Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA,finals Game 1
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2009
Pages: 1, 2
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 5 2009, 18:29 ) *
Το ανακατεμα της τραπουλας επιβαλλεται,καθως οι Λεικερς χθες φανηκαν πολυ διαβασμενοι και προετοιμασμενοι στον ''βασικο επιθετικο προσανατολισμο'' των Ματζικ..

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορόύμε να το ισχυριστούμε αυτό.Οι Λέικερς έστελναν 2 και 3 παίχτες στον Χάουαρντ,τον σταμάτησαν χρησιμποιώντας και αρκετά φάουλ αλλά επέλεξαν να δώσουν τα περιφερειακά σουτ στους Μάτζικ.Οι Μάτζικ απ'την άλλη πήραν αυτά που τους έδωσαν οι Λέικερς,ακούμπησαν στο low-post και κυκλοφόρησαν τη μπάλα με στόχο να βγάλουν ελεύθερα σουτ πράγμα που δεν μπορείς να πεις οτί δεν το κατάφεραν.Απλά ήταν άστοχοι...Σημειώνω οτί ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού δεν είναι άγνωστος σ'αυτούς,ίσα-ίσα.
Τελειώνοντας συμπεραίνω οτί μάλλον ο Φιλ Τζάκσον πιστεύει οτί δεν μπορεί να χάσει αν σταμάτησει τον Χάουαρντ,να χάσει δηλαδή απ'τα τρίποντα των Mάτζικ και λογικά θα αμυνθεί έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι.Με αυτά τα δεδομένα οι Μάτζικ θα σουτάρουν πάλι αρκετά ελεύθερα τρίποντα και αυτό που μένει να δούμε είναι αν υπάρχει plan-b απ΄τον Σταν σε περίπτωση που αυτά είναι πάλι άστοχα.
a bullet for your head
QUOTE(john morisson @ Jun 5 2009, 19:17 ) *
και αυτό που μένει να δούμε είναι αν υπάρχει plan-b απ΄τον Σταν σε περίπτωση που αυτά είναι πάλι άστοχα.

Για να δουμε..
captain charisma
πιστευω πως το παιχνιδι κριθηκε εκει που μπηκε ο νελσον στο πρωτο ημιχρονο μπορει να στην αρχη να εκανε 2-3 καλες ασιστ και να εβαλε και ενα καλαθι με το σκορ στο 33-28 για τους ματζικ αλλα μετα δεν αντεξε και οι λεικερς καναν ενα 10-0 και σιγα σιγα ανεβαζαν τη διαφορα.το νελσον πρεπει να τον βαζει για 10 λεπτα οχι παραπανω γιατι ειναι ανετοιμος,και να βαλει πιο πολυ αλστον,τζονσον.εχτες ετυχε να μην μπουν τα σουτ του ορλαντο δοιτι ολοι ηταν σε κακη μερα.τουρκογλου χαουαρντ και λιους δεν ηταν στη μερα τους και ελπιζω πως στο 2 παιχνιδι θα παιξουν καλυτερα..
οσο για το μπραιαντ μπορει να βαλε 40π αλλα με 34 προσπαθειες και οι περισοτερες τραβηγμενες...
T.W.Is.M.
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 5 2009, 18:29 ) *
Σε inside game οχι..χθες οι μονες αλλαγες σε σκρην που ειδα απ τους Ματζικ,ηταν μεταξυ των ψηλων και οποιος παικτης εβγαινε στον Οντομ,του αφηνε το σουτ.
Αν αρχιζει να σουταρει καλα ο Οντομ απ τα +5μ,τοτε ναι,θα υπαρξει προβλημα..αν οχι και αν του κλεισουν το αριστερο ντραιβ και ελεγξουν την πολυ καλη του κινηση χωρις τη μπαλα,τοτε μπορει αυτο το σχημα να αποδειχθει λειτουργικο.
Βεβαια συζηταμε στη λογικη του ''αν'' και του ''εξαρταται'',ομως πιστευω πως πολυ καλα ο Σταν πειραματιστηκε χθες,οταν ειδε οτι το ματς ειχε κριθει απο νωρις.
Θα πρεπει να εχει στη φαρετρα του,μια επιπλεον λυση στο διδυμο των ψηλων,στις περιπτωσεις που το διδυμο Λιουις-Ντουαιτ,κολλαει..


Ξερεις πως το σκεφτομαι? Οτι ενα τετοιο διδυμο ψηλων μπορει να το τραβηξει και πιο εξω για να ανοιξει χωρους για τον Κομπι. Ειτε για ντραιβ ειτε για παιχνιδι στο low post, οπου θα ειναι πιο δυσκολο να ερθει βοηθεια απο τον ψηλο. Αν μαλιστα βαλει και κανενα σουτ ο Οντομ, κλαφτον το Σταν. smiley.gif
Στα υπολοιπα που λες συμφωνω...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.