Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dallas Mavericks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
captain charisma
ποιος περιμενε οτι ο θεουλης φελτονας θα εβαζε νικητηριο σουτ και θα εκανε ταπα στον φαριντ?κατα τα αλλα εγινε ωραιο ματς στο ντενβερ αν κ αδιαφορο για τις 2 ομαδες...
captain charisma
χρονια τελος λοιπον για το νταλας..η ανταλλαγη του ροντο κρινεται τελειως αποτυχημενη γτ ποτε δεν κολλησε στους μαβς..κ ειχε κοντρες με το προπονητη...για την επομενη σεζον ο νοβιτσκι δηλωσε πως ειναι προθυμος να ερχεται απο το παγκο ετσι ωστε να μπορεσουν να φερουν στην ομαδα τον λαμαρκους αλτριτζ..επισης ακουγονται ονοματα οπως ο ται λοουσαν για τη θεση του πλειμεκερ και ο τζορνταν των κλιπερς..προσωπικα θα προτιμουσα τσαντλα παρα ντιαντρε...το καλοκαιρι αναμεται μεγαλο και φετος...
captain charisma
διαβαζω οτι οι μαβς θα ανανεωσουν τον τσαντλερ και μετα θα τον στειλουν με ανταλλαγη στους κλιπς για τον τζορνταν..ο ντε αντρε ειναι νεοτερος του ταισον..εχει αθλητικα προσοντα και ειναι αμυντικο τερας...αυτες τις βολες να βαζε καλα θα ηταν..δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν καθονται να δουλεψουν το παιχνιδι τους επιθετικα π.χ να εχουν κινηση με πλατη στο καλαθι ενα χουκ της προκοπης ξερω γω...
captain charisma
o φελτονας ενεργοποιησε τον 1 χρονο που ειχε ακομα και μενει νταλας...φανταζομαι του χρονου θα επιστρεψει πιο χοντρος μ αυτα που ειδαμε φετος...ο ελις εμεινε ελευθερος ωστε να βρει περισσοτερα λεφτα και κατι για ιντιανα-μαιαμι διαβαζω οτι εχουν προβαδισμα να τον υπογραψουν...υποψηφιος αντικαταστατης του ειναι ο ντανης πρασινος που δεν ανανεωνει με σπερς..
αυτες τις μερες θα εχουν μιτινγκ με τζορνταν λαμαρκο μηπως υπογραψουν καποιον απ αυτους...αλλα αν θυμηθουμε οτι και τα προηγουμενα καλοκαιρια που κυνηγησαν καλους freeagends πηραν το...ξερετε ποιο...ισως γινει το ιδιο και φετος και την βγαλουν με δευτερο-τριτες επιλογες..
captain charisma
με την αποκτηση του μαθιους οι μαβς καλυπτουν με το καλυτερο τροπο το κενο του ελις...παρολο που ο μαθιους προερχεται απο τραυματισμο στο νταλας θα αναβαθμιστει πολυ ο ρολος στην επιθεση διοτι στο πορτλαντ ηταν 3 βιολι πισω απο λιλαρντ λαμαρκο...τα τελευταια 4 χρονια ειναι μεσα στους τοπ5 τριπονταδες του νβα με 40% ευστοχια...τωρα οι μαβς παλευουν για τον μεγαλο στοχο που ειναι ο τζορντανουλης(μεχρι και παρσονα βαλαν στο μιτινγκ να τον πεισει)..αν δεν ερθει βλεπω να τη βγαζουμε στο τελος με κανα κουφο και θα κλαιμε...χαθηκαν και παικτες οπως ο τσαντλα και ο μπαρεα που θα ηταν πολυτιμες λυσεις...χρειαζεται οπωσδηποτε πρωτοκλασατο πλειμεκερ (θα θελα λοουσον..)
SteveNashidis
Παικταράς ολκής στο ντάλας smiley.gif

Περιμένουμε ανακοίνωση κόλαφο από τον πρόεδρο του συλλόγου Φίλων Cuban & Dallas Ελλάδος κύριο Jasonick.
παίζει να το παράτησε και να βλέπει μόνο cowboys

jasonick


Τι τίγρης τι shark tank-καρχαρίας Cuban.
Rated: (en)joy
Δηλαδή ο center που θα έπαιρναν οι Clippers για να αντικαταστήσουν τον Deandre Jordan κατέληξε στους Mavericks οι οποίοι τον έκλεισαν για να αντικαταστήσουν τον…Deandre Jordan! icon_drunk.gif

Τώρα, πέρα απ’το fun της υπόθεσης το οποίο προκύπτει και από αρκετές αφορμές που ο ίδιος -με μεγάλη συνέπεια 19.gif - έχει δώσει, πρόκειται για μία αναμενόμενη θα έλεγα κίνηση για τους Mavs που βάσει συμβολαίου ίσως και να αποδειχτεί steal. Έχει τουλάχιστον τις προοπτικές για κάτι τέτοιο. Συνολικά θα την χαρακτήριζα ως κίνηση low risk με δυνατότητα μάλιστα για σημαντικό upside.

Φυσικά πρέπει πρώτα να δούμε αν και κατά πόσο ο JaVaaale McGee καταφέρει να μείνει υγιής (μόλις 28 παιχνίδια τις τελευταίες 2 σεζόν) και έπειτα τι διάθεση/σοβαρότητα θα έχει να παίξει μπάσκετ.
Οι Μάβερικς μη έχοντας εδώ που φτάσαμε και πολλές επιλογές στο θέμα center, έκλεισαν τον Mcgee με το μίνιμουμ για 2 χρόνια –με τον δεύτερο χρόνο μάλιστα να είναι team option- εκμεταλλευόμενοι με τον καλύτερο τρόπο το limit down που έχει χτυπήσει η μετοχή του στο μπασκετικό χρηματιστήριο. Μένει τώρα να δούμε αν ο Mcgee του '15-'16 θα μπορέσει να παίξει όπως ας πούμε αυτόν του ’10-’11 ή ’11-’12 το οποίο αγγίζει και το best case σενάριο για τους Mavs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.