Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
T.W.Is.M.
vs

Παρασκευη 6/1 21:00 ΕΡΤ1

Το αιωνιο ντερμπι. Η μητερα των μαχων. Ο αγωνας διχως αυριο.
Οποιος εχει αλλο τετοιο κλισε, να μου το πει να το προσθεσω! Οποιος δεν εχει, ας σωπασει για παντα! Εκτος αν εχει καταλαβει γιατι η Ευρωλιγκα εχει κανει τετοιο μπαχαλο με το προγραμμα του δευτερου γυρου και εχει ανακατεψει οχι μονο τη σειρα των αγωνων, αλλα και τους ιδιους τους αγωνες της καθε αγωνιστικης.
Την ημερα των Φωτων λοιπον το τριτο φετινο ντερμπι με μεγαλο ερωτηματικο αν τελικα θα παιξει ο Σπανουλης. Θεωρητικα ο τραυματισμος ειναι τετοιος που να μην του επιτρεπει να παιξει. Νομιζω μαλιστα οτι αν ο αντιπαλος ηταν οποιοσδηποτε αλλος, δε θα επαιζε. Τωρα οσοι τον ξερουν ή νομιζουν πως τον εχουν ψυχολογησει λενε πως θα καταβαλει καθε δυνατη προσπαθεια για να παιξει. Ας μαντεψω λοιπον: Θα παιξει, θα ειναι ανετοιμος και θα εχει κακη αποδοση! Για τον Παναθηναικο ειναι μια μεγαλη ευκαιρια να κανει τη σημαντικη εκτος εδρας νικη που ψαχνει. Για τον Ολυμπιακο ειναι μια μεγαλη ευκαιρια να εκμεταλλευτει το υποτιθεμενο πλεονεκτημα του αντιπαλου του και να το αντιστρεψει. Σε σχεση με το πρωτο ματς για την Ευρωλιγκα ο Παναθηναικος ειναι αυτος που δειχνει διαφορετικος. Εχουν προστεθει στο ροστερ ο Γκαμπριελ και ο Τζεντιλε, ενω ειναι καλα και ο Τζειμς. Ο Ολυμπιακος απ την αλλη εχει να αντιμετωπισει πιο προσφατους τραυματισμους και εχει στο ροστερ του το Γουοτερς αντι του τραυματια Χακετ. Απ οτι λενε τα ρεπορταζ ο Πριντεζης ειναι καλα και θα παιξει, μαλλον το ιδιο ισχυει και για τον Αγραβανη, αρα οι απωλειες περιοριζονται.
Για την αναγκαιοτητα νικης δε χρειαζεται να πω κατι. Και γουοτερ ταβλι να παιζουν οι ομαδες αυτες, θα υπαρχει αναγκαιοτητα νικης. Ποσο μαλλον οταν σε αυτο το ματς ο Ολυμπιακος θα μπορει να αποσπαστει απο εναν βασικο ανταγωνιστη για την 4αδα και ο Παναθηναικος να κανει τη μεγαλη εκτος εδρας νικη που του λειπει και να παιζει πλεον επι ισοις οροις για το πλεονεκτημα εδρας.. Για οποιον ψαχνει συμπτωσεις, να πω οτι την Παρασκευη περιμενουμε πολυ χαμηλη θερμοκρασια και χιονι. Χιονι ειχε και στην τελευταια ηττα του Ολυμπιακου σε κανονικη περιοδο απο τον ΠΑΟ(το Φεβρουαριο του 2008)! Να περιμενουμε λοιπον την προγνωση του καιρου...
Εγω λοιπον θα τολμησω να κανω αλλη μια προβλεψη, οπως και την περασμενη εβδομαδα, που προεβλεψα νικη της Φενερ και πετυχα το σκοπο μου: Θα κερδισει ο Παναθηναικος! cool.gif

Και βιντεο εχουμε, αλλα οχι ρετρο. Το ματς του πρωτου γυρου:


troll_ey
Δύσκολο..
Dred11
Άνετη νίκη του Ολυμπιακού με 20 πόντους.
irving
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 5 2017, 00:17 ) *
Εκτος αν εχει καταλαβει γιατι η Ευρωλιγκα εχει κανει τετοιο μπαχαλο με το προγραμμα του δευτερου γυρου και εχει ανακατεψει οχι μονο τη σειρα των αγωνων, αλλα και τους ιδιους τους αγωνες της καθε αγωνιστικης.

αυτο πρεπει να εχει γινει επειδη υπαρχουν οι διπλες αγωνιστικες οπου ειναι υποχρεωτικο οι ομαδες να παιζουν ενα ματς εντος και ενα εκτος εκεινες τις εβδομαδες.

οσο για το ματς το μομεντουμ ειναι υπερ του ολυμπιακου καθως μας εχουν παρει τον αερα μετα τη περσυνη σειρα τελικων. ωστοσο πιστευω πως ο παναθηναικος θα αντιδρασει καθως εχει καλες μοναδες.
προβλεπω να το παιρνει δυσκολα ο οσφπ
Conan1982
Θέλουμε βέβαια και οι 2 την νίκη αλλά αν το δούμε ψυχρά ο Παναθηναϊκός καίγεται περισσότερο γι' αυτήν αφού μετά για να μας ξεπεράσει πιθανότατα θα θέλει 3 νίκες περισσότερες σε 14 αγωνιστικές (2 αν μπλέξουμε με πολλαπλές ισοβαθμίες στην χειρότερη)

Θα 'χει ενδιαφέρον να δούμε νομίζω πως θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός τα αργά πόδια του Μπουρούση και πως θα μαρκάρει ο Καλάθης τον Σπανούλη αν παίξει.
Reggie Miller #31
Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο,δε νομίζω να περιμένει κανείς περίπατο..Ο ΠΑΟ είναι καλύτερος και με κανονικό προπονητή.
Να δούμε αν θα παίξει ο Σπαν και σε τι κατάσταση θα είναι,όπως και ο Πρίντεζης.
Λογικά θα παίξει ο Γουότερς,ο οποίος χρειάζεται κι ας είναι λίγες μέρες στην ομάδα.

Ο κόουτς είπε ότι πιθανό να παίξει ο ΣΠαν και ότι ο Αγραβάνης είναι έτοιμος,αλλά έχω την εντύπωση ότι κανένας τους δεν έχει κάνει προπόνηση,ειδικά για τον Αγραβάνη υποτίθεται πως ήταν ένα μικρό πρόβλημα στον ώμο...
Αν νικήσουμε θα έχει ουσία και το διπλό του πρώτου γύρου...
frenchman7
Σε αυτό το παιχνίδι θα φανεί πολύ έντονα και η απουσία του Χακετ.
Η δύναμη του Παο είναι στην περιφέρεια (Καλάθης-Τζειμς-Ριβερς), οπότε ο Χάκετ με τις προσωπικές άμυνες και το πάθος του θα ήταν υπερπολύτιμος
Manolis2510
Θα θελα να δω διδυμο Παππα-Τζειμς,και ειδικα τον 2ο να εκμεταλλευεται την αμυντικη αδυναμια του Σπανουλη. Ελπιζω σε καλο ματς Μπουρουση,ωστε να παιξει και λιγο ο Σινγκλετον στο 4.Ο Τζεντιλε βλεπω να παιζει αρκετα λογω ντεφορμαρισματος Ριβερς-Νικολς.
jazz thrilos
QUOTE (Manolis2510 @ Jan 5 2017, 19:14 ) *
Θα θελα να δω διδυμο Παππα-Τζειμς,και ειδικα τον 2ο να εκμεταλλευεται την αμυντικη αδυναμια του Σπανουλη. Ελπιζω σε καλο ματς Μπουρουση,ωστε να παιξει και λιγο ο Σινγκλετον στο 4.Ο Τζεντιλε βλεπω να παιζει αρκετα λογω ντεφορμαρισματος Ριβερς-Νικολς.

Καλά, τον Παππά δεν τον έχει παρκάρει στον πάγκο ο Πασκουάλ στα παιχνίδια ευρωλίγκας; Θα τον ενεργοποιήσει στο ΣΕΦ; Θα δούμε, και αν πάιξει και τι ρόλο θα του δώσει.
Μεγάλο ερωτηματικό για μένα η παρουσία του Τζεντίλε. Όσο εύκολο είναι να δώσει πλεονέκτημα στην επίθεση του ΠΑΟ, τόσο εύκολο είναι επίσης να βραχυκυκλώσει την λειτουργία της ομάδας του. Νομίζω οτι ο Ολυμπιακός υπερέχει στο ζωγραφιστό κι εκεί θα χτυπήσει στην επίθεση. Πάντως καμία σχέση ο τωρινός ΠΑΟ απο αυτόν του πρώτου γύρου. Πολύ πολύ δύσκολο παιχνίδι, αν το πάρει ο Ολυμπιακός θέτει ισχυρά θεμέλια για πλεονέκτημα.
T.W.Is.M.
QUOTE(Manolis2510 @ Jan 5 2017, 19:14 ) *
Θα θελα να δω διδυμο Παππα-Τζειμς,και ειδικα τον 2ο να εκμεταλλευεται την αμυντικη αδυναμια του Σπανουλη. Ελπιζω σε καλο ματς Μπουρουση,ωστε να παιξει και λιγο ο Σινγκλετον στο 4.Ο Τζεντιλε βλεπω να παιζει αρκετα λογω ντεφορμαρισματος Ριβερς-Νικολς.


Δε θα ειναι αδυναμο αμυντικα ενα τετοιο διδυμο; Εκτος αν τα δωσουν ολα για να πιεσουν στην αμυνα και δεν εχουν καθαρο μυαλο στην επιθεση. Φαντασου ομως Τζειμς-Παππα-Τζεντιλε απ τη μια και Σπανουλη-Γκριν-Λοτζεσκι απ την αλλη. Θα νομισουμε οτι βλεπουμε Golden State-Houston! tongue.gif
Coach Periklis
εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς

1. Περιμένω να δω το πως θα αντιμετώπιση ο ΠΑΟ του 1.5 center τους Γιανγκ - Μπιρτς , όπου ο Μιλουτίνοφ ματσάρει τον Μπουρούση , αλλά ο Σινγκλετον θα δυσκολευτεί με τους άλλους 2

2. Αναμένω αποκαρδιωτικό Σπανούλη ( απόλυτα λογικό ) και θέλω να δω πως θα επηρεάσει αυτό τον αγώνα . Ο Σπανούλης όταν δεν του βγαίνει το ματς, είναι ο καλύτερος οργανωτής μας. Όταν του βγει, ο καλύτερος σκορερ μας. Θέλω να δω πως θα πάει η περιφέρεια μας

3. Επίσης, θέλω να δω πως εμφανιστεί ο Τζεντίλε για το χρονικό διάστημα που θα αγωνιστεί, καθώς το κορμί του μόνο ο Παπανικολάου πιστεύω το ματσάρει

Κατα τ άλλα ντέρμπυ είναι, όλα τα σενάρια πιθανά. Παρόλα αυτά θεωρώ τον ΟΣΦΠ καλύτερη ομάδα, με τον ΠΑΟ του Πασκουαλ να ψάχνεται ακόμα και τον Τσαβι να μην είναι ο κοουτς με τα καλύτερα "αντανακλαστικά" στην διάρκεια των αγώνων . Στην προετοιμασία των αγώνων εξαιρετικός

Άμυνα και Γκρην-Λοτζεσκι στην περιφέρεια & Μπιρτς-Γιανγκ τα κλειδιά μας . Ο Σφαιρό έχει δείξει ότι είναι ικανός για σεμιναριακό κοουτσαρισμα αλλά και για ...βαθύ ύπνο
Manolis2510
QUOTE (jazz thrilos @ Jan 5 2017, 19:32 ) *
Καλά, τον Παππά δεν τον έχει παρκάρει στον πάγκο ο Πασκουάλ στα παιχνίδια ευρωλίγκας; Θα τον ενεργοποιήσει στο ΣΕΦ; Θα δούμε, και αν πάιξει και τι ρόλο θα του δώσει.


Κάποια στιγμή θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσει,εκτός αμα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει περισσότερο στο 2 τον Ρίβερς ή και τον Τζεντίλε.


QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 6 2017, 00:48 ) *
Δε θα ειναι αδυναμο αμυντικα ενα τετοιο διδυμο; Εκτος αν τα δωσουν ολα για να πιεσουν στην αμυνα και δεν εχουν καθαρο μυαλο στην επιθεση. Φαντασου ομως Τζειμς-Παππα-Τζεντιλε απ τη μια και Σπανουλη-Γκριν-Λοτζεσκι απ την αλλη. Θα νομισουμε οτι βλεπουμε Golden State-Houston! tongue.gif



Ο Παππάς όταν θέλει είναι καλός αμυντικός,ειδικά άμα μαρκάρει Μάντζαρη,δεν νομίζω να ναι τόσο τρύπα.Ε για τον Σπανούλη,άμα είναι στην μέρα του,το χουμε δει το έργο,είτε ο Γκιστ τον μαρκάρει,είτε ο Καλάθης,είτε ο Διαμαντίδης, θα το βάλει το σουτ.Τουλάχιστον να εκμεταλλευτούν τα μειονεκτήματα του.
kotzito
Ιδιαίτερος παράγοντας θα είναι και ο Μάντζαρης επιθετικά. Ο Γουότερς δεν νομίζω να παίξει παραπάνω από ένα 5-6 λεπτά, άντε να παίξει κι άλλα 2-3 ο Αθηναίου αν είναι στην δωδεκάδα και υπάρχει κι ο Σπανούλης ο οποίος είναι ανέτοιμος. Λογικά ο Μπίλης αν δεν ξεκινήσει με 2-3 καλάθια στο πρώτο δεκάλεπτο, θα περιοριστεί στην δημιουργία μετά, πράγμα που σημαίνει ότι θα βρει τα σουτ ο Μάντζαρης. Το θέμα είναι αν θα δούμε τον Μάντζαρη του 4/6 από το τρίποντο ή του 2/7 όπως ήταν πάνω-κάτω και με την Φενέρ πριν μια εβδομάδα.

Σίγουρα ο ΠΑΟ είναι άλλη ομάδα σε σχέση με το ματς του ΟΑΚΑ και με Τζέιμς-Τζεντίλε θα έχει καινούρια πράγματα στο παιχνίδι του. Θεωρώ ότι θα είναι αρκετά διαβασμένος και ίσως έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει το αυριανό ντέρμπι στο ΣΕΦ, παρά το αντίστοιχο για το κύπελλο. Από την άλλη εμείς με νίκη μάλλον αφήνουμε πίσω τον ΠΑΟ στην τελική κατάταξη, μιας και οι 2 νίκες+πλεονέκτημα ισοβαθμίας θα είναι ίσως δύσκολες να καλυφτούν στην συνέχεια.
john wick
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά smile.gif


Στα πρώτα 5' θα καταλάβουμε όλοι πως θα πάει το παιχνίδι..
Αν ο Παναθηναικός μπει δυνατά και όχι ψαρωμένα , θα το πάρει το παιχνίδι. Το θέλει πιο πολύ κ νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία αν θέλει να καπαρώσει τις θέσεις 3 ή 4....
Αν στις πρώτες 3-4 φάσεις έχουμε επανάληψη του σκηνικού του ΟΑΚΑ , με τα pnr Σπανούλη Bhirts , τότε αντίο ζωή , θα μπει και η εξέδρα στην εξίσωση και θα είναι πολύ δύσκολο..


Νομίζω ότι ειδικά σήμερα , κλειδιά για τις 2 ομάδες θα είναι από την μία πλευρά ο Μάντζαρης και από την άλλη ο James...
Nik Tepits
Περιμενω επιτελους απ τον προπονητη του Παναθηναικου να εκμεταλευτει τις αδυναμιες του αντιπαλου. Ποσταρε εως θανατου τα αντιπαλα γκαρντ με Ριβερς και Τζεντιλε και προς θεου υπολογισε το ροτεισον ωστε οι βασικοι να εχουν καθαρο μυαλο στο τελευταιο 5λεπτο που κρινονται ολα. Εαν ξαναβαλει τον Φελντειν στο τελος, ενταξει τοτε...

Απ την αλλη αμυντικα, εγω θα αφηνα τον Σπανουλη χωρις παγιδες. Δεν ειναι 100%, αστον να παρει τις προσπαθειες του χωρις να στελνεις αλλους. Του κοβεις την δημιουργια, και δεν υπαρχουν ελευθεροι παιχτες ετσι.
back2back
QUOTE(Nik Tepits @ Jan 6 2017, 10:54 ) *
Περιμενω επιτελους απ τον προπονητη του Παναθηναικου να εκμεταλευτει τις αδυναμιες του αντιπαλου. Ποσταρε εως θανατου τα αντιπαλα γκαρντ με Ριβερς και Τζεντιλε και προς θεου υπολογισε το ροτεισον ωστε οι βασικοι να εχουν καθαρο μυαλο στο τελευταιο 5λεπτο που κρινονται ολα. Εαν ξαναβαλει τον Φελντειν στο τελος, ενταξει τοτε...

Απ την αλλη αμυντικα, εγω θα αφηνα τον Σπανουλη χωρις παγιδες. Δεν ειναι 100%, αστον να παρει τις προσπαθειες του χωρις να στελνεις αλλους. Του κοβεις την δημιουργια, και δεν υπαρχουν ελευθεροι παιχτες ετσι.


Η Φενέρ πόσταρε συνεχώς και δεν κατάφερε τίποτα, που είναι και το παιχνίδι της, μακάρι να το κάνει αυτό ο Παο. Αυτό που βγήκε και είπε ο Πασκουάλ για τα τελευταία λεπτά ήταν φάουλ, αυτό είναι ζήτημα εμπειρίας, το μόνο που κατάφερε είναι να αγχώσει παραπάνω τους παίκτες του. Αν ο Σπανούλης έχει απέναντι του τον Μπουρούση θα κάνει πάρτι είτε στήσεις παγίδες είτε όχι. Αυτά που θα κρίνουν το ντέρμπι είναι: η συγκέντρωση και η ετοιμότητα των παικτών, η ενέργεια, τα ριμπάουντς, τα τρίποντα και φυσικά η άμυνα
airg
QUOTE(Nik Tepits @ Jan 6 2017, 11:54 ) *
Απ την αλλη αμυντικα, εγω θα αφηνα τον Σπανουλη χωρις παγιδες. Δεν ειναι 100%, αστον να παρει τις προσπαθειες του χωρις να στελνεις αλλους. Του κοβεις την δημιουργια, και δεν υπαρχουν ελευθεροι παιχτες ετσι.


Αν τον αφησεις μονο του, δεν χρειαζεται δημιουργια.
Θα παρει το παιχνιδι μονος του.
Quincy
QUOTE(back2back @ Jan 6 2017, 11:19 ) *
Αυτά που θα κρίνουν το ντέρμπι είναι: η συγκέντρωση και η ετοιμότητα των παικτών, η ενέργεια, τα ριμπάουντς, τα τρίποντα και φυσικά η άμυνα



Βασικά αυτό. Αν δεν ξεκινήσουμε με την ίδια ενέργεια που παίξαμε το 1ο ημίχρονο με την Φενερ, θα χουμε περιπέτειες. Βέβαια κι ο ΠΑΟ δεν θα έρθει τόσο χαλαρός στο ΣΕΦ, αλλά και πάλι έτσι θα έχουμε τον πρώτο λόγο αφού παίζουμε στην έδρα μας.

Τον Ολυμπιακό πάντως τον εμπιστεύομαι περισσότερο σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια πάντως, παρά στα χαλαρά.
pan24
QUOTE (airg @ Jan 6 2017, 12:49 ) *
Αν τον αφησεις μονο του, δεν χρειαζεται δημιουργια.
Θα παρει το παιχνιδι μονος του.

Οχι μονο του αλλα ο καλαθης να εχει το μαρκαρισμα του χωρις να πηγαινουν βοηθειες και χωρις αλλαγες στα σκριν
Ειδικα αν φανει οτι δεν ειναι σε καλη μερα αξιζει να δοκιμαστει
Και 20 ποντους να βαλει(που αν δεν ειναι σε καλη μερα το τριποντο του δεν προκειται) αν του κοψεις την δημιουργια ο ολυμπιακος κοβεται στα 2
back2back
QUOTE(pan24 @ Jan 6 2017, 13:05 ) *
Οχι μονο του αλλα ο καλαθης να εχει το μαρκαρισμα του χωρις να πηγαινουν βοηθειες και χωρις αλλαγες στα σκριν
Ειδικα αν φανει οτι δεν ειναι σε καλη μερα αξιζει να δοκιμαστει
Και 20 ποντους να βαλει(που αν δεν ειναι σε καλη μερα το τριποντο του δεν προκειται) αν του κοψεις την δημιουργια ο ολυμπιακος κοβεται στα 2


Αν θες να του κόψεις τη δημιουργία τότε πρέπει να παίξεις με αλλαγές, όμως δεν έχεις Γκιστ οπότε τα πάντα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα βρεθεί ο Σπανούλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός μετρά 5 σερί νίκες κόντρα στον Παο και ο Σφαιρόπουλος 4 σερί νίκες κόντρα στον Πασκουάλ !
pan24
QUOTE (back2back @ Jan 6 2017, 15:53 ) *
Αν θες να του κόψεις τη δημιουργία τότε πρέπει να παίξεις με αλλαγές, όμως δεν έχεις Γκιστ οπότε τα πάντα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα βρεθεί ο Σπανούλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός μετρά 5 σερί νίκες κόντρα στον Παο και ο Σφαιρόπουλος 4 σερί νίκες κόντρα στον Πασκουάλ !

Αν παιξεις με αλλαγες ο σπανουλης θα περναει συνεχεια την μπαλα μεσα στα μις ματς(γιατι δεν εχεις ουτε λασμε) ή θα παιζει 1-1 τον ψηλο και θα τελειωνει μονος ή πασα στην αδυνατη πλευρα αν παει βοηθεια
Ο καλαθης ξερει να σπαει τα σκριν ή ακομα και πισω απο τα σκριν να παιξεις αμυνα αν ο σπανουλης δεν την δει καρι να εχει κατι σαν 7/11 τριποντα δεν χανεις
Του κλεινεις δημιουργια και μοουκαρισμα στην ρακετα και προκαλεσε τον μαντζαρη να δημιουργησει
Βαζεις παππα/τζεντιλε/τζειμς στον μαντζαρη και αν μπορει ας παρει αυτος το παιχνιδι
Ο ολυμπιακος εχει μεσο ορο 14,7 ασσιστ και οι 6,5 απο αυτες ειναι απο τν σπανουλη
Αν δεν ταιστουν σωστα και ο μπιρτς και ο πριντεζης βγαινουν εκτος παιχνιδιου επιθετικα
Με τον σπανουλη κατω απο 6 ασσιστ ο ολυμπιακος εχει κερδισει μονο ουνιξ,αρμανι,νταρου, ερυθρο και εχει χασει απο μπαμπεργκ,ρεαλ τσσκα,μακαμπι παρα που ο σπανουλης ειχε 15,12,14,14 ποντους ενω εχει μεσο ορο 13,3
Δηλαδη 4 απο τις 5 ηττες του ολυμπιακου(ή αλλη ηταν με γαλατα) εγιναν με τον σπανουλη να ειναι στους μεσους ορους του σε ποντους,λαθη αλλα πιο χαμηλα σε δημιουργια
Ή να το πω αλλιως ή μονη ομαδα 8αδας που κερδισε ο ολυμπιακος χωρις καλο σπανουλη δημιουργικα ειναι η νταρουσαφακα
back2back
QUOTE(pan24 @ Jan 6 2017, 16:23 ) *
Αν παιξεις με αλλαγες ο σπανουλης θα περναει συνεχεια την μπαλα μεσα στα μις ματς(γιατι δεν εχεις ουτε λασμε) ή θα παιζει 1-1 τον ψηλο και θα τελειωνει μονος ή πασα στην αδυνατη πλευρα αν παει βοηθεια
Ο καλαθης ξερει να σπαει τα σκριν ή ακομα και πισω απο τα σκριν να παιξεις αμυνα αν ο σπανουλης δεν την δει καρι να εχει κατι σαν 7/11 τριποντα δεν χανεις


Δεν θα περάσει την μπάλα μέσα γιατί οι ψηλοί του Ολυμπιακού δεν έχουν παιχνίδι με πλάτη, θα προτιμήσει να παίξει στα πόδια τον αντίπαλο ψηλό. Αν τον Σπανούλη τον αφήσεις να σουτάρει ελεύθερος τότε ναι, θα έχει 7/11. Βασικά ο Σπανούλης από την κορυφή, αμαρκάριστος, από τα 10 σουτ θα βάλει τα 9
pan24
QUOTE (back2back @ Jan 6 2017, 16:33 ) *
Δεν θα περάσει την μπάλα μέσα γιατί οι ψηλοί του Ολυμπιακού δεν έχουν παιχνίδι με πλάτη, θα προτιμήσει να παίξει στα πόδια τον αντίπαλο ψηλό. Αν τον Σπανούλη τον αφήσεις να σουτάρει ελεύθερος τότε ναι, θα έχει 7/11. Βασικά ο Σπανούλης από την κορυφή, αμαρκάριστος, από τα 10 σουτ θα βάλει τα 9

Οι ψηλοι του δεν παιζουν με πλατη αλλα ο μπιρτς και ο μιλουτινοφ πχ αν βρεθουν με αντιπαλο τον καλαθη...θα τον βαλουν μεσα στο καλαθι δεν ειναι οπως ο λασμε που δεν μπορουσε να ποσταρει τον μαρντικολι
Οχι αμαρκαριστος,δεν ειπα να παιξεις πανω του οπως παιζουν τον καλαθη
Αλλα αν δεις οτι δεν ειναι σε καλη μερα/δεν παταει καλα το να μην στελνεις βοηθεια μπορει να ειναι καθοριστικο
Ας βαλει 20 ποντους ο σπανουλης,αν δεν μπορεσει να δημιουργησει αυτος δεν υπαρχει κανενας αλλος να το κανει(σε εμας αντιστοιχα το ιδιο ισχυει με τον καλαθη)
back2back
Κοίτα ο Σφαιρόπουλος δεν είναι Μπαρτζώκας, δεν θα αφήσει τον Καλάθη πάνω στον Σπανούλη, θυμήσου την τελευταία επίθεση του προηγούμενου αγώνα, ο Καλάθης ξεκίνησε να τον μαρκάρει και τελικά εκδήλωσε την επίθεση απέναντι στον Φώτση. Η αλήθεια είναι ότι η γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού έχει πολλές ανορθογραφίες, οι ψηλοί του είτε είναι αργοί είτε soft είτε και τα δύο μαζί. Λογικά ο Παο θα πάρει ρίσκα με την ελπίδα οι παίκτες του Ολυμπιακού να είναι άστοχοι
john wick
QUOTE (back2back @ Jan 6 2017, 15:29 ) *
Κοίτα ο Σφαιρόπουλος δεν είναι Μπαρτζώκας, δεν θα αφήσει τον Καλάθη πάνω στον Σπανούλη, θυμήσου την τελευταία επίθεση του προηγούμενου αγώνα, ο Καλάθης ξεκίνησε να τον μαρκάρει και τελικά εκδήλωσε την επίθεση απέναντι στον Φώτση. Η αλήθεια είναι ότι η γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού έχει πολλές ανορθογραφίες, οι ψηλοί του είτε είναι αργοί είτε soft είτε και τα δύο μαζί. Λογικά ο Παο θα πάρει ρίσκα με την ελπίδα οι παίκτες του Ολυμπιακού να είναι άστοχοι



Ενώ οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού είναι σφαίρες ... cool.gif
back2back
QUOTE(john wick @ Jan 6 2017, 17:32 ) *
Ενώ οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού είναι σφαίρες ... cool.gif


Όχι, ο Μιλουτίνοφ είναι αργός, αν έχει απέναντι του παίκτες χωρίς σουτ όπως ο Καλάθης, μένει πίσω και κρύβει την αδυναμία του, αν έχει απέναντι του τον Γιουλ τότε αντίο κόσμε
john wick
O Milou κατ εμέ μόνο με τον Μπουρούση μπορεί να αντιπαρατεθεί .
whaler
O ΠΑΟ έχει πλεονέκτημα στην περιφέρεια, κάτι που ενισχύεται ελλείψει Hackett.
Ο ΟΣΦΠ στους ψηλούς. Ο Σπανούλης σίγουρα δεν πρόκειται να μένει μόνος του, ή έστω σε μακρινή απόσταση από τον προσωπικό του αμυντικό, οπότε οι βοήθειες είναι δεδομένες. Έτσι, είναι στο χέρι του Μάντζαρη, του Green, του Ματ και του Παπανικολάου που θα πυροβολάνε διαρκώς, να βρουν σκορ.
Στον ΠΑΟ αν μπουν τα σουτ και στα ριμπάουντ είναι πάνω -κάτω στα ίδια νούμερα με τον αντίπαλο, θα είναι μέσα στο ματς μέχρι τέλους.
Σε κάθε περίπτωση, κλειδί είναι ο Σπανούλης και η δημιουργία του. Εκτιμώ πως δε θα πάρει τόσες προσπάθειες όσες σε άλλα ματς, άρα είναι στο χέρι των υπόλοιπων να πάρουν το παιχνίδι. Αν είναι άστοχοι, ο ΠΑΟ έχει πλεονέκτημα. Αν ευστοχούν, ο παράγοντας έδρα μπορεί να καθαρίσει το ματς με 7-10 πόντους υπέρ του ΟΣΦΠ.
D-Wade
Εξαρτιόμαστε πολύ από τον Σπανούλη οπότε αν είναι στην κατάσταση που ήταν στο δεύτερο ημίχρονο με τη Φενερ θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν υπέρβαση για να νικήσουμε.
rankin
Νευρικός ο Ολυμπιακός, πιο συγκεντρωμένος ο Παναθηναικός στο ξεκίνημα.
MaJesty23
Aπαράμιλλο ξύλο απο Ολυμπιακό...κλασσικά βέβαια!Τζεντίλε το θέλει αλλά δεν του βγαίνει με τίποτα...
Coach Periklis
Πονοματος, λάθη & αστοχία
Special_One
Πάμε 40 λεπτά ΦΩΤΣΕΝΚΟ....μην τον βγάλεις ούτε λεπτό!!! Ούτε τον Φελντέιν μη βγάλεις ούτε λεπτό!!
garou
θα φαμε στην μαπα 30 λεπτα φελντειν και σημερα
rankin
Λογικά δάκτυλος Μαρινάκη 19.gif
Νευρικό παιχνίδι
Πονόματος

Ότι κανει ο Μπιρτς απο τη μια και ο Τζειμς απο την άλλη
Coach Periklis
QUOTE (rankin @ Jan 6 2017, 21:27 ) *
Λογικά δάκτυλος Μαρινάκη 19.gif
Νευρικό παιχνίδι
Πονόματος


Τι Μαρινάκη;; Ο Θεοδωρίδης ο υιός

Το πονοματος είναι λίγο. Space jams φάση
garou
μονο ο τζειμς εδειξε λιγο νευρο

οι υπολοιποι κοιμουνται,νομιζουν οτι παιζουν με το λαυριο
Reggie Miller 31
Αγαπώ Μπουρούση... πλέον ούτε κάτω απο το καλάθι δεν τα βάζει...
shtarkws
Ανεξήγητα κακός ο Καλαθης
MaJesty23
δεν ειναι δακτυλος μαρινάκη...αλλα μην ακούσω οτι σφυράνε το ίδιο στις 2 ράκετες
Coach Periklis
Γελάει ο κόσμος με τα λάθη . Είχα πει "ποιοτικά ίσως βγει σούπα " αλλά εδώ υπερβάλλουν
Special_One
QUOTE (shtarkws @ Jan 6 2017, 21:29 ) *
Ανεξήγητα κακός ο Καλαθης


Να φέρουμε πίσω τον ΠΑΤ tongue.gif

Πάντως αυτό με τις βολές του Καλάθη στο 50% είναι λιγάκι ανεπίτρεπτο.
keraynopoylos
Σχολικο αγωνα βλεπουμε..;
rankin
Ο Ριβερς παντα έτσι είναι η μόνο με τον Ολυμπιακό του βγαίνει;
MaJesty23
χάλια αγώνας όντως...πίστευα οτι θα βλέπαμε κάτι super ,απο θέαμα.Αλλά υπάρχει αγχος εκατέρωθεν...
Manolis2510
KC you were on fire my man.
Dred11
Αν είναι σχολικός αγώνας αυτός ο μαύρος μαθητής ο Ποτάμης μου αρέσει.
TakeshyKurosawa
Δεν βάζουμε σουτ ποτεεεεεε..
Miro
Αν δεν ξαναδούμε φωτσενκο και φελντειν απόψε, υπάρχει ελπίδα να το πάρουμε....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.