Help - Search - Members - Calendar
Full Version: METAΓΡΑΦΕΣ/ROSTERS A2 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
gratipa1929
QUOTE (aionio talento @ Sep 19 2014, 20:41 ) *
o . . bold Νομιζω σταματησε και πηγε ασσισταντ σε φιλαθλητικο

Σωστός, το είχα ακούσει και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα συνέχιζε παράλληλα ως αθλητής σε κάποια άλλη ομάδα (όπως ο Αντώνης Μάντζαρης πχ)

QUOTE
o . . bold Νομιζω σταματησε και πηγε ασσισταντ σε φιλαθλητικο

Σωστός, το είχα ακούσει και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα συνέχιζε παράλληλα ως αθλητής σε κάποια άλλη ομάδα (όπως ο Αντώνης Μάντζαρης πχ)
gate14
Με Μανουσο και τον κοινοτικο ο Ερμης δυναμωνει σημαντικα
Ειναι παρακινδυνευενη καθε προβλεψη και για πανω και για κατω
ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ στην Α2 απορω ποσοι θα αντεξουν
fear_me
QUOTE(SpIlIoS3pts @ Sep 19 2014, 21:34 ) *
Παππάς έχω την εντύπωση ότι έχει κλείσει Χολαργό, χωρίς να μαι 100% σίγουρος. Ο Δήμας πάλι θεωρητικά γυρνάει στον Άρη μετά το τέλος της υποσχετικής του. Σαμοθράκης είναι βοηθός στον Φιλαθλητικό, και νομίζω δεν θα παίξει φέτος.

εχει κλεισει στον χολαργο οντως...
Reporter1983
QUOTE (gratipa1929 @ Sep 18 2014, 11:45 ) *
Πάντως εδώ που τα λέμε πριν από αυτές τις μεταγραφές η εκτίμησή σου ότι θα μπορούσε να κινδυνεύσει δεν ήταν λάθος. Ήταν σημαντικό το κενό στους ψηλούς.

Τώρα ποιούς βλέπεις για πτώση? Εγώ θα ρισκαρα να πω Φιλιππο, Λαγκαδά και Ηλυσιακό.

Επίσης μου κάνει εντύπωση που ακούγεται ότι ο Αρκαδικός είναι πρώτο φαβορί για άνοδο. Ναι μεν έχει ίσως την ισχυρότερη βασική πεντάδα αλλά έχει πολύ μικρό ρόστερ μόλις 6 έμπειρων παικτών (Καρύδας-Χατζής-Κοψαύτης-Καλλινικίδης-Νοέας-Τζόρτζεβιτς) και αυτό παίζει ρόλο!


Δεν εχουν αλλαξει οι υποψηφιοι για να πεσουν κατα τη γνωμη μου.
Βεροια,Ηλυσιακος,Ηρακλης,Αετος,Λιβαδεια και το Παγκρατι θα ελεγα καθως η πραγματικα εντυπωσιακη πορεια του περσυ οφειλεται κυριως στον Βασιλοπουλο. Για Λαγκαδα αν και εφοσον πεσει καποια στιγμη θα δυσκολευτω να το πιστεψω αν και φετος το ροστερ του δεν ειναι για κατω ετσι κ αλλιως.
Η μια απο τις τρεις ομαδες θεωρω οτι θα ναι η Βεροια οσο αξιομαχη και να ναι δε βλεπω πως μπορει να σωθει σε αυτη την Α2!
Απο κει και περα θα γινει μαχη νομιζω ολοι θα λεγαμε Ηλυσιακο αλλα δε μπορω να παραβλεψω το παραγοντα ενθουσιασμο πιτσιρικαδων σε συνδυασμο με τον εμπειρο προπονητη τους.
Η Λιβαδεια παιρνει απο οτι φαινεται Βουκαντινοφ, αν παρει 1-2 ακομα τετοιους παικτες δε θα χει προβλημα. Αν μεινει οπως ειναι θα ακολουθησει τη Βεροια.
Ηρακλης,Αετος,Παγκρατι ακολουθουν με τη σειρα που τους εχω συμφωνα με τα ροστερ τους, ισως ο Αετος να ναι καλυτερος και απο το Παγκρατι.
gspara
http://www.ermislagada.gr/
O Eρμης Λαγκαδα ανακοινωσε τον Σαββα Μανουσο(29-2.08).
leonkalf
Ενίσχυση στο προπονητικό team του Αετού, με την προσθήκη του Δημήτρη Δανιήλ σαν άμεσου συνεργάτη του coach Κ. Παπαμάρκου.

Ο Δ. Δανιήλ είχε πρόσφατα συμμετάσχει στο καλοκαιρινό camp της Ευρωλίγκας στην Κίνα (Διδάσκοντας μπάσκετ στην Κίνα)
gspara
http://www.sportorama.gr/index.php/basketb...er-tou-filippou
Ο Φιλιππος Βεροιας συμφωνησε με τον Λετονο Martins Abele(24-2.13).
gspara
QUOTE
O Ερμής Λαγκαδά, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του νεαρού γκαρντ/φόργουορντ, Δημήτρη Σαμαρά, ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας.
Η σχετική ανακοίνωση:
“Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σαμαρά. Ο Δημήτρης Σαμαράς παίζει στην θέση γκαρντ/φόργουορντ, είναι γεννημένος το 1990, έχει ύψος 1.94 και θα φοράει την φανέλα του Ερμή για την επόμενη χρονιά καθώς αποκτήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του Άρη.
Ο Σαμαράς ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Άρη, πριν από 2 έτη αγωνίστηκε στον Ηρακλή όντας ένας από τους καλύτερους σουτέρ της Β’ Εθνικής ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 με τον Φίλιππο Βέροιας“.

- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.jbkVeExv.dpuf
gratipa1929
Τελικά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Σάββας Ηλιάδης
aionio talento
QUOTE(gratipa1929 @ Oct 3 2014, 10:20 ) *
Τελικά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Σάββας Ηλιάδης



Επειδη τον ειδα περυσι να παιζει ! ναι μεν για μενα μπορουσε ανετα να συνεχισει (35χρ. και σε καλη κατασταση)
αλλα 1000 φορες να το ''κοβεις'' οταν εισαι ανταγωνιστικος παρα να ΄΄σερνεις΄΄ το κουφαρι σου δεξια και αριστερα
στα κλειστα ''παριστανοντας'' τον μπασκετμπολιστα σε ηλικιες που ειναι για Ταβλι και οχι για Μπασκετ !!!
podosfairofilosbasketikos
QUOTE (leonkalf @ Sep 22 2014, 15:31 ) *
Ενίσχυση στο προπονητικό team του Αετού, με την προσθήκη του Δημήτρη Δανιήλ σαν άμεσου συνεργάτη του coach Κ. Παπαμάρκου.

Ο Δ. Δανιήλ είχε πρόσφατα συμμετάσχει στο καλοκαιρινό camp της Ευρωλίγκας στην Κίνα (Διδάσκοντας μπάσκετ στην Κίνα)

Επειδη ο Παπαρμακος ειναι προπονητης με προσωπικοτητα και δεν θεωρω οτι ειπε ο ιδιος θελω τον εναν η τον αλλο διπλα μου...μηπως τον επεβαλε τον κυριο Δανιηλ ο ιδιορυθμος προεδρος που ολοι ξερουμε του Αετου και ηταν ενα λιθαρακι ακομα να στραβωσει η δουλεια και να φυγει ο Παπαμαρκος;λεω εγω τωρα....
gspara
QUOTE
Μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ” για την Δόξα, η οποία πριν από λίγο ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Αποστολίδη. Οι διοικούντες την ομάδα, δούλεψαν πολύ για την τελευταία σπουδαία μεταγραφή, που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την περιφερειακή γραμμή και προσθέτει ένα μεγάλο “όπλο” για την επίτευξη

http://www.lefkadaweb.gr/9902/%CE%B4%CE%BF...B9%CE%B4%CE%B7/

QUOTE
Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε η Δόξα Λευκάδας καθώς κατάφερε να φέρει στο νησί τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος από τον Παναθηναϊκό και το νταμπλ θα αγωνίζεται για τα επόμενα δυο χρόνια υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαφειρούδη.
Έτσι, ο 30χρονος γκαρντ αναμένεται να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην περιφέρεια της ομάδας και μαζί με τον Γιάννη Κυριακόπουλο να αποτελέσουν ένα από τα πιο δυνατά και πανίσχυρα γκαρντ στην κατηγορία. Ο Αποστολίδης επανέρχεται στην μετά την παρουσία του στα Τρίκαλα το 2009-2010 ενώ πήρε και τον Κέβιν Αρόνις (1,90 - 22 ετών) ο οποίος ήρθε δανεικός από τον Ολυμπιακό για να δημιουργήσει μια από τις ισχυρότερες περιφερειακές γραμμές φέροντας την ομάδα της Λευκάδας σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την μάχη της ανόδου.
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.20SwyVbE.dpuf
gspara
QUOTE
Ο Ηρακλής επανέρχεται σήμερα στις προπονήσεις με τα φιλικά με την ΧΑΝΘ και τον Πιερικό/Αρχέλαο να είναι από τα τελευταία δυνατά τεστ. Ο Γιώργος Κυρούδης περιμένει από τους παίκτες τους το καλύτερο ενόψει της πρεμιέρας της Α2.

Αύριο 7/10 θα βρεθεί στο Ιβανώφειο ένας Σέρβος λοιπών στοιχείων για να δοκιμαστεί και αν ικανοποιήσει να αποκτηθεί. Οι κυανόλευκοι θέλουν να τελειώνουν το ταχύτερο δυνατό με την ποινή των κεκλεισμένων θυρών, μιας και υπάρχουν ακόμη από πέρσι τιμωρίες που δεν έχουν εξαντληθεί.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να πάρει το ταχύτερο δυνατό νίκες και μακριά από την έδρα της , αλλά παράλληλα να έχει και τον κόσμο δίπλα της σε μία πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

http://www.basketa2.gr/2014/10/iraklis-dok...kai-filika.html
gspara
QUOTE
Η θητεία του Μιχάλη Παραγυιού στον Εθνικό αποδείχτηκε σύντομη, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πάρουν συναινετικό… διαζύγιο.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ-σέντερ δεν θα ενισχύσει τελικά τις προσπάθειες των «μπλε» τη νέα σεζόν, καθώς οι δρόμοι του με τον Εθνικό χώρισαν.

Ο Παραγυιός φέτος δεν έχει παίξει σε κάποιο επίσημο ματς με τον Εθνικό. Αυτό σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να βρει κάποια άλλη ομάδα και να αγωνιστεί με τα χρώματά της την φετινή αγωνιστική περίοδο.

http://www.superbasket.gr/permalink/261046...medium=facebook
Παρελθον απο τον Εθνικο ο Παραγιος.Να δουμε αν θα κλεισει σε καποια απο τις ομαδες της Β' Εθνικης κυριως που ειναι σε αναζητηση ψηλου.
gratipa1929
Παρελθόν από το Παγκράτι ο νεαρός Λευτέρης Κριτσωτάκης λόγω ελάχιστου χρόνου συμμετοχής. Μάλλον καταλήγει στον Ιωνικό Νίκαιας.
gspara
QUOTE (gratipa1929 @ Oct 7 2014, 13:51 ) *
Παρελθόν από το Παγκράτι ο νεαρός Λευτέρης Κριτσωτάκης λόγω ελάχιστου χρόνου συμμετοχής. Μάλλον καταλήγει στον Ιωνικό Νίκαιας.

QUOTE
http://www.pagratiao.gr/index.php?option=c...55&Itemid=4
Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Φωτεινάκη (1,95 - 18 ετών) για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Φωτεινάκης αγωνίζονταν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού όπου κατέκτησε τρία ασημένια μετάλλια σε ισάριθμες διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει κατακτήσει ένα ασημένιο ως Παίδας (2012 στην Καλαμπάκα) και δύο ως Έφηβος (2013 στην Πάτρα και 2014 στα Τρίκαλα), και πλέον αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα και στην ομάδα Under 22 που δημιούργησε ο σύλλογος μας.

Eτοιμασου gratipa την αλλη εβδομαδα θα τα πουμε στην 1η αγωνιστικη του u22 να δουμε και Φωτεινακη.
Ερχομαστε αγριεμενοι με Ξιουρα-Γιαννικο-Σιμιτζη-Τσιμπουκη shot.gif
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Oct 7 2014, 15:05 ) *
Eτοιμασου gratipa την αλλη εβδομαδα θα τα πουμε στην 1η αγωνιστικη του u22 να δουμε και Φωτεινακη.
Ερχομαστε αγριεμενοι με Ξιουρα-Γιαννικο-Σιμιτζη-Τσιμπουκη shot.gif

Καλή η ενίσχυση με τον Φωτεινάκη, για το εφηβικό kai ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί το ματς φίλε μου, αν και έχω την αίσθηση ότι είστε το αδιαμφισβήτητο φαβορί!

gspara
ΟΦΗ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΡΑΖΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ
ΓΙΟΥΣΣΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ
ΑLEN TREPALOVAC
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΗΒΑΣ

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΑΙΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΚΕΨΙΜΑΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
VUCICEVIC GORAN
ΠΑΡΙΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΙΩΠΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΜΠΕΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΠΙΛΚΟΥΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
gspara
O Eρμης Λαγκαδα απεκτησε τον Γιωργο Θεοδωρακο(26-1.98) ο οποιος θα αγωνιστει το Σαββατο στο κρισιμο παιχνιδι εναντιον του Ηρακλη.
gratipa1929
Καλή προσθήκη γιατί αν δεν αρχίσουν οι νίκες ο Λαγκαδάς θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αποχαιρετήσει.
gratipa1929
Για τους παίκτες του διαλυμένου Ηλυσιακού που αποτελούν πρώτο εμπόρευμα (εκεί έφτασε η γελοιότητα της ΕΟΚ) έχουμε και λέμε (αν επιτραπεί να αγωνιστούν):

Βλάχος, Κακλαμανάκης στον Παπάγου (Β' Εθνική)

Καρτέρης, Δρόσος στην ΚΑΠ (Β' Εθνική)

Αναγνωστάκης, Τσιώκος στον Χολαργό (Β' Εθνική)

Φακοπουλίδης στον Φιλαθλητικό (Β' Εθνική)

Λεγκίκας στον Ερμή Πειραιά (Α' ΕΣΚΑΝΑ)

Ζώρζος στον Πρωτέα Βούλας (Α' ΕΣΚΑΝΑ)

Έχουν μείνει ελεύθεροι οι Περδικάρης, Τζιβελέκας, Νικολακόπουλος και Κακαργιάς.

gspara
Σιγα μην τον αφηνε ο Ζηβας τον παιχταρα!!

Τζιβελεκα δεν ακουω ακομα και αρχιζω να πιστευω οτι ο Gkos τον ετοιμαζει για πιο ψηλα lal1-sm.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.