Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Lokomotiv Kuban
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
j-kidd13
vs


Ο Παναθηναϊκός "αυτοκτόνησε" την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα,πετώντας στα σκουπίδια το δώρο του Ομπράντοβιτς,με το διπλό μέσα στη Ρωσία.Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα κάθε άλλο παρά έυκολη είναι,όπως και η έδρα της,αλλά οταν ξεκινάς καλά το παιχνίδι και έχεις την πρωτοβουλία,είναι απαράδεκτο να παρουσιάζεις αυτή την εικόνα με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου.Η αστοχία αλλά και η κακή βραδιά του Τζόρτζεβιτς,με αποκορύφωμα την κακή διαχείριση των τελευταίων 29 δευτερολέπτων,κόστισαν στην ομάδα.

Πλέον ο Παναθηναϊκός,απο φαβορί για την 2αδα με νίκη κόντρα στον Αστέρα,έχει μείνει 4ος,χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη με την Κουμπάν,και όχι μόνο νίκη αλλα και με συν 10 ώστε να πάρει κεφάλι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος,και παράλληλα θα χρειαστεί και ήττα του Αστέρα στα προσεχή ματς ώστε να περάσει και αυτόν (η οποία λογικά θα έρθει απο την Κουμπάν στη Ρωσία),αλλα θα χρειαστεί και ο ίδιος το απόλυτο,οπως και να περάσει την τελευταία αγωνιστική απο την έδρα της Εφές.Με λίγα λόγια η ομάδα έβαλε τον εαυτό της σε δύσκολη θέση,χάνοντας ένα ματς που απο το πρώτο ημίχρονο φάνηκε να της πάει,χωρίς να ζορίζεται ιδιάιτερα.

Να δούμε αν θα προλάβει τον αγώνα ο Ουϊλιαμς,ο οποίος πήγε να κερδίσει μόνος του τους Σέρβους την περασμένη Παρασκευή.


Ηighlights της ΕΡΤ απο το πρώτο παιχνίδι.

salonikatasos
τα πράγματα είναι αρκετά απλά. αν η κουμπάν βάλει μονοψήφιο αριθμό τριπόντων,τότε θα κερδίσουμε καλύπτοντας και τη διαφορά. αν βάλει 10-12 τρίποντα θα κερδίσουμε χωρίς τη διαφορά και αν βάλει 13+ τρίποντα θα χάσουμε.
rahxephon13
Σορρυ αλλα η ομαδα εβαλε σε δυσκολη θεση τον ευατο της οχι απο την ηττα στο βελιγραδι αλλα απο το προηγουμενο ματς με τον αστερα στο οακα και γενικα ολη την χρονια με το να εχει ενα περιορισμενο (αυτο κυριως) και μη ισσοροποιημενο ροστερ, αυτα τα λαθη πληρωνουμε τωρα και πιθανος και στο μελλον.

Τωρα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη να δουλεύουμε να βλεπουμε καθε παιχνιδι ξεχωριστα και να ελπιζουμε οτι θα μαστε οσο γινεται πιο ετοιμοι για τα κρισιμα παιχνιδια.

Το ματς με την κουμπαν ειναι το πιο κομβικο μεχρι τωρα, παιζουμε με μια ομαδα πολυ καλη ομαδα την οποια ξερουμε και μας ξερει πολυ καλα, ελπιζω λογο και των αλλαγων που εχουμε κανει να την δυσκολεψουμε πιο πολυ αυτη την φορα και να παρουμε την νικη.

Κλειδι πιστευω θα ειναι η περιφεριακη μας αμυνα και κατα ποσο μπορουμε να δυσκολεψουμε τους γκαρντ τους και ειδικα τον ντιλεινι ενω σημαντικο ρολο θα παιξει η αντιμετωπιση του ραντολφ που ειναι σε φορμα τελευταια και με το παιχνιδι του βοηθαει πολυ την λοκο ωστε να ανοιξουν οι χωροι και να βρουν σουτ, αν καταφερουμαι να τους κοψουμε αυτα (παντα στο μετρο του δυνατου) θεωρω οτι θα εχουμε τον πρωτο λογο για την νικη.
Nemesakos
Όσο κ αν ακούγεται χαζό αυτό που θα πω, εγώ είχα την αίσθηση και στα 3 προηγούμενα ματς ότι ο Παναθηναϊκός εύκολα μπορούσε να κερδίσει. Και εν τέλει έχασε χάρη σε κάποια επιθετικά ξεσπάσματα. Στον πρώτο αγώνα του Σίνκλετον, στον δεύτερο αγώνα ο Ντρέιπερ αρχικά με 2 σουτ από τα 8 μέτρα και το one man show του Ντιλέινι και στο τρίτο με το 6/8 του Ντρέιπερ που έχει συνολικά κοντά στο 25% στα 3ποντα.
Η γεύση που μου άφησαν αυτα τα ματς είναι ότι εύκολα μπορούσαν να έρθουν και απο την δική μας πλευρά.
Στα τωρινο ματς επείδή κρίνονται πολλά είτε πλεονέκτημα είτε και προκριση θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός θα φανεί πιο σοβαρός, Έχει περισσότερες λύσεις, έχει περισσότερες επιλογές έχει περισσότερα τρεξίματα. Θεωρώ πως η Κούμπαν έχει αρχίσει να κουράζεται με το σφιχτο ροτεισον των 6-7 παικτών. Για μένα πρέπει πρώτα να έρθει η νίκη και μετά η διαφορά. Ας κλειδώσουμε , όσο μπορεί να κλειδώσει η πρόκριση 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, την πρόκριση και μετά βλέπουμε για το +10.
CG.
Προβάδισμα σε μας λόγο κινητρού,επειδή ξέρουμε πλέον τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε αλλά και επειδή πλέον είμαστε πιο γεμάτοι.θα έχουμε περισσότερες ανάσες και λυσεις.
Από κει και πέρα προσωπικά θεωρώ κλειδί το μαρκάρισμα του ραντολφ από τον γκιστ και το πως σταθεί αμυντικά ο ραντουλιτσα απέναντι σε ομάδα πουαμυντικα δεν του ταιριάζει
Πιστεύω νίκη εύκολα δυσκολα
green_sky
Εφοσον παιξει ο Γουιλιαμς 20 ποντοι ανετα.
j.browning
τα πραγματα οντως ειναι απλα,
αν χασεις και τεταρτη φορα απο την κουμπαν πολυ απλα η κουμπαν ειναι καλυτερη ομαδα απο σενα αρα δεν αξιζεις θεση πανω απο εκεινη.
σε αυτη την περιπτωση παιρνεις την τεταρτη θεση και θα σου αξιζει.

και εγω νομιζω παντως οτι με ενα φυσιολογικο ποσοστο στα τριποντα,
δηλαδη οπως ειναι οι μεσοι οροι των ομαδων.34% για των παο και 36% για την λοκομοτιβ τους εχουμε ανετα.
στα τρια προηγουμενα παιχνιδια η κουμπαν σουταρε στα τριποντα με 47%,48% και 50% αντιστοιχα,
βεβαια αυτο εξηγητε, επειδη δεν ειχαμε πνευμονια να πιεσουμε στην περιφερεια,
τωρα παιζουμε με αλλες προυποθεσεις.
κομβικος παιχτης εννοειται ο ελλιοτ γουιλιαμς. ελπιζω να παιξει και να ειναι καλα.
πρεπει να πιεσουμε μεχρι θανατου γενικα την περιφερεια αλλα κυριως των ντιλεινι.
και να παρουμε απροβλεπτο σκορ απο των γουιλιαμς γιατι θα μας χρειαστει,η λοκο εχει την καλυτερη αμυνα της ευρωλιγκας επισης θα χρειαστουμε πολυ των καλο ραντουλιτσα,οι ρωσοι δεν εχουν παιχτη να των ματσαρει,ο μιρο πρεπει να προσεξει να μην ειναι αχιλειος πτερνα στην αμυνα και οι περιφερειακοι μας πρεπει επιτελους να βαλουν κανα σουτ να του ανοιξουν την αμυνα για απομονωση.εκει ο μιρο θα ζωγραφησει.

με το μοναδικο αποτελεσμα που θα ειμαι ικανοποιημενος ειναι νικη με τουλαχιστον 10 ποντους,ο παναθηναικος ειναι μεγαλη ομαδα και το τριφυλλι πολυ περηφανο,πρεπει να τους ξεφτυλισουμε για να παρουμε το αιμα μας πισω

καλη επιτυχια στην ομαδα!
assistant
QUOTE(CG. @ Mar 15 2016, 19:45 ) *
Προβάδισμα σε μας λόγο κινητρού,επειδή ξέρουμε πλέον τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε αλλά και επειδή πλέον είμαστε πιο γεμάτοι.θα έχουμε περισσότερες ανάσες και λυσεις.
Από κει και πέρα προσωπικά θεωρώ κλειδί το μαρκάρισμα του ραντολφ από τον γκιστ και το πως σταθεί αμυντικά ο ραντουλιτσα απέναντι σε ομάδα πουαμυντικα δεν του ταιριάζει
Πιστεύω νίκη εύκολα δυσκολα

o Γκιστ λογικα θα πιανει τον Κλαβερ.....τον Ραντολφ θα μαρκαρει ο ψηλος που θα επιλεξει ο Σαλε......αν επιλεξει Ραντου εχουμε να δουμε isolation που θα φριξει ο τοπος......ο Μπαρτζωκας είναι σιγουρο πως θα χτυπησει στα αργα ποδια του Ραντουλιτσα,θα προσπαθησει να τον εκθεσει για να μην μεινει πολύ ωρα στο παρκε.....τα πικ εν ρολ η Κουμπαν θα τα δινει στον παιχτη που μαρκαρει ο Γκιστ,ωστε να τον εχει διαρκως απασχολημενο και να μην μπορει να παει σε βοήθειες......όλα αυτά στη θεωρεια βεβαια.....
Ginobili
Δεν υπάρχει περίπτωση πιστευω να δουμε ματσάρισμα Ραντούλιτσα-Ράντολφ.Ο τελευταίος θα παίζει στα 5 μέτρα,με 2 ντρίπλες στα πόδια και θα σουτάρει συνέχεια.Και το έχει το σουτ...δεν είναι Σίγκλετον.
Γενικά η Κουμπάν δεν έχει πια παίκτη να αντιπαρατάξει στον Ραντούλιτσα (αφού έφυγε ο Ουκρανός)με Ράντολφ-Σίγκλετον-Κλαβερ να καλύπτουν την frontline.Οπότε εδώ θα φανεί πιστεύω η χρησιμότητα του διδύμου Γκιστ-Χάντερ που θα παίζουν είτε μαζί...είτε ο Γκιστ φυσικά με Ραντούλιτσα.Με Χάντερ πλεον αποφεύγουμε και το δίδυμο Ραντούλιτσα-Φώτση που είναι αργό,και δεν ενδεικνύεται για παιχνίδι που θες να πιέσεις και να κλείσεις χώρους.Οπότε ο Φώτσης είτε με Γκιστ είτε με Χάντερ στο 5...ας ελπίσουμε ότι θα δώσει κανά δυο τριποντάκια...που σε ξεκολλάνε και βρίσκεις ρυθμό.

yorgos
Kι εγώ νομίζω πως θα κερδίσουμε, έχουμε πια πνευμόνια για τους βγάλουμε την πίστη, ακόμη και άστοχοι να είμαστε, θα πρέπει με καλή άμυνα να τους περιορίσουμε. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα παίξει ο Ραντούλιτσα, θα κριθεί από το πόσο γρήγορα θα φορτωθεί με φάουλ, καθώς και από το πόσο θα μας κοστίζουν στην άμυνα τα πόδια του, και στα δύο θα χτυπήσουν αυτοί, μένει να δούμε ποιανού το πλάνο θα υπερισχύσει.

Νομίζω πως λόγω πιο διευρυμένου ροτέισιον και έδρας ο Παναθηναϊκός είναι καθαρό φαβορί, όπως τον δίνουν και όλες οι στοιχηματικές.
Dred11
Moυ κάνει εντύπωση η αισιοδοξία των στοιχηματικών για νίκη του Παναθηναικού και της Μάλαγα (1,53 και για τους δύο!). Δεν θα έπαιζα αυτούς τους αγώνες με τίποτα. Αν ήθελα να ρισκάρω, θα έπαιζα Λόκο και Αστέρα που δίνουν τρελές αποδόσεις!
villiskabas
QUOTE (Dred11 @ Mar 16 2016, 14:03 ) *
Moυ κάνει εντύπωση η αισιοδοξία των στοιχηματικών για νίκη του Παναθηναικού και της Μάλαγα (1,53 και για τους δύο!). Δεν θα έπαιζα αυτούς τους αγώνες με τίποτα. Αν ήθελα να ρισκάρω, θα έπαιζα Λόκο και Αστέρα που δίνουν τρελές αποδόσεις!

Αν θες να παιξεις Λοκο αλλαξε ομαδα παλιο Loco χαχα tongue.gif
Putnam

Do or die ματσάκι στην έδρα μας δεν βλέπω πώς μπορεί να χαθεί και ειδικά με την φρεσκαρισμένη ομάδα που έχουμε στην παρούσα φάση, θεωρώ στανταράκι την νίκη και όσο για την κάλυψη της διαφοράς θα εξαρτηθεί από τα τρίποντα που θα βάλουν.
Και στατιστικά να το πάρετε 4 φορές από την ίδια ομάδα είναι πολύ δύσκολο να χάσεις. Σε περιόδους που σερνόμασταν πάντως τους κοντράραμε στα ίσα.
Saras-13-Bodiroga
Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ,παρότι παρακολουθώ τις συζητήσεις για σχεδόν μια διετία είναι η πρώτη φορά που γράφω. Το μπασκετικό επίπεδο όλων των μελών είναι αρκετά υψηλό και αυτό με παρακίνησε να συμμετέχω και εγω. Ελπίζω να έχουμε υγιείς συζητήσεις για το άθλημα που αγαπάμε.. Τέλος με το off-topic

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο το σημαντικότερο αγώνα της σεζόν. Στόχος είναι η νίκη έστω και με ένα πόντο και αν προκύψει η διαφορά καλώς να έρθει... Η Κουμπάν έχει γίνει ο κακός μας δαίμονας και αυτό πρέπει να τελείωσει ΑΥΡΙΟ!!! Δεν γίνεται να χάσουμε 3 ΦΟΡΕΣ από τον Μπαρτζιώκα.. Αρκετοί λέτε για την άμυνα στους Ντιλέινι,Ράντολφ.. Δεν διαφωνώ,άλλωστε αποτελούν τους stars της ομάδας.. ΑΛΛΑ για εμένα το κλειδί αύριο είναι ο περιορισμός των Κλαβερ και Μπροκχοφ. Οι δυο αυτοί είναι σπουδαίο εργαλείο για το spacing της ομάδας και αν καταφέρουμε να περιορίσουμε την περιφερειακή τους δράση τότε η Λοκο θα τα χάσει και θα οδηγούνται σε τρίποντα κάτω από δύσκολες συνθήκες... Θετικό ότι ο Ντρέιπερ περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Περιμένω δυνατή άμυνα σε Ντιλέινι από Νικ,Φελντειν και Χέινς και βλέπω να πέρνει αρκετό χρόνο ο Χάντερ πάνω στον Ράντολφ ώστε να τον ακολουθεί και έξω. Μακάρι να παίξει ο Γουίλιαμς,αν και δύσκολα θα είναι επιθυμητό επίπεδο.Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ να σκοράρουμε από την περιφέρεια,αν δεν τα βάλουμε ούτε αύριο τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

υ.γ Όλους τους do or die αγώνες ο Σαλέ τους κέρδισε φέτος μακάρι να κάνει και αύριο το ίδιο!!
thanvot
Κύριοι, η Loco έχει 8 τουλάχιστον παίχτες με καλό τρίποντο. ΔΕΝ υπάρχει άμυνα που μπορεί να παιχτεί και να τους το κόψει. Ειδικά κάποιοι (π.χ. Delaney) τα μπουμπουνάνε και από τα 8μ., τι θα τον κάνεις? Το μόνο που γίνεται είναι να είναι πιεστική η άμυνα για να κουραστούν οι περιφερειακοί και να οδηγηθούν σε λάθος ή να προσευχηθούμε να έχουν τα ποσοστά που είχαν με Ζοτς.
Κλειδί για μένα, θα είναι να μπουν τα δικά μας τρίποντα (Feldeine, Αντώνη και Marquez ακούτε?) και να είναι η ευστοχία του Καλάθη σε ανεκτά επίπεδα όπως στην αρχή της χρονιάς. Με τους ψηλούς της Loco να ντουμπλάρονται στο μαρκάρισμα του Μίρο, δεν θα ήμουνα τόσο αισιόδοξος για σκορ από τη ρακέτα. Αν έχετε προσέχει ο δικός μας τα καλύτερα παιχνίδια του τα κάνει με αντιπάλους στα κυβικά του που τον παίζουν 1 on 1.
Πρόβλεψη: Ειδικά αν παίξει o Williams, θα δούμε πολύ Pavlovic στο 4 για να ματσάρει τον Claver, και Gist στο 5. Ήδη δοκιμάστηκε και στο Βελιγράδι αυτό το σχήμα....
Πιθανότητες: 40% Νίκη από 1-9, 20% Νίκη με 10+, 40% Ήττα
rahxephon13
QUOTE (thanvot @ Mar 16 2016, 16:11 ) *
Κύριοι, η Loco έχει 8 τουλάχιστον παίχτες με καλό τρίποντο. ΔΕΝ υπάρχει άμυνα που μπορεί να παιχτεί και να τους το κόψει. Ειδικά κάποιοι (π.χ. Delaney) τα μπουμπουνάνε και από τα 8μ., τι θα τον κάνεις? Το μόνο που γίνεται είναι να είναι πιεστική η άμυνα για να κουραστούν οι περιφερειακοί και να οδηγηθούν σε λάθος ή να προσευχηθούμε να έχουν τα ποσοστά που είχαν με Ζοτς.
Κλειδί για μένα, θα είναι να μπουν τα δικά μας τρίποντα (Feldeine, Αντώνη και Marquez ακούτε?) και να είναι η ευστοχία του Καλάθη σε ανεκτά επίπεδα όπως στην αρχή της χρονιάς. Με τους ψηλούς της Loco να ντουμπλάρονται στο μαρκάρισμα του Μίρο, δεν θα ήμουνα τόσο αισιόδοξος για σκορ από τη ρακέτα. Αν έχετε προσέχει ο δικός μας τα καλύτερα παιχνίδια του τα κάνει με αντιπάλους στα κυβικά του που τον παίζουν 1 on 1.
Πρόβλεψη: Ειδικά αν παίξει o Williams, θα δούμε πολύ Pavlovic στο 4 για να ματσάρει τον Claver, και Gist στο 5. Ήδη δοκιμάστηκε και στο Βελιγράδι αυτό το σχήμα....
Πιθανότητες: 40% Νίκη από 1-9, 20% Νίκη με 10+, 40% Ήττα

Αυτο πεστο στον ζοτς, δεν μπορει οταν τα βαζει με εμας να ειναι τυχερη και οταν τα χανει με φενερ ατυχη αυτα δεν υπαρχουν η τυχη μπορει να σε βοηθησει σε ενα δυο παιχνιδια οχι συνεχεια αυτο λεγεται δουλεια.

Με εμας ειχαν μεγαλα ποσοστα ευστοχιας γιατι δεν ειχαμε γκαρντ και η περιφεριακη αμυνα μας οσο προχωρουσε το ματς χειροτερυε με τους παιχτες να μην εχουν ανασες, αυτο λογικα δεν θα το δουμε στον ιδιο βαθμο, αναλογα απο το ποσο αποτελεσματικη θα ειμαστε εξαρταται και η εξελιξη του παιχνιδιου νικη/διαφορα/ηττα.

Δεν ηταν τυχαιο το ματς της προηγουμενης βδομαδας με την φενερ, στην εδρα τους επαζαν και ομως ειχαν πολυ χαμηλα ποσοστα λογω της αμυνας της φενερ, αυτο το παιχνιδι πρεπει να ειναι ο οδηγος μας για το πως να τους σταματησουμε.
Putnam
QUOTE (thanvot @ Mar 16 2016, 16:11 ) *
Κύριοι, η Loco έχει 8 τουλάχιστον παίχτες με καλό τρίποντο. ΔΕΝ υπάρχει άμυνα που μπορεί να παιχτεί και να τους το κόψει. Ειδικά κάποιοι (π.χ. Delaney) τα μπουμπουνάνε και από τα 8μ., τι θα τον κάνεις? Το μόνο που γίνεται είναι να είναι πιεστική η άμυνα για να κουραστούν οι περιφερειακοί και να οδηγηθούν σε λάθος ή να προσευχηθούμε να έχουν τα ποσοστά που είχαν με Ζοτς.
Κλειδί για μένα, θα είναι να μπουν τα δικά μας τρίποντα (Feldeine, Αντώνη και Marquez ακούτε?) και να είναι η ευστοχία του Καλάθη σε ανεκτά επίπεδα όπως στην αρχή της χρονιάς. Με τους ψηλούς της Loco να ντουμπλάρονται στο μαρκάρισμα του Μίρο, δεν θα ήμουνα τόσο αισιόδοξος για σκορ από τη ρακέτα. Αν έχετε προσέχει ο δικός μας τα καλύτερα παιχνίδια του τα κάνει με αντιπάλους στα κυβικά του που τον παίζουν 1 on 1.
Πρόβλεψη: Ειδικά αν παίξει o Williams, θα δούμε πολύ Pavlovic στο 4 για να ματσάρει τον Claver, και Gist στο 5. Ήδη δοκιμάστηκε και στο Βελιγράδι αυτό το σχήμα....
Πιθανότητες: 40% Νίκη από 1-9, 20% Νίκη με 10+, 40% Ήττα


Πάντως τoν Ραντούλιτσα τον είδαμε να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι με αντιπάλους τα ΜΑΠ της Εφές (Ντάνστον, Τάιους).

Τον Ραντούλιτσα τον εξουδετερώνεις πλήρως με δύο τρόπους: α) με βρωμόξυλο που τον κάνει να εκνευριστεί εύκολα και να χάσει την αυτοσυγκέντρωση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού (βλ. και πόσες μάζεψε στο τελευταίο ματς στην Σερβία) ή/και β) με ντουμπλάρισμα όπου αν είναι σε καλή μέρα με καθαρό μυαλό σπάει την μπάλα έξω και κάνουμε τον σταυρό μας να μπουν τα σουτ από τους περιφερειακούς, διαφορετικά εκνευρίζεται γιατί δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι του στο 1 με 1 και καταλήγουμε όπου και στο υπο (α).

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά το μοναδικό παιχνίδι που τον έπαιξαν με ντουμπλαρίσματα και στάθηκε αξιοπρεπώς ήταν το ματς μέσα στην Φενέρ που κράτησε την ομάδα στο πρώτο ημιχρόνιο που λέει κι ο Καρούλιας.
Dred11
QUOTE (rahxephon13 @ Mar 16 2016, 16:24 ) *
Αυτο πεστο στον ζοτς, δεν μπορει οταν τα βαζει με εμας να ειναι τυχερη και οταν τα χανει με φενερ ατυχη αυτα δεν υπαρχουν η τυχη μπορει να σε βοηθησει σε ενα δυο παιχνιδια οχι συνεχεια αυτο λεγεται δουλεια.

Με εμας ειχαν μεγαλα ποσοστα ευστοχιας γιατι δεν ειχαμε γκαρντ και η περιφεριακη αμυνα μας οσο προχωρουσε το ματς χειροτερυε με τους παιχτες να μην εχουν ανασες, αυτο λογικα δεν θα το δουμε στον ιδιο βαθμο, αναλογα απο το ποσο αποτελεσματικη θα ειμαστε εξαρταται και η εξελιξη του παιχνιδιου νικη/διαφορα/ηττα.

Δεν ηταν τυχαιο το ματς της προηγουμενης βδομαδας με την φενερ, στην εδρα τους επαζαν και ομως ειχαν πολυ χαμηλα ποσοστα λογω της αμυνας της φενερ, αυτο το παιχνιδι πρεπει να ειναι ο οδηγος μας για το πως να τους σταματησουμε.

Είναι δύσκολο να προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε με τον τρόπο που τους κέρδισε η Φενέρ. Η Φενέρ διαθέτει μια αμυντική ιδιοφυία στην ρακέτα που λέγεται Udoh (για μένα mvp της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, με δουλειά που δεν αποτυπώνεται πάντα στους αριθμούς) και ένα μακρύ και γρήγορο 4/5άρι τον Βέσελι που ματσάρει ιδανικά με τον Ράντολφ που επίσης δεν έχουμε. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να τους χτυπήσουμε ανηλεώς με Ραντούλιτσα, Γκιστ, Χάντερ στο ποστ, ώστε να φθείρουμε τους ψηλούς τους με φάουλ και να παίξουμε με τρομερή πίεση στα γκαρντ τους για να τους κόψουμε τo passing game. Τώρα αν τα βάζουν με ντρίμπλα και σουτ όλα, ας κερδίσουν, μπράβο τους. Μεγάλο συν θα είναι ο Γουίλιαμς αν παίξει τελικά που μπορεί να τους χτυπήσει κι αυτός μέσα στην ρακέτα και να κερδίζει φάουλ με το τσουβάλι.
rahxephon13
QUOTE (Dred11 @ Mar 16 2016, 17:43 ) *
Είναι δύσκολο να προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε με τον τρόπο που τους κέρδισε η Φενέρ. Η Φενέρ διαθέτει μια αμυντική ιδιοφυία στην ρακέτα που λέγεται Udoh (για μένα mvp της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, με δουλειά που δεν αποτυπώνεται πάντα στους αριθμούς) και ένα μακρύ και γρήγορο 4/5άρι τον Βέσελι που ματσάρει ιδανικά με τον Ράντολφ που επίσης δεν έχουμε. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να τους χτυπήσουμε ανηλεώς με Ραντούλιτσα, Γκιστ, Χάντερ στο ποστ, ώστε να φθείρουμε τους ψηλούς τους με φάουλ και να παίξουμε με τρομερή πίεση στα γκαρντ τους για να τους κόψουμε τo passing game. Τώρα αν τα βάζουν με ντρίμπλα και σουτ όλα, ας κερδίσουν, μπράβο τους. Μεγάλο συν θα είναι ο Γουίλιαμς αν παίξει τελικά που μπορεί να τους χτυπήσει κι αυτός μέσα στην ρακέτα και να κερδίζει φάουλ με το τσουβάλι.

Εχεις δικιο φιλε η φενερ ειναι διαφορετικη και πιο δεμενη ομαδα απο εμας, αλλα μπορουμε να παρουμε καποια πραγματα βλεποντας πως τους αντιμετωπισαν και κυριως οπως λες κι εσυ με πρωτο μελημα την περιφεριακη αμυνα και την πιεση στα γκαρντ ωστε να μην βρουν ευκολο σουτ.

Στους ψηλους θεωρω οτι εχουμε θεμα καθως δεν υπαρχουν τα γρηγορα ποδια για να τους αντιμετωπισουμε αποτελεσματικα και εκει πρεπει να προσεξουμε πολυ μιας και πιστευω οτι θα προσπαθησουν να μας χτυπησουν σε αυτο το κομματι και ιδιαιτερα τον ραντουλιτσα, γι'αυτο το λογο και αναλογα πως θα παει το ματς εχω την αισθηση οτι θα παρει αρκετο χρονο ο χαντερ ειδικα πανω στον ραντολφ, κατα τα αλλα και εγω συμφωνω οτι πρεπει να τους φθειρουμε με φαουλ στο ποστ και πιστευω οτι η αποδοση που θαχει ο ραντου θα ειναι καθοριστικη.
Nik Tepits
Δηλωσεις Σαλε για το ματς:

http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eur...es.3959047.html
pan24
QUOTE (thanvot @ Mar 16 2016, 16:11 ) *
Κύριοι, η Loco έχει 8 τουλάχιστον παίχτες με καλό τρίποντο. ΔΕΝ υπάρχει άμυνα που μπορεί να παιχτεί και να τους το κόψει. Ειδικά κάποιοι (π.χ. Delaney) τα μπουμπουνάνε και από τα 8μ., τι θα τον κάνεις? Το μόνο που γίνεται είναι να είναι πιεστική η άμυνα για να κουραστούν οι περιφερειακοί και να οδηγηθούν σε λάθος ή να προσευχηθούμε να έχουν τα ποσοστά που είχαν με Ζοτς.
Κλειδί για μένα, θα είναι να μπουν τα δικά μας τρίποντα (Feldeine, Αντώνη και Marquez ακούτε?) και να είναι η ευστοχία του Καλάθη σε ανεκτά επίπεδα όπως στην αρχή της χρονιάς. Με τους ψηλούς της Loco να ντουμπλάρονται στο μαρκάρισμα του Μίρο, δεν θα ήμουνα τόσο αισιόδοξος για σκορ από τη ρακέτα. Αν έχετε προσέχει ο δικός μας τα καλύτερα παιχνίδια του τα κάνει με αντιπάλους στα κυβικά του που τον παίζουν 1 on 1.
Πρόβλεψη: Ειδικά αν παίξει o Williams, θα δούμε πολύ Pavlovic στο 4 για να ματσάρει τον Claver, και Gist στο 5. Ήδη δοκιμάστηκε και στο Βελιγράδι αυτό το σχήμα....
Πιθανότητες: 40% Νίκη από 1-9, 20% Νίκη με 10+, 40% Ήττα

Η φενερ τους χαλασε την κυκλοφορια της μπαλας με πιεστικη αμυνα παντου στην περιφερεια και μεσα στην ρακετα που εχεις ισως τους δυο καλυτερους αμυντικους ψηλους της διοργανωσης(βεσελυ,ουντοχ)
Εμεις ειναι ενα ζητημα να καταφερουμε να κοψουμε την κυκλοφορια τους κυριως λογω ταχυτητας αλλα και εμπειριας και εξηγω
Δεδομενα θα παιξουν μεσα στην ρακετα μας.Στις περιστροφες λογω ταχυτητας ραντουλιτσα,φωτσης θα χανονται,ο χαντερ μεχρι να μαθει το ευρωπαικο μπασκετ καποιες στιγμες χανεται και το ειδαμε αυτο αλλα ακομα και ο γουιλιαμς σε καποιες περιπτωσεις χανεται στην αμυνα
Οταν μεινει παικτης ελευθερος ερχεται βοηθεια και βγαινει ελευθερο τριποντο.Αυτο πρεπει να κοψουμε
Αν σουταρεις με αμυνα πανω σου και ο καρυ να εισαι δεν θα βαλεις πολλα και φανηκε αυτο και στο λοκομοτιβ-φενερ
salonikatasos
ο williams έβγαλε μέρος της προπόνησης. πιστεύω θα είναι 12αδα και βλέποντας και πράττοντας
yorgos
O williams πάντως θα είναι απώλεια και στην άμυνα αν δεν παίξει. Και σαν πόδια και για το πώς κολλάει στην πίεση στην μπάλα, είναι τόσο καλός επιθετικά από την αρχή που ήρθε που περνάει απαρατήρητο ότι είναι πραγματικά καλός αμυντικός.
EXASFAIROS
Την Λοκο με γηπεδο κολαση αν την παιξουμε ασφυχτικα στην περιφερειακη αμυνα δυσκολευοντας την οργανωση του παιχνιδιου της και κουραζοντας Ντιλεινι και σια τους εχουμε και εμεις οπως ο Αστερας απο το πρωτο ημιχρονο.Χαμηλο σχημα απαραιτητα και προσοχη λιγο στα φαουλ.Πιστευω οτι το α και το ω της ειναι το περιφερειακο της σουτ και να αφησεις χωρους να κινειται και να μοιραζει μπαλα ο Ντιλεινι.Ασφυκτικο πρεσινγκ στην περιφερεια και προσοχη στους διαδρομους και ας φαμε ευκολους ποντους κατω απο την στεφανι.Με τετοιο τρελο κοσμο θα μπει απο το ημιχρονο το νερο στο αυλακι αν τηρησουμε ευλαβικα ενα ασφυκτικο περιφερειακο πλανο.
yorgos
Αν παίξει ο Ουίλλιαμς μας δίνω 75% πιθανότητες νίκης, χωρίς αυτόν 60%. Πιο πολύ φοβάμαι το ματς στη Νταρουσάφακα.
spysta
να χασει ΚΑΙ 4ο ματς μεσα στην ιδια σεζον απο τον Λοκο ο ΠΑΟ ... αδυνατο !!
qspock
QUOTE(spysta @ Mar 17 2016, 16:27 ) *
να χασει ΚΑΙ 4ο ματς μεσα στην ιδια σεζον απο τον Λοκο ο ΠΑΟ ... αδυνατο !!


Το να λεμε οτι εχασε ηδη 3 φορες και αρα δε ξαναχανει, θα μπορουσε να ανατραπει καλιστα απο καποιον που θα ισχυριζοταν πως επειδη εχασε ηδη 3 φορες, το φαβορι ειναι η Λοκομοτιβ.

Βασικα το 4ο ματς δεν θα εχει καμια σχεση με τα αλλα γιατι ειναι ενισχυμενες και οι 2 ομαδες... αρα παμε να δουμε ενα διαφορετικο παιχνιδι απο τα 3 προηγουμενα. Και οι 2 ομαδες το θελουν παντως διακαως!
Putnam


γουστάρουν με τρέλα Μπαρτζώκα οι παίκτες του, μαγκιά του αυτό http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/arti...a-perasoyme-sto
shtarkws
Όταν παίζεις 3 φορές με μια ομάδα και χάνεις, την τέταρτη φορά δεν μπορεί παρά να είσαι αουτσάιντερ. Βέβαια και οι 2 ομάδες έχουν αλλάξει και ειδικά ο Παναθηναικος. Αν δεν παίξει ο Ουίλιαμς θα είναι μεγάλη απώλεια που ούτως ή άλλως θα είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό του

Ίδωμεν, περιττό να υπογράμμισω ότι η νίκη είναι μονόδρομος.
rahxephon13
Ειναι στην 12 ο ουλιαμς το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ετοιμος και ποσο μπορει να προσφερει.
shtarkws
Βασικός ξεκινά ο Ουίλιαμς, στις πρώτες φάσεις τον ψάχνουν πολύ στην επίθεση αλλά τον έχουν κλείσει πολύ καλά και δεν είναι όσο αέρινος ήταν πριν την θλαση. Γενικά στην επίθεση οι αποστάσεις είναι χάλια και μας κλείνουν εύκολα. Μεγάλο ερωτηματικό το ζευγάρι Ραντου Ραντολφ
Reggie Miller 31
Πολυ την ταλαιπωρουμε την μπαλα στην επιθεση
Zoys
Μονοδιάστατος ο Παναθηναϊκός. Μόνο alley-oop του Gist βλέπουμε. tongue.gif
yorgos
Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα στην Τουρκία... Μη γίνει κανά μπραφ εκεί και ψαχνόμαστε...

Τρίποντο δεν έχει βάλει ακόμη ο Μπαρτζώ και χάνουμε...
rahxephon13
Τους εχουμε κοψει το τριποντο μεχρι στιγμης και εχουμε κλειση τον ντιλενι αλλα και αυτη παιζουν εξαιρετικη αμυνα και στην επιθεση ειναι στο παιχνιδι λογω των επιθετικων ριμπαουντ, το ματς παει για under παντως.
shtarkws
Δεν μπορούμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας ούτε να τους πάρουμε τα μέτρα. Νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε με Γκιστ στο 5 σε όλο το ματς
whaler
Θα παίξουν σημαντικό ρόλο και τα φάουλ, ελπίζω όσο παίξει ο Χάντερ να είναι πολύ προσεκτικός. Περισσότερη συγκέντρωση γιατί αν τους πιέσουμε, είναι επιρρεπείς.
TakeshyKurosawa
Θα το πάρει ο ΠΑΟ. Μέχρι εδώ ήταν ο Ντιλέινι!
G-arenas
σαλε τραγικος!! δεν ειναι δυνατον να εχει παβλοβιτ και φωτση μεσα ταυτοχρονα!!ο παβλοβιτς περιπατητης για αλλη μια φορα!! το μονο που μας σωζει ειναι ο γουιλιαμς!χωρις αυτον ουτε το 15 δεν θα ειχαμε περασει!
shtarkws
Στην άμυνα εκτός από το ζευγάρι Καλαθη Ντιλεινι, που ο Νικ τον έχει σβήσει έως τώρα, χάνουμε όλες τις υπόλοιπες μονομαχίες. Ραντολφ Τζανινγκ Κλαβερ σκοράρουν ανενόχλητοι. Στην άμυνα κλείνουν την τροφοδοσία στον Ραντουλιτσα και εμείς πελαγωνουμε

Γενικά η άμυνα του Μπαρτζωκα είναι πολύ διαβασμενη ενώ η επίθεση του Παναθηναικου με απαράδεκτο spasing
rahxephon13
Εχει ανοιξει λιγο ο ρυθμος και πρεπει να προσεξουμε να μην βρουν χερι απο το τριποντο.
Reggie Miller 31
Το σχημα Ραντουλιτσα-Γκιστ δεν βγαινει με τιποτα...
rahxephon13
Το περιφεριακο σουτ μας πληγωνει στην επιθεση αν δεν μπουν τα σουτ και σημερα δεν κερδιζουμε.
SkyFall
πολύ κακό μπάσκετ στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν.
yorgos
"μας έχουν διαβάσει".

νιος ήμουν και γέρασα. αν δε βγάλουμε αιφνιδιασμούς, καληνύχτα σας.
G-arenas
οταν δεν εχεις σουτερ αυτα παθαινεις!! ο μπαρτζω του κανει πλακα του σαλε μεχρις στιγμης! αλλαζει σε ολα τα σκριν και μεις δεν μπορουμε να αλλαξουμε δευτερη πασα! πρεπει να χαμηλωσει το σχημα!και να δωσει 2 σουτ σε φελντειν να ανοιξει η αμυνα! για αλλη μια φορα αδιαβαστος ο σαλε!
whaler
Στις αλλαγές στην άμυνα, χάνονται όλοι μεταξύ τους, είναι φοβερό αυτό που βλέπουμε.
pan24
QUOTE (Fitz @ Mar 17 2016, 21:56 ) *
Στις αλλαγές στην άμυνα, χάνονται όλοι μεταξύ τους, είναι φοβερό αυτό που βλέπουμε.

Το ειχα πει στην αρχη του thread.Παβλβοβιτς και ραντουλιτσα χανονται λογω ταχυτητας και ο γουιλιαμς οσο προσαρμοστικος και αν ειναι τωρα μαθαινει το ευρωπαικο μπασκετ
shtarkws
Καλά αυτόν τον Τζανινγκ ποιος τον πιάνει? Τραγικοί στις βοήθειες όπως λέει ο Φίτζ. Φελντειν άτολμος μπροστά άφαντος πισω. Πρέπει να βρούμε σκορ οπωσδήποτε από αυτόν και Ραντουλιτσα για να κερδισουμε. Η Λοκο είναι απλά μέτρια και βρίσκεται άνετα μπροστά
G-arenas
δεν μπορω αλλο τον παβλοβιτς πραγματικα! οταν μπαινει μεσα σε αμυνα και επιθεση ειμαστε με 4 παικτες!! ο τζανινγκ εχει βαλει τους 11 απο τους 13 ποντους του πανω του! εκανε και τωρα ηλιθιο φαουλ στα 4 δευτερα και μας στερησε αλλη μια επιθεση!

παλι καλα που ο γουιλιαμς μας κραταει στο σκορ! πρεπει να παιξουμε με χαμηλο σχημα και παντα με 3 γκαρντ!αν δεν τους πιεσουμε και δεν τους αναγκασουμε να κανουν λαθη ειμαστε χαμενοι!μονο με παθος και καρδια θα το παρουμε αλλιως ο μπαρτζω θα του παρει το σκαλπ του σαλε!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.