Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anadolu Efes - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
Coach Periklis
Ο τι και να γίνει, όποιος κι αν αναλάβει, όποιος κι αν φύγει, όπου κι αν παίζουμε όσο και αν στεναχωρηθουμε ή χαρούμε....... πάλι Ολυμπιακός θα είμαστε
rankin
Περιμένω να δω Καραπαπά στην ΚΕΔ για ορισμό διαιτητών σε ντέρμπι, για να ανοίξω εκείνο το ουισκι που έχω στο κελάρι απο το 1965

Anyway, αρκετά με το off topic, αν και εδώ και κάμποσο καιρό -κακά τα ψέματα- έχει χαθεί το αγωνιστικό ενδιαφέρον και το έχουμε ρίξει στο χαβαλέ.

Τα κακά αποτελέσματα, η ιστορία με το ηχητικό του Πρίντεζη, η ιστορία με τον αγώνα του κυπέλλου και τα επακόλουθα αυτής, δεν έχουν αφήσει πολλά περιθώρια για να ασχοληθούμε με το ιδιο το μπασκετ.

Στη τελική, τι να σχολιάσουμε απο το χθεσινο παιχνίδι;
Τι κρατάμε εκτός απο την συμπαθητική φιγούρα που λέγεται Ουέμπερ;

Τιποτα.
Nemesakos
QUOTE (Volunteer @ Feb 22 2019, 14:19 ) *
Με Ντιπιτζί και Μαρινάκη στο ίδιο άθλημα θα καταλάβουμε τι σημαίνει πηγάδι χωρίς πάτο.
Μπροστά στα νέα ήθη που θα φέρουν αυτοί οι δύο χρυσοί ευεργέτες του φίλαθλου πνεύματος, οι κόντρες του Κόκκαλη με τα αδέρφια στα 90ς για τα παρασκηνιακά θα μας μοιάζουν με επίδειξη αθλητικού πολιτισμού. Θα βλέπουμε vintage βιντεάκια στο youtube με δηλώσεις τους όπως τότε στους τελικούς του '95 που είχε γίνει της μουρλής με το θέμα των εισιτηρίων στον πέμπτο τελικό και θα μας φαίνεται ότι βλέπουμε κλασικές γενναιόδωρες ανταλλαγές φιλοφρονήσεων μεταξύ αντιπάλων λόρδων στρατηγών της εποχής του ροκοκό. laugh.gif


Μαρινάκης και ΔΓ πάντως έχουν καλές σχέσεις και αυτός είναι και ένας λόγος πάνω στον οποίο έχουν πατήσει οι οργανωμένοι του ΠΑΟ και δεν πηγαίναν στο γήπεδο. Οι λόγοι ήταν πως ο DPG διαφήμιζε την DPG media στο Καραϊσκάκη ενώ μέσω της Πράσινης, δεν πήρε «παναθηναϊκή θέση» για τα όσα συνέβαιναν στο ποδόσφαιρο σε περιόδους κοριόπολις κλπ. Προφανώς και δεν σημαίνει τίποτα αυτό σε πρώτη ανάγνωση. Αν δεν κάνω λάθος ο Βαρδινογιάννης με τον Νταϊφά ήταν κολλητοί και σταμάτησαν τις σχέσεις τους από όταν έμπλεξαν στο ποδόσφαιρο. Μαρινάκης και Πατέρας επίσης. Anyway. Στο προκείμενο πάντως ο Μαρινάκης έχει ήδη 2 καρπούζια στις μασχάλες του. Ολυμπιακό και Νότιγχαμ. θα μου κάνει εντύπωση να ασχοληθεί ενεργά με το μπάσκετ. Και ενεργά μιλώντας έστω και σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου. Σαν χρηματοδότης ή χορηγός μπορεί να υφίσταται και τώρα χωρίς να το ξέρουμε.. Αρκετά παρασκηνιακά τα παραπάνω, αλλά θεωρώ πως το υγ του Βαρλά το πιθανότερο είναι να έχει σχέση με τις καταστάσεις σε ΕΟΚ και ΚΕΔ. Μετά και το πράσινο φως από την πολιτεία και τον γγα το πιθανότερο είναι να αλλάξουν πράγματα. Ίσως όχι όλα όσα περιμένει/ζητάει ο Ολυμπιακός αλλά αρκετά. Κλείνω το offtopic.

Το ματς το είδα χτες, Καλή εντύπωση ο Γουέμπερ. Κινήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις εκτός ομαδικής λογικής αλλά στοιχεία όπως η πίεση στην μπάλα, η ταχύτητα, η αθλητικότητα ήταν αυτά που έλειπαν. Προφανώς χρειάζεται χρόνο να εγκληματιστεί θεωρώ πως καλά κάνει ο Μπλατ και τον χρησιμοποιεί.. Άλλωστε γιατί τον πήρε? Για να τον βοηθήσει. Και θα τον βοηθήσει μόνο αν παίζει. Αν έχει τα λεπτά συμμετοχής του Πέρκινς, ή του Όντομ τότε όλοι θα μιλάνε για παλτό. Δεν γίνετια να περιμένεις σε 4-5 αγωνιστικά λεπτά παπάδες. Οπότε όσο παίρνει χρόνο τόσο χρησιμότερος θα γίνεται.

Από κει κ πέρα. από το 3 ο Ολυμπιακός παίρνει όλο και λιγότερα πράγματα. Στην αρχή με Παπ και Τουπάν φαινόταν να υπάρχει πληρότητα, τώρα με Τίμα Τουπάν και Παπ στην κατάσταση που βρίσκονται φαίνεται να μην επαρκούν. Ακόμα και ο Παπ να ανέβει και να πιάσει τα γνωστά στάνταρ του, σίγουρα χρειάζεται κάποιο στεπ απ από πλευράς απόδοσης από τους άλλους 2. Το ίδιο και το αυτό στο 4.

Και στο 5 το έχω ακούσει να το λένε πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι ότι από την στιγμή που ο Μπλατ δεν θέλει 5 τότε είμαστε όλοι άσχετοι. Εγώ να το δεχτώ. Είμαι άσχετος. Αλλά ο Μίλου 40 λεπτά δεν μπορεί να παίζει. Ακόμα και τα 28 για τέτοιο κορμί φαίνονται πολλά. χτες τον έβγαλε να τον ξεκουράσει και τον έβαλε μετά από 1 λεπτό ξανά γιατί ο Λέντει ναυάγησε. Η ομάδα χρειάζεται και 5 για μένα. Πέρα από το ότι γίνεται μονοδιάστατη όταν η απειλή είναι συνεχώς η ίδια από το 5, η διαφορά επιπέδου από τον Μίλου με τους υπόλοιπους σέντερ είναι τεράστια.

Δεν κάνω ανάλυση του ρόστερ, απλά όλα τα παραπάνω εμφανίστηκαν χτες με την Εφές. Ο Γουέμπερ συμμάζεψε λίγο την περιφερειακή άμυνα αλλά πάλευε μόνος του. Δεν μπορεί να είναι συγχρόνως και στην δυνατή και την αδύνατη πλευρα.. tongue.gif Γκος και Στρέλνιεκς αμυντικά δεν προσφέρουν. Από το 3 δεν πήρε τίποτα, από το 4 ο Πρίντεζης είναι εκτός κλίματος εδώ και καιρό. Και από το 5 ότι έκανε ο Μίλου.

Απλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο εύκολα και το πόσο χαζά είναι τα λάθη που γίνονται σε επίπεδο συνεργασιών. Δεν θέλω να το πάω ότι η ομάδα είναι χαλασμένη με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά μου φαίνεται εντελώς ασυγκέντρωτη. Ίσως φταίνε οι συνεχόμενες ήττες, αλλά πραγματικά δείχνει να μην υπάρχει καν η πιο απλή συνεννόηση σε επίπεδο συνεργασιών μεταξύ τους.

Φυσικά μόλις ανέβουν οι Παπ και Πρίντεζης το πρόσωπο θα είναι εντελώς διαφορετικό.. Το πόσο αποτελεσματικό είναι άλλο θέμα.
golitog7
QUOTE(pan24 @ Feb 22 2019, 12:38 ) *
Σιγουρα το εξωαγωνιστικο επηρεαζει γιατι αν φτανει στα ορια του παικτης οπως ο Πριντεζης με δεσιμο με την ομαδα αλλοι θα ειναι πολυ χειροτερα

Αυτο με τον Μαρινακη το βλεπω κι εγω και νομιζω θα δουμε πραγματικα τι σημαινει πιανω πατο απο θεμα συμπεριφορων στο μπασκετ αν συνδυαστουν στο ιδιο αθλημα ΔΓ και Μαρινακης

οϊμέ..
shaq7
Αν ειναι να μπει καποιος μαρινακης αυτος θα ειναι ο γιος του βαγγελα..Δεν νομιζω οτι πρεπει να θελουμε κατι τετοιο,εκτος οτι θα ζησουμε τρελα σκηνικα με δγ ,δεν νομιζω οτι τους αρεσει να βαζουν και λεφτα...
Το πιο πιθανο ειναι να μειωθει κιαλλο το μπατζετ.. Γενικα νομιζω οτι μεγαλειο ηταν να ζησουμε απο την ομαδα το ζησαμε..

Ο γουεμπερ ηταν πολυ καλος στην αρχη του ματς και μετα μετριος,αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι τα περιμεναμε ολα απο αυτον...σαν να του δωθηκε (μπορει να τον πηρε και μονος του) ρολο σπανουλη..κατι που δεν νομιζω οτι μπορει να κανει!Βλεπω αποτομη προσγειωση σε αυτο το σχεδιο rolleyes.gif
McRae
Μια χαρα σχεσεις εχουν DPG Μαρινακης,δεν προκειται να σκοτωθουν.
rankin
QUOTE(Nemesakos @ Feb 22 2019, 16:02 ) *
Μαρινάκης και ΔΓ πάντως έχουν καλές σχέσεις και αυτός είναι και ένας λόγος πάνω στον οποίο έχουν πατήσει οι οργανωμένοι του ΠΑΟ και δεν πηγαίναν στο γήπεδο.


Εγώ ξέρω οτι δεν πήγαιναν γιατι κόπηκε το allowance στο 1/2 απο αυτο που έδινε ο Παύλος wink.gif

είχε πέσει και ξύλο στο ΟΑΚΑ για αυτο το λόγο και κάποιοι δεν πάτησαν ποτέ ξανά....

john wick
Κοίταζα τον Moerman χτες (που δεν έκανε κ σπουδαίο ματς)..
Ο ορισμός του vfm 4αριου...οχι ότι είναι φθηνός, αλλά μου αρέσει πολύ σαν παίκτης...




Υ. Γ
Στο το κάρφωμα του Μισιτς αναφέρθηκε κάνεις; laugh.gif
reignman
βασικα για το καρφωμα του μισιτς ειναι αποριας αξιο πως δεν τον ταπωσαν και οι 2. μιλαμε οριακα εφτασε να καρφωσει. πολυ κακη αμυνα. ο λεντει πχ αυτο θα επρεπε να το εχει φαει για πρωινο.
akratacity
QUOTE (john wick @ Feb 22 2019, 19:51 ) *
Κοίταζα τον Moerman χτες (που δεν έκανε κ σπουδαίο ματς)..
Ο ορισμός του vfm 4αριου...οχι ότι είναι φθηνός, αλλά μου αρέσει πολύ σαν παίκτης...




Υ. Γ
Στο το κάρφωμα του Μισιτς αναφέρθηκε κάνεις; laugh.gif

Ο Μισιτς είχε κάνει ακριβώς μια ίδια φάση και στο ΣΕΦ.

Απίστευτη βελτίωση φέτος σωματικά ο Σερβος. Τον θυμάμαι πριν 3 χρονια στον Ερυθρό Αστέρα με περιττά κιλακια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.