Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2013-14
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
soouza
QUOTE(kasper7 @ Nov 4 2013, 20:36 ) *
Η 5η αγωνιστική είναι προ των πυλών και τα προγνωστικά μου είναι και πάλι εδώ!!
Ελπίζω να μην είμαι μόνος μου!! rolleyes.gif

5η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
06/11/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ
Ουδέν σχόλιο!! tongue.gif

06/11/13 21:30 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Είδα την Ροδόπολη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στους Αχαρνής και είδα μία ομάδα πολύ μαχητική με "κοντό" όμως ρόστερ(8 παίκτριες). Από την άλλη και η ομάδα της Παλατιανής είναι ιδιαίτερα μαχητική και κόντρα στον Τρίτωνα για ένα ημίχρονο έμειναν κοντά στο σκορ. Θα γίνει παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την νίκη με ίσες πιθανότητες. Οριακά θα πάω στην έδρα... αν αντέξουν τα κορίτσια της Ροδόπολης! Άσος!

06/11/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΗΣ. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 1
Ο Τρίτωνας μέχρι στιγμής συνεχίζει αήττητος και μάλλον δεν θα κινδυνεύσει από την συμπαθή ομάδα της Ακαδημίας! Η Ακαδημία έχει άλλα ματς που μπορεί να κοιτάξει. Ο Τρίτωνας μάλλον θα έχει ένα εύκολο βράδυ!! Άσος!!

06/11/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2
Ο Περισσός δείχνει πως είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν να αποφύγουν την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Αχιλλέας από την άλλη δείχνει να είναι ένα κλικ πιο πάνω και στην βραδιά του μπορεί να κάνει ζημιές ακόμα και σε καλύτερες ομάδες! Θα πάω με το διπλό!

06/11/13 21:45 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2
Ματς γρίφος, με την ομάδα του ΖΑΟΝ να δηλώνει εντυπωσιακά παρόν και την περασμένη αγωνιστική. Η Ν.Ιωνία έκανε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση εξαφανίζοντας την ομάδα της Αναγέννησης. Θα παλέψει ο ΖΑΟΝ... αλλά μάλλον θα έχουμε διπλό!!

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΡΕΠΟ

2ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
06/11/13 20:00 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2
Η ομάδα του Μαραθώνα κατέρριψε τα προγνωστικά μου την προηγούμενη εβδομάδα, κερδίζοντας μέσα στην Παλλήνη!! Θα το θεωρήσω πυροτέχνημα μέχρι να δω και συνέχεια! Το Πικέρμι δείχνει πιο σοβαρό και περιμένω να κερδίσει αυτό το παιχνίδι!

06/11/13 21:30 1o ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1
Το Κορωπί δεν έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα, άγνωστο ακόμα το γιατί. Απέναντι όμως στην ομάδα του Γραμματικού μπορεί να κάνει μία νίκη. Θα παλέψει η Αναγέννηση, αλλά μέχρι εκεί. Άσος!

06/11/13 21:30 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ 1
Η Τούφα συνεχίζει αήττητη και δεν δείχνει διάθεση να στραβοπατήσει. Δεν περιμένω να το κάνει ούτε απέναντι στο Κολλέγιο. Το Κολλέγιο από την άλλη δείχνει να έχει μια αξιοπρόσεκτη πορεία μέχρι στιγμής, αλλά δεν μπορεί το διπλό μέσα στο Χαλάνδρι. Άσος!

06/11/13 21:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 1
Πολύ καλός ο Κρόνος μέχρι στιγμής φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Τούφα. Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος! Από την άλλη η ομάδα της Παλλήνης είναι σε ελεύθερη πτώση με άσχημα αποτελέσματα μέχρι στιγμής! Ένα εύκολο βράδυ για την ομάδα του Κρόνου! Άσος!

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΡΕΠΟ


ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΡΕΠΟ

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες εύχομαι και μακριά από απρόοπτα και τραυματισμούς!! blove.gif
smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Καλησπέρα. smiley.gif

Ας βοηθήσω ελαφρώς εγώ για το ματς Μεν Ιλίου-Αχαρνής.

Η Μεν Ιλίου υπερτερεί σαν ομάδα από αυτή των Αχαρνών.Έχει όμως μία εβδομάδα αδράνειας που πρέπει να διαχειριστεί.Η φιλοξενούμενη ομάδα κάνει παγίδες στα pick n roll χρησιμοποιεί zone press ενώ γενικά πιέζει τη μπάλα και οδηγεί σε πλευρά.Διαθέτει ένα-δυο κορίτσια που σουτάρουν καλά από μακριά.

Σε περίπτωση δε που σε βάλει στο ρυθμό της,θα έχει ένα λόγο παραπάνω να ελπίζει.Το θέμα βέβαια είναι κατά πόσο θα αντέξει σε όλη τη διάρκεια να βγάλει ενέργεια.

Φίλτατε συνέδελφε και φίλε kasper σου έκανα δημόσια scouting συνεπώς κοίτα να ακούσεις τις συμβουλές μου! tongue.gif

Εύχομαι να γίνει καλό ματς,πάνω από όλα! blove.gif bball.gif smiley.gif

kasper7
Επιτέλους... ήρθε βοήθεια!! tongue.gif

Πες μας και μια άποψη για τα υπόλοιπα!!! smiley.gif
soouza
QUOTE(kasper7 @ Nov 5 2013, 01:21 ) *
Επιτέλους... ήρθε βοήθεια!! tongue.gif

Πες μας και μια άποψη για τα υπόλοιπα!!! smiley.gif

Καλησπέρα. smiley.gif

Η ανάλυση σου είναι πλήρης δε χρήζει περαιτέρω βοηθείας! 41.gif Ούτως ή άλλως δεν έχω γνώμη για το δεύτερο όμιλο.Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι η Γκόγκου παίζει στον Κρόνο-Γέρακα.Συνεπώς η νεανική αυτή ομάδα αποκτά πλεονέκτημα έναντι όλων. bball.gif
kasper7
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 43-40 (ημίχ. 28-15)

Νίκη... αγχωτική για την ομάδα της ΜΕΝ Ιλίου που μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο... ξέχασε να βγει στο γήπεδο! Η ομάδα των Αχαρνής το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο αυτό και με πίεση σε όλο το γήπεδο ροκάνισε την διαφορά, μάζεψε τα ριμπάουντ και πέτυχε κρίσιμα καλάθια!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ΜΕΝ για την νίκη τους!! Κρατάμε τα θετικά, δουλεύουμε να διορθώσουμε τα αρνητικά!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα των Αχαρνής που σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν παράτησε το ματς και μέχρι το τέλος κυνήγησε την ανατροπή!! Μπορούν να πετύχουν πράγματα και σιγά σιγά να αλλάξουν επίπεδο!!

Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
soouza
Tρίτων-Ακαδημία 2008 54-39(26-18 ημίχρονο).

Πολύ ενδιαφέρον ματς με αρκετό κόσμο στις κερκίδες διεξήχθη στο κλειστό του Αγίου Νικολάου προ ολίγου. blove.gif

Οι ladies του Τρίτωνος έδειξαν για 25 λεπτά το καλό τους πρόσωπο παίζοντας καλά σε όλα τα σημεία.Κίνηση,τακτική,συνεργασίες,ενέργεια
,μερικά από αυτά τα συστατικά.Το νεκρό διάστημα είχε πολύ κακές προσαρμογές στο αμυντικό transition και βιασύνη χωρίς λόγο στην επίθεση.

Η Ακαδημία είναι μία ομάδα που βασίζεται πολύ στην περιφέρεια,απειλεί πολύ με σουτ,παίζει καθαρή άμυνα,ένω χρησιμοποιεί παγίδες κι άμυνα χώρου ενίοτε.Συνολικά όμως έδειξε καλό πρόσωπο κι ωραία λογική καθώς δεν ήθελε να καταστρέψει το παιχνίδι αλλά να παίξει και να το παλέψει.

Συγχαρητήρια για την αξιοπρεπή προσπάθεια και καλή συνέχεια στην ομάδα της Ηλιούπολης. smile.gif

Η ομάδα του Τρίτωνος βελτίωσε για ακόμα μια φορά την απόδοση της κι έχει ανοδική τάση.Υπάρχει και συνέχεια,συνεπώς νωρίς για γέλια ή δάκρυα. biggrin.gif

kasper7
Αποτελέσματα 5ης Αγωνιστικής:

1ος Όμιλος

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 43-40
Αγχωτική νίκη για την ΜΕΝ, δυναμικό come-back από Αχαρνής!

ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 53-47
Άντεξε η Ροδόπολη, η Παλατιανή κοιτάει παρακάτω!

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 54-39
Εύκολη νίκη για τον Τρίτωνα, αξιοπρεπείς προσπάθεια της Ακαδημίας!

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 45-51
Πάλεψε ο Περισσός, ένα κλικ πάνω ο Αχιλλέας!

Ζ.Α.Ο.Ν. - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 37-54
Ο ΖΑΟΝ προσπάθησε, η Ν.Ιωνία δεν χαρίστηκε!

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΡΕΠΟ
Ξεκούραση και ανασύνταξη!


2ος Όμιλος

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 22-46
Επιστροφή στις ήττες για Μαραθώνα, άνετη νίκη για Πικέρμι που προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο!

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 66-31
Επιστροφή στην δράση για Κορωπί με εύκολη νίκη, η Αναγέννηση δεν...

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ 46-27
Η Τούφα συνεχίζει αήττητη, το Κολλέγιο ένα επίπεδο κάτω!

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 59-16
Ο Κρόνος πάει φουλ για άνοδο, η Παλλήνη για φούντο!

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΡΕΠΟ
Ξεκούραση!

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΡΕΠΟ
Ξεκούραση!

Αυτήν την εβδομάδα είχα το απόλυτο w00t.gif στις προβλέψεις μου!! tongue.gif
wav.gif wav.gif
elina86
ΖΑΟΝ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 37-54

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο της Κηφισιάς, αντιμετωπίζοντας έναν πολύ μαχητικό αντίπαλο. Ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα του ΖΑΟΝ, η οποία έμοιαζε μουδιασμένη, έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ψυχολογικό αβαντάζ. Η μαχητική ομάδα της Κηφισιάς όμως, προσπάθησε να αντιδράσει στο τρίτο δεκάλεπτο, με όμορφες προσωπικές προσπάθειες και καλούς συνδυασμούς, φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής τους φιλοξενούμενους. Η εμπειρία των παικτριών της Νέας Ιωνίας έκρινε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το πολυπόθητο διπλό.

Ένα από τα λίγα παιχνίδια στα οποία είδαμε καλό μπάσκετ και πολύ καλή διαιτησία.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια!
chrigeor
bball.gif Δυστυχώς θεωρώ πως φέτος με εξαίρεση κάποιες ομάδες στη Γ ΕΣΚΑ είναι χαμηλό το επίπεδο.Τουλάχιστον είναι χειρότερα από πέρσι.Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τον πρώτο όμιλο αλλά στο δεύτερο έχω να πω πως ξεκάθαρο φαβορί για άνοδο είναι ο γερακας και αυτό όχι λογω Γκογκου ή αλλων μεταγραφών αλλά επειδή είναι ομάδα με συνοχή.τλχ αυτο ειδα χθες.απογοητευση η παλληνη που συνηθως φιγουράρει ψηλά κει χθες χαρη της εκανε ο γερακας που την αφησε να μεράσει το 10.μέχρι και 3ο δεκαλεπτο είχαν βάλει ένα καλάθι.απιστευτο.κοντεψα να κοιμηθώ αλλα οι προβολείς δεν με αφηναν.¨οσο για την Γκογκου(ενας λόγος που πήγα ήταν και αυτή),δεν καταλαβαινω γιατι ήρθε Γ εσκα,αφού δείχνει να βαριέται σε σημείο που δεν την αναγνωρίζεις ώς την πάιχτρια που είναι.Ο γερακας εχει καλα παιχτάκια και δεν θα χάσει κανεις το ντερμπι με την τούφα,προτελευταία ή τελευτάι αγωνιστική.Η Παλληνη εχει 3 καλούλες παιχτριες αλλα δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους.ας αποφασίσουν ποιες και πόσες θα κατεβάζουν τη μπάλα ποιες θα είναι ρακέτα και βλέπουμε. Ο γερακας έχει τη Γκογκου στη ρακέτα που παίρνει ριμπάουντ για δευτερες επιθεσεις(Νο4),μια αρκετά ψιλή την οποία προσπαθούν να ποστάρουν(Νο10) έχει έναν γρήγορο άσσο που κάνει κλεψιματα(Νο15),έναν πιο αργό που κατεβαζει κατα τη γνώμη μου αργα τη μπάλα,ίσως να είναι και θεμα τακτικής όμως για να πηγαινουν σε οργανωμένες επιθέσεις και μια δυο σουτέρ κυρίως από τις γωνίες.Το 7 είναι γρήγορο και βγάζει αιφνιδιασμούς. Διαλεξα να αναλύσω Γέρακα γιατι θεωρώ ότι θα ανέβει κατευθειαν.Το ίδιο θα κάνω και στον άλλο όμιλο.
kasper7
QUOTE(chrigeor @ Nov 7 2013, 20:26 ) *
bball.gif Δυστυχώς θεωρώ πως φέτος με εξαίρεση κάποιες ομάδες στη Γ ΕΣΚΑ είναι χαμηλό το επίπεδο.Τουλάχιστον είναι χειρότερα από πέρσι.Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τον πρώτο όμιλο αλλά στο δεύτερο έχω να πω πως ξεκάθαρο φαβορί για άνοδο είναι ο γερακας και αυτό όχι λογω Γκογκου ή αλλων μεταγραφών αλλά επειδή είναι ομάδα με συνοχή.τλχ αυτο ειδα χθες.απογοητευση η παλληνη που συνηθως φιγουράρει ψηλά κει χθες χαρη της εκανε ο γερακας που την αφησε να μεράσει το 10.μέχρι και 3ο δεκαλεπτο είχαν βάλει ένα καλάθι.απιστευτο.κοντεψα να κοιμηθώ αλλα οι προβολείς δεν με αφηναν.¨οσο για την Γκογκου(ενας λόγος που πήγα ήταν και αυτή),δεν καταλαβαινω γιατι ήρθε Γ εσκα,αφού δείχνει να βαριέται σε σημείο που δεν την αναγνωρίζεις ώς την πάιχτρια που είναι.Ο γερακας εχει καλα παιχτάκια και δεν θα χάσει κανεις το ντερμπι με την τούφα,προτελευταία ή τελευτάι αγωνιστική.Η Παλληνη εχει 3 καλούλες παιχτριες αλλα δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους.ας αποφασίσουν ποιες και πόσες θα κατεβάζουν τη μπάλα ποιες θα είναι ρακέτα και βλέπουμε. Ο γερακας έχει τη Γκογκου στη ρακέτα που παίρνει ριμπάουντ για δευτερες επιθεσεις(Νο4),μια αρκετά ψιλή την οποία προσπαθούν να ποστάρουν(Νο10) έχει έναν γρήγορο άσσο που κάνει κλεψιματα(Νο15),έναν πιο αργό που κατεβαζει κατα τη γνώμη μου αργα τη μπάλα,ίσως να είναι και θεμα τακτικής όμως για να πηγαινουν σε οργανωμένες επιθέσεις και μια δυο σουτέρ κυρίως από τις γωνίες.Το 7 είναι γρήγορο και βγάζει αιφνιδιασμούς. Διαλεξα να αναλύσω Γέρακα γιατι θεωρώ ότι θα ανέβει κατευθειαν.Το ίδιο θα κάνω και στον άλλο όμιλο.

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Πολύ καλή ανάλυση!! Μπράβο!! smiley.gif

Επίσης να ευχαριστήσω την elina86 για την συνεπή μεταφορά των αγωνιστικών εικόνων από τα παιχνίδια του ΖΑΟΝ!! bball.gif
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
kasper7
6η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
13/11/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ
Τοπικό Ντέρμπι!! Πέραν τούτου... ουδέν σχόλιο!! tongue.gif (soouza βοήθειαααα!!)

13/11/13 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 1
Η Ακαδημία έχει δείξει μία σοβαρότητα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κάποιον συγκεκριμένο στόχο και νομίζω και αυτήν την εβδομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Μαχητική η ομάδα της Ροδόπολης... όμως μέχρι εκεί. Μικρό ρόστερ και ζώνη 40 λεπτά στα περισσότερα παιχνίδια. Εύκολα ή δύσκολα... άσος!!

13/11/13 21:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
Ο Αχιλλέας μπορεί να κέρδισε τον Περισσό... αλλά δεν έχει τα προσόντα να χτυπήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Τρίτωνας δείχνοντας μία στοιχειώδη σοβαρότητα θα φύγει με το διπλό. Εκτός κι αν ο Αχιλλέας επιφυλλάσει κάποια νέα καταιγίδα τρίποντων!! Διπλό!!

13/11/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 2
Ο Περισσός επιβεβαιώνει κάθε αγωνιστική πως ο μοναδικός του στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο ΖΑΟΝ από την άλλη δείχνει να είναι σε ανοδική πορεία... έκανε και κάποιες νέες προσθήκες στα τελευταία παιχνίδια και μάλλον δεν θα αφήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι να περάσει!! Εύκολα... διπλό!!

13/11/13 21:30 1ο ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 1
Οι Αχαρνής έβγαλαν ένα δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές με αξιοπρεπή τρόπο, παρά τις ήττες, και βάζει πλώρη για νέες νίκες. Η Αναγέννηση προέρχεται από ΡΕΠΟ και με ήττες μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα της. Να δούμε αν έχει κάτι καινούργιο να παρουσιάσει. Αξιόμαχη ομάδα... όμως θεωρώ πως οι Αχαρνής κερδίζουν!! Άσος!!

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΡΕΠΟ

2ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
13/11/13 20:00 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Τοπικό ντέρμπι με ιδιαίτερες προεκτάσεις και αντιπαλότητα από όσο μαθαίνω!! Δεν έχω την καλύτερη εικόνα για καμία από τις δύο ομάδες, καθώς θεωρώ πως είναι ιδιαίτερα χαμηλής δυναμικότητας! Η νίκη όμως του Μαραθώνα επί της Παλλήνης με αναγκάζει να πάω προς το διπλό!!

13/11/13 20:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Το Κολλέγιο δείχνει δυνατό στην έδρα του, ενώ το Κορωπί δεν δείχνει να μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα! Ομάδες που είναι κοντά σε δυναμικότητα... μάλλον να δώσουν έναν αμφίρροπο αγώνα και αυτός που θα είναι στην βραδιά του θα πάρει και την νίκη. Προβάδισμα στην έδρα! Άσος!!

13/11/13 20:00 ΣΠΑΤΩΝ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
Τα Σπάτα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της Τούφας!! Η Τούφα αήττητη μέχρι στιγμής δείχνει πως θα παλέψει με τον Κρόνο για την απευθείας άνοδο. Τα Σπάτα θα παλέψουν... άλλα παιχνίδια! Διπλό!!

13/11/13 20:30 ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2
Το Πικέρμι προσπαθεί όπως έχω ξαναπεί να κάνει μία υπέρβαση, όμως αυτό το εμπόδιο μοιάζει ανυπέρβλητο! Ο Κρόνος δεν αστειεύεται και κερδίζει μέσα έξω. Όπως έγραψα και παραπάνω... πάει για την απευθείας άνοδο. Εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει. Μάλλον εύκολα!! Διπλό!!

13/11/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛ. ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
Η Παλλήνη απογοητεύει και δείχνει πως πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει και το καλύτερο δυνατόν κλίμα στην ομάδα, καθώς η ομάδα ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους και τώρα φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με κακές εμφανίσεις και απρόβλεπτες ήττες. Από την άλλη ο Άρης δείχνει μία σταθερότητα και απέναντι στην ομάδα του Κρόνου λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη!! Περιμένω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει το διπλό!!

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και μακριά από τραυματισμούς!! blove.gif

smiley.gif
soouza
QUOTE(kasper7 @ Nov 11 2013, 18:49 ) *
6η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
13/11/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ
Τοπικό Ντέρμπι!! Πέραν τούτου... ουδέν σχόλιο!! tongue.gif (soouza βοήθειαααα!!)

13/11/13 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 1
Η Ακαδημία έχει δείξει μία σοβαρότητα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κάποιον συγκεκριμένο στόχο και νομίζω και αυτήν την εβδομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Μαχητική η ομάδα της Ροδόπολης... όμως μέχρι εκεί. Μικρό ρόστερ και ζώνη 40 λεπτά στα περισσότερα παιχνίδια. Εύκολα ή δύσκολα... άσος!!

13/11/13 21:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
Ο Αχιλλέας μπορεί να κέρδισε τον Περισσό... αλλά δεν έχει τα προσόντα να χτυπήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Τρίτωνας δείχνοντας μία στοιχειώδη σοβαρότητα θα φύγει με το διπλό. Εκτός κι αν ο Αχιλλέας επιφυλλάσει κάποια νέα καταιγίδα τρίποντων!! Διπλό!!

13/11/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 2
Ο Περισσός επιβεβαιώνει κάθε αγωνιστική πως ο μοναδικός του στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο ΖΑΟΝ από την άλλη δείχνει να είναι σε ανοδική πορεία... έκανε και κάποιες νέες προσθήκες στα τελευταία παιχνίδια και μάλλον δεν θα αφήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι να περάσει!! Εύκολα... διπλό!!

13/11/13 21:30 1ο ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 1
Οι Αχαρνής έβγαλαν ένα δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές με αξιοπρεπή τρόπο, παρά τις ήττες, και βάζει πλώρη για νέες νίκες. Η Αναγέννηση προέρχεται από ΡΕΠΟ και με ήττες μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα της. Να δούμε αν έχει κάτι καινούργιο να παρουσιάσει. Αξιόμαχη ομάδα... όμως θεωρώ πως οι Αχαρνής κερδίζουν!! Άσος!!

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΡΕΠΟ

2ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
13/11/13 20:00 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Τοπικό ντέρμπι με ιδιαίτερες προεκτάσεις και αντιπαλότητα από όσο μαθαίνω!! Δεν έχω την καλύτερη εικόνα για καμία από τις δύο ομάδες, καθώς θεωρώ πως είναι ιδιαίτερα χαμηλής δυναμικότητας! Η νίκη όμως του Μαραθώνα επί της Παλλήνης με αναγκάζει να πάω προς το διπλό!!

13/11/13 20:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
Το Κολλέγιο δείχνει δυνατό στην έδρα του, ενώ το Κορωπί δεν δείχνει να μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα! Ομάδες που είναι κοντά σε δυναμικότητα... μάλλον να δώσουν έναν αμφίρροπο αγώνα και αυτός που θα είναι στην βραδιά του θα πάρει και την νίκη. Προβάδισμα στην έδρα! Άσος!!

13/11/13 20:00 ΣΠΑΤΩΝ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
Τα Σπάτα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της Τούφας!! Η Τούφα αήττητη μέχρι στιγμής δείχνει πως θα παλέψει με τον Κρόνο για την απευθείας άνοδο. Τα Σπάτα θα παλέψουν... άλλα παιχνίδια! Διπλό!!

13/11/13 20:30 ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2
Το Πικέρμι προσπαθεί όπως έχω ξαναπεί να κάνει μία υπέρβαση, όμως αυτό το εμπόδιο μοιάζει ανυπέρβλητο! Ο Κρόνος δεν αστειεύεται και κερδίζει μέσα έξω. Όπως έγραψα και παραπάνω... πάει για την απευθείας άνοδο. Εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει. Μάλλον εύκολα!! Διπλό!!

13/11/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛ. ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
Η Παλλήνη απογοητεύει και δείχνει πως πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει και το καλύτερο δυνατόν κλίμα στην ομάδα, καθώς η ομάδα ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους και τώρα φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με κακές εμφανίσεις και απρόβλεπτες ήττες. Από την άλλη ο Άρης δείχνει μία σταθερότητα και απέναντι στην ομάδα του Κρόνου λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη!! Περιμένω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει το διπλό!!

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και μακριά από τραυματισμούς!! blove.gif

smiley.gif

Καλησπέρα.

Για το παιχνίδι των διόσκουρων στην έδρα να σε βοηθήσω λοιπόν.Η Παλατιανή θα ταμπουρωθεί στην άμυνα ζώνης λογικά προσπαθώντας να ελέγξει τα rebounds.Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να ξεκλειδώσετε αυτή την κουραστική άμυνα.Σε διαφορετική περίπτωση θα πέσεις στην παγίδα του ρυθμού τους.

Όπως και να χει όμως υπάρχει σαφές πλεονέκτημα για την ομάδα της Μεν.

Συνολικά όμως,αφορά άπαντες,δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.Εύκολα τα κάνεις εσύ αν δείξεις σοβαρότητα.Γι αυτό κι από τις ομάδες που έχω αντιμετωπίσει έως τώρα θεωρώ καλύτερη την Ακαδημία.Άκρως μπασκετική,με πολλά καλά στοιχεία.

Καλή αγωνιστική σε όλους! bball.gif
soouza
Aχιλλέας-Τρίτων 37-53(16-37 ημίχρονο).

Αυτονόητη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και ξεμπούκωμα για τις ladies του Τρίτωνος. 41.gif

Εξαιρετικά δυσνόητη αγγαρεία στο δεύτερο μισό με αποτέλεσμα να μη συνεχιστεί το ματς με τον ίδιο ρυθμό.

Συγχαρητήρια στον Αχιλλέα για την προσπάθεια. smile.gif Συγχαρητήρια στον coach διότι επέτρεψε να παιχτεί μπάσκετ με τον τρόπο που προσέλκυσε τον αγώνα.

Αυτά και καλό σας βράδυ! bball.gif smiley.gif
kasper7
Α.Ο.Ν. ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - Μ.Ε.Ν. ΙΛΙΟΥ 22-43(ημιχ. 14-14)

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο και πολύ μεγάλη αστοχία, η ομάδα της ΜΕΝ αποκατέστησε τις ισορροπίες... έτρεξε το γήπεδο και πέτυχε μερικά μεγάλα σουτ... με αποτέλεσμα να ανοίξει την διαφορά και να πετύχει μία εύκολη νίκη!!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ΜΕΝ για την διάθεση που έδειξαν και στις δύο άκρες του γηπέδου καθώς και για την νίκη!!
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια της Παλατιανής για την προσπάθειά τους! Σεβάστηκαν τον εαυτό τους και κατέθεσαν στο γήπεδο τον κόπο και τον ιδρώτα τους!!

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες!! smiley.gif
kitrinos
QUOTE (kasper7 @ Nov 14 2013, 02:48 ) *
Α.Ο.Ν. ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - Μ.Ε.Ν. ΙΛΙΟΥ 22-43(ημιχ. 14-14)

Συγχαρητήρια και στα κορίτσια της Παλατιανής για την προσπάθειά τους! Σεβάστηκαν τον εαυτό τους και κατέθεσαν στο γήπεδο τον κόπο και τον ιδρώτα τους!!

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες!! smiley.gif


kasper μας δουλευεις ??? !!!!!! Συγχαρητηρια σε ομαδα που εβαλε 8 ποντους σε ενα ημιχρονο και εφαγε 29 οντας γηπεδουχος ?? εγω παντως αν ημουν "κοριτσι της Παλατιανης" θα σου εβαζα χερι γιατι θα ενοιωθα οτι με ειρωνευοσουν με αυτο το σχολιο shot.gif
kasper7
QUOTE(kitrinos @ Nov 14 2013, 13:01 ) *
kasper μας δουλευεις ??? !!!!!! Συγχαρητηρια σε ομαδα που εβαλε 8 ποντους σε ενα ημιχρονο και εφαγε 29 οντας γηπεδουχος ?? εγω παντως αν ημουν "κοριτσι της Παλατιανης" θα σου εβαζα χερι γιατι θα ενοιωθα οτι με ειρωνευοσουν με αυτο το σχολιο shot.gif

Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πάντα την προσπάθεια που κάνουν οι αθλήτριες. 68.gif Το ότι μόχθησαν για την ομάδα τους δεν μπορεί να τους το στερήσει κανένας. 41.gif Επίσης η προσπάθεια που κάνουν τα συγκεκριμένα κορίτσια είναι πολύ σημαντική καθώς η ομάδα στήθηκε πολύ αργά και εκ του προχείρου, δίχως ουσιαστική προετοιμασία και με το ρόστερ διαρκώς να εμπλουτίζεται. 41.gif Άρα αξίζουν συγχαρητήρια τα κορίτσια που προσπαθούν. 41.gif Έχουμε μάθει να κρίνουμε μία ομάδα από το αποτέλεσμα και τους πόντους... αλλά δεν είναι το παν. 68.gif Κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς στόχους και προορισμό. Τα κορίτσια της Παλατιανής αν ξέρουν που πατάνε... δεν έχουν κανέναν λόγο να νομίζουν πως τους ειρωνεύομαι!! Εξάλλου δεν το έχω κάνει ποτέ και για κανέναν... ειδικά για άτομα που προσπαθούν και καταθέτουν τον προσωπικό τους χρόνο και κόπο για τον αθλητισμό!!
kasper7
6η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
13/11/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 22-43
Η ΜΕΝ δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Όταν έκανε όσα έπρεπε... ήρθε και το αποτέλεσμα φυσιολογικά.

13/11/13 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 44-23
Εύκολη νίκη για την ομάδα της Ακαδημίας απέναντι στην συμπαθή ομάδα της Ροδόπολης.

13/11/13 21:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 37-53
Ο Τρίτων καθάρισε το ματς από το ημίχρονο και εν συνεχεία... αγγαρεία.

13/11/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 27-48
Ο ΖΑΟΝ δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα του Περισσού που δείχνει πολύ αδύναμος.

13/11/13 21:30 1ο ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 44-29
Επιστροφή στις νίκες για τους Αχαρνής... άλλη μία ήττα για τα Πετράλωνα.

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΡΕΠΟ
Ξεκούραση.
2ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
13/11/13 20:00 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 33-43
Το τοπικό ντέρμπι πήγε προς τα εκεί που το ήθελαν περισσότερο.

13/11/13 20:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 44-46
Δυναμική επιστροφή για το Κορωπί σε ματς... ντέρμπι.

13/11/13 20:00 ΣΠΑΤΩΝ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 33-56
Η Τούφα δεν κόλλησε ούτε στα Σπάτα που δεν μπορούν να απειλήσουν ομάδες με υψηλούς στόχους.

13/11/13 20:30 ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 33-43
Ο Κρόνος πέρασε και από το Πικέρμι που στάθηκε όμως αξιοπρεπώς.

13/11/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛ. ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 45-56
Νίκη για τον Άρη... ακόμα μία ήττα για την Παλλήνη, που δείχνει σημάδια ανάκαμψης!

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες!!! blove.gif
smiley.gif
kitrinos
QUOTE (kasper7 @ Nov 14 2013, 14:29 ) *
Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πάντα την προσπάθεια που κάνουν οι αθλήτριες. 68.gif Το ότι μόχθησαν για την ομάδα τους δεν μπορεί να τους το στερήσει κανένας. 41.gif Επίσης η προσπάθεια που κάνουν τα συγκεκριμένα κορίτσια είναι πολύ σημαντική καθώς η ομάδα στήθηκε πολύ αργά και εκ του προχείρου, δίχως ουσιαστική προετοιμασία και με το ρόστερ διαρκώς να εμπλουτίζεται. 41.gif Άρα αξίζουν συγχαρητήρια τα κορίτσια που προσπαθούν. 41.gif Έχουμε μάθει να κρίνουμε μία ομάδα από το αποτέλεσμα και τους πόντους... αλλά δεν είναι το παν. 68.gif Κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς στόχους και προορισμό. Τα κορίτσια της Παλατιανής αν ξέρουν που πατάνε... δεν έχουν κανέναν λόγο να νομίζουν πως τους ειρωνεύομαι!! Εξάλλου δεν το έχω κάνει ποτέ και για κανέναν... ειδικά για άτομα που προσπαθούν και καταθέτουν τον προσωπικό τους χρόνο και κόπο για τον αθλητισμό!!


Σε παρακολουθω εδω μεσα και καταλαβαινω απο ερχεσαι και που πας. Δεν σε κατηγορω για ειρωνεια. Απλα για καποιον τριτο, που δεν ειδε το παιχνιδι και βλεπει το σκορ ημιχρονου, τελικο, φανταζει υπερβολικο το "συγχαρητηρια". Για εμενα ενα "καλη προσπαθεια" ισως να ηταν πιο cool. Εστω "καλη συνεχεια" bball.gif

soouza
QUOTE(kitrinos @ Nov 14 2013, 14:39 ) *
Σε παρακολουθω εδω μεσα και καταλαβαινω απο ερχεσαι και που πας. Δεν σε κατηγορω για ειρωνεια. Απλα για καποιον τριτο, που δεν ειδε το παιχνιδι και βλεπει το σκορ ημιχρονου, τελικο, φανταζει υπερβολικο το "συγχαρητηρια". Για εμενα ενα "καλη προσπαθεια" ισως να ηταν πιο cool. Εστω "καλη συνεχεια" bball.gif

Καλησπέρα. smiley.gif

Με λίγα λόγια το πρόβλημα είναι στις λέξεις. blove.gif Ο kasper εκτός από καλός προπονητής είναι και σοβαρός μα πάνω από όλα καθαρός άνθρωπος.

Συνεπώς δίνει συγχαρητήρια για την προσπάθεια.Αν δεν έδινε θα έπρεπε να προβληματιστούμε.

Δική μου γνώμη,επειδή τον γνωρίζω προσωπικά,κι όχι επειδή ασκώ νομική υποστήριξη laugh.gif

Καλή συνέχεια.

kitrinos
QUOTE (soouza @ Nov 14 2013, 16:02 ) *
Καλησπέρα. smiley.gif

Με λίγα λόγια το πρόβλημα είναι στις λέξεις. blove.gif Ο kasper εκτός από καλός προπονητής είναι και σοβαρός μα πάνω από όλα καθαρός άνθρωπος.

Συνεπώς δίνει συγχαρητήρια για την προσπάθεια.Αν δεν έδινε θα έπρεπε να προβληματιστούμε.

Δική μου γνώμη,επειδή τον γνωρίζω προσωπικά,κι όχι επειδή ασκώ νομική υποστήριξη laugh.gif

Καλή συνέχεια.


Συμφωνουμε περι kasper φιλε soouza. Μπορει να μην τον ξερω, αλλα απο τα γραφομενα του, νομιζω οτι καταλαβαινω περι τινος προκειται. Μαζι σου.
Οντως ειναι ενα παιχνιδι λεξεων
Επειδη μου εχει τυχει να κερδισει ομαδα μου με 60+ ποντους, δεν μου καθοταν καλα στο τελος να πω "μπραβο" η' "καλη προσπαθεια". Φοβομουν μην παρεξηγηθουμε για αλαζονες! Πιο πολυ μας εβγαινε ενα "καλη συνεχεια"

Τελος παντων, ειναι θεμα προσεγγισης. Λεπτομερεια, ανευ περαιτερω αναγκης συζητησης ισως
elina86
ΑΟ Περισσού - ΖΑΟΝ 27-48

Σε ένα κακό παιχνίδι, με πολλά λάθη παικτών και διαιτητών, ο ΖΑΟΝ κατόρθωσε να πάρει μία εύκολη εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα των φιλοξενούμενων με πολλές ελλείψεις στο roster της, μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο δεκάλεπτο, αφήνοντας τον Περισσό να κάνει ένα σερί 8 – 0. Ο ΖΑΟΝ επανήλθε όμως και με προσωπικές προσπάθειες κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, φτάνοντας να προηγούνται μέχρι και με 23 πόντους των γηπεδούχων.
Ο Περισσός δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα και έτσι ο αγώνας εξελίχθηκε περισσότερο σε ρουτίνα.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια!
kasper7
7η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
20/11/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008
No comment!! tongue.gif

20/11/13 21:30 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2
Η Ροδόπολη όπως έχω γράψει και παλαιότερα δείχνει ιδιαίτερα μαχητική και μου αρέσει αυτό, όμως το λειψό ρόστερ είναι πρόβλημα δυσεπίλυτο και δίνει πλεονέκτημα σε κάθε αντίπαλο. Ο Αχιλλέας από την άλλη παλεύει σε κάθε παιχνίδι, είτε αντιμετωπίζει τον πρώτο, είτε τον τελευταίο! Αν βάλει και σουτ κερδίζει οπουδήποτε!! Σίγουρα μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ροδόπολη! Διπλό!

20/11/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΗΣ. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Τρίτωνας έχει εύκολο έργο αυτήν την εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας την αδύναμη ομάδα του Περισσού. Δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει και το τελικό σκορ... θα εξαρτηθεί αυστηρά από την όρεξη των κοριτσιών του Τρίτωνα! Άσος!!

20/11/13 21:45 ΡΟΥΦ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Ενδιαφέρων ματς, με αντιπάλους ομάδες που παλεύουν και στέκονται αξιοπρεπέστατα στο γήπεδο. Χωρίς νίκη μέχρι στιγμής τα Πετράλωνα, μπορούν να κάνουν εδώ την πρώτη τους νίκη. Από την άλλη η Παλατιανή ξέρει να τα παλεύει αυτά τα ματς και με την εμπειρία κάποιων παικτριών της, καταφέρνει να παίρνει νίκες!! Οριακό ματς, όπου θα πάω στον... άσο!!!

20/11/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1
Παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν κάνει άλματα προόδου σε σχέση με προηγούμενες σεζόν!! Η Ν.Ιωνία ξεκούραστη μετά το ΡΕΠΟ της περασμένης αγωνιστικής υποδέχεται τους Αχαρνής που πάνε από την μία καλή εμφάνιση στην άλλη, δίχως να έχουν κάνει ακόμα την μεγάλη νίκη! Θεωρώ πως με την μέχρι τώρα πορεία τους... η Ν.Ιωνία, εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει! Άσος!!

Ζ.Α.Ο.Ν. - ΡΕΠΟ
Ξεκούραση και κατασκοπεία για την ομάδα του ΖΑΟΝ!!

2ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
20/11/13 20:00 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ 2
Ο Μαραθώνας πήρε το τοπικό ντέρμπι και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει μία ομάδα που προσπαθεί να ξεχωρίσει. Το Κολλέγιο προέρχεται από ήττα εντός έδρας και πρέπει να αναπληρώσει! Ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες με την αίσθηση μου να λέει... οριακά διπλό!!

20/11/13 21:30 1o ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
Το Κορωπί πάντα δυνατό στην έδρα του, δεν χαρίζεται απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους!! Τα Σπάτα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο σε καλύτερες ομάδες!! Εύκολα... άσος!!

20/11/13 21:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1
Ένα ακόμα εύκολο βράδυ για τον Κρόνο, με το μόνο ενδιαφέρον να εστιάζεται στην διαφορά της νίκης!! Η Αναγέννηση δεν μπορεί. Εύκολα ο Κρόνος, με την δική μου πρόβλεψη να λέει... +40!! Άσος!!

20/11/13 21:30 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1
Ματς ανάμεσα σε ομάδες που προσπαθούν να ξεχωρίσουν φέτος!! Λίγο καλύτερος ο Χολαργός θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου!! Το Πικέρμι μπορεί να κάνει την έκπληξη αν δεν το προσέξεις!! Άσος!!

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΡΕΠΟ

ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΡΕΠΟ

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!!! blove.gif

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
alexman95
1ος Όμιλος
Νέα Ιωνία 52
Αχαρνής 32


Πολύ καλύτερη η Νέα Ιωνία που δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στους Αχαρνής. 15-20 πόντους μπροστά η Ιωνία σε όλον τον αγώνα, με πολύ καλές τις αδερφές Δαμουλάκη που αν και σε νεαρή ηλικία φαίνεται ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα και η Γκάτσου που για αρκετά χρόνια είναι σταθερά ο κινητήριος μοχλός της ομάδας.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες
soouza
Tρίτων-Περισσός 59-50(25-23 ημίχρονο).

Ο Περισσός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος σημειώνοντας αρκετά σουτ τριών πόντων.Συνολικά έκανε μία πολύ καλή και φιλότιμη προσπάθεια και του αξίζουν πολλά μπράβο!

Οι ladies του Τρίτωνος αγωνίστηκαν αναγκαστικά χωρίς μια βασική περιφερειακό και συνειδητά χωρίς τις δύο center του.Χρησιμοποίησαν πολλά σχήματα τα οποία είτε έπαιξαν καλά ή είτε βαρετά δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά ως προς το αποτέλεσμα.

Καλή συνέχεια! bball.gif smiley.gif
kasper7
M.E.N. ΙΛΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 40-49

Άλλη μία κακή εμφάνιση για την ομάδα της ΜΕΝ.
Πολύ καλή η ομάδα της Ακαδημίας εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της στα τρίποντα και στις βολές και πήρε μία σημαντική νίκη. Πέτυχε δύο "μεγάλα" τρίποντα όταν η ΜΕΝ πέρασε μπροστά στο σκορ(30-29) και ξαναπήρε το προβάδισμα(30-37) που κράτησε μέχρι το τέλος!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ακαδημίας για την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε!! 41.gif Με βάση την εμφάνισή της την άξιζε.
Η ομάδα της ΜΕΝ χρειάζεται μάλλον ένα γερό σοκ... για να συνέλθει, ugly1.gif γιατί δείχνει να βρίσκεται σε έναν διαρκή λήθαργο. Δεν είμαι σίγουρος για το ποιο πρέπει να είναι αυτό. unsure.gif Πιστεύω πως τα κορίτσια μπορούν να βγάλουν πολύ καλύτερο μπάσκετ μέσα στο γήπεδο από ότι έχουν δείξει... αλλά για κάποιον λόγο μέχρι σήμερα δεν το έχουν καταφέρει. Ίσως φταίει ο προπονητής. Αναζητείται λύσις... 39.gif
casper13
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ : 49 - 38

Κόντρα στα προγνωστικά που την ήθελαν να χάνει εντός έδρας, η ομάδα της Ροδόπολης έκανε γλέντι εντός γηπέδου. 69.gif Με σύμμαχο την ομαδικότητα , τη θέληση και το καθαρό μυαλό της πήρε τον άσσο και με ανεβασμένη ψυχολογία προχωράει. Από την άλλη, η ομάδα του Αχιλλέα αν και δεν εγκατέλειψε, δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και έτσι επιδόθηκε σε ένα βρώμικο παιχνίδι με αγκωνιές, βρισιές και τραμπουκισμούς ακόμα και στη γραμματεία ( αν είναι ποτέ δυνατόν ) !!! Το παιχνίδι διακόπηκε αρκετές φορές για να εκφράσουν (τι άραγε;;) ..τα παράπονα τους!! Να ευχηθώ και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια και να δώσω τα συγχαρητήρια μου για την προσπάθεια τους..!
kasper7
QUOTE(casper13 @ Nov 21 2013, 10:21 ) *
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ : 49 - 38

Κόντρα στα προγνωστικά που την ήθελαν να χάνει εντός έδρας, η ομάδα της Ροδόπολης έκανε γλέντι εντός γηπέδου. 69.gif Με σύμμαχο την ομαδικότητα , τη θέληση και το καθαρό μυαλό της πήρε τον άσσο και με ανεβασμένη ψυχολογία προχωράει. Από την άλλη, η ομάδα του Αχιλλέα αν και δεν εγκατέλειψε, δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και έτσι επιδόθηκε σε ένα βρώμικο παιχνίδι με αγκωνιές, βρισιές και τραμπουκισμούς ακόμα και στη γραμματεία ( αν είναι ποτέ δυνατόν ) !!! Το παιχνίδι διακόπηκε αρκετές φορές για να εκφράσουν (τι άραγε;;) ..τα παράπονα τους!! Να ευχηθώ και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια και να δώσω τα συγχαρητήρια μου για την προσπάθεια τους..!

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ροδόπολης!! 41.gif
dontshoottheref
Αναζητείται η σύνδεση των users kasper7 & casper13 πέρα από την προφανή διαφορά στις ομάδες cool.gif

τραμπουκισμός στη γραμματεία;; έλεος, τι πρόβλημα είχαν; άργησαν να γράψουν το φάουλ;;;
casper13
QUOTE(dontshoottheref @ Nov 22 2013, 02:31 ) *
Αναζητείται η σύνδεση των users kasper7 & casper13 πέρα από την προφανή διαφορά στις ομάδες cool.gif

τραμπουκισμός στη γραμματεία;; έλεος, τι πρόβλημα είχαν; άργησαν να γράψουν το φάουλ;;;


Καμία σύνδεση, φίλοι του αθλήματος!
Όχι δεν άργησαν να γράψουν κανένα φάουλ, αντιθέτως μάλιστα ήταν πολύ σωστά τα παιδιά! Απ'ότι κατάλαβα, μία κοπέλα του Αχιλλέα δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα νεύρα της με αποτέλεσμα να βρίζει διαιτητή και γραμματεία αρκετές φορές!! Η γραμματεία διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή και έτσι δέχτηκε τη τεχνική ποινή.. Τότε όλος ο πάγκος του Αχιλλέα έπεσε πάνω στη γραμματεία και ζητούσε το λόγο σε επίπεδο τραμπουκισμού.. Ε Λ Ε Ο Σ
Η ουσία της υπόθεσης για εμένα είναι ότι όλα τα κορίτσια και από τις δύο ομάδες παίζουν γιατί αγαπούν το άθλημα, είναι λοιπόν κρίμα να υπάρχουν στιγμές που να δείχνουν ότι δεν το σέβονται.. P E A C E ! ! !
kasper7
Καλησπέρα σε όλους!!
Εν τάχει τα προγνωστικά μου!! smiley.gif

8η Αγωνιστική


1ος Όμιλος

27/11/13 21:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ
Μαχητικός αντίπαλος ο Αχιλλέας... ερωτηματικό η ΜΕΝ.

27/11/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 2
Η Ροδόπολη παίζοντας πολύ ζώνη και με δυναμικές διεισδύσεις δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας! Διπλό!

27/11/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΗΣ. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - Ζ.Α.Ο.Ν. 1
Ο Τρίτωνας συνεχίζει μόνος και αήττητος στον 1ο όμιλο. Ο ΖΑΟΝ κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια... αλλά μέχρι εκεί. Η εμπειρία του Τρίτωνα θα μιλήσει για ακόμα μία φορά. Άσος!

27/11/13 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 1
Η Ακαδημία μετά την μεγάλη της νίκη την περασμένη εβδομάδα έχει ένα βατό παιχνίδι απέναντι στην μαχητική ομάδα της Αναγέννησης που έκανε σεφτέ στις νίκες. Λογικά... άσος!

27/11/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2
Η Παλατιανή με πολλά προβλήματα... απέναντι στην ιδιαίτερα δυνατή και ανταγωνιστική Ν.Ιωνία. Εύκολο διπλό!

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΡΕΠΟ
Ξεκούραση και κατασκοπεία για τους Αχαρνής!

2ος Όμιλος

27/11/13 20:00 ΣΠΑΤΩΝ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Τα Σπάτα δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο... ενώ ο Μαραθώνας έχει πετύχει σημαντικές νίκες! Διπλό!

27/11/13 20:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2
Το Κολλέγιο δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον Κρόνο. Εύκολο διπλό!

27/11/13 20:00 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
Ο Άρης πρέπει να περάσει ένα εύκολο βράδυ στην Ν.Μάκρη... με το μόνο που θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει είναι το τελικό σκορ! Διπλό!

27/11/13 20:30 ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 1
Το Πικέρμι είναι ιδιαίτερα δυνατό φέτος στην έδρα του. Η Παλλήνη από την άλλη απογοητεύει. Πάω με την έδρα... άσος!!

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΡΕΠΟ


ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΡΕΠΟ

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!! smiley.gif
kasper7
Α.Ε. ΑΧΙΛΛΕΑΣ - Μ.Ε.Ν. ΙΛΙΟΥ 29-46 (ημιχ.16-17)

Με καλό μπάσκετ κατά διαστήματα η ομάδα της ΜΕΝ κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Αχιλλέα! Η ομάδα της ΜΕΝ κυριάρχησε στον τομέα των ριμπάουντ και δεν άφησε περιθώρια στην αξιόμαχη ομάδα του Αχιλλέα.
Σε παλαιότερο post, ο φίλος soouza είχε αναφερθεί στην προσπάθεια της ομάδας του Αχιλλέα να παίξει μπάσκετ και όχι να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Χαίρομαι που το διαπίστωσα και ο ίδιος! Η ομάδα του Αχιλλέα προσπάθησε να παίξει ορθολογικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα "οπλα" του και όσο η ομάδα της ΜΕΝ δεν αποφάσιζε να καθαρίσει το παιχνίδι... έδειχνε απειλητικός.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αχιλλέα για την προσπάθεια τους και στον προπονητή τους για την οπτική του γύρω από το παιχνίδι!!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ΜΕΝ για την νίκη τους! Καλό μπάσκετ κατά διαστήματα... αλλά και κάποια νεκρά κομμάτια που πρέπει να δουλευτούν και να διορθωθούν!!

Καλή συνέχεια σε όλους!! smiley.gif
soouza
Τρίτων-Ζαον 58-39(31-12 ημίχρονο).

Οι ladies του Τρίτωνος,για άλλη μία αγωνιστική,πήραν το ροζ φύλλο κάνοντας απλά το καθήκον τους απέναντι στο Ζαον. biggrin.gif

Το παιχνίδι δε χρήζει κριτικής καθώς κρίθηκε πολύ νωρίς. rolleyes.gif

Συγχαρητήρια στο Ζαον που προσπάθησε όσο μπορούσε με θεμιτά μέσα. smile.gif

Η δική ομάδα ξεπέρασε μία πολύ προβληματική εβδομάδα με ασθένειες και μικροτραυματισμούς που δεν κόστισαν.Νομίζω πως υπήρχε ενέργεια όσο χρειάστηκε ενώ έγινε και πολύ εξοικονόμηση αυτής στο δεύτερο μέρος για να αποφορτιστούν κάποιες αθλήτριες.

Η συνέχεια ήταν μία απόλυτη διασκέδαση,αρκεί να δει κανείς την ώρα του post. smiley.gif bball.gif
kasper7
8η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
27/11/13 21:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 29-46
Μαχητικός ο Αχιλλέας... μπορούσε και καλύτερα η ΜΕΝ.

27/11/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 45-44
Πρώτη νίκη για την ομάδα του Περισσού. Μπράβο!

27/11/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΗΣ. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - Ζ.Α.Ο.Ν. 58-39
Άνετα ο Τρίτων... πάει παρακάτω ο ΖΑΟΝ.

27/11/13 21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 45-37
Συνεχίζει με νίκες η Ακαδημία... το πάλεψαν τα Πετράλωνα.

27/11/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 44-55
Πολύ καλή εμφάνιση για την Παλατιανή... η νίκη μετράει για την Ν.Ιωνία που πάει τρένο!

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΡΕΠΟ
Ξεκούραση!!

2ος Όμιλος

27/11/13 20:00 ΣΠΑΤΩΝ ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 46-44
Τα Σπάτα φώναξαν... είμαστε ΕΔΩ:

27/11/13 20:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 25-70
Άνετα ο Κρόνος... δεν μπόρεσε να σταθεί αξιοπρεπώς το Κολλέγιο.

27/11/13 20:00 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 32-71
Άνετα και ο Χολαργός... σάκος του μποξ για ακόμα μία βδομάδα η Αναγέννηση.

27/11/13 20:30 ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 36-35
Το Πικέρμι επιβεβαιώνει την ανοδική του πορεία και η Παλλήνη την κακή δική της!

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΡΕΠΟ

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΡΕΠΟ


Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες την επόμενη εβδομάδα!!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
alexman95
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 44
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 55


Ακόμα μία νίκη για την Νέα Ιωνία που φέτος κάνει εκπληκτική πορεία. Την βλέπω στην Β του χρόνου και πραγματικά το αξίζει. Η Παλατιανή δεν είναι κακή ομάδα. Το πάλεψε σχεδόν μέχρι το τέλος.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες
kasper7
9η Αγωνιστική


Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας

1ος Όμιλος

04/12/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ
No comment!!

04/12/13 21:30 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
Easy night for Tritonas!!

04/12/13 21:45 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1
Difficult match for predictions!! Probably a home win!

04/12/13 21:45 ΡΟΥΦ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
Petralona can make their second home win. Axilleas won't surrender easily.

04/12/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 1
No one can stop Ionia... super train!!

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΡΕΠΟ

2ος Όμιλος

04/12/13 21:30 1o ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
Another win for Toufa... Koropi will have to try harder!

04/12/13 21:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
Easy night for Kronos... +30!!

04/12/13 21:30 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ 1
Aris is trying to reach the top so... Kollegio has no chance!!

04/12/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛ. ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1
Pallini will get this one... but I am not sure that they have recovered!!

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΡΕΠΟ


ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΡΕΠΟ

Good Luck to every team!!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
dontshoottheref
Grammatiko has a new coach, but their very weak roster won't be able to make a difference... tongue.gif laugh.gif
daniel10
9 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1 ΟΜΙΛΟΣ
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ=
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ=
Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ=
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ=
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008=


2 ΟΜΙΛΟΣ

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ=
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ=
ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ=
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ.=
soouza
QUOTE(kasper7 @ Dec 4 2013, 15:28 ) *
9η Αγωνιστική


Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας

1ος Όμιλος

04/12/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ
No comment!!

04/12/13 21:30 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
Easy night for Tritonas!!

04/12/13 21:45 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 1
Difficult match for predictions!! Probably a home win!

04/12/13 21:45 ΡΟΥΦ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
Petralona can make their second home win. Axilleas won't surrender easily.

04/12/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 1
No one can stop Ionia... super train!!

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΡΕΠΟ

2ος Όμιλος

04/12/13 21:30 1o ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
Another win for Toufa... Koropi will have to try harder!

04/12/13 21:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
Easy night for Kronos... +30!!

04/12/13 21:30 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ 1
Aris is trying to reach the top so... Kollegio has no chance!!

04/12/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛ. ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1
Pallini will get this one... but I am not sure that they have recovered!!

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΡΕΠΟ


ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΡΕΠΟ

Good Luck to every team!!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Great post in english version.I disagree in Ιωνία at first.As i get informed Ακαδημία won.
alexman95
Νέα Ιωνία 32
Ακαδημία 2008 35


Στο πρώτο ημίχρονο η Ιωνία ήταν σαφώς καλύτερη και έδειχνε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να πάρει την νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία ανέβασε στροφές και πήρε το προβάδισμα. Στο τέλος η Ακαδημία ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να πάρει το ροζ φύλο αγώνα.

Τεράστια η απουσία της κορασίδας Δαμουλάκη αλλά και ο τραυματισμός της Γκάτσου στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η Ιωνία το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τραυματισμούς που της έχουν στοιχίσει ματς που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα είχε πρόβλημα να πάρει.

Η διαιτησία σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Και το λέω αυτό γιατί σε άλλους αγώνες έχουμε δει τα απίστευτα.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες
soouza
Ροδόπολη-Τρίτων 44-54(24-23 ημίχρονο).

Η Ροδόπολη έπαιξε άμυνα ζώνης σε όλο το ματς εκτός από δύο φάσεις.Ευστόχησε σε πολλά σουτ,ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και συνολικά πάλεψε τον αγώνα με όλες της τις δυνάμεις.

Οι ladies του Τρίτωνος έπαιξαν καλά μερικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν ακόμα μία νίκη.Κληρονομήσαμε ένα μικροτραυματισμό,θα εκτιμηθεί αύριο η κατάσταση του,γεγονός πολύ σημαντικότερο από το αποτέλεσμα.

Καλή σας νύχτα! bball.gif smiley.gif
kasper7
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΣ 49-37

Ακόμα μία νίκη της ομάδας της ΜΕΝ, με μέτρια εμφάνιση, απέναντι στην πολύ αξιόμαχη ομάδα του Περισσού.
Ξέρω ότι πολλές φορές έχω αναφερθεί στην ομάδα του Περισσού ως ομάδας που δεν μπορεί να σταθεί στην κατηγορία. Δηλώνω κατηγορηματικά πως έκανα ΛΑΘΟΣ. Έπαιξαν με περισσή αξιοπρέπεια τα κορίτσια του Περισσού, έδωσαν τις μάχες τους... άλλες τις κέρδισαν... άλλες τις έχασαν... όμως ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα είμαι σίγουρος πως έφυγαν νικήτριες από το γήπεδο!!
Μπράβο τους!!
Αυτή είναι η ουσία του μπάσκετ... του αθλητισμού. Να μπαίνεις στο γήπεδο... να τα δίνεις όλα... να κερδίζεις και να χάνεις μάχες... αλλά να τα κάνεις όλα αυτά με ψηλά το κεφάλι... και φεύγοντας από το γήπεδο να είσαι υπερήφανος για την προσπάθειά σου!! Και είμαι σίγουρος πως τα κορίτσια του Περισσού, έφυγαν από το κλειστό της Πεταλούδας με ψηλά το κεφάλι και περήφανες για την προσπάθειά τους και τον αγώνα τους!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! 41.gif 41.gif 41.gif
kasper7
9η Αγωνιστική

1ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
04/12/13 21:45 ΙΛΙΟΥ ΚΛ. Α ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 49-37
04/12/13 21:30 ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 44-54
04/12/13 21:45 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 39-44
04/12/13 21:45 ΡΟΥΦ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 48-35
04/12/13 21:45 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 32-35

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΡΕΠΟ

2ος Όμιλος

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκόρ
04/12/13 21:30 1o ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 40-57
04/12/13 21:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 63-37
04/12/13 21:30 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ 53-39
04/12/13 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛ. ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 59-25

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΡΕΠΟ
ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΡΕΠΟ
Κούκουρα
Αγωνιστική φιλοξενούμενων στον 1ο όμιλο:

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ-----------------------> 2
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - Ζ.Α.Ο.Ν.--------------------> 2
ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ---> 2
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ----------------> 2
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ------------> 2
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 - ΡΕΠΟ



Εν αναμονή του μεγάλου παιχνιδιού την επόμενη αγωνιστική στον 2ο όμιλο:

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-------------------> 1
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ--------------> 2
ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ.--> 1
ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ---------> 2
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΡΕΠΟ
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΡΕΠΟ
soouza
Τρίτων-Μεν 42-32(25-18 ημίχρονο).

Πρώτη και τέταρτη περίοδος με κακή συγκομιδή.Δεύτερη καλή και τρίτη εκπληκτική για τις ladies του Τρίτωνος και το ματς.Αυτή νομίζω είναι η εικόνα του αγώνα.

Αμυντικά η δική μου ομάδα απέδωσε με πολύ ενέργεια ενώ επιθετικά μπορούσε πολύ περισσότερα αλλά δεν σκότωσε νωρίς.Νομίζω ότι ξεπεράσαμε ανώδυνα την πιο προβληματική εβδομάδα μας και προχωράμε.

Έως την ανατολή του Ηλίου,να είστε όλοι καλά! smiley.gif bball.gif
kasper7
Α.Ο ΤΡΙΤΩΝ - Μ.Ε.Ν. ΙΛΙΟΥ 42-32

Όπως ανάφερε και ο προλαλήσας tongue.gif το παιχνίδι ήταν κάκιστο στη πρώτη και τέταρτη περίοδο, με τις ομάδες να προσέχουν πολύ τις άμυνες και να υστερούν απελπιστικά στην επίθεση(συνολικό σκορ στην πρώτη και τέταρτη περίοδο... 8-6!!!!!). Ενδιάμεσα... παίχτηκε και μπάσκετ!! tongue.gif
Η ομάδα της ΜΕΝ δεν έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο την απαραίτητη προσωπικότητα που απαιτούν αυτά τα παιχνίδια και έχασε φυσιολογικά... μιας και σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δεν εκμεταλλεύτηκε τις λεπτομέρειες. Είναι γνωστό πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά... και την διαφορά την έκαναν τα κορίτσια του Τρίτωνα.
Συνολικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, με πολλά λάθη εκατέρωθεν και λιγοστές όμορφες φάσεις. Δίκαιη νίκη του Τρίτωνα.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Τρίτωνα... αλλά και στο προπονητικό team, έδειξαν πως δίκαια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και με ανάλογη συνέχεια... δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα να τερματίσουν την κορυφή της βαθμολογίας!! 41.gif
Τα κορίτσια της ΜΕΝ έδειξαν διάθεση και πάθος στο γήπεδο, ήθελαν την νίκη και πάλεψαν για αυτήν... όμως η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και προσωπικότητας σε κρίσιμα σημεία, δεν της επέτρεψαν να πάρει κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Την επόμενη βδομάδα τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου... και εν συνεχεία ένας πρώτος μίνι απολογισμός!!
Κεφάλια μέσα... αλλά όχι σκυμμένα!!!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
alexman95
Αχιλλέας 43
Νέα Ιωνία 61


Πολύ σημαντική νίκη για την Νέα Ιωνία μετά από την ήττα στο γήπεδό της από την Ακαδημία.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες
kifissia 76
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΖΑΟΝ 48-45 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ.
Η ΝΙΚΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΤΟΥ ΖΑΟΝ ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΛΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
Ο ΖΑΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ
elina86
Ροδόπολη - ΖΑΟΝ 45-48

Κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, κακή διαιτησία σε ένα πολύ κακό γήπεδο.

Ροδόπολη και ΖΑΟΝ εναλλάσσονταν στο σκορ καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αφήνοντας αμείωτο το ενδιαφέρον, χωρίς όμως να παιχτεί καλό μπάσκετ, καθώς και οι δύο ομάδες μάλλον βρέθηκαν σε κακή μέρα.

Δύο πολύτιμους βαθμούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και αναμένουν την Παλατιανή στην έδρα τους για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο.

Καλή συνέχεια σε Ροδόπολη και ΖΑΟΝ!
kasper7
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 61-38(31-13 ημιχ.)

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου της, με αρκετά πλούσια συγκομιδή στην επίθεση! Αμυντικά... μετά το πρώτο ημίχρονο που η ομάδα μας δέχτηκε 13 πόντους... χαλάρωσε και επέτρεψε στους αντιπάλους της να βάλουν κάποια εύκολα καλάθια και να περιορίσουν την έκταση του σκορ!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την νίκη!! Κατά διαστήματα έβγαλαν όμορφες φάσεις και αν είχαν αποφύγει κάποια περιττά λάθη, θα μιλούσαμε για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση!!
Τα κορίτσια της Ροδόπολης προσπάθησαν και έφυγαν από το γήπεδο, έχοντας καταθέσει στο γήπεδο αυτά που μπορούσαν, με ψηλά το κεφάλι!! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!
Εμείς μετά το τέλος του πρώτου γύρου... κλείνουμε το 2013 με απολογισμό 7 νίκες και 3 ήττες!! Ευκαιρία για ξεκούραση... αυτοκριτική... και ανασυγκρότηση... ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη του δεύτερου γύρου!!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
alexman95
Νέα Ιωνία 56
Περισσός 39


Εύκολη νίκη για την Νέα Ιωνία στο τοπικό ντέρμπι με τον Περισσό. Μπροστά στο σκορ η Ιωνία για 40 λεπτά με τον Περισσό να προσπαθεί να ακολουθήσει. Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Περισσός μείωσε στους 2 πόντους αλλά η Ιωνία με ένα μίνι σερί αύξησε την διαφορά για το τελικό 56-39.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες
soouza
Aναγέννηση Πετραλώνων-Τρίτων 36-61(21-36 ημίχρονο).

Οι δύο ενδιάμεσες περίοδοι έκριναν την αναμέτρηση με τις ladies του Τρίτωνος να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.Πολλά σχήματα και συντήρηση σε έναν αγώνα που άρχισε με καθυστέρηση γι αυτό κι η πρώτη περίοδος ήταν κακή.

Η ομάδα των Πετραλώνων έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια αλλά δε μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του ματς.Συγχαρητήρια στη νεανική Αναγέννηση. smiley.gif

Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει έναν αντίπαλο για τη δική μου κι όλες τις ομάδες που λέγεται κενό-αδράνεια.Το κομμάτι που ακολουθεί είναι κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο. bball.gif smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.