QUOTE(amboulas @ Apr 22 2008, 23:47 )
επειδη βλεπω μια ευαισθησια στο χαρακτηρισμο αλαζωνας,σου θυμιζω οτι εσυ χαρακτηρισες τον mimo
μαλλον το ξεχασες..οπως ξεχασες κ οτι ο καρτανος εφυγε με θλαση στον ωμο.σιγουρα δεν ειμαστε ηρωες,μπασκετακι παιζουμε κ δινουμε τον αγωνα μας να σωσουμε την ομαδα οπως κ εσεις για την ανοδο.κ εδωσα τις ευχες μου σε καποιον συμπαικτη σου που ηταν αξιοπρεπεστατος στο σχολιο του.δεν σε ξερω για να σε χαρακτηριζω,κ ζηταω συγνωμη αν καταλαβες κατι τετοιο, κ ουτε με ενδιαφερει να σε γνωρισω (εδω συμφωνουμε) αλλα χαρακτηρισα αυτα που γραφεις για την ομαδα μου.αλλαζωνικα κ ειρωνικα σχολια κ μια κακια χωρις λογο..?
Εγω το μονο που θα πω για να το κλεισω ειναι να προσεχεις ! τι ενννοω ? ο κοσμος ειναι μικρος και μπορει
να εχουμε κοινους φιλους και να μην το ξερεις - να εχουμε παιξει και οι 2 στην ιδια ομαδα ( σε διαφορετικες
περιοδους ) και επισης να μην το ξερεις . . . δεν μιλω στο βροντο το διαπιστωσα τυχαια το σαββατο που μας
περασε στο κλειστο του ΓΕΡΑΚΑ ! Μην παθιαζεσαι και μην παρασυρεσαι ! για παραδειγμα οταν λες : δεν με
ενδιαφερει να σε γνωρισω ( εδω συμφωνουμε ) ειναι σαν να συμφωνεις σε κατι που εγραψα και εγω ΠΟΤΕ
δεν εγραψα ουτε οτι θελω ουτε οτι δεν θελω να σε γνωρισω . . . Αρα σε τι ακριβως συμφωνουμε δεν
καταλαβα . . . Καλο ειναι οταν postareis με το δικο σου nick name ειναι λιγο ακυρο να ξεκινας γραφοντας :
εσυ χαρακτηρισες τον mimo κλπ καλο ειναι να μιλας για την παρτη σου ! πως εισαι τοσο σιγουρος ( αν και
το παιδι δεν το ξερω προσωπικα ) οτι δεν εχω μιλησει μαζι του στο forum με p.m. π.χ. ? ? σε πληροφορω
πως εχει συμβει αυτο ( παλιοτερα ) βρηκα τις αποψεις του γενικα για το μπασκετ αρκετα σωστες οπως και
τον τροπο που βλεπει ο ιδιος το μπασκετ για τον εαυτο του μου ειχε δωσει τοτε τα συγχαρητηρια του για το
δεσιμο που εχουμε σαν ομαδα ( αν εχω λαθος ας με διαψευσει ) και γενικα κανεις απο τους 2 μας δεν εχει
προβλημα με τον αλλον και βγαινεις εσυ να δημιουργησεις ''κλιμα'' !
οταν καποιος ( αν και δεν εχω καμια ευαισθησια με κανεναν χαρακτηρισμο ) αναφερει την βαθμολογικη
θεση μιας ομαδας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΩΝΙΚΟΣ ! αντιθετα με αυτον που μετα απο μια σημαντικη νικη ''ψηλωνει''
αποτομα και γραφει 78 -73 κλπ καλη συνεχεια στην ομαδα σου.
To post μου ηταν off topic μεχρι
ΑΗΔΙΑΣ[size=7] αλλα δεν γινοταν αλλιως !