.

Η μια και μοναδική λύση για να μην έχουμε τανκινγκ είναι να καταργηθεί το draft και να παγαίνει ο κάθε μπαίκτης όπου θέλει μαζί με ένα τελείως ανελαστικό hard salary cap. Δηλαδής ούτε bird rights, ούτε exceptions, ούτε τίποτις. Να μοιράζονται και οι καλοί παίκτες αφού δεν θα φτάνουν μερικοί στα 150εκ το καπ και το ξεφτιλίζουμε τελείως.

Υ.Γ. Αυτός ο Sampson είναι πιο fun to watch ακόμα και από τον Πορζίνγκας και τον (έχω άλλα 5 αδέρφια ίδια) Ατεντακουμπο
(version ονοματος Αλεφαντου). Στην σημερινή εποχή μπορεί και του τα σώζανε τα γόνατα και να μην βάραγε μπίελα στα
26-27 του χρόνια.
Andre Miller
QUOTE (Voyager @ Mar 16 2018, 18:11 ) *
Κάτι πρέπει να γίνει με το Μέμφις. Ή τεράστιο πρόστιμο για να νικήσουν επιτέλους ή αποκλεισμός από το top 3 draft 2018 προς παραδειγματισμό icon_drunk.gif .

Δε γίνεται να ειναι είναι L19 και να τους κυνηγάμε για μία ήττα. icon_drunk.gif icon_drunk.gif (σουρεάλ καταστάσεις)

Το χαλάσανε το σερί τους και μας κάνανε και εξυπηρέτηση rolleyes.gif
QUOTE (BasketZilla @ Mar 16 2018, 19:25 ) *
Χθες σκυλοβαριόμουνα, δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι να το ψάξω στο ιντερνετ και κάπως με έβγαλε η ζωή να βλέπω βιντεάκια και να διαβάζω ιστορίες για το Ralph το Sampson.

Το trust the Process δεν είναι λοιπόν δημιούργημα του Sam του Hinkie. Χάρη στο ανελέητο τανκάρισμα των Ρόκετς , αφού είχαν πάρει τον Σαμπσον στο Νο1 του 1984, καθώς ήταν λαική απαίτηση στην πόλη της NASA να πάρουν οι Ροκετς στο draft του 1985 τον (Χ)ακιμ τον Olajuwon είχαμε την εισαγωγή της λοταρίας.

Για αυτό δεν μου αρέσει που κατηγορούν σήμερις τις ομάδες που τανκάρουν. Ωραία ξεφτιλίστηκε η Φιλα 4-5 χρόνια, αλλά τώρα έχει φτιάξει ομάδα που μπορεί να φέρει και νίκες και φράγκα στην ιδιοκτησία τους. Να παίζεις full strengh για να κάνεις 10 χρόνια σερί 30 νίκες δεν έχει και κάνα νόημα νομίζω.

Η μια και μοναδική λύση για να μην έχουμε τανκινγκ είναι να καταργηθεί το draft και να παγαίνει ο κάθε μπαίκτης όπου θέλει μαζί με ένα τελείως ανελαστικό hard salary cap. Δηλαδής ούτε bird rights, ούτε exceptions, ούτε τίποτις. Να μοιράζονται και οι καλοί παίκτες αφού δεν θα φτάνουν μερικοί στα 150εκ το καπ και το ξεφτιλίζουμε τελείως.

Υ.Γ. Αυτός ο Sampson είναι πιο fun to watch ακόμα και από τον Πορζίνγκας και τον (έχω άλλα 5 αδέρφια ίδια) Ατεντακουμπο
(version ονοματος Αλεφαντου). Στην σημερινή εποχή μπορεί και του τα σώζανε τα γόνατα και να μην βάραγε μπίελα στα
26-27 του χρόνια.
Φοβερός ο Ralph Sampson. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά πριν πάρουν δυο σερί Νο1 πικς οι Ρόκετς δεν υπήρχε λοταρία;
Ο χείριστος επέλεγε πρώτος ούτως η άλλως; wacko.gif
Pierce
To καραγκιοζιλίκι ο Adams να έχει 5.1 επιθετικά (1ος) και 3.9 αμυντικά (105ος) για να βγάζει TD ο RW , απορώ πως το ανέχεται.
Manimal
Με δεδομένο ότι MIAMI ή WAS, κάποιος θα βγει πρώτος στην κατηγορία του τι γίνεται με την κατάταξη? Παραμένει ως έχει ή θα πάρουν θέση στην πρώτη τετράδα?
D-Wade
QUOTE(Manimal @ Apr 10 2018, 19:56 ) *
Με δεδομένο ότι MIAMI ή WAS, κάποιος θα βγει πρώτος στην κατηγορία του τι γίνεται με την κατάταξη? Παραμένει ως έχει ή θα πάρουν θέση στην πρώτη τετράδα?

Παραμένει ως έχει. Δε δίνουν θέση στη τετράδα οι divisions πλέον .
T.W.Is.M.
QUOTE(Pierce @ Apr 10 2018, 17:53 ) *
To καραγκιοζιλίκι ο Adams να έχει 5.1 επιθετικά (1ος) και 3.9 αμυντικά (105ος) για να βγάζει TD ο RW , απορώ πως το ανέχεται.

Δες ποσοι απο τους ποντους του Adams προερχονται απο ασιστ του Westbrook. Χανει 3-4 ριμπαουντ και παιρνει τουλαχιστον 6(μην πω και 10) ποντους σε καθε αγωνα. Μαζι παιρνει και μερικα εκατομμυρια παραπανω στο συμβολαιο του(και τα 9 ριμπαουντ που παιρνει καλα ειναι για το συμβολαιο), κερδιζει την ευνοια του Russ και ολοι ειναι ευχαριστημενοι! smiley.gif

QUOTE(D-Wade @ Apr 10 2018, 20:37 ) *
Παραμένει ως έχει. Δε δίνουν θέση στη τετράδα οι divisions πλέον .

Νομιζω πως εξασφαλιζει θεση στα πλει οφ, αλλα οχι στην 4αδα. Παλιοτερα εδινε θεση στην 4αδα, αλλα οχι απαραιτητα με πλεονεκτημα εδρας.
benchwarmer
Τελευταία μέρα σήμερα και ακόμα δεν είναι γνωστό ΟΥΤΕ ΕΝΑ ζευγάρι των πλέι-οφ ohmy.gif
Τύφλα να χει ο Μπερτομέου laugh.gif
gate1010
Θέλουμε thread για τα play - offs.
Pierce
QUOTE (T.W.Is.M. @ Apr 10 2018, 21:07 ) *
Δες ποσοι απο τους ποντους του Adams προερχονται απο ασιστ του Westbrook. Χανει 3-4 ριμπαουντ και παιρνει τουλαχιστον 6(μην πω και 10) ποντους σε καθε αγωνα. Μαζι παιρνει και μερικα εκατομμυρια παραπανω στο συμβολαιο του(και τα 9 ριμπαουντ που παιρνει καλα ειναι για το συμβολαιο), κερδιζει την ευνοια του Russ και ολοι ειναι ευχαριστημενοι! smiley.gif

Δηλαδή αν ήταν με κάποιον άλλον pg δεν θα έβαζε 10-12 πόντους, ή δεν θα έπαιρνε τα ίδια φράγκα; Πόσοι ψηλοί έχουν τέτοια έφεση στο ριμπάουντ και την άμυνα, ενώ έχουν και αξιοπρεπές επιθετικό ρεπερτόριο;

Ο άλλος ο ανεκδιήγητος έκανε μπλοκάουτ μέχρι και στον Καρμέλο χθες.
Andre Miller
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους διαχειριστες του σάιτ να ξεκλειδώσουν τα θρεντ για τα φετινά -οφς και μην δίνουν τόση σημασία σε ποστς χρηστών που αφορούν τη διαιτησία. Ευτυχως δεν υπάρχουν ελληνικές ομάδες στο nba οπότε δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να έχουμε καυγαδες λόγω τέτοιων σχολιων!
T.W.Is.M.
Τωρα που τελειωσαν και οι φετινοι τελικοι, ειναι ωρα να γραψω για Lebron James, οπως ειχα υποσχεθει!
Πριν ξεκινησω θα υπενθυμισω για οποιον δεν ξερει οτι αντιπαθω τον παιχτη Lebron James, αρα δεν ειμαι αντικειμενικος. Δε μου αρεσει το μπασκετικο στυλ του, δε μου αρεσει το hype γυρω του και ο χαρακτηρισμος King(και γενικως οι βασιλιαδες, εκτος απο το σιριαλ του Mega). Δε μου αρεσει ο τροπος που διαχειριζεται την καριερα του, αλλα γι αυτο θα γραψω μετα. Με οσα εχω γραψει εδω κατα καιρους εχω προκαλεσει αντιδρασεις απο οσους τον συμπαθουν σε σημειο που εχω παρει και ασχημες απαντησεις.
Τι ειναι αυτο που δε μου αρεσει στο στυλ του; Οι κινησεις του στο γηπεδο και η πλαστικοτητα που δεν εχει. Εβλεπα τον MJ και παρολο που δεν τον υποστηριζα ποτε και παντα ημουν με τον αντιπαλο, εβλεπα εναν καλλιτεχνη του μπασκετ. Το ιδιο εβλεπα και στον Kobe παρολο που δεν ηταν ισαξιος του Jordan. Προτιμω να βλεπω τον Durant, τον Irving, τον Curry, τον Carmelo πριν λιγα χρονια παρα το Lebron(δε βαζω τους ψηλους στην κουβεντα, αυτοι ειναι αλλη κατηγορια). Αυτο βεβαια ειναι και θεμα γουστου. Ειναι σαν να βλεπεις μια γυναικα και να λες οτι δε σε τραβαει, ενω οι περισσοτεροι τη θεωρουν ομορφη!
Ο Lebron λοιπον φετος εκανε την καλυτερη χρονια της καριερας του. Εκανε φοβερα πραγματα μεσα στο παρκε με αποκορυφωμα στα πλει οφ, που το ενα μεγαλο παιχνιδι διαδεχοταν το αλλο και οδηγησε μια κατα τ αλλα κακη ομαδα στους τελικους. Ολο αυτο ηταν ενα καθαρα δικο του επιτευγμα και πιστευω οτι του αξιζει το MVP της σεζον σχεδον οσο και στο Harden(λιγο παραπανω στο Μουσια λογω του ρεκορ των Rockets). Δε θα μπορουσα λοιπον να μην του το αναγνωρισω αυτο. Ελεγα μαλιστα πριν λιγες μερες οτι αν οι Cavs εκαναν 2 νικες στους τελικους, θα αξιζε ακομα και το MVP των τελικων. Βεβαια και ο ιδιος εχει ευθυνη για αυτη την εικονα της ομαδας του. Ο ιδιος επεβαλε τον κοουτς Lue με τον τροπο του, ο οποιος αποδεικνυεται ανεπαρκης για ομαδα πρωταθλητισμου. Μην ξεχναμε οτι ο Irving ζητησε ανταλλαγη γιατι δεν ηθελε να παιζει αλλο μαζι με το Lebron! Οχι λογω κακων σχεσεων, οπως καποτε οι Shaq-Kobe, αλλα γιατι εβλεπε οτι δε θα μπορουσε να εξελιχθει ως παιχτης οσο ηθελε και να εχει το ρολο που ηθελε. Το τελικο αποτελεσμα ολων αυτων βγαινει θετικο βεβαια, γιατι αυτο που πετυχε ο Lebron φετος δε θα μπορουσε να το πετυχει κανενας αλλος.
Μπαινει λοιπον το ερωτημα: Ειναι ο Lebron James ο κορυφαιος ολων των εποχων; Απολυτη απαντηση δεν υπαρχει, αλλα νομιζω πως ουτε ειναι ουτε θα μπορεσει να γινει και δεν το λεω βασει της αντιπαθειας μου απεναντι του. Το θεμα αλλωστε ειναι τελειως υποκειμενικο. Οι πιο πολλοι στην ερωτηση του G.O.A.T. θα απαντουσαν οτι ειναι ο Jordan, εγω παλι θεωρω το Magic. Αλλοι θα εβαζαν και αλλους σε αυτη την κουβεντα και οι αποψεις ειναι δεκτες(ακομα και αυτη του Lebron!). Σιγουρα τον θεωρω εναν απο τους καλυτερους ολων των εποχων και θα τον τοποθετουσα στην καλυτερη πενταδα(μαζι με Magic, Jordan, Duncan και Kareem) μπροστα απο μια εμβληματικη μορφη οπως ειναι ο Larry Bird. Ο Lebron λοιπον ειναι ο καλυτερος στα τελευταια 40 χρονια(απο την εποχη των Magic-Bird, οπου εχω καποιες παραστασεις) και ισως ο καλυτερος μαζι με τον Chamberlain στο να αλλαζει μονος του τις ισορροπιες ενος αγωνα. Ο παιχτης που ειναι πιο δυσκολο να αντιμετωπιστει μεσα στο παιχνιδι(με την εξαιρεση του prime Shaquille, που επισης δεν αντιμετωπιζοταν, απλα ο James το εχει πετυχει για περισσοτερα χρονια). Ειναι ενας παιχτης που συνδυαζει την ικανοτητα στο σκοραρισμα και στη δημιουργια σε πολυ υψηλο βαθμο. Μπορει να μαρκαρει πολλες διαφορετικες θεσεις, εστω κι αν φετος εμοιαζε να υστερει στην αμυνα.
Γιατι λοιπον να μην ειναι ο G.O.A.T.; Οχι επειδη το κυριοτερο προσον του ειναι τα αθλητικα προσοντα και οχι η μπασκετικη τεχνικη. Οταν εχεις ενα πλεονεκτημα, το χρησιμοποιεις για να εισαι καλυτερος στο γηπεδο και αυτο εχει κανει. Πρωτον, για τον τροπο που διαχειριζεται την καριερα του. Απ την αρχη μοιαζει να κυνηγαει αυτο ακριβως, το χαρακτηρισμο ως τον καλυτερο ολων. Η αλλαγη ομαδας το 2010 θεωρω πως εκανε κακο στo legacy του. Ηταν σαν μια παραδοχη οτι δεν μπορει να κερδισει με την ομαδα που ειχε(που βεβαια δεν ηταν και αρκετα καλη για να πω την αληθεια) και χρειαζοταν μια superteam. Δεν το εκανε καν στη δικη του ομαδα, αλλα πηγε στην ομαδα του Wade. Ξεκινησε με μια μεγαλη αποτυχια εναντιον του Dallas, αλλα καταφερε να κερδισει 2 τιτλους με πολυ καλη αποδοση και καποια ατομικα highlights(ο 6ος τελικος Ανατολης το 2012 στο Garden και ο 7ος τελικος το 2013 ηταν μοναδικα επιτευγματα που δυσκολα μπορουσε να κανει αλλος παιχτης στην ιστορια). Αν θελω ως hater να βρω αστερισκους και αμφισβητησεις, μπορω, αλλα ας μην το κανω εδω. Με τους τιτλους λοιπον κερδισε πολλους ποντους, αφου αυτος οδηγησε τη Heat στην κορυφη, αλλα το καλοκαιρι του 2014 εχασε αρκετους απ αυτους. Οταν ειδε οτι το μελλον στο Miami δεν ηταν το ιδιο λαμπρο, προτιμησε να φυγει και απο κει και να επιστρεψει στο Cleveland. Εκει εστησε μια ομαδα γυρω του, πηρε ενα πρωταθλημα απεναντι στην ομαδα με το καλυτερο ρεκορ ολων των εποχων και ανεδειξε ακομα περισσοτερο το ατομικο του ταλεντο. Θεωρω μαλιστα οτι οι τελικοι του 2015 και τα φετινα πλει οφ ειναι μεγαλυτερα παρασημα για το Lebron απ οτι οι τελικοι του 2016. Και οι 2 αυτες σεζον εδειξαν ποσο μπορει ο Lebron James να αντιμετωπισει μια ολοκληρη ομαδα στο βαθμο που δεν μπορουσε κανενας αλλος στην ιστορια(εκτος ισως απο τον Chamberlain;)!
Εδω μπαινει και ο δευτερος και σημαντικοτερος λογος, για τον οποιο δεν μπορω να θεωρησω το Lebron κορυφαιο ολων. Οτι ο παιχτης αυτος δεν μπορει ή δε θελει να παιξει οργανωμενο ομαδικο μπασκετ! Με το "δεν μπορει" δεν εννοω φυσικα οτι δεν εχει την ικανοτητα, αλλα οτι δεν μπορει να αναδειχθει ως κορυφαιος μεσα απο οργανωμενο ομαδικο μπασκετ. Προτιμα και αναδεικνυεται καλυτερα μεσα απο συνεχομενα iso, απο hero ball, απο ενα πολυ υψηλο usage και χρειαζεται ολα να περνουν απο τα χερια του. Με τον τροπο αυτο ομως μειωνει το ρολο των υπολοιπων σταρ της ομαδας(δειτε τι επιδραση ειχε το παιχνιδι του σε Bosh και Love) και ετσι δεν επιτυγχανει η ομαδα του να παιξει τουλαχιστον οσο το αθροισμα του ταλεντου των παιχτων της. Αν θυμηθει κανεις αλλους κορυφαιους, θα δει οτι ο Magic απλα εκανε καλυτερους ολους τους συμπαιχτες του και οι δικοι του Lakers επαιξαν ενα πρωτοποριακο μπασκετ(οπως κανουν σημερα οι Warriors), ο Jordan και ο Kobe μεγαλουργησαν στην τριγωνικη επιθεση, ο Russell δεν ηταν ποτε επιθετικο υπεροπλο, αρα δε χρειαζοταν τετοιο usage, ο Duncan διακριθηκε στο απολυτο μπασκετ του προπονητη(Popovich), ο Bird ηθελε λιγοτερο τη μπαλα στα χερια, γιατι μπορουσε να δημιουργησει φασεις με το σουτ(εννοωντας και σε off the ball κατασταση).
Αυτο το καλοκαιρι μενει ξανα ελευθερος και απ τις αρχες της σεζον γραφονται αρθρα επι αρθρων για το πού θα συνεχισει την καριερα του. Θελει να παει καπου που θα μπορει να παρει κι αλλα πρωταθληματα, λες και μονο αυτο θα μετρησει για την αναδειξη του κορυφαιου. Κατα τη γνωμη μου δε θα επρεπε να κυνηγησει αυτο. Θα επρεπε να προσπαθησει να βγαλει απο πανω του την εικονα του παιχτη που παει οπου βλεπει καλυτερο μελλον(ας μην το γραψω με μια λεξη, γιατι ειναι υπερβολικος ο χαρακτηρισμος) και θα πρεπει να προσπαθησει με οποιο μεσο εχει να ενισχυσει την ομαδα του και παραλληλα να αφησει λιγο το παιχνιδι στους συμπαιχτες του. Το μοντελο του Miami ηταν πιο κοντα σε αυτη την κατευθυνση.
Για το τελος εχω να πω οτι περα απο την πλακα ή το οτιδηποτε αλλο βγαζω(και θα βγαζω) στα ποστ μου τον αναγνωριζω ως τον καλυτερο παιχτη οχι μονο σημερα, αλλα και σε ολη τη δεκαετια που διανυουμε. Τον θεωρω εναν απο τους καλυτερους ολων και κατα βαθος εχει το σεβασμο μου για τις ικανοτητες του. Αλλα δεν μπορω να μην τον θεωρω αντιπαλο και επομενως να γραφω για καθε τι που βρισκω λαθος ή υπερβολικο.

ΥΓ1.Οποιος αντεξε να το διαβασει ειναι ηρωας!!!

ΥΓ2.Ισως ο τροπος που εγραψα καποια πραγματα να ειναι πολυ αυστηρος, δε θελω με αυτο να μειωσω καμια αξια, απλα να δειξω καποια πραγματα που μετρανε στην κριση μου, ενω θα μπορουσαν να θεωρηθουν λεπτομερειες.
jvalin
(Δεν ήξερα πού να το ποστάρω. Αν θέλει κάποιος μοντ ας το μεταφέρει.)

Το τέλος με ψήνει απίστευτα!
Championship is coming. Spurs of the East! celtics1-sm.gif
BasketZilla
Το κατεβατό του Πρόεδρα δεν θα μπορούσε να με βρίσκει περισσότερο σύμφωνο.

geo82
@ Τwism

Πολύ καλό το ποστ σου και διαβάζεται εύκολα. Δεν είναι κουραστικό. Συμφωνώ πλήρως σε αυτά που γράφεις. Κι εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι "τεχνίτες" παίκτες (οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι έχει βελτιώσει πολύ την τεχνική του τα τελευταία χρόνια), έστω κι αν το avatar μου μπορεί να προδιαθέτει για το αντίθετο! Δε μπορούμε όμως να μην παραδεχτούμε ότι είναι ο κορυφαίος της δεκαετίας που διανύουμε και σίγουρα στο top 5 όλων των εποχών.
RipCity
Πάντως το κορμί μπουλντόζα που έχει είναι φυσικό να κάνει τις κινήσεις να φαίνονται λιγότερο αέρινες, αλλά πχ μπροστά στον Μέλο η τεχνική του είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Λογικό να εκμεταλλεύεται περισσότερο το κορμί αφού είναι πυρηνικό όπλο, αλλά αν βάλει την μπάλα κάτω κάνει καλύτερα πράγματα από πολλούς κοντούς. Λιγότερο θεαματικά, αλλά περισσότερο αποτελεσματικά.

Πχ από τη σύγκριση τεχνικής έβγαλες τους ψηλούς, αλλά μη παραβλέπουμε ότι ο LeBron έχει τα ίδια κιλά με τον Duncan για παράδειγμα σε χαμηλότερο κορμί. Όσο να ναι επηρεάζει.
basket72
Το ποστ του TWISM άσχετα αν συμφωνεί κανείς ή όχι (εγώ συμφωνώ) είναι από τα πλέον εμπεριστατωμένα που έχω διαβάσει στο φόρουμ. Ειδικά στο κομμάτι που εστιάζει στην αδυναμία εκ μέρους του Λεμπρόν να αναμίξει/ αναδείξει τους top class συμπαίκτες του.

geo82
QUOTE (RipCity @ Jun 10 2018, 11:12 ) *
Πάντως το κορμί μπουλντόζα που έχει είναι φυσικό να κάνει τις κινήσεις να φαίνονται λιγότερο αέρινες, αλλά πχ μπροστά στον Μέλο η τεχνική του είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο.

Αν λάβεις σαν μέτρο σύγκρισης τον φετινό Melo ίσως. Αν τους συγκρίνεις από την αρχή της καριέρας τους, όχι. Επιθετικά ο Carmelo ήταν πάντα πιο πλήρης. Είχε σουτ και μάλιστα πιο "αρχοντικό" στυλ, διείσδυση, κινήσεις με πλάτη στο καλάθι, γενικά ήταν πλήρες πακέτο επιθετικά. Ακόμη θυμάμαι τη δήλωση του Barkley το 2013 που τον θεωρούσε μαζί με τον Durant, τους καλύτερους επιθετικά παίχτες στο ΝΒΑ. Τέλος, μην ξεχνάς ότι ο Anthony ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τις άμυνες ζώνης στις διεθνείς διοργανώσεις εξαιτίας της ικανότητάς του στο σουτ και επιπλέον δυσκόλευε πολύ τον James στην άμυνα όταν τον αντιμετώπιζε.
RipCity
QUOTE (geo82 @ Jun 10 2018, 10:32 ) *
Αν λάβεις σαν μέτρο σύγκρισης τον φετινό Melo ίσως. Αν τους συγκρίνεις από την αρχή της καριέρας τους, όχι. Επιθετικά ο Carmelo ήταν πάντα πιο πλήρης. Είχε σουτ και μάλιστα πιο "αρχοντικό" στυλ, διείσδυση, κινήσεις με πλάτη στο καλάθι, γενικά ήταν πλήρες πακέτο επιθετικά. Ακόμη θυμάμαι τη δήλωση του Barkley το 2013 που τον θεωρούσε μαζί με τον Durant, τους καλύτερους επιθετικά παίχτες στο ΝΒΑ. Τέλος, μην ξεχνάς ότι ο Anthony ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τις άμυνες ζώνης στις διεθνείς διοργανώσεις εξαιτίας της ικανότητάς του στο σουτ και επιπλέον δυσκόλευε πολύ τον James στην άμυνα όταν τον αντιμετώπιζε.

Στο σουτ μόνο πιστεύω ότι είχε πλεονέκτημα ο prime Μέλο.
geo82
Όχι μόνο. Ήταν και καλύτερος χειριστής, αφού πολλές φορές ξέφευγε με ντρίμπλα από ψηλότερο αντίπαλο ή τη χρησιμοποιούσε για να δημιουργήσει το μικρό παραθυράκι που χρειαζόταν για το σουτ. Επιπλέον, πάντα είχε κινήσεις με πλάτη στο καλάθι, ενώ ο James δούλεψε πολύ σε αυτόν τον τομέα μετά το 2011.
RipCity
QUOTE (geo82 @ Jun 10 2018, 10:43 ) *
Όχι μόνο. Ήταν και καλύτερος χειριστής, αφού πολλές φορές ξέφευγε με ντρίμπλα από ψηλότερο αντίπαλο ή τη χρησιμοποιούσε για να δημιουργήσει το μικρό παραθυράκι που χρειαζόταν για το σουτ. Επιπλέον, πάντα είχε κινήσεις με πλάτη στο καλάθι, ενώ ο James δούλεψε πολύ σε αυτόν τον τομέα μετά το 2011.

Τι να σου πω, διαφωνώ κάθετα. Θεωρώ τον James πάντα καλύτερο στα πάντα από τον Melo πλην του σουτ, στα πάντα όμως. Πλέον είναι καλύτερος και στο σουτ, το οποίο είναι απορίας άξιο φυσικά.
geo82
Σαν παίχτης ήταν πάντα πιο πλήρης, αλλά στο επιθετικό κομμάτι και μόνο ο Carmelo ήταν πιο καλός. Σκέψου ότι ποτέ δεν είχε την αθλητικότητα του Lebron κι όμως έγραφε τα ίδια ή και καλύτερα νούμερα στο prime του.
RipCity
QUOTE (geo82 @ Jun 10 2018, 10:47 ) *
Σαν παίχτης ήταν πάντα πιο πλήρης, αλλά στο επιθετικό κομμάτι και μόνο ο Carmelo ήταν πιο καλός. Σκέψου ότι ποτέ δεν είχε την αθλητικότητα του Lebron κι όμως έγραφε τα ίδια ή και καλύτερα νούμερα στο prime του.

Σίγουρα ήταν τοπ επιθετικός παίκτης δεν αντιλέγω, αλλά πιο πολύ τα νούμερα τα έγραφε με όπλο το jump shoot του. Στον χειρισμό, τη διείσδυση και τις κινήσεις με πλάτη διαφωνώ. Όλα για τον Μέλο κατέληγαν στο jump shoot του. Σίγουρα μεγάλη απειλή γιατί μπορούσε να κάνει και fadeaway και τρίποντο και να μπει για midrange, αλλά στα υπόλοιπα θεωρώ πως υστερούσε σαφώς. Ο χειρισμός του LeBron και τα τελειώματα κοντά στο καλάθι πιστεύω ήταν πάντα σε ανώτερο επίπεδο. Ίσως επειδή ο Anthony δεν μπορούσε να πιάσει την μπάλα με το ένα χέρι tongue.gif Άσε που o LeBron είχε πάντα και σαφώς ανώτερο court vision.
geo82
QUOTE (RipCity @ Jun 10 2018, 11:52 ) *
Σίγουρα ήταν τοπ επιθετικός παίκτης δεν αντιλέγω, αλλά πιο πολύ τα νούμερα τα έγραφε με όπλο το jump shoot του. Στον χειρισμό, τη διείσδυση και τις κινήσεις με πλάτη διαφωνώ. Όλα για τον Μέλο κατέληγαν στο jump shoot του. Σίγουρα μεγάλη απειλή γιατί μπορούσε να κάνει και fadeaway και τρίποντο και να μπει για midrange, αλλά στα υπόλοιπα θεωρώ πως υστερούσε σαφώς. Ο χειρισμός του LeBron και τα τελειώματα κοντά στο καλάθι πιστεύω ήταν πάντα σε ανώτερο επίπεδο. Ίσως επειδή ο Anthony δεν μπορούσε να πιάσει την μπάλα με το ένα χέρι tongue.gif Άσε που o LeBron είχε πάντα και σαφώς ανώτερο court vision.

To fadeaway το έκανε συνήθως μετά από ποστάρισμα, εκτός αν χρησιμοποιούσε το up and under. Όταν έπαιζε στο Denver δεν τον παρακολουθούσα τόσο τακτικά, αλλά από το 2011 και μετά που ήρθε στους Knicks, είδα όλα τα παιχνίδια του. ήταν δύσκολο να περιοριστεί επιθετικά και ειδικά το 2013 που η ομάδα έπαιξε και καλύτερο μπάσκετ. Στο court vision συμφωνώ. Έβγαζε κι ο Carmelo κάποιες καλές πάσες, αλλά δεν το επεδίωκε πάντοτε...
T.W.Is.M.
QUOTE(RipCity @ Jun 10 2018, 11:12 ) *
Πάντως το κορμί μπουλντόζα που έχει είναι φυσικό να κάνει τις κινήσεις να φαίνονται λιγότερο αέρινες, αλλά πχ μπροστά στον Μέλο η τεχνική του είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Λογικό να εκμεταλλεύεται περισσότερο το κορμί αφού είναι πυρηνικό όπλο, αλλά αν βάλει την μπάλα κάτω κάνει καλύτερα πράγματα από πολλούς κοντούς. Λιγότερο θεαματικά, αλλά περισσότερο αποτελεσματικά.

Πχ από τη σύγκριση τεχνικής έβγαλες τους ψηλούς, αλλά μη παραβλέπουμε ότι ο LeBron έχει τα ίδια κιλά με τον Duncan για παράδειγμα σε χαμηλότερο κορμί. Όσο να ναι επηρεάζει.

Σκοπιμα εβγαλα εκτος συγκρισης τους ψηλους. Ο "ρολος" του σεντερ ειναι να κυριαρχει στη ρακετα αναδεικνυοντας τα σημεια που υπερεχει. Οι 2 καλυτεροι σεντερ των τελευταιων 30 χρονων κατα τη γνωμη μου ηταν 2 εντελως διαφορετικοι παιχτες: Ο Shaquille O'Neal, που κυριαρχουσε με τη δυναμη του και ο Olajuwon, που κυριαρχουσε με τη μοναδικη τεχνικη του, το footwork και την πληροτητα των κινησεων του. Και οι δυο ειναι αγαπημενοι μου παιχτες παρεμπιπτοντως. Ο O'Neal εχει αυτο το κοινο χαρακτηριστικο με το Lebron, οτι στηριζοταν στα σωματικα προσοντα του. Ηξερε ομως πολυ μπασκετ και αυτος, οπως ξερει κι ο Lebron. Καταλαβαινω γιατι σε καποιον μπορει να μην αρεσε, δε θα συμφωνησω ποτε με καποιον που θα τον χαρακτηρισει ατεχνο. Δε χρειαζοταν να γινει χορευτης για να κερδιζει τους αντιπαλους σεντερ, αρα γιατι να το κανει; Δεν ηταν και η θεση του τετοια που να πρεπει να γινει καλλιτεχνης του παρκε για να εντυπωσιασει. Η θεση του Lebron ομως ειναι τετοια που ο φιλαθλος θελει να δει και μια ωραια κινηση, ενα δειγμα υψηλης τεχνικης.

Στην επιθετικη συγκριση με τον Carmelo θα πω οτι ο Anthony παντα μου εμοιαζε πιο κοντρολαρισμενος. Ναι, ειχε σαν κυριο οπλο το σουτ, πλησιαζε το καλαθι μονο απο δεξια, αλλα ο τροπος που ειχε να δημιουργει το σουτ του και να σκοραρει ηταν στο ματι μου πιο ελκυστικος απ αυτον του Lebron. Καλυτερος δεν εγινε ποτε, αν και καταφερε να φερνει καλα αποτελεσματα εναντιον της εκαστοτε ομαδας του James.
Να πω επισης οτι οντως εχει βελτιωσει πολυ το σουτ του ο Lebron, εχει προσθεσει και παιχνιδι με πλατη και πολυ αποτελεσματικο μαλιστα, αλλα περιεργως δεν ειναι αρκετα αξιοπιστος στις βολες. Οι επιθετικες του κινησεις ομως μου θυμιζουν το σουτ του Reggie Miller! Αυτο το πολυ αποτελεσματικο σουτ, που δυσκολα μπορουσε καποιος να μαρκαρει, με τους καρπους να χτυπανε μεταξυ τους στον αερα! Ακριβως αυτο που δεν επρεπε να αντιγραψει ως μηχανικη ενας νεος που ηθελε να κανει καριερα στο μπασκετ! Κι ομως ο Miller σουταροντας ετσι ηταν ενας απο τους καλυτερους σουτερ στην ιστορια!

Τελος, μου φανηκε αρκετα ευστοχη η παρατηρηση οτι ο Lebron ειναι ο καλυτερος παιχτης της δεκαετιας που διανυουμε. Ηταν μεσα στα πραγματα που ηθελα να γραψω, αλλα νομιζω οτι ξεχασα την ωρα που εγραφα(αν ξεκινας το ποστ στο σαλονι την ωρα του Προμηθεας-ΠΑΟΚ και τελειωνεις στο μπαλκονι, ενω στο μεταξυ εχει ξυπνησει το 11 μηνων παιδι και τρεχει πανω κατω στο σπιτι, τετοια παθαινεις). Με οσες γνωσεις εχω για την ιστορια του ΝΒΑ και με οσα εχω δει τις τελευταιες δεκαετιες θα ελεγα οτι για καθε δεκαετια ο κορυφαιος ηταν: 50s Mikan, 60s Russell(*), 70s Jabbar, 80s Magic(**), 90s Jordan, 00s (***)τωρα αρχιζουν τα δυσκολα(που θα λεγε κι ο Sakis), 10s James.
(*)αξιζει να αναφερθει και το ονομα του Chamberlain, αλλα ο Russell επαιρνε τους τιτλους
(**)θα ηταν αδικια αν δεν εβαζα σε μια τετοια λιστα τον Bird
(***)στο πρωτο μισο ηταν ο O'Neal, στο δευτερο ο Bryant και σαν διαρκεια ξεχωρισε ο Duncan. Διαλεξτε οποιον συμπαθειτε περισσοτερο, εγω καθαρα λογω συμπαθειας θα ψηφισω Shaq.
yorgos
Να πω επισης οτι οντως εχει βελτιωσει πολυ το σουτ του ο Lebron, εχει προσθεσει και παιχνιδι με πλατη και πολυ αποτελεσματικο μαλιστα, αλλα περιεργως δεν ειναι αρκετα αξιοπιστος στις βολες. Οι επιθετικες του κινησεις ομως μου θυμιζουν το σουτ του Reggie Miller! Αυτο το πολυ αποτελεσματικο σουτ, που δυσκολα μπορουσε καποιος να μαρκαρει, με τους καρπους να χτυπανε μεταξυ τους στον αερα! Ακριβως αυτο που δεν επρεπε να αντιγραψει ως μηχανικη ενας νεος που ηθελε να κανει καριερα στο μπασκετ! Κι ομως ο Miller σουταροντας ετσι ηταν ενας απο τους καλυτερους σουτερ στην ιστορια!

Αυτό ακριβώς το σουτ πήγε να μιμηθεί και ο Αγγελόπουλος. Ε... όχι και ακριβώς-ακριβώς...
geo82
Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια...
AJSlaughter6
άξιος MVP Ο Χάρντεν, πολυ awkward φαση με τον Dwane Casey
SG3ptshooter
Απ' όσα έχω δει δεν ήταν και τίποτε ιδιαίτερο τα πρώτα μπασκετικά Oscars, τουλάχιστον είχαμε λίγο πγιότητα αυθεντικά Κέλτικη:

Και μόνο που θεωρητικά το μόνο βραβείο που παιζόταν ήταν το RoY καταλαβαίνεις πόσο προβλέψιμη ήταν η φάση. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη σοκεράρα το VanVleet. icon_wave.gif
SteveNashidis
Πάντως στα διάφορα social media υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για όλες τις επιλογές σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές. Μάλλον έχει φτάσει η φάση που κανένας δεν είναι ξεκάθαρο "φαβορί" για αυτά τα βραβεία , των οποίων τα κριτήρια ειναι περισσότερο υποκειμενικά παρά αντικειμενικοστατιστικά.

Παράδειγμα:
Για μένα είναι MVP o Lebron γιατί αν βγει από την 5άδα, οι Καβς είναι για 10η θέση, σε σχέση με τον Χάρντεν. Για άλλον είναι ο Μούσιας Εμ-Βι-Πι ( ή Εθνική tongue.gif) γιατί έκανε ασύλληπτα πράγματα φέτος. Αιώνια debate.
stefkorner
ΝΒΑer... 24.000.000 $ σώζει πρόσφυγες στη θάλασσα!

απεριοριστο respect 77.gif
yorgos
QUOTE(stefkorner @ Jul 18 2018, 15:21 ) *

Τραγικά ρατσιστικά και ξενοφοβικά σχόλια από κάτω πάντως. Δυστυχώς το διαδίκτυο είναι πεδίο δράσης τόσων ηλίθιων που ξημεροβραδιάζονται να γράφουν φασιστικές αηδίες για να μας πείσουν ότι είναι και πλειοψηφία.
Pierce
Τα καπνογόνα παίρνουν φωτιά, τα τύμπανα βαράνε δυνατά ξεκινάει η Σεζόν.

wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif

Να ευχαριστήσω σε τυχαία σειρά τους Sacarame και Sheed που όλα χαρά έγραψαν 2 ομάδες, τον TWISM που είχε τη δυνατότητα να κράξει σε 2 τόπικς τον Λεμπρόν,τους Morisson/Βench/JKidd/Kouts που πάντα κάτι γράφουν, τον Jasonick που ήρθε και έσωσε λίγο την παρτίδα, τον τιμημένο Χιουστοναίο Klow, και τον τιμημένο Φοίνικα Νασίδη. Last but not least τον Κεφ που προσπάθησε να με χτυπήσει σε γραφικότητα, αλλά και τον Shooter που χωρίς αυτόν δεν έβγαινε φέτος.

Συγχωρέστε τυχόν μικροατέλειες, είναι δυσκολότερο από ότι μοιάζει.
Rated: (en)joy
MVP Ladder: Hot start pushes Curry to forefront
So far, former two-time MVP winner looking much like his 2015-16 self

3. Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks

Season stats: 26.1 points, 13.7 rebounds, 5.1 assists
It took a franchise-record 24 made 3-pointers for the Boston Celtics to hold off Antetokounmpo and the Bucks Thursday night at TD Garden. It was the Bucks’ first loss this season, but it wasn’t because the "Greek Freak" didn’t show up. He roasted the Celtics for 33 points (on just 22 shots), 11 rebounds, three steals and two assists. The increased floor spacing that comes with the arrival of coach Mike Budenholzer has allowed Antetokounmpo to put opposing defenders in compromising positions. His 3-point shot is still in the development stage, but if Budenholzer can help transform that part of his game (as he did for Al Horford and Paul Millsap in Atlanta), the rest of the league will be on notice. As for Antetokounmpo's groove elsewhere on the court, it has made him virtually unstoppable when he’s in attack mode.

41.gif
Andre Miller
Στα τοπίκ του nba νεκράαα wacko.gif
Σε αυτά του γαύροβαζελου ασταμάτητα ποστ γκρίνιας και ανασφάλειας icon_blahblah.gif
BasketZilla
Το σημερινό ΝΒΑ δεν βγάζει ούτε ίντριγκα ούτε βλέπεται.

Για αυτό ασχολείται κόσμος στο φόρουμ με το ΝΒΑ αλλά δεν έχει τι να ποστάρει biggrin.gif

Μόνο στους τελικούς κινείται το αντίστοιχο τοπικ.

Ανοίχτε ρε admin τους ΚΕΛΤΕΣ πάλι να γράψουμε καμιά σαχλαμάρα να περάσει η ώρα μας tongue.gif

Εγώ πάντως πριν καμιά βδομάδα είδα 2-3 ματσάκια Μπουλς-Νικς 90s version και φθαριστήθηκα ξυλίκι.

Αυτό είναι μπάσκετ.

Το σήμερις δεν είναι μπάσκετ. Iso - τρίποντα και twitter. Βλέπεις Ροκετς και νομίζεις πως παίζει η Κορέα ή οι Φιλιππίνες.

Για αυτό ασχολούνται όλοι με το Λεκαβίτσιους και τον Μάντζαρη.
jvalin
Οι Μαβς έχουν κερδίσει 7 απ τα τελευταία 8 παιχνίδια τους, με αντιπάλους μεταξύ άλλων τους Τζαζ (50 πόντοι διαφορά!), τους Γουόριορς, τους Θάντερ (15 πόντοι διαφορά), τους Σέλτικς και τους Ρόκετς (20 πόντοι διαφορά). Και μιλάμε για μια ομάδα που πέρυσι τελείωσε τη σεζόν με το τρίτο χειρότερο ρεκόρ στη λίγκα (24-58, μαζί με τους Χοκς). Οι μόνες ουσιαστικές προσθήκες ήταν ο Λούκα και ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν. Όσο κι αν βοηθάει ο Τζόρνταν (έχει φτιάξει μέχρι και το ποσοστό στις βολές!), νομίζω είναι προφανές ότι τη διαφορά την κάνει ο Λούκα.

(έτσι για την ίντριγκα, για να μην γκρινιάζουν ο Andre Miller και ο BasketZilla ότι δεν κουνιέται φύλλο)

Kυκλοφορούν ψίθυροι για impact αντίστοιχο του Μπερντ στη ρούκι σεζόν του στη Βοστώνη. Υπερβολή? Επί του παρόντος σίγουρα. Αν όμως οι Μαβς συνεχίσουν σε αντίστοιχους ρυθμούς, είναι θέμα χρόνου οι ψίθυροι να γίνουν φωνές.

Οι Σέλτικς πριν τον Μπερντ τελείωσαν τη σεζόν με 29 νίκες. Με τον Μπερντ εκτινάχτηκαν στις 61(!) και εν συνεχεία έφτασαν μέχρι Τελικούς Ανατολής στα οφφς. Πρακτικά, φαντάζει απίθανο να δούμε τέτοια μετάλλαξη από τους Μαβς. Και μόνο όμως που συζητιέται ως πιθανότητα, αυτό από μόνο του λέει πολλά για την επίδραση του Ντόντσιτις στο παιχνίδι των Μαβς και για τις προοπτικές εξέλιξής του εν γένει. Παρενθετικά, όταν ο Μπερντ μπήκε στη λίγκα ήταν σχεδόν 23 χρονών (παρά 2 μήνες). Ο Ντόντσιτς θα φτάσει σε αντίστοιχη ηλικία στον τελευταίο χρόνο του ρούκι συμβολαίου του!

(συνεχίζοντας την προσπάθεια να ιντριγκάρω, αυτή τη φορά όμως δίχως ίχνος υπερβολής)
Θα αντάλλασσα οποιονδήποτε απ το ρόστερ των Σέλτικς για Λούκα.

Καιρί για Ντόντσιτς + φίλλερς? Μέσα.
Τέιτουμ για Ντόντσιτις straight up? Εύκολα κιόλας.
Μπράουν και λοιπούς δεν το συζητάμε καν.

Τεράστιο ρισπέκτ για όσα κάνει ο Λούκα. Θα με βάλει να κάθομαι να ξενυχτάω για να χαζεύω παιχνίδια των Μαβς.

Halleluka! smile.gif

QUOTE (BasketZilla @ Nov 29 2018, 19:17 ) *
Το σημερινό ΝΒΑ δεν βγάζει ούτε ίντριγκα ούτε βλέπεται.

Για αυτό ασχολείται κόσμος στο φόρουμ με το ΝΒΑ αλλά δεν έχει τι να ποστάρει biggrin.gif

Δεν είναι μωρέ αυτό. Απλά άμα είσαι καμένος με ΝΒΑ πας και ενημερώνεσαι πρωτογενώς από τα αμερικάνικα σάιτς. Κατ αντιστοιχία, αν θες να σχολιάσεις πας και σχολιάζεις στο αμερικάνικο φόρουμ. Εγώ πχ γουστάρω Celtics. Στα αμερικάνικα φόρα γίνεται της κακομοίρας. Εδώ είμαστε εγώ κι ο thalys και συζητάμε σαν τους γέρους του μάπετ σόου. tongue.gif
Pierce

Ευρωπαϊκό σκεπτόμενο μπάσκετ κλπ.
geo82
Ωραίο το βιντεάκι αλλά θα ταίριαζε περισσότερο την περσινή χρονια, αφού με τα χάλια που έχουν οι Ρόκετς φέτος μοιάζει σαν ειρωνεία biggrin.gif

QUOTE (BasketZilla @ Nov 29 2018, 18:17 ) *
Εγώ πάντως πριν καμιά βδομάδα είδα 2-3 ματσάκια Μπουλς-Νικς 90s version και φθαριστήθηκα ξυλίκι.

Αν θες να δεις ακόμη περισσότερο physical game, παρακολούθησε τους τελικούς της Ανατολής του 2004 ανάμεσα στην Ιντιάνα και το Ντιτρόιτ.
Igor
Δεν ξερω αν εχει σχολιαστει στα αντιστοιχα τοπικς των εμπλεκόμενων ομαδων, αλλα το trade που δεν πραγματοποιήθηκε χθες μεταξυ Suns-Memphis και Wizards ειναι το πιο τρελο στορυ της φετινης χρονιας μεχρι τωρα.

http://arizonasports.com/story/1766268/pho...sunderstanding/

Με λιγα λογια οι Suns, ειχαν μπερδεψει (??) ποιον Brooks τους δινουνε οι Grizzlies (νομιζανε οτι παιρνουνε τον ταλαντουχο (??) Dillon - αλλα οι Grizllies τους δινανε τον MarShon).

Οπως και να εχει, οι Suns ακομα και τον Dillon να παιρνανε, θα δινανε τον Αριζα για το expiring contract του Ριβερς και 2 ρολιστες των Grizzlies.
Θα παιρνανε δηλαδη για εναν απο τoυς περιζητητους παιχτες (btw expiring και αυτος) χωρις να παρουνε καποιο pick!!

Suns will be Suns...
SteveNashidis
QUOTE(Igor @ Dec 15 2018, 15:55 ) *
Δεν ξερω αν εχει σχολιαστει στα αντιστοιχα τοπικς των εμπλεκόμενων ομαδων, αλλα το trade που δεν πραγματοποιήθηκε χθες μεταξυ Suns-Memphis και Wizards ειναι το πιο τρελο στορυ της φετινης χρονιας μεχρι τωρα.

http://arizonasports.com/story/1766268/pho...sunderstanding/

Με λιγα λογια οι Suns, ειχαν μπερδεψει (??) ποιον Brooks τους δινουνε οι Grizzlies (νομιζανε οτι παιρνουνε τον ταλαντουχο (??) Dillon - αλλα οι Grizllies τους δινανε τον MarShon).

Οπως και να εχει, οι Suns ακομα και τον Dillon να παιρνανε, θα δινανε τον Αριζα για το expiring contract του Ριβερς και 2 ρολιστες των Grizzlies.
Θα παιρνανε δηλαδη για εναν απο τoυς περιζητητους παιχτες (btw expiring και αυτος) χωρις να παρουνε καποιο pick!!

Suns will be Suns...

Το τρέιντ είχε μέσα και 2 πικς για σανς δεύτερου γύρου.
Με expiring contract ενός βετεράνου δε παίρνεις πικ πρώτου γύρου. Εκτός αν έχει περιορισμό 1-25.
Λένε ότι το μπέρδεμα το έκαναν οι Μάγοι που ήταν διαμεσολαβητές αλλά όπως και να έχει ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Όλα τα χειρίζεται ο Sarver γιαυτό υπάρχει αυτή η διάλυση. Το SarverOut εχει πάρει φωτιά. Πριν λίγο διάβασα ότι ο Σάρβερ έβαλε βέτο σε τρέιντ του Αρίζα στους Λέικερς, που νομίζω είναι ο διακαής πόθος του Αρίζα και του Λεμπρον.

Επίσης τις προάλλες απείλησε σε ραδιοφωνικο σταθμό ότι θα παρει την ομάδα από την Αριζόνα αν δεν εγκρίνει το συμβουλιο της πολης ανακαίνιση της αρένας .
RipCity
Phoenix is trading Trevor Ariza to Washington for Kelly Oubre and Austin Rivers.

Τραγικοί Wizards. Τουλάχιστον οι Suns παίρνουν κι έναν παίκτη με δυνατότητες κι ας έχουν κι αυτοί 1 εκατομμύριο παίκτες στα φτερά.
Igor
QUOTE(SteveNashidis @ Dec 15 2018, 16:07 ) *
Το τρέιντ είχε μέσα και 2 πικς για σανς δεύτερου γύρου.
Με expiring contract ενός βετεράνου δε παίρνεις πικ πρώτου γύρου. Εκτός αν έχει περιορισμό 1-25.
Λένε ότι το μπέρδεμα το έκαναν οι Μάγοι που ήταν διαμεσολαβητές αλλά όπως και να έχει ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Όλα τα χειρίζεται ο Sarver γιαυτό υπάρχει αυτή η διάλυση. Το SarverOut εχει πάρει φωτιά. Πριν λίγο διάβασα ότι ο Σάρβερ έβαλε βέτο σε τρέιντ του Αρίζα στους Λέικερς, που νομίζω είναι ο διακαής πόθος του Αρίζα και του Λεμπρον.

Επίσης τις προάλλες απείλησε σε ραδιοφωνικο σταθμό ότι θα παρει την ομάδα από την Αριζόνα αν δεν εγκρίνει το συμβουλιο της πολης ανακαίνιση της αρένας .

Δεν εχω καταλαβει απο τα tweets των γνωστων ρεπορτερ, αν τα 2 αυτα πικς δευτερου γυρου θα πηγαιναν στους Suns.

Το trade τελικα εγινε. Βγαλανε "εκτος" τους Memphis. Πηρανε κατι για το μελλον οι Σανς, σιγουρα καλυτερο trade!
Αν και που θα βρει χρονο ο Oubre στα forwards, ειναι ενα θεματακι.
yorgos
Για το ιμπακτ του Λούκα στο ΝΒΑ είχε προχθές ειδική ενότητα στο espn όπου συγκριναν το στιλ παιχνιδιού του με... τον χαρντεν, με τεχνοδυναμικη ανάλυση της αλλαγής ταχύτητας και του πώς η φαινομενική έλλειψη αθλητικοτητας εξαπατά.
Quincy
Η MVPική season του PG13 δικαιώνει όσους δεν ήταν/είναι τόσο εντυπωσιασμένοι από τις TD seasons του Westbrook; Προφανώς ο ΠαλυοΓιώργης είναι ο λόγος που οι Thunder θα ξεπεράσουν τις 50 νίκες και πιθανόν να κατακτήσουν και την 2η θέση στην περιφέρεια. Δεν το γράφω για να κράξω τον Russ, αλλά για να κράξω αυτή τη θεοποίηση των αριθμών που έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Κάτι δεν πάει καλά όταν υπάρχει ένας τύπος που γράφει TD μ.ο. για τρίτη συνεχόμενη season και όχι απλά είναι no big deal πλέον, όχι απλά δεν είναι καν στην συζήτηση για το MVP, αλλά είναι ο συμπαίκτης του laugh.gif
geo82
QUOTE (Quincy @ Feb 24 2019, 17:56 ) *
, αλλά για να κράξω αυτή τη θεοποίηση των αριθμών που έχει αρχίσει να με εκνευρίζει.

Καλώς ήρθες στην εποχή των analytics φίλε μου. Οι περισσότεροι κοιτούν τη στατιστική και όχι τον αγώνα για να βγάλουν συμπέρασμα. Δυστυχώς, οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια.
Conan1982
QUOTE (geo82 @ Feb 24 2019, 20:48 ) *
Καλώς ήρθες στην εποχή των analytics φίλε μου. Οι περισσότεροι κοιτούν τη στατιστική και όχι τον αγώνα για να βγάλουν συμπέρασμα. Δυστυχώς, οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια.

Κάτι λένε πάντως. στο efficiency rating ο Westbrook δεν είναι καν στην 20άδα.
Στο ποσοστό δε στα contested rebounds επί του συνόλου που παίρνει κάποιος παίκτης έχει το εξωφρενικά χαμηλό 16,9%

geo82
QUOTE (Conan1982 @ Feb 25 2019, 11:42 ) *
Κάτι λένε πάντως. στο efficiency rating ο Westbrook δεν είναι καν στην 20άδα.
Στο ποσοστό δε στα contested rebounds επί του συνόλου που παίρνει κάποιος παίκτης έχει το εξωφρενικά χαμηλό 16,9%

Δε διαφωνώ σε αυτό. Αν ήταν τελείως άχρηστα, θα είχαν καταργηθεί. Το πρόβλημα είναι η θεοποίησή τους. Είναι εργαλείο, όχι ευαγγέλιο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.