Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zalgiris Kaunas - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
Quincy
Οι Λιθουανοί βρίσκονται στο 4-6 μετά από 10 αγωνιστικές, κερδίζοντας μόλις ένα παιχνίδι στο Κάουνας απέναντι στην Armani Milano, και χάνοντας επίσης μόλις ένα παιχνίδι για ένα καλάθι στην Μόσχα κόντρα στην CSKA. icon_drunk.gif
Σίγουρα ένας από τους στόχους της άμυνας του Ολυμπιακού θα είναι να περιοριστεί ο Davies των 15π μ.ο. που κάνει συχνά την μεγαλύτερη ζημιά στις αντίπαλες άμυνες και θα είναι ένα chalenge για τον Milutinov. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό έχει να κάνει με τα τρίποντα, η Zalgiris παίρνει τις λιγότερες προσπάθειες από τα 6.75 (13.9 που είναι αρκετά κάτω από το μ.ο. της λίγκας) ενώ η άμυνα του Ολυμπιακού "δίνει" στις αντίπαλες επιθέσεις 25.3 τρίποντα ανά παιχνίδι, αφού δίνει προτεραιότητα στο να δυσκολέψει τα shoot 2 πόντων (πρώτος στη σχετική κατηγορία).

Ο Toupane ταξίδεψε στην Λιθουανία, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Ενώ για την Zalgiris η απουσία του Jankunas είναι δεδομένη.

Σχόλια για το παιχνίδι.
Conan1982
Το σίγουρο είναι ότι οι 6 ήττες της ξεγελάνε, όλες πλην της πρώτης αγωνιστικής με την Μπασκόνια ήρθαν πολύ δύσκολα για τις αντίπαλες ομάδες, με μικρές διαφορές, ακόμα και της Ρεάλ που η διαφορά είναι διψήφια μέχρι και την τρίτη περίοδο ήταν πίσω.
Κατά τ' άλλα σίγουρα πιο δουλεμένη στην επίθεση από εμάς αλλά με καλύτερη άμυνα εμείς, δυσκολοκατάβλητη, πρέπει να περιορίσουμε τον Ντέιβις και τον Γουόλτερς.
Περιμένω μεγάλο παιχνίδι από τον Μιλού σήμερα, θα είμαστε σοβαροί, θα έχουμε ενέργεια, νομίζω τους έχουμε.
jazz thrilos
Βρίσκει ομοιογένεια η Ζαλγκίρις σιγά σιγά. Έχει μερικούς σπουδαίους παίχτες και αρκετούς ρολίστες που κάνουν την βρωμοδουλειά. Και φυσικά το μεγάλο τους όπλο ο προπονητής τους που όλο και βελτιώνεται.

Για πολύ δύσκολο μου μοιάζει το ματς. Είναι και αυτές οι τρεις σερί νίκες μας που δεν μας κατεβάζουν σήμερα με το μαχαίρι στο λαιμό για νίκη, οπότε δεν ξέρω, μάλλον φαβορί η Ζαλγκίρις.

Σε κάθε περίπτωση ανοιχτό το ματς.
drunk guy
πολυ δυσκολο το σημερινο προσωπικα περιμενω ηττα με 5-10 ποντους. δε θεωρω οτι ειμαστε ακομα ετοιμοι να τα βαλουμε με ομαδα που παιζει στα κοκκινα σε ολη τη διαρκεια του ματς + ο σαρας ξεζουμιζει τους παικτες του και παιρνει το 100% καθε φορα

στα υπολοιπα αλλο ενα τεστ για τη γραμμη ψηλων μας που θα κληθει να αντιμετωπισει τον davies και να δουμε πως θα ανταποκριθουν τα γκαρντ στην πιεση της ζαλγκιρις
john wick
Ευκολη νικη του Ολυμπιακου....
Απλα προαισθημα ,το οποιο ενισχυθηκε κ απ την απουσια του Γιανκουνας..
shaq7
Πιστευω οποιος προπονητης θα εχει καλυτερο πλανο θα παρει και την νικη..Ο σαρας απο δω το παει απο κει το παει ολο κανει τους παιχτες του να περνουν σωστα σουτ με καλες προυποθεσεις.Ελπιζω οτι θα τους μπλοκαρει ο μπλατ.Οι κοντοι τους μας ταιργιαζουν ,δεν ειναι φουλ αθλητικοι σε αντιθεση με τους ψηλους που δεν ξερω τι θα γινει με τον ντειβις..
51/49 υπερ της ζαλγκιρις.Θεωρω οτι αν παρουμε αυτο το ματς και το επομενο με εφες οτι θα χτυπησουμε 4δα στο τελος.
T.W.Is.M.
Ειναι απο εκεινα τα παιχνιδια που καθοριζουν τους στοχους στη βαθμολογια. Η νικη στο Καουνας φερνει ξανα την κουβεντα για 4αδα, η ηττα μας αφηνει πισω και ως πρωτος στοχος μπαινει η προκριση στα πλει οφ και το καλυτερο δυνατο πλασαρισμα.
Η αγχολυτικη αποψη της ημερας: Περσι ειχαμε χασει εκει, αρα στη συγκριτικη βαθμολογια με την περσινη σεζον το παιχνιδι αυτο μονο κερδος μπορει να φερει. Επιπλεον δεν ειναι απο εκεινα τα ματς που αν και περσι ειχαμε χασει, φετος πρεπει να κερδισουμε για να καλυψουμε αλλα παιχνιδια που ειχαμε κερδισει περσι και δε θα κερδισουμε φετος.
Quincy
Μόλις άνοιξα το stream και βλέπω 14π του Πρίντεζη σε 5 λεπτά με 4/4 τρίποντα w00t.gif w00t.gif w00t.gif
mephisto22
Γιου αρ ον φαγιαρ μαη μαν biggrin.gif
nikolas_asteri
Λιμάνι Warriors
jazz thrilos
7/9 τριποντα στην 1η περίοδο. Δουλεμένο στην προπόνηση laugh.gif

Πλάκα πλακα μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.
Quincy
Πάντως πρέπει να πέσουν τα ποσοστά στα δίποντα της Zalgiris. Εκτός αν συνεχίσει να σουτάρει με 80% απ το τρίποντο ο Ολυμπιακός και βάλει 120 οπότε no problem
SteveNashidis
Πήρε το όπλο του ο Στρέκλιενς και μπάζερ μπιτερ απο το κέντρο.

Η Ζαλγκίρις είναι πολύ κοντά στο σκορ για το δικό μας εξωπραγματικό ποσοστό στα τρίποντα. Το ματς εικάζω ότι θα πάει πόντο πόντο στο τέλος.
Stavros7
Αναγκάζεται ο Μπλατ να κρατήσει τον Σπανούλη αρκετή ώρα στο παρκέ εξαιτίας της ανυπαρξίας του Goss.
Πάρτε ρε Αγγελόπουλοι έναν κοντό ακόμα,δεν βγαίνει έτσι η χρονιά!Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του σημερινού αγώνα.
drunk guy
ελαφρως πλασματικο το σκορ κυριως λογω της εξωφρενικης ευστοχιας μας στα τριποντα. βεβαια και η ζαλγκιρις οτι σουταρει απο μεση αποσταση παει μεσα. στην αμυνα εχουμε θεματα αρκετες φορες ξεχνιουνται οι παικτες στις αλλαγες ευτυχως δε μας εχει τιμωρησει αρκετα η ζαλγκιρις σε αυτο το κομματι . κι εγω περιμενω οτι θα παει ποντο ποντο το ματς στο β ημιχρονο
papp7
Αυτή η signature move του Στρελ (σταυρωτή και step back shoot) είναι απολαυστική wos_sport3.gif
Conan1982
Έχουμε εξωπραγματικό ποσοστό στα τρίποντα αλλά και αυτοί στα ποστ δεν πάνε πίσω.
Απορώ λίγο, λες και παίζουν παιδιά με άντρες όταν μας ποστάρουν και δεν μπορούμε να αμυνθούμε.
jazz thrilos
Εντάξει δεν ειναι κακό να μην είμαστε καλοί σε πολλα κομμάτια του παιχνιδιού και για ένα βράδυ να κερδίσουμε λόγω μιας περιστασιακα εξωπραγματικής ευστοχίας μας στα τρίποντα.

Αν συνεχισουμε με τέτοια ποσοστα θα δουμε κι άλλες "χαλασμένες" επιθέσεις και ανισορροπίες στην άμυνα μας. Οσο χαλαει το παιχνιδι της Ζαλγκιρις η ευστοχιας μας τοσο χαλαει και τα δικά μας πλάνα που πάνε περιπατο όταν σουταρεις με 70% απο την περιφέρεια.

Πάντως δεν τους ξεγραφεις τους Λιθουανους. Θα επιστρεψουν ξανα στο ματς. Έχει δρομο.
john wick
Ο Ολυμπιακος δειχνει σε πολυ καλο φεγγαρι...
Δεν το βλεπω το ματς ,αλλα απ αυτα που γραφετε ...
Αν συνεχισει ετσι δεν βλεπω πως μπορει να πεσει κατω απο την 5η θεση...
Stavros7
Καταντάει κουραστικό αλλά παίκτης Goss ΔΕΝ υπάρχει.Ας βάλει τον Σπανούλη 30 λεπτά και όσο αντέξει.
ΕΛΕΟΣ.
pan24
QUOTE (Stavros7 @ Dec 6 2018, 21:02 ) *
Καταντάει κουραστικό αλλά παίκτης Goss ΔΕΝ υπάρχει.Ας βάλει τον Σπανούλη 30 λεπτά και όσο αντέξει.
ΕΛΕΟΣ.

Μεχρι τωρα εχει σε 10 παιχνιδια Ευρωλιγκας 9,4 ποντους και 4,4 ασσιστ για μολις 1,3 λαθη
Μιλαμε για παικτη 24 χρονων στα πρωτα παιχνιδια της ζωης του σε τετοιο επιπεδο

Θα εχει και κακα παιχνιδια

Τα ιδια ισχυουν και για τον Λεντει
Quincy
Ρε Timma έλεος δηλαδή... δε γίνονται αυτά που κάνεις shot.gif shot.gif shot.gif
Stavros7
Μπαίνει ο Μάντζαρης ακούραστος και δεν βλέπει που δίνει την πάσα.
Θα την σπάσω την τηλεόραση,δεν υπάρχει αυτό που βλέπω.
Kοντό θα πάρουμε ρε παιδιά ή θα πεθάνει ο Σπανούλης στο παρκέ?
belalik
QUOTE(Quincy @ Dec 6 2018, 21:17 ) *
Ρε Timma έλεος δηλαδή... δε γίνονται αυτά που κάνεις shot.gif shot.gif shot.gif


Δεν καταλαβα τι εγινε - και δεν εδειξε ριπλευ. Του σφύριξαν βήματα, αλλά αυτός δεν έκανε την επαναφορά απ' έξω? ή δεν είδα καλά??


ΥΓ - Ματσάρα .. Πολύ σκληρό ματς, με την καλή έννοια. Σαν καθοριστικό παιχνίδι πλευ-οφ είναι.
Quincy
QUOTE(belalik @ Dec 6 2018, 20:24 ) *
Δεν καταλαβα τι εγινε - και δεν εδειξε ριπλευ. Του σφύριξαν βήματα, αλλά αυτός δεν έκανε την επαναφορά απ' έξω? ή δεν είδα καλά??


ΥΓ - Ματσάρα .. Πολύ σκληρό ματς, με την καλή έννοια. Σαν καθοριστικό παιχνίδι πλευ-οφ είναι.


Αυτό δεν το είδα γιατί κόλησε το stream εκεί, αλλά στην επόμενη ακριβώς φάση του παίρνουν την μπάλα μέσα απ τα χέρια. 0 συγκέντρωση για τέτοιο παιχνίδι
Stavros7
Πάει το ματσάκι χάθηκε.Γρήγορα μεταγραφή κοντού.
ΑΜΕΣΑ.

*Ποιο αφελής παίκτης από τον Timma δεν έχει ξαναυπάρξει.
Conan1982
H Ζαλγκίρις παίζει πολύ σκληρά και εμείς δεν μπορούμε να αντιδράσουμε σ' αυτό. Πάντως δεν είναι μόνο επιθετικό το πρόβλημα και αμυντικά έπρεπε να τους είχαμε περιορίσει περισσότερο.
Future7
Πολυ ξύλο η Ζαλγκιρις.....
πανοςς
αυτο το ματς ηθελε 40 λεπτα τιμμα..
pan24
Ο Τιμμα σχεδον παντα ειναι εκτος τοπου και χρονου και με την καλη και με την κακη εννοια
Δεν νιωθει απο κρισιμοτητα φαση ειναι σαν να παιζει σε ενα γηπεδακι με τους φιλους του

Αυτο τον κανει να χανει θεσεις,μπαλες και γενικα να κανει χαζομαρες αλλα τον κανει και να βαζει σουτ χωρις να επηρεαζεται απο την εδρα,απο το λεπτο που ειναι το παιχνιδι κλπ

Το προβλημα για τον Ολυμπιακο ειναι οτι χανει και ειναι πισω σχεδον ολο το δευτερο ημιχρονο ενω εχει 13/26 τριποντα
πανοςς
μας εδερναν απτην επαναφορα μπαλας , ολο το ματς ηταν το πως κατεβαζαν οι 2 ομαδες τη μπαλα...
Future7
Αυτό δεν ήταν αγώνας μπάσκετ.
Όσο παίζαμε μπάσκετ μια χαρά πήγαμε.

Ε στην πάλη δεν τα καταφέρνουμε καλά, έπρεπε να είχαμε Γιανγκ....
jazz thrilos
Να ζησουμε να το θυμομαστε το ματσάκι. Χάσαμε με μια τρομερη επιδειξη δυο βασικών μας αδυναμιών. Την ρακέτα, όταν παίζουμε με σκληρούς αντιπαλους ψηλους, και την έλλειψη ποιοτικου βάθους στην περιφέρεια. Οκ, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Δεν είναι και έδρα που "πρέπει" να περάσεις με νίκη οπωσδήποτε.

Υ.Γ. Την θερμη, ιδιαιτερη αγκαλια του Γιασκεβίτσιους με Γκος την ειδατε στο τέλος; Θα του ειπε μάλλον στο αυτί "δεν κάνεις αγόρι μου, άστο....". Ε ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα για ενα απο τα πιο ελπιδοφορα προτζεκτ παιχτη.
benchwarmer
Κάκιστο μπάσκετ στο Β' ημίχρονο, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα να ανεβούμε.

Το θετικότερο δείγμα από το Α' βέβαια δεν είναι τόσο τα τρίποντα, όσο το εκπληκτικό στατιστικό των 0 (μηδέν) λαθών σε ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Το τι πήγε στραβά πιο μετά είναι anyone's guess, υπάρχει χρόνος για διορθωτικές κινήσεις όλων των ειδών, αλλά πλέον περνάμε σε 4 ματς (Εφές μέσα, Μπάρτσα έξω, Κανάρια μέσα (σε διπλή βδομάδα αυτά τα δύο), Ντάρου έξω) από τα οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρουμε τα 3, μην πω και τα 4 με βάση την νέα κοιλιά(?) της Μπάρτσα και γίνω υπερβολικός. Με αυτά τα ματς κλείνει ο πρώτος γύρος (και το 2018) και κάπου εκεί τον Γενάρη πλέον θα αρχίσουμε να κρίνουμε με βάση καθαρά τον πρωταθλητισμό και όχι την νέα ομάδα που χτίζεται.


Και πιο γενικά, ας παραθέσω και το αγαπημένο μου στατιστικό, το +/- per 40min των παιχτών σε αυτά τα 11 ματς.

Strelnieks +14.1
Leday +9.0
Papanikolaou +6.9
Spanoulis +5.6
Timma +3.4
Printezis +2.1
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ +1.9
Goss +0.7
Milutinov -0.7
Vezenkov -4.4
Bogris -7.1
Mantzaris -13.1
Toupane -13.6
Volunteer
Ωραίος ο Σάρας, έκανε αριστουργηματικό κοουτσάρισμα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά (ξεκάθαρα πλασματική λόγω εκπληκτικού ποσοστού στα τρίποντα από πλευράς Ολυμπιακού) και στο δεύτερο ημίχρονο πήρε κανονικά την ταυτότητα του Μπλατ.

Τα προβλήματα χημείας του Ολυμπιακού παραμένουν ως έχουν από την αρχή της σεζόν.

Θετικό το ότι αναδείχτηκαν με κάποια δόση υπερβολής στο σημερινό ματς, μπας και φιλοτιμηθεί η διοίκηση να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την επιτακτική ενίσχυσή του ρόστερ στον άσσο και το πέντε.

Ειδική εύφημος μνεία στον καλαθοσφαιριστή laugh.gif Βαγγέλη Μάντζαρη.
Stavros7
QUOTE (jazz thrilos @ Dec 6 2018, 22:03 ) *
Υ.Γ. Την θερμη, ιδιαιτερη αγκαλια του Γιασκεβίτσιους με Γκος την ειδατε στο τέλος; Θα του ειπε μάλλον στο αυτί "δεν κάνεις αγόρι μου, άστο....". Ε ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα για ενα απο τα πιο ελπιδοφορα προτζεκτ παιχτη.


Τον ευχάριστησε για την άθλια απόδοσή του σε επίθεση και άμυνα αν θέλουμε να μιλήσουμε με ρεαλιστικούς όρους.
Όσον αφορά το <ελπιδοφόρο Project>,τα παράπονα να τα κάνεις σε αυτούς που στον παρουσιάσαν ως ελπιδοφόρο και όχι στα σχόλια των χρηστών του Forum.Το παιδί ΔΕΝ κάνει να παίζει στην μεγάλη ομάδα που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Σε 2 χρόνια ίσως και ΑΝ.
Γρήγορα μεταγραφή έτοιμου κοντού.
shtarkws
0 λάθη στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, 15 στο δεύτερο. Ο λόγος της ήττας κατά την γνώμη μου
john wick
Στον φετινο Ολυμπιακο ,ο Βεζενκωφ θα βρει ποτε χρονο;
Future7
Πήρα την ταυτότητα του Μπλατ; με τι ,με το ξυλο; ναι καλή άμυνα έπαιξε η Ζαλγκιρις, για Δες όμως λίγο ξανά τις φάσεις.

Καλά για Μαντζαρη πια έχουν τελειώσει τα λόγια...
pan24
Ξυλο παιζει και η Φενερ και αρκετοι αλλοι απο εδω μεχρι και το nba
Η διαφορα αυτων των ομαδων με τις ομαδες προπονητων τυπου Πεδουλακη,Σφαιροπουλου η πιο παλια Λιμοζ ειναι οτι παιζουν παρα πολυ καλα και στην επιθεση
shtarkws
-16 ο Μαντζαρης σε 6,44. Απίστευτο στατιστικό. Χωρίς να εννοώ ότι ευθύνεται αυτός για το συγκεκριμένο νούμερο

Ο Λεντεϊ πλέον σταθεροποιει την απόδοση του ψηλά και για εμένα είναι επίσημα η πρώτη μεταγραφή που βγαίνει αφού γίνεται ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας
Stavros7
QUOTE (shtarkws @ Dec 6 2018, 22:23 ) *
-16 ο Μαντζαρης σε 6,44. Απίστευτο στατιστικό. Χωρίς να εννοώ ότι ευθύνεται αυτός για το συγκεκριμένο νούμερο


Δεν υπάρχει παίκτης Μάντζαρης εδώ και πάνω από 1 χρόνο. Δεν είναι μόνο τα χαμένα σουτ και η μέτρια άμυνα του σήμερα,αλλά το ηλίθιο λάθος που κάνει και ακολούθως γυρίζει η ψυχολογία του αγώνα.Εκνευριστικός μέχρι αηδίας.
Η ομάδα φωνάζει από χιλιόμετρα πως θέλει ενίσχυση στην περιφέρεια.Να δω πόσες ήττες θα κάνουμε ακόμη για να το καταλάβουν.
jazz thrilos
QUOTE (shtarkws @ Dec 6 2018, 22:23 ) *
-16 ο Μαντζαρης σε 6,44. Απίστευτο στατιστικό. Χωρίς να εννοώ ότι ευθύνεται αυτός για το συγκεκριμένο νούμερο


Και ποιός ευθυνεται; Η κλιματική αλλαγή;

Οκ, δεν βλεπομασταν συνολικά στο 2ο ημιχρονο, αλλα κάπου να βάλουμε στην εξισωση και την ατομικη επιδοση.

Εντωμεταξύ πολλοι φιλοι της ομαδας και φυσικά οι δημοσιογράφοι που ψηφιζουν Βαγγέλη δαγκωτό ειχαν ψηθει την προηγουμενη εβδομάδα με τις δηλωσεις της αλεπους που λέγεται Μπλατ και νομιζαν οτι ο παιχτης έχει κερδισει την εμπιστοσυνη του κόουτς. Οκ, οτι βλέπει ο καθενας.
reignman
Σταυρο ξερεις ποσο κοπο κανει καποιος ψαχνοντας τα ποστ σου να βρει καποιο που να εχει να λεει οτιδηποτε θετικο? Για ονομα.



Η ομαδα θελει δουλεια , εχει γερασμενους παιχτες στο first unit και πρεπει να γινει η μεταβαση στην επομενη ημερα. αν περιμενε κανεις οτι θα κλανει η ομαδα αστραπες και θα ρευεται βροντες κατι δεν υπολογισε σωστα.
Hoopoe
Τα χουμε πει τα περισσοτερα απο την προετοιμασια:

1) Παιχτης Μαντζαρης δεν υπαρχει, ειναι παλαιμαχος ερασιτεχνης.
2) Ο Τιμμα δεν κανει για παιχτης τοπ ομαδας, εχει ζητημα νοοτροπιας και επαγγελματισμου.
3) Ο παπανικολαου εχει ξεφυγει απο τον ρολο του, δεν ειναι για να κανει τον πλει μεικερ κ να στεινει επιθεσεις.
4) Κριμα για τον βεζενκοφ, φαινεται να παραγκωνιζεται για τα καλα, ωστε να υποστηριχθει ο Λεντει.
5) Τραγικος στην αμυνα ο Στρελνιεκς

Μακαρι να διορθωθουν τα λαθη του στησιματος και των προηγουμενων χρονων γιατι ειναι κριμα να χαθει αλλη μια χρονια για λαθη οργανωσης.
tamvoukios
QUOTE (jazz thrilos @ Dec 6 2018, 20:55 ) *
Αν συνεχισουμε με τέτοια ποσοστα θα δουμε κι άλλες "χαλασμένες" επιθέσεις και ανισορροπίες στην άμυνα μας. Οσο χαλαει το παιχνιδι της Ζαλγκιρις η ευστοχιας μας τοσο χαλαει και τα δικά μας πλάνα που πάνε περιπατο όταν σουταρεις με 70% απο την περιφέρεια.

Πάρα πολύ σωστό αυτό! Σοφή κουβέντα!
Stavros7
Τι θετικό να βρω να πω βρε φίλε μου όταν πάω για τρίτο χρόνο άτιτλος στην Ελλάδα και η ομάδα πλέον έχει χάσει την ταυτότητά της και στην Ευρώπη.Να μείνω στην 2ετία 2011-201. Οκ,πανηγυρίσαμε,ουρλιάξαμε κτλ..
Με την ΡΕΑΛ θεωρώ πως οι απουσίες της ήταν σημαντικές στο ΣΕΦ.Να μην το πω?

ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ?
tamvoukios
QUOTE (Stavros7 @ Dec 6 2018, 21:02 ) *
Καταντάει κουραστικό αλλά παίκτης Goss ΔΕΝ υπάρχει.Ας βάλει τον Σπανούλη 30 λεπτά και όσο αντέξει.
ΕΛΕΟΣ.

Βλέποντας το 7 στο nickname σου, να υποθέσω πως αυτή είναι μια "επιστημονική" άποψη;
Stavros7
Επιστημονική ή όχι,η ουσία είναι πως η ομάδα θέλει ενίσχυση.
Κάτσε εσύ μετά από ήττες,να πλέκεις τα εγκώμια του Goss και του κάθε παίκτη.
Αν αυτό σε βοηθάει ψυχικά,μαζί σου.
stevebucknall11
O Γκος αν και χαμηλότερων προδιαγραφών από τον παρολίγο ΝΒΑer Στρέλνιεκς είναι παίκτης που προσφέρει. Δεν ταιριάζει πολύ καλά με Σπανούλη βέβαια. Με έναν Briante Weber η περιφέρεια του Ολυμπιακού θα εκτοξευόταν. Επίσης ο Τουπάν οκ, αλλά ξοδεύεται μια θέση ξένου για έναν ρολίστα παγκίτη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.