QUOTE (ema @ May 28 2018, 10:35 )

Δεν ήταν το βάθος που έπαιξε ρόλο. Βάθος, και καλό, είχε και ο Γέρακας.
Ήταν άλλοι οι παράγοντες που οδήγησαν στην ήττα του Γέρακα, αλλά δεν είναι του παρόντος.
Η Δόξα: έχει δυναμισμό αλλά τεχνικά κατ' εμέ έχει πολύ δρόμο ακόμα, δεν ξέρω την ηλικία των παιδιών αν είναι μικρά οκ έχει μέλλον.
Το Γαλατσι: ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, ειδικά αν ο κούκος περνά τον εαυτό του για αετό.
Όσο για τη διοργάνωση: πρώτη φορά έχω δει η διοργανώτρια να απαγορεύει στους οπαδούς των ομάδων που αγωνίζονται στις 5μμ να καθίσουν στο κέντρο του γηπέδου αλλά να λέει οι θέσεις σας είναι εκεί και να δείχνει τις δύο άκρες, γιατί εδώ θα καθίσουν οι οπαδοί των ομάδων που αγωνίζονταν στις....7μμ!!
Παγκόσμια πρωτοπορία!! Δηλαδή, αν ερχόταν κάποιος, και ήταν πολλοί, από άλλες ομάδες δεν θα μπορούσαν να κάτσουν πουθενά; ή θα τους ζητούσαν δελτίο πριν τους βάλουν σε θέσεις. Μα ποιος το σκέφτηκε αυτό;;;;
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κόπιασαν σκληρά με προπονήσεις, αγώνες, τραυματισμούς που ξεπέρασαν κλπ
Κουράγιο, σύντομα...καλοκαιράκι
Όντως έχει βάθος ο Γέρακας και πολύ καλή ομάδα. Απλά ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος τουλάχιστον στον συγκεκριμένο αγώνα. Τώρα για τους άλλους παράγοντες ίσως να φταίει που ο Μαρλαφεκας και η Πιτσαφαν δεν κέρασε στο τέλος όλα τα παιδιά πίτσες και αναψυκτικά. Εκεί έχει κάνει λάθος η διοργανώτρια όχι στην εξέδρα. Το επίπεδο ίσως πιο χαμηλό σε σχέση με άλλα χρόνια αλλά και πιο μικρός ο μέσος όρος ηλικίας όλων των ομάδων νομίζω.
QUOTE (ema @ May 28 2018, 14:36 )

Αν δεν κάνω λάθος γραφτήκατε στο φόρουμ στις 25/5/2018 και αυτά είναι δύο ποστ σας χθεσινά
στο "ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2018"
"Από ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ ξεχώρισαν το ΝΟ7 το Νο 10 και ...."
και
"Σε ποιους αρέσει το μπάσκετ με επιθέσεις 3ων πόντων σε κάθε επίθεση ακόμα και σε εφνιδιασμό ειδικά όταν ακόμα δεν ξέρουν να σουτάρουν σωστά τα περισσότερα παιδιά. Οι 27 πόντοι από τους 54 από τρίποντα δεν θυμάμαι τις βολές και αυτό να είναι επιλογή από προπονητή της Εθνικής Παμπαίδων .Επίσης όταν παίζεις άμυνα σε όλο το γήπεδο για 40 λεπτά τι ακριβώς μαθαίνουν; Ή το άλλο που κάνει σχεδόν σε κάθε άμυνα το Περιστέρι (και όχι μόνο μην παρεξηγηθώ) να παίζουν αλλαγές στις προσωπικές άμυνες πότε θα μάθουν να αμύνονται. Μιλάμε για Παμπαιδες Όχι για Άνδρες"
Που υπάρχει στοχοποίηση σε παιδί με σκοπό να μειώσω;