Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ vs Oλυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
G-arenas
QUOTE (Coach Periklis @ Nov 9 2018, 23:08 ) *
Μη μας γίνει συνήθεια όμως αυτό το 1 ημίχρονο καλός - 1 εξαφανισμένος

Κατά τα άλλα επιμένω σε αυτό που έγραψα πριν τον αγώνα. Από άνοιξη θα δω τον Ολυμπιακό του Μπλατ

Και μετά τις 2 αλλαγές ε; Γιατί με ΛεΝτεη έκανε την γραμμή των ψηλών του ΠΑΟ να μοιάζει δυνατή ενώ με Μιλουτινοφ έμοιαζαν κακοί

Δεκτή η ατυχία με τον Στρελνιεξ αλλά θες guard. Δε γίνεται να παίζεις με 3 εφόσον ο 4ος δεν σε καλύπτει

καλα αν εξαιρεσεις λιγο γκιστ στο τελος και λιγο τομας στην επιθεση κανενας αλλος ψηλος μας δεν εκανε καλο ματς. ο λεντει δειχνει οντως λιγος στην αμυνα, αλλα στην επιθεση ειναι καλος. αλλο που δεν πηρε ουτε μια πασα γιατι πνιγηκατε στην πιεση.

ακομα θεωρω πως αν εκανε σωστη διαχειρηση ο μπλατ και αν απλως επαιζε 15-20 λεπτα ο μαντζαρης θα κερδιζατε. ξεκαθαρα λογω πιεσης χασατε. εδω κανατε δεν ξερω και γω ποσα λαθη και βαλατε 80 με ουσιαστικα 2 παικτες να σκοραρουν.
villiskabas
QUOTE (G-arenas @ Nov 10 2018, 00:20 ) *
καλα αν εξαιρεσεις λιγο γκιστ στο τελος και λιγο τομας στην επιθεση κανενας αλλος ψηλος μας δεν εκανε καλο ματς. ο λεντει δειχνει οντως λιγος στην αμυνα, αλλα στην επιθεση ειναι καλος. αλλο που δεν πηρε ουτε μια πασα γιατι πνιγηκατε στην πιεση.

ακομα θεωρω πως αν εκανε σωστη διαχειρηση ο μπλατ και αν απλως επαιζε 15-20 λεπτα ο μαντζαρης θα κερδιζατε. ξεκαθαρα λογω πιεσης χασατε. εδω κανατε δεν ξερω και γω ποσα λαθη και βαλατε 80 με ουσιαστικα 2 παικτες να σκοραρουν.

Μηπως να παρουν κανα Πεδουλακη? tongue.gif
Μαρεσει να σε πειραζω μην τσιμπησεις biggrin.gif
Future7
Συμφωνώ παρα πολυ για Μάντζαρη..... δε γινόταν να παροπλιστεί σήμερα αυτος ο παίχτης.

Έναν Μάντζαρη να κατεβάζει μπάλα θέλαμε απλώς.
villiskabas
QUOTE (Future7 @ Nov 10 2018, 00:22 ) *
Συμφωνώ παρα πολυ για Μάντζαρη..... δε γινόταν να παροπλιστεί σήμερα αυτος ο παίχτης.

Έναν Μάντζαρη να κατεβάζει μπάλα θέλαμε απλώς.

γτ τοση εμμονη ο μπλατ με μαντζαρη? εγω τον θυμαμαι να κανει αξιοπρεπεσταστα παιχνιδια με μας
Coach Periklis
Παιδιά παρακαλάμε 2 χρόνια να μην παίζει ο Μαντζαρης, μια συνέπεια ρε σεις tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif

Ένα 10λεπτο το δέχομαι επειδή δεν είχαμε κοντό. Αλλά 15-20 πονάω που το σκέφτομαι χαχα
Future7
QUOTE (villiskabas @ Nov 9 2018, 23:23 ) *
γτ τοση εμμονη ο μπλατ με μαντζαρη? εγω τον θυμαμαι να κανει αξιοπρεπεσταστα παιχνιδια με μας

Δεν ξερω το σημερινό ηταν πολυ κουλό τη στιγμη που έλειπε και ο Λετονός.

Πραγματικά δεν μπορω να χωνέψω τη διαχείριση των Γκαρντ σήμερα.

Ισως ηταν το άγχος του πρώτου ντέρμπι και για τον προπονητή......
villiskabas
Αλλαγη παππα με μαντζαρη τωραααα tongue.gif
sni79per
QUOTE(sni79per @ Nov 8 2018, 20:52 ) *
Εγω παλι πιστευω οτι ειναι θεμα αμυνας και ριμπαουντ το παιχνιδι αυριο και οχι τοσο της επιθεσης που θα ειναι συνεπεια αν αυτα τα δυο δουλεψουν καλα.

Οταν το καναμε γυρισαμε το ματς. tongue.gif

john wick
Ουφ.....
Μολις γυρισα ,αφου χτυπησα κ 1 σουβλακι με αραβικη ,για να πεσουν οι παλμοι... tongue.gif
Αυτο το ματς ανεδειξε τις αδυναμιες των 2 ομαδων...
Ολυμπιακος στα γκαρντ..
Παναθηναικους στους ψηλους...

Επι 1 ημιχρονο ψαχναμε οι Παναθηναικοι να καταλάβουμε τι θελει να παιξει ο Ισπανος...
Ποτε δεν καταλαβαμε...κ δεν βλεπω μεσα στη χρονια πως θα βελτιωθουμε..
Με το που ξεκινησε η 3η περιοδος καταλαβες αμεσως οτι γυρισε το παιχνιδι...ξυλο ,ανελεητο ξυλο...ο Σπανούλης πρεπει να ειναι γεματος μωλωπες σημερα laugh.gif

Δεν μου αρεσει το μπασκετ που προσπαθει να παιξει ο Ισπανος.
Σημερα το ματς γυρισε λογω Οακα...εβραζε ο τοπος ,ειχα καιρο να δω τετοιο παλμο..
Κριτικη παικτων:
Καλαθης: οχι τελειος ,σχετικα καλος ομως...
Λεκα: επιτελους ,στην θεση 2...
Θανασης: οτι κ να πεις λιγο ειναι...αυτος ειναι ο mvp
Παπι: κακος
Thomas:μετριος
Lasme: ..........
Gist:............
Παπαγιαννης:.........
Παππας:..........
Μητογλου: προσπαθησε...
Χρειαζομαστε 5 αρι ,οχι σημερα ,απο χτες επρεπε να ηταν εδω...
Stefan Lasme δεν υπαρχει για αυτο το επιπεδο...

Απο τον Ολυμπιακο μου εκαναν πολυ κακη εντυπωση οι Goss κ Le dei....ειδικα ο 1ος ,δεν μπορουσε καλα καλα να περασει το κεντρο του γηπεδου..
Επισης μου εκανε εντυπωση που ενω στην 2η περιοδο σε καποια φαση απο 6 μειωνουμε σε 4 κ αμεσως ο Μπλατ πηρε ταιμ αουτ,στην 3η περιοδο που ηπιαν θαλασσα οι παικτες του κ στην 4η επισης δεν πηρε ταιμ αουτ οταν επρεπε...
irving
QUOTE(Future7 @ Nov 9 2018, 23:12 ) *
Το κακό ειναι οτι ο 4ος παίρνει πολυ μεγάλο συμβόλαιο..... Τι Γκαρντ να βρεις με 300-400.000

λεκαβιτσιους tongue.gif
Future7
QUOTE (irving @ Nov 9 2018, 23:42 ) *
λεκαβιτσιους tongue.gif

Προτιμώ Μάντζαρη τότε tongue.gif

Επιτρέψτε μου και εμενα να σχολιάσω τους πανηγυρισμούς του Παπαπετρου. Θεωρώ πως μπορούσε να κρατηθεί κόντρα στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά και έζησε τεράστιες στιγμές με τελικούς φ4 και πρωταθλήματα. Πολυ κακή εντύπωση.
sni79per
Μια απαντηση στον αν μια εδρα μπορει να ''παρει'' ενα ματς ηταν το αποψινο.Το ανεφερε νομιζω και το Τιμμα.
Ο οσφπ επρεπε να παρει το ματς στο πρωτο οταν εκανε οτι ηθελε αλλα δεν...
rankin
QUOTE(Future7 @ Nov 9 2018, 23:46 ) *

Επιτρέψτε μου και εμενα να σχολιάσω τους πανηγυρισμούς του Παπαπετρου. Θεωρώ πως μπορούσε να κρατηθεί κόντρα στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά και έζησε τεράστιες στιγμές με τελικούς φ4 και πρωταθλήματα. Πολυ κακή εντύπωση.

Εμένα σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι
Οι δικό μας αν ένοιωθαν θιγμένοι, ας απαντούσαν στο γηπεδο
Ο Παπαπέτρου, μπορεί ο άνθρωπος να μη γουσταρε να παιζει στον Ολυμπιακό και να του βγαίνει τώρα η ενταση. Δικαίωμα του ή προβλημα του (οπως το παρει κανεις).
Δε νομίζω οτι αξίζει να δωσει κανείς προεκτάσεις στο συμβάν.

Future7
Το ματς για το πρωτάθλημα ειναι οακα ή σεφ ?
john wick
QUOTE (Future7 @ Nov 9 2018, 21:57 ) *
Το ματς για το πρωτάθλημα ειναι οακα ή σεφ ?

Οακα...

Υ.γ
Επισης ρε σεις πολυ κακος ο Παπανικολαου σημερα...
Θυμαμαι περσυ εκανε ματσαρα στο Οακα...
Future7
QUOTE (john wick @ Nov 9 2018, 23:58 ) *
Οακα...

Υ.γ
Επισης ρε σεις πολυ κακος ο Παπανικολαου σημερα...
Θυμαμαι περσυ εκανε ματσαρα στο Οακα...

Θενκς

Γενικά φέτος δεν έχει μπει καλα ο Παπανικολάου... ίσως δεν ταιριάζει με Μπλατ, ιςως δεν γουστάρει Τίμα ίσως ομως κι απλά να περνά κακό φεγγάρι... Άλλωστε ποτέ δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και στην προσωπική ζωή των αθλητών.

Πολυ ενδιαφέρον το δεύτερο σερί (σχεδόν) ματς στο οακα.
jonaldidhs
QUOTE (rankin @ Nov 9 2018, 23:55 ) *
Εμένα σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι
Οι δικό μας αν ένοιωθαν θιγμένοι, ας απαντούσαν στο γηπεδο
Ο Παπαπέτρου, μπορεί ο άνθρωπος να μη γουσταρε να παιζει στον Ολυμπιακό και να του βγαίνει τώρα η ενταση. Δικαίωμα του ή προβλημα του (οπως το παρει κανεις).
Δε νομίζω οτι αξίζει να δωσει κανείς προεκτάσεις στο συμβάν.

Πολυ σωστο σχολιο.Το πιο σωστο.Μπορει να ειχε και κοντρες που δεν τις ξερουμε.Μακαρι να μπορουσα να το δω ετσι και με τον Σπανουλη παντως.
Future7
QUOTE (jonaldidhs @ Nov 10 2018, 00:01 ) *
Πολυ σωστο σχολιο.Το πιο σωστο.Μπορει να ειχε και κοντρες που δεν τις ξερουμε.Μακαρι να μπορουσα να το δω ετσι και με τον Σπανουλη παντως.

Εδώ αποδοκιμάζουν τον Μπογρη , ποιον τον Μπογρη μονο και μονο επειδή κααααποτε έπαιξε 5 λεπτά στον παο...

Οσο για Παπαπετρου δε θέλει και μεγάλη ανάλυση. Προσωπικά μου χτύπησε άσχημα απο εκει και πέρα δεν έχω να σχολιάσω κατι αλλο ουτε να κολλήσω εκει
jonaldidhs
QUOTE (Future7 @ Nov 10 2018, 00:03 ) *
Εδώ αποδοκιμάζουν τον Μπογρη , ποιον τον Μπογρη μονο και μονο επειδή κααααποτε έπαιξε 5 λεπτά στον παο...

Καλα αυτον πιο πολυ τον τρολαρουν.Πανω στην εκσταση της νικης,κανουν χαβαλε.Αλλα και αυτος παντα θελει να προκαλει με τον τροπο του.
Coach Periklis
Παπανικολάου εδώ και χρόνια είναι παικτης ψυχολογίας. Μπορεί στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ να είναι φανταστικός, δεν βγάζω άκρη με το παιδί
rankin
QUOTE(jonaldidhs @ Nov 10 2018, 00:06 ) *
Καλα αυτον πιο πολυ τον τρολαρουν.Πανω στην εκσταση της νικης,κανουν χαβαλε.Αλλα και αυτος παντα θελει να προκαλει με τον τροπο του.

Ο Γιωργαρος οπου πάει τον τρολάρει ο κοσμος
Θυμάμαι οτι κάποτε τον τρολάριζα και εγώ στο ΣΕΦ.

Σηκωνει τρολαρισμα ο μπαγασας

Στα παρελκόμενα του αγώνα, παλι καλά που ο Μπλατ ειναι φουλ επικοινωνιακος, και εδωσε μια ωραια συνεντευξη τυπου ωστε να χαλαρώσουμε ολοι και να θυμηθουμε οτι ειναι απλα ενα παιχνιδι....
jazz thrilos
Δεν μας αφήνει να αγιάσουμε ο άρχοντας. Εκεί που λέμε να μιλήσουμε για μπάσκετ, να δούμε γιατι χασαμε και γιατί κέρδισε ο Παναθηναικος, έρχεται ενα επικό φύλλο αγώνα. Κλάμα, οχι απο γέλια, πραγματικό κλάμα θλίψης...
Titus
Εγώ δεν είδα τίποτα καινούργιο απόψε. Δύο ομάδες μέτριες έτσι κι αλλιώς, βρίσκονται και σε κακό φεγγάρι με αποτέλεσμα να παίζουν εκνευριστικό μπάσκετ. Ο ΟΣΦΠ στο πρώτο έβαλε τα σουτ, ο ΠΑΟ στο δεύτερο το γύρισε στο κολοκοτρωνέικο και κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην μου κόβει αλλά δεν έχω καταλάβει τι σκοπεύουν να παίξουν οι προπονητές. Αν κάποια στιγμή αυτά τα μπουλούκια που βλέπουμε τώρα γίνουν ομάδες, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο σοβαρά για το μέλλον τους. Βέβαια, με τα ρόστερ που διαθέτουν, το πολύ να γίνουν καλούτσικες ομάδες.

Ο ΟΣΦΠ δεν μπορεί να έχει τρεις παίκτες του επιπέδου των Γκος, ΛεΝτέι και Τουπάν σε σημαντικούς ρόλους. Για τον ΠΑΟ δε θέλω να γίνομαι κουραστικός: έχω πει ότι η φροντ λάιν του είναι επιπέδου Γιουροκαπ και δεν πρόκειται να γίνει επιπέδου ΕΛ στον αιώνα τον άπαντα. Ούτε για τους παίκτες μάθαμε κάτι καινούργιο, λοιπόν. Όσοι πιστεύουν ότι ο Θανάσης είναι παίκτης ΕΛ επειδή παίζει άμυνα καμικάζι και καρφώνει σαν παλαβός ίσως πρέπει να ξαναδούν α) πόσους πόντους κοστίζει ο Θανάσης όταν τον παίρνει ο ύπνος στις περιστροφές και β) πόσες φορές η σκυλίσια προσωπική του άμυνα έχει ως αποτέλεσμα γρήγορα (χαζά) φάουλ και τίποτα παραπάνω. Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τον εξωφρενικά αμπάσκετο Παπαπέτρου.

Το μεγαλύτερο λάθος των ομάδων θα είναι να πάρουν το παιχνίδι αψήφιστα. Ο μεν ΟΣΦΠ μπορεί να πει 'έλα μωρέ, τους είχαμε στο πρώτο, χαλαρώσαμε, μπήκε στο παιχνίδι και ο κόσμος και χάσαμε. Παιχνίδι ειδικών συνθηκών κλπ'. Ο δε ΠΑΟ μπορεί να πει 'να ο Θανάσαρος, να ο βάζελος ο Παπαπέτρου, να ο Λέκα ο σκόρερ, παίκτες έχουμε. Και φροντ λάιν έχουμε, άφαντος ο Μιλουτίνοφ'. Προπονητές σοβαρούς έχουν και οι δύο, ας ελπίσουμε ότι δεν θα σκεφτούν έτσι. Έχοντας δει αρκετά από τα υπόλοιπα ματς, οι ελληνικές ομάδες έχουν πολύ δρόμο ακόμα για να ελπίζουν σε πλέη οφφ.
Johnny Marv
Αφού χαλάρωσα κι εγώ ας διατυπώσω τις απόψεις μου για σήμερα και γενικώς για τον παο...

Αρχικά ο Θανάσης απάντησε σε 2-3 εδώ μέσα που έλεγαν πως δεν υπάρχει νόημα στο να βρίσκεται στην ομάδα αφού έχουμε τον παπί . Με τον παπί καη χωρίς τον Θανάση πχ σήμερα θ χάναμε ... μακάρι να μείνουν κι οι 2 πάντως (κυρίως ο Θανάσης) για χρόνια στην ομάδα .
Όσο για τον αγαπημένο μας κοτομπουκια... πράγματι έκανε παιχνιδαρα , το έχει ανάγκη το σουτ του ο παο , αλλά είναι ξεκάθαρο πως το παιδί είναι 2αρι !! Δείτε πως ξεμπλόκαρε όταν είχε τον καλαθη μαζί του να παίζει άμυνα κι να δημιουργεί . Χαλάρωσε και ανέλαβε το σκοράρισμα . Για αυτό λοιπόν θεωρώ πως περισσότερο θελουμε ασσο , οργανωτή με σουτ και άμυνα και λιγότερο θελουμε 5αρι . Για εμένα ο λεκα πρέπει να παίζει 15 λεπτά μαζί με καλαθη από το 2 μόνο !! Και ο 2ος άσσος να έρχεται από πάγκο και να παίζει μαζί με παππα .
Σαν να βρίσκει ρυθμό ο γκιστ ... αν γυρίσει στα περσινά του στάνταρ θα ανέβουμε και εμείς επίπεδο ...

Τέλος θέλω να πω πως ο Κιθ πραγματικά δεν μου αρέσει καθόλου σαν παίκτης (σε αυτή τη φάση της καριέρας του) με το που βγήκε αλλάξαμε εικόνα . Θεωρώ πως δεν ταιριάζει ΚΑΘΟΛΟΥ σε αυτό που θέλει να παίξει ο παο φέτος . Πραγματικά θα προτιμούσα ντενμον αντί για αυτόν . Κιθ , Ίαν , Λασμε δεν έχουμε θέση στην ομάδα (επίσης θεωρώ πως ούτε ο Παππας δεν θα έπρεπε να βρίσκεται μαζί μας αλλά κατά κύριο λόγο το πιστεύω για τους άλλους 3) . Επίσης ο τσαβι δείχνει να παίρνει από τους παίκτες του τα θετικά τους στοιχεία και όχι να τους βάζει να κάνουν πράγματα που δεν μπορούν . Μπράβο του !! Από εδώ και πέρα θεωρώ πως πρέπει να φέρουμε ασσο και :

Στο 1 να παίζει 27 λεπτά ο καλαθης και τα αλλά 13 ο άσσος με άμυνα-δημιουργία-(μέτριο) σουτ
Στο 2 να παίζει 14 λεπτά ο λεκα μαζί με καλαθη , 11 λεπτά ο Κιθ μαζί με καλαθη , 15 λεπτά ο Παππας
Στο 3 ο λοτζο 16 λεπτά με καλαθη , ο παπί 13 λεπτά και τα αλλά 11 ο Θανάσης
Στο 4 ο τομας 19 λεπτά με καλαθη (κυρίως) , 13 λεπτά ο μίτο και 8 λεπτά ο παπί
Στο 5 25 λεπτά ο γκιστ και 15 λεπτά ο Λασμε

ΥΓ. Απτά καλύτερα ματς που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.. (όχι μόνο του παο) μπράβο και στις 2 ομάδες!!
ΥΓ1. Ήμαρτον με αυτή την αρνητικότητα σας ....
ΥΓ2. Ο γκος για επίπεδο Ευρωλίγκας είναι για 2ος άσσος για να παίζει 15-17 ποιοτικά λεπτά
ΥΓ3. Παρατηρώ πως ο καλαθης παίζει καλύτερα όταν έχει στο 2 παίκτη που μπορεί να σουτάρει μεν αλλά είναι και χειριστής δε ! Δείτε διαφορά όταν παίζει με τζεημς-σλουκα-λεκα ...
basket72
QUOTE(Titus @ Nov 10 2018, 01:05 ) *
Εγώ δεν είδα τίποτα καινούργιο απόψε. Δύο ομάδες μέτριες έτσι κι αλλιώς, βρίσκονται και σε κακό φεγγάρι με αποτέλεσμα να παίζουν εκνευριστικό μπάσκετ. Ο ΟΣΦΠ στο πρώτο έβαλε τα σουτ, ο ΠΑΟ στο δεύτερο το γύρισε στο κολοκοτρωνέικο και κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην μου κόβει αλλά δεν έχω καταλάβει τι σκοπεύουν να παίξουν οι προπονητές. Αν κάποια στιγμή αυτά τα μπουλούκια που βλέπουμε τώρα γίνουν ομάδες, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο σοβαρά για το μέλλον τους. Βέβαια, με τα ρόστερ που διαθέτουν, το πολύ να γίνουν καλούτσικες ομάδες.

Ο ΟΣΦΠ δεν μπορεί να έχει τρεις παίκτες του επιπέδου των Γκος, ΛεΝτέι και Τουπάν σε σημαντικούς ρόλους. Για τον ΠΑΟ δε θέλω να γίνομαι κουραστικός: έχω πει ότι η φροντ λάιν του είναι επιπέδου Γιουροκαπ και δεν πρόκειται να γίνει επιπέδου ΕΛ στον αιώνα τον άπαντα. Ούτε για τους παίκτες μάθαμε κάτι καινούργιο, λοιπόν. Όσοι πιστεύουν ότι ο Θανάσης είναι παίκτης ΕΛ επειδή παίζει άμυνα καμικάζι και καρφώνει σαν παλαβός ίσως πρέπει να ξαναδούν α) πόσους πόντους κοστίζει ο Θανάσης όταν τον παίρνει ο ύπνος στις περιστροφές και β) πόσες φορές η σκυλίσια προσωπική του άμυνα έχει ως αποτέλεσμα γρήγορα (χαζά) φάουλ και τίποτα παραπάνω. Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τον εξωφρενικά αμπάσκετο Παπαπέτρου.

Το μεγαλύτερο λάθος των ομάδων θα είναι να πάρουν το παιχνίδι αψήφιστα. Ο μεν ΟΣΦΠ μπορεί να πει 'έλα μωρέ, τους είχαμε στο πρώτο, χαλαρώσαμε, μπήκε στο παιχνίδι και ο κόσμος και χάσαμε. Παιχνίδι ειδικών συνθηκών κλπ'. Ο δε ΠΑΟ μπορεί να πει 'να ο Θανάσαρος, να ο βάζελος ο Παπαπέτρου, να ο Λέκα ο σκόρερ, παίκτες έχουμε. Και φροντ λάιν έχουμε, άφαντος ο Μιλουτίνοφ'. Προπονητές σοβαρούς έχουν και οι δύο, ας ελπίσουμε ότι δεν θα σκεφτούν έτσι. Έχοντας δει αρκετά από τα υπόλοιπα ματς, οι ελληνικές ομάδες έχουν πολύ δρόμο ακόμα για να ελπίζουν σε πλέη οφφ.

Συμφωνώ στα συμπεράσματά σου αναφορικά με τις δυνατότητες των 2 μεγάλων και είμαι από αυτούς που (σε αντίθεση με σένα) βλέπουν χαμηλές θέσεις 8αδας αλλά ως εκεί. Ούτε πλεονέκτημα, ούτε F4. Από το καλοκαίρι το επαναλαμβάνω.
Ο Ολυμπιακός νομίζω ότι έχει περισσότερες δυνατότητες ωστόσο, μερικές από τις οποίες έδειξε (έστω ki ισχνά) κι απόψε.
stevebucknall11
Μια ενδιαφέρουσα σύγκριση που αναμενόταν ήταν μεταξύ Παπαπέτρου και Βεζένκοφ. Ο Παπαπέτρου φάνηκε πολύ καλύτερος απόψε με 7 πόντους (2/3 τρίποντα, 1/2 βολές, 0/1 δίποντα), 3 επιθετικά ριμπάουντ, 1 κλέψιμο 8 pir σε 19:16 λεπτά, ενώ ο Βεζένκοφ από την άλλη έπαιξε μόνο 11:38, είχε 2 πόντους με 1/2 δίποντα 0/1 τρίποντα, δεν πήρε κανένα ριμπάουντ, είχε μια ασίστ και ένα κλέψιμο, με 3 pir.  Προσωπικά επειδή δεν βλέπω να έχουν και οι δύο την αναμενόμενη εξέλιξη, πιστεύω ότι ο Παπαπέτρου ως ρολίστας θα είναι τουλάχιστον πιο χρήσιμος στην ομάδα του, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα. Επίσης αν και ήμουν πολέμιος του Λεκαβίτσιους, πιστεύω, όχι μόνο από το σημερινό παιχνίδι, ότι τελικά είναι περισσότερο παίκτης Ευρωλίγκας από τον Γκος.
aegeansheed
Λοιπόν, κάποια στιγμή θα φτάναμε στο σημείο αυτό... Το γνωρίζαμε. Επειδή όμως το υπολογίσαμε, να σημειώσω εδώ ότι πλέον δε μπορούμε να κάνουμε κουβεντούλα γύρω από προεδρικές αναρτήσεις και ανακοινώσεις ομάδων και παραγόντων σχετικά με διαιτησία, χωρίς να υποστούμε ποινές και περιορισμούς. Το έχουμε πει, το λέμε και θα το ξαναπούμε αν χρειαστεί, όσες φορές χρειαστεί.

Έχει προβλεφθεί ήδη μήνες πριν στον Κανονισμό, το ρίχνω άλλη μία φορά για να το εμπεδώσουμε:
Προστέθηκε ο κανονισμός 14 ως εξής:
Κανονισμός 14:
[*] Δεν επιτρέπονται οι δημοσιεύσεις σχολίων επί διαιτητικών αποφάσεων ή για τη διαιτησία γενικότερα, με τρόπο που ερμηνεύεται ότι υποδηλώνουν εύνοια ή αδικία, ότι υποθάλπουν καταστάσεις που ενδεχομένως προκαλέσουν οπαδική κόντρα, προσωπική αντιπαράθεση ή γενικότερη σύγκρουση, που απαξιώνουν πρόσωπα, καταστάσεις και τον θεσμό της διαιτησίας.
Δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις με αντικείμενο τη μεταφορά θέσεων ή ανακοινώσεων επίσημων παραγόντων (ανακοινώσεις ομάδων, ανακοινώσεις παραγόντων, δημοσιεύσεις σε social media κ.ά.), που αφορούν σε διαιτητικές αποφάσεις ή στη διαιτησία γενικότερα.
Δεν επιτρέπονται οι αναδημοσιεύσεις άρθρων ή παραπομπές συνδέσμων από εξωτερικές πηγές με υλικό (άρθρα, φωτογραφίες, οπτικό υλικό, οπαδικά μπλογκ κ.ά.) ή αναφορές σε αυτά, που αναφέρονται σε διαιτητικές αποφάσεις ή παίρνουν θέση επί αυτών, με ύφος σχετικό με αυτό που περιγράφεται στις ανωτέρω παραγράφους.
Οι δημοσιεύσεις δε θα διαγράφονται στις περιπτώσεις που κρίνεται ότι δεν αντιτίθενται στους κανονισμούς. Ο σχολιασμός για τις περιπτώσεις διαιτητικών αποφάσεων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για συζήτηση (απορία για μια απόφαση, κατανόηση κανονισμών, διευκρινίσεις κ.ά.) και δεν αντιτίθενται στους κανονισμούς, μπορεί να γίνεται μόνο στα σχετικά Θέματα που έχουν ανοίξει σχετικά

* Το topic θα μείνει κλειστό για 1 ώρα για να καθαριστεί το topic. Οι επίμαχες δημοσιεύσεις θα διαγραφούν ή θα επεξεργαστούν. Για δημοσιεύσεις που είναι εκτός του πλαισίου μας θα επιφέρουν +1 φάουλ και 5 μέρες off. Όσοι είχαν σκοπό να ποστάρουν και δε θα μπορέσουν, ζητάω την κατανόηση τους. Μπορούν να σχολιάσουν αργότερα ή και αύριο. Καλό βράδυ.
Ginobili
QUOTE(villiskabas @ Nov 9 2018, 21:56 ) *
Βγαζει ματι η ανικανοτητα των ψηλων μας. νομιζω αποδεσμευση Βουγιουκα και αποκτηση 5αριου τωρα θα ειναι μια καλη λυση
Παιχνιδαρα ο Πριντεζης τους εκανε πλακα οποιον και να του βαζε πανω ο Πασκουαλ. Ο κοτομπουκιας εχει ενα τεραστιο προτερημα ειναι ταχυτατος και εχει βελτιωσει την τριπλα του αν καταλαβει πως πρεπει να εκμεταλευτει τα μις ματς που δημιουργει λογω ταχυτητας θα κανει στεπ απ.

Συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια για να λεμε και του στραβού το δίκιο...τα βρίσκει και τα κάνει συνήθως με αντίπαλο τον Σπανούλη(όπως και πέρσι στο ΣΕΦ)...χωρίς αυτό να είναι απόλυτο και να θελω να τον μειώσω.Έχει κάνει τρομακτικό παιχνίδι,όχι μόνο εκτελεστατικά,αλλά δίνοντας περισσότερο κινηση και περισσότερες επίλογες στην επίθεση του ΠΑΟ.
Μακαρι να συνεχίσει ετσι ...αλλά φοβαμαι οτι στα κρισιμα σε σειρά αγωνων ο Πασκουαλ δεν θα τον εμπιστυθει με αντιπαλο μια Ρεαλ....έχουμε πολύ δρομο ακόμα.

Στους ψηλούς,δυστυχώς ειναι ετσι τα πραγματα.3 χρονια...alley oop Ο Μιλουτίνοφ δεν ειχε κανει με "κοντους" ψηλους ...το εκανε με τον Παπαγιάννη.... icon_drunk.gif
Αν δει ο Πασκουαλ οτι δεν μπορει να τον αξιοποιησει....κάτι πρεπει να γινει..μετά τα χριστουγεννα να ερθει ενας ψηλός πιο δυνατος στην ρακέτα.

Κατά τα άλλα...οφείλω να δωσω ευσημα στον Πασκουαλ σήμερα,να ειμαι δικαιος...εκανε καλο κοουτσαρισμα,και το γυρισε το παιχνίδι.Η χαριστική βολή στο 2ο ημιχρονο ηταν οταν αποφάσισε να παιξει με Παπαπέτρου στο 4 τον Πριντεζη...αφου Τομας και Μητογλου δεν μπορούσαν.Έχοντας παράλληλα και Λοτζεσκι-Λεκα να κινουνται συνεχως,και να απειλουν από μακριά..."άνοιξε "τους χώρους.
Μπράβο του και για την σωστή ψυχολογια που ειχαν οι παικτες,και δη ο Λεκα.

Υ.Γ Ωραιος και ο Μπλατ....αλλά μαθαινει την ομαδα του ακομα,και κανει λάθη...Έχει και τον καθε επιφανειακο του αθλήματος να του λεει γιατι δεν επαιξε ο Μαντζαρης...και του λέει "οκ" να τελειωνουμε...
Ο Γκος πρέπει να πάρει παραστασεις απο τετοια παιχνιδια...Οι προκατοχοι του....Χακετ που μασαγε σιδερα...και Ρομπερτς...που αν και εκανε ασχημη χρονια γενικά...στα κρισιμα...εκανε ματσαρες με ΠΑΟ ειδικά....ο Σφαιροπουλος και ο Σπανουλης επαιρναν λυσεις.

Να παιξει ο Μαντζαρης του λεγανε....για να μαρκαρει καλυτερα τον Λεκα που ετρεχε? Με τίποτα....
Θα πόσταρε τον Λεκα ο Μάντζαρης? Θεωρητικά θα μπορουσε,και τα κανει αυτά ο Μάντζαρης...δεν ξερω ομως με τον συγκεκριμενο ρυθμο αγωνα,και να "ακουμπαει" συνεχεια στο ποστ ο Ολυμπιακός με Πριντεζη-Μιλου-Λεντει...αν θα γινοταν.
Future7
QUOTE (stevebucknall11 @ Nov 10 2018, 01:23 ) *
Μια ενδιαφέρουσα σύγκριση που αναμενόταν ήταν μεταξύ Παπαπέτρου και Βεζένκοφ. Ο Παπαπέτρου φάνηκε πολύ καλύτερος απόψε με 7 πόντους (2/3 τρίποντα, 1/2 βολές, 0/1 δίποντα), 3 επιθετικά ριμπάουντ, 1 κλέψιμο 8 pir σε 19:16 λεπτά, ενώ ο Βεζένκοφ από την άλλη έπαιξε μόνο 11:38, είχε 2 πόντους με 1/2 δίποντα 0/1 τρίποντα, δεν πήρε κανένα ριμπάουντ, είχε μια ασίστ και ένα κλέψιμο, με 3 pir.  Προσωπικά επειδή δεν βλέπω να έχουν και οι δύο την αναμενόμενη εξέλιξη, πιστεύω ότι ο Παπαπέτρου ως ρολίστας θα είναι τουλάχιστον πιο χρήσιμος στην ομάδα του, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα. Επίσης αν και ήμουν πολέμιος του Λεκαβίτσιους, πιστεύω, όχι μόνο από το σημερινό παιχνίδι, ότι τελικά είναι περισσότερο παίκτης Ευρωλίγκας από τον Γκος.

Χωρίς νόημα οι συγκρίσεις που δε βγάζουν δείχνουν κάτι για το μέλλον.

Αλλά πράγματα ζητήθηκαν από τον έναν παίκτη και άλλα από τον άλλον. Άλλη θέση ο ένας άλλη θέση ο άλλος. Άφαντος ήταν και ο Παπαπέτρου. Έβαλε δύο καλάθια στο momentum της ομάδας του,Κλάιν.
Μια χαρά έχει προσφέρει ως σήμερα ο Σάσα.

Επίσης συγκρίνεις παίχτη που πήγε στον ΠΑΟ από Ζαλγκιρις και είναι στην δεύτερη του χρόνια με παίχτη που είναι ρουκι και στο υψηλό επίπεδο και στον Ολυμπιακό και τρακαριστηκε στο πρώτο του ντέρμπι....
j.browning
QUOTE (villiskabas @ Nov 9 2018, 21:16 ) *
Ποιος Μουλοτινοφ ρε αυτος παντα ειναι αφαντος?χαχαχα παιζει χωρις αντιπαλο

πραγματι μας διελυσε....
green_sky
-Η λειψανδρια του Ολυμπιακου στα γκαρντ ηταν καθοριστικη.
Θεωρω λαθος στην στελεχωση του ροστερ του Ολυμπιακου με Τιμμα,Παπανικολαου και Τουπαν.
Λαθος η μη χρησιμοποιηση του Βαγγελη για περισσοτερο χρονο.Γνωμη μου παντα.
Δεν γινεται μια ομαδα με στοχους στην Ευρωλιγκα να βασιζεται ολοκληρωτικα σε εναν παιχτη με την ηλικια του Σπανουλη.
Εμας τους Παναθηναικους δεν πρεπει να μας ξεγελαει το δευτερο ημιχρονο του χθεσινου ματς.
Η περιφερειακη αμυνα του αντιπαλου ηταν ανυπαρκτη.Τα προβληματα παραμενουν και δεν πρεπει να μπουν κατω απο το χαλι.
-Ο Θανασης ειναι ο καλυτερος game changer σε ολοκληρη την Ευρωλιγκα.
-Ο Λεκαβιτσιους επαιξε χθες για τον Πασκουαλ και εδωσε αυτο που ο Ισπανος εψαχνε απεγνωσμενα για να ανοιξει την αντιπαλη αμυνα
-Ο Καλαθης απλα επιβεβαιωσε οτι οταν βρισκεται σε καλη μερα ειναι ασυναγωνιστος.
-Οχι μεγαλο , Τ ε ρ α σ τ ι ο το προβλημα του Παναθηναικου κατω απο το καλαθι.
-Η ομαδα περα απο τον Νικ δεν εχει αλλο πολο δημιουργιας.Τα ιδια και τα ιδια,σε καθε ματς.
-Ο Λανγκφορντ χρειαζεται ενα,δυο μεγαλα ματς για να ξεμπουκωσει.Δεν τον φοβαμαι αυτον.
-Ηδη στην Ευρωλιγκα οι τρεις θεσεις εχουν καπαρωσει.Ρεαλ,Φενερ,Τσσκα ειναι ενα σκαλι πανω απο τις αλλες.Οι θεσεις 6-7-8 οδηγουν στην καλυτερη περιπτωση σε τιμημενο αποκλεισμο.Επομενως ο στοχος πρεπει να ειναι η τεταρτη θεση και στην χειροτερη η πεμπτη.
-Παμε τωρα για την Εφες που εκτος εδρας ειναι καλυτερη απο οτι εντος.
Thodoros
Εντάξει και ο Λέκα ξεκλειδώθηκε όταν η ομάδα είχε πάρει μια διαφορά δεν γύρισα κάτι μόνος του ...στο 1ο μισό μάλιστα ήταν και σχετικά μετριοκακός. Απλά στο δεύτερο μέρος πήρε σουτ τα οποία αξιοποίησε και έτσι φάνηκε να κάνει το κάτι παραπάνω, που ουσιαστικά ήταν το σουτ που ήθελε ο Παναθηναϊκός σε αυτό το ματς ( και όσο έλλειπε ο Κιθ φαινόταν ότι αν δεν τον πάρει από τον Παπά θα είχε πρόβλημα ) ωστόσο για να γίνει όλο αυτό είχε και έναν πολύ καλό Νικ πίσω και εμπρός που του έδινε τις απαραίτητες ανάσες ώστε να έχει αυτό το σχετικά ελεύθερο σουτάκι (δεν λέω ότι δεν έχει ικανότητες αλλά δεν άλλαξε κάτι ο Λέκα και σήμερα συνεχίζει να είναι στο ίδιο ύψος και να μην βλέπει , μπορεί χθες το ματς να του βγήκε αλλά ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ψηλότερο γκαρντ και καλύτερο αμυντικά ώστε να βοηθάει και τον Νικ .

Τώρα όσο αφορά τον Θανάση , κακός ακόμα και σήμερα γράφονται τόσα και περισσότερο από φίλους της ομάδας μου, το παλικάρι έχει κάνει δουλειά τόσο στο κομμάτι σουτ όσο και στο κομμάτι ομαδικότητας (τόσο μπορεί και τα δίνει όλα στην τελική δεν φταίει αυτός που δεν είναι ΣΟΝΙ ΓΟΥΙΜΣ ) όταν ήρθε διάβαζα είναι αστείος δεν κάνει ούτε τα βασικά... ε, λοιπόν χθες έκανε πολλά περισσότερα από τα βασικά και είναι παίκτης που έρχεται από τον Πάγκο (ευτηχώς να λέμε που μπαίνει ζεστό και δεν λέει έλα μωρέ τι να κάνω στο 5λ max που θα παίξω) ούτε το συμβόλαιο του αλλά ούτε η προσφορά του είναι τόσο μικρή ώστε να μιλάμε για την απομάκρυνση του, εκτός αν ο ΠΑΟ έχει σκοπό να χτίσει κάτι καλό που (δεν το βλέπω) ... πρώτα να δει τι θα κάνει με έναν Από Λάσμε- Ιαν που πραγματικά ακόμα και για 10λ δεν είναι ικανή η προσφορά τους στο να αλλάξουν κάτι και δεν το λέω επειδή το είδα με τον Αγώνα με Ολυμπιακό το είδα και με τον Προμηθέα το είδα και με την Μπούντουτσνοστ ...μια χαρά σταθεροί είναι μέχρι τώρα σε εμάς Αντε και Παπαπέ.

j.browning
QUOTE (Future7 @ Nov 9 2018, 23:46 ) *

ε ενταξει μωρε δεν εκανε και αυτακια biggrin.gif
πραγματι δεν υπαρχει λογος να γινονται αυτα αλλα σχεδον ολοι οσοι αλλαζουν στρατοπεδο δειχνουν αχαριστία
Thodoros
QUOTE (green_sky @ Nov 10 2018, 08:09 ) *
-Ο Λανγκφορντ χρειαζεται ενα,δυο μεγαλα ματς για να ξεμπουκωσει.Δεν τον φοβαμαι αυτον.

Άντε να δούμε γιατί πολύ το φοβάμαι φέτος, το ρίσκο αυτό. Στα μεγάλα αρνητικά είναι ότι αν επιθετικά δεν δίνει κάτι είναι τόσο κακός αμυντικά που πρέπει υποχρεωτικά να είναι πάγκο. Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο ματς θα είναι θετικός γιατί τον χρειάζεται η ομάδα.
Victor_Mannheim
μπραβο για την νικη
πολυ καλοι θανασης λεκα καλαθης
villiskabas
QUOTE (j.browning @ Nov 10 2018, 08:06 ) *
πραγματι μας διελυσε....

Φιλε στο πρωτο ημιχρονο εκανε οτι ηθελε ηταν ασταματητος αλλα και στο δευτερο οποτε πηρε την μπαλα την εβαζε μεσα δεν ξερω αν εβλεπες αλλο ματς. Οι ψηλοι μας ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση αυτη τη στιγμη δεν πα να κερδιζαμε και με 20 ποντους
john wick
QUOTE (Future7 @ Nov 10 2018, 04:41 ) *

Αλλά πράγματα ζητήθηκαν από τον έναν παίκτη και άλλα από τον άλλον. Άλλη θέση ο ένας άλλη θέση ο άλλος. Άφαντος ήταν και ο Παπαπέτρου. Έβαλε δύο καλάθια στο momentum της ομάδας του,Κλάιν.

Επίσης συγκρίνεις παίχτη που πήγε στον ΠΑΟ από Ζαλγκιρις και είναι στην δεύτερη του χρόνια με παίχτη που είναι ρουκι και στο υψηλό επίπεδο και στον Ολυμπιακό και τρακαριστηκε στο πρώτο του ντέρμπι....

Ποιος ειναι ρούκι;
ο Βεζε;

edit: τώρα το είδα , για Goss εννοείς..
j.browning
QUOTE (villiskabas @ Nov 10 2018, 09:12 ) *
Φιλε στο πρωτο ημιχρονο εκανε οτι ηθελε ηταν ασταματητος αλλα και στο δευτερο οποτε πηρε την μπαλα την εβαζε μεσα δεν ξερω αν εβλεπες αλλο ματς. Οι ψηλοι μας ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση αυτη τη στιγμη δεν πα να κερδιζαμε και με 20 ποντους

αν δεν υπηρχε ο παπαγιαννης δεν θα εκανε σχεδον τπτ. οτι παντα δηλαδη,
αλλα ακομα και ετσι δεν εκανε κανενα παρτι που διαβαζαμε εδω μεσα
ουτε χασαμε απο τον νικολα the dream μιλουτινοφ ,μπορω ανετα να πω οτι ο παρκ-σαρκ τι τον λενε προχτες εκανε πολυ καλυτερη εμφανιση.

περα απο τον μιλουτινοφ παντως εγω χαζεψα τον πριντεζη,εκπληκτικος μπραβο του(αυτος εκανε πραγματικα οτι ηθελε,και σε ολο το ματς),και να φανταστεις οτι ειχα ριξει τρομερο γελιο μαζι του μεχρι τοτε που εκανε το πεταχταρι,πργματικα τοσο μεγαλη και αποτομη αλλαγη σε αθλητη δεν θυμαμαι στην ζωη μου,βεβαια βρηκε και τα εκανε χτες(ανετοιμος μητογλου,3αρο 4αρι τομας)αλλα ειναι εκπληκτικος.

παντως δεν παραπονιεμαι ουτε για τον παπαγιαννη ουτε για τον μητογλου,καποια στιγμη θα ξεπεταχτουν τουλαχιστον για τον ντινο νοιωθω σιγουρια,ο τσαβαρος δουλευει με τους μικρους και μπραβο του.
ελπιζω το καλοκαιρι να του γινει ανανεωση και να καθεται στον παγκο μας για πολλα χρονια.

υ.γ.καταπληκτικο αυτο που συμβαινει με τους κοουτς του καναπε,οταν ο παο χανει,μυρωδιας και πουθενας ο τσαβι,οταν κερδιζει το πηραν οι παιχτες με την παληκαρια τους

υ.γ.2 καπου διαβασα οτι ολη την ωρα παιζαμε iso(δεν ισχυει), και ρωταω γιατι να μην παιζαμε (οσο παιξαμε)αφου υπηρχε ο σπανουλης?ποτέ του δεν ηταν καλος αμυντικος αλλα τωρα που γερασε του εκαναν πλακα,απομονωση λοιπον στον σπανουλη μεχρι να δυσει ο ηλιος
villiskabas
QUOTE (j.browning @ Nov 10 2018, 09:37 ) *

O Τσαβι εχει τις αδυναμιες του παρολαυτα αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να εχει ο Παναθηναικος

Επισης κανει μπαμ το προβλημα στους ψηλους δεν μπορουμε να το προσπερναμε επειδη νικησαμε τον Ολυμπιακο, μην πεσουμε παλι στην παγιδα να το κρυψουμε κατω απο το χαλακι. Ο βουγιουκας αυτη την στιγμη περισσευει ας φερουν εναν Πειν οσο ειναι νωρις γτ την αλλη βδομαδα μετα την ηττα μεσα στην Εφες θα αρχισουμε την γκρινια παλι
stevebucknall11
QUOTE (Future7 @ Nov 10 2018, 07:41 ) *

Για τον Γκος έχεις ένα point και το δέχομαι, γιατί και με τον Γουίλμπεκιν γελούσαμε πριν 3 χρόνια και τώρα θερίζει. Αλλά Παπαπέτρου και Βεζένκοφ έχουν πάρει πολύ χρόνο σε πολύ μεγάλες ομάδες και δεν ξέρω πόσο ακόμα μπορούν να εξελιχθούν στην πορεία. Εννοείται ότι δεν είναι κακοί παίκτες.
j.browning
QUOTE (villiskabas @ Nov 10 2018, 09:41 ) *
O Τσαβι εχει τις αδυναμιες του παρολαυτα αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να εχει ο Παναθηναικος

Επισης κανει μπαμ το προβλημα στους ψηλους δεν μπορουμε να το προσπερναμε επειδη νικησαμε τον Ολυμπιακο, μην πεσουμε παλι στην παγιδα να το κρυψουμε κατω απο το χαλακι. Ο βουγιουκας αυτη την στιγμη περισσευει ας φερουν εναν Πειν οσο ειναι νωρις γτ την αλλη βδομαδα μετα την ηττα μεσα στην Εφες θα αρχισουμε την γκρινια παλι

ποτε δεν καταλαβα γιατι εφυγε ο πειν,πολυ κριμα μου αρεσε παρα πολυ,ηταν ακριβως αυτο που μας ελειπε(και λειπει ακομα)εδω και χρονια,αλλα ο τσαβι κατι παραπανω απο εμενα θα ξερει.....
καμια φορα ξεχναμε οτι
1ον εμεις ημαστε χομπιστες και αυτοι επαγγελματιες (και στην περιπτωση μας αναγνωρισμενος και επιτυχημενος επαγγελματιας)
και 2ον ειναι καθε μερα στις προπονησεις και στα αποδυτηρια,αρα κατι παραπανω βλεπει και ξερει απο εμας που βλεπουμε 20 λεπτα την εβδομαδα με το ζορι καθε παιχτη στο παρκε
απο οτι καταλαβαινεις εμεις δεν ημαστε ουτε καν μυρωδιαδες.

οσο για το προβλημα στους ψηλους,πραγματι υπαρχει,δεν ειναι ομως τοσο μεγαλο οσο φενεται,ουτε ο γκιστ γερασε μεσα σε 6 μηνες ουτε ο λασμε ειναι καπη,βεβαια δεν θα γινουν ποτε σαν τον ουντο,ξερουμε τι μπορουν να κανουν και τι οχι,ειναι φανερα ντεφορμε και οι 2 τους καποια στιγμη θα παιξουν αυτο που μπορουν,ακομα και τοτε ομως παλι προβλημα θα εχουμε,αλλα να σου πω κατι,καποια στιγμη δεν πρεπει να προσπαθησουμε να βγαλουμε και ενaν δικο μας παιχτη?αν ο παπαγιαννης παιξει αυτο που μπορει να παιξει αυτο το κορμι δεν θα εχουμε προβλημα.
ολο λετε εδω μεσα κοιτα ο σαρας κοιτα ο τρινκιερι (ή δεν ξερω και εγω ποιος αλλος) βρισκουν λαυρακια φτιαχνουν παιχτες και εμεις τιποτα,
αλλα οταν ερθει η ωρα να παρουμε ενα λαυρακι(βλεπε ντενμον ο τυπος εχει πολυ μπασκετ μεσα του) η να επιμηνουμε σε καποιον νεο (βλεπε παπαγιαννη) γκρινιαζουμε σαν γνησιοι κακομαθημενοι ελληναδαρες (που παμε με αυτους ρε?)ε δεν γινεται ετσι ρε φιλε...
stevebucknall11

H Ευρωλίγκα έχει φέτος μια σειρά βίντεο με τον τίτλο Going nuts with Tadim. Aπό το χθεσινό ματς ανέβασε το ανάποδο κάρφωμα του Θανάση και την αντίδραση του κόσμου στη συνέχεια πιάνοντας πολύ ωραία τον παλμό και την ένταση από τις κερκίδες χθες. Και τα προηγούμενα βίντεο είναι πολύ ωραία. Επίσης ξαναείδα τη φάση με την αντίδραση του Παπαπέτρου μετά το τρίποντο που έβαλε από τη γωνία και φαίνεται ότι δεν στράφηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Απλώς μπουρδουκλώθηκε πάνω στον Μπλατ που φαίνεται να λέει "what are you doing", αλλά παίζει κι αυτός να μην απευθυνόταν στον Παπαπέτρου.
villiskabas
QUOTE (j.browning @ Nov 10 2018, 10:07 ) *

εδω και καιρο φωναζω οτι δεν εχουμε σκαουτινκ απο την εποχη ομπραντοβιτς που τελειωσαν τα μεγαλα μπατζετ επρεπε να χουμε οργανωμενο σκαουτινκ πχ παικτες οπως ο τζειμς που παιζανε στο πρωταθλημα σου να τους παιρνεις και οχι να εισαι τυφλος

Φυσικα να ανεβει ο Παπαγιαννης μαζι σου αλλα ο Λασμε οσο και να ανεβει δεν μπορει να σπρωξει και ο Βουγιουκας ειναι πλεον εκτος 12δας ΑΡΑ μπορεις να φερεις ενα ντουκι στην θεση του. Γνωμες λεμε εδω μεσα αν ειναι να πουμε οτι ειμαστε ασχετοι οτι τα κανει ολα τελεια ο καθε προπονητης και να κλεισουμε και το φορουμ στην τελικη
jonaldidhs
QUOTE (j.browning @ Nov 10 2018, 10:07 ) *
ποτε δεν καταλαβα γιατι εφυγε ο πειν,πολυ κριμα μου αρεσε παρα πολυ,ηταν ακριβως αυτο που μας ελειπε(και λειπει ακομα)εδω και χρονια,αλλα ο τσαβι κατι παραπανω απο εμενα θα ξερει.....
καμια φορα ξεχναμε οτι
1ον εμεις ημαστε χομπιστες και αυτοι επαγγελματιες (και στην περιπτωση μας αναγνωρισμενος και επιτυχημενος επαγγελματιας)
και 2ον ειναι καθε μερα στις προπονησεις και στα αποδυτηρια,αρα κατι παραπανω βλεπει και ξερει απο εμας που βλεπουμε 20 λεπτα την εβδομαδα με το ζορι καθε παιχτη στο παρκε
απο οτι καταλαβαινεις εμεις δεν ημαστε ουτε καν μυρωδιαδες.

οσο για το προβλημα στους ψηλους,πραγματι υπαρχει,δεν ειναι ομως τοσο μεγαλο οσο φενεται,ουτε ο γκιστ γερασε μεσα σε 6 μηνες ουτε ο λασμε ειναι καπη,βεβαια δεν θα γινουν ποτε σαν τον ουντο,ξερουμε τι μπορουν να κανουν και τι οχι,ειναι φανερα ντεφορμε και οι 2 τους καποια στιγμη θα παιξουν αυτο που μπορουν,ακομα και τοτε ομως παλι προβλημα θα εχουμε,αλλα να σου πω κατι,καποια στιγμη δεν πρεπει να προσπαθησουμε να βγαλουμε και ενaν δικο μας παιχτη?αν ο παπαγιαννης παιξει αυτο που μπορει να παιξει αυτο το κορμι δεν θα εχουμε προβλημα.
ολο λετε εδω μεσα κοιτα ο σαρας κοιτα ο τρινκιερι (ή δεν ξερω και εγω ποιος αλλος) βρισκουν λαυρακια φτιαχνουν παιχτες και εμεις τιποτα,
αλλα οταν ερθει η ωρα να παρουμε ενα λαυρακι(βλεπε ντενμον ο τυπος εχει πολυ μπασκετ μεσα του) η να επιμηνουμε σε καποιον νεο (βλεπε παπαγιαννη) γκρινιαζουμε σαν γνησιοι κακομαθημενοι ελληναδαρες (που παμε με αυτους ρε?)ε δεν γινεται ετσι ρε φιλε...

Αυτο ακριβως.Καποια στιγμη Λασμε και Γκιστ θα ανεβουν και οπως ειπες Ουντοχ δεν θα γινουν,αλλα αν βγει ο Παπαγιαννης και αρχιζει και παιζει κανα δεκαλεπτο καλα,τοτε δεν ειμαστε τοσο αδυναμοι οσο φαινομαστε τωρα στο 5.
pan24
QUOTE (jonaldidhs @ Nov 10 2018, 10:42 ) *
Αυτο ακριβως.Καποια στιγμη Λασμε και Γκιστ θα ανεβουν και οπως ειπες Ουντοχ δεν θα γινουν,αλλα αν βγει ο Παπαγιαννης και αρχιζει και παιζει κανα δεκαλεπτο καλα,τοτε δεν ειμαστε τοσο αδυναμοι οσο φαινομαστε τωρα στο 5.

Θα ανεβουν;
Στο αν θα τους εβαζα και αυτους οπως και τον Παπαγιαννη
Δεν μιλαμε για παικτες σε καλη ηλικια που κανουν μια κοιλια και λες στην πορεια θα ανεβουν οπως μπορουσαμε να πουμε αν ειχε τετοια εικονα ο Καλαθης πχ

Ο Λασμε σε λιγο κλεινει τα 36 και ο Γκιστ ενω θεωρητικα στα 32 δεν ειναι πολυ μεγαλος καθε χρονο εχει πτωτικη πορεια με εξαιρεση καποιες αναλαμπες(πχ ενα διαστημα την περσινη σεζον)

Το πιο σημαντικο απο αυτη την νικη ειναι να μην κρυφτουν τα προβληματα κατω απο το χαλι
Τα προβληματα ιδια ειναι και παραμενουν
villiskabas
QUOTE (pan24 @ Nov 10 2018, 11:10 ) *
Το πιο σημαντικο απο αυτη την νικη ειναι να μην κρυφτουν τα προβληματα κατω απο το χαλι
Τα προβληματα ιδια ειναι και παραμενουν

μα αυτο μολις εγινε η νικη επι του Ολυμπιακου μας εκανε να τα κρυψουμε ολα απο κατω μεχρι την επομενη μεγαλη σφαλιαρα
sni79per
QUOTE(stevebucknall11 @ Nov 10 2018, 10:22 ) *
Επίσης ξαναείδα τη φάση με την αντίδραση του Παπαπέτρου μετά το τρίποντο που έβαλε από τη γωνία και φαίνεται ότι δεν στράφηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Απλώς μπουρδουκλώθηκε πάνω στον Μπλατ που φαίνεται να λέει "what are you doing", αλλά παίζει κι αυτός να μην απευθυνόταν στον Παπαπέτρου.

Ετσι...κι εγω δεν βλεπω κατι σε αυτη την φαση.
https://youtu.be/mX1UCXSXKfE?t=566
Βαζει το 3ποντο κ ουτε καν ασχολειται με τους πρωην.
Απορω τι προκληση υπηρχε που γραφτηκε σε προηγουμενες σελιδες και δεν την ειδαμε.
Ο μπλατ ειναι φανερο οτι την λεει στον παπανικολαου.
Victor_Mannheim
QUOTE (villiskabas @ Nov 10 2018, 11:25 ) *
μα αυτο μολις εγινε η νικη επι του Ολυμπιακου μας εκανε να τα κρυψουμε ολα απο κατω μεχρι την επομενη μεγαλη σφαλιαρα

ετσι γινεται καθε χρονο
Titus
Κατ' αρχάς να πω ένα μεγάλο συγγνώμη διότι άθελά μου έγινα αιτία να κλειδώσει το θέμα για λίγο. Ζήτημα ερμηνείας του κανονισμού.

Επί της ουσίας, δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να φύγει πχ ο Ίαν και να έρθει ο Χ ή ο Ψ ψηλός των 300 χιλ. Ας πούμε ότι αποκτάς έναν αθλητικό ψηλό που μπορεί να σπρώξει λίγο. Και λοιπόν; Τι παραπάνω θα επιτύχει ο ΠΑΟ στην ΕΛ; Όπως προείπα, με αυτό το μπάτζετ θαύματα δε γίνονται. ΟΚ, μπορούσες να αποφύγεις προφανή σφάλματα τύπου Λάσμε ή Λανγκφορντ αλλά μεγάλη διαφορά δεν θα είχε όποιος κι αν ερχόταν με αυτά τα συμβόλαια. Πόσα λαυράκια να σου κάτσουν;
Johnny Marv
Εγώ δεν ξέρω γιατί σας αρέσει πάντως ο Κιθ .. ξεκάθαρα δεν είναι ο παίκτης που θελουμε δίπλα στον καλαθη και θα πω το ίδιο κο αν βάλει 20 με την εφες που δεν θα βάλει . Είναι μετά τον παπαγιαννη η μεγαλύτερη τρύπα της ομάδας αμυντικά . Μέχρι και ο λεκα αφηνιάζει στην άμυνα , ο Κιθ όμως παραμένει αδιάφορος . Ακόμη , είναι Γκαρντ και παρόλα αυτά την λέξη ασσιστ δεν του την έμαθαν ποτε φαίνεται (ή μάλλον ... τη λέξη πάσα) . Πολύ κακός οργανωτής και δημιουργός λοιπόν αν και όταν έπαιζε στην ουνιξ σε καμία ματς είχε κάνει παίκτη τον λαταβιους Γουίλιαμς , φέτος όμως δεν κάνει τίποτα σε αυτό το τομέα . Όλος ο ρυθμός και η κυκλοφορία της μπάλας σταματάει όταν ο Κιθ πάρει τη μπάλα καθώς συνήθως θα ζητήσει ένα ίσο για να σουτάρει μπροστά σε 2 παίκτες . Αφήστε που είναι σλασερ ο άνθρωπος και επειδή μεγάλωσε δεν μπορεί να το κάνει πια αυτό και για αυτό αναγκάζεται να παίρνει τρίποντα και να μένει τόσο άστοχος σε 3 σερί ματς . Θεωρώ πως θέλαμε άλλον παίκτη στη θέση του . Κάποιον με πιο σταθερό τρίποντο αλλά και καλύτερο δημιουργικά και αμυντικά
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.