QUOTE(kojito @ Sep 24 2009, 22:49 )
Ηρακλης:εχει το καλυτερο ροστερ οσο βρισκεται στην Α2.Σε συνδυασμο μαλιστα με την παρουσια του Κακιουση στον παγκο πιστευω οτι θα ειναι εκπληξη να μην ανεβει.Προβλεψη 1-3
Για Ηρακλή δεν είμαι τοσο αισιόδοξος. Πιθανόν να βγει Α1 άνετα, αλλά ρε παιδιά πολλοί περιφερειακοι (και θέλει κι άλλον!) και 2,5 ψηλοί όλοι κι όλοι; (Τσαμάτος, Λαμπρόπουλος, Δέσπος)
Παγκρατι:και εδω σημαντικη ενισχυση.Εκλεψε τις εντυπωσεις με τις μεταγραφες,αλλα στα φιλικα παρουσιαστηκε μετριο.Λογικα θα παλεψει για την ανοδο.Προβλεψη-2 εως 4
πρόβλημα σε 1 και 5. Ο Βαρδαβάς δεν είναι όπως παλιά και ο Σακελλαρίου δεν ξερω αν αρκεί. Το καλό είναι ότι έχει θέσεις για κοινοτικούς.
Ολυμπιαδα:μετα την περσινη κακη χρονια,φετος εγιναν κινησεις για να επιστρεψει στην Α1.Θα κυνηγησει την ανοδο,αλλα δυσκολα θα καταφερει να την παρει.Προβλεψη-3 εως 6
θα δείξει. ειδικά με την Ολυμπιάδα κρατάω πολλές επιφυλάξεις. ακόμα και οι κινήσεις τους στη μεταγραφική περίοδο είναι πολύ αλλοπρόσαλλες. φύγε εσύ, έλα συ. δεν ξέρω. επίσης (το χω ξαναπεί), άμυνα ποιός θα παίζει;
Νηαρ Ηστ:λιγο πιο ενισχυμενη φετος.Περσι αν και νεοφωτιστη εκανε αρκετα καλη πορεια.Με δυναμη την εδρα της θα ειναι μεσα στις 4-5 ομαδες για την ανοδο.Προβλεψη-3 εως 6
καλό σύνολο, θα δείξει...
Ικαρος-Εσπερος:ο ιστορικος Εσπερος μεσω συγχωνευσης επεστρεψε στην Α2.Οι μεταγραφες δειχνουν οτι η ομαδα δυσκολα θα κινδυνευσει και μπορει να κανει καλη πορεια.Προβλεψη-5 εως 8
καλή πεντάδα, μέτριος πάγκος. δείχνει δυνατός στα φιλικά, αλλά θ αντέξει;
για τους υπόλοιπους βλέπουμε. για Ρέθυμνο τα έχω πει, πρώτα ομάδα απ την αρχή και μετά ότι μπορέσει...