[quote name='soouza' date='Mar 21 2013, 19:49 ' post='591800']
Fever καλησπέρα.
Πρώτος εγώ ανέφερα το περιστατικό.Η προσπάθεια είναι δεδομένη κι εξαντλητική,αυτό δεν αλλάζει με την καμία.Η αθλήτρια του Παο είναι μοναδικό ταλέντο με φοβερή κίνηση στη μέση κι απίστευτη επαφή με το καλάθι.
Στον αγώνα αυτό όμως έκανε πολλά λάθη κρατώντας τη μπάλα πάρα πολύ εγκλωβίζοντας όλη τη λειτουργία της ομάδος.Τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ.
Η εικόνα της όμως να πετάει μέσα στα νεύρα τη φανέλα δε τιμά το σύλλογο.Εν συνεχεία ο άνθρωπος του πάγκου προσπάθησε να τη συγκρατήσει κι η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα με την πλάτη στον τοίχο.
Όλα τα παραπάνω δεν αμαυρώνουν την προσπάθεια της ούτε μειώνουν το ταλέντο της.Τέλος,η αναφορά ενός γεγονότος από εμέ έχει να κάνει με έναν απλό προβληματισμό.Δε δικάζει ούτε καταδικάζει επ ουδενί.
Ευχαριστώ.
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
το θέμα είναι ότι δεν έκανε πολλά λάθη η Χριστινάκη κρατώντας την μπάλα πάρα πολύ εγκλωβίζοντας όλη τη λειτουργία της ομάδος. δεν μπορούμε να μιλάμε για λάθη νοοτροπίας για μια κοπέλα 16 χρονών. Υπάρχουν άτομα να καθοδηγήσουν και να πλάσουν αυτή την κοπέλα με ταλέντο αλλά με νοοτροπία άλλης μπασκετικής εποχής ίσως και streetball .
είναι αλήθεια ότι θα έδειχνε το ταλέντο της πολύ ποιο εύκολα και απλά πασάροντας όταν πέφτουν τρεις απάνω της και όχι βάζοντας μια στις τέσσερις προσπάθειες.
Για να διακριθείς πρέπει πρώτα να σκέφτεσαι την ομάδα και μέσα από την ομάδα να γίνεις κεφάλαιο.
καλή συνέχεια στο πανελλήνιο στην ομάδα του Γαλατσίου και στα κορίτσια του ΠΑΟ που παίζουν στο γυναικείο και διεκδικούν κύπελλο και πρωτάθλημα