gοlden,ο μπασκετικός κόσμος σε δέχεται πίσω,με χαρά.Άλλωστε δε θα ήταν ποτέ πια ο ίδιος χωρίς εσένα και τις σ...(ουπς,παρα λίγο).Μaκis,well dοne.Με αγωνία περιμένω την αντεπίθεση του Μπεζε. patman,το αγωνιστικό τμήμα της ανδρικής ομάδας βρίσκεται σε άδεια μέχρι αύριο.Με την ελπίδα ότι ο ΟΦΗ θα κάνει ένα ακόμη στραβοπάτημα και τα πέντε τελευταία παιχνίδια είναι ματς της χρονιάς.Μην ανησυχείς,όμως.Μπορεί εμείς να σαχλαμαρίζουμε(sοrry,gοlden)αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.Όσον αφορά τον κόσμο,τι να πω.Ας προσπαθήσουμε,γιατί όντως οι παίκτες χρειάζονται στήριξη.
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟΨΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ.ΕΤΣΙ CHE???.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ JD.
QUOTE(makis @ Mar 6 2008, 01:27 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
βρε συ Μπεζεντακο μυγα CHE-CHE σε δαγκωσε? για τακτοποιησε λιγα τα παιδια
QUOTE(araout @ Mar 6 2008, 06:21 )
βρε συ Μπεζεντακο μυγα CHE-CHE σε δαγκωσε? για τακτοποιησε λιγα τα παιδια
ωραιο το ερωτημα ο ταμιας ειναι επαναστατης CHE ή απλως μύγα CHE-CHE ?
Click to view attachment
QUOTE(golden @ Mar 6 2008, 07:35 )
ωραιο το ερωτημα ο ταμιας ειναι επαναστατης CHE ή απλως μύγα CHE-CHE ?
Click to view attachmentΑυτό μάλιστα,ήταν καλό.Ο gοlden λοιπόν επανήλθε δριμύτερος.Ο "ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΣ" που είναι,ρε παιδιά?Σαν τους έφηβους,επαναφέρω τον ένα και χάνω τον άλλο!
pap.man
Mar 6 2008, 13:58
ΔΙΑΚΑΙΟΝΟΜΑΙ
βλεπω μαγκες οτι σιγα σιγα ολοι ερχεστε στα λογια μου-ολοι θελουμε ΟΜΑΔΑ με ΝΤΟΠΙΟΥΣ
Βαγγελη τζαμπα μαγκες ειναι αυτοι που σε κοροιδευουνε και οχι αυτοι που λενε λογια σταρατα
petalouda
Mar 6 2008, 14:25
Μπορεί να σταθεί μια ομάδα Γ΄εθνική μόνο από ντόπιους?????????????
Μην τρελαθούμε κιόλας.........
Εντάξει συμφωνώ να υπάρχουν και ντόπιοι αλλά όχι μόνο.
Αυτό που κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει είναι ότι δεν υπάρχουν ντόπιοι παίκτες ούτε για να συμπληρώσουν δωδεκάδα και να κατέβουν τοπικό(δεν το συζητάμε για να παίζουν Γ' με αξιώσεις παραμονής).Το να βγάλουμε παιδιά που να μπορούν να σταθούν αύριο-μεθαύριο προυποθέτει να κρατήσουμε μια αλυσίδα καταστάσεων επί χρόνια(π.χ.προπονητές που θα παίρνουν μια γενιά μικρών και θα την πηγαίνουν μεχρι τέλους οι ίδιοι,όπως πάει να γίνει με την κα ΓΙΑΛΟΥΣΗ από πέρσι)και ταυτόχρονα να κρατάμε το ενδιαφέρον των μικρών και το όνειρο να παίξουν σε υψηλό επίπεδο,φέρνοντας κάποιους παίκτες αξιώσεων και κρατώντας την ομάδα σε εθνική κατηγορία όπως γίνεται τώρα 2 χρόνια.Αυτά μου τα έδειξε η εμπειρία αυτών των 2χρόνων.Και πάνω απ'όλα ,πρέπει να αγαπάμε αυτό που κάνουμε για να μπορούμε να το κάνουμε καλά.Ας αφήσουμε λοιπόν τις κραυγές,και,αν θέλει η πόλη να κρατηθεί αυτό το οικοδόμημα,(που κάποιοι έχουν δώσει και την ψυχή τους για να υπάρχει)και να βλέπει τα παιδιά της στα γήπεδα και όχι αλλού,και μια μέρα να καμαρώσει κάποια από αυτά κάπου ψηλότερα,ας έρθει να βοηθήσει και να χειροκροτήσει και τα παιδιά που δεν γεννήθηκαν εδώ,αλλά φορούν την φανέλλα με το όνομα της πόλης και την τιμούν και αυτή και τα λεφτά που παίρνουν.Θετική σκέψη,λοιπόν και ότι βοήθεια μπορεί ο καθένας γιατί συνήθως όταν χάσουμε κάτι τότε εκτιμάμε την αξία του.Αλλά τις περισσότερες φορές είναι αργά...
pap.man
Mar 6 2008, 17:32
QUOTE(petalouda @ Mar 6 2008, 14:25 )
Μπορεί να σταθεί μια ομάδα Γ΄εθνική μόνο από ντόπιους?????????????
Μην τρελαθούμε κιόλας.........
Εντάξει συμφωνώ να υπάρχουν και ντόπιοι αλλά όχι μόνο.
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΕΙΠΑ ΘΕΛΟΟΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ + 3-4 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 2-3 ΜΙΚΡΟΥΣ
Άλλη μια επιτυχία της στήλης.Ανακάλυψα που εξαφανίστηκε ο "Μπεζεντάκος".Το καημένο το παιδί καθάριζε το εξοχικό του για να δεχτεί την Κ.Δευτέρα κάτι ρεμπεσκέδες σαν και μένα.Και όχι μόνο αυτό.Αυτή τη στιγμή βλέπει στην Τ.V. συνταγές για να πάρει ιδέες τι θα μας μαγειρέψει.Μετά από αυτό,υπόσχομαι να μην ξαναγράψω τίποτα εναντίον του(για την επόμενη 1ώρα...)
Pelargos06
Mar 6 2008, 17:42
QUOTE(CHE @ Mar 6 2008, 16:50 )
Αυτό που κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει είναι ότι δεν υπάρχουν ντόπιοι παίκτες ούτε για να συμπληρώσουν δωδεκάδα και να κατέβουν τοπικό(δεν το συζητάμε για να παίζουν Γ' με αξιώσεις παραμονής).Το να βγάλουμε παιδιά που να μπορούν να σταθούν αύριο-μεθαύριο προυποθέτει να κρατήσουμε μια αλυσίδα καταστάσεων επί χρόνια(π.χ.προπονητές που θα παίρνουν μια γενιά μικρών και θα την πηγαίνουν μεχρι τέλους οι ίδιοι,όπως πάει να γίνει με την κα ΓΙΑΛΟΥΣΗ από πέρσι)και ταυτόχρονα να κρατάμε το ενδιαφέρον των μικρών και το όνειρο να παίξουν σε υψηλό επίπεδο,φέρνοντας κάποιους παίκτες αξιώσεων και κρατώντας την ομάδα σε εθνική κατηγορία όπως γίνεται τώρα 2 χρόνια.Αυτά μου τα έδειξε η εμπειρία αυτών των 2χρόνων.Και πάνω απ'όλα ,πρέπει να αγαπάμε αυτό που κάνουμε για να μπορούμε να το κάνουμε καλά.Ας αφήσουμε λοιπόν τις κραυγές,και,αν θέλει η πόλη να κρατηθεί αυτό το οικοδόμημα,(που κάποιοι έχουν δώσει και την ψυχή τους για να υπάρχει)και να βλέπει τα παιδιά της στα γήπεδα και όχι αλλού,και μια μέρα να καμαρώσει κάποια από αυτά κάπου ψηλότερα,ας έρθει να βοηθήσει και να χειροκροτήσει και τα παιδιά που δεν γεννήθηκαν εδώ,αλλά φορούν την φανέλλα με το όνομα της πόλης και την τιμούν και αυτή και τα λεφτά που παίρνουν.Θετική σκέψη,λοιπόν και ότι βοήθεια μπορεί ο καθένας γιατί συνήθως όταν χάσουμε κάτι τότε εκτιμάμε την αξία του.Αλλά τις περισσότερες φορές είναι αργά...
οσο και να μην θελουν καποιοι αυτος ειναι μονοδρομος ,συμφωνω με τον CHE απολυτα....
QUOTE(pap.man @ Mar 6 2008, 17:32 )
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΕΙΠΑ ΘΕΛΟΟΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ + 3-4 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 2-3 ΜΙΚΡΟΥΣ
Ή βελτιώνεσαι ή εμείς δεν σε είχαμε καταλάβει.Έτσι μπραβο.Δημιουργική κριτική!Αλλά πάντα βασισμένη στη ρεαλιστική πραγματικότητα.Σε περιμένω στο γήπεδο.
QUOTE(CHE @ Mar 6 2008, 17:50 )
Ή βελτιώνεσαι ή εμείς δεν σε είχαμε καταλάβει.Έτσι μπραβο.Δημιουργική κριτική!Αλλά πάντα βασισμένη στη ρεαλιστική πραγματικότητα.Σε περιμένω στο γήπεδο.
εγω απαιτω και μονο ντοπιους φιλαθλους μαζι με εισητηριο να ζηταμε και διαβατηριο
Καραμανωλακης , Πετρουλιδης, Ροβυθακης, Μαυροκουκουλακης, Ανδροβιτσανεας, Χατζηιωαννιδης, Στρατακης, Κορνιωτακης , Τζωρτζακης ψηλος και ο αδερφος του ο Αλεξης ,Ματζαρακης , Δρακος μας κανουνε δωδεκα παικτες. Μου φαινεται οτι καλιστα θα μπορουσατε φιλτατοι της διοικησης να καταφερετε να παιξουνε τουλαχιστον οι μισοι την επομενη χρονια.
Φίλε,dred.Τζάμπα γράφω,μου φαίνεται.Βρες με,να σου πω τι έγινε σε κάθε περίπτωση χωριστά,όχι τίποτα άλλο,να μη δημιουργούμε εντυπώσεις άδικα.
QUOTE(dred @ Mar 6 2008, 22:07 )
Καραμανωλακης , Πετρουλιδης, Ροβυθακης, Μαυροκουκουλακης, Ανδροβιτσανεας, Χατζηιωαννιδης, Στρατακης, Κορνιωτακης , Τζωρτζακης ψηλος και ο αδερφος του ο Αλεξης ,Ματζαρακης , Δρακος μας κανουνε δωδεκα παικτες. Μου φαινεται οτι καλιστα θα μπορουσατε φιλτατοι της διοικησης να καταφερετε να παιξουνε τουλαχιστον οι μισοι την επομενη χρονια.
φιλε ΝΤΡΕΝΤ:
1. Οι περισσοτεροι απο τους παραπανω "φιλους μου" ειτε επαιξαν περυσι στην ομαδα (Ροβυθακης, Μαυροκουκουλακης, Ανδροβιτσανεας) ειτε προσεγγιστηκαν φετος και περυσι για να παιξουν (Πετρουλιδης )ειτε για διαφορους λογους δεν μπορουσαν οι ιδιοι να ακολουθησουν το προγραμμα της ομαδος ( Ματζαρακης σπουδαζει Ηρακλειο , ο Κορνιωτακης στην Αθηνα ενω ο Χατζηιωαννιδης ειναι αστυνομικος στην Αθηνα)
2. Η ομαδα ειναι ενας οργανισμος που θελει να πετυχει καποιους στοχους και συνεπως "προσλαμβανει" υπαλληλους συμφωνα με τους νομους της αγορας που θελει να κινηθει ( βλεπε εθνικες κατηγοριες)
3. Οπως βλεπεις και απο τις μεγαλες ομαδες π.χ. Ολυμπιακο , Παναθηναικο κλπ ειναι αδυνατον ποτε να παιξουνε και να ειναι ανταγωνιστικες μονο με Ελληνες παικτες στην ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ που βριθει απο αμερικανογιουγκοσλαβους και λοιπους αστερες?
4. Ακομα σε ακουσα σε προηγουμενο ποστ σου να μιλας για τα λεφτα της πολης . Τα λεφτα λοιπον δεν τα βαζει ο δημος (που τοτε θα ηταν κοινοχρηστα απο ολους μας) αλλα
συγκεκριμενοι χορηγοι οι οποιοι θελουν να διαφημιστουν και οι οποιοι πιεζουν για νικες και καλες εμφανισεις!
5. Ολα τα παιδια που εχουν περασει απο την Ιεραπετρα ως "μεταγραφες" εχουν δωσει τον καλυτερο τους εαυτο και αρκετοι απο αυτους εχουν δειξει εμπρακτα οτι πονεσανε την ομαδα πολυ περισσοτερο απο αρκετα ατομα που ανεφερες. Εγω ακουω και βλεπω και στο φορουμ οτι απο την περυσινη χρονια ολοι "αναπολουνε" για το παθος του τον Καλαπανιδα....
6. Για να παιξεις σε μια ανταγωνιστικη κατηγορια εκτος απο την παικτικη αξια πρεπει πανω απο ολα να νοιωθεις και να συμπεριφερεσαι ως ΑΘΛΗΤΗΣ τοσο μεσα στο γηπεδο οσο και εξω απο αυτο. Χρειαζονται συγκεκριμενες θυσιες (καλη διατροφη, χωρις ξενυχτια-ποτα-τσιγαρα κλπ) , χρειαζεται να συμμετεχεις σε ενα προγραμμα της ομαδος που απαιτει πολλες ωρες απασχολησεις (προπονησεις , πρωινες , βαρη, ταξιδια , βιντεο). Με αυτα λοιπον τα κριτηρια ειναι δυσκολο να παιξει ενας ντοπιος στην τωρινη ομαδα χωρις να αναγκαστεις ή να τους κανεις ατομικες παραχωρησεις ή να κατεβασεις τον ευρυτερο πηχη της ομαδος για χαρη τους.
7. και κλεινω με μια φραση οτι για να παιξεις μπασκετ πρεπει να το γουσταρεις πραγματικα....οι πορτες ειναι ανοικτες για ολους!
gοlden,iς back fοr gοοd.Ι rest my case.
νομιζω οτι ο golden που καταλαβα ποιος ειναι με επεισε καπως , ομως κατι δεν παρουσιασα καλα. Το κακο ητανε που αποτομα κινηθηκατε να παμε για τιτλο χωρις πρωτα να στεριωσουμε στην κατηγορια .Πως φιλε αρχικοουτς η ομαδα με Καραμανωλακη , Μαυροκουκουλακη, Ανδροβιτσανεα, Ροβιθακη η ομαδα χτυπησε παλι σχεδον τιτλο? Γιατι να μην συνεχισετε στο ιδιο μοντελο και φετος? για να προλαβεται βρε αδερφε να ενσωματωθουνε και οι μικροι . Νομιζω οτι πρεπει να παραδεχτητε οτι κανατε λαθος - δεν ειστε και οι αλαθητοι ετσι? Αν και σας καταλαβαινω γιατι πατε να καλυψετε τον προπονητη
και εγω καταλαβα ποιος εισαι φιλε μου (στο εφηβικο με ΑΓΟΡ ειχε 6 ατομα στην κερκιδα) ομως ετσι οπως το εθεσες τωρα το ζητημα μπορω να σου αναγνωρισω καποια "δικια". Ο καθε προπονητης απλα προτυνει και υπαρχει ενα Δ.Σ. το οποιο και τελικα αποφασιζει αφου ζυγισει καποια πραγματα.
"Λαθη κανουν αυτοι που παραγουν"
Ημερολόγιο Μπεζεντάκου(απόσπασμα)Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008 23.50(προϊόν υποκλοπής)Αφού διασκέδασα με τα τσιγγάνικα πνευστά, ένα φιλοσοφικό ερώτημα θα μπορούσα να θέσω στον εαυτό μου:να πάω για ύπνο ή να πάω για ύπνο αφού επισκεφτώ το ΛΕΟΝ(όπου ΛΕΟΝ το γνωστό φαγάδικο που επισκέπτεται η νεολαία της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ που ξαγρυπνά).Και αν τελικά φάω μήπως να σκεφτώ την επιθυμία της καλοπαντρεμένης συζύγου μου για ένα ταξίδι ή να περιμένω την επόμενη αγωνιστική σεζόν να την πάω σε ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΔΡΑΜΑ/ΑΙΓΙΟ και άλλες πόλεις με ομάδες στην B' εθνική.Και αν πάμε Β',θα έχει διασυνδέσεις στη Βόρεια Ελλάδα ο ηρωϊκόςΓ.Α?Μπερδεμένος,περπατώ προς το ΠΟΡΤΕΓΟ,παρέα με το γνωστό bοn viveur Μ.ΠΑΠ.(ΤΟ ΒΕ CΟΝΤΙΝΕUD) για την υποκλοπή:CΗΕ.
ZZZ2000
Mar 7 2008, 01:19
QUOTE(dred @ Mar 6 2008, 23:00 )
....Πως φιλε αρχικοουτς η ομαδα με Καραμανωλακη , Μαυροκουκουλακη, Ανδροβιτσανεα, Ροβιθακη η ομαδα χτυπησε παλι σχεδον τιτλο? Γιατι να μην συνεχισετε στο ιδιο μοντελο και φετος? ...
χωρίς να θέλω να μπω στην ανούσια (για τα δικά μου κριτήρια) διαμάχη "γιατί οχι ντόπιοι κλπ κλπ" έχω να πω το εξής: το "σχεδόν τίτλο" από τον ΤΙΤΛΟ απέχει πάρα μα πάρα πολύ.
Πέρσυ με μιά "καλή"ομάδα και χωρίς τίποτα "απρόοπτο" πήγαμε πολύ καλά. Θα μπορούσε όμως να πηγαίναμε και χάλια. Για φανταστείτε πέρσυ να είχαμε το φετεινό Στεφανάκη; (θυμίζω οτι φέτος ο Στεφανάκης λόγω τραυματισμών δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου). Πού θα είχαμε τερματήσει πέρσυ;;;;
Ας μην τα απλοποιούμε όλα λοιπόν.
Όσο αφορά στα άτομα που αναφέρεις παραπάνω η συμμετοχή τους πλην Καραμανωλάκη πέρσυ ήταν από ελάχιστη έως απλά στην προθέρμανση. Θέλω να πώ οτι δε βλέπω να διαφοροποιείται τίποτα φέτος με τη συμμετοχή των μικρών και του Δράκου στη 12 άδα.
Για τον Καραμανωλάκη, απ οτι ξέρω όλη μέρα σκίζεται στη δουλιά συμεπώς και που συμμετέχει στις προπονήσεις άθλος είναι και πρέπει να πούμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αρχηγό.
Υπάρχει και η θλιβερή περίπτωση Στρατάκη στην οποία δε θέλω να αναφερθώ γιατί συγχίζομαι....
Χρήστος
Mar 7 2008, 01:25
QUOTE(ZZZ2000 @ Mar 7 2008, 01:19 )
Υπάρχει και η θλιβερή περίπτωση Στρατάκη στην οποία δε θέλω να αναφερθώ γιατί συγχίζομαι....
Aληθεια τι συμβαινει με τον Στρατακη? Σταματησε να παιζει?
pap.man
Mar 7 2008, 07:55
ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΑΚΡΑΚΗΣ , ΖΖΖ2000 ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Ο ΜΕΓΑ ΤΑΚΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ-ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΤΕ. ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΒΥΘΗΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!!!
petalouda
Mar 7 2008, 08:01
QUOTE(golden @ Mar 6 2008, 22:41 )
φιλε ΝΤΡΕΝΤ:
1. Οι περισσοτεροι απο τους παραπανω "φιλους μου" ειτε επαιξαν περυσι στην ομαδα (Ροβυθακης, Μαυροκουκουλακης, Ανδροβιτσανεας) ειτε προσεγγιστηκαν φετος και περυσι για να παιξουν (Πετρουλιδης )ειτε για διαφορους λογους δεν μπορουσαν οι ιδιοι να ακολουθησουν το προγραμμα της ομαδος ( Ματζαρακης σπουδαζει Ηρακλειο , ο Κορνιωτακης στην Αθηνα ενω ο Χατζηιωαννιδης ειναι αστυνομικος στην Αθηνα)
2. Η ομαδα ειναι ενας οργανισμος που θελει να πετυχει καποιους στοχους και συνεπως "προσλαμβανει" υπαλληλους συμφωνα με τους νομους της αγορας που θελει να κινηθει ( βλεπε εθνικες κατηγοριες)
3. Οπως βλεπεις και απο τις μεγαλες ομαδες π.χ. Ολυμπιακο , Παναθηναικο κλπ ειναι αδυνατον ποτε να παιξουνε και να ειναι ανταγωνιστικες μονο με Ελληνες παικτες στην ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ που βριθει απο αμερικανογιουγκοσλαβους και λοιπους αστερες?
4. Ακομα σε ακουσα σε προηγουμενο ποστ σου να μιλας για τα λεφτα της πολης . Τα λεφτα λοιπον δεν τα βαζει ο δημος (που τοτε θα ηταν κοινοχρηστα απο ολους μας) αλλα συγκεκριμενοι χορηγοι οι οποιοι θελουν να διαφημιστουν και οι οποιοι πιεζουν για νικες και καλες εμφανισεις!
5. Ολα τα παιδια που εχουν περασει απο την Ιεραπετρα ως "μεταγραφες" εχουν δωσει τον καλυτερο τους εαυτο και αρκετοι απο αυτους εχουν δειξει εμπρακτα οτι πονεσανε την ομαδα πολυ περισσοτερο απο αρκετα ατομα που ανεφερες. Εγω ακουω και βλεπω και στο φορουμ οτι απο την περυσινη χρονια ολοι "αναπολουνε" για το παθος του τον Καλαπανιδα....
6. Για να παιξεις σε μια ανταγωνιστικη κατηγορια εκτος απο την παικτικη αξια πρεπει πανω απο ολα να νοιωθεις και να συμπεριφερεσαι ως ΑΘΛΗΤΗΣ τοσο μεσα στο γηπεδο οσο και εξω απο αυτο. Χρειαζονται συγκεκριμενες θυσιες (καλη διατροφη, χωρις ξενυχτια-ποτα-τσιγαρα κλπ) , χρειαζεται να συμμετεχεις σε ενα προγραμμα της ομαδος που απαιτει πολλες ωρες απασχολησεις (προπονησεις , πρωινες , βαρη, ταξιδια , βιντεο). Με αυτα λοιπον τα κριτηρια ειναι δυσκολο να παιξει ενας ντοπιος στην τωρινη ομαδα χωρις να αναγκαστεις ή να τους κανεις ατομικες παραχωρησεις ή να κατεβασεις τον ευρυτερο πηχη της ομαδος για χαρη τους.
7. και κλεινω με μια φραση οτι για να παιξεις μπασκετ πρεπει να το γουσταρεις πραγματικα....οι πορτες ειναι ανοικτες για ολους!
Με κάλυψες απόλυτα. Έχω κι εγώ ακριβώς τις ίδιες απόψεις. Μερικοί παίκτες ''ξένοι΄΄ έδωσαν και δίνουν την ψυχή τους πολύ περισσότερο από τους εν λόγω ντόπιους, σαν να ήταν κι εκείνοι ντόπιοι την πονούσαν και την πονάνε την ομάδα της πόλης μας!
Τέτοιοι ΄΄ξένοι΄΄ είναι καλοδεχούμενοι και απαραίτητοι!!!
QUOTE(petalouda @ Mar 7 2008, 08:01 )
Με κάλυψες απόλυτα. Έχω κι εγώ ακριβώς τις ίδιες απόψεις. Μερικοί παίκτες ''ξένοι΄΄ έδωσαν και δίνουν την ψυχή τους πολύ περισσότερο από τους εν λόγω ντόπιους, σαν να ήταν κι εκείνοι ντόπιοι την πονούσαν και την πονάνε την ομάδα της πόλης μας!
Τέτοιοι ΄΄ξένοι΄΄ είναι καλοδεχούμενοι και απαραίτητοι!!!
αγαπητε πεταλουδε τετοια μου κανεις τωρα και νομιζουνε οτι τα γραφω μονος μου!
QUOTE(CHE @ Mar 7 2008, 01:15 )
Ημερολόγιο Μπεζεντάκου(απόσπασμα)Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008 23.50(προϊόν υποκλοπής)Αφού διασκέδασα με τα τσιγγάνικα πνευστά...
αδεια μουσικων οργανων ειχανε?
petalouda
Mar 7 2008, 08:35
QUOTE(golden @ Mar 7 2008, 08:26 )
αγαπητε πεταλουδε τετοια μου κανεις τωρα και νομιζουνε οτι τα γραφω μονος μου!
Άστους να λένε......που λέει κι ο φίλος μου ο Καρράς!
QUOTE(golden @ Mar 7 2008, 08:29 )
αδεια μουσικων οργανων ειχανε?
"Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι"(του δημοτικού αστυνομικού)
QUOTE(pap.man @ Mar 7 2008, 07:55 )
ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΑΚΡΑΚΗΣ , ΖΖΖ2000 ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Ο ΜΕΓΑ ΤΑΚΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ-ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΤΕ. ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΒΥΘΗΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!!!
Μια που μόνο εγώ και ο Μαρίνος απαντάμε επώνυμα ενώ κάποιοι κατηγορούν ανώνυμα,παρακάλεσα να μην γράφονται ονόματα.Η αλήθεια είναι μία και όχι πολλές για κάθε περίπτωση από τους παραπάνω και όποιος θέλει ας έρθει να του την πω.Είμαι ο πλέον κατάλληλος.Αλλά νομίζω ότι(μέσω fοrum)το θέμα το εξαντλήσαμε.Στηρίξτε το οικοδόμημα,ανεξαρτήτως προσώπων γιατί όλοι μας σήμερα ζούμε και αύριο μπορεί όχι.(pap.man,κατά 90%κατάλαβα ποιός είσαι αλλά θα στο πω από κοντά.Ένα θα σου πώ δημόσια.Μην αφήνεις την προσωπική σου πικρία να σε στρέφει εναντίον της ομάδας.Είναι άδικο και για την ομάδα και για σένα)
petalouda
Mar 7 2008, 10:12
Αξίζει να αναφερθούμε και στους χτεσινούς αγώνες που έγιναν στην πόλη μας, παρόλο που πρόκειται για βόλευ.
Πολύ καλή η διοργάνωση και πολύ καλό θέαμα.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν -καθένας με τον τρόπο του, πραγματικά όλα ήταν τέλεια.
Μόνο μελανό η διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ και οι ταραξίες-χούλιγκανς, που ευτυχώς δεν προκάλεσαν ζημιές και πολλά ευτράπελα.
Η πόλη μας ζει μεγάλες στιγμές!!!
Μόλις πληροφορήθηκα, από τον ίδιο, ότι μας διαβάζει ο μέγιστος έφορος των Παμπαίδων μας Ανδρέας Γ. Ο μεγαλύτερος έφορος που ανέδειξε το Γεραπετρίτικο μπάσκετ. Ο μόνος που έχει ξεφύγει από την "σχολή Προϊστάκη". Προσκυνάμε φίλε Ανδρέα!
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Θέλεις να ασχοληθείς με το μπάσκετ ?
Θέλεις να γίνεις Έφορος?
Θέλεις να γίνεις προπονητής πρώτος ή βοηθός?
Θέλεις να γίνεις μεγαλοπαράγωντας?
Θέλεις να μπείς στο παρασκήνιο?
ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΪΣΤΑΚΗ
Διαθέτουμε τμήματα για οτιδήποτε έχει σχέση με το μπάσκετ.
QUOTE(CHE @ Mar 7 2008, 10:51 )
Μόλις πληροφορήθηκα, από τον ίδιο, ότι μας διαβάζει ο μέγιστος έφορος των Παμπαίδων μας Ανδρέας Γ. Ο μεγαλύτερος έφορος που ανέδειξε το Γεραπετρίτικο μπάσκετ. Ο μόνος που έχει ξεφύγει από την "σχολή Προϊστάκη". Προσκυνάμε φίλε Ανδρέα!
Αφού καλωσόρισα, με το δικό μου ιδιαίτερο τρόπο, τον φίλο Ανδρέα, θέλω να τον ευχαριστήσω για την ανεκτίμητη προσφορά του στα τμήματα Παμπαίδων Α και Β και με την ευκαιρία να πω ότι αν είχαμε άλλους τρείς σαν τον Ανδρέα θα μπορούσαμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Ακριβώς τέτοιοι άνθρωποι μας λείπουν...
QUOTE(makis @ Mar 7 2008, 10:57 )
Θέλεις να γίνεις Έφορος?
ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΪΣΤΑΚΗ
ως αποφοιτος της παραπανω σχολης σας την συστηνω αβλεπως! Μαλιστα εχω και το συλλεκτικο εγχειριδιο του κ.Μιχαλη : "Πως να ταϊσετε μια ομαδα 12 ατομων με 2 σουβλακοπιτες"
petalouda
Mar 7 2008, 13:13
QUOTE(makis @ Mar 7 2008, 10:57 )
Θέλεις να γίνεις Έφορος?
ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΪΣΤΑΚΗ
Όλοι της ίδιας σχολής είμαστε και με αναγνωρισμένο πτυχίο παρακαλώ!!!
QUOTE(golden @ Mar 7 2008, 12:51 )
ως αποφοιτος της παραπανω σχολης σας την συστηνω αβλεπως! Μαλιστα εχω και το συλλεκτικο εγχειριδιο του κ.Μιχαλη : "Πως να ταϊσετε μια ομαδα 12 ατομων με 2 σουβλακοπιτες"
Χαίρομαι που έγινα η αφορμή να βρούμε νέο πρόσωπο για να πειράζουμε!Πέρα από την (καλοπροαίρετη)πλάκα όμως,αν δεν ήταν αυτός δε θα μιλούσαμε τώρα.Κράτησε το άθλημα σε δύσκολες εποχές και είναι ακόμη η ψυχή της ομάδας στα δύσκολα γι'αυτό και τον αγαπάμε!(Κι ας μου φωνάζει όταν σταματώ με τους πιτσιρικάδες σε "ακριβή"αλυσίδα φαγητού,και όχι στα πατροπαράδοτα σουβλατζίδικα.)
mondaro#14
Mar 7 2008, 15:10
QUOTE(mondaro#14 @ Mar 7 2008, 15:10 )
Υπονοείς ότι θέλεις μόνο μπασκετικές συζητήσεις ή φοβήθηκες μήπως ταίζω την ομάδα μία σουβλακόπιτα στα τρία?
QUOTE(CHE @ Mar 7 2008, 10:51 )
Χαιρετω και γω με τη σειρα μου τον μεγα Α Ι Ε Ρ.
orniotis
Mar 7 2008, 17:25
QUOTE(patman @ Mar 7 2008, 16:13 )
Χαιρετω και γω με τη σειρα μου τον μεγα Α Ι Ε Ρ.
Βλέπω Αντρίκο ότι έχεις και άλλους,εκτός από μένα,fans!
QUOTE(orniotis @ Mar 7 2008, 17:25 )
Ύποπτο nick..."Μπεζεντάκο"???
ZZZ2000
Mar 7 2008, 18:41
QUOTE(pap.man @ Mar 7 2008, 07:55 )
3 πραγματάκια για να τελειώνουμε.
α) Περίπτωση Στρατάκη. Πιστεύεις οτι με τα πολλά παραπάνω κιλά που είχε, έπαιζε μπάσκετ; Είδες στον ένα-ενάμισι μήνα που έμεινε εδώ, κάποια βελτίωση; Μήπως τον έβαζε με το ζόρι ο Μακράκης να τρώει για να εκτίθεται; Μήπως το συμβόλαιό του με την ομάδα απ οτι ξέρω ήταν λογικής "ξένου" κι όχι ντόπιου με διψήφιο νούμερο χιλιάδων ευρώ; Δηλαδή στην αμοιβή επαγγελματίας και στις υποχρεώσεις ντόπιος; Το οτι τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας άλλαξαν μετά την ξαφνική φυγή του από την τρίτη αγωνιστική το υπολογίζεις;
β) Για τα υπόλοιπα παιδιά που αναφέρεις. Δε θα μπω στη λογική να σχολιάζω αν δούλευαν λιγότερο η περισσότερο απ τον Καραμανωλάκη. Ούτε θα αναλύσω αγωνιστική αξία και ποσοστό σοβαρής συμμετοχής σε ομάδα Γ εθνικής. Τουλάχιστον όχι ανώνυμα.
γ) Περί τίτλου. Αν εσύ πιστεύεις οτι η φετινή πορεία είναι ίδια με την περσινή τσάμπα συζητάμε.....
Αυτά και τέλος για το δήθεν "θέμα" εντοπιότητας από εμένα.
QUOTE(ZZZ2000 @ Mar 7 2008, 18:41 )
3 πραγματάκια για να τελειώνουμε.
α) Περίπτωση Στρατάκη. Πιστεύεις οτι με τα πολλά παραπάνω κιλά που είχε, έπαιζε μπάσκετ; Είδες στον ένα-ενάμισι μήνα που έμεινε εδώ, κάποια βελτίωση; Μήπως τον έβαζε με το ζόρι ο Μακράκης να τρώει για να εκτίθεται; Μήπως το συμβόλαιό του με την ομάδα απ οτι ξέρω ήταν λογικής "ξένου" κι όχι ντόπιου με διψήφιο νούμερο χιλιάδων ευρώ; Δηλαδή στην αμοιβή επαγγελματίας και στις υποχρεώσεις ντόπιος; Το οτι τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας άλλαξαν μετά την ξαφνική φυγή του από την τρίτη αγωνιστική το υπολογίζεις;
β) Για τα υπόλοιπα παιδιά που αναφέρεις. Δε θα μπω στη λογική να σχολιάζω αν δούλευαν λιγότερο η περισσότερο απ τον Καραμανωλάκη. Ούτε θα αναλύσω αγωνιστική αξία και ποσοστό σοβαρής συμμετοχής σε ομάδα Γ εθνικής. Τουλάχιστον όχι ανώνυμα.
γ) Περί τίτλου. Αν εσύ πιστεύεις οτι η φετινή πορεία είναι ίδια με την περσινή τσάμπα συζητάμε.....
Αυτά και τέλος για το δήθεν "θέμα" εντοπιότητας από εμένα.
σεβαστες οι αποψεις σου αλλα μηπως πεφτεις σε αντιφασεις με τον Λευτερη? μας λες τωρα οτι ηταν κακος αλλα επανω του στηρικτηκαν τα πλανα που αναγκαστηκαν να αλλαχτουν ? γιατι αφου ηταν χοντρος του δοθηκε τοσο μεγαλο οπως λες συμβολαιο?
kollekter
Mar 7 2008, 20:00
διαβάζω τώρα κάποιες μέρες για να μπώ και εγώ στο κλίμα και πραγματικά νοιώθω μπερδεμένος. Γιατί παίδες ασχολήστε με υποθετικές καταστάσεις όπως αθλήτες που θα μπορούσαν να παίξουν, μεταγραφές που θα μπορούσαν να γίνουν και 'αλλες παρεμφερείς αρλούμπες την στιγμή που η ομάδα παλεύει για ένα τιμητικότατο τίτλο ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ? εδώ την χρονιά του τίτλου στο τοπικό είχαμε πάλι την ακριβότερη ομάδα και 3-4 μεταγραφές ξενων και ολοι είπαμε ενα μεγάλο μπράβο τότε που ακουστηκε η ΠΟΛΗ μας. Αλλα ως ελληναρες ειμαστε κακεντρεχείς και ύπουλοι τότε βρίζατε το μαρίνο που ειχε χασει μόνο ένα παίχνιδι και τωρα βριζεται τον Μακράκη που τόσες νίκες έχει κάνει ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. Πληροφοριακά σας λέιω πάλι οτι λογαριάζεται χωρίς τον ξενοδόχο, για ρωτήστε τους ντόπιους μας εάν θέλουν να παίξουν μπάσκετ?
κανεις δεν εβριζε τοτε το Μαρινο και κανεις δεν βριζει τωρα τον Μακρακη , κριτικη και κουβεντα κανουμε απαγορευεται ? ομως κατανταει αστείο να μην παραδέχεται ποτε κανενας τα λάθη του
kollekter
Mar 7 2008, 20:49
Αυτό μας έλειπε να βρίζουμε το πιο μπασκέτικο άτομο που διαθέτει η πόλη μας και ένα προπονητή που έχει παίξει Α1!
pap.man
Mar 8 2008, 08:00
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ...
εσυ τρεχεις με αλλους δεκα και βγαινεις πρωτος αφου βαζεις τρικλοποδια σε τρεις , ρουφιανευεις τον πρωτο στον δευτερο (τσακωνονται και αποκλειονται) ,εχεις λαδωσει τους κριτες και σταματανε αλλους δυο και στο τελος κανεις και ενσταση με 8 ψευδομαρτυρες
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.