http://www.basketblog.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%8...E%BD%CE%B9.htmlΛιγο πριν το ματς με Αμυντα,η Καβαλα ειναι αναγκασμενη να αναζητησει 3ο κοινοτικο,αφου ο Γκαμπερονι βεθηκε θετικος σε απαγορευμενες ουσιες.
gratipa1929
Jan 2 2019, 18:38
MENEGIN11
Jan 3 2019, 17:40
QUOTE(gratipa1929 @ Jan 2 2019, 18:38 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
νομίζω οι αντιδράσεις έχουν να κάνουν με το ότι οι επιστροφές θα ναι 2,άσσος κ κόμπο αλλά νομίζω ότι για το καλό της ομάδας πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω......το σίγουρο είναι ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι μέσα στο καλαθι αγωνιστικά κ στις γνωστές κ παγιωμένες έριδες εξωαγωνιστικα
James K R
Jan 21 2019, 17:20
http://basketa.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83...7-%CE%BA%CE%B1/Βρηκε κοινοτικο ψηλο η Καβαλα κ μενει να δουμε αν θα προλαβει να αγωνιστει στον τελικο με Μαρουσι.Εχει καλη ομαδα η Καβαλα,αδικειται απο την θεση της αφου η τρυπα στους ψηλους ηταν τεραστια.Ο Σκληβας ειναι απογοητευση,δεν δειχνει να εχει φυσικη κατασταση,ξεχωρα οτι εχει λειψει σε αρκετα παιχνιδια.
QUOTE (kaneKorso @ Feb 5 2019, 13:07 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Στέφαν Ζιβάνοβιτς
![w00t.gif](../style_emoticons/default/w00t.gif)
ο αντι-Κούκσικς
![rolleyes.gif](../style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Kαλοριζικος φιλτατε και ελπιζω να τον δουμε το Σαββατο
![cool.gif](../style_emoticons/default/cool.gif)
....Τα βιντεακια δεν λενε πολλα,αλλα δειχνει διαφορετικος παιχτης απο τον Κουκσικς.Σιγουρα πιο ελαφρυς και αθλητικοτερος,παιζει και 2 και 3.Εντυπωση μου εκανε η ενεργεια και η μανια να κλεψει μπαλες για να τρεξει στο ανοιχτο γηπεδο που δειχνει το δυνατο του σημειο!
kaneKorso
Feb 5 2019, 18:42
Ναι άλλο στυλ, αλλά κατά την γνώμη μου το αποτέλεσμα ίδιο... ;-):-P Ο Ριχάρδος... 3άρι κ 4άρι, ο Στέφανος... 2άρι κ 3άρι. Ο Λετονός πιο στατικός, σουτέρ ολκής, αλλά κ ριμπάουντερ. Ο Σέρβος πιο αθλητικός, κινητικός, ακούραστος σε φυσική κατάσταση, καλύτερη άμυνα κ "κλέφτης", χωρίς να ξεχνάει ΠΟΤΕ το σουτ κ την επίθεση... Ο ένας προέρχοταν από τραυματισμό κ αγωνιστική απραξία, ο άλλος από φουλ αγωνιστική δράση κ 40λεπτα στο Σέρβικο πρωτάθλημα, κ ένας ακόμα λόγος πιστεύω για να επιλεχθεί την δεδομένη στιγμή για να μπει σε άμεση αγωνιστική δράση. Το ότι θα βοηθήσει την ομάδα το θεωρώ δεδομένο! Το πόσο, θα μας το δείξει ο ίδιος στο γήπεδο κ αναμένω κ γω με ενδιαφέρον ;-) Πάντως πληροφορίες μου, αναφέρουν ότι στις καλές του μέρες είναι οδοστρωτήρας ολκής!!! Είθε να είναι πολλές αυτές με τον Ερμή! κ να είναι υγιής.