QUOTE (Gkos @ Apr 5 2015, 16:17 )
Να πω δυο λόγια για το ματς που παρευρεθηκα φίλε storm2 .
Αμύντας-ΑΕΚ Περιστεριου 1 (+6)
Ο Αμυντας πήρε από την αρχή το προβάδισμα ,στο ημίχρονο ηταν στο +13 (34-21) .
Οι φιλοξενούμενοι μειωσαν στους 6 καπου(δεν ειχαμε πίνακα) ,ο Αμυντας ξαναμεγαλωσε την διαφορά στους 13-14 ,στα τελευταια 5-6 λεπτά η ΑΕΚ έτρεξε ενα 9-0 (ειχε ευκαιριες και για παραπανω) αλλα δεν προλαβαινε για την ολικη επαναφορά(δεν ξέρω αν της έφτανε και απλη νικη να ειμαι ειλικρινης).
Για παιδια προφανώς δημόσια δεν θα γράψω τίποτα.
Μετά το ματς είχαμε πανηγύρι από τα παιδιά του Αμυντα με συνθήματα "στο φαιναλ φορ ερχόμαστε να σας διαλύσουμε" και τους γονεις με τις κάμερες να καταγράφουν.
Ούτε όταν ήρθε η Lady Gaga τόσες κάμερες
Στα μικρά μικρά:
*Πολυς κόσμος στο κλειστό της ΠΥΡΚΑΛ και ιδιαιτερα εκδηλωτικος(προς τα παιδιά,τους ρεφ κλπ,τα γνωστά.).
*Δυο ρεφ ,ένεκα της κρισιμότητος του αγώνα.
*Δυο καμερες κατέγραφαν τον αγώνα.
*Η ΑΕΚ είχε διαφημιση στην φανελλα μπρος και πισω.
Για μίνι,μένω άφωνος.
*Αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι η κάθε ομαδα κατέβηκε με 10αδα.
Να ήταν συμφωνία των ομάδων(χλωμό),να μην είχαν αλλους παίκτες(χλωμότατο ,μιας και υπηρχαν αρκετοι με πολιτικά) ή να έγινε για λόγους που φανταζόμαστε όλοι.
Για όποιον λόγο και να εγινε,δεν ήταν ωραια εικόνα.
Να δώσω και προβλέψεις μιας και φτάσαμε ως το f4 ,θα κάνω μια εξαιρεση
Αν οι διασταυρώσεις ειναι όπως τις είπε ο storm2 ,
έχουμε Νικηφόρο-Αμυντα ,και λέω ασσο ευκολα/δύσκολα και ΚΑΠ-Μελίσσια/ΑΕΝΚ όπου λεω ΚΑΠ εύκολα.
Τελικό ΚΑΠ-Νικηφόρο λέω ΚΑΠ αρκετά εύκολα.
Οσοι με παρακολουθείτε στα αλλα thread ξέρετε πως έτσι θα γινουν αφού τα είπα έτσι
χαχα
Περιμένω γερό χώσιμο από λατρεμένο basket_view ως το βραδυ.
Ας πω 2 λόγια και γω μιας και παρευρέθηκα στο ματς.
Δυνατά ξεκίνησε ο Αμύντας και πήρε το προβάδισμα,σε αντίθεση με την Αεκ που άργησε να "μπει" στο ματς.Πολύ καλό πρώτο 10λεπτο για τους γηπεδούχους που έκλεισαν με την διαφορά στο +9.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιώμενοι στο 2ο 10λεπτο και έκλεισαν λίγο την ψαλίδα αλλά το ξέσπασμα του Αμύντα στο τελευταίο 2λεπτο και το τρίποντο με την λήξη έστειλε τον Αμύντα στο +13.
Στο 2ο ημίχρονο όπως τα είπε παραπάνω ο Gkos,η Αεκ προσπάθησε 2 φορές για την ανατροπή φέρνοντας το ματς στους 4-5 πόντους,με αποκορύφωμα το ξέσπασμα στο τελευταίο 5λεπτο αλλά δεν τα κατάφερε.
Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες,δυνατό το ματς με αρκετή ένταση και καλή συνέχεια στον Αμύντα στο final 4.
Πολύ μικρές οι διαφορές των ομάδων στον συγκεκριμένο όμιλο,Κουκουβάουνες και Αεκ Περιστερίου παρουσιάστηκαν εξίσου ανταγωνιστικοί με τον Αμύντα και όλα τα μεταξύ τους κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και κυρίως στις 4 που συνεχίζουν!Ας κάνω και εγώ μια πρόβλεψη μιας και ζήλεψα
Νικηφόρος - Αμύντας ελαφρύ προβάδισμα στον γηπεδούχο που μου μοιάζει πιο ομάδα αλλά ο Αμύντας έχει κορμιά
ΚΑΠ - Μελίσσια άσσος αλλά πιστεύω τα Μελίσσια θα ναι ανταγωνιστικά
Στον τελικό προβάδισμα η ΚΑΠ και για τρίτη θέση μικρό προβάδισμα σε Αμύντα