Να σας πω και μια ιστοριούλα για τη Μόνικα....Η Μόνικα λοιπόν τελείωσε το σχολείο το καλοκαίρι...Δεν ήταν και η πιο δυνατή μαθήτρια..Ηταν μια φορά λοιπόν στην τάξη και κάνανε Φυσική
Λύνει μια άσκηση ο καθηγητής στο μάθημα και έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου έχει το εξής κλάσμα:
ημ30 προς μ, όπου μ ο συντελεστής τριβής και μ=1/2
Ρωτάει ο καθηγήτης το τμήμα τι θα κάνουν για να προχωρήσουν την ασκηση
Η Μόνικα , που συνήθως δεν πολυσυμμετείχε στο μάθημα,σηκώνει ενθουσιασμένη το χέρι της...Την βλέπει ο καθηγητής,παραξενεύεται που την βλέπει αλλά από τη χαρά του της δίνει το λόγο...
- Τι θα κάνουμε Μόνικα;
- Απλοποίηση λέει ....Τρελένεται από τη χαρά του ο καθηγητής..σκέφτεται..." Πω κατάλαβε οτι μ=1/2 ημ30=1/2 και τα απλοποίησε''
Της δίνει λοιπόν συγχαρητήρια...και μπράβο Μόνικα και είδατε η Μόνικα και πάλι μπράβο..Για δώσε μου και λίγο το τετράδιο Μόνικα.....Και τι είδαν τα ματάκια του
Η Μόνικα είχε απλοποιήσει τα μ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και είχε γράψει η 30/ !!!!!!!
Δυστυχώς αυτή η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή......
Λύνει μια άσκηση ο καθηγητής στο μάθημα και έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου έχει το εξής κλάσμα:
ημ30 προς μ, όπου μ ο συντελεστής τριβής και μ=1/2
Ρωτάει ο καθηγήτης το τμήμα τι θα κάνουν για να προχωρήσουν την ασκηση
Η Μόνικα , που συνήθως δεν πολυσυμμετείχε στο μάθημα,σηκώνει ενθουσιασμένη το χέρι της...Την βλέπει ο καθηγητής,παραξενεύεται που την βλέπει αλλά από τη χαρά του της δίνει το λόγο...
- Τι θα κάνουμε Μόνικα;
- Απλοποίηση λέει ....Τρελένεται από τη χαρά του ο καθηγητής..σκέφτεται..." Πω κατάλαβε οτι μ=1/2 ημ30=1/2 και τα απλοποίησε''
Της δίνει λοιπόν συγχαρητήρια...και μπράβο Μόνικα και είδατε η Μόνικα και πάλι μπράβο..Για δώσε μου και λίγο το τετράδιο Μόνικα.....Και τι είδαν τα ματάκια του
Η Μόνικα είχε απλοποιήσει τα μ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και είχε γράψει η 30/ !!!!!!!
Δυστυχώς αυτή η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή......
Φίλε, δεν ξέρω τι άποψη θα'χεις για μένα μετά από σήμερα αλλά οφείλω να σου πω πως δεν κατάλαβα γρυ από την ιστορία που έγραψες. Αυτά τα ημίτονα, συνημίτονα, κλάσματα, μ, χ, ψ, κλπ. πάντα μου φαίνονταν κινέζικα, παρότι δευτεροδεσμίτης.
Προσωπικά βρήκα πολύ πιο ξεκαρδιστικό/τραγικό το γεγονός ότι το πουλέν του pierce21 δεν ήξερε τι σημαίνει η φράση "ουκ εν τω πολλώ το ευ" και ποιά είναι η Μαντώ Μαυρογένους.
Αλλά μήπως ζητάμε πολλά τελικά; Εδώ η Καγιά είπε σε μια κοπέλα ότι "έχεις ωραίο μειδίασμα" και σε μια άλλη ότι "μου αρέσει η στύση σου σε αυτή τη φωτογραφία".