Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Argentina - USA
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > London 2012
Pages: 1, 2
gspara
[quote name='T.W.Is.M.' date='Aug 11 2012, 00:43 ' post='566776']
Μονο τον Οντι Νορις?
Ενταξει σαν ονομα ειναι το μεγαλυτερο, αλλα εγω στη θεση σου θα ημουν τυχερος και για αλλον εναν.



ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!!!!!!
Nuntius
Δηλαδή εγώ που είδα μονάχα τον Ford δεν είμαι τυχερός? tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Flash @ Aug 11 2012, 00:51 ) *
Εσύ δεν τα βάζεις smiley.gif


Λεπτομερειες...
Ειναι αναγκη να τα λες αυτα?
Και παλι ομως, δε βαζω οσα ο Ντουραντ, ο Μπραιαντ και ο Καρ(α)μελο. Το Λεμπρον ομως ως γνησιος ΚΕΛΤΗΣ τον εχω! tongue.gif

QUOTE(NBAer @ Aug 11 2012, 00:54 ) *
Μα δεν εχουν εναν Γιουινγκ, εναν Μπαρκλεϊ, εναν Κ.Μαλοουν και εναν Ρομπινσον για να κανουν παρτυ μεσα στην ρακετα ή να ταιζουν τους ψηλους.
Οι καιροι αλλαξαν και το μπασκετ εχει πλεον πολλα ελαφρια 4αρια που σουταρουν. Οι θεσεις εχουν αλλαξει. Η κινηση των παικτων εχει μεταφερθει πολυ εξω απο την ρακετα. Τι θελεις να κανει ο Ντουραντ ή ο Καρμελο πχ? Να παιζει στην ρακετα με πλατη ή να μπαινει κυριως μεσα? Αφου εχουν βρωμοχερο γιατι να μην σουταρουν απο μακρια ωστε ο αντιπαλος να ειναι αβοηθητος? ΦΥΣΙΚΑ και θα σουταρουν αφου μπορουν!

Εσυ ζητας να παρατησουν τα πλεονεκτηματα τους και να παιξουν διαφορετικα. Γιατι? Για να μικρυνει η ψαλιδα? Δεν εχει νοημα να ζητας να μην κανει κατι που ξερει καλα ενας παικτης.
Ειναι και ο Σιζεφσκι βεβαια που μαλλον εχει ψυχωση με αυτου του ειδους το μπασκετ, αλλά αφου δουλευει why not?


Μα μπορουν να κανουν πχ 5 πραγματα στην επιθεση και κανουν 2. Γιατι παρατανε τα πλεονεκτηματα τους αν παιζουν πιο ισορροπημενα? Υπερεχουν παντου εκτος απο τη συνοχη σαν ομαδα. Κι ομως χρησιμοποιουν μονο τα 2 πλεονεκτηματα τους. Μεχρι και στο transition σουταρουν απο μακρια.
Φαντασου οτι εγω που αν εβλεπα τον τελικο του 2008(ας οψεται ο στρατος), θα σηκωνομουν να πανηγυρισω τα τριποντα του Κομπι στο τελος λες και τα εβαλε σε τελικο ΝΒΑ(ημασταν και στο απωγειο της πελατειακης σχεσης με την Ισπανια βλεπεις τοτε), βλεπω τις ΗΠΑ να παιζουν και με τον τροπο που παιζουν μου δημιουργειται η ταση να υποστηριξω τον αντιπαλο! Απ τη μια θα ηθελα την Κυριακη να ριξουν 30 ποντους στην Ισπανια, απ την αλλη θα ηθελα να χασουν! Μαλλον θα συμβιβαστω με μια νικη απ τα χερακια του Μπραιαντ, του Ντουραντ ή και του Αγαπουλα μετα απο καταστροφικο παιχνιδι του Λεμπρον στο τελος... laugh.gif

QUOTE(Nuntius @ Aug 11 2012, 01:05 ) *
Δηλαδή εγώ που είδα μονάχα τον Ford δεν είμαι τυχερός? tongue.gif


Κι εσυ εισαι! Κι εγω που τον ειδα και στην ομαδα μου. smile.gif
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Aug 11 2012, 01:06 ) *
Κι εσυ εισαι! Κι εγω που τον ειδα και στην ομαδα μου. smile.gif


Εγώ τον είδα και στις δύο ομάδες μου wink.gif
NBAer
QUOTE(NBAholic @ Aug 11 2012, 00:47 ) *
Το κόκκινο σκεφτόμουν κι εγώ. Αυτή η ομάδα έχει τις γρηγορότερες περιφερειακές εκτελέσεις που έχω δει (μόνο η ομάδα του '94 την πλησιάζει) συν ένα από τα γρηγορότερα παιχνίδια πάσας στην περιφέρεια στην ιστορία -

Αυτο φετος ειναι φοβερο πραγματι και μου εχει κανει και εμενα φοβερη εντυπωση!! Πρεπει να ειναι δουλεμενο, δουλεμενες οι κινησεις στην περιφερεια, δεν μπορει να εξηγηθει και να βγει αλλιως. Η πασα στον ελευθερο παικτη εκτελειται στην εντελεια και σχεδον παντα βγαινει. Και το σχεδον ισως και να ειναι λανθασμενο! blink.gif

Επισης οι 10 απο τους 12 μπορουν πολυ ανετα και με καλα ποσοστα να σουταρουν τριποντο. Και αυτο μετραει πολυ. Ο,τι αλλαγες και να κανει η Αμερικη παντα θα υπαρχουν 4 ή ακομα χειροτερα για την αντιπαλη ομαδα 5 παικτες, οπου θα μπορουν να σε σκοτωσουν με το τριποντο. Αυτο οπως φαινεται ειναι αδυνατο να νικηθει σε συνδιασμο με την αψογη κυκλοφοριας της μπαλας στην περιφερεια!!

Φτανουμε βεβαια και σε θεμα παικτων νομιζω. Λεμπρον, Ντουραντ, Κομπι, Πολ καθως και(με ενα-δυο σκαλι/ια πιο κατω) Αντονι, Ουεστμπρουκ, Ντ.Γουιλιαμς ειναι μια γενια σουπερ σουπερ σταρς και ολοι τους εκτος του Κομπι, ειναι στα πανω τους(semi-prime εως prime). Μιλαμε για 7 παικτες σε μια ομαδα, που ειναι απο τους 15 πχ καλυτερους του κοσμου αυτη τη στιγμη!
Και με τους υπολοιπους 5 οχι τυχαιους ή απλως καλους, αλλά πολυ καλους!
Φτανουμε σε ενα σημειο δηλαδη οτι το 10 ειναι απλα 10 και νικαει το 7.

pyramid
Επειδή όμως αυτό το 10 θέλει άλλα 40 λεπτά πολύ καλού μπάσκετ για να πάρει το χρυσό, ας μην το γρουσουζεύουμε. Όχι τίποτα άλλο, αυτή η ομάδα το αξίζει πραγματικά και με έχει κάνει να την λατρέψω ως τώρα.
Reggie Miller 31
Πάντως με εξαίρεση το 2008 όπου ήταν φοβισμένοι απο τα 14 χρόνια ανομβρίας και το 2010 όπου ήταν όλοι πιτσιρικάδες δεν θυμάμαι ποτέ τους επαγγελματίες να παίζουν με κάποιο σύστημα! Αλλωστε ακόμα και στο ΝΒΑ πόσες φορές δεν έχουμε δει να σταματάει ο παίκτης στον αιφνιδιασμό και να σουτάρει τρίποντο wacko.gif Γενικά αυτή η νοοτροπία που υπάρχει στο ΝΒΑ του ό,τι λάχει μπάσκετ (στην regular season κυρίως) είναι που με κάνει να αποφεύγω να βλέπω πολλά παιχνίδια (συν το ότι ο κάθε αγώνας διαρκεί 3+ ώρες και έχω μάθει απ'εξω όλα τα διαφημιστικά του ESPN tongue.gif ) Αλλά κινδυνεύω να βγω εκτός θέματος όπότε το σταματάω εδώ! smile.gif
NBAer
QUOTE(pyramid @ Aug 11 2012, 01:12 ) *
Επειδή όμως αυτό το 10 θέλει άλλα 40 λεπτά πολύ καλού μπάσκετ για να πάρει το χρυσό, ας μην το γρουσουζεύουμε.

Δεν πιστευω σε γουρσουζιες κλπ. Αν παιξουμε ταβλι στην 1 νικη ισως χασω. Αν παιξουμε στις 3 νικες ισως χασω. Αν παιξουμε στα 10 ισως και παλι χασω.
Στα 40 ομως θα σε νικησω ΣΙΓΟΥΡΑ.

Ετσι και η Αμερικη....
Μην εχεις αγχος. Μόνο και μονο 1-2 απο τα σερι μας να κανουμε και η διαφορα παει στο +15 απο εκει που δεν καταλαβες τι εγινε ενω ο αντιπαλος στεκει αναρωτουμενος τι τον χτυπησε. Ακομα ενα σερι και παει στο +20 και αντε γεια. Δεν βλεπω γιατρεια σε αυτο.




BTW επειδη μερικοι μου τα πρηζουν οτι δεν μας κανουν ΕΙΔΙΚΑ και ΜΟΝΟ εμας(τους Αμερικανους τελοσπαντων) ντοπινγκ κοντρολ(ή αντιντοπινγκ κοντρολ τελοσπαντων), ακουσατε ελπιζω τι ειπε ο σχολιαστης. Οτι εκαναν στον Κομπι.

Καταρριπτεται και αυτος ο μυθος.....
gspara
QUOTE (Nuntius @ Aug 11 2012, 01:07 ) *
Εγώ τον είδα και στις δύο ομάδες μου wink.gif

Eισαι και εσυ συμπολεμιστης φενταγκιν η τον ειδες σε Σπορτιγκ η Παπαγου?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.