Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Valencia
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
Tesla
QUOTE (EXASFAIROS @ Feb 23 2018, 10:27 ) *
smiley.gif

Η αλήθεια είναι ότι τον θέλω στην ομάδα, όπως Μαντζαρη και πολλούς άλλους Έλληνες του Ολυμπιακου στο παρελθον.Απλα οι Πρόεδροι σας δεν σκάνε περισσότερα φράγκα για ξένους.Αν το έκαναν από το 12 και μετά θα πλησιάζατε πολύ στα ευρωπαϊκά μας και το δηλώνω με πάσα ειλικρινεια.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον μόνο Παπαπέτρου μπορούμε να χτυπήσουμε, ίσως και Σλουκας ΑΝ ήθελε ο ίδιος να φύγει από Ντογκους.

Ρόμπερτ και Τομσον δεν τραβάνε σε εσάς η χρειάζεστε αλλού είδους παίχτες .οι άλλοι ξένοι μια χαρά πανε.



Πάντως αν κάνει συνεχως τριπλ νταμπλ στους τελικούς το χει το 800-μυριο smiley.gif

Ιωάννη πάτωσε στους τελικούς για να έλθει στην ομάδα της καρδιάς σου smiley.gif . Δεν σε αγαπανε εκει στο λιμανι tongue.gif


Δεν νομιζω οτι θα ελειπαν σε κανεναν ειτε ο Παπαπετρου ειτε ο Μαντζαρης. Αυτη η ομαδα απο το '12 και μετα ειχε τον Σπανουλη και τον Πριντεζη σαν κορμο, και κατα δευτερο λογο τον Παπανικολαου σαν στυλαβατες.
Για τα ευρωπαικα που λες ημασταν και ατυχοι διοτι πεφτουμε συνεχεια απεναντι στους διοργανωτες.
Zoys
QUOTE(Quincy @ Feb 23 2018, 06:16 ) *
Αυτά ας τα θυμόμαστε γενικά. Κι εγώ είμαι από αυτούς που λένε ότι η ομάδα πρέπει να απεξαρτητοποιηθεί από τον Σπανούλη, αλλά σήμερα μόλις βγήκε η Valencia έφτασε στον πόντο, κι όταν τον επανέφερε ο Σφαιρόπουλος μόνο τότε καθάρισε το παιχνίδι. Τέτοιο impact σε ομάδα δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί από 36χρονο παίκτη στο πρόσφατο παρελθόν

Δεν συζητάω για την κλάση του Σπανούλη, ούτε για το πόση άδικη κριτική έχει δεχθεί ειδικά φέτος. Το ζήτημα είναι ότι χρειαστήκαμε μια τέτοια εμφάνιση για να καθαρίσουμε μια μέτρια ομάδα όπως και το πόσο ελάχιστη βοήθεια πήραμε από τον πάγκο.
Conan1982
Πάντως το πήραμε το παιχνίδι όπως αναμενόταν.
Αν τώρα καταφέρουμε να μπούμε σε κατάσταση "πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε" όπως στο παιχνίδι με την Ρεάλ και καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό η ομάδα κερδίζει:
1. Ηρεμία μετά από νίκη επί του ΠΑΟ
2. 99% πλεονέκτημα έδρας
3. Αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Φυσικά δεν λέω ότι είμαστε το φαβορί.
MrClutch
SteveNashidis


Eπειδή είχε γραφτεί έντονα ότι ο Σπανούλης διώχνει τους ξένους που μας παίρνουν τις δουλειές 19.gif
Quincy
QUOTE(Zoys @ Feb 23 2018, 10:41 ) *
Δεν συζητάω για την κλάση του Σπανούλη, ούτε για το πόση άδικη κριτική έχει δεχθεί ειδικά φέτος. Το ζήτημα είναι ότι χρειαστήκαμε μια τέτοια εμφάνιση για να καθαρίσουμε μια μέτρια ομάδα όπως και το πόσο ελάχιστη βοήθεια πήραμε από τον πάγκο.


Συμφωνώ, αλλά στο σημείο της season αυτό έχει σημασία μόνο για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Τώρα ελάχιστα μπορούν να αλλάξουν και μετράνε μόνο τα αποτελέσματα. Η ομάδα στερείται ταλέντου, και το καλύπτει με την ενέργεια και το πάθος στα do or die, γι' αυτό εμφανίζεται χειρότερη απέναντι σε μέτριες ομάδες, και καλύτερη απέναντι στα φαβορί. Δεν αλλάζει φέτος αυτό.
T.W.Is.M.
QUOTE(MrClutch @ Feb 23 2018, 15:29 ) *


Παντως εγω σημερα ενα molto το αγορασα για χαρη του μετα απο τετοια εμφανιση! smiley.gif
nestoras kommatos
Τελικά ο Kill Bill αναδείχτηκε MVP της 23ης αγωνιστικής, έστω και αν το βραβείο θα το μοιραστεί με τον Ντορέλ Ράιτ της Μπάμπεργκ. Και οι δύο συγκέντρωσαν 29 βαθμούς στο ranking, η δεύτερη χαμηλότερη επίδοση για φετινό MVP.

http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...vraveio-toy-mvp
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.