aegeansheed
Feb 19 2011, 15:50
Lezs lookalikes of Justin Bieber?
....
urlhaters unite!
Αυτό που συνέβη χθες με αυτόν τον καραγκιοζάκο μου θυμίζει τη eurovision που βγαίνουν μετά όλοι οι παπαρολόγοι στη tv και λένε ότι ψήφισαν όλα τα πιτσιρίκια κτλ.
@aegeansheed ωραίο αυτό με τις λεσβίες
Τι να κάνουμε, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με την κρίση μέχρι και στο nba πρέπει να μπει και λίγο το πιο αδερφίστικο στοιχείο μπας και πιάσουν και κανένα άλλο κοινό. Τεσπα, και πολύ ασχοληθήκαμε. Ας το λήξουμε εδώ
ksipos
Feb 19 2011, 17:10
παλικαρια εχει κανεις το σημερινο προγραμμα ή να αρχισω να κανω υπολογισμους με το κινητο ;
ΥΓ: ελπιζω οποιος δωσει (αμα δωσει) προγραμμα να το εχει ελεγξει, γιατι περισυ η νοβα και το σκαι ειχαν μια μικρη διαφωνια ... 1 ωρας που μου στοιχησε 1 ωρα υπνου και να χασω τους δυο πρωτους διαγωνισμους ....
aegeansheed
Feb 19 2011, 18:05
Πόσο πάει η 1 ώρα ύπνου σε $U.S.?
Στις 3:00 ξεκινάνει το SStars και από 3:30 τα υπόλοιπα με τη σειρά: 1.Skills, 2.3pt, 3.Dunks...
vastravoud
Feb 19 2011, 19:16
Ρε παιδια ποιός είναι αυτός που τον κράζετε;
QUOTE(vastravoud @ Feb 19 2011, 19:16 )
Ρε παιδια ποιός είναι αυτός που τον κράζετε;
το νέο pop idol του πλανήτη
ps:
Σχολιασμός Sir Charles με Shaq και McHale!!!!Ευχές να απολαύσουμε μια ωραία βραδιά.
Leon_cp3
Feb 20 2011, 03:19
QUOTE(vc15 @ Feb 20 2011, 03:16 )
Σχολιασμός Sir Charles με Shaq και McHale!!!!Ευχές να απολαύσουμε μια ωραία βραδιά.
Την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη μετά από ακόμη έναν διασυρμό πριν λίγες ώρες του υποτιθέμενου ελληνικού "αθλητισμού"...
Ας δούμε επιτέλους κάτι που πραγματικά αξίζει.
T.W.Is.M.
Feb 20 2011, 03:27
QUOTE(Leon_cp3 @ Feb 20 2011, 05:19 )
Την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη μετά από ακόμη έναν διασυρμό πριν λίγες ώρες του υποτιθέμενου ελληνικού "αθλητισμού"...
Σ αυτο το κομματι του φορουμ ασχολουμαστε με τα σοβαρα αθληματα και πρωταθληματα. Μην τα μπλεκουμε με τα ασοβαρα.
QUOTE(Leon_cp3 @ Feb 20 2011, 03:19 )
Πραγματικά μέρα με τη νύχτα. Τα έγραψα και στο ποδοσφαιρικό topic ότι αν θες πραγματικά να χτυπήσεις το πρόβλημα το χτυπάς στη ρίζα του καταρτίζοντας νέα προγράμματα στα σχολεία που μαθαίνουν στα παιδιά από μικρά τόσο την ευγενή άμιλλα όχι και να αντιμετωπίζουν κριτικά προέδρους αγράμματους και φίλους χουλιγκάνους. Λύσεις όπως αυστηροποίηση των ποινών κτλ κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν. Προσωπικά, η μοναδική λύση πιστεύω πως είναι το εμπάργκο, πράγμα που το έχω κάνει από καιρό μιας και ασχολούμαι με το nba και ΜΟΝΟ.
Βέβαια, όλοι το καταδίκασαν αλλά έλεγαν από κάτω δεν είναι μόνο οι ολυμπιακοί είναι και άλλοι. Πιστεύω πως έτσι χάνουμε το νόημα. Σημασία έχει: α) να αλλάξει η αθλητική μας παιδεία με αλλαγή των σχολικών προγραμμάτων και β) να σταματήσει να υπάρχει το κύκλωμα που θυμίζει νονούς της νύχτας και επιτρέπει σε αυτά τα καημένα παιδιά με την ελλειπή μόρφωση να εισέρχονται στα γήπεδα. Χίλια συγγνώμη για το off topic. Αν θέλει να γράψει κάποιος κάτι επί του θέματος ας το γράψει στο ποδοσφαιρικό.
Και τώρα ακούω Shaq με Charles να λένε ιστορίες και να ξεκαρδίζονται σαν παλιά φιλαράκια. Αυτά είναι. Ευτυχώς που υπάρχει και το nba.
Leon_cp3
Feb 20 2011, 03:28
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 20 2011, 03:27 )
Σ αυτο το κομματι του φορουμ ασχολουμαστε με τα σοβαρα αθληματα και πρωταθληματα. Μην τα μπλεκουμε με τα ασοβαρα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα και ζητώ ταπεινά συγγνώμη και μόνο που το ανέφερα. Λοιπόν ας δούμε Ντιρκ να σηκώνει το πρώτο τώρα.
reignman
Feb 20 2011, 03:29
μπορει καποιος να μου δωσει και εμενα λινκ?
captain charisma
Feb 20 2011, 03:46
oleeeeeeeeeeeee το σηκωσε ο γερμανοςςςςςςςςς ας ειναι καλα ο κιλερ κενι σμιθ!!!
Καλά μας κούφανε!!!Θα έχει να το λέει συνέχεια στις μεταδόσεις από δω και πέρα. Πολύ γέλιο μου βγάζει αυτός ο άνθρωπος, ιδιαίτερα όταν είναι μαζί με Barkley. Φοβεροί! Νομίζω έχει και τελικό όμως.
Θα γίνω γραφικός και θα σχολιάσω μέχρι και αυτό το διαγωνισμό. Πολύ κακή απόδοση από το Dirk. Σαν να βαριόταν και ήταν κακά όλα τα σουτ. Οι γυναίκες σούπερ όλες. Καλά σουτάκια έριχναν.
captain charisma
Feb 20 2011, 03:53
Leon_cp3
Feb 20 2011, 03:53
Ε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!
oti-nane
Feb 20 2011, 03:55
άλλος ένας χαμένος τελικός για τον γερμανό
benchwarmer
Feb 20 2011, 04:03
Leon_cp3
Feb 20 2011, 04:11
Με το πάσο του ο Rose. Τραγικός ο Paul. Ο Westbrook μου φάνηκε ιδιαίτερα εκδηλωτικός με την κορασίδα που καθόταν δίπλα του!
Πρόβλεψη: Westbrook
OnLy_PAS-AthEnS
Feb 20 2011, 04:15
Παιδια παιζει κανα καλο λινκ για μας του πικραμενους χωρις league pas???....plz!!:P...w8ing for PM!!!
oti-nane
Feb 20 2011, 04:18
Ο rose σαν να βαριότανε...
curry (και δεν του το χα)
Leon_cp3
Feb 20 2011, 04:20
Α ρε Κάρι παιχταρά... Πάντως ρε παιδί μου αυτό το παλικάρι αν το έβλεπα στο δρόμο πάνω από 15 δε το έκανα.
Ελπίζω να γράψει τη δική του ιστορία.
benchwarmer
Feb 20 2011, 04:21
Πώς θα τον ευχαριστήσει τώρα η συμπαθής κορασίδα που της κέρδισε την υποτροφία?
OnLy_PAS-AthEnS
Feb 20 2011, 04:22
Καρι παιχταρα καλα να περασεις με τη μαθητριουλα.....
Υ.Γ Ευχαριστω για τα λινκς!
Χαχαχαχαχα, αυτά είναι σενάρια για τσόντες. Τι υδραυλικοί, νοσοκόμες και χαζομάρες. Πάντως, ήταν φοβερός στον τελικό ο Curry. Έπρεπε να κάνει παπάδες ο Westbrook για να τον κερδίσει.
oti-nane
Feb 20 2011, 04:28
τα 3pt θα τα πάρει ο Duran που να σκάσετε
Leon_cp3
Feb 20 2011, 04:38
Δε θα πω την κακία μου για το Κλίβελαντ πάλι,την κρατάω... Είδατε ό,τι είδατε.
OnLy_PAS-AthEnS
Feb 20 2011, 04:41
Και να την ελεγες απο εμενα εισαι συγχωρεμενος!ΑΙΣΧΟΣ!!!......Ο Κεσελ πιο πολλα θα βαζε!....o Allen δεν υπαρχει παντως!Ακομα και στο διαγωνισμο το τερματιζει ο τζες!
QUOTE(Leon_cp3 @ Feb 20 2011, 04:38 )
Δε θα πω την κακία μου για το Κλίβελαντ πάλι,την κρατάω... Είδατε ό,τι είδατε.
Πες το μην ντρέπεσαι το είπε και ο Barkley νομίζω στη μετάδοση: do they know how to score in Cleveland?
Τον Ray Allen θα το ξαναδώ αύριο για να δω πως μπορώ να βελτιώσω το σουτ μου. Απλά προσκυνώ τον κορυφαίο σουτέρ όλων των εποχών, ό,τι και να γίνει σήμερα...
Leon_cp3
Feb 20 2011, 04:44
QUOTE(vc15 @ Feb 20 2011, 04:43 )
Πες το μην ντρέπεσαι το είπε και ο Barkley νομίζω στη μετάδοση: do they know how to score in Cleveland?
Τον Ray Allen θα το ξαναδώ αύριο για να δω πως μπορώ να βελτιώσω το σουτ μου. Απλά προσκυνώ τον κορυφαίο σουτέρ όλων των εποχών, ό,τι και να γίνει σήμερα...
ΑΧΑΧΑΧΑ με υπερκαλύπτει ο σερ,τι άλλο να προσθέσω;
Και όμως τον ξεπέρασε τον Μπούμπι ο Ντούραντ. ΡΕΙ! Ξυπνάτε!
oti-nane
Feb 20 2011, 04:45
Leon_cp3
Feb 20 2011, 04:49
Kάτι πρέπει να έχει το σίδερο,δε δικαιολογούνται αλλιώς. Ο χειρότερος πρώτος γύρος του διαγωνισμού ever;
captain charisma
Feb 20 2011, 04:52
καλα ολοι εκτος του αλεν και του τζοουνς εκτισαν νεα κλειστα με τα τουβλα που πετουσαν...ειδικα ο ντουραντουλα...για το γιμπσον ουδεν σχολιο...η καταρα του τζειμς...
Ξεμπροστιάστηκε ο Durant και το 34%. Τον άτιμο τον Pierce στο τέλος!!! Θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε αντίπαλο με Ray. Κάτσε μην κάνει και τίποτα ο Jones αλλά πιστεύω θα λυγίσει από την πίεση.
Αυτό που είπαν στη μετάδοση θα γουστάραμε να το δούμε όλοι Reggie vs Ray. Τον ρώτησαν μάλιστα τον Reggie αν προπονείται ακόμα και είπε φυσικά, είναι σαν τις γυναίκες. Βασικά, είπε μια κορυφαία ατάκα που δεν την θυμάμαι καλά.
Εντάξει, εκτέθηκα ανεπανόρθωτα. Πολλοί καλοί όλοι τους στον τελικό. Garnett και Wade που καθόταν δίπλα δίπλα πρέπει να έπεσε άπειρο trash talking. Θα έβριζαν ακατάπαυστα. Ο Ray πιστεύω είχε και λίγο άγχος από τους άλλους δύο. Δεν είναι λίγο να ξέρεις πως πρέπει να κάνεις πάνω από 20.
Αν το πάρει ο Ibaka αύριο πάω για μπάνιο στη θάλασσα και τις δημοσιεύω κιόλας να τις δείτε. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να το πάρει.
Leon_cp3
Feb 20 2011, 04:58
Δεν πάνε κατ'ευχήν τα πράγματα απόψε... Άντε να δούμε και κανάν Ιμπάκα να το παίρνει μετά...
oti-nane
Feb 20 2011, 05:01
Επειδή πάντα είμαι κατά των φαβορί δεν με χάλασε που το πήρε ο Jones
Das Kapital
Feb 20 2011, 05:03
Οσον αφορα τα σκιλς επεσα μεσα και ο Τζοουνς το εκανε το θαυμα του στο δευτερο γυρο! Απιστευτα χλιαρο το κοινο,σαν να μην υπαρχουν,αν ειναι ετσι και στα καρφωματα πολυ ξενερα!
Είχαν αφήσει ανοιχτά τα μικρόφωνα και λέει ένας από τους σχολιαστές: Someone call the police, Darryl Dawkins stole a curtain. Τι είπε ο άτιμος.
Έλα ρε θεέ Darryl Dawkins που κοσμείς και την υπογραφή μου, πάμε!!!
Leon_cp3
Feb 20 2011, 05:31
Θυμάται κανείς τον περσινό διαγωνισμό;
Επιχειρούν εξωγήινα πράγματα και είναι ακόμα στην αρχή. Ρισπέκτ σε όλους.
QUOTE(Leon_cp3 @ Feb 20 2011, 05:31 )
Θυμάται κανείς τον περσινό διαγωνισμό;
Επιχειρούν εξωγήινα πράγματα και είναι ακόμα στην αρχή. Ρισπέκτ σε όλους.
Αν υπάρξει ανάλογη συνέχεια σας μιλώ ειλικρινά μιλάμε για τον καλύτερο διαγωνισμό όλων των εποχών, καλύτερο και από αυτόν του 2000. Τον χρειαζόμασταν μετά την περσινή σούπα. Ο Ιμπάκα γιατί 45; Από τη βολή πήδηξε πιο μακριά από Jordan, Dr. J, Barry. Δηλαδή για να πάρει 50 τι έπρεπε να κάνει; Να πηδήξει από το κέντρο όπως ο Jordan στο Space Jam;
Μου φαίνεται πολύ αβάντα έχει πέσει για τον Griffin. Να το πάρει με την αξία του. Όχι με αβάντα. Του McGee δεν υπήρχε!!!
Μετά και το τέλος του δεύτερου γύρου μπορώ να πω πως είναι ο κορυφαίος. Ε ρε αβάντα ο Griffin!!!
ενα καλο link στα γρηγορα μπορω να εχω παρακαλω παρα πολυ?????
Ακυρο ενταξει.νομιζω ξεκολλησε.
OnLy_PAS-AthEnS
Feb 20 2011, 06:02
Για να λεμε και τα καλα ...πολυ καλος διαγωνισμος στα καρφωματα!....
Προσκυνω!!!!!!!!
Razorblade Fish
Feb 20 2011, 06:03
Νομιζω ο Μαγκι επρεπε να κρατησει το καρφωμα στις 2 μπασκετες για τον τελικο.
Πολυ κουλτουρα, για ενα σχετικα ευκολο εν τελει καρφωμα απ'τον Γκριφιν..
Αυτος ο Μαγκι που φτανει???
Εχω μια ιδεα!!!Γιατι δεν δοκιμαζει να καρφωσει βαζοντας το χερι μεσα μεχρι τη μασχαλη???
geoko13
Feb 20 2011, 06:03
Αν το πάρει ο Griffin θα είναι πολύ κρίμα.....καλό αλλά όχι πρωτότυπο....McGee ftw!!!!!!Το δεύτερο βέβαια........Μάλλον έπρεπε να κρατήσει τις 2 μπασκέτες για το τέλος όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.....
reignman
Feb 20 2011, 06:07
O McGee ειναι μακραν ο καλυτερος μεχρι τωρα.
Ο Ιbaka αδικηθηκε στο 1ο του καρφωμα σιγουρα.
Το καρφωμα του Griffith το τελευταια ... οπως ειπε και ενας απο τους commentators "it was all about presentation"
Leon_cp3
Feb 20 2011, 06:08
QUOTE(Anaz @ Feb 20 2011, 06:03 )
Πολυ κουλτουρα, για ενα σχετικα ευκολο εν τελει καρφωμα..
Όντως,εντάξει πάνω από το καπό πήγε,δεν ήταν τοοοόσο δύσκολο. Συμφωνώ επίσης με τον Φις για τι κάρφωμα του ΜαΓκι με τις δύο μπασκέτες. Το τελευταίο παραήταν απλό.
Συνολικά πιστεύω από τους καλύτερους τελικούς που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον,ίσως με ανάποδες επιλογές για το που πρέπει να χρησιμοποιήσουν το κάθε κάρφωμα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.