Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Λαθρομεταναστευση
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ginobili
QUOTE(Αθηναίος @ Feb 4 2010, 10:23 ) *

Click to view attachment
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 3 μ.μ. στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών: ΟΧΙ στο αντισυνταγματικό ν/σ, ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες

OXI στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος

ΟΧΙ στη συρρίκνωση των Εθνικών μας Συνόρων

ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση

Η φλόγα ξεκίνησε από το Άγιο Όρος και θα φωτίσει όλη την Ελλάδα!

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/01/6-3.html


* * *


1η Πανορθόδοξος Λαϊκή Εκδήλωση του Ελληνορθοδόξου Συλλόγου, «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ».

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 3.00 μ.μ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Τα συνθήματά μας:

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ KAI ΜΕΙΩΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ή ΑΠΟΡΘΟΔΟΞΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιτροπή Αντιπροσώπων
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Συντονιστής:
Αθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου
Ιατρός-Χειρουργός,
Διδάκτωρ του Παν/μιου Αθηνών
Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ»-
«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»
κιν. 6937024386

http://adiakritos.gr/?p=13501

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει και ο καθηγούμενος της διωκόμενης από τους Οικουμενιστές του Πάπα Ιεράς μονής Εσφιγμένου κ.κ Μεθόδιος.

http://neataksi.blogspot.com/2010/01/1-6-1500.html
http://antibaro.gr/node/1116 & http://facebook.com/event.php?eid=282373815969

Ωραίος +1000000000000000000
Ginobili
Είναι απίστευτο στις μέρες μας,το πόσο εύκολα σου κολλούν τις ταμπέλες των ρατσιστή,προγονόπληκτου,φασίστα,ναζί,"ελληναρά","εθνικιστή"(με την κακή έννοια)....επειδή μιλάς και υπερασπίζεσαι για την πατρίδα σου.Επειδή είσαι εναντίον της παγκοσμιοποίησης και δεν θες να γίνεις κοινωνία "μωσαικό" με 3000000 αλλοδαπούς,...επειδή θες να έχεις Εθνική συνείδηση,επειδή διαβάζεις Ελληνική γραμματεία....

Τι να πω...έγινε η Ελλάδα γη της επαγγελίας για Αφρική και Ασία...και φοβόμαστε να το πούμε,μην τυχών και μας πούνε ρατσιστές...
a bullet for your head
QUOTE(nikefalin @ Feb 6 2010, 13:12 ) *
Είπα εδώ και καιρό οτί για τους ανθρώπους που είναι π.χ. 20 χρόνια εδώ και έχουν στήσει τη φαμίλια τους και κατά κάποιον τρόπο αισθάνονται και έλληνες, για τα παιδιά που πλησιάζουν τα 20 χρόνια κι έχουν γεννηθεί εδώ , εχουν μορφωθεί εδώ και το επιθυμούν καλό είναι να υπάρξει η μέριμνα και η αρωγή ώστε να αποκτήσουν πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις έλληνα πολίτη. Αλλά αυτό να γίνει με αυστηρότητα και με σαφή και αμετάβλητα κριτήρια.

Για τους υπόλοιπους ας γίνει μια σοβαρή μελέτη πόσους αντέχουμε ως κοινωνία ωστέ να μην γίνονται πηγές εγκληματικότητας και εξαθλίωσης. όσοι περισσεύουν, συγνώμμη πρέπει να πάνε αλλού.

Και εγω εχω τοποθετηθει αναλογα σε παλιοτερα ποστ μου.
Σιγουρα θα πρεπει(η' θα επρεπε ηδη),να ληφθει μια προννεια γι'αυτες τις περιπτωσεις,παρολο που στην συντριπτικη τους πλειοψηφια & αυτες οι ''κατηγοριες'' εισηλθαν παρανομα στη χωρα μας....

Τωρα οταν μιλαμε για πληρη δικαιωματα & υποχρεωσεις Ελληνα πολιτη,τιθεται & το ζητημα του εκλεγειν & εκλεγεσθαι...
Και αν δεν κανω λαθος αυτη η δυνατοτητα παρεχεται μονο αν δοθει η Ελληνικη Ιθαγενεια..(επειδη δεν εχω τοσο εξειδικευμενες γνωσεις...αν καποιος τις κατεχει ας παρεμβει & ας με διορθωσει)..
Διοτι υποτιθεται οτι βασει του αρθρου 5,παρ2 του συνταγματος μας προβλεπεται η προστασια των ατομικων δικαιωματων τους..
''Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Απαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας''.

Νομιζω οτι το σκελος της χορηγησης της Ελληνικης Ιθαγενειας κρυβει καποια σημεια & ισως & κινδυνους...
Διοτι με το που χορηγθει η Ελληνικη Ιθαγενεια στα παιδια των μεταναστων(λαθρομεταναστων κατα κανονα),που διαμενουν πολλα χρονια στη χωρα μας & εχουν φοιτησει στα Ελληνικα σχολεια,αυτοματως θα εχουν αυτο το δικαιωμα & οι γονεις τους...& αν αυτο συμβει,θα υπαρχει πλεον απ'ολους αυτους η δυνατοτητα να φερουν απο οποιοδηποτε σημειο του πλανητη,οποιο συγγενη τους θελουν,με βαση εναν ισχυοντα νομο περι συνενωσεως οικογενειων..

Οσον αφορα το εκλεγειν & εκλεγεσθαι το αρθρο 4,παρ4 αναφερει...
''Μόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους''.

Το 2ο σκελος κανει λογο για εξαιρεσεις.....που εισαγονται με ειδικους νομους....
Και οχι για μια γενικη,διευρυμενη,ανεξελεγκτη ''κατασταση'' που επιχειρειται τωρα,χωρις την αυστηροτητα & τα σαφη & αμεταβλητα κριτηρια που αναφερεις παραπανω..

Που σημαινει οτι ενδεχομενως να τιθεται & θεμα αντισυνταγματικοτητας..(οποιος κατεχει εξειδικευμενες γνωσεις ας παρεμβει..)..


Οπως εχω ξανατονισει,το σκελος της χορηγησης της Ελληνικης Ιθαγενειας θα πρεπει να εξεταστει προσεκτικοτερα....
dizzy_fingers
Μπορεί να παρατεθεί ένα έγκυρο λινκ (αποκλείωντας, για εύλογους λόγους, ως μη έγκυρα τα αμέτρητα blog με φάτσα κάρτα το μπάνερ "Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι") για αυτόν τον περίφημο "νόμο Σημίτη περί επανενώσεως οικογενειών"?

Γιατί όσο και να ψάξω δε βρίσκω κάποιο ΦΕΚ, κάποιο δελτίο τύπου, μία επίσημη ανακοίνωση.
Όχι ότι αμφιβάλλω για την ύπαρξή του, αλλά να ξέρουμε κατά γράμμα τί λέει ο νόμος.
a bullet for your head
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 9 2010, 15:19 ) *
Μπορεί να παρατεθεί ένα έγκυρο λινκ (αποκλείωντας, για εύλογους λόγους, ως μη έγκυρα τα αμέτρητα blog με φάτσα κάρτα το μπάνερ "Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι") για αυτόν τον περίφημο "νόμο Σημίτη περί επανενώσεως οικογενειών"?

Γιατί όσο και να ψάξω δε βρίσκω κάποιο ΦΕΚ, κάποιο δελτίο τύπου, μία επίσημη ανακοίνωση.
Όχι ότι αμφιβάλλω για την ύπαρξή του, αλλά να ξέρουμε κατά γράμμα τί λέει ο νόμος.

Οπως ανεφερα & παραπανω δεν κατεχω εξειδικευμενες νομικες γνωσεις,ομως φροντιζω να ενημερωνομαι οσο το δυνατον περισσοτερο για το συγκεκριμμενο θεμα.
Για ευλογους η' για ευννοητους λογους... δεν αποκλειω καμια πηγη πληροφορησης απ'οπου & αν προερχεται...
Ειναι παγια αρχη μου να εχω παντα τα ματια & τα αυτια μου ορθανοιχτα,ακουγοντας η' διαβαζοντας το οτιδηποτε... & απο κει περα τα ''διυλιζω'',κρατωντας αυτα που εγω κρινω & εκτιμω πως πρεπει να κρατησω & απορριπτω αυτα που εγω κρινω & εκτιμω πως δεν χρειαζεται να κρατησω..

Αυτο για τον νομο Σημιτη περι συνενεωσεως οικογενειων, το ειχα διαβασει σε ενα αρθρο της ηλεκτρονικης εκδοσης του ''Παρον της Κυριακης''.
dizzy_fingers
0/2 οι ερωτήσεις μου αυτές τις μέρες...τόσο δύσκολα πράγματα ζητάω τελικά?
a bullet for your head
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 9 2010, 16:06 ) *
0/2 οι ερωτήσεις μου αυτές τις μέρες...τόσο δύσκολα πράγματα ζητάω τελικά?

Απ'οτι φαινεται...
Παντως εχουν κατατεθει σωρεια αλλων ερωτησεων,προβληματισμων,αποψεων σ'αυτο το τοπικ...ειτε εγκυρες,ειτε οχι.
a bullet for your head
Μηπως αρχιζουν να διαφοροποιουνται οι σχετικες με το θεμα ατζεντες?
Ενω αποφασιζεται να στηθει φραχτης στον Εβρο....ενω η Μερκελ & ο Καμερον δηλωσαν προσφατως,οτι το μοντελο της πολυ-πολιτισμικοτητας απετυχε...ερχεται & η αποφαση του 4ου τμηματος του συμβουλιου της επικρατειας,που κρινει ως αντισυνταγματικο τον Νομο 3838/2010 του Ραγκουση...παραπεμποντας το ολο θεμα στην ολομελεια του Ανωτατου Ακυρωτικου Δικαστηριου.
colonel gomelsky
QUOTE(gallistis @ Feb 7 2010, 14:53 ) *
του αγγελου εβερτ,διευθυντη της αστυνομιας στη κατοχη,ηρωα που ειχε διασωσει πολλους πατριωτες απο τους γερμανους


Ποιός τον κράτησε στη θέση του διευθυντή αστυνομίας στην Κατοχή; Οι Γερμανοί...
Επίσης αυτός ο "ήρωας" έδωσε την εντολή για να πυροβοληθεί το άοπλο πλήθος στη μεγαλειώδη διαδήλωση της 3ης Δεκέμβρη του 44. Όχι δεν ήταν τυχαίο, γιατί την ίδια εντολή έδωσε και την επόμενη μέρα.

QUOTE(gallistis @ Feb 7 2010, 14:53 ) *
το οτι ιθαγενεια και υπηκοοτητα ειναι εννοιες ταυτοσημες (απο ποιους?)αν ισχυει ειναι λαθος που οφειλεται ειτε σε ασχετοσυνη ειτε σε αγραματοσυνη.


Οι όροι ιθαγένεια και υπηκοοοτητα είναι -πρώτα και κύρια- νομικοί όροι. Σήμερα στη νομική επιστήμη είναι σχεδόν ταυτόσημοι. Υπάρχουν αποχρώσες διαφορές χωρίς συνέπειες.

QUOTE(gallistis @ Feb 7 2010, 14:53 ) *
ο γεωργιος παπανδρεου(ο παππους του σημερινου πρωθυπουργου) εχει πει το 1913 στο βερολινο
"θαυμασια ελληνικη ρατσα,ποτε θα αναστησεις λοιπον το αρχαιο πνευμα εις τη νεα ζωη?"
(πολιτικα κειμενα,εκδ μπαυρον,σελ 39)
ουτε ο "γερος της δημοκρατιας" ηξερε τι του γινοταν?


Ο "γέρος της δημοκρατίας" είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του Άγγελου Έβερτ (του ήρωα που λέγαμε παραπάνω) που αιματοκύλισε κι αυτός τον λαό της Αθήνας. Αυτή ήταν η κύρια δημοκρατική του πλευρά. Μία δευτερεύουσα ήταν ότι έστειλε δεκάδες χιλιάδες πατριώτες στα ξερονήσια και μια τρίτη ότι όταν ο ελληνικός λαός πολεμούσε τους γερμανούς με το όπλο στο χέρι, αυτός παραθέριζε στο Κάιρο μαζί με το βασιλιά και μια χούφτα βιομηχάνους και παρατρεχάμενους.

ΥΓ. Σόρυ για το οφ τόπικ

QUOTE(petrovic @ Feb 7 2010, 21:14 ) *
off topic: Ο Αγγελος Έβερτ, πατέρας του Μιλτιάδη Έβερτ, ήταν όντως Διευθυντής της Αστυνομίας της Αθήνας στην Κατοχή,, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν ...ήρωας. Συνεργάτης των Ναζί ήταν ο "κύριος" και διακρίθηκε στο κυνήγι των πραγματικών ηρώων, του Εαμικού κόσμου της Αντίστασης. Και βεβαίως η μελανοτερη σελίδα της προσωπικής ιστορίας του εν λόγω υποκειμένου ήταν η εντολή που έδωσε στους υφισταμένους του το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου να ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ από τα παράθυρα της Βουλής και της Μεγάλης Βρετανίας εναντίον του ΑΟΠΛΟΥ πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο συλλαλητήριο του ΕΑΜ, ΄μπροστά στην πλατεία Συντάγματος. Το αποτέλεσμα ήταν ανατριχιαστικό:15 τουλαχιστον νεκροί, εθνικός διχασμός. Μετά από την επιλογή του.."ήρωα" (που ήταν βεβαίως σε συννεννόηση με τον Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρεόυ και τον "προστάτη" Ο.Τσόρτσιλ) να αιματοκυλήσει το ειρηνικό συλλαλητήριο, ξεκίνησαν τα Δεκεμβριανά, μια σκληρότατη εμφύλια αναμέτρηση μέσα στην Αθήνα που κράτησε 33 μέρες και άφησε πίσω της-αν θυμάμαι καλά- 10.000 νεκρούς περίπου.
Αυτά τα ολίγα για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.


Σόρυ και πάλι. Πρώτα απάντησα και μετά το είδα.
a bullet for your head
Εντωμεταξυ,εχοντας παρακολουθησει τωρα τελευταια τον κ.Παπουτση,τον βλεπω να επιμενει στο οτι θα παραμεινουν στην Ελλαδα,μονο οσοι εχουν δικαιωμα διεθνους προστασιας η' ασυλου...& οτι ολοι οι υπολοιποι θα φυγουν απ την χωρα,ειτε με εθελοντικο επαναπατρισμο η' με αναγκαστικη απελαση...
Νομιζω οτι ειναι η 1η φορα σ'ολα αυτα τα χρονια,που απο επισημα,κυβερνητικα χειλη,λεγονται τετοια πραγματα..
gallistis
δε ξερω ποσοι το αντιληφθηκαν,αλλα ο νικος κουνδουρος,εδωσε μια πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη στον ζουμπουλακη του ''βηματος''.προσωπικα θεωρω τον ''δρακο''μια απο τις καλυτερες ελληνικες ταινιες.

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=393433


ενα αποσπασμα

- Για ποιον λόγο μπορεί κάποιος να χαίρεται που παραλίγο να πεθάνει;

«Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Ελεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλ.... Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα».

- Από εκείνη τη βραδιά τι δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

«Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ΄ τον, τον π...! ” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτραπάτρα ελληνικά. Εγώ πούστης; Καλά το “πνίξ΄ τον”, το “π...” τι το θέλανε; Από εκεί κινήθηκε ένας μηχανισμός από σκέψεις μου που πέταξε έξω από την Ελλάδα όλους τους μετανάστες. Δεν είναι σωστό όμως και ως κοινωνική συμπεριφορά η Ελλάδα να ανοίγει τις πόρτες της σαν την πουτ... που ανοίγει τα πόδια της: 1.400.000 ξένοι μέσα στη χώρα; Το 15% της χώρας μετανάστες; Πόσοι Ελληνες μπορούν να απορροφήσουν αυτό το νούμερο; Και όμως, έγινε. Αυτά είναι συνέπειες του κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν οι Ελληνες. Να ΄ναι καλά οι κυβερνήσεις. Οι Γερμανοί θα έπρεπε να έχουν το κόμπλεξ, όχι εμείς».

- Τι το ιδιαίτερο είχε το περιστατικό και σας κάνει να αισθάνεστε έτσι;

«Δεν ήθελαν μόνο να κλέψουν. Ηθελαν να σκοτώσουν. Εναν άλλον κύριο εδώ παρακάτω τον έπνιξαν με μαξιλάρι. Εγώ μόλις που γλίτωσα. Κρατούσαν το μαξιλάρι στο πρόσωπό μου και ίσα που ανέπνεα λίγο από το πλάι. Είδα μια εκδικητικότητα φυλετική, ταξική, κοινωνική, εθνική, όπως θες πες το. Ηταν μίσος. Γιατί αυτό που ήθελαν να πάρουν το είχαν πάρει. Τους το έδωσα. Πήγα στο χρηματοκιβώτιο και τους έδωσα ό,τι είχα. Μπήκαν σε ένα σπίτι που για εκείνους ήταν το Λούβρο και εγώ τους πήγα στο χρηματοκιβώτιό μου να τους δώσω ό,τι λεφτά είχα. Από την ταραχή μου δεν μπορούσα να θυμηθώ τον αριθμό του κωδικού και έκανα ένα λάθος. Μου κοπάνησαν το κεφάλι στο ατσάλι. Μια και δυο και τρεις φορές. Επί δεκαπέντε ημέρες το πρόσωπό μου ήταν μαύρο από το σκοτωμένο αίμα».

- Ετυχε να συναντηθείτε με αλλοδαπό μετά το περιστατικό; Και αν ναι,τι έγινε;

«Μετά το επεισόδιο βρέθηκα συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου δικηγόρου. Ηρθε ένας Πακιστανός να καθαρίσει τα τζάμια. Του λέει ο φίλος “όχι”. Εγώ, που είχα περάσει αυτά που είχα περάσει, του λέω “δώσ΄ του κάτι του νεαρού, δεν πειράζει”. Του έδωσε λοιπόν ένα κέρμα. Το παίρνει ο Πακιστανός, το κοιτάζει και μας το πετά στα μούτρα. Πήδηξα έξω σαν να ΄μουν 18 χρόνων, τον έπιασα από τον σβέρκο και τον έσυρα με μια κακία, με ένα μίσος, στο αυτοκίνητο και του ΄πα “βρες το”. Από πίσω ο κόσμος έβλεπε την εικόνα ενός λευκού που έσουρνε έναν φουκαρά Πακιστανό σαν να ήταν σκύλος. Η εντύπω ση που έδωσα ήταν ότι η λευκή ράτσα ταλαιπωρούσε έναν φουκαρά πακιστανό σκύλο. Και όμως συνέβαινε το ανάποδο. Η παρεξήγηση είναι μέσα στη ζωή μας».
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.