Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dallas Mavericks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
jasonick
Dallas Mavericks






Chandler(s) to the rescue!




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 49-33
Leaders (2013-2014):

Πόντοι: Dirk Nowitzki 21,7 - Monta Ellis 19,0 - Vince Carter 11,9
Ριμπάουντ: Samuel Dalembert 6,8 - Shaun Marion 6,5 - Dirk Nowitzki 6,2
Ασσίστ: Monta Ellis 5,7 - Jose Calderon 4,7 - Devin Harris 4,5

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:NelsonSG:EllisSF:Parsons
PF: NowitzkiC:Chandler


Πάγκος:
PG’s: Raymond Felton, Devin Harris, Gal Mekel
SG’s: Ricky Ledo
SF’s: Al-Farouq Aminu, Richard Jefferson, Jae Crowder
PF’s: Brandan Wright, Charlie Villanueva
C’s: Greg Smith, Bernard James

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Jameer Nelson (FA), Al-Farouq Aminu (FA), Richard Jefferson (FA), Charlie Villanueva (FA), Greg Smith (trade με Bulls), Raymond Felton & Tyson Chandler (trade με Knicks), Devin Harris (ανανέωσε), Dirk Nowitzki (ανανέωσε), Bernard James (ανανέωσε)
Draft Picks: -

Έφυγαν: Jose Calderon + Shane Larkin + Samuel Dalembert + Wayne Ellington (trade με Knicks), Vince Carter (FA), Shawn Marion (FA), Dejuan Blair (FA)

Προπονητής:

Rick Carlisle

Ο coach των Mavericks θεωρείται ότι βρίσκεται στην elite των προπονητών και όχι άδικα αφού το έχει αποδείξει με τις δουλειές τους στους πάγκους των Pistons, Pacers και Mavericks. Η επίθεση πέρσυ ήταν μία από τις καλύτερες του NBA και το μεγάλο στοίχημα για αυτή την χρονιά είναι η βελτίωση της άμυνας.


Σχόλιο:

Το 2011 ο Cuban αποφάσισε να "διαλύσει" την ομάδα που έφερε το πολυπόθητο δαχτυλίδι ώστε να κυνηγήσει τους superstar FAs που έμεναν ελεύθεροι. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε ο Cuban και έτσι η ομάδα οδηγήθηκε σε ένα semi-rebuilding mode. Πλέον οι Mavericks ξεπέρασαν αυτή την φάση και με την σταθερή βελτίωση σε κάθε offseason έχουν φτάσει στο σημείο να διεκδικούν με αξιώσεις μία θέση στην 4άδα της Δύσης.

Η περσινή ομάδα παρόλο που ήταν μία από τις καλύτερες επιθετικές ομάδες (111.2 off rtg, 3η καλύτερη απόδοση) είχε θέμα στην άμυνα και στο rebound. Για αυτό το λόγο το front office αποφάσισε να φέρει με trade τον γνωστό γνώριμο από την θητεία του το 10/11, Tyson Chandler. Ο Calderon ο οποίος δώθηκε φάνηκε να μην ταιριάζει επιθετικά στο σύστημα του Carlisle αφού λειτουργούσε σαν spot up shooter και έτσι στην θέση του PG προστέθηκε ο Felton από το trade του Chandler αλλά και ο Nelson ως ελεύθερος ο οποίος θα είναι και ο βασικός άσσος προς το παρόν. Ο Harris ο οποίος μπορεί να παίξει την θέση προορίζεται κυρίως για την θέση του αναπληρωματικού SG. Στην θέση 3, οι Marion, Carter αποχώρησαν και άφησαν μία τρύπα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπάθειο. Ο Marion βέβαια είχε μία σημαντική πτώση κυρίως στην άμυνα και ακόμα και αν έμενε έπρεπε να αποκτηθεί επειγόντως βασικός SF. Ούτως ή άλλως λοιπόν απόκτηθηκε ο Parsons, με λίγα παραπάνω μύρια από την πραγματική του αξία είναι η αλήθεια αλλά έτσι είναι η αγορά των RFA. Ο Parsons λοιπόν φαίνεται η ιδανική λύση για να αποτελέσει το #3 σε μια επίθεση, δίνωντας περιφερειακό σουτ, πόντους από drive αλλά και playmaking. Αμυντικά τώρα έχει δείξει καλά στοιχεία, όμως πρέπει να γίνει πιο σταθερός γιατί θα του ανατεθεί αρκετές φορές να μαρκάρει τον πιο επικίνδυνο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Η μετεγγραφή αυτή πάντως πρόσθεσε ένα ακόμη "επεισόδιο" στην κόντρα των Morey, Cuban που ξεκίνησε όταν ο πρώτος είχε ζητήσει μέσω trade τον Dirk Nowitzki, κάτι που θεώρησε προσβλητικό ο Cuban (ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ!!). Ο GM των Rockets έδωσε το max στον Γερμανό, που έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι αλλά αυτός παρέμεινε στο Dallas υπογράφοντας με πολύ λιγότερα λεφτά (3/25).

Όσον αφορά το αγωνιστικό τομέα περιμένουμε την ίδια συνταγή από τον Carlisle και το επιτελείο του στην επίθεση παίζοντας σε υψηλό τέμπο χτυπώντας στο transition, ενώ σε set παιχνίδι περιμένουμε πολλά pick and rolls έχοντας στην διάθεση πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν το ρόλο του ballhandler δίνοντας περισσότερες επιλογές επιθετικά και μεγαλύτερους πονοκέφαλους στις αντίπαλες άμυνες. Πλέον το ρόστερ φαίνεται πλήρες αλλά το μεγάλο στοίχημα των Mavericks για το αν μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω είναι αν θα μπορέσει ο Chandler να είναι καταρχάς υγιής και στη συνέχεια να μπορέσει να αφήσει πίσω του την περσινή χρονιά και να αποδώσει στην άμυνα στα επίπεδα που έπαιζε από το 2010-13, διάστημα στο οποίο κέρδισε και μια φορά το βραβείο του καλύτερου αμυντικού.

Πρόβλεψη: 53 νίκες

Conference rank: 5η θέση

Division rank:


captain charisma
ωραιο ματς εγινε στη πρεμιερα με τους σπερς..οι μαβς καταφεραν να προηγηθουν με 8π στο ημιχρονο...αλλα στο δευτερο τα 2 γρηγορα φαουλ του τσαντλερ και οι τεχνικες ποινες που εφαγαν αυτος κ ο νοβιτσκι επετρεψαν τους σπερς να κανουν ενα σερι 12-0 κ να παρουν το προβαδισμα...σε μια φαση η διαφορα πηγε στους 9π αλλα οι μαβς το παλεψαν με μπροσταρη τον χαρις που απαντουσε με ατομικες ενεργειες στα καλαθια τον σπερς και το ματς κριθηκε στο τελευταιο σουτ το οποιο πηρε ο παρσονς με καλες προυποθεσεις αλλα δεν μπηκε..
captain charisma
οι μαβς οπως και στο ματς με τους σπερς μπηκαν απ την αρχη πολυ δυνατα και δεν επετρεψαν τη γιουτα να διεκδικησει τη νικη παρα μονο να μειωσει τη διαφορα μεχρι τους 12π..η διαφορα σε καποιο σημειο ειχε φτασει μεχρι τους 30π και αυτο μου δειχνει και φετος τουλαχιστον επιθετικα οι μαβς θα ειναι το ιδιο καλοι οπως περσι..7 παικτες τελειωσαν το ματς διψηφιο αριθμο ποντων..
jasonick
Μετά από τρία παιχνίδια είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που έχω δει για αρχή της σεζόν.

Η επίθεση ρολάρει πολύ καλά με τους βασικούς να κυκλοφορούν πολύ καλά τη μπάλα βγάζοντας καλά σουτ. Μου αρέσει που οι 4 παίκτες στην 5άδα (όλοι πλην Tyson) είναι aggressive και μπορούν να φτιάξουν φάσεις μόνοι τους. Δεν έχει ξεχωρίσει κάποιος παίκτης ατομικά αλλά υπάρχει πολυφωνία στους σκόρερ σε κάθε ματς που δεν μας χαλάει καθόλου. Όσο πιο ξεκούραστη σεζόν έχει ο Dirk τόσο καλύτερα. Ο Chandler, που επαναλαμβάνω αν μείνει υγιής θα μιλάμε για μεγάλο trade του front office όταν άλλοι μας έλεγαν ότι δεν καταλαβαίνουν αυτή την κίνηση, κάνει 3 πράγματα που είχαμε να τα δούμε από center από την προηγούμενη θητεία του. Καταρχάς έχει καλό άλμα (γκουχKamanγκουχ) δεν του γλιστράει η μπάλα (γκουχDalembertγκουχ) και τελειώνει φάσεις (γκουχHaywoodγκουχ). Πολύ βήχας ρε γμτ, Χριστούλης. tongue.gif Συνεχίζω λέγοντας ότι ok αυτά τα κάνει και ο Wright αλλά τον θεωρώ 4άρι που υπό περιπτώσεις μπορεί να παίξει στο 5. Α, και τώρα που είπα Wright αν υπάρξει ποτέ παίκτης που θα τέλειωνε σεζόν με πάνω από 90 % στα fg εγώ θα πόνταρα όλα τα λεφτά μου σε αυτόν. smiley.gif Προς το παρόν κανείς παίκτης δεν έχει παίξει πάνω από 33 λεπτά, και δε νομίζω να αλλάξει δραματικά αυτό μιας και βλέπω Ellis Parsons στα 35 λεπτά, και τους άλλους από 30 και κάτω. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι ο Carlisle θα εμπιστευτεί τον πάγκο του, που κλασικά πάντα το κάνει άλλα ίσως λίγο παραπάνω φέτος λόγω του βάθους που έχουμε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Ο πάγκος λοιπόν, λειτουργεί πολύ καλά με μπροστάρη τον Harris, που αν συνεχίσει έτσι θα κλείνει τα παιχνίδια αντί του Nelson λογικά. Ο Barea που επέστρεψε έδεσε με τη μία και ξεκίνησε καλά παίζοντας καλά το p&r. Ο Aminu ξεκίνησε καλά και αν καταφέρει και βάζει σουτ θα μιλάμε για μεγάλο deal (ήρθε με το min). Περιμένω να δω τι θα γίνει με τον Felton που θα χάσει λογικά τους πρώτους 12 αγώνες της σεζόν αλλά έτσι όπως είναι το ρόστερ είναι περιττός. Φαντάζομαι αν γινόταν κανά trade πρώτα θα ψάχναμε παίκτη στο 5 γιατί δεν ξέρω πόσο εμπιστεύονται τον Smith και ο Wright όπως είπα έχει θέμα σε συγκεκριμένα matchup, είτε διαφορετικά θα πηγαίναμε για έναν παίκτη στο φτερό, που να παίζει άμυνα και να βαράει και κανά τρίποντο.

Είμαστε πλέον στο 2-1 με την ήττα στο San Antonio να χάνεται στο τελευταίο σουτ του Parsons (να πάρουν και καμιά χαρά οι Rockets fans, η μοναδική τους θα είναι φέτος tongue.gif). Πιστεύω αρκετά πλέον ότι μπορούμε να μπούμε 4άδα ειδικά μετα τους τραυματισμούς KD και Westbrook.

Υ.Γ:


Έτσι, γιατί έπρεπε να ποσταριστεί smiley.gif
klow13
QUOTE (jasonick @ Nov 2 2014, 22:36 ) *
Είμαστε πλέον στο 2-1 με την ήττα στο San Antonio να χάνεται στο τελευταίο σουτ του Parsons (να πάρουν και καμιά χαρά οι Rockets fans, η μοναδική τους θα είναι φέτος tongue.gif). Πιστεύω αρκετά πλέον ότι μπορούμε να μπούμε 4άδα ειδικά μετα τους τραυματισμούς KD και Westbrook.



Έτσι, γιατί έπρεπε να ποσταριστεί smiley.gif

Πληρης αδιαφορια για τον συμπαθητικο ρολιστα ρε νικο.Α,και οταν ερθει στο χιουστον και φυγει με τριανταρα(και τις 2 φορες),η σωστη αντιμετωπιση ειναι η παρακατω

Boos is what he wants..... Stars get boos.... Parsons was a third option trying to be more.... It would hurt him a lot more if he is just ignored.... The same way he was ignored by Morey when looking for a third star. Booing Parsons is like New York booing Raymond Felton.... Pointless.....

Ξερω και την αγαπη σου για φελτον οποτε γινεται ακομα καλυτερο tongue.gif

Πλακα κανω προφανως,μην παρεξηγηθει γνωστος μαβερικ και αντι-λεμπρον φαν του φορουμ και τρεχουμε.
Johnaros
Η επίθεση των Mavs φέτος είναι καταπληκτική, χαίρεσαι να τους βλέπεις, πραγματικά.
Δύσκολα θα βρίσκονταν καλύτεροι παρτενέρ για Nowitzki και Chandler επιθετικά από τους 3 που υπάρχουν στην 5άδα.
Προσευχές να είναι υγιής ο Chandler, και πάνε για μεγάλα πράγματα.

PS: Ο Jameer έχει ένα φοβερό χαρακτηριστικό, ότι σουτ βαράει είσαι σίγουρος ότι πάει μέσα. Ήδη καλή χημεία με Dirk και Tyson.

jasonick
Εκεί που φαινόταν ότι θα καθαρίσουμε άνετα το ματς με τους Celtics μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε φτάσει την διαφορά στους 31 σε κάποιο σημείο, ήρθε το 3ο δεκάλεπτο όπου φάγαμε ακόμα ένα σκάλωμα (σε 4 αγώνες το σκορ των τρίτων περιόδων είναι 88-135) και δώσαμε την ευκαιρία στους Celtics σε εκείνο το σημείο να μειώσουν την διαφορά μέχρι και τους 10. Η Βοστώνη ξεκίνησε πολύ καλά την 3η περίοδο αλλά όταν τα ποσοστά τους έπεσαν δυσκολευόμασταν να εξασφαλίσουμε το αμυντικό ριμπάουντ (22 επιθετικά (!), ο χοντρόΣάλι μόνος του είχε 7). Επιθετικά δεν μου αρέσαμε, δυσκολευόμασταν να κάνουμε drive (εκτός από τον JJ) και τα ποσοστά στα σουτ πέσαν αρκετά. Η άμυνα των Bradley, Smart ήταν εξαιρετική πάνω στα guard μας και είχαν μεγάλη σημασία στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο των Celtics. Στην τελευταία περίοδο η διαφορά έπεσε προς το τέλος μέχρι και τους 3 και σε εκείνο το σημείο ο Ellis έκανε βλακωδώς ένα φάουλ στον Bradley που σούταρε για 3 αλλά ευτυχώς ευστόχησε στις 2 από τις 3 βολές και μετά ο Ellis σκόραρε με λέιαπ και αργότερα έβαλε 2 βολές και κλείδωσε το ματς υπέρ μας.

Ατομικά, ο Parsons συνεχίζει την ανοδική του πορεία και ο Dirk ήταν σταθερά καλός βάζοντας μεγάλα σουτ στο τέλος. Ο Ellis ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Nelson δεν μου άρεσε τόσο και ο Harris αν και πήρε κάποια κακά σουτ ήταν θετικός. Γενικά ο Harris φαίνεται να έχει το ελεύθερο να σουτάρει στο τέλος των περιόδων σε καταστάσεις 2-1 και ο Carlisle πρέπει να το αλλάξει αφού φαίνεται να μην δουλεύει. Από τους Celtics ο Green ήταν εξαιρετικός επιθετικά και ο Bradley στο 2ο ημίχρονο όταν ζεστάθηκε ήταν άχαστος από midrange. Στην άμυνα τα guard τους κάναν μεγάλα αμυντικά plays και παίξαν μεγάλο ρόλο στην παρολίγο ανατροπή. Όπως είχε πει ο Άρης εδώ

QUOTE(pierce21)
(αν και αμυντικά το Rondo-Smart- Bradley είναι για να παίξει στο Terminator)


Αρκετά με τους Celtics, 3-1 λοιπόν και ας χαρούμε λίγο Tyson.



ΠΑΙΚΤΑΡΑ!
captain charisma
ωραιο μπασκετακι παιξαν οι μαβς με πελικανς και σελτικς οπου στο πρωτο ημιχρονο ειχαν παλι 65π και ηταν τριτο σερι ματς που το πετυχαινουν...αλλα και στα δυο παιχνιδια οπως και στο ματς με τη γιουτα στη 3 περιοδο παρουσιασαν νεκρα διαστηματα κ επετρεψαν τους αντιπαλους να μειωσουν τη διαφορα και να διεκδικησουν στα ισα τη νικη...αυτο πρεπει να το προσεξουν οι μαβς...ο καρλαιλ σ αυτα τα 4 παιχνιδια μοιρασε πολυ σωστα το χρονο σ ολους τους παικτες και αυτο δειχνει οτι ο παγκος θα παιξει σημαντικο ρολο στη πορεια τους..

captain charisma
στο ματς με το πορτλαντ οι μαβς μεχρι το ημιχρονο τα πηγαιναν πολυ καλα..μπορει να μην βαλαν 65π οπως στα προηγουμενα παιχνιδια αλλα βρεθηκαν προηγουνταν στο σκορ εστω και με μικρη διαφορα...μολις αρχισε η 3 περιοδο επαθαν μπλακαουτ οπως και στα προηγουμενα παιχνιδια..το σκορ της περιοδου ηταν 35-18 υπερ των μπλειζερς οι οποιοι πηραν μια διαφορα ασφαλειας κ ουσιαστικα δεν απειληθηκαν καθολου στη 4 περιοδο...επομενο ματς με τζαζ στη γιουτα...
captain charisma
9oς σκορερ ολων των εποχων ο νοβιτσκι ξεπερνωντας τον χακιμ ολαζουον και ειναι πλεον ο πρωτος international σκορερ ολων των εποχων...επομενοι στη λιστα του γερμανου ο ελβιν χεις και μοζες μαλοουν...

οσο για το ματς οι μαβς βρεθηκαν να χανουν με 24π αλλα καταφεραν να κανουν την ανατροπη για να παρουν τη νικη απεναντι στους κινγκς με τους οποιους εχουν πελατειακες σχεσεις οταν παιζουν στο νταλας..εχουν να κερδισουν απ το μακρινο 2003 και μετρανε 21 ηττες...

για τα προηγουμενα ματς με χιτ και τζαζ ενα σχολιο...
στο ματς με τζαζ οι μαβς ηταν σταθερη σε ολη τη διαρκεια και δεν επαθαν το μπλακαουτ της 3 περιοδου..
με χιτ τους οποιους εχουν να κερδισουν απ τους τελικους του 11 ο παρσονς ηταν πολυ κακος οπως και στο ματς με τζαζ κ εχασε κατα κρατος απ τον ντενγκ..γενικα ως τωρα ο παρσονς εχει σκαμπανεβασματα και πρεπει να σταθεροποιησει την αποδοση του γιατι δεν γινεται να τα περιμενουν ολα απο τον 36αρη νοβιτσκι...
jasonick
Μεγάλη νίκη μέσα στη Washington με 102-105.
Επιθετικά δεν πιάσαμε τις εξαιρετικές αποδόσεις των προηγούμενων παιχνιδιών μας και αντιθέτως σουτάραμε άσχημα (41,5 %) αλλά ντάξει οι Wizards έχουν από τις καλύτερες άμυνες και προφανώς δεν μπορώ να περιμένω νίκες με blowout κάθε φορά που παίζουμε. Ατομικά στην επίθεση οι βασικοί μας δυσκολεύτηκαν και ο Ellis μας κράταγε στην επίθεση με τα drive του αλλά και τα midrange σουτ. Ο Dirk δεν ήταν σε καλή βραδιά, τραυματίστηκε κιόλας αλλά στο τέλος έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο. Ο Parsons πολύ streaky έχει αποδειχθεί μέχρι ώρας και δεν μου αρέσει. Προφανώς και δεν πιστεύω ότι αξίζει το max που πήρε και δεν έχω απαιτήσεις ανάλογες του συμβολαίου του να δείξει στο παρκέ αλλά η αρχή του δεν είναι αυτή που περίμενα. Βέβαια, μεγαλύτερη απογοήτευση από το Nelson δεν υπάρχει, ο οποίος φαίνεται βαρύς στο παρκέ, κακός στην άμυνα και απλώς βάζει κανά τρίποντο που και που. Το ότι περιμένω πως και πως να λήξει η τιμωρία του Felton (btw επιστρέφει σε 2 αγωνιστικές με τους Νούντιους) για να μην βλέπουμε τόσο πολύ τον Nelson τα λέει όλα. smiley.gif Έλειπε κιόλας ο Harris ο οποίος λογικά θα επιστρέψει με Lakers και ευτυχώς δηλαδή χθες που υπήρχε ο Barea, που θύμισε κάτι από '11, και με μεγάλα καλάθια στο τέλος βοήθησε πάρα πολύ στη νίκη. Αν δεν υπήρχε αυτός δεν ξέρω αν θα νικάγαμε. Τώρα για Tyson να πω πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ είναι ή θα γίνω κουραστικός; tongue.gif Δεν με ενδιαφέρει καν tongue.gif ΤΕΡΑΣΤΙΕ TYSON CHANDLER, και με μεγάλα γράμματα γιατί σου αξίζει. Τεράστιος επίσης είναι ο Wright που παρόλο τα 2 γρήγορα φάουλ που έκανε έδωσε το στίγμα του στο παιχνίδι με μεγάλα plays και σε άμυνα και σε επίθεση.

9-3 λοιπόν και μέχρι το τέλος του Νοέμβρη έχουμε μέσα Lakers, back to back τους πελάτες του Χιούστον smiley.gif μέσα στο Houston, μέσα με Νούντιους και Knicks εκτός Toronto και back to back στην Philly. Μακάρι να έχουμε κανά 5-1 γιατί από ότι βλέπω ο Νοέμβρης πρέπει να είναι ο πιο εύκολος μήνας, μετά δυσκολεύει πολύ το πρόγραμμα.
captain charisma
μετα την ηττα απο τους χιτ οι μαβς τρεχουν ενα σερι 5 νικων..και εχουν ως τωρα την καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα..
στα παιχνιδια με σιξερς γουλβς και χορνετς οι μαβερικς τα καθαρισαν απο το ημιχρονο παιζοντας καταπληκτικο μπασκετ..με τους γουιζαρντς που ειναι μια ανερχομενη δυναμη δυσκολευτηκαν μονο..το προγραμμα του νοεμβριου ειναι βατο και μπορουν να κανουν το 5-1 οπως ειπε το παλικαρι απο πανω..

ο ελις εχει ανεβει πολυ επιθετικα στα τελευταια ματς μιας κ στην αρχη δ μπορουσε να βρει ρυθμο λογο των γρηγορων φαουλ που εκανε..ο παρσονς συνεχιζει ως τωρα να ειναι μια του υψους μια του βαθους οπως κ ο νελσονας...κ απο οτι εχω προσεξει περαν του ραιτ χαρις μπαρεα και λιγο αμινου ο καρλαιλ δεν εμπιστευεται τους υπολοιπους παγκιτες(μονο στα παιχνιδια που εχουν κριθει τους βαζει)...οπως κροουντερ απ τον οποιο περιμενα να κανει το βημα παραπανω φετος αλλα μενει στασιμος..οι τζεφερσον και βιλανουεβα περισσοτερο διακοσμητικο ρολο εχουν..ηδη αναπολω τον καρτερ και τον μαριον...θα προσφεραν πολυ περισσοτερα απ τον τζεφερσον...

ο ντιρκ εγινε ο 4ος παικτης στην ιστορια μαζι με κομπε μιχαλακη και μαλοουν που εχουν 27000π με μια ομαδα..
jasonick
Απίθανο τέλος της πρώτης περιόδου με 7 πόντους σε 5 δεύτερα και νικάμε 27-38 τους Lakers.
Πάμε για την 2η περίοδο τώρα.
jasonick
68-59 είμαστε μπροστά στο ημίχρονο με τον Nelson να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι από τότε που ήρθε. Πολύ καλός και ο Parsons αμυντικά πάνω στον Kobe. Πάνω στην ώρα θα έλεγα γιατί είχα απογοητευτεί με την άμυνα του γενικά. Επιθετικά είμαστε πολύ καλοί, αλλά ο λόγος που δεν έχουμε μεγαλύτερη διαφορά είναι η κακή άμυνα από την 2η περίοδο με τους Lin, Kobe να ήταν μπροστάρηδες των Lakers σε εκείνο το σημείο και να μειώνουν μέχρι και τους 6.
jasonick
Έτσι και δω να πάει κανάς Kobe αντί για Monta στο All Star θα μιλάμε για το ψέμα του αιώνα.
jasonick
Νίκη με 140-106 και είμαστε στο 10-3 με έξι συνεχόμενες νίκες κάτι που είχαμε να το κάνουμε από το 2012.
Ντάξει τι να γράψω για το παιχνίδι, το σκορ τα λέει όλα. rolleyes.gif Σουτάραμε με 62 % (51/82) στα εντός πεδιάς, 51 % στα τρίποντα (18/35) και στο τελευταίο δεκάλεπτο που έπαιξαν οι τελευταίοι του πάγκου σκοράραμε μόνο 30 πόντους. smiley.gif Για το πόσο καλή είναι η επίθεση, απλά να πω ότι πριν το παιχνίδι είχαμε το καλύτερο off rtg στην ιστορία του NBA (αν διάβασα καλά). Πραγματικά ώρες ώρες είμαστε ασταμάτητοι και επιθετικά μας πιστεύω περισσότερο από την ομάδα του '11 μιας και το inside-outside game έχει περισσότερο ισσοροπία. Επίσης το καλό είναι ότι ξεκουράστηκαν οι βασικοί μας για τον αυριανό αγώνα με το Χιούστον.

Για να μην ξεχνιόμαστε μιας και είμαστε χαιρέκακοι αντιΚόμπηδες.

https://vine.co/v/OJ0u5zMiKwF

(δεν φαίνεται καλά, είχε 6 δεύτερα μόλις σούταρε την μπάλα)

Nothing, but net.



smiley.gif
jasonick
Νούντιε γιατί βάλατε στη θέση του Sloan τον Lillard; smiley.gif
Nuntius
QUOTE (jasonick @ Nov 25 2014, 03:32 ) *
Νούντιε γιατί βάλατε στη θέση του Sloan τον Lillard; smiley.gif


Κάτι πρέπει να κάνουμε και εμείς για να αντισταθμίσουμε όλους τους τραυματισμούς μας tongue.gif
jasonick
ΜΑΤΣΑΡΑ και τεράστια νίκη εναντίων των Bulls. Το παιχνίδι τα είχε όλα, σασπένς, ανατροπές, δυο παρατάσεις και clutch Monta για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. Αναλυτικότερα αύριο που θα την παλεύω καλύτερα.
geo82
Και φάουλ βλακεία του Χάινριχ στο τέλος του αγώνα. Απορώ πως το έκανε ένα ς τόσο έμπειρος παίχτης.
jasonick
MONTA MOTHERFUCKING ELLIS!!

sacarame
QUOTE(jasonick @ Dec 4 2014, 05:12 ) *
MONTA MOTHERFUCKING ELLIS!!




Ο Ντέγιαν Μποντίρογκα θα ήταν περήφανος..... smiley.gif
SteveNashidis
Τρελός Έλλις και ο Μαρκ πανηγυρίζει σαν παιδί .


Άσχετο αλλά συμφωνώ και με αυτά που λέει ο πρόεδρας.
http://nba.sport24.gr/article/3178239/anak...ata-tou-tanking

Μήπως να αλλάξω ομάδα και να γίνω Dallas ; tongue.gif
geo82
Για την ανακατάταξη δεν ξέρω αν είναι σωστός, γιατί οι ομάδες της Ανατολής που αναφέρει είχαν στο παρελθόν αξιόμαχα σύνολα και κάποιες έχουν ακόμη. Η ομάδα του θυμάται πού ήταν πριν έρθει αυτός ή έχει επιλεκτική μνήμη; Ισχύει όμως ότι μετά τη δεκαετία του '90 η Ανατολή έχει πέσει όσον αφορά το επίπεδο. έχει 2-3 πολύ καλές ομάδες κάθε χρονιά αλλά οι υπόλοιποι είναι πολύ μέτριοι. Για το θέμα του tanking συμφωνώ 100%. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα, με χειρότερο παράδειγμα τους φετινούς Sixers.
jasonick
http://sports.yahoo.com/news/sources--celt...-212808679.html

Με το Nelson να παίζει έτσι, τον Harris να μην αποδίδει τόσο καλά με τους βασικούς (σαν 6th man όμως είναι πολύ καλός), τον Barea να έχει ταβάνι σε αυτό που παίζει και τον Felton να είναι Felton είμαι τόσο απεγνωσμένος για ένα PG σαν τον Rondo που έπαιρνα σε ένα υποτιθέμενο deal μέχρι και τον Wallace.
jasonick




Καλωσήρθες παικταρά. thumbsup.gif

Έχοντας δει στη μετά Kidd εποχή τους Collison, Beaubois (πιο άτυχος πεθαίνεις, ακόμα σε πιστεύουμε ρε παικταρά), Jones, Mike James (ξέρασμα), Fisher (ξέρασμα x2), Caleron (there 's no D in Calderon) η παρουσία του αγαπημένου μου PG, είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη. biggrin.gif
Φέτος μπορεί να κάνει τη χειρότερη του χρονιά, αλλά φαντάζομαι ότι αν δεν την έκανε δεν θα υπήρχε περίπτωση να έρθει με αυτά τα assets, αλλά επειδή Rondo είσαι εκεί που θα τον χρειαστούμε δεν έχω αμφιβολία ότι θα αποδώσει. Να πω τώρα ότι διαφωνώ με αυτούς που λέγανε ότι οι big 3 ουσιαστικά τον κάναν τον all star παίκτη που είδαμε πριν τον τραυματισμό του. Τα πράγματα που κάνει και ξεχωρίζει είναι η ικανότητα του να πασάρει και να τρέχει την ομάδα στο τρανζίσιον. Οι Celtics ήταν μια ομάδα που στήριζε την επίθεση της κυρίως στο σετ παιχνίδι και βλέπω ότι από τότε που ήρθαν KG και Allen το μεγαλύτερο pace που είχαν ήταν στο 91.6 ενώ εμείς για παράδειγμα φέτος ήμαστε στο 93.9. Τις δύο τελευταίες χρονιές δεν τις παίρνω υπόψην λόγω του τραυματισμού του Rajon. Ουσιαστικά στη μισή χρονιά που τον είδαμε να παίρνει ηγετικό ρόλο δεν τα κατάφερε πολύ καλά αλλά στα μεγάλα παιχνίδια έχει αποδείξει την αξία του και περιέργως στα μικρότερης δυσκολίας στη regular δυσκολευόταν παραπάνω για αυτό και οι οπαδοί των Celtics λέγανε να έχουν 82 παιχνίδια στη national TV για να παίζει σε MVPικά επίπεδα όλη τη σεζόν. laugh.gif Είναι επίσης ένας έξτρα λόγος που αγαπάμε τον μπαγασάκο. tongue.gif

Για το πως είναι το ρόστερ τώρα. Ουσιαστικά το θέμα της 5άδας είναι το πως θα συνεργαστούν Rajon και Monta. O Ellis λειτουργούσε περισσότερο με τη μπάλα στα χέρια από τον εκάστοτε PG και έτσι είτε ο Nelson είτε ο Harris έπαιζαν off the ball. Ο RR είναι διαφορετικό στυλ, δεν μπορεί να απειλήσει από την περιφέρεια και θέλει παραπάνω τη μπάλα στα χέρια του για να γίνει απειλητικός. Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει ο Carlisle με αυτό το θέμα. Θα μου φανεί πάντως κάπως να βλέπω το playmaker μας να απειλεί με drive μιας και τελευταία φορά που είχε γίνει αυτό ήταν όταν είχαμε τον Harris στην πρώτη του θητεία. tongue.gif Αμυντικά πάντως μπορεί να έχει πέσει από τον all star αμυντικό που είχαμε δει αλλά η άμυνα είναι (κυρίως) θέμα διάθεσης και με τον Carlisle δε νομίζω να αποδειχθεί τόσο αδιάφορος όσο στη Βοστόνη όπου ήταν το #1 και ίσως να χαλάρωνε επίτηδες. Πάντως από τα άθλια close outs του Νέλσονα που είχε κάνει μάγκα το εκάστοτε αντίπαλο PG δε νομίζω να πάει χειρότερα (εδώ θα έμπαινε βίντεο, που δεν το βρίσκω, που κοιμάται ο Νέλσονας και βγαίνει ανενόχλητος ο Jennings όπου δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται και χάνει ευκαιρία για εύκολο layup). Όσο να ναι πάντως νιώθω προφανώς πιο άνετος όταν τα αντίπαλα PG στην Δύση είναι οι Conley, Parker, Holiday, Westbrook, Lillard, Paul, Curry κλπ.

Η απώλεια των Crowder και Wright κάνει επιτακτική την κίνηση δύο παικτών στο φτερό και στο 5 για να μπορούμε να πούμε ότι πάμε για τελικούς. Ο Wright δεν ήθελα να φύγει γενικά αλλά προφανώς σε trade για all star PG το δέχεσαι και πας παρακάτω. Πλέον μένουμε με το Smith σαν backup και έχουν ακουστεί οι 'O Neal και Okafor. Διαφορετική πάστα παίκτες και οι 3 από τον Brandan, επιθετικά δεν είναι το ίδιο (θα μας λείψουν τα alley oop του) αλλά ίσως αμυντικά να μας συμφέρει. Στο φτερό τώρα μένουμε μόνο με τους Ledo, Jefferson και Aminu, οπότε ένας 3+D παίκτης είναι απαραίτητος. Α, μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον Felton που φυρί φυρί το πάει να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που θα χάσει μια ολόκληρη χρονιά από διάστρεμα (ωχ μην βάζω ιδέες στον Rose).

Να μην ξεχάσω να αποθεώσω τον Cuban. ΜΕΓΑΛΕ, ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΡΟΕΔΡΑ μέσα σε 2 χρονιές από το Mike James/Collison-Μαγιονέζας-Μάριον-Ντιρκ-Κέιμαν στο Rondo-Ellis-Parsons-Dirk-Chandler και ενδιάμεσα τα draft picks που διάλεξες ήταν επιεικώς σκατά. tongue.gif ΜΟΝΟ ΕΣΥ, και άσε τους άλλους να ψάχνονται και να κάνουν rebuilding για 15 χρόνια. Αυτά λοιπόν, πάω να δω τώρα βίντεα με το Rondo και να την κάνω σφεντόνα για να γουστάρουμε. 56.gif
jasonick
Too Much Monta είχαμε και σήμερα, 38 πόντοι σύνολο και 13 στην 4η περίοδο.
Έχοντας δει μόνο λίγο από το 3ο και ολόκληρο το 4ο δεκάλεπτο δεν έχω ολοκληρομένη άποψη για τον αγώνα αλλά μου φάνηκε το Rondo, Ellis να λειτουργεί καλά. Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν καλή και είδαμε τον Rondo όταν δεν είχε τη μπάλα να μην λειτουργεί σαν spot up shooter αλλά να ποστάρει στο high post κυρίως και να λειτουργεί σαν middle man. Λογικά αυτό έγινε λόγω της ζώνης που έπαιξαν οι Spurs αλλά πιστεύω ότι θα δούμε τους αντιπάλους νας μας αντιμετωπίζουν αρκετά συχνά με αυτό τον τρόπο.
Ο Parsons είχε πρόβλημα με τα φάουλ και μιας και ο Harris έπαιζε καλά είδαμε σχήμα με 3 guards, το οποίο μου άρεσε. Γενικά οτιδήποτε βγάζει τον Jefferson από το παρκέ εμένα μου αρέσει. tongue.gif
Πρώτη νίκη λοιπόν εναντίων των top ομάδων της Δύσης και τώρα παίζουμε εντός με Hawks που έχουν 12 νίκες στα τελευταία 13 τους παιχνίδια.
manosnismo
Τι κανει ο Rondo στη βοστωνη ... wos_sport3.gif
jasonick
Στην χθεσινή ήττα χθες από το Denver ο Carilisle αποφάσισε να μιμιθεί τον Popovich και να ξεκουράσει τους Dirk, Rondo, Chandler. Είδαμε τον Felton, τον οποίο είχαμε ξεχάσει ότι τον έχουμε στο ρόστερ, τον Powell ο οποίος ήταν πολύ καλός και γενικά στα λίγα λεπτά που έχει παίξει δείχνει θετικός. Μακάρι να τον βλέπουμε περισσότερο γιατί η 2nd unit μας με RJ, Villanueva μπροστάρηδες παίζει είναι πιο αντιπαθητική και αντιαισθητική 2nd unit όλου του NBA ξέρω γω, χειρότερη και από των Rockets δηλαδή με Brewer, Smith μέσα. tongue.gif
Κατά τα άλλα χθες την παράσταση την έκλεψε ο πατέρας του Nurkic, ο οποίος είναι 2.11 και 180 κιλά.



Και όμως, καλύτερη φωτό δεν βρήκα. tongue.gif
phoenix_93
QUOTE(jasonick @ Jan 15 2015, 21:03 ) *
γιατί η 2nd unit μας με RJ, Villanueva μπροστάρηδες παίζει είναι πιο αντιπαθητική και αντιαισθητική 2nd unit όλου του NBA ξέρω γω, χειρότερη και από των Rockets δηλαδή με Brewer, Smith μέσα. tongue.gif


Διαφωνώ. Οι Ρόκετς με το τρίο κορδέλα μέσα(μαζί με Τέρυ) είναι σκέτη απόλαυση.
jasonick
Αν και offtopic ας το εξηγήσω παραπάνω. Ο Brewer δεν μου αρέσει καθόλου, είναι υπερτιμημένος στην άμυνα, σουτάρει πολύ και δεν τα βάζει κιόλας, μπορεί να τελειώσει ένα μήνα με 40 % στα τρίποντα και τους επόμενους 2 να σουτάρει με κάτω από 30 %. Άσε που είχε την ασχημότερη 50άρα έβερ. tongue.gif Ο Smith έχει IQ στα επίπεδα McGee, ο Terry όσο και να τον αγαπάμε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο να τον παρακολουθήσει κανείς τώρα που έχει γίνει spot up shooter μόνο και ο Dorsey είναι ο Dorsey. Δηλαδή λίγο Παπ και τους ρούκηδες όταν και αν παίζουν.
phoenix_93
QUOTE(jasonick @ Jan 16 2015, 15:14 ) *
Αν και offtopic ας το εξηγήσω παραπάνω. Ο Brewer δεν μου αρέσει καθόλου, είναι υπερτιμημένος στην άμυνα, σουτάρει πολύ και δεν τα βάζει κιόλας, μπορεί να τελειώσει ένα μήνα με 40 % στα τρίποντα και τους επόμενους 2 να σουτάρει με κάτω από 30 %. Άσε που είχε την ασχημότερη 50άρα έβερ. tongue.gif Ο Smith έχει IQ στα επίπεδα McGee, ο Terry όσο και να τον αγαπάμε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο να τον παρακολουθήσει κανείς τώρα που έχει γίνει spot up shooter μόνο και ο Dorsey είναι ο Dorsey. Δηλαδή λίγο Παπ και τους ρούκηδες όταν και αν παίζουν.


Συμφωνώ(αν και δεν πολυπάω τον Τέρυ). Απλά όταν είναι και οι τρεις με τις κορδέλες μέσα ρίχνω πολύ γέλιο.
jasonick
QUOTE(jasonick @ Jan 15 2015, 21:03 ) *
...τον Powell ο οποίος ήταν πολύ καλός και γενικά στα λίγα λεπτά που έχει παίξει δείχνει θετικός. Μακάρι να τον βλέπουμε περισσότερο...


Στο ματς με τους Grizzlies, όταν ο Chandler δεν ήταν μέσα πήρε όλα τα λεπτά στο 5 (πέρα απο 48 δεύτερα του Smith) αλλά
τον είδαμε να παίζει και στο 4. Συνεχίζει και μου αρέσει, έχει καλό touch γύρω από το καλάθι, η φόρμα του σουτ του είναι σωστή και φαίνεται ότι το έχει το midrange, είναι αθλητικός, και αμυντικά παίζει καλά. Αυτά βέβαια δεν τα κάνει σε τρομερό βαθμό αλλά αν τα έκανε θα ήταν top 5 pick στην χειρότερη και δεν θα γινόταν draft στο 44. Άντε και στο πρώτο του double double θα έχει post στο new kid on the block. tongue.gif
SteveNashidis
Νίκο μιας και τους βλέπεις γιατί δεν έχουν δέσει οι rondo, ellis , parsons και βλέπουμε πάλι αυτό το iso από monta και τον parsons να είναι πιο νωθρός όσο ποτέ?
jasonick
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πέσει επιθετικά μετά το trade, αλλά τουλάχιστον έχει ανέβει αρκετά η άμυνα. Πάντως δεν πιστεύω ότι παίζουμε με υπερβολικά iso του Ellis, απλά η επίθεση μας στηρίζεται στο pick and roll και ο Carlisle του έχει δώσει μεγάλο ρόλο (2ος σε drives σε όλο το NBA μέχρι σήμερα) και η άφιξη του Rondo ενώ περίμενε να τον περιορίσει, παρόλα αυτά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Είναι φανερό πάντως ότι ο Rajon δεν παίζει στο potential του, αλλά στα 14 ματς που έχει παίξει θεωρώ ότι είναι λογικό να μην έχει βρει χημεία με τους συμπαίκτες του, δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως.
Για τον Parsons έτσι όπως παίζει πάνω κάτω έτσι τον περιμένα, ίσως με λίγο καλύτερα ποσοστά. Σε σχέση με τη θητεία του στο Houston δεν παίρνει τόσο πολύ τη μπάλα στα χέρια του για αυτό και έχει πέσει σε ασσίστ και σε λάθη. Ξεγέλασε το καλοκαίρι το συμβόλαιο που πήρε το αλλά όλοι πιστεύαν πως ήταν υπερβολικό και το ερώτημα τότε ήταν κατά πόσο υπερβολικό, 2, 4, 6 μύρια; Τώρα δηλώσεις του τότε ότι μπορώ να είμαι ο 3ος σταρ σε ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και στο Houston με αδικήσανε ήταν για τα πρωτοσέλιδα της αντίστοιχης εφημερίδας Πράσινης/Ώρας/Γαύρου του Dallas. tongue.gif
SteveNashidis
Bλέποντας το ωραίο παιχνίδι μεταξύ Ντάλας και Σικάγο μου άφησαν μια γεύση και οι 2 ομάδες ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην post season μιας και ακόμα και οι 2 δεν παίζουν στα φόρτε τους.

Το ματ απ Ρόντο με Ρόουζ έβγαλε εμφανώς νικητή τον δεύτερο μιας και ήταν πιο ουσιαστικός σε ότι έκανε αλλάζοντας την εικόνα της ομάδας του όσο έπαιζε ενώ ο Ρόντο περιορίστηκε , δεν μοίρασε όσο έπρεπε τη μπάλα και είδε τον Έλλις να παίρνει τις περισσότερες επιθέσεις.
Η τρύπα είναι φανερή όταν βγαίνει ο Τσάντλερ με τον Πάουελ ναι μεν τίμιος και μαχητικός αλλά δεν μπορεί να τελειώσει τις φάσεις.

Για το σικάγο το πολυεργαλείο Μπάτλερ κάνει τα πάντα. Χθες παρόλο τις κακές προηγούμενες εμφανίσεις έδειξαν ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά αν είναι συγκεντρωμένοι . Ο μπάτλερ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το miss match απέναντι στον Ελλις ενώ όταν ο Ρικ αποφάσισε να κάνει double team o Τιμόθεος μετέφερε το ποστάρισμα του Μπάτλερ στο high post που είναι πιο δύσκολο να δώσεις βοήθεια. Ο Νοά δεν πατάει καλά φαίνεται είναι πολύ παθητικός ενώ σταθερά καλοί οι Γκίμπσον, Γκασόλ.

Τρομερή η σκηνή που η κάμερα δείχνει τον Felton στον πάγκο και τον Van Gundy που ήταν εκφωνητής να λέει : Δεν μπορεί να είσαι παίκτης του ΝΒΑ και να είσαι έτσι ( με τόσα κιλά δηλαδή ) και να φοράς την συγκεκριμένη μπλούζα ( την FIT που είναι της μόδας για όσους κάθονται στο πάγκο στο ΝΒΑ). Μόλις βρω χρόνο θα ποστάρω και photo smiley.gif smiley.gif
SteveNashidis
QUOTE(Voyager @ Jan 24 2015, 23:30 ) *
Τρομερή η σκηνή που η κάμερα δείχνει τον Felton στον πάγκο και τον Van Gundy που ήταν εκφωνητής να λέει : Δεν μπορεί να είσαι παίκτης του ΝΒΑ και να είσαι έτσι ( με τόσα κιλά δηλαδή ) και να φοράς την συγκεκριμένη μπλούζα ( την FIT που είναι της μόδας για όσους κάθονται στο πάγκο στο ΝΒΑ). Μόλις βρω χρόνο θα ποστάρω και photo smiley.gif smiley.gif




To NBA τρολάρει τον Felton ή ο Felton το ΝΒΑ; icon_drunk.gif
jasonick
> Βάζεις να δεις το Rockets-Mavs.
> Βλέπεις τον Smith να σκοράρει δύο τρίποντα σε διάστημα 5 λεπτών.
> Κλείνεις το link.
klow13
Κατι για career high ειπαν οι σχολιαστες..με 4 ολοκληρα τριποντα..ελα μωρη παικταρα
jasonick
Ο χθεσινός αγώνας αποδεικνύει γιατί ήταν σωστό το trade για τον Rondo. Όσο ελκυστικό και να είναι το μπάσκετ που παίζουμε επιθετικά χωρίς αυτόν, δεν πρόκειται να κερδίσουμε σειρά των playoffs χωρίς το αμυντικό impact του.
Πρέπει πάντως να καλυφθεί οπωσδήποτε η τρύπα του ψηλού. Μόλις βγαίνει ο Chandler υπάρχει μεγάλο θέμα. Ο Smith αν και μου άρεσε σαν κίνηση το καλοκαίρι απογοητεύει, και έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες μετά το trade του Wright και αυτό έχει οδηγήσει τον Carlisle να προσπαθεί με αλχημείες να σώσει την κατάσταση όπως το να βάζει τον Powell στο 5 ή τον Dirk και χθες είδαμε τον Aminu (!) στην θέση αυτή. Η κατάσταση είναι τόσο απογοητευτική που έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να ολοκληρωθεί το trade του Lopez στην OKC, για την πιθανότητα να κάνουν οι Nets waive τον Perkins και να έρθει εδώ πέρα. Μιλάμε για τραγελαφικά πράγματα..
Επίσης κάτι άλλο που θέλω να πω είναι ότι ο Dirk δεν δείχνει καλά το τελευταίο διάστημα. Δεν θέλω να ξεστομίσω αυτό που σκέφτομαι γιατί με πονάει μόνο και μόνο στη σκέψη, απλά θα πω μόνο ότι με τέτοιο Nowitzki δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα τον Απρίλη μήνα.
SG3ptshooter
Πες και για το Βιλανουέβα, πες και για το Βιλανουέβα 69.gif
jasonick
Θα απάνταγα με στατιστικό του shot per touch ratio του αλλά δεν βρίσκω πουθενά κάτι τέτοιο. Μάλλον το έχει crashάρει ο μεγάλος V επειδή κάθε φορά που πιάνει τη μπάλα καταφέρνει να σουτάρει πάνω από 1 φορές.. γιατί ο μεγάλος shot jacker είναι μεγάλος.
SteveNashidis
Nτεφορμάρει ο Ντιρκ για να παίξει καλά μετά στα playoff.
Νίκο από την στιγμή που δίνονται οι hickson,mcgee καλή ιδέα είναι να πάρετε έναν από τους δύο . Διαλέξτε ποιον. Και δίνεται aminu ή felton. γιατί rondo,barea,harris,felton δεν χωράνε στο ίδιο πλανητικό σύστημα tongue.gif
jasonick
Τώρα που είπες Felton και είδα και την αποπάνω εικόνα που πόσταρες θυμήθηκα αυτό
QUOTE
Dallas Mavericks ‏@dallasmavs 8 Ιουλ

"I'm in the best shape I've been in for the last 4 or 5 years." @RFeltonGBMS on his health. pic.twitter.com/FHwbxAyHHR


smiley.gif

Πάντως για το trade που λες, εμείς να δώσουμε Felton για Hickson, οι άλλοι γιατί να το δεχτούν; tongue.gif Πάντως κίνηση δεν γίνεται ακόμη για 5άρι γιατί περιμένουμε την απόφαση του 'O Neal όπου παρουσιαζόμαστε ως φαβορί για την απόκτηση του.
jasonick






Και το αγαπημένο μου



smiley.gif
jasonick


Και πήγε ο εγκληματίας και σφύριξε επιθετικό. 68.gif
SteveNashidis
Μήπως οι φήμες που λένε ότι θέλει να φύγει και δεν είναι ευχαριστημένος με τη θητεία του στο Dallas , είναι η αιτία που παίζει τόσο άσχημα;

Πίστευα το pick n roll με Rondo θα ήταν ασταμάτητο . Στις γωνίες ο Ellis και ο Parsons, στο high post o Dirk και στο ρολάρισμα ο Chandler . Περιμένουμε να πάνε καλύτερα . Μας έχει κάψει στο fantasy smiley.gif


jasonick
Σίγουρα ο Rondo δεν έχει κολλήσει καλά, το spacing είναι κακό με αυτόν και τον Monta στην 5άδα και δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Τουλάχιστον στις αρχές, αμυντικά είχε ξεκινήσει πολύ καλά αλλά τώρα έχει πέσει η απόδοση του εκεί. Βέβαια δεν φταίει μόνο αυτός για την κακή μας απόδοση τελευταία, αλλά όλη η ομάδα έχει θέματα. Ο Chandler που μας ανεβάζει κανά δυο επίπεδα στην άμυνα, είχε τραυματιστεί και τώρα που επέστρεψε σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει 100 %. Ο Parsons ήταν και αυτός τραυματίας και ο Ellis έχει ντεφορμαριστεί την χειρότερη στιγμή συν το ότι η χημεία με τον Rondo μοιάζει κακή. Βέβαια και καλά να παίζαν όλοι αυτοί, για μένα η μεγαλύτερη αιτία για αυτή την πτώση είναι η απόδοση του Dirk. Η ομάδα είναι χτισμένη γύρω από αυτόν και την ικανότητα του να παίζει σε MVP ή κοντά σε MVP επίπεδα. Αυτό δεν συμβαίνει φέτος και ειδικά μετά το all star είναι τραγικός. Σε 11 παιχνίδια σουτάρει με 39/32/85 σκοράροντας 12,6 πόντους. Τι έχεις πάθει ρε Dirk; sad.gif

QUOTE(Voyager @ Mar 11 2015, 15:42 ) *


smiley.gif
jasonick
Μετά την ήττα από τους Suns έχουν αρχίσει να χτυπάνε από παντού καμπανακια.
Αρχικά ο Carlisle κριτικαρε τους παίκτες για έλλειψη προσπάθειας μέσα στο παρκέ. Στη συνέχεια ο Stein από το ESPN που είναι αρκετά αξιόπιστος (και) σε θέματα των Μαβς είπε ότι ο Dirk δεν είναι χαρούμενος με την εικόνα της ομάδας, ότι ο Ellis το καλοκαίρι θα βρει περισσότερα λεφτά από ότι θα του δώσουμε και ο Rondo θα βρει παραπάνω λεφτά από τους Λεικερς ή τους Νικς. Το καλοκαίρι πρώτη προτεραιοτητα μας θα είναι η ανανέωση του Chandler και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στα οφφς θα έχουμε πολλές αλλαγές.
Τώρα ο McMahon λέει ότι η συμπεριφορά του Monta προς τους συμπαίκτες του, έχει χειροτερεψει από τη στιγμή που έχει αρχίσει τις Μιλγουοκικες εμφανίσεις του. Ο Cuban σκεφτόταν να του δώσει μεγάλο συμβόλαιο αλλά πλέον είναι σκεπτικός. Ο ίδιος ο Monta φαίνεται να μην του αρέσει το συμβόλαιο του Parsons και θέλει παραπάνω λεφτά από αυτόν. Ο Carlisle με την σειρά του, δεν θέλει να επιβληθεί στον Ellis γιατί φοβάται ότι λόγω του ευαίσθητου (WTF?) χαρακτήρα του ότι θα τον χάσει το καλοκαίρι.
Βέβαια ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος λέει επίσης ότι δεν συμπαθεί τον Monta επειδή δεν μιλάει στα media.
Αν ισχύουν πάντως αυτά που λεει, επειδή δεν ξέρω κατά πόσο έγκυρος είναι, εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου από τώρα Monta. smile.gif
captain charisma
οπως βλεπω οι μαβς θα παλεψουν να κρατησουν την 7 θεση στα τελευταια ματς τα οποια ειναι σχεδον ολα ντερμπι..σ αυτο βοηθαει οτι ειναι 3 νικες πανω απο θαντερ οι οποιοι εχουν κ αυτοι δυσκολο προγραμμα...καλυτερα να βγουν 7 οι μαβς για να αποφυγουν τους γουοριορς με τους οποιους δεν ματσαρουν με τπτ..οχι οτι ματσαρουν καλα με το μεμφις αλλα θα εχουν λιγο παραπανω πιθανοτητες για εκπληξη..αλλα θα προτιμουσα τους ροκετς να βγουν 2οι τους οποιους θεωρω οτι μπορουν να πεταξουν εκτος συνεχειας...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.