Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Λιθουανία-Ελλάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2011
Pages: 1, 2
NKoulaf
Επειδή νομίζω ότι το "μειωτικό" παρεξηγήθηκε, δεν αναφερόμουν σε θίξιμο του εγωισμού του παίκτη. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι η μέρα δεν έχει 200 ώρες για να κάνει προπόνηση ένας παίκτης. Αν ο προπονητής του θέλει να προπονείται σε κάτι άλλο, αυτό δεν κάνει τον παίκτη άχρηστο τεμπέλη απο τα 22 του! Ο Διαμαντίδης είχε μακρινό σούτ στα 22?
a.car

Δεν ξέρω αν θα γίνει ειδικό τόπικ αλλά θέλω να κάνω ένα τελικό απολογισμό για την πορεία της ομάδας.

ΘΕΤΙΚΑ: Ριμπάουντ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν με εξαίρεση τον αγώνα με την Ρωσσία.

Βολές,τάπες, γενικά ενέργεια στην άμυνα ( καταλυτικοί οι Παπ , Μπράμος ) . Ωραίο κλίμα στην ομάδα και καλή

ψυχολογία μετά από τις ήττες .

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Τρίποντα , λάθη , πολλές 'σκοτωμένες ' επιθέσεις στο 02 ή και στο 00 ( άσχετα αν κάποιες απ'αυτές μπήκαν)

χαζά φάουλ ειδικά ο Κουφός και ο Μαυροειδής.

ΖΟΥΡΟΣ: Πιστώνεται μεγάλο μερίδιο από την 'επιτυχία' και ας έκανε και κάποια λάθη στο κοουτσάρισμα.

ΖΗΣΗΣ: Με σκαμπανεβάσματα ,ασταθής στο σουτ και χωρίς ιδιαίτερες εμπνεύσεις αλλά με ελάχιστα λάθη και μια αίσθηση

ηρεμίας στο παιχνίδι.

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: πολύ καλύτερος στην άμυνα ( στα ριμπάουντ σχεδόν Σερ Τσαρλς) θετικός στην επίθεση αν κόψει και τα

ποσταρίσματα των 10 sec σχεδόν τέλειος.

ΦΩΤΣΗΣ: Ηγέτης μέχρι και μπάσιμο έβαλε που είχε να βάλει απο τα εφηβικά.

ΠΑΠ: Περιμένω μεγάλα πράγματα αν βελτιώσει λίγο την πνευματική του συγκέντρωση . Απίστευτη ενέργεια και στην άμυνα

και στην επίθεση.

ΜΠΡΑΜΟΣ: Μεγάλη βοήθεια κυρίως στην άμυνα αλλά κατά τη γνώμη μου είναι παρόμοιος παίκης με τον ΠΑΠ και δεν ξέρω αν

χωράνε και οι δύο σε μία πιο πλήρη εθνική.

ΚΑΛΑΘΗΣ: Πάρα πολύ καλός αν λάβουμε υπ'όψη όλες τις συνθήκες ,μ'ένα πιο έμπειρο παίκτη διπλα του μπορεί να μεγαλουργήσει.Αν φτιάξει και λίγο το σουτ είναι φευγάτος από τα μέρη μας. Πρέπει να βελτιώσει τις βολές

του.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: Αρκετά καλός γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσει και ολο το ντόρο γύρω από το όνομα του. Χρήσιμοτατος σε μία ομάδα με τόσο μεγάλο

πρόβλημα στο σουτ.

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: Φιλότιμος , Εργάτης, στρατιώτης αλλά μέχρι εκεί . Αδικη η σκληρή κριτική στο πρόσωπο του.

ΣΛΟΥΚΑΣ : Δεν έπαιξε αρκετά για να κριθεί επαρκώς.

¨ΚΑΙΜΑΚ : Ισχύουν περίπου τα ίδια με Ξανθόπουλο. Πρέπει να έχει δίπλα του 4 πολύ καλύτερους παίκτες και απόλυτα διευκρίνισμένο ρόλο στην

ομάδα.

ΚΟΥΦΟΣ: Η απραξια του ¨έκανε πολύ κακό ( βλ. επίσης Πέκοβιτς). Επιθετικές ικανότητες αλλά φοβερές αμυντικές αδυναμίες και πολλά νεκρά

διαστήματα συγκέντρωσης.

Τελειώνοντας ,ελπίζω όλοι μας οι παίκτες να είναι υγιείς και ορεξάτοι ν α βοηθήσουν του χρόνου.Προολυμπιακό δε σημαίνει και απαραίτητα πρ΄κριση.


Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους διαχειριστές για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και το βήμα που δίνουν σ'όλους εμάς τους 'καμμένους" για να κάνουμε τους προπονητές της πολυθρόνας ή μάλλον πιο σωστά του ποντικιού.

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ: ΜΕ εγάλη διάθεση να βοηθήσει που πολλές φορές γυρνούσε μπούμερανγκ ( χαζά φάουλ). Τίμιος.
BULLET_GR
QUOTE (NKoulaf @ Sep 18 2011, 05:49 ) *
Για να μήν απαντώ σε ένα ένα και χαλάμε το τόπικ, η ουσία είναι ότι η εθνική δεν φτιάχνει παίκτες, ότι βρει από την ομάδα τους προσπαθεί να αξιοποιήσει. Οι συγκρίσεις εποχών είναι μεγάλη κουβέντα αλλά ευτυχώς υπάρχει το βίντεο όποιος θέλει να το βάλει και να δεί αν ακόμα και η ενωμένη Γιουκοσλαβία είχε την ταχύτητα στις αμυντικές προσαρμογές που έχει η σλοβενία σήμερα.Το ότι δεν υπήρχε κανείς να τους παίξει άμυνα τότε είναι άλλο θέμα.

Εγω μίλησα για το Ζελικο δεν μίλησα για το Ζουρο, άρα δεν περιμενω να φτιαξει παικτες η Εθνικη, δεν ξερω πως το καταλαβες αυτο.Ο Ζουρος δενει τους παικτες με σκοπο να εκμεταλευτει οσο γινετε τα "ατου" του καθενα.. και ακολουθει ενα πλάνο καθε φορα με βάση τον αντιπαλο και την φιλοσοφια που εχει ο ιδιος, π.χ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: παιξτε ξυλο-αμυνα και βλεπουμε.Και δε χαλας το τοπικ, γι αυτο ειναι τα τοπικ για να συμφωνουμε-διαφωνουμε κ μεσα απ αυτο να βγαινουν χρήσιμα συμπεράσματα.. εκτος και αν δεν εισαι τόσο σιγουρος γι οτι λες οποτε ενταξη ας το κλεισουμε tongue.gif .
Για συγκρίσεις εποχών και ΒΙΝΤΕΟ που λες σου λέω το εξής, εγω δεν ειπα οτι τοτε έπαιζαν ίδιες άμυνες με σήμερα, απλα οι παικτες που εβαζαν τότε 35-40ποντους, αντι για 35-40 ποντους σε κάθε αγωνα σήμερα θα εβαζαν 20 ποντους "λόγο ποιο πιεστικών και καλλών αμυνών", αλλά κ πάλι θα ηταν πρωτοι σκορερ και οι καλητεροι σουτερ της σημερινης εποχης.Να στο πω και αλιως για να καταλαβεις, ο Ναβαρο το 1985-1995 θα εβαζε 40 ποντους στο 70% των αγωνων του, σημερα βάζει 20 το πολυ 25ποντους, αλλο παραδειγμα.. ο big ntrazen petrovits θα εβαζε 20π σημερα τοτε εφγαζε 30 και παραπανω.Οχι οτι θα εριχναν 10 σουτ κ θα ετρωγαν 5 ταπες οπως ειπες, ελεος!

Για το κλεψιμο μπαλας που ειπες, μόνο να σου πω οτι απ τον Ντραζεν-ΝΤΑΚΟΥΡΙ -ΓΚΑΛΗ-ΣΑΝ ΕΠΙΦΑΝΙΟ ΚΛΠ δεν εκλεβες την μπάλα με την καμια, κ ούτε τωρα θα τους την έκλεβαν.Ηταν οι Δ.Δ στην τριπλα της εποχης τους με ποιο μειωμενα αμυντικα καθηκοντα... επειδή δε το απαιτούσε η εποχη τους.

Λες " Το ότι δεν υπήρχε κανείς να τους παίξει άμυνα τότε είναι άλλο θέμα"
οχι κ κανεις, παιζαν αμυνες κ τοτε, θυμαμε αγωνες με σκορ 58-54 κ 60-50 με τον φασουλα να εχει ριξει 7 ταπες κ τον Γιαννάκη 6 κλεψιματα ή το σαμπονις ή τον χιμενεθ κλπ, απλα δεν παιζαν οι 12 απ τους 12 παικτες αμυνα οπως παιζουν σημερα.Και αν θυμασε πριν 6 χρονια φωναζαν οι σπικερ για τον Δ.Δ"εχουμε χρονια να δουμε αμυντικο σαν το Π.ΓΙΑΝΝΑΚΗ" βεβαια το ξεπερασε ο Δ.Δ, αλλα μόνο η συγκριση φθανει.
"αν ειχα παιξει (σαν γκαρντ) στο Ν.C.AA στα 17 μου κ ειχα αποφυγει το ατυχημα με το μηχανακι τωρα θα ειχα ποιο πολλα να σου πω για εκεινη την εποχη, μην ρωτήσεις κάτι πάνω σε αυτο γιατι δεν μου αρεσει να κανω τον εξυπνο"
Nuntius
QUOTE (il postino @ Sep 18 2011, 02:12 ) *
αυτη η ομαδα με τις τοσες απουσιες βγηκε εκτη υποσκελιζοντας ομαδες σαν τη τουρκια, τη σερβια, την ιταλια, τη γερμανια, τη σλοβενια, την κροατια.


Για να είμαστε ειλικρινείς αυτές οι 6 απλώς αυτοκτόνησαν (καλά, η Γερμανία δεν αυτοκτόνησε, κάνανε ότι μπορούσαν και απλά δεν αρκούσε). Η Ιταλία και η Τουρκία δε δεν είχαν καν σημαντικές απουσίες. Απλά οι Τούρκοι φάνηκαν να μην το ήθελαν (μόνο Ασίκ, Καντέρ και Πρέλντζιτς πάλευαν) και οι Ιταλοί πέραν από τους NBAers φάνηκαν λίγοι. Οι Κροάτες ήταν ούτως ή άλλως λίγοι και είχαν και εσωτερικές έριδες, οι Σλοβενοί ήταν ο κλασσικός τους εαυτός ενώ οι Σέρβοι πληγώθηκαν αρκετά από τους τραυματισμούς και την ήττα από την Ρωσία.

Γενικά, το σημαντικό είναι πως παρά τις πολλές απουσίες δεν αυτοκτονήσαμε ούτε μια στιγμή. Κρατήσαμε την σοβαρότητα μας και χτυπήσαμε όλα τα σημαντικά ματς. Ακόμα και αν χάσαμε κάποια στο τέλος. Δεν πειράζει. Θα έρθει και η εμπειρία σιγά-σιγά ώστε να κερδίζουμε τέτοια ματς.

ΥΓ: Με αυτή την έκτη θέση παραμένουμε στην ίδια θέση στην κατάταξη της FIBA. Οπότε θα συνεχίσουμε να είμαστε στα πρώτα group δυναμικότητας και θα συνεχίσουμε να έχουμε καλές κληρώσεις. Τέλος καλό, όλα καλά για ένα δύσκολο καλοκαίρι wink.gif
tuareg
Δεν ειμαι ικανοποιημενος.
Εχω την εντυπωση οτι ακομα κι ετσι μπορουσαμε μεταλλιο η γιατι οχι τελικο.
Ολες οι ομαδες (με αξαιρεση τις λουλουδες απο την ιβηρικη) ηταν λιγο πολυ στο ιδιο επιπεδο με εμας η και χειροτερες.
Καμμια δεν ηταν εμφανως καλυτερη.
Υπηρχε απο την αρχη της δημιουργιας αυτης της ομαδας ενα κλιμα απο τους αρδ υπερεκτιμησης των αντιπαλων που στη πραξη αποδειχτηκε οτι ηταν τελειως λανθασμενη αποψη.
Τα σκοπια με 4 παικτες (και μετα που τραυματιστηκε ο Γκετσεφσκι 3) πηγαν 4αδα με πολυ χειροτερο παικτικα υλικο απο το δικο μας.
Απλα ειχαν προπονητη που δεν λοξοδρομησε απο τη φιλοσοφια του ουτε δευτερολεπτο.
Ο Ζουρος πηγε το παιχνιδι με τη Γαλλια εκει που ακριβως ηθελε,οπως το ειχε σχεδιασει με το σκαουτιγκ που εκανε και παρ'ολα αυτα εχασε επειδη για ενα 5λεπτο του ηρθε επιφοιτηση να κερδισει με το σουτ (που ειχαμε γυρω στο 25% σε ολο το τουρνουα) και οχι με το ινσαιντ γκειμ που μεχρι εκεινη τη στιγμη μας ειχε δικαιωσει.
Γι'αυτο μου τη δινει,ο συμβιβασμος με τη μετριοτητα των αρδ για να μη παραδεχθουν οτι οι αρχικες τους προβλεψεις ηταν λανθασμενες περασε και μεσα στην ομαδα.
Εντιτ
Η μαλλον οχι λανθασμενες αλλα κατευθυνομενες.
Ετσι ωστε να δημιουργηθει κλιμα αποθεωσης με το αναμενομενο. η μαφια της ΕΟΚ, του σωληνα και του συνολικου μπασκετοδημοσιογραφικου κατεστημενου απο πολυ νωρις εβαλε τα ορια χαμηλα ετσι ωστε να τα περασουμε και να ειμαστε μετα σουπερ ντουπερ παραγοντες που τα καταφεραμε με μιση ομαδα και που ουαου καναμε σουπερ επιλογη με το Ζουρο και τους παικτες που τον βαλαμε να φερει.
NKoulaf
Πιστεύω ότι αν πίναμε καφέ θα είχαμε συμφωνήσει σε 5 λεπτά. smiley.gif


Ο Γραπτός λόγος είναι που μας εμποδίζει. Εγώ δεν είπα ότι ο Πέτροβιτς δεν θα μπορούσε να βάλει καλάθι σήμερα. Εγώ μιλούσα συγκεκριμένα για τον Σούμποντιτς, που ήταν ένας μονοδιάστατος αργός παίκτης 27 (?) χρονών το 88, που έβαζε τους πόντους του λόγω του ότι έπαιζε με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη στην περιφέρεια, οι οποίοι όπως λές κι εσύ ήταν πολύ δυνατοί για την εποχή και δημιουργούσαν χώρους γι αυτόν. Αυτός θα έτρωγε τάπες, όχι ο Πέτροβιτς.Αυτό που λές για τον Πάρκερ πάλι δείχνει να μην έχω γίνει καταννοητός. Για τα σημερινά δεδομένα, ο Καλάθης έχει ταχύτητα 7 και ο Πάρκερ 9. Ο Σούμποντιτς όμως θα είχε 3. Γι αυτό λέω ότι θα τον έτρωγε ο Καλάθης. Για να καταλήξω ότι είναι άδικο να συγκρίνεις την προπόνηση ενός μονοδιάστατου παίκτη του 88 (27 χρονων) με την προπόνηση ενός πολυδιάστατου παίκτη του 11 (22 χρονών). Και μήν ξεχνάμε ότι το σούτ είναι και ταλέντο βρε αδερφέ, αλλιώς όλοι οι δουλευταράδες 30άρηδες θα απειλούσαν από τα 8 μέτρα, ακόμα και οι 2.17. Τα προσόντα του Καλάθη είναι αντικειμενικά δυσεύρετα, για να μήν μπούμε στην κουβέντα ότι του ανθρώπου του φορτώσαμε την εθνική μετά απο 5-6 καλά παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, ας μήν τον κατηγορούμε.

NKoulaf
Παρεξηγήσεων συνέχεια. Εγώ δεν είπα ότι καμμία ομάδα στην ευρώπη δεν έπαιζε άμυνα. Εγώ είπα οτι συγκεκριμένα την ενωμένη Γιουκοσλαβία δεν υπήρχε τότε ομάδα στην ευρώπη που να έχει το ρόστερ να την παίξει άμυνα. Είχε Ντίβατς, Ράτζα, Κούκοτς, Ζντόβτς, Πέτροβιτς πεντάδα. Δέν είχε κανείς 2 παίκτες αρκετά δυνατούς για να προβληματίσουν τον Ντίβατς και τον Ράτζα, και ταυτόχρονα αρκετά γρήγορους για να ακολουθήσουν τον Κούκοτς μετά από ένα σκρίν. Τα μις μάτς πέφταν βροχή. Αυτό είπα.


Για το σούτ του Διαμαντίδη στα 22 δεν είπες τίποτα smiley.gif Εκτός αν είναι να βγάλουμε και τον Διαμαντίδη τεμπέλη.
BULLET_GR
QUOTE (NKoulaf @ Sep 18 2011, 22:58 ) *
Παρεξηγήσεων συνέχεια. Εγώ δεν είπα ότι καμμία ομάδα στην ευρώπη δεν έπαιζε άμυνα. Εγώ είπα οτι συγκεκριμένα την ενωμένη Γιουκοσλαβία δεν υπήρχε τότε ομάδα στην ευρώπη που να έχει το ρόστερ να την παίξει άμυνα. Είχε Ντίβατς, Ράτζα, Κούκοτς, Ζντόβτς, Πέτροβιτς πεντάδα. Δέν είχε κανείς 2 παίκτες αρκετά δυνατούς για να προβληματίσουν τον Ντίβατς και τον Ράτζα, και ταυτόχρονα αρκετά γρήγορους για να ακολουθήσουν τον Κούκοτς μετά από ένα σκρίν. Τα μις μάτς πέφταν βροχή. Αυτό είπα.


Για το σούτ του Διαμαντίδη στα 22 δεν είπες τίποτα smiley.gif Εκτός αν είναι να βγάλουμε και τον Διαμαντίδη τεμπέλη.

Μετα απο δουλεια στο σουτ ο Δ.Δ απεκτησε σουτ, που διαφωνω σε αυτο icon_bored.gif.

Και αν ειχε ερθει ο Ελληνας ΣΕΪΚΕΛΗ απο ΑΜΕΡΙΚΑ να βοηθησει στο ευρομπασκετ του 1991 και κυρίως στο ΕΥΡΟμπασκετ του 1989 ολα θα ηταν διαφορετικα, τουλαχιστο για το 1989 μπορει να καναμε οτι εκανε η ισπανια σημερα... 2 χρυσα συνεχομενα.
BULLET_GR
QUOTE (NKoulaf @ Sep 18 2011, 22:23 ) *
Πιστεύω ότι αν πίναμε καφέ θα είχαμε συμφωνήσει σε 5 λεπτά. smiley.gif


Ο Γραπτός λόγος είναι που μας εμποδίζει. Εγώ δεν είπα ότι ο Πέτροβιτς δεν θα μπορούσε να βάλει καλάθι σήμερα. Εγώ μιλούσα συγκεκριμένα για τον Σούμποντιτς, που ήταν ένας μονοδιάστατος αργός παίκτης 27 (?) χρονών το 88, που έβαζε τους πόντους του λόγω του ότι έπαιζε με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη στην περιφέρεια, οι οποίοι όπως λές κι εσύ ήταν πολύ δυνατοί για την εποχή και δημιουργούσαν χώρους γι αυτόν. Αυτός θα έτρωγε τάπες, όχι ο Πέτροβιτς.Αυτό που λές για τον Πάρκερ πάλι δείχνει να μην έχω γίνει καταννοητός. Για τα σημερινά δεδομένα, ο Καλάθης έχει ταχύτητα 7 και ο Πάρκερ 9. Ο Σούμποντιτς όμως θα είχε 3. Γι αυτό λέω ότι θα τον έτρωγε ο Καλάθης. Για να καταλήξω ότι είναι άδικο να συγκρίνεις την προπόνηση ενός μονοδιάστατου παίκτη του 88 (27 χρονων) με την προπόνηση ενός πολυδιάστατου παίκτη του 11 (22 χρονών). Και μήν ξεχνάμε ότι το σούτ είναι και ταλέντο βρε αδερφέ, αλλιώς όλοι οι δουλευταράδες 30άρηδες θα απειλούσαν από τα 8 μέτρα, ακόμα και οι 2.17. Τα προσόντα του Καλάθη είναι αντικειμενικά δυσεύρετα, για να μήν μπούμε στην κουβέντα ότι του ανθρώπου του φορτώσαμε την εθνική μετά απο 5-6 καλά παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, ας μήν τον κατηγορούμε.

ΑΝ πιναμε ελληνικο που πινετε γρηγορα θα συμφωνουσαμε, στον φραπε που κανεις ωρα να τον πιεις.. θα αρχιζαμε πάλι να διαφωνουμε smiley.gif
Ο Σουμποτιτς ειπα οτι ηταν γρηγορος στο σουτ, γι αυτο που εκανε ηταν πυραυλος.. κ 3 δε θα του εβαζα, θυμασε που οταν του έπεφταν 2 παικτες πάνω εκανε πως θα σουταρει και εσκαγε 3-4 τριπλες και αφηνε την μπαλα στο στεφανι και τους αφηνε μαλακ...ς.Και αν θυμασε δεν τον ειχε βασικο πολλες φορες, οταν χρειαζοταν σουτ εμπαινε wink.gif .Το σουτ ειναι δουλεια!, το εχω ζησει στο πετσι μου.. αν πιασουμε σηζητησει γι αυτο θα μιλαω ωρες.Κατ αρχην εδω στην ευρωπη οι σουτερ απο 2,5 και κατω δεν σουταρουν σωστα γιατι δεν σουταρουν με jam soot, δεν περιμενω απο τον μπουρουση "δλδ απο παικτη 2,5μ+ να κανει jam soot, αλλα απ τον παπανικολαου τον καλαθη κ τους αλλους το περιμενω.Οταν σουταρεις πηδωντας και αφηνεις την μπάλα στο ανωτερο σημειο με την σωστη κλιση εχεις το τελειο σουτ.ΒΛΕΠΕ ΡΟΥΝΤΙ, οτι καλητερο γι αυτο το παραδειγμα.Ταλεντο ειναι όλο το μπάσκετ κ οχι μονο το soot, ειχα συμπαικτες που δεν στρωφαραν αρκετα.. επι χρονια προσπαθουσαμε να τους αφυπνισουμε.. ε δε γινοταν. ο καθε ανθρωπος εχει ενα iq, βασικος παραγαντας για να προχωρησεις μετα ολα τα αλλα ειναι δουλεια.. μυαλο εχει ο καλαθης, δουλεια χρειαζετε.
Σε αυτο το τουρνουα με πειραξε που ο καλαθης δεν ηταν αυτο που περιμενα στον οργανωτικο τομεα(εκανε λαθοι σε πασες-τριπλες-ανοιγμα πρωτης πασας-επιθετικες ενεργειες-καθυστερουσε το ρολαρισμα με την επαναλαμβανομενη τρίπλα του..οπου πολλες φορες του την εκλεβαν, εκει οφειλε να του τραβηξει το αυτι ο ζουρος " τον εβγαζε εξω"
Ηθελα να δω απ αυτον αυτο που ειχα δει στον ΠΑΟ τα τελευταια 2 χρονια... δεν με πειραξε που δεν εγινε ΝΑΒΑΡΟ.. και ουτε θα με πειραξει αν δεν γινει ποτε.
Σε προηγουμενα ποστ μου την προηγουμενη εβδομαδα σε αλλα τοπικ ειπα οτι ο ΚΑΛΑΘΗΣ εχει την ποιο γρηγορη πασα στην ευρωπη, μου αρεσει σαν pleymeger αλλα εκανα τα γνωστα παραπονα που ειπα και εδω για την αποδοση του στο Ευρομπασκετ.Δεν τον κατηγορώ.. περιμενω πολλα απο τον καλαθη, και που δεν πηγε καλα δε του επιρρίπτω ευθύνες.

Τον σουμποτιτς τον ανεφερα σαν παραδειγμα στο μακρινο σουτ, μην μπερδευεις βάζοντας μέσα προπονηση πολυδιάστατου παικτη του 2011 με μονοδιαστατο του 1980-90..
Η διαφορα με το 2011 ειναι οτι τοτε υπηρχαν 40 πολυδιαστατοι παικτες στην ευρωπη.. ενω τωρα υπάρχουν 100, αλλα μονοδιαστατοι υπάρχουν και τωρα και μπορω να πω οσοι υπηρχαν και τοτε.

BULLET_GR
QUOTE (NKoulaf @ Sep 18 2011, 06:15 ) *
Επειδή νομίζω ότι το "μειωτικό" παρεξηγήθηκε, δεν αναφερόμουν σε θίξιμο του εγωισμού του παίκτη. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι η μέρα δεν έχει 200 ώρες για να κάνει προπόνηση ένας παίκτης. Αν ο προπονητής του θέλει να προπονείται σε κάτι άλλο, αυτό δεν κάνει τον παίκτη άχρηστο τεμπέλη απο τα 22 του! Ο Διαμαντίδης είχε μακρινό σούτ στα 22?

Δεν ειπα οτι ειναι τεμπέλης.. με παρεξηγησες, ειπα οτι μπορει να ασχολειθει ποιο πολύ με τα σουτ.. κοιτα περιμενουμε πολλα απο αυτον τον παικτη επειδη εβγαλε ματια με την μπαρτσα σε 2 αγωνες... για τον Δ.Δ δεν θα ελεγα σημερα αν ηταν 22χρ τα ιδια, γιατι απλα ο Δ.Δ δεν ειχε ολοκληρωσει πολλα στο παιχνιδι του
τα οποια θεωρουντε δεδομενα για τον 22χρ Καλαθη σημερα.Ο Δ.Δ μόνο στην αμυνα ηταν καλητερος απ τον καλαθη στα 22χρ του.
Ο Δ.Δ παρόλο που εγινε τεραστιος δεν ειχε την εξελιξη στα 22χρ του που εχει τωρα ο καλαθης..κ δεν ειχε τον ίδιο χρονο συμμετοχής στην ομαδα του και στην εθνικη μας οπως εχει τωρα ο ΚΑΛΑΘΗΣ.
Δεν ξερω αν φθασει ή και ξεπερασει τον Δ.Δ σε αξία ο Καλαθης, κατι που πιστευω οτι μπορει να καταφερει.
Υπαρχη και το αλλο όμως, ποσες φορες εχουμε δει παικτες να μένουν στάσιμοι μετα τα 22χρ, για τους οποιους λεγαμε οτι αυτοι θα φθασουν ψηλα. Και ποσους εχουμε δει απο τα 23 -30 να εχουν τρομερη εξέλιξη ενω μέχρι τα 23 λεγαμε οτι μονο ενα καλο εχει αυτος ο παικτης, πχ μακρια χερια για αμυνα ή καλο σουτ, και μετα να εξελίσσονται σε τρελα παικτακια π.χ Δ.Δ
" ο μιχαλης o jordan smiley.gif το μεγαλο μπαμ laugh.gif ugly8.gif το εκανε μετα τα 25χρ, μεχρι τότε ηταν μετριος"
damian
Ελπίζω να ισχύει.......

tuareg
nkoulaf απλα για την οικονομια της συζητησης o Σουμποτιτς το 88 ηταν 32 ....
yovaisha
Δεν ξέρω τι αποκομίσατε εσείς απο το Ευρωμπάσκετ, αλλά εγώ αυτο που εμπέδωσα πλήρως είναι ότι 'Ο ΜΠΡΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΤΕΡ ΘΕΣΗΣ" όπως έλεγε και ξανάλεγε ο Χ΄ΓΕΩΡΓΊΟΥ.
Μάλλον η θέση αυτή είναι κάτω απ το καλάθι, γιατί απο πιο μακριά δεν τα πολυκατάφερνε.
Θεοφιλόπουλο έχουμε τώρα κοντά να συνεχιστεί η απόλαυση;
ViC
http://www.superbasket.gr/permalink/147066.html

Ζούρος για Μαυροκεφαλίδη και Σχορτσανίτη "Δεν δικαιούνται να είναι στην Εθνική με τον τρόπο συμπεριφοράς τους. Ο ένας ειδοποίησε την τελευταία στιγμή, ο άλλος έφυγε στα μέσα της προετοιμασίας, παρ' ότι η Ομοσπονδία τού προσέφερε κάθε δυνατή βοήθεια. Και δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου"
zorba
QUOTE(ViC @ Sep 19 2011, 18:43 ) *
http://www.superbasket.gr/permalink/147066.html

Ζούρος για Μαυροκεφαλίδη και Σχορτσανίτη "Δεν δικαιούνται να είναι στην Εθνική με τον τρόπο συμπεριφοράς τους. Ο ένας ειδοποίησε την τελευταία στιγμή, ο άλλος έφυγε στα μέσα της προετοιμασίας, παρ' ότι η Ομοσπονδία τού προσέφερε κάθε δυνατή βοήθεια. Και δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου"


Για να τελειώνει πια η φαρσοκωμωδία με τις πλακούντες και τα ανθρωπιστικά...
Πραγματικά κρίμα γιατί τον χρειαζόμασταν τον Σόφο... μ' αυτόν τη Γαλλία την είχαμε 68.gif

ΥΓ: Εγώ στην εθνική θα τον καλούσα αλλά μετανιωμένο, όχι δικαιολογημένο...
Nuntius
QUOTE (zorba @ Sep 20 2011, 00:32 ) *
Για να τελειώνει πια η φαρσοκωμωδία με τις πλακούντες και τα ανθρωπιστικά...


Ξέρεις δηλαδή ότι αυτό δεν ισχύει και μπορείς να είσαι σίγουρος περί "φαρσοκωμωδίας"?

Άλλο το τι λέει ο Ζούρος που προφανώς βάζει και τον εγωισμό του στην μέση μιας και ο Σόφο τον παράκουσε και άλλο το πως τοποθετείτε ένας φίλαθλος (αλλά και άνθρωπος) πάνω σε ένα θέμα τέτοιας φύσης.

QUOTE (zorba @ Sep 20 2011, 00:32 ) *
ΥΓ: Εγώ στην εθνική θα τον καλούσα αλλά μετανιωμένο, όχι δικαιολογημένο...


Μπορώ να φανταστώ την "δήλωση μετανοίας":

Αγαπητέ προπονητά Ζούρο,

λυπάμαι πολύ που σας παράκουσα. Λυπάμαι που έβαλα την υγεία της αγαπημένης μου και του παιδιού μου πάνω από την Εθνική. Πραγματικά μετανιώνω ειλικρινά και την επομένη φορά που θα κινδυνεύει η ζωή της γυναίκας μου και του παιδιού μου θα προσπαθήσω να το αγνοήσω και να ακολουθήσω την Εθνική.

Ειλικρινά δικός σας,
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Ωραίο, ε? rolleyes.gif
zorba
QUOTE(Nuntius @ Sep 19 2011, 21:42 ) *
Ξέρεις δηλαδή ότι αυτό δεν ισχύει και μπορείς να είσαι σίγουρος περί "φαρσοκωμωδίας"?

Άλλο το τι λέει ο Ζούρος που προφανώς βάζει και τον εγωισμό του στην μέση μιας και ο Σόφο τον παράκουσε και άλλο το πως τοποθετείτε ένας φίλαθλος (αλλά και άνθρωπος) πάνω σε ένα θέμα τέτοιας φύσης.



Μπορώ να φανταστώ την "δήλωση μετανοίας":

Αγαπητέ προπονητά Ζούρο,

λυπάμαι πολύ που σας παράκουσα. Λυπάμαι που έβαλα την υγεία της αγαπημένης μου και του παιδιού μου πάνω από την Εθνική. Πραγματικά μετανιώνω ειλικρινά και την επομένη φορά που θα κινδυνεύει η ζωή της γυναίκας μου και του παιδιού μου θα προσπαθήσω να το αγνοήσω και να ακολουθήσω την Εθνική.

Ειλικρινά δικός σας,
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Ωραίο, ε? rolleyes.gif


Ας βγει να μιλήσει και πάω πάσο αλλά τώρα ξέρεις είναι στο Τελ Αβίβ και μπορεί να μη διαβάζει εφημερίδες και μπάσκετφόρουμ...
Nuntius
QUOTE (zorba @ Sep 20 2011, 08:28 ) *
Ας βγει να μιλήσει και πάω πάσο αλλά τώρα ξέρεις είναι στο Τελ Αβίβ και μπορεί να μη διαβάζει εφημερίδες και μπάσκετφόρουμ...


Να μιλήσει και να πει τι? Να απολογηθεί για κάτι που θα έκανε κάθε μέλλοντας πατέρας?
zorba
QUOTE(Nuntius @ Sep 20 2011, 06:26 ) *
Να μιλήσει και να πει τι? Να απολογηθεί για κάτι που θα έκανε κάθε μέλλοντας πατέρας?


Ποστάρω για τελευταία φορά σ' αυτό το θέμα κι ελπίζω να μην υπάρξει συνέχεια... και δεν θέλω φυσικά να σε πείσω ότι έχω δίκιο...

Όταν ο Ζούρος δηλώνει πως το επιτελείο του προσπάθησε να τον βοηθήσει και να τον διευκολύνει με κάθε δυνατό τρόπο δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς (εκτός του Σχορτσιανίτη) να το αμφισβητήσει... άρα πρέπει να βγει και να πει ότι ο Ζούρος λέει ψέματα είτε ότι η κατάσταση ήταν τόσο επείγουσα που έπρεπε να λείψει για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τονίζω συγκεκριμένο...
Τώρα ο Σόφο όλη αυτή την περίοδο δεν φαίνεται να έχει κάνει δηλώσεις επί του θέματος, αλλά ενσωματώθηκε κανονικά στην προετοιμασία της Μακάμπι...
Συγνώμη αν εγώ προτιμώ να πιστέψω τον Ζούρο μιας κι είναι ο μόνος που τοποθετήθηκε επί του θέματος κι όχι το τέρας φερεγγυότητας που ακούει στο όνομα Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και τα τελευταία 6-7 χρόνια μας έχει συνηθίσει σε υπεκφυγές και τερτίπια παντός είδους... νισάφι!

Nuntius
QUOTE (zorba @ Sep 20 2011, 14:27 ) *
Όταν ο Ζούρος δηλώνει πως το επιτελείο του προσπάθησε να τον βοηθήσει και να τον διευκολύνει με κάθε δυνατό τρόπο δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς (εκτός του Σχορτσιανίτη) να το αμφισβητήσει... άρα πρέπει να βγει και να πει ότι ο Ζούρος λέει ψέματα είτε ότι η κατάσταση ήταν τόσο επείγουσα που έπρεπε να λείψει για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τονίζω συγκεκριμένο...


Γνωρίζοντας τις καφρίλες της Ελληνικής ομοσπονδίας δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Ζούρος προσπαθούσε να καλύψει κάποια ανοησία της ομοσπονδίας.

QUOTE (zorba @ Sep 20 2011, 14:27 ) *
Τώρα ο Σόφο όλη αυτή την περίοδο δεν φαίνεται να έχει κάνει δηλώσεις επί του θέματος, αλλά ενσωματώθηκε κανονικά στην προετοιμασία της Μακάμπι...


Να βγει και να πει τι? Δεν πιστεύω πως έχει να δώσει λόγο σε κάποιον. Αν όντως συνέβη αυτό που φημολογείται καλά έκανε και έφυγε (ειδικά αν του αρνήθηκαν την άδεια).

Όσον αφορά την προετοιμασία, γιατί να μην ενσωματωθεί? Η προετοιμασία της Μακάμπι είναι στο Ισραήλ. Η γυναίκα του είναι στο Ισραήλ. Αν και το Ευρωμπάσκετ ήταν στο Ισραήλ τότε δεν θα είχε πρόβλημα να πάει ούτε εκεί wink.gif

QUOTE (zorba @ Sep 20 2011, 14:27 ) *
Συγνώμη αν εγώ προτιμώ να πιστέψω τον Ζούρο μιας κι είναι ο μόνος που τοποθετήθηκε επί του θέματος κι όχι το τέρας φερεγγυότητας που ακούει στο όνομα Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και τα τελευταία 6-7 χρόνια μας έχει συνηθίσει σε υπεκφυγές και τερτίπια παντός είδους... νισάφι!


Έχεις δικαίωμα να πιστεύεις όποιον θέλεις. Επειδή όμως ο Ζούρος είναι υποχρεωμένος να δηλώνει ότι θέλει η ομοσπονδία, επέτρεψε μου να μην τον πιστέψω.

Όσον αφορά στα περί υπεκφυγών. Πραγματικά πιστεύεις πως οποιοσδήποτε άνθρωπος θα ανέφερε ένα τόσο προσωπικό περιστατικό για να αποφύγει να παίξει σε ένα τουρνουά? Δεν σου φαίνεται κάπως ακραίο.

Γιατί αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, όχι για μετάνοιες είναι. Για εκτέλεση είναι.

ΥΓ: Κι εγώ θέλω να τελειώσει εδώ το θέμα. Είναι εμφανές πως διαφωνούμε και αναλωνόμαστε στα ίδια πράγματα. Απλά, προσωπικά το βρίσκω τρομερά άδικο όλο αυτό το θέμα με τον Σχορτσιανίτη. Κατ' εμέ συμπεριλαμβάνεται στους τραυματίες μαζί με τον Σπανούλη. Θα ζητούσες τον λόγο από τον Σπανούλη που τραυματίστηκε και τώρα έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού?
tuareg
ειναι θεμα χειρισμου του παικτη και ολοι ξερουμε ποσο ευαισθητος ειναι ο σοφο σε θεματα που ερχονται σε αντιθεση με το ψυχισμο του...κι εδω ισως μπαινουν τα προηγουμενα του Ζουρου με το Σοφο που ειχαν οδηγηση στην εισηγηση του για να μεινει ελευθερος απο τον Αρη.
Απο εκει και περα το ποσο σοβαρο ειναι το θεμας εγκειται πως θα το δει κανεις.
Πχ αρκετες κοπελλες παθαινουν αποκολληση πλακουντα και γεννουν κανονικα (απαιτειται ακινησια και η γυναικα περναει το μεγαλυτερο μερος της εγκυμοσυνης ταβλα στο κρεββατι)...το τι θα της προσφερε πρακτικα ο σοφο (περα απο τη παρουσια του) δε ξερω.
Εδω να πω οτι υπαρχει αθλητης αλλου ομαδικου σπορ (απο τους πρωτοκλασατους ) που ειχε παει σε μεγαλη διοργανωση ενω η γυναικα του ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα,η εθνικη πηγε καλα,αυτος απο τους καλυτερους και κατα τη διαρκεια του τουρνουα η κοπελλα απεβαλε(μαλιστα το επαθε πανηγυριζοντας νικη της εν λογω εθνικης)
βεβαια κανεις δε το εμαθε γιατι οι αμεσα ενδιαφερομενοι δε σκεφτηκαν να το δημοσιοποιησουν ποτε,ουτε σκεφτηκε ποτε ο παικτης να μη παει με την εθνικη,ουτε καν να γυρισει οταν εγινε το περιστατικο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.