QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 13 2014, 02:00 )
Κι ομως μου εβαλες και τελικο της ενωμενης Γιουγκοσλαβιας(1990). 3 εχει παιξει και ειναι η πρωτη φορα που δεν υπαρχει σκανδαλο στη μεση...μεχρι στιγμης δηλαδη. Ειναι πραγματικα αξιο αποριας και αποδειξη του τραγικου συστηματος πως πηγαινει τελικο μια ομαδα που περασε τον ομιλο στον αυτοματο χωρις να κερδισει σοβαρο παιχνιδι και στη συνεχεια αντιμετωπισε τις ιδιες ομαδες που την ειχαν κερδισει στην πρωτη φαση. Αφου λοιπον οι διαφορες δεν ηταν τοσο τεραστιες, τις κερδισε με τη δευτερη προσπαθεια.
Ειμαι βεβαιος οτι προκειται για φωτοβολιδα και θα φανει στη συνεχεια. Οπως ηταν φωτοβολιδα το μεταλλιο του 2009.ΥΓ. Φυσικα και ειναι κακο για το μπασκετ η καλη πορεια του μπασκετικου σιχαματος.
ΥΓ2. Αν θελεις, εχω να σου στειλω τον τελικο του "βρωμικου '95" για να καταλαβεις τι εννοω. Δεν εχω αυτον του 2002, αλλα πιστευω οτι ειναι ευκολο να τον βρεις.
Μετανοειτε εσεις!(δικια μου ειναι η ατακα και εχω το δικαιωμα να τη χρησιμοποιω οποτε θελω!
)
εινα φωτοβολιδα γιατι κατα πασα πιθανοτητα του χρονου Γαλλια-Ελλαδα θα παιξουν πληρης
Απλα απο τις υπολογισιμες ομαδες, δεν αλλαξε ξαφνικα και επιπεδο.......
QUOTE(BULLET_GR- @ Sep 13 2014, 02:08 )
Ο μπατιμ εκανε απο τα μεγαλυτερα παιχνιδια της ζωής του, θυμάμε το 2005 οι ελληνες σπικερ και δημοσιογραφοι παρουσίαζαν τον μπατιμ ως ενα ατάλαντο που ειχε πολυ καλα φυσικα προσόντα, ο παικτης αυτος δούλεψε σαν σκυλι και εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο παικτη, οχι σαν τους ελληνες που μένουν στάσιμοι.
Στην Αμερικη υπάρχη το εξης σοφό ρητό, "πρώτα αθλητής και μετά παίκτης", η Γαλια ειναι η μοναδική ομαδα που εφάρμοσε αυτο τόσο πολύ στην ευρωπη. Η Σερβια βγάζει ενα μεγάλο ταλέντο ονόματι μπογκτανοβιτς, μου δίνει την αίσθηση ότι είναι ο 2ος Σπανούλης της Ευρώπης, πολύ καλό τσαμ σουτ εν κινήσει, καλη διείσδυση, έξυπνος, πολυ γρήγορος και πολυ γρηγορο σουτ και άλλα πολλά.
Εχει τον μιλος ανεβασμενο, τον ραντουλιτσα πολυ καλο 5αρι, με όλα αυτα μπορει να κανει την εκπληξη την κυριακη.
Η Σερβία εχει ακόμη παίκτες μεγάλους σε ηλικία που δεν έφυγαν απο την εθνικη κυριε Βασιλακοπουλε επειδη κουράστηκαν, ή επειδή βαριοντουσαν. Η ελλαδα εχει πολυ στάσιμους παικτες, ο μπουρουσης ειναι ενα μετριο 5αρι, δεν εχει καμία σχέση με ραντουλιτσα και γενικά μεγάλα 5αρια της Ευρώπης, απ τον παπ οπου περίμενα πολλα πράγματα σε αυτο το τουρνουα απογοητευτηκα εντελως, τον βλεπω στάσιμο το τελευταίο χρόνο, αν συνεχισει ετσι πιστευω οτι δεν θα κανει κάτι στο ΝΒΑ και θα γυρίσει νύχτα πίσω. Ο ποιο βελτιωμένος ήταν ο πριντεζης, και ο καλύτερος της Ελλάδας, άλλα ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, ο ποιο καλος παικτης και επιπέδου μπογκτανοβιτς στην εξέλιξη για την ελλαδα ειναι ο αντεκουτόμπο, άλλα ο γιαννακης πρεπει να δουλεψει τα σουτ και τα drive, να προσπαθήσει να γινει καλύτερος στο σετ παιχνιδι, δίότι στο αιφνιδιασμο δεν υπαρχη καλυτερος του σε αυτήν την ηλικία.
Αλλα η ελλαδα σε αντιθεση με την Σερβια ειχε 1ον) Καλό 5αρι, η Σερβια ειχε δύο πολύ καλα 5αρια, ραντουλιτσα κ κρισιτς, 2ον) Ειχε καλο προπονητη, η Σερβια ειχε τσορτσεβιτς, 3ον) Ειχε καλο εκτελεστη, ο μποκτανοβιτς ηταν πολυ καλυτερος απο καθε ελληνα που θεωρητε παικτης που θα παρει σκορ, 4ον) ο πλευμεγκερ της ελλαδος (καλαθης) δεν έχει το σκόραρισμα του μιλος, αν και εχει βελτιωθει στο θέμα αυτο, ....ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ....ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ
Ο Μπογκντανοβιτς με τη καμια δε φερνει σε Σπανουλη..
κατ αρχας δεν εχει τριπλα, ειναι περισσοτερο εκτελεστης