QUOTE (papp7 @ Feb 26 2018, 03:44 )

Θεωρώ ότι πρεπει να πάρεις το ρίσκο και να αφήσεις την θέση 3 με τους 2 Παπ ώστε να δεις τι μπορεί να προσφέρει .
Νομίζω ότι και φέτος του αφέθηκε χώρος να παίξει στο 3 με τον κολλητό του τον Παπανικολάου αφού ο Τόμπσον στν αρχή έπαιζε πολύ κι ως 2αρι εναλλάξ με τον Παπανικολάου.
Πέρσι επίσης δεν πήραμε δεύτερο 4ρι ξένο και αφήσαμε τη θέση στον ίδιο με ολίγη από Αγραβάνη(δεδομένου και του ιστορικού τραυματισμών του Πριντέζαρου).
Χώρος του έχει δωθεί και με ρίσκο μάλίστα που οφείλει να αναγνωρισθεί σε Σφαιρόπουλο και διοίκηση- εδώ όντως μιλάμε για Ελληνοποίηση.
¨Οπως έχει ηδη χιλιοειπωθεί, υπάρχει ένα θέμα με το μπαλάκι από 3ρι σε 4αρι. Είναι ένα ελαφρυντικό για τον Πάπι, αυτό όπως κι οι τραυματισμοί στην αρχή.
Για το σουτ του τα είπαμε, θα πρέπει να το πιάσει από την αρχή το πράγμα, ίσα που προλαβαίνει. Ενώ για το drive του που νομίζω ότι είναι το πιο καλό του σημείο μετά το τρανζίσιον που εκεί πραγματικά είναι πολύ καλός, θα πρέπει να δουλευτεί πιο πολύ από την ομάδα και τον κόοουτς.
Συνοψίζοντας να πω ότι είχα πει και το καλοκαίρι για τον Πάπι. Το θέμα του είναι και ψυχολογικό, πρέπει ο ίδιος να βγει μπροστά να ζητήσει μπάλες και ας τον στραβοκοιτάξουν και καμιά φορά οι συμπαίκτες του. Παρά είναι "συνεσταλμένος" στο παιχνίδι του. Δεν λέω προφανώς να πάει στο άλλο άκρο και να γίνει ατομιστής και παρτάκιας. Μπορεί να παραμείνει παίκτης ομάδας προσθέτοντας λίγο τσαγανό όπως ο Παπανικολάου που δεν κολώνει να εκτεθεί.
Μιας και ο λόγος στον Παπανικολάου κι επειδή διάβασα στο τόπικ περί άμυνας και γεροδεμένων κορμιών. Οκ, προφανώς τη θες την αθλητικότητα σε πόδια και στο πάνω μέρος του κορμιού προκειμένου να παίξεις άμυνα, αλλά αυτή είναι περίπου η μισή δουλειά. Η άλλη μισή είναι θέμα διάθεσης και κινήτρου (που αυτά τα δύο συνήθως είναι και δουλεία του προπονητή) αλλά και είναι και θέμα αντίληψης. Στον τομέα αυτό ο Παπανικολάου παίρνει άριστα, όπως άριστα έπαιρνε ο Διαμαντίδης, ο Λάσμε, και παλιότερα ο Φασούλας. Να ξέρεις το παιχνίδι βαθιά και να δεις από πριν τι σκοπεύει να κάνει ο αντίπαλος.
Και κάτι άλλο, κλείνοντας, αν και ήδη ειπώθηκε από συμφορουμίτες, για τον Σπανούλη. Ο άνθρωπος είναι από τους πιο γυμνασμένους Ευρωπαίους. Μπορεί να μη του φαίνεται τόσο πολύ όσο σε άλλους ως εικόνα, αλλά αποτυπώνεται στο παιχνίδι του με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Ο αρχηγός σκίζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα τόσο για να μπορέσει να πάρει την μπάλα όσο και στις διεισδύσεις του. Έχει φάει (και συνεχίζει) να τρώει το ξύλο της αρκούδας ο Σπαν. Επειδή το αντέχει κι το αντέχει επειδή είναι πολύ δυνατός. Τώρα αν δε έχει τρικέφαλους και τραπεζοειδείς τους φουσκωμένους αυτό είναι άλλη κουβέντα που μπορεί να γίνει σε άλλο τόπικ.
*Εγώ δεν έχω ιδέα από το τι κάνει τα καλοκαίρια, πάντως μου φαίνεται πολύ καλό παιδί και πολύ σωστός αθλητής.