Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. EUROCUP 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3
radical
ROUND 1 (13 & 14 OCTOBER 2015)
AEK ATHENS - KRASNY OKTYABR VOLGOGRAD

--------------------
ROUND 2 (20 & 21 OCTOBER 2015)
GALATASARAY ISTANBUL - AEK ATHENS

-----------------------
ROUND 3 (27 & 28 OCTOBER 2015)
AEK ATHENS - NIZHNY NOVGOROD

------------------------
ROUND 4 (3 & 4 NOVEMBER 2015)
AEK ATHENS - HAPOEL BANK YAHAV JERUSALEM

--------------------------
ROUND 5 (10 & 11 NOVEMBER 2015)
NEPTUNAS KLAIPEDA - AEK ATHENS

---------------------------
ROUND 6 (17 & 18 NOVEMBER 2015)
KRASNY OKTYABR VOLGOGRAD - AEK ATHENS

---------------------------
ROUND 7 (24 & 25 NOVEMBER 2015)
AEK ATHENS - GALATASARAY ISTANBUL

--------------------------
ROUND 8 (1 & 2 DECEMBER 2015)
NIZHNY NOVGOROD - AEK ATHENS

------------------------------
ROUND 9 (8 & 9 DECEMBER 2015)
HAPOEL BANK YAHAV JERUSALEM - AEK ATHENS

-----------------------------------
ROUND 10 (15 & 16 DECEMBER 2015)
AEK ATHENS - NEPTUNAS KLAIPEDA
radical
The Club Scene: AEK Athens
http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/f...dyglmakp9y3wayu
Pierce
Πρεμιέρα σήμερα με τους Ρώσοι στις 19:00 με γενική είσοδο 10 Ευρώ .
Ευρωπαϊκό ματς μετά από ένας θεός ξέρει πότε. Όσοι πιστοί...
Runt
Mακαρι να μπορουσαμε ολοι να ειμαστε εκειsad.gif
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας!
Dwyane ''the flash'' Wade
Πολύ καλή κίνηση με τα 10 ευρώ. όλοι στο Οακα. Πρώτο ευρωπαικό ματς μετά απο 8 χρόνια για την ομάδα μας.
giorgos14
Aκουσα στο ραδιο οτι η οριτζιναλ εχει κηρύξει αποχή λεει λογω της κάρτας φιλάθλου.Στο πρώτο ευρωπαικό ματς της ΑΕΚ μετά από τόσα χρόνια!!Ελα χριστέ και παναγιά μου..Αποχή έκαναν και από το ματς με τον Ατρόμητο η' μήπως μόνο στο μπασκετ τους ενοχλεί η κάρτα φιλάθλων;Προφανώς θα συγκινηθεί ο υπουργός αν δεν πηγαίνουν οι οργανωμένοι στο γήπεδο.
Runt
Κακιστη η ομαδα στη 2η περιοδο, ανυπαρκτη αμυντικα, με πολλα λαθη στην επιθεση. Γενικα μοιαζει αδουλευτη σαν συνολο.
Παικτες καλους, επιθετικα τουλαχιστον εχουμε (ειπαμε, αμυντικα και σαν λειτουργια και ατομικα, λιγα πραγματα), αλλα μπασκετ της προκοπης δεν παιζουμε...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Runt @ Oct 14 2015, 19:57 ) *
Κακιστη η ομαδα στη 2η περιοδο, ανυπαρκτη αμυντικα, με πολλα λαθη στην επιθεση. Γενικα μοιαζει αδουλευτη σαν συνολο.
Παικτες καλους, επιθετικα τουλαχιστον εχουμε (ειπαμε, αμυντικα και σαν λειτουργια και ατομικα, λιγα πραγματα), αλλα μπασκετ της προκοπης δεν παιζουμε...


Σωστός σε όλα. Κάνουμε τραγικά λάθη εφηβικού πρωταθλήματος στην επίθεση ενώ μας έχουν σκοτώσει με τα τρίποντα. Ο Κούπερ κάνει μεγάλο ματς, από μας σταθερή αξία ο Μαυροκεφαλίδης. Γενικότερα στην επίθεση δεν βλέπω ένα σύστημα, ένα πλάνο βρε αδερφέ. Μόνο ατομικές ενέργειες.

ΥΓ Τραγικό αυτό με την αποχή των οργανωμένων. Την ομάδα τιμωρούν και όχι τον Κοντονή.
akratacity
τραγικος σακοτα
στην τελευταια επιθεση της αεκ δεν ηξερε ουτε απο που θα γινει η επαναφορα και του το ειπε ο καλαμποκης

τυχερη η αεκ που εχει στην ομαδα εναν πολυπειρο παιχτη οπως ο καλαμποκης και κερδισε τις τρεις βολες

μπορει να το παρει στην παραταση
SteelGandalf
Δεν μπόρεσα να δω το σκορ (αλήθεια στον ote tv το έδειχνε; ), αφού την ίδια ώρα παρακολουθούσα την ομάδα μου.

Τι παιχνίδι έκανε βρε παιδιά ο Μαυροκεφαλίδης!!! Το παιχνίδι της ζωής του νομίζω!!!
Pierce
Λίγα πράγματα επειδή μόλις γύρισα .

3 παρατηρήσεις

-Xωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Από πέρσι κάποιοι λέγαμε ότι ο Σάκοτα παρουσιάζει ένα τουρλουμπούκι μπροστά, που κέρδιζε εξαιτίας ατομικού ταλέντου και πίσω βοήθα Παναγιά. Ο αντίλογος ήταν ότι δεν έφταιγε, και η ομάδα φτιάχτηκε μέσα στη σεζόν. ΔΕΝ. Σήμερα για 3ο μάτς που βλέπω, στην επίθεση το σύστημα Λουκάς και αν δεν βγεί το ποστάρισμα, πάσα έξω και σούτ. Για την άμυνα δεν συζητώ, οι 86 (πόσοι ήταν) πόντοι μιλάνε μόνοι τους. Επιπλέον δεν έχεις πάρει μάτς που κρίθηκε στο σούτ.

- Αν η ΚΑΕ θέλει να προστατεύσει το προϊόν της , καλά θα κάνει οι στούρνοι που πέταξαν τα μπουκάλια , να μην τους ξαναφήσει να μπουν στο γήπεδο. ΠΡοσωπικά για αυτό είχα ενδοιασμούς για το αν θα πάρω διαρκείας.

- Το υλικό είναι χειρότερο από το περσινό, όμως παραμένει αρκετά καλό , ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα. Φέρτε τον Γιαννάκη (ή κάτι αντίστοιχο) ΧΤΕΣ.

@Gandalf

Αν μείνει ο Σάκοτα , ο Λουκάς κάτω από 15π-10ρ δεν θα τελειώνει σε κάθε ματς. Αν οι αντίπαλοι ψηλοί είναι όπως οι σημερινοί, τα 25αρια θα έρχονται εύκολα. Αλλά τι να το κάνεις...
giorgos14
27 νοεμβρίου 2007. Cholet Basket-Aek Athens 78-55. Η τελευταία παρουσία της ΑΕΚ σε ευρωπαικό παιχνίδι.Ακαλούθησαν 7 σεζόν από τότε στις οποίες η ΑΕΚ έφτασε σε σημείο να παίζει αντίπαλος με την Ενωση Ιλίου,με την Χαλκίδα,τον Κρόνο Αγ.Δημητρίου,το Χολαργό και το Πέραμα.Η απόλυτη απαξίωση και ντροπή δηλαδή.Και έφτασε ο καιρός που η ΑΕΚ ξαναμεγάλωσε,βρήκε λεφτά και ξαναβγήκε στις ευρωπαικές διοργανώσεις, 2789 ημέρες μετά από εκείνο το ματς στη Γαλλία.Ημουν σίγουρος ότι για τους Αεκτζήδες σήμερα θα ήταν γιορτή.1ο σοκ: οι οργανωμένοι κάνουν αποχή λόγω της κάρτας φιλάθλου λέει.Δεν μπορεί σκέφτομαι,θα πάνε οι απλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ στο γήπεδο και θα το κάνουν γιορτή,αυτοί που δεν φοβούνται το νόμο και πάνε στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και όχι να ανάψουν καπνογόνα,να βρίσουν μάνες και να φωνάξουν 20 συνθήματα για την ΑΕΚ και θα φύγουν αδιαφορώντας για την εξέλιξη του ματς.Φεύγω για δουλειά και εκεί παθαίνω το 2ο σοκ.Διακοπή στο ματς γιατί προκάλεσε ένας παικτης-προπονητης-προεδρος και πέταξαν μπουκάλια στο γήπεδο λέει.Γράψτε λάθος σε ότι είπα.Απαξίωση και ντροπή δεν ήταν το ματς απέναντι στο Πέραμα ,αλλά ότι έγινε σήμερα.Γιατί δείχνει ότι κάποιοι άνθρωποι ότι και να περάσει η ομάδα τους μυαλό δεν βάζουν.Αυτοί που πέταγαν μπουκάλια σήμερα προφανώς τα προηγούμενα χρόνια απολάμβαναν την κατάσταση της ΑΕΚ,δεν εξηγείται αλλιώς
Dwyane ''the flash'' Wade
Θα γράψω τώρα κάποια πράγματα για τον χτεσινό αγώνα διότι χτες δεν πρόλαβα. Ξεκινάω από αυτό που λέω από πέρσι για τον Σάκοτα. Τον έχει ξεπεράσει το άθλημα εδώ και πολλά χρόνια, φέτος αυτό θα κάνει μπαμ και δεν έχει ο ίδιος κανένα ελαφρυντικό. Με τον Πάοκ τον διόρθωνε ο Μαυροκεφαλίδης στα τάιμ άουτ, χτες τον διόρθωνε ο Καλαμπόκης. Η τελευταία μας επίθεση δε ήταν για γέλια. 5 δευτερόλεπτα με απαναφορά στον εμπρός μέρος του γηπέδου και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω το μόνο μας επιθετικό σύστημα είναι η μπαλα στον Λουκά και άγιος ο Θεός. Επίσης κάτι τελευταίο για τον Σάκοτα. Όταν εσύ ο ίδιος δεν υποστηρίζεις τις ΔΙΚΕΣ σου επιλογές (Γουόρεν, Σκραμπ) τότε δεν πρέπει να βρίσκεσαι εδώ. Και αν ο Γουόρεν έχει δέιξει κάποια σημάδια ''Τεόντοσιτς'' , την μη χρησιμοποίηση του Καναδού δεν την καταλαβαίνω πραγματικά. Πήραμε 3 γκαρντ για να βλέπουμε πάλι τον Παπαντωνίου. Όσον αφορά τους παίκτες, ο Μαυροκεφαλίδης όλοι περιμέναμε πως θα κάνει την διαφορά αλλά είναι λογικό πως χρειάζεται βοήθειες διότι 42 δεν θα βάζει κάθε βδομάδα. Ανοσίκε είναι ακόμα εκτός κλίματος αλλά άρχισε ήδη να δείχνει δείγματα της κυριαρχίας του στα ριμπάουντ. Κάρτερ κακός και φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του αλλά όλοι ξέρουμε ποιος είναι και δεν τον φοβάμαι. Τον Παπαντωνίου όσο και να προσπαθήσω δεν πρόκειται ποτέ να τον συμπαθήσω μπασκετικά. Ξεκινάει με 2 σερί τρίποντα (highlight καριέρας) και μετά πετάει 2 airball, 1 χαμένο λέιπ απ από κάτω μόνος του συν μια άθλια πάσα στην πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα. Οκ ψυχάρα, σκύλος, όλα για την φανέλα αλλά μέχρι εκεί.
Ειπώθηκε και πιο πάνω. Τουρλουμπούκι στην επίθεση και ατομικές ενέργειες και στην άμυνα τα τρώμε όλα, μα όλα όμως!
Για τους κάφρους που αφού πρώτα δεν υποστηρίζουν από την αρχή την ομάδα και μετά κάνουν και καφριλίκια δεν έχω να πω κάτι. 8 χρόνια εκτός Ευρώπης και έπρεπε οι μογγόλοι να το γιορτάσουν.

ΥΓ. Σάκοτα, ένα ματσάκι στο τέλος θα πάρουμε??
D-Wade
Είναι και σε πολύ δύσκολο όμιλο η ΑΕΚ. Δε βλέπω πως μπορεί να βάλει από κάτω 2 ομάδες έτσι όπως είναι τώρα
Dwyane ''the flash'' Wade
https://www.youtube.com/watch?v=mFvTcyP-d_Y

Ta highlights του χτεσινού αγώνα.
radical
Γερασιμένκο: «Ξέφυγα λίγο, αλλά ήταν μέρος του σχεδίου»


Δεν ήθελε πολύ παραπάνω για να τινάξει το παιχνίδι στον… αέρα και ν’ αρπάξει και μερικές “γρήγορες” από ορισμένους εξαγριωμένους οπαδούς της “Ένωσης”, οι οποίοι πλησίασαν επικίνδυνα στην φυσούνα, αλλά αφότου η ομάδα του νίκησε, μετά το ματς, ο τύπος δεν πιανόταν με τίποτε! Την ώρα που η υπεύθυνη Τύπου του ρωσικού συλλόγου προσπαθούσε να αποθαρρύνει τους δημοσιογράφους να τον προσεγγίσουν – με πρόσχημα την πτήση της επιστροφής που θα αναχωρούσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα – ξαφνικά, ανοίγει η πόρτα των αποδυτηρίων των φιλοξενουμένων και να ‘σου ξεπροβάλλει, η “πέτρα του σκανδάλου”! Κάθιδρος, χωρίς να έχει κάνει μπάνιο και να έχει βγάλει την εμφάνιση, ο Ντμίτρι Γερασιμένκο, πλησιάζει τον προπονητή του και οι δυό τους, παίρνουν τον δρόμο για την αίθουσα των συνεντεύξεων.

Εργοστασιάρχης, πρόεδρος και παίκτης!

Κερδίζοντας λίγο χρόνο, ρωτάμε την πανύψηλη Ρωσίδα press officer, μερικές πληροφορίες για το αφεντικό της. Ο 38χρονος Ρώσος επιχειρηματίας, λοιπόν, έχει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής χάλυβα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλγκογκραντ και επειδή του αρέσει πολύ το μπάσκετ, το 2012 αποφάσισε να ιδρύσει την Κράσνι Οκτιάμπρ, που στα ρωσικά σημαίνει “Κόκκινος Οκτώβρης”! Παρ’ ότι ο ίδιος ζει μεταξύ Ελβετίας και Ρωσίας, είναι δηλωμένος κανονικά στο ρόστερ τόσο στη VTB-League όσο και στο Eurocup, αλλά επειδή τα σαββατοκύριακα που γίνονται οι αγώνες της ρωσικής λίγκας, συνήθως χαλαρώνει στο εξοχικό του στη Γενεύη, τον εξιτάρουν πιο πολύ τα ευρωπαϊκά παιχνίδια! Κοινώς, όποτε του τη “βιδώσει” παίρνει το προσωπικό του τζετ και συναντάει την αποστολή της ομάδας του στην πόλη που πρόκειται να αγωνιστεί… Μετά την εξαιρετική περυσινή χρονιά στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, φέτος, μάλλον γλυκάθηκε και είπε να βάλει λίγα χρήματα παραπάνω! Έτσι το budget της ομάδας, άγγιξε τα 3 εκατομμύρια Ευρώ, αλλά πλην του προπονητή, Ουκρανού Κίριλ Μπολσάκοφ, των πέντε Αμερικανών και δύο αξιόλογων Ρώσων (Ζαϊτσεφ και Σοκόλοφ) που πληρώνονται και καλά, οι υπόλοιποι παίκτες είναι παιδικοί του φίλοι και απλά παίρνουν ένα συμπαθητικό χαρτζιλίκι…

«Πείτε στον κόσμο της ΑΕΚ, ότι πάω μόνο με γυναίκες!»

Μ’ αυτά και με εκείνα να σου που ο τύπος επιστρέφει από τη συνέντευξη Τύπου και παρ’ ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που πηγαινοέρχονται στα αποδυτήρια, τον κοιτάνε με μισό μάτι, δεν καταλαβαίνει από κανέναν… Θεό! Χαμογελάει, κάνει high-five με όσους δημοσιογράφους επιχειρούν δειλά-δειλά να τον πλησιάσουν και δείχνει έτοιμος να τα πει, πριν καν ερωτηθεί! «Εντάξει μπορεί να παρασύρθηκα λίγο από την ένταση του παιχνιδιού, που ήταν πολύ αμφίρροπο και να έκανα κάποιες χειρονομίες, αλλά ρε παιδιά, άνθρωπος είμαι… Τόσα χρόνια που ταξιδεύω στην Ελλάδα, έχω μάθει όλες τις βρισιές και πιστέψτε με, οι γονείς μου και η οικογένειά μου άκουσαν απίστευτα πράγματα απόψε (σ.σ.: χθες). Όσο για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις; Θέλω να πείτε στους φίλους της ΑΕΚ, ότι πάντα πήγαινα και θα πηγαίνω μόνο με γυναίκες!», μας είπε αρχικά ο… πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Κράσνι Οκτιαμπρ, που 1’49” πριν το τέλος της 4ης περιόδου, πρωτοστάτησε στο επεισόδιο με την κερκίδα, προκαλώντας τη μήνι του κόσμου που εκτόξευσε αντικείμενα στο παρκέ.
«Γι’ αυτό όλος ο κόσμος γουστάρει τους Έλληνες, γιατί πάντα αντιδράτε!»

Τον ρωτάμε γιατί έκανε νόημα στους παίκτες να εγκαταλείψουν το παρκέ και ο αθεόφοβος χαμογελάει σαρκαστικά και σκύβει στο αυτί μας για να μας ψιθυρίσει: «Ήταν μέρος του σχεδίου! Τα έκανα όλα αυτά για να νίκησουμε. Ο Τζόρνταν Χάμιλτον είχε κάνει μία μεγάλη βλακεία και με την αχρείαστη τεχνική ποινή που πήρε, τέθηκε εκτός αγώνα και λίγο έλειψε να μας κρεμάσει. Έπρεπε κάτι να κάνω για να αφυπνίσω τους παίκτες! Οι αντίπαλοί μας είχαν ισορροπήσει το παιχνίδι, ο κόσμος είχε ζεσταθεί και είχε μπει στο ματς, με προκάλεσαν και λίγο, οπότε όφειλα να πάρω κάποια πρωτοβουλία… Δεν ήθελα να προκαλέσω τέτοια αναστάτωση και ίσως το παράκανα κιόλας!», σχολίασε με απόλυτη επίγνωση του τι έλεγε. Ευτυχώς που οΆγγελος Κορωνιός (συνεργάτης του Σάκοτα), ο οποίος περνούσε σε απόσταση λίγων μέτρων από πίσω του και κουνούσε το κεφάλι του με εμφανή τον εκνευρισμό του, δεν άκουσε τι έλεγε, γιατί θα είχαμε και δεύτερο γύρο! Του επισημαίνουμε ότι η αντίδρασή του θα μπορούσε να είχε προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τον συλλογισμό μας, ρίχνει νέα βόμβα: «Γι’ αυτό είστε ο πιο αγαπητός λαός του κόσμου, γιατί δεν υποχωρείτε και όλοι έχουν να λένε για την ελληνική περηφάνια και μαχητικότητα! Όλοι σας γουστάρουν γιατί αντιδράτε από τα γήπεδα, μέχρι την πολιτική κι εμείς οι Ρώσοι, χαιρόμαστε πολύ είστε ορθόδοξοι χριστιανοί αδελφοί μας!»… Είπατε τίποτε;

«Ήμουν έτοιμος, αν χρειαζόταν να παίξω!»

Για το τέλος, αφήσαμε την ερώτηση για την αυτοκριτική του σαν μπασκετμπολίστας… Ένας ακόμη παίκτης να έβγαινε με πέντε φάουλ και ο γίγας (1,98), Ντμίτρι Γερασιμένκο, θα έβγαζε την φόρμα και θα έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ! Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν; Ο ίδιος πάντως αισθανόταν έτοιμος… «Ήμουν ξεκούραστος γιατί δεν είχα παίξει στον τελευταίο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα! Είχα δύσκολη εβδομάδα και προτίμησα να ξεκουραστώ. Στην Τυφλίδα με την Βίτα (σ.σ.: 110-67), όμως, ήμουν καλός… Σκόραρα 4 πόντους και μάζεψα 3 ριμπάουντ, οπότε πιστεύω ότι, αν χρειαζόταν, θα μπορούσα να ανταποκριθώ. Γενικά, μπορεί να είμαι αυτός που πληρώνει τους παίκτες, αλλά με όλους είμαι ίσος και τους θεωρώ αδέλφια μου!», μας είπε ο απίστευτος αυτός μπασκετάνθρωπος που μπορεί να είναι εκκεντρικός και να προκαλεί γέλιο, ο ίδιος όμως, είναι ευτυχής, κάνει το κέφι του, το απολαμβάνει με την ψυχή του και δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί! Δεν είμαστε σίγουροι ότι το αντιλαμβάνεται βέβαια… Ίσως αν η “Ένωση” κέρδιζε (94-96), να μην συγκέντρωνε τόσα φλας… Το ότι μιλαμε γι’ αυτόν, πάντως, μετά από ένα ματς που μπήκαν 190 πόντοι, είχε παράταση και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (42π.) νίκησε στα σημεία τον Τόνι Μίτσελ (39π.), καταδεικνύει την σπανιότητα της περίπτωσής του!


Πηγή: gazzetta.gr
SkyFall
Δεν υπάρχει Σάκοτα προπονητής, απορώ τι κάνουν στη διοίκηση της ΑΕΚ. Διώχνει και τον Ανοσίκε γράφει το eurohoops.
tuareg
QUOTE (SkyFall @ Oct 21 2015, 22:14 ) *
Δεν υπάρχει Σάκοτα προπονητής, απορώ τι κάνουν στη διοίκηση της ΑΕΚ. Διώχνει και τον Ανοσίκε γράφει το eurohoops.


σε παρακαλω πολυ ασε το Σακοτο ησυχο,μια χαρα προπονητης ειναι smiley.gif
radical
QUOTE
Τα αποτελέσματα:

Γαλατασαράι – ΑΕΚ 89-65

Κράσνι – Νίζνι 73-78

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Νεπτούνας 74-59

Η βαθμολογία

Γαλατασαράι 4

Νίζνι 4

Κράσνι 3

Χάποελ Ιερουσαλήμ 3

Νεπτούνας 2

ΑΕΚ 2

Η 3η αγωνιστική του Eurocup

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

ΑΕΚ – Νίζνι

Γαλατασαράι – Χάποελ Ιερουσαλήμ

Νεπτούνας – Κράσνι
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(SkyFall @ Oct 21 2015, 22:14 ) *
Δεν υπάρχει Σάκοτα προπονητής, απορώ τι κάνουν στη διοίκηση της ΑΕΚ. Διώχνει και τον Ανοσίκε γράφει το eurohoops.



Ακριβώς έτσι. Ο άνθρωπος είναι παρωχημένος μέχρι αηδίας. Εδώ δεν πήρε αξιόλογο 4άρι για να παίζει ο γιος του. Είναι πολύ κρίμα διότι και να φύγει τώρα πάει ουσιαστικά χαμένη και αυτή η χρονιά. Τουλάχιστον ας τον διώξει ο Αγγελόπουλος μπας και συμμαζευτεί λίγο η ομάδα με ένα σοβαρό προπονητή. Ας μην το φάμε άλλο στη μάπα επειδή πήρε το πρωτάθλημα του 2002.
Αν διώξει τον Ανοσίκε θα κάνει έγκλημα.
Όσον αφορά το χτεσινό ματς δεν έχω να πω κάτι. Άθλια εμφάνιση. Η γνωστή ανύπαρκτη άμυνα και η επίθεση ότι ναι ναι και ότι κάτσει.
Dwyane ''the flash'' Wade
https://www.youtube.com/watch?v=1k8f1EAveZE

Τα highlight του προχθεσινού αγώνα στην Τουρκία.
radical
πολυ δυσκολο ματς αυριο με Νιζνι...
πολυ φορμαρισμενη ομαδα που νικησε την ΤΣΣΚΑ
Tario
Πέρα της δυσκολίας του αγώνα, η ΑΕΚ δεν δείχνει να είναι δεμένη σαν ομάδα και παρουσιάζει μια μετριότατη εικόνα ως τώρα. Αρκετοί παίχτες είναι υπ' ατμόν, κάποιοι άλλοι ψάχνονται και κάποιοι τόσο μπορούν. Νομίζω η Νίζνι είναι δυστυχώς ξεκάθαρο φαβορί.
SteveNashidis
Πολύ καλή η άεκ μέχρι στιγμής. 68-60 μπροστά. Δεν αφήνει την Νινζι να κάνει το παιχνίδι της και στην επίθεση εκμεταλλεύεται κάθε αδυναμία αμυντική

Υ.Γ. Έδειξε 2 παιδάκια πριν η κάμερα και το ένα φορούσε φανέλα Μπουανανότε. Επειδή την πήρε φέτος την μπλούζα , χάθηκε να έπαιρνε του Λουκά;;; Jasonick ώρα να ξεθάψεις τη φανέλα του σκόκο icon_drunk.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
Μεγάλη και σημαντική νίκη κυρίως για την ψυχολογία μας ειδικά σήμερα που όλοι μας είχαν ξεγραμμένους.
Runt
Επετειος του ΟΧΙ νικησε και η ΑΕΚ στην Ευρώπη, σημαδιακή η μέρα σημερα .
Νομίζω ότι η άνοδος των Γουόρεν, Μιλοσεβιτς και η προσθήκη του Κατσιβελη, ανεβάζουν λιγο την ομάδα.
Ο κατσιβελης δε είναι ο πιο σοβαρός μας γκαρντ. Πασάρει όταν πρέπει και σωστα.
Πάντως πάλι σύστημα Λουκά παίξαμε απ' όσο είδα.
Κόσμο δεν ξέρω πόσο είχαμε, αλλά αργία σήμερα τα μαγαζιά κλειστά λογικά θα ειχε...

Στατιστικα
aegeansheed
Πρώτο ποστ μου στο υποφόρουμ της Α1! Καλώς σας βρήκα.

Πολύ καλό μπάσκετ στην 3η περίοδο με-επιτέλους- καλές ομαδικές άμυνες, σε ένα σημείο του αγώνα που ό,τι και να κάναμε μας έβγαινε. Ο Milosevic έμοιαζε να έχει αυτοπεποίθηση "Steph Curry" κάποια στιγμή... Ο Warren σχεδόν με έκανε να έχω ενοχές που τον έκραζα (μετά από το παιχνίδι με τον Άρη), ενώ κατά γενική ομολογία την ομάδα ανέβασε ο Κατσίβελης σημαντικά. Ηρωικά τα περισσότερα καλάθια και χωρίς πλάνο στην επίθεση, κάτι που αναμένεται να βλέπουμε συχνά όσο υπάρχει ο Sakota, ωστόσο ελπίδες σε μένα προσωπικά έδωσε η γενική διάθεση στην τρίτη περίοδο και οι κυρίως οι άμυνες. Η ομάδα ξεμπούκωσε και απέκτησε θετική ψυχολογία που ελπίζω να την βοηθήσει στο μέλλον, ειδικά με έναν καλύτερο ξένο που θα μπορέσει να δώσει έναν "ηγετικό" χαρακτήρα στην άμυνα. Θετικά τα μηνύματα και σίγουρα περιμένω βελτίωση από τον επόμενο αγώνα
Dwyane ''the flash'' Wade
https://www.youtube.com/watch?v=IvQjN81Q2DU

Τα highlights του χτεσινού αγώνα.
Dwyane ''the flash'' Wade
Ντράγκαν Σάκοτα σε ευχαριστούμε για την αθλιότητα που μας παρουσιάζεις για πολλοστή φορά φετος!! Λέγαμε μετά την Γαλατά πως χειρότερα δεν γίνεται όμως πέσαμε έξω!! Με σένα το βαρέλι δεν έχει πάτο!!! Καθρέφτης της εικόνας μας η τελευταία μας επίθεση στο ημίχρονο. Ενώ έχουμε φάει τρίποντο και η διαφορά πάει στους 17 το βύσμα(ο γιόκας σου ντε!! ο αεκάρας!!) επιχειρεί σκοτωμένο τρίποντο α λα Κόμπε.
Μάκη Αγγελόπουλε στείλε τον σπίτι του πριν χαθούνε και τα τελευταία. Έλεος δλδ!! Οκ, κάναμε ένα πείραμα με τον ξεπερασμένο τουλάχιστον ας σώσουμε ότι μπορούμε.
Nemesakos
Το γύρισε η ΑΕΚ και τελικά κέρδισε, αν και στο τέλος πρόσπαθησε να το χάσει μόνη της.

Ουσιαστικά είδα όλο το 2ο 10λεπτο. Έπαιξαν 6 παίκτες, με τον Μιλόσεβιτς να μπαίνει είτε στον Χέρστον είτε στον Σάκοτα για να ξεκουραστούν. Μπήκαν πολλά και δύσκολα σουτ, ο Χέρστον και ο Σάκοτα επίσης έβαλαν πολύ ωραία και δύσκολα 3ποντα ενώ ο Γουώρεν έβαλε κι αυτός αρκετά. Ο Κάρτερ έπαιξε τρομερή άμυνα πάνω στον Τζάνινγκ και έβαλε 4 πολύ σημαντικούς πόντους.
Απολαυστικό ματσάκι, θα θελα να μουν γήπεδο..
kotzito
Μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ σε ένα ωραίο ματς, καθαρά βέβαια λόγω του ατομικού ταλέντου κάποιων παικτών της και όχι της καθοδήγησης του Σάκοτα. Πολύ καλός ο Ουόρεν με 16-5-9 ο οποίος από εκεί που ήταν φευγάτος εδώ και 15-20 μέρες είναι αρκετά καυτός.

Βέβαια είναι φανερό ότι μέσα στην χρονιά θα υπάρξουν προβλήματα με την διαχείριση του ρόστερ. Σήμερα κιόλας οι 5 βασικοί έπαιξαν όλοι 27+ λεπτά. Δεν γίνεται Σάββατο-Τετάρτη να έχεις τους ίδιους παίκτες να σου παίζουν 25 και 30 λεπτά. Ειδικά ο Μαυροκεφαλίδης δεν ξέρω αν έχει υπάρξει ματς φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη που να έχει αγωνιστεί κάτω από 25 λεπτά. Φαντάζομαι ότι στην περιφέρεια τουλάχιστον κάπως θα ανοίξει το rotation με τον ερχομό του αντικαταστάτη του Σκραμπ. Αλλά γενικότερα ο Σάκοτα κάνει πολύ κακό rotation.
fear_me
QUOTE(kotzito @ Nov 4 2015, 20:57 ) *
Μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ σε ένα ωραίο ματς, καθαρά βέβαια λόγω του ατομικού ταλέντου κάποιων παικτών της και όχι της καθοδήγησης του Σάκοτα. Πολύ καλός ο Ουόρεν με 16-5-9 ο οποίος από εκεί που ήταν φευγάτος εδώ και 15-20 μέρες είναι αρκετά καυτός.

Βέβαια είναι φανερό ότι μέσα στην χρονιά θα υπάρξουν προβλήματα με την διαχείριση του ρόστερ. Σήμερα κιόλας οι 5 βασικοί έπαιξαν όλοι 27+ λεπτά. Δεν γίνεται Σάββατο-Τετάρτη να έχεις τους ίδιους παίκτες να σου παίζουν 25 και 30 λεπτά. Ειδικά ο Μαυροκεφαλίδης δεν ξέρω αν έχει υπάρξει ματς φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη που να έχει αγωνιστεί κάτω από 25 λεπτά. Φαντάζομαι ότι στην περιφέρεια τουλάχιστον κάπως θα ανοίξει το rotation με τον ερχομό του αντικαταστάτη του Σκραμπ. Αλλά γενικότερα ο Σάκοτα κάνει πολύ κακό rotation.

Eχει πολλες απουσιες αδερφε,για αυτο βλεπεις οτι καποιοι τραβανε παραπανω κουπι
kotzito
QUOTE(fear_me @ Nov 4 2015, 21:11 ) *
Eχει πολλες απουσιες αδερφε,για αυτο βλεπεις οτι καποιοι τραβανε παραπανω κουπι

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εν μέρει. Και πέρσι ο Σάκοτα στηριζόταν σε λίγους παίκτες. Γενικότερα δεν δείχνει διάθεση να ανοίξει το rotation παραπάνω από 9 παίκτες συνήθως. Παπαντωνίου, Καλαμπόκης, Σαρικόπουλος και Ανοσίκε παίζουν το πολύ 5-10 λεπτά ο καθένας τις περισσότερες φορές. Ο Σκραμπ είναι εκτός ομάδας μετά τα πρώτα 3-4 παιχνίδια και ο Κατσίβελης έχει μείνει κάπως πίσω λόγω του τραυματισμού. Δηλαδή στηρίζεται ουσιαστικά σε 6 παίκτες.

Πιστεύω πάντως ότι ο αντικαταστάτης του Σκραμπ θα βρει πιο ενεργό ρόλο, πιθανότατα και στο 2 για κάποια λεπτά, και ότι ο Κατσίβελης θα ανέβει στην συνέχεια. Γενικότερα η ΑΕΚ δεν έχει κακό υλικό. Με 2 καλές backup προσθήκες στο ασσόδυο και στο 5 θα ήταν κομπλέ. Περισσότερο πρόβλημα μου φαίνεται η παρουσία του Σάκοτα στον πάγκο ο οποίος προσπαθεί να παίξει ένα πολύ ξεπερασμένο μπάσκετ το οποίο δεν βγαίνει καθόλου.
Pierce
Δεν ξέρω τι παίχτηκε στο ημίχρονο, αλλά όταν βγήκαν έπαιξαν άμυνα του θανάτου. Μεγάλη εμφάνιση στο β', αλλά κρίμα τω θεώ να πετάμε 10-20 αγωνιστικά λεπτά στα σκουπίδια , σε κάθε αγώνα.

@Nemesakos

Η ατμόσφαιρα όντως ήταν ωραία , αλλά κλασσικά ήμασταν οι γνωστοί 2500-3000 και είναι κρίμα.
fear_me
QUOTE(kotzito @ Nov 4 2015, 21:35 ) *
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εν μέρει. Και πέρσι ο Σάκοτα στηριζόταν σε λίγους παίκτες. Γενικότερα δεν δείχνει διάθεση να ανοίξει το rotation παραπάνω από 9 παίκτες συνήθως. Παπαντωνίου, Καλαμπόκης, Σαρικόπουλος και Ανοσίκε παίζουν το πολύ 5-10 λεπτά ο καθένας τις περισσότερες φορές. Ο Σκραμπ είναι εκτός ομάδας μετά τα πρώτα 3-4 παιχνίδια και ο Κατσίβελης έχει μείνει κάπως πίσω λόγω του τραυματισμού. Δηλαδή στηρίζεται ουσιαστικά σε 6 παίκτες.

Πιστεύω πάντως ότι ο αντικαταστάτης του Σκραμπ θα βρει πιο ενεργό ρόλο, πιθανότατα και στο 2 για κάποια λεπτά, και ότι ο Κατσίβελης θα ανέβει στην συνέχεια. Γενικότερα η ΑΕΚ δεν έχει κακό υλικό. Με 2 καλές backup προσθήκες στο ασσόδυο και στο 5 θα ήταν κομπλέ. Περισσότερο πρόβλημα μου φαίνεται η παρουσία του Σάκοτα στον πάγκο ο οποίος προσπαθεί να παίξει ένα πολύ ξεπερασμένο μπάσκετ το οποίο δεν βγαίνει καθόλου.

Περυσι ειχε 9 παικτες και μετα το χαος... Παπαντωνίου και Ανοσίκε και πολυ παιζουν... Ο Καλαμπόκης παιζει κανα 15-20λεπτο συνηθως,ο Σαρικοπουλος ειναι συνεχως τραυματιας,παιζει 1 ματς και 2 μενει εξω..τιμωρηθηκε σιωπηρα και για κατι δηλωσεις που εκανε νομιζω...ο Σκραμπ δεν εχω καταλαβει γιατι αποκτιθηκε αφου δεν μας κανει και θα τον δωσουμε και δανεικο...κανενα νοημα σε ολα αυτα...ο Κατσιβελης υπολογιζεται για παραπανω αλλα επαθε σκωλικοειδιτιδα και σημερα παλι χτυπησε...ο Σακοτα οντως ειναι ξεπερασμενος και εχει κανει πολυ κακες επιλογες στο ροστερ,παντως οπως ειναι η ομαδα ,θελει σεντερ οπωσδηποτε δυναμιτη για βασικο,θελει εναν ασσο οργανωτη για βασικο και τον ντελινικαιτις και εχεις
μεταγραφη,γουορεν,κατσιβελης,ντελινικαιτι, καρτερ,καλαμποκης,χερστον,σακοτα,μιλοσεβιτ
ς, μεταγραφη,μαυροκεφαλιδης,σαρικοπουλος στην 12αδα
...ισως να χρειαζεται και ενα 3αρι ακομα και να μεινει ο καλαμποκης εκτος...αλλα ο σακοτα αλλωτε παιζει με ψηλα σχηματα πχ λουκα,ντουσαν και μιλοσεβιτς μαζι ή με πιο κοντα καλαμποκη,καρτερ,κατσιβελη ταυτοχρονα πχ οταν δεν παιζει ο χερστον στην 5αδα,μιας και εχει την ευχερια να διαθετει ψηλα γκαρντ και ευελικτα 4αρια με περιφερειακο σουτ
Nemesakos
QUOTE (Pierce @ Nov 5 2015, 00:11 ) *
Δεν ξέρω τι παίχτηκε στο ημίχρονο, αλλά όταν βγήκαν έπαιξαν άμυνα του θανάτου. Μεγάλη εμφάνιση στο β', αλλά κρίμα τω θεώ να πετάμε 10-20 αγωνιστικά λεπτά στα σκουπίδια , σε κάθε αγώνα.

@Nemesakos

Η ατμόσφαιρα όντως ήταν ωραία , αλλά κλασσικά ήμασταν οι γνωστοί 2500-3000 και είναι κρίμα.



Και σκέψου δεν είμαι ΑΕΚ... Είναι όντως κρίμα. Βασικά ο κόσμος της ΑΕΚ, τόσα χρόνια γκρίνιαζε για την κατάσταση, τώρα επανήλθε και παρόλα αυτά δεν βλέπω ανταπόκριση... Αν δεν είναι Ευρωλίγκα δεν πάνε δλδ? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχουν 7000-8000 να μην πάνε σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πάντως θα θελα να μαι μέσα λόγω της τροπής, της αγωνίας, της εξέλιξης του αγώνα.

Τώρα πρέπει να ανοίξει λίγο το rotation πάντως και αν δεν εμπιστεύεται ο Σάκοτα τους παίκτες, πρέπει να τους αλλάξει. Χέρστον και Λουκάς έχουν τραβήξει πολύ κουπί και δεν νομίζω ότι την παίρνει την ΑΕΚ να χάσει έναν από τους δύο έστω και για 10 μέρες. Μου κανε εντύπωση που για 2 10λεπτα, δεν μπήκε έστω ο Κατσίβελης, και ο Μιλόσεβιτς μπήκε 3-4 λεπτά, απλά για να ξεκουραστεί να ο Χέρστον...

εντιτ

Τώρα διάβασα από έναν φίλο από πάνω ότι ο Κατσίβελης χτύπησε.. Οπότε απαντά στο ερώτημά μου γιατί δεν μπήκε..
Dwyane ''the flash'' Wade
Τρομερή ανατροπή που με βάση την πολύ άσχημη εικόνα που είχαμε στο 1ο ημίχρονο δεν τη περίμενα σε καμία περίπτωση. Πρώτη φορά φέτος παίζουμε τέτοια άμυνα σαν αυτή του 2ου ημιχρόνου. Ο Γουόρεν είναι πολύ καλός τον τελευταίο μήνα, Ο Κατσίβελης σιγά σιγά θα μπει στο κλίμα και θα βοηθήσει. Κρίμα πραγματικά για τον Ανοσίκε, εγώ τον πιστεύω πολύ σαν παίκτη αλλά δεν ξέρω τι θέλει ο Σάκοτα από αυτόν. Ο μικρός Σάκοτα έβαλε μεγάλα σουτ αλλά δεν παύει να έχι χτυπητές αδυναμίες σαν παίκτης. Ο Κάρτερ έπαιξε την σκυλίσια άμυνα που όλοι τον έχουμε δει παλιότερα.

Τέτοιες νίκες είναι πολύ καλές για την ψυχολογία της ομάδας. Πάμε τώρα για το 5-0 με την Καβάλα στην Α1.

Πολύ κρίμα η χαμηλή προσέλευση του κόσμου σε ματς με εισιτήριο 5 ευρώ.

Τα highlights του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=xOYn6ohzylU...eature=youtu.be
Dwyane ''the flash'' Wade
https://www.youtube.com/watch?v=4v8iPc0XMwI

Τι ακριβώς εννοείς Ντούσαν??
Nemesakos
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Nov 5 2015, 13:09 ) *
https://www.youtube.com/watch?v=4v8iPc0XMwI

Τι ακριβώς εννοείς Ντούσαν??



Λέει τ@@μπουκωμένος ή είναι η ιδέα μου??? OMG!!

Sorry mods, o Ντούσαν φταίει..
Pierce
QUOTE (Nemesakos @ Nov 5 2015, 10:07 ) *
Και σκέψου δεν είμαι ΑΕΚ... Είναι όντως κρίμα. Βασικά ο κόσμος της ΑΕΚ, τόσα χρόνια γκρίνιαζε για την κατάσταση, τώρα επανήλθε και παρόλα αυτά δεν βλέπω ανταπόκριση... Αν δεν είναι Ευρωλίγκα δεν πάνε δλδ? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχουν 7000-8000 να μην πάνε σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πάντως θα θελα να μαι μέσα λόγω της τροπής, της αγωνίας, της εξέλιξης του αγώνα.

Ναι κατανοητό ότι ήταν για το bold. Οι περισσότεροι άλλωστε εδώ μέσα πέρα από οπαδοί, είμαστε φίλαθλοι και απολαμβάνουμε έναν καλό αγώνα μπάσκετ ανεξαρτήτου ομάδας. smile.gif

Διαχρονικά πάντα τόσο ήταν το (καθαρό) κοινό της μπασκετικής ομάδας. Οι υπόλοιποι είτε θα έρθουν σε ντέρμπι, είτε αν η ομάδα ρολάρει πάρα πολύ. Το περσινό ήταν ένας συνδιασμός ενθουσιασμό επειδή μετά από χρόνια είχαμε καλή ομάδα, αλλά και το ότι η μπάλα ήταν στην β' ακόμα.
fear_me
QUOTE(Pierce @ Nov 5 2015, 15:55 ) *
Ναι κατανοητό ότι ήταν για το bold. Οι περισσότεροι άλλωστε εδώ μέσα πέρα από οπαδοί, είμαστε φίλαθλοι και απολαμβάνουμε έναν καλό αγώνα μπάσκετ ανεξαρτήτου ομάδας. smile.gif

Διαχρονικά πάντα τόσο ήταν το (καθαρό) κοινό της μπασκετικής ομάδας. Οι υπόλοιποι είτε θα έρθουν σε ντέρμπι, είτε αν η ομάδα ρολάρει πάρα πολύ. Το περσινό ήταν ένας συνδιασμός ενθουσιασμό επειδή μετά από χρόνια είχαμε καλή ομάδα, αλλά και το ότι η μπάλα ήταν στην β' ακόμα.

Το μεγαλυτερο προβλημα για την προσελευση ειναι η καρτα φιλαθλου και η απιστευτη ταλαιπωρια στα εκδοτηρια
fear_me
QUOTE(fear_me @ Nov 6 2015, 10:31 ) *
http://www.aek365.com/a-427100/diplo-meta-apo-10-xronia.htm

Δείτε τι έγινε στον όμιλο της Βασίλισσας

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Γαλατασαράι – Νίζνι 87-85
Νεπτούνας – ΑΕΚ 80-86
Χάποελ Ιερουσαλήμ – Κράσνι 92-90

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):

Γαλατασαράι 10 5-0
ΑΕΚ 8 3-2
Νεπτούνας 7 2-3
Νίζνι 7 2-3
Χάποελ Ιερουσαλήμ 7 2-3
Κράσνι 6 1-4

Η επόμενη αγωνιστική:

Κράσνι -ΑΕΚ
Γαλατασαράι – Νεπτούνας
Χάποελ Ιερουσαλήμ – Νίζνι

http://www.aek365.com/a-427102/h-bathmolog...ilou-th-aek.htm

Διπλο μετα απο 10 χρονια στην ευρωπη και τελος του πρωτου γυρου με την ΑΕΚ να εχει στραβοπατησει μονο με την κρασνι ,που ομως χωρις τον μιτσελ και με τις προσθηκες που εχουμε κανει ,συν οτι τοτε ειχαμε πολλους τραυματιες,ισως να μπορουμε να τους παρουμε εκτος εδρας...η προκριση εξαρταται καθαρα απο εμας ,ενω στην αρχη φαινοταν δυσκολη υποθεση...παλι καλυτερο το δευτερο ημιχρονο και πρεπει οπωσδηποτε να αποκτηθει ασσος γιατι πανω που ειχαμε το +8 και φαινοταν να τελειωνει το ματσακι ο νωντας παραλιγο να κανει την ανατροπη,τελος καλο ολα καλα!
Dwyane ''the flash'' Wade
Μεγάλο διπλό το χτεσινό. Αν δεν είχαμε την ήττα απο την Κράσνι τώρα θα είμαστα καβάλα στο άλογο. Δεν πειράζει την άλλη βδομάδα έχουμε την ευκαιρία να ρεφάρουμε. Όπως ειπώθηκε παραπάνω η πρόκριση εξαρτάται από εμάς.
Dwyane ''the flash'' Wade
https://www.youtube.com/watch?v=M9FYxa9EVPg

Tα highlights του χτεσινού αγώνα.
yorgos
Τεράστιες εμφανίσεις από το Λουκά, χωρίς αμφιβολία. Ωστόσο, ας μην παραγνωρίζουμε ότι ακόμη και σε ματς που βάζει (καρα-απαραίτητες στη φετινή ΑΕΚ) τριαντάρες, το +- του είναι αρνητικό. Όχι ότι είναι μοναδικός παράγοντας αξιολόγησης, αλλά είναι εμφανής η ενδυνάμωση αμυντικά της ομάδας όταν παίζουν Κάρτερ-Χέρστον και καλύπτουν πολλά από τα τεράστια κενά του στην άμυνα. Με τον Ανοσίκε ακόμη δεν έχει δέσει καλά, δεν ξέρω τι κάνουν στις προπονήσεις.

Στο Ισραήλ μου λένε ότι η Μακάμπι έκανε και πρόταση για την απόκτησή του...

Allen03
Τρομερή ΑΕΚ χθες. Φοβερή εμφάνιση και ο Σάκοτα τα έβαζε από το σπίτι του. Μεγάλη συμπάθεια!!
Dwyane ''the flash'' Wade
Τα highlight του χτεσινού διπλού


https://www.youtube.com/watch?v=D5y8ongK-l8
Tario
Πολύ καλό ματς χτες απο Λουκά, Χέρστον, Μιλόσεβιτς και Κάρτερ. Απορώ όμως που ο Κάρτερ δεν έπαιξε τόσο πολύ, ίσως τον ξέχασε ο κόουτς στον πάγκο αλλά όσο ήταν στο παρκέ τα πήγε περίφημα. Όπως το ίδιο και για τον Σκραμπ που όσο έπαιξε ήταν θετικός. Απορώ γιατί δεν του δίνεται κι άλλος χρόνος ώστε να προσαρμοστεί!
Σαν ομάδα υπήρξαν κενά διαστήματα στην αρχή του αγώνα (κλασικά) και μόλις είχαμε πάρει διαφορά 11 πόντων, ξαφνικά πάλι μπλακ άουτ. Αυτά θέλουν προσοχή για την συνέχεια που δεν γίνεται να μας βγαίνουν μονίμως οι ανατροπές, κυρίως με πιο δυνατούς αντιπάλους. Πάντως σαν σύνολο, η ΑΕΚ έδειξε καλά στοιχεία και φαίνεται ότι σιγά σιγά δένει όλο και περισσότερο. Ειδικά η 2η περίοδος ήταν τρομερό προϊόν ομαδικής δουλειάς. Με λίγο ανορθόδοξο τρόπο αλλά φαίνεται ότι δένει η ομάδα. Ευτυχώς υπήρχε και το εύκολο πρόγραμμα στην αρχή στην Α1 και δεν την πληρώσαμε παραπάνω από το κύπελλο και την εκκίνηση στο Eurocup.
Dwyane ''the flash'' Wade
Αναμένεται πολύς κόσμος αύριο με τη Γαλατά, ο περισσότερος ίσως της τελευταιάς 10ετίας.
ashton
(το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο αφού πλάκωσε τόσος κόσμος..
κακή εμφάνιση από την ομάδα (πλην Λουκα-Μαλικ που ηταν μονοι τους , αντε και Μιλοσεβιτς-Καρτερ) - κακή διαχείριση από Σαλε, ελπιζω να μην πληρωσουμε με αποκλεισμό την επιλογή για αλλαγή στον 1 που δεν εχει δικαιωμα να παιζει Ευρωπη, και που δεν εχουμε αθλητικό ψηλό να ματσαρει αντιπαλους σαν τη Γαλατα..


Neptunas - Hapoel 87-85
Nizhny - Krasny 82-74
Α.Ε.Κ. - Galatasaray 73-86

Galatasaray 6-1 607-546 +61
A.E.K. 4-3 562-573 -11 (1-0 me Neptunas, 1-0 me Nizhny)
Neptunas 4-3 579-583 (0-1 me AEK, 1-0 me Nizhny)
Nizhny 4-3 559-544 +15 (0-1 me AEK, 0-1 me Neptunas)
----------------------
Hapoel 2-5 545-564 -19
Krasny 1-6 573-615 -42

επόμενη αγωνιστική
Nizhny - A.E.K.
Hapoel - Galatasaray
Krasny - Neptunas



6-1 Galatasaray : Hapoel έξω, Krasny μέσα, Nizhny έξω
4-3 A.E.K. : Nizhny έξω, Hapoel έξω, Neptunas μέσα
4-3 Neptunas : Krasny έξω, Nizhny μέσα, A.E.K. έξω
4-3 Nizhny : Α.Ε.Κ. μέσα, Neptunas έξω, Galatasaray μέσα
2-5 Hapoel : Galatasaray μέσα, Α.Ε.Κ. μέσα, Krasny έξω
1-6 Krasny : Neptunas μέσα, Galatasaray έξω, Hapoel μέσα

Ξεκινάμε - νίκη επί της Νέπτουνας ΔΕΝ μας δινει την πρόκριση γιατι η Χαποελ αν κερδίσει τα 3 ματς θα έχει 5 νίκες και θα μας ρίχνει στην ισοβαθμία κι έχει ρίξει και 15ρα στην Νεπτουνας οπότε σε τριπλές-τετραπλές δεν ξέρουμε τι θα γίνεται .
η Γαλατά αν θέλει να πάρει την 1η θέση πρέπει να περάσει την Νέπτουνας (η οποία της ρίχνει στην ισοβαθμία γιατί νίκησε με 6 στην Πόλη και κέρδισε με 4 η Γαλατα στην Κλαιπέντα). Μόνο με νίκη επί της Κράσνυ δεν καθαρίζει μαθηματικά, γιατί οι Λιθουανοί μπορούν να κάνουν το 3στα3 και να τους περάσουν. Αν κερδίσει την Χάποελ την άλλη βδομάδα το καθαρίζει αυτό .
Η Νέπτουνας παίρνοντας την Κρασνυ την άλλη βδομάδα καθαρίζει πρακτικά πρόκριση . Μπορεί να περάσει 1η μπορεί και να μείνει έξω πάντως (θεωρητικά). Εμάς μας συμφέρει να έχει καθαρίσει πρόκριση και να μην κυνηγάει πρωτιά ουτε μαθηματικά ώστε να έρθει πιο άνετη στο τελος..
Η Νίζνυ τώρα έχει δυσκολο προγραμμα, καθώς δεν εχει σιγουρη νικη αφου δεν παιζει με Κρασνυ, αλλά εχει 2 ματς μεσα και το τελευταιο με τη Γαλατά που λογικά θα είναι σιγουρα πρωτη και μαλλον θα κανει συντηρηση.

Η μόνη νίκη που μας δίνει σίγουρα πρόκριση είναι στο Ισραήλ. Αλλά μόνο εύκολο δεν είναι ..
Με δυο νικες (εκτος Χαποελ) περνάς επίσης - αλλά άντε να κερδίσεις σε Νόβγκοροντ ...

βιντεο απο το παιχνίδι


και όλο το ματς
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.