QUOTE(j-kidd13 @ Nov 9 2018, 15:09 )
Εχασε απο το μεγαθηριο εκτος εδρας για ενα χαμενο ριμπαουντ στο τελος,χωρις να ειναι καλος?Δηλαδη αν ηταν και καλος θα περναγε αερας με διψηφια??
Μια χαρά τα λέει ο Γιώργαρος
Ο Ολυμπιακός ήταν μέτριος (εως και κακός) στη Μόσχα και έχασε απο μια επίσης μέτρια (ως κακή) ΤΣΣΚΑ (εκτός του τρομερού Κλάιμπερν και του μούσια που τα έβαζε απο το σπίτι του, οι υπόλοιποι κολυμπούσαν σε ρηχά νερά και ο Ντε Κολό ηταν εκτός εξίσωσης).
Δε ξέρω αν ηταν παράσημο το οτι έχασε με μολις 4 ποντους.
Σε τέτοιες βραδιές του αντιπάλου, πρέπει να τον δαγκώνεις και να φεύγεις με το διπλό.
That's what winners do!
Επίσης, πριν την ΤΣΣΚΑ ειχε κερδίσει τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, και πάλι χωρίς να κάνει καποιο ιδιαίτερα καλό παιχνίδι
Πριν απο αυτό ηταν το φιάσκο με την Μιλάνο .......
Οι πραγματικά καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακου μας πάνε πισω στις 17/10 (3 βδομάδες πριν δηλαδη)
Αρα δεν προκυπτει απο πουθενά οτι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολυ καλή κατάσταση
Ισως ο Παναθηναϊκός να δειχνει σε λιγο πιο εύθραυστη κατάσταση, έχει κάνει καποιες ηττες που δεν ήθελε - ή που ο κόσμος του δεν περίμενε- όπως επίσης δεν έχει δειξει ακόμα ιδιαίτερα δεμένος. Του λείπει επίσης η πολυ καλή βραδιά, απέναντι σε δυνατό αντίπαλο.
Αυτό ισως ειναι που χωρίζει τις δυο ομάδες αυτή τη στιγμή.
Οτι ο Ολυμπιακός έχει κάνει 1-1,5 καλή βραδιά σε δύσκολο παιχνίδι, ενω ο Παναθηναϊκός οχι, αλλά αυτό δε μου λέει πολλά ακόμα.
Μεγάλο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού, οχι για σήμερα, αλλά για τη συνέχεια της διοργάνωσης, ειναι το οτι συνηθίζει στα μέσα της σεζόν να ανακατεύει τη τράπουλα και να τραβάει γερά χαρτιά.
Αυτά θα τα δουμε εν καιρώ.
Για σήμερα, όπως έγραψα και προ ημερών, το βλέπω ως ξεκάθαρο 50-50, και καθαρά λόγω των ολυμπιακών αισθημάτων μου, πιστεύω οτι η ομάδα μου μπορεί να κερδίσει με MVP τον αγαπημένο μου Τουπάν
(Δε το γράφω τυχαία.. Οποτε ο Τουπάν τα βάζει, ο Ολυμπιακός κερδίζει)