Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σπορτιγκ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4
Igor
Πριν λιγη ωρα ειχα ποσταρει στο τοπικ των μεταγραφων του ΟΣΦΠ οτι εξεταζουν τον Πατζετ οι ερυθρολευκοι !! w00t.gif w00t.gif
reignman
οπως καταλαβες ο ολυμπιακος πεταει και 3-4 ονοματα να εχουν να ασχολουνται οι ασχετοι και οι ΑΡΔ. αυτο εκανε και με τον αποστολιδη και με τον πατζετ wink.gif
ενω κινηται και κλενει τους πραγματικους του στοχους.
sporting b.c.
http://www.sportingbc.gr


Οι μεταγραφικές κινήσεις απασχολούν Δρόσο, Κορωνιό
Κυριακή, 24 - 06 - 2007

Τρυφερό ...τετ α τετ θα έχουν σήμερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Σπόρτιγκ Δημήτρης Δρόσος, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Κορωνιός και ο γενικός διευθυντής Μάρκος Λαγός. Ο ισχυρός ανήρ του συλλόγου αναμενόταν να επιστρέψει χθες αργά το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα θα έχει ιδιαίτερη συνομιλία με τον Έλληνα τεχνικό αναφορικά με τις προσεχείς μεταγραφικές κινήσεις. Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι του συλλόγου ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές του πολυτιμότερου παίκτη του περασμένου πρωταθλήματος Άρθουρ Λι και του χαρισματικού σέντερ Κώστα Χαρίση, ενώ αναμένεται να παραμείνουν στην ομάδα οι Σιούτης, Λιούις, Κούρτης, Ηλιόπουλος. Αύριο το πρωί ο Κώστας Χαρίσης θ’ «ανεβάσει» ρυθμούς, μια και θα συμμετέχει στις προπονήσεις.
Aristofanis
Ο Χρήστου γιατί δεν έμεινε?
Aristofanis
Δρόσος: Δεν είναι επίσημο site του Σπόρτιγκ το συγκεκριμένο. Έδωσα κάποια χρήματα για να συντηρηθεί, βοηθήσαμε στο κομμάτι του στησίματος, αλλά δεν είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος του σωματείου μας" είπε ο κ. Δρόσος και όταν σημειώσαμε ότι το www.sportingbc.gr γράφει "official site" μάς απάντησε: "Θα απαιτήσω αύριο κιόλας να αφαιρεθεί αυτό από τον τίτλο. Δεν είναι το επίσημο site του συλλόγου". (basketblog.gr)
tsitum
Ατοπημα να φιλοξενουν στην ιστοσελιδα δηλωσεις του Χαριση οπου στις ερωτησεις προς αυτον να τον ρωτανε τί εφταιξε κ δε πηγε 8αδα η Ολυμπιαδα.Που στο κατω ηταν καμμια απογοητευση που δε πηγε στην 8αδα?Επιτυχια για νεοφωτιστη ητανε η 9η θεση.Ερωτηση που προκαλει να πεσει χολη προς την πρωην ομαδα χωρις να υπαρχει λογος.

QUOTE
Δρόσος: Δεν είναι επίσημο site του Σπόρτιγκ το συγκεκριμένο. Έδωσα κάποια χρήματα για να συντηρηθεί, βοηθήσαμε στο κομμάτι του στησίματος, αλλά δεν είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος του σωματείου μας" είπε ο κ. Δρόσος και όταν σημειώσαμε ότι το www.sportingbc.gr γράφει "official site" μάς απάντησε: "Θα απαιτήσω αύριο κιόλας να αφαιρεθεί αυτό από τον τίτλο. Δεν είναι το επίσημο site του συλλόγου".
Δεν ειχε ιδεα δηλαδη οτι αναφεροταν σαν official site?Βαζουν τετοιο δεσμευτικο τιτλο στο σαιτ κ δεν ρωτανε τον προεδρο?Θα προτιμουσα να δηλωσει οτι εγιναν ατυχεις ερωτησεις παρα να κανει αυτη τη δηλωση αγνοιας.
iliaszervos
Εγώ πάντως βλέπω υπερβολικές τις αντιδράσεις. Τι κακό είπε δηλαδή ο Χαρίσης? "οφείλεται σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες". Όσο για για την ερώτηση , θα μπορούσε να μη εχει τεθεί, αλλα γιατι να μην θεωρηθεί καλοπροαίρετη? δηλαδή κάτι σαν "κρίμα που..."

Για τις μεταγραφές άψογα προς το παρόν, λυπήθηκα όμως για Σίμτσακ, ελπίζω να μην είναι τελεσίδικο το διαζύγιο.
Για τη δημοσίευση σχετικά με τον Σιγάλα, πιστεύω οτι θα είχε επισημοποιηθεί τάκα-τάκα αν ήταν αλήθεια.
Aristofanis
QUOTE(iliaszervos @ Jun 26 2007, 05:28 PM) *
Εγώ πάντως βλέπω υπερβολικές τις αντιδράσεις. Τι κακό είπε δηλαδή ο Χαρίσης? "οφείλεται σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες". Όσο για για την ερώτηση , θα μπορούσε να μη εχει τεθεί, αλλα γιατι να μην θεωρηθεί καλοπροαίρετη? δηλαδή κάτι σαν "κρίμα που..."

Για τις μεταγραφές άψογα προς το παρόν, λυπήθηκα όμως για Σίμτσακ, ελπίζω να μην είναι τελεσίδικο το διαζύγιο.
Για τη δημοσίευση σχετικά με τον Σιγάλα, πιστεύω οτι θα είχε επισημοποιηθεί τάκα-τάκα αν ήταν αλήθεια.


O Σιγάλας δήλωσε ότι θέλει να παίξει ακόμα 1 χρόνο μπάσκετ και να τελειώσει την καριέρα του στον Άρη.
Aristofanis
Κοντά στον Αλέξη Κυρίτση το Σπορτιγκ
dimitris 888
ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΣΥΜΤΣΑΚ..Ο ΔΟΥΚΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ..Ο ΣΥΜΤΣΑΚ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡΤΙΓΚ..ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α2 Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ...
man10
QUOTE(dimitris 888 @ Jun 26 2007, 09:14 PM) *
ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΣΥΜΤΣΑΚ..Ο ΔΟΥΚΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ..Ο ΣΥΜΤΣΑΚ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡΤΙΓΚ..ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α2 Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ...

Πραγματι ο Σιμτσακ ηταν ο καλυτερος παικτης της Α2 και ηταν κατα ενα μεγαλο βαθμο ο παικτης κλειδι για την ανοδο! 41.gif
dimitris 888
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΤΣΑΚ...ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΣΥΜΤΣΑΚ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΡΑ......
thrylos7
Καλώς ήρθες στο forum Δημήτρη!

Απέφευγε τα κεφαλαία γράμματα, καθώς στη γλώσσα του Internet σημαίνει ότι φωνάζεις.

Είναι οριστικό του Σύμτσακ; Με τον Κυρίτση τί γίνεται;
dimitris 888
για σιμτσακ δεν ειναι οριστικο αλλα πολυ πιθανο..το παιδι κανει κανονικα διπλες προπονησεις με την ομαδα.ειναι κριμα για 1-2 @@ παραγοντες να κοβουν του παιδιου το βημα για α1..δεθηκε πολυ με την ομαδα κ ειναι σαν τρελος για να μεινει..αλλα περιμενει να δει κ αυτος.κριμα για τον δουκα που του συμπεριφερεται ετσι γτ νομιζα οτι ειναι σωστο σωματειο..αλλα τελικα....οσο για κυριτση περιμενουμε!η πανιωνιο η σπορτιγκ λενε!
iliaszervos
Και δυστυχώς ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος τον Καράμπουλα (ιδια θέση με Σιμτσακ και επισης Σπορτιγκίτης) ... κρίμα και για τους δύο, ας ελπίσουμε για αλλη μια φορά πως δεν είναι τελεσίδικο!


Επίσης διάβασα στο betsmart.gr οτι το "κόλπο γκρόσο" 41.gif του Δρόσου είναι ο Στακ που εχει προσφορά 700000 ευρώ απο Δυναμό... Λές??? http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=52044


-Αυτες οι αναφορές (dimitris 888) περι "Δούκα" σε σχέση με Σιμτσακ τι σημαίνουν?
dimitris 888
η αληθεια δεν ειναι οτι ο συμτσακ ζητησε παραπανω λεφτα..ποτε δεν το κανε αυτο.απλα ο δουκας ζητησε τελευταια στιγμη παραπανω λεφτα και ετσι μαλλον φευγει ο βασιλαρας...κριμα!!!
sporting b.c.
ειμαστε ακομα ΕΔΩ...

Αποκλεισμός απο το κύπελλο Ελλάδας στην 1η αγωνιστική της 1ης φάσης απο το Λαύριο

ΛΑΥΡΙΟ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 74-60

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 40-28, 58-45, 74-60

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαλανδρής - Θεωνάς

ΛΑΥΡΙΟ (Σερελής): Τρικαλιώτης 2, Δασκαλούδης, Ράλλης 3 (1), Τσίρος 2, Κούσουλας 25 (6), Αβιζιώτης, Αγαπητός 14 (2), Δρακάκης 8, Νότης 7 (1), Ψηλέας 16.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νασούφης): Κακαβάς, Δελαπσής, Τσιότρας 2, Φωτίου 14 (2), Χούμας 5, Μουτράν 12, Περράκης 23 (1), Μόρφης 4, Βεκρής.

δεν έχουμε ολόκληρο ρόστερ
μετράμε διαρκείας (€50) για να επιβιώσουμε
29/9 αρχίζουμε παιχνίδια στην Α2
είμαστε ΕΔΩ !
sporting b.c.
πήραμε πιστοποιητικό !

θα είμαστε πάντα εδώ...

Πιστοποιητικά σε τέσσερις ακόμα ομάδες
Δημήτρης Μιχαλακάκος Δημοσίευση : 20/09/2007 19:13 - Τελ. ανανέωση : 20/09/2007 20:09

Πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 σε τέσσερις ακόμα ομάδες χορήγησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο λόγος για τις ΚΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αιγάλεω και Ολυμπιάδα Πατρών. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό έχει χορηγηθεί ως τώρα σε 11 ΚΑΕ της Α1.

Οι τρεις ομάδες που δεν έχουν πάρει στα χέρια τους το έγγραφο είναι ο νεοφώτιστος ΑΓΟΡ, η Ολύμπια Λάρισας και ο ΠΑΟΚ. Ο έλεγχος των φακέλων των τριών συλλόγων θα ολοκληρωθεί στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής που θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα η Ε.Ε.Α. χορήγησε πιστοποιητικά και σε τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος της Α2. Πρόκειται για τον Σπόρτιγκ, την Χαλκίδα, τον Ηλυσιακό αλλά και τον Ηρακλής (Του χορηγήθηκε και η άδεια σύστασης Τμήματος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών).


http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/168555.html
sporting b.c.
Σαββατο 29/9
Ιλισίων 17:30 Ηλυσιακός-Σπόρτιγκ (Ψαριανός, Μαλανδρής)

άντε καλή μας πρεμιέρα smiley.gif
sporting b.c.
http://basketblog.gr

Ηλυσιακός – Σπόρτιγκ 71-78

NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI smiley.gif
reth1
απίστευτο! μπράβο ρε μάγκες!
sporting b.c.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ 71-78

Δεκάλεπτα: 20-14, 42-39, 58-57, 71-78.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δάγλας): Αθανασόπουλος, Κομποδιέτας 10 (2), Γκάιτς 13 (2), Παπανικολάου 6 (1), Καχριμάνοβιτς 13, Αθηναίου, Αθανασούλας 5 (1), Μιχάλογλου , Τσαρουχάς 5 (1), Μπόγρης 10, Παπαδόπουλος, Κουτρούλιας 9.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νασούφης): Κακαβάς 8 (1), Τσιότρας 2, Φωτίου 19 (2), Χούμας 11, Μουτράν 14 (2), Περάκης 9 (1), Μόρφης 15 (2), Μίχας.


basketblog.gr

Την έκπληξη έκανε η ομάδα του Σπόρτιγκ που κατάφερε να πάρει πολύ μεγάλο διπλό μέσα στα Ιλίσια, κόντρα στον Ηλυσιακό με 78-71

sportdog.gr

o Σπόρτιγκ πέτυχε σπυδαία νίκη στα Ιλίσια με 78-71 επί της τοπικής ομάδας και έδειξε τις άγριες διαθέσεις του για φέτος.

sport-fm.gr

Με εντυπωσιακές νίκες των φιλοξενούμενων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ των ανδρών, η οποία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, λόγω των αγώνων του Κυπέλλου το σαββατοκύριακο. Ο σχεδόν διαλυμένος Σπόρτιγκ πήρε μεγάλη νίκη μέσα στου Ζωγράφου επί του ισχυρού Ηλυσιακού με 78-71.

contra.gr

εντυπωσιακός στην τέταρτη περίοδο ο Σπόρτιγκ επικράτησε εκτός έδρας του Ηλυσιακού με 78-71

goalday.gr

Καλή πρεμιέρα για Ηρακλή και Σπόρτιγκ
Ο Σπόρτιγκ πέτυχε την έκπληξη της πρεμιέρας, αφού έφυγε με «διπλό» από τα Ιλίσια (78-71).
iliaszervos
Τα παιδιά ήρθαν απο το πουθενά και με το πάθος και τη δύναμη (που πήραν απο πού?) πήραν μια ηρωική - παληκαρίσια νίκη μέσα στα Ιλίσισ που δίνει ελπίδες ότι δεν είναι μόνο λεφτά ο αθλητισμός. Έστω και στο 2007! Ας υποστηρίξουμε όσοι περισσότεροι γίνεται (παίκτες - προπονητή - διοίκηση) απο κοντά το ηρωικό Σπόρτιγκ, το αξίζει!


QUOTE(reth1 @ Sep 29 2007, 17:33 ) *
απίστευτο! μπράβο ρε μάγκες!

Νάσαι καλά φίλε! Εγώ θα υποστηρίζω Ρέθεμνος στην Α1΄...
(και λόγω καταγωγής μου και λόγω του ότι αντικατέστησε το Σπόρτιγκ που το πρόδωσε ο ανεκδιήγητος πρώην "σωτήρας" του)
sporting b.c.
επιτέλους αδέρφια !

η σελίδα http://www.sportingbc.gr δεν διαχειρίζεται απο τον κομήτη πρώην πρόεδρο....

ναι είναι πλέον ζωντανή !
sporting b.c.
ο Χριστόφορος Χούμας στο SPORT 24

http://www.sport24.gr/html/ent/664/ent.198664.asp

"Είμαστε μια παρέα"

Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2007 14:49



Η οργάνωση για την ομάδα του Σπόρτιγκ ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, χωρίς την οικονομική άνεση που υπήρχε πέρσι, λόγω της αποχώρησης του Δημήτρη Δρόσου. Αντίθετα το πρωτάθλημα άρχισε με τον καλύτερο τρόπο.

Οι "κυανέρυθροι" πέρασαν νικηφόρα από το κλειστό των Ιλισίων κερδίζοντας τον Ηλυσιακό με 78-71, παρότι το ρόστερ τους διαθέτει οχτώ παίκτες εκ των οποίων το Σάββατο αγωνίστηκαν οι επτά. Aυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαψεύσουν όλους όσοι τους είχαν για... σάκο του μποξ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι Πατησιώτες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είχαν παίξει μόλις δύο φιλικά, στα οποία η εικόνα που είχαν δείξει δεν ήταν και τόσο καλή...

Ένας από τους κορυφαίους για τον Σπόρτιγκ ο Χριστόφορος Χούμας μιλώντας στο SPORT 24 σχολίασε τόσο το ξεκίνημα, όσο και τη δύσκολη συνέχεια για την ομάδα του. "Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα όλοι έλεγαν με σιγουριά ότι είμαστε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Εμείς δεν λέμε μεγάλα λόγια, αλλά είμαστε μία παρέα από νέα παιδιά που μας αρέσει να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και έχουμε φιλοδοξίες για διακρίσεις". Όσο για τους στόχους από 'δω και πέρα ο 22χρονος γκαρντ τόνισε: "Η ομάδα δεν μπορεί να βάλει στόχους για το μέλλον. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε.

To σίγουρο είναι ότι θα πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τέλος. Είναι μειονέκτημα για εμάς το γεγονός ότι είμαστε λίγοι και δεν ξέρουμε πως θα μας βγει στη συνέχεια. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε όσο παιρνούν τα παιχνίδια και το πρώτο δείγμα που είχαμε ήταν θετικό..."

Σημαντικό ρόλο πάντως έχει παίξει και ο τεχνικός του Σπόρτιγκ Δημήτρης Νασούφης ο οποίος έχει γίνει μέλος της παρέας που αγωνίζεται και οι παίκτες χαίρονται να παίζουν και για εκείνον.
tasos
Ευχομαι στην μεγαλη ομαδα της γειτονιας μου καλη επιτυχια στο δυσκολο αγωνα που εχει να δωσει! Η θεση του Σπορτιγκ δεν ειναι στην Α2 και αυτο το ξερουνε ολοι !Ευχομαι επισης να βρει το συντομοτερα δυνατον διεξοδο στα σοβαρα προβληματα που αντιμετωπιζει!
sporting b.c.
Σήμερα το πρώτο παιχνίδι φέτος στα Πατήσια
θα είμαστε όλοι 17:30 ΕΚΕΙ

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...6646&Itemid=116

Με την διεξαγωγή οκτώ αγώνων πραγματοποιείται η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (17:30)

Σπόρτιγκ - Ξάνθη
Ώρα διεξαγωγής: 17:30, Διαιτητές: Μαχαιριανάκης - Πουρσανίδης Κ.
Παρά το γεγονός ότι ο Σπόρτιγκ διαθέτει μόλις 8 παίκτες, είναι μια δυνατή ομάδα που μπορεί να κάνει το "δύο στα δύο", αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ο λόγος για την ομάδα της Ξάνθης που έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
sporting b.c.
εχουμε ψυχη !

AO SPORTING XANTHI
82 71
73% 11 / 15 <1> 13 / 17 76%
43% 19 / 44 <2> 11 / 24 45%
33% 11 / 33 <3> 12 / 32 37%
6/9 FAST BREAKS 2/7
18 FOULS 17
39 REBOUNDS 41
10 ASSISTS 11
12 TURNOVERS 23
11 STEALS 4
1 BLOCKS 1

Σπόρτιγκ – Ξάνθη 82-71
Διαιτητές: Μαχαιριανάκης - Πουρσανίδης Κ.
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 30-24, 53-48, 82-71.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νασούφης): Κακαβάς 5, Τσιότρας 2, Φωτίου 30 (8), Χούμας 7, Μουτράν 17, Περάκης 8, Μόρφης 13 (3).
ΞΑΝΘΗ (Ζαφειρούδης): Κεφαλάς, Στεφανίδης 7 (1), Νικολούδης 21 (6), Κουτσογιάννης, Μουλάκης 15 (3), Φρουσκλιάς 1, Βοϊβατόπουλος, Σκάρα 6 (1), Σεφερίδης 5 (1), Λούπος 16.
iliaszervos
Δεν έχασε στα ίσια το Σπόρτιγκ απο το Περιστέρι!
Δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν δεν έκανε παγκόσμιο ρεκόρ τεχνικών ποινών σε λίγα δευτερόλεπτα ο ανεκδιήγητος διαιτητής! (3 στον Μόρφη και μια στον πάγκο) για το ίδιο "παράπτωμα"...
Ούτως ή άλλως το Σπόρτιγκ ερχόταν - παρά τα αντίθετα προγνωστικά απο 2/2 νίκες και το Περιστέρι απο 2/2 ήττες, με δεκαπλάσιο μπάτζετ και στην έδρα του... δεν επέτρεψαν στον Σπόρτιγκ να διεκδικήσει την τρίτη έκπληξη. Ντροπή!
DimBog
Επισης ο Χουμας ειναι τραυματιας με πελματια απονευρωση.
Ποσο θα μεινει εκτος δεν το γνωριζουμε ακομη.
sporting b.c.
5η αγωνιστικη
2 νίκες 3 ήττες
απο http://www.galanissportsdata.com

AGE HALKIDAS AO SPORTING
87 75
66% 12 / 18 <1> 14 / 19 73%
58% 21 / 36 <2> 17 / 35 48%
35% 11 / 31 <3> 9 / 17 52%
7/8 FAST BREAKS 5/6
22 FOULS 18
31 REBOUNDS 30
15 ASSISTS 15
11 TURNOVERS 20
11 STEALS 6
3 BLOCKS 0
sporting b.c.
6η αγωνιστικη
2 νικες 4 ηττες
συννεφα πολλα πανω απο την ομαδα...

AO SPORTING I.C.B.S.
68 90
73% 17 / 23 <1> 13 / 19 68%
45% 15 / 33 <2> 22 / 32 68%
43% 7 / 16 <3> 11 / 23 47%
2/6 FAST BREAKS 5/5
19 FOULS 27
24 REBOUNDS 25
9 ASSISTS 23
13 TURNOVERS 12
6 STEALS 6
2 BLOCKS 0


Σπόρτιγκ - ICBS 68-90
Διαιτητές: Ταβουλαρέας - Κατραχούρας.
Τα δεκάλεπτα: 22-23, 39-42, 51-62, 68-90.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νασούφης): Κακκαβάς 12 (3), Ντολαπτσής, Τσιότρας 4, Φωτίου 17 (2), Μουτράν 10, Χούμας 2, Περράκης 9 (1), Μόρφης 14.
ICBS (Τσοτσουμάνος): Κάντιτς 11 (3), Μπάρδας 16 (4), Κούνας 6 (1), Βιδάλης 4, Μασλαρινός, Ζάρας 11 (2), Γιοβάνοβιτς 11, Αναγνωστόπουλος 17, Νησιώτης 9, Τσέλιος 5, Ευαγγελινός.
sporting b.c.
η κατρακυλα δεν σταματαει... ε ναι δεν περιμεναμε νικη στη Λαμια... τα πραγματα ομως δεν θυμιζουν τιποτα απο το ξεκινημα με 2 στα 2...
σε 7 αγωνες εχουμε 2 νικες 5 ηττες

IONIKOS LAMIAS AO SPORTING
81 67
83% 10 / 12 <1> 20 / 31 64%
68% 22 / 32 <2> 16 / 35 45%
34% 9 / 26 <3> 5 / 20 25%
2/4 FAST BREAKS 5/8
25 FOULS 16
33 REBOUNDS 31
20 ASSISTS 13
12 TURNOVERS 9
5 STEALS 6
0 BLOCKS 0

ionikoslamias.gr
Ο Ιωνικός Λαμίας επικράτησε με 81-67 του Σπόρτιγκ δίχως να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία. Η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 28-12. Από εκεί διατήρησε μια διαφορά ασφαλείας από τους φιλοξενούμενους, αλλά στο τέλος χαλάρωσε υπερβολικά και αυτό είναι κάτι που θα συζητήσει ο Μπάνε Πρέλιεβιτς με τους παίκτες του στην επόμενη προπόνηση. Μάλιστα, στα τελευταία εφτά λεπτά του αγώνα το 81-57 μετατράπηκε στο τελικό 81-67! Για τον Ιωνικό δεν αγωνίστηκαν ο Σάββας Καμπερίδης που ταλαιπωρείται από μια θλάση στον δικέφαλο και ο Γιάννης Κουτκιάς που έχει ίωση και παραμένει κλινήρης.

Η διοίκηση του Ιωνικού Λαμίας ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση του, παρά το εργάσιμο της ημέρας και την ώρα διεξαγωγής του σημερινού παιχνιδιού.
Διαιτητές: Παναγιώτου, Νικολούλης
Δεκάλεπτα: 28-18, 44-37, 73-51, 81-67
Ιωνικός Λ. (Πρέλιεβιτς): Κουτσογιάννης, Σοφογιάννης Μ. 5 (1), Σπανός 16 (3), Χρήστου 22 (1), Κουρής, Τζακόπουλος, Κέκελης 11 (3), Γιαννουζάκος 9 (1), Τσόπης, Πασχάλης 16, Βεσκούκης 2.
Σπόρτιγκ (Νασούφης): Κακαβάς 6, Ντολαπτσης 2, Τσιότρας, Φωτίου 19 (1), Χούμας 7 (1), Μουτράν 7, Περάκης 19 (2), Μόρφης 7 (1), Μίχας.
iliaszervos
Πιστεύω δεν θα κινδυνεύσει τελικά ο Σπόρτιγκ... τουλάχιστον 8 νίκες προβλέπω που ειναι υπεραρκετές!

εχει τώρα 2 νίκες
Φάληρο,Πάτρα,Ηλυσιακό εντός =3 νικες
συν μία τουλάχιστον απο Πανερυθραικος,Μεντ εντός = 1 νίκη
συν μια τουλάχιστον εκπληξη εκτός και μια εντός = 2 νικες
aionio talento
QUOTE(iliaszervos @ Nov 16 2007, 14:31 ) *
Πιστεύω δεν θα κινδυνεύσει τελικά ο Σπόρτιγκ... τουλάχιστον 8 νίκες προβλέπω που ειναι υπεραρκετές!

εχει τώρα 2 νίκες
Φάληρο,Πάτρα,Ηλυσιακό εντός =3 νικες
συν μία τουλάχιστον απο Πανερυθραικος,Μεντ εντός = 1 νίκη
συν μια τουλάχιστον εκπληξη εκτός και μια εντός = 2 νικες



σε πρωταθλημα 16 ομαδων με 30 αγωνιστικες 8 νικες δεν φτανουν ουτε για ΖΗΤΩ !
iliaszervos
Αν έχεις δίκιο, κλάψε μας... πάντως θα ψάξω με πόσες σώθηκε ο τελευταίος πέρσυ.
sporting b.c.
σημερα για το θαύμα στο Παγκράτι...
μετα απο 8 αγωνες

Βαθμολογία
Θ. ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΒΑΘ. ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΝΤΟΙ
N. Η. N. Η. N. Η.
1 Τρίκαλα 8 14 6 2 3 0 3 2 539 - 502
2 Πανόραμα 8 14 6 2 3 1 3 1 528 - 486
3 Δάφνη 8 13 5 3 4 0 1 3 569 - 548
4 ΜΕΝΤ 8 13 5 3 4 1 1 2 591 - 537
5 Ιωνικός Λαμίας 8 13 5 3 2 1 3 2 574 - 574
6 Παγκράτι 8 13 5 3 3 1 2 2 539 - 522
7 Περιστέρι 8 12 4 4 3 1 1 3 608 - 560
8 ICBS 8 12 4 4 2 1 2 3 571 - 545
9 Χαλκίδα 8 12 4 4 3 1 1 3 586 - 575
10 Ηρακλής 8 12 4 4 2 2 2 2 579 - 567
11 Πανερυθραϊκός 8 12 4 4 3 1 1 3 553 - 561
12 Ξάνθη 8 12 4 4 3 1 1 3 581 - 634
13 Παλαιό Φάληρο 8 11 3 5 3 2 0 3 505 - 539
14 Σπόρτιγκ 8 10 2 6 1 3 1 3 567 - 650
15 Ηλυσιακός 8 10 2 6 2 3 0 3 590 - 601
16 Απόλλων Πατρών 8 9 1 7 1 3 0 4 471 - 550
sporting b.c.
QUOTE(iliaszervos @ Nov 16 2007, 14:55 ) *
Αν έχεις δίκιο, κλάψε μας... πάντως θα ψάξω με πόσες σώθηκε ο τελευταίος πέρσυ.


απο τον Γαλάνη η καταταξη 2006 - 07

1 AO SPORTING 54 (30) 24- 6
2 KOLOSSOS RHODES 50 (30) 20-10
3 AGO RETHYMNOU 49 (30) 19-11
4 MENT 46 (30) 16-14
5 AGE HALKIDAS 46 (30) 16-14
6 IRAKLIS 45 (30) 15-15
7 I.C.B.S. 45 (30) 15-15
8 AS TRIKALA 45 (30) 15-15
9 XANTHI 44 (30) 14-16
10 IONIKOS LAMIAS 44 (30) 14-16
11 DAFNI 44 (30) 14-16
12 AO P. FALIROU 43 (30) 13-17
13 ILISIAKOS 43 (30) 13-17
14 ASE DOUKA 43 (30) 13-17
15 KAO DRAMAS 40 (30) 10-20
16 AONS MILON 39 (30) 9-21


το πιασες το υπονοούμενο ετσι ;
iliaszervos
QUOTE(sporting b.c. @ Nov 24 2007, 20:22 ) *
το πιασες το υπονοούμενο ετσι ;


Σαφές το υπονοούμενο...

οπότε είτε ψάχνουμε για 5 νίκες ακόμα (αν γίνουν οι 6 που προανέφερα)

... ή ελπίζουμε η τελευταία τετράδα να αποσπαστεί απο τους υπόλοιπους και να αρκέσουν λιγότερες νίκες απο πέρσυ...

Πρέπει όμως να δείξουμε και στο γήπεδο - τουλάχιστον απέναντι στους άλλους 3 συνυποψήφιους - ότι αξίζουμε να μείνουμε...

έστω και με 7 παίκτες αλλά με βαριά φανέλα http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...=0&#entry125929 έχουμε ελπίδες!
ας όψεται ο υποκριτής επιχειρηματίας που είχε το θράσος να δηλώσει (μετά το "πούλημα" του Σπόρτιγκ) ότι στο μπάσκετ είναι... Σπορτιγκ.
sporting b.c.
παιδια πλεον ολα τα παιχνιδια ειναι τελικοί !

η αντεπιθεση αρχίζει το Σάββατο 08/12 Σπόρτιγκ - Ηρακλής

για να ανατραπει η σημερινη εικονα της βαθμολογιας

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΒΑΘ. ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΝΤΟΙ

1 Πανόραμα 10 17 7 3 4 1 3 2 683 - 630
2 Δάφνη 10 17 7 3 5 0 2 3 701 - 674
3 Παγκράτι 10 17 7 3 4 1 3 2 693 - 670
4 Τρίκαλα 10 17 7 3 4 0 3 3 668 - 638
5 ΜΕΝΤ 10 16 6 4 5 1 1 3 738 - 681
6 Ιωνικός Λαμίας 10 16 6 4 3 1 3 3 713 - 705
7 Περιστέρι 10 16 6 4 4 1 2 3 763 - 685
8 ICBS 10 15 5 5 2 2 3 3 696 - 670
9 Ηρακλής 10 15 5 5 3 2 2 3 720 - 709
10 Πανερυθραϊκός 10 15 5 5 3 2 2 3 690 - 695
11 Ξάνθη 10 15 5 5 4 2 1 3 752 - 802
12 Χαλκίδα 10 14 4 6 3 2 1 4 725 - 737
13 Παλαιό Φάληρο 10 14 4 6 4 2 0 4 633 - 685
14 Απόλλων Πατρών 10 12 2 8 2 3 0 5 628 - 704
15 Σπόρτιγκ 10 12 2 8 1 3 1 5 723 - 818
16 Ηλυσιακός 10 12 2 8 2 4 0 4 753 - 776
Johnny
μαγκες sorry που θα σας το πω αλλα to σπορτινγκ θα πεσει...ευχομαι να βρει παλι το κουραγιο αυτη η ιστορικη ομαδα οπως εκανε πριν μερικα χρονια και να ανακαμψει....
iliaszervos
QUOTE(Johnny @ Dec 7 2007, 00:33 ) *
μαγκες sorry που θα σας το πω αλλα to σπορτινγκ θα πεσει...ευχομαι να βρει παλι το κουραγιο αυτη η ιστορικη ομαδα οπως εκανε πριν μερικα χρονια και να ανακαμψει....


Δεν είναι σίγουρο...
Λάβε υπόψιν οτι εως τη 10η αγ/κη Φάληρο Ξάνθη και Ηλυσιακός είχαν 6 ΕΝΤΟΣ αγώνες και μάλιστα με ομάδες που είναι υποψήφιες να πέσουν ενώ εμείς 4 ΕΝΤΟΣ καμία με υποψήφια... Τώρα μέχρι την 16η αγ/κή έχουμε 4 αγώνες στην εδρα μας εκ των οποίων 3 με υποψήφιες... και οι εκτός μας παλεύονται! Μην εκπλαγείς αν παρόλλο το σκορποχώρι που άφησε πίσω του ο... επιχειρηματίας που μας πούλησε στεγνά και σαν σύνέπεια έπρεπε να βάλουμε αγγελία μέχρι και για καθαρίστρια το καλοκαίρι, με την έμπνευση της φανέλας το Σπορτιγκάκι θα επιπλεύσει και του χρόνου θάχουμε πάνω σε κάτι να χτίσουμε.

Ελα το Σάββατο 5,30 στο Σπόρτιγκ, υποψιάζομαι οτι δεν θα χάσεις...
Johnny
QUOTE(iliaszervos @ Dec 7 2007, 14:08 ) *
Δεν είναι σίγουρο...
Λάβε υπόψιν οτι εως τη 10η αγ/κη Φάληρο Ξάνθη και Ηλυσιακός είχαν 6 ΕΝΤΟΣ αγώνες και μάλιστα με ομάδες που είναι υποψήφιες να πέσουν ενώ εμείς 4 ΕΝΤΟΣ καμία με υποψήφια... Τώρα μέχρι την 16η αγ/κή έχουμε 4 αγώνες στην εδρα μας εκ των οποίων 3 με υποψήφιες... και οι εκτός μας παλεύονται! Μην εκπλαγείς αν παρόλλο το σκορποχώρι που άφησε πίσω του ο... επιχειρηματίας που μας πούλησε στεγνά και σαν σύνέπεια έπρεπε να βάλουμε αγγελία μέχρι και για καθαρίστρια το καλοκαίρι, με την έμπνευση της φανέλας το Σπορτιγκάκι θα επιπλεύσει και του χρόνου θάχουμε πάνω σε κάτι να χτίσουμε.

Ελα το Σάββατο 5,30 στο Σπόρτιγκ, υποψιάζομαι οτι δεν θα χάσεις...

αν μπορεσω θα ερθω....εχω ερθει σε παρα πολλα ματς του σπορτινγκ οχι μονο περυσι αλλα εδω και πολλα χρονια οταν ειχε παιχτη τον χουγκαζ και ηταν στη β εθνικη,με προπονητη λυκογιαννη και παιχτες λιακοπουλο,γκοτζο,κλημη,καραμπουλα....ευχομ
ι αυτη η ιστορικη ομαδα που για μενα πρεπει να ειναι α1 να βρει ξανα το δρομο της και να επιστρεψει στην α1 γιατι τα πατησια ειναι μια περιοχη με μπασκετικους φιλαθλους που αγαπανε την σπορτινγκαρα...καλη συνεχεια αν και κατα την αποψη μου πολυ δυσκολα θα σωσει φετος την παρτιδα ο σπορτινγκ..καλη συνεχεια
iliaszervos
QUOTE(Johnny @ Dec 7 2007, 14:30 ) *
αν μπορεσω θα ερθω....εχω ερθει σε παρα πολλα ματς του σπορτινγκ οχι μονο περυσι αλλα εδω και πολλα χρονια οταν ειχε παιχτη τον χουγκαζ και ηταν στη β εθνικη,με προπονητη λυκογιαννη και παιχτες λιακοπουλο,γκοτζο,κλημη,καραμπουλα....ευχομ
ι αυτη η ιστορικη ομαδα που για μενα πρεπει να ειναι α1 να βρει ξανα το δρομο της και να επιστρεψει στην α1 γιατι τα πατησια ειναι μια περιοχη με μπασκετικους φιλαθλους που αγαπανε την σπορτινγκαρα...καλη συνεχεια αν και κατα την αποψη μου πολυ δυσκολα θα σωσει φετος την παρτιδα ο σπορτινγκ..καλη συνεχεια


Τι μου λές? Ας ελπίσουμε οτι ο Λύκος θάναι πάλι μαζί μας του χρόνου, αν τα καταφέρουμε βέβαια φέτος! Για το απο πότε είμαι εγω στο Σπορτιγκ μπορεις να το καταλάβεις απο το "αγαπημένος παίκτης" της ταυτότητας...

Καλή τύχη και στη Παλατιανή και.. τον ΟΦΗΗ που επίσης ζορίζονται! bball.gif
Johnny
QUOTE(iliaszervos @ Dec 7 2007, 14:40 ) *
Τι μου λές? Ας ελπίσουμε οτι ο Λύκος θάναι πάλι μαζί μας του χρόνου, αν τα καταφέρουμε βέβαια φέτος! Για το απο πότε είμαι εγω στο Σπορτιγκ μπορεις να το καταλάβεις απο το "αγαπημένος παίκτης" της ταυτότητας...

Καλή τύχη και στη Παλατιανή και.. τον ΟΦΗΗ που επίσης ζορίζονται! bball.gif

αν και η συμπεριφορα του Λυκογιαννη στους παιχτες του δεν μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο(μιλαει πολυ ασχημα) ωστοσο παραδεχομαι οτι ειναι παρα πολυ καλος προπονητης και οτι οποια ομαδα εχει coacharei εχει παιξει πολυ καλο μπασκετ και δειχνει οτι το γνωριζει πολυ καλα το αθλημα...η σπορτινγκαρα μου αρεσε παρα πολυ την χρονια που ανεβηκε απο την Β Εθνικη στην Α2.πραγματικα εκεινη την χρονια δεν ειχα χασει ματς και ειχα ευχαριστηθει να βλεπω μπασκετ στα πατησια και ειχα ερθει και στο τελευταιο εκτος μεσα στον Αλιμο...θυμαμαι και το συνθημα στο τελος....σιωκο σιωκο σε γ.....στο μ.....!!!
sporting b.c.
http://www.sportingbc.gr


QUOTE
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 79-85 παρ.

Για άλλη μια φορά πάλεψε η ομάδα μας αλλά δεν τα κατάφερε. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω ακόμα και με 13 πόντους, αγωνίστηκε με πάθος και ψυχή και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 3 πρίν δεχθεί το τρίποντο της ισοφάρισης 7 δεύτερα πριν το τέλος.

Απαράδεκτη η διατησία των Σταματόπουλου και Ξενικάκη που υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη η πλειοψηφία των οποίων ήταν εναντίον του Σπόρτιγκ

Περισσότερα σε λίγο
B.I.L
QUOTE(sporting b.c. @ Dec 8 2007, 12:05 ) *

Ελεος πια με αυτη τη διατησια!Ποτε θα σοβαρευτουν:
theov
Ναι η διαιτησία μας έφταιξε τώρα...

Απαιδεύτου έργον, το τοις άλλοις εγκαλείν όταν αυτός πράττειν κακώς... (που έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι)
sporting b.c.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΡΡΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.