Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΘΝΙΚΗ 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
christina n10
QUOTE(nash @ Jan 6 2007, 10:53 AM) *
Για το παιχνίδι Παγκράτι- Ερμής προβλέπω μάλλον 1, αφού με τον Λυκογιάννη στον πάγκο το Παγκράτι δείχνει σαφώς βελτιωμένο, και παρότι το παιχνίδι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, νομίζω ότι το Παγκράτι θα καταφέρει να το πάρει το παιχνίδι.

Επίσης το παιχνίδι Ολυμπιακός Βολ.- Ποσειδώνας κατωχηρώθηκε 20-0 υπέρ του Βόλου, λόγω αδυναμίας της Καλαμάτας να κατέβει, και είναι πολύ πιθανόν η Καλαμάτα να είναι η 2η ομάδα μετά τα Σιάτιστα που θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
Λοιπόν, θεωρώ ότι το Πανόραμα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες σαν ομάδα από τον Αμύντα. Πριν το πρωτάθλημα το θεωρούσα το νο1 φαβορί για την άνοδο(και νομίζω ότι ακόμα είναι, παρά τα κάποια άσχημα αποτελέσματα). Παίκτες σαν τους Μπόγδανο,Φιλιούση,Μπεχλιβάνη,Ζαρογιάννη δεν νομίζω ότι βρίσκεις εύκολα σε άλλη ομάδα της κατηγορίας.
Ο Αμύντας είναι μια ομάδα που λογικά θα τερματίσει μεταξύ 6ης και 8ης θέσης. Αν και μου αρέσει το μπάσκετ που παίζει και θα ήθελα να πάει ψηλότερα, νομίζω ότι πολύ δύσκολο να κάνει την υπέρβαση.


καλημερα nash,παει και ο ποσειδωνας δηλ.

απο την αυριανη αγωνιστικη πιστευεις να γινει καμια εκπληξη η τα φαβορι θα παρουν την νικη και ολα θα κυλησουν ομαλα?τα παιχνιδια ειναι:
ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΑΜΥΝΤΑΣ
ΑΛΙΜΟΣ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΕΡΜΗΣ Λ.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
christina n10
συγνωμη,νηαρ ηστ -ιωνικος νικαιας.διαβαζα πριν στειλω κατι για την λαμια και παρασυρθηκα.
nash
Δεν έχω δει όλες τις ομάδες οπότε δεν μπορώ να κάνω ασφαλείς προβλέψεις.

Από τα αυριανά παιχνίδια δύσκολα όσον αφορά στην προβλεψη νομίζω ότι είναι τα Αλιμος-Ικαροι Σ. και Αιγινιακός-Κεραυνός Αιγ. Στα υπόλοιπα λογικά τα φαβορί θα επικρατήσουν.
basketikos
Ξαφνικά η Β Εθνικη πηρε φωτια.. (εννοω απο ανταλλαγη mails).

Xaιρομαι που εξακολουθουν να υπαρχουν συμπαθειες του (πραγματικου) ΙΩΝΙΚΟΥ στον μπασκετικο κόσμο smile.gif
Αλλα να παρουμε στην Καισαριανή αποτέλεσμα...χμμμμμ bball.gif

Εχω ομως ρε παιδια μια απορια:
Εξω οι Ποσειδωνας, Σιατιστα. Οι οποιοι κανανε προϋπολογισμους που δεν αντεχαν ουτε στα Χριστουγεννα. Συγνωμη αυτη δεν ειναι αλλιωση του πρωταθληματος;;
Αν ειχαν κανει κανονικές ομαδες,μ με 50.000- 60.000 προϋπολογισμο που αντεχε το τσεπακι τους ολα θα ηταν διαφορετικά. Ουτε θα παιρνανε παικτες που δεν μπορουν να πληρωσουν (ανεβαζοντας τιμες..) και δημιουργοντας την αισθηση οτι ολες οι ομαδες της Κατηγοριας εχουν 300.000 στο τσεπακι.

Εμεις δηλαδη που το καναμε (ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ) ειμαστε κοροϊδα;;; Μαλλον ΝΑΙ με βασει τα παραπανω. Αν ειχαμε το ιδιο θα ειχαμε τωρα 3-4 νικες. Και το κυριοτερο, θεωρησαμε οτι δεν μπορουμε να κανουμε την υπερβαση (για οικονομικούς λόγους) και να σωθουμε αφου οι αλλες ομαδες εμφανιζοντουσαν (στα χαρτια) οικονομικα δυνατες.

Αλλα η Καλαματα - Σιατιστα (καμμια μομφη για τις συγκεκριμενες) μπορει να παψουν να υπαρχουν ο ΙΩΝΙΚΟΣ πρεπει να κοιταξει και το μέλλον του...

ΥΓ. Αν ο Συριστατιδης δεν κουβαλουσε μια ψυχολογια που την μια ειναι 'στο θεο' και την αλλη 'στην κολαση' θα ειχε κανει πολυ καλή καριέρα.
christina n10
QUOTE(nash @ Jan 6 2007, 01:49 PM) *
Δεν έχω δει όλες τις ομάδες οπότε δεν μπορώ να κάνω ασφαλείς προβλέψεις.

Από τα αυριανά παιχνίδια δύσκολα όσον αφορά στην προβλεψη νομίζω ότι είναι τα Αλιμος-Ικαροι Σ. και Αιγινιακός-Κεραυνός Αιγ. Στα υπόλοιπα λογικά τα φαβορί θα επικρατήσουν.


σε μενα το λες !εγω οι μονες ομαδες που εχω δει ειναι αμυντας,παγκρατι,αλιμος,τις υπολοιπες τις παρακολουθω απο εφημεριδες.παντως συμφωνω μαζι σου στα δυο παιχνιδια που αναφερεις οτι δεν μπορει να γινει προβλεψη.
christina n10
Φιλε basketike,επρεπε να ερθει μια γυναικα στην παρεα για να παρετε μπρος μου φαινεται!!!!πλακα κανω...
συμφωνω οτι πρεπει να παρετε το ματσακι αλλα οπως προανεφερα,δυσκολη εδρα η καισαριανη.
ειλικρινα δεν ξερω λεπτομερειες για το πως κατεληξαν ετσι οι 2 αυτες ομαδες της κατηγοριας.
εσεις θεωρω οτι λειτουργησατε σωστα.κοιταξτε να παρετε το παιχνιδακι και να κανετε τα αδυνατα δυνατα να σωσετε την παρτιδα.ειναι κριμα για τον ιωνικο με την ιστορια που εχει να βρισκετε εκει που ειναι.θα αναφερθω σε κατι ισως τεθει και ως θεμα για συζηησει αν θελετε.
επιτελους φθανει ολοι αυτοι οι "μισθοφοροι"που κοιτανε πως θα τα αρπαξουν και αν δεν, παρατανε τις ομαδες στα "κρυα του λουτρου"και κοιταχτε τις υποδομες σας ,κυριως οι ομαδες που δεν εχουν τα μπατζετ τα μεγαλα,και το πως θα εχετε εναν βασικο κορμο με γηγενης παιχτες!!!και ας ξεκινησετε απο τα χαμηλα αρκει να εχετε δικα σας παιδια που θα παιζουν για τον συλλογο και την φανελα που φορανε.λιγο ρομαντικα αυτα που λεω αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινει αυτο.

οσο για συριστατιδη νομιζω οτι εχεις δικιο,αν και σε δυο παιχνιδια που τον ειδα μου αρεσε το παιχνιδι που εκανε.ηταν ωριμος και προσπαθησε με τον καλυτερο τροπο να αξιοποιησει τους συμπαικτες του και να μην κανει βιαστικες και τραβηγμενες επιλογες στην επιθεση.
HOULIGAN76
Την ομάδα της Νεας Ερυθραίας που είναι και στην πρώτη θέση πως την βλέπεται?
Ο Χομπσον καλά παίζει απο ότι μαθαίνω.

Παλαιότερα έπαιζα σε αυτήν την ομάδα.Κάπου στην άκρη του πάγκου καθόμουν. biggrin.gif

Να πω την αμαρτία μου ποτέ δεν περίμενα να φτάσουν τόσο ψηλά {στην Β και μάλιστα πρώτοι}

Πέφτουν αρκετά φράγκα μάλλον.Διότι παλαιότερα υπήρχαν και κάτι βραδιές που ήταν άστα να πάνε.Πάντως ακόμη και στις λύπες το διασκεδάζαμε.
mimos8
γεια σου χουλιγκαν.κι εγω ερυθραια επαιζα πριν 2 χρονια και ανηκω ακομα εκει.πρεπει να γνωριζομαστε.επειδη την παρακολουθω στενα την ομαδα σε διαβεβαιωνω οτι θα ανεβει ανετα και μαλλον και ως πρωτη!φετος γινεται πολυ καλη δουλεια απο ολους εκει!και βεβαια το ροστερ ειναι σουπερ!ο χομπσον παει παρα πολυ καλα φετος.καλυτερα απο οτι περιμενα.
nash
Τελικά ο Αμύντας το πήρε το διπλό μέσα στο Πανόραμα!
Αν και το Πανόραμα ήταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι ο Αμύντας πήρε το παιχνίδι με 2 βολές του Μουμούρη 5,3" πριν από το τέλος με 67-68!

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν μάλλον αναμενόμενα ενώ ο Πανερυθραϊκός μετά και την επιστροφή του Ντουμάνη δύσκολα θα πέσει από την κορυφή...
Live strong
Όπως ακριβώς τα λέγαμε. Ο Αμύντας κέρδισε το Πανόραμα, το Παγκράτι πήρε τη νίκη από τον Ερμή.
Το νεανικό σχήμα του Αμύντα απέδωσε έναντι του πιο έμπειρου Πανοράματος, καθώς φάνηκε και ο αέρας της αλλαγής που έφερε ο Λυκογιάννης στο παγκράτι! cool.gif
christina n10
QUOTE(Live strong @ Jan 8 2007, 10:23 AM) *
Όπως ακριβώς τα λέγαμε. Ο Αμύντας κέρδισε το Πανόραμα, το Παγκράτι πήρε τη νίκη από τον Ερμή.
Το νεανικό σχήμα του Αμύντα απέδωσε έναντι του πιο έμπειρου Πανοράματος, καθώς φάνηκε και ο αέρας της αλλαγής που έφερε ο Λυκογιάννης στο παγκράτι! cool.gif


μπραβο βρε αμυνταρα που εκανες την εκπληξη της αγωνιστικης!!!τελικα δεν επεσα εξω στο γεγονος οτι με το που εγινε η αναληψη της τεχνικης ηγεσιας απο τον λυκογιαννη το παγκρατι εδειξε σαφως πιο βελτιωμενο.να ευχηθω στον μουμουρη καλη επανοδο και ας ηταν αυτος ο τραυματισμος που τον ταλαιπωρησε ο τελευταιος.
HOULIGAN76
QUOTE(mimos8 @ Jan 7 2007, 03:36 PM) *
γεια σου χουλιγκαν.κι εγω ερυθραια επαιζα πριν 2 χρονια και ανηκω ακομα εκει.πρεπει να γνωριζομαστε.επειδη την παρακολουθω στενα την ομαδα σε διαβεβαιωνω οτι θα ανεβει ανετα και μαλλον και ως πρωτη!φετος γινεται πολυ καλη δουλεια απο ολους εκει!και βεβαια το ροστερ ειναι σουπερ!ο χομπσον παει παρα πολυ καλα φετος.καλυτερα απο οτι περιμενα.


biggrin.gif biggrin.gif Δεν το αποκλείω αλλά όταν έγραφα οτι έπαιζα παλαιότερα εννοούσα πριν μια δεκαετία και βάλε.
Να φανταστείς οτι παίζαμε στο ανοικτό της Τατο΄ί΄ου που τώρα είναι για......προσκοπους. smile.gif smile.gif
Ωραίες εποχές.Ασε πάω να κλάψω απο την στενοχώρια μου,που δεν είμαι παιδι πια.

Απο όσα καταλαβαίνω πάντως η ομάδα πάει τρένο για α2.Κάποια παιδιά μου είπαν οτι στο τελευταίο ματς με το Πανόραμα νομίζω στην Νεα Ερυθραία{τέλη Δεκεμβρίου}έγινε ο χαμός.Δεν ξέρω αν είναι υπερβολές αλλά πάνω απο 1000 οπαδούς είχε το γήπεδο.
christina n10
να μαι παλι !μετα απο τρεις ωρες ειπα να ξαναμπω.λοιπον,αναλυτικα τα αποτελεσματα της β εθνικης για τους μη ενημερωμενους

πανοραμα-αμυντας 67-68
κομοτηνη-πανερυθραικος 69-71
αιγινιακος-κεραυνοσ αιγιου 77-83
αλιμος-ικαροι σερρων 72-63
παγκρατι-ερμης λ. 70-61
νηαρ ηστ -ιωνικος ν. 95-60
ποσειδωνας-ολυμπιακος β. 0-20

βαθμολογια σε(11αγων.)
πανερυθραιος 20
κεραυνος αιγ. 19
πανοραμα 18
ερμης λ. 18
γς περιστεριου 18 (10 αγων.)
αμυντας 18
νηαρ ηστ 18
ικαροι σερρων 17
παγκρατι 17
αλιμος 17
αιγινιακος 16
κομοτηνη 15
ολυμπιακος β. 14
ποσειδωνας 13
ιωνικος ν. 11
σιατιστα 6

ποδαρικο με νικη λοιπον εκανε το παγκρατι,οπως προανεφεραμε αν και δεν ειχε τον κοσμο διπλα του λογω της τιμωριας της εδρας του.μια νικη εναντιον ενος πολυ δυσκολου αντιπαλου οπως ο ερμης λαγκαδα.με αιχμη του δορατος των εκπληκτικο για αλλη μια φορα αγγελο συριστατιδη με 28π.(3)εναν συριστατιδη που βαλθηκε να μας κανει να μιλαμε για αυτον με θετικα σχολια οχι μονο για την επιθετικες του ικανοτητες αλλα μας δειχνει και ποσο καλος αμυντικος ειναι πιανοντας εναν αλλο ικανοτατο επιθετικα αντιπαλο και περιοριζοντας τον στους 14π. 6στο πρωτο ημιχρονο και 8 στο δευτερο.και μοιραζοντας 4 ασσιστ.αξιοι συμπαραστατες ηταν επισης οι:τσακιριδης με 15π(1)και βουλγαρης 12(1)
απο τον ερμη ξεχωρισαν οι:δημητριαδης 15(1)και μανος14π(2)
christina n10
θα ηθελα να αναφερθω σε κατι που θεωρω αδικια.διαβασα σε μια αθλητικη εφημεριδα,δεν θυμαμαι σε ποια απο τις δυο ,την αναφορα στην καλυτερη πενταδα της β εθνικης.στην θεση του pointguard εχουν σαν καλυτερο παιχτη της αγωνιστικης τον μιχαλο.πιστευω οτι δικαιωματικα ανηκει στον συριστατιδη .θα μου πεις
ο ενας εβαλε 27 και ο αλλος 28 μικρη η διαφορα.δυστυχως ομως την διαφορα την κανει ο αντιπαλος που εχεις απεναντι σου.και ο ενας επαιζε με τον ιωνικο νικαιας (χωρις να θελω να υποτιμησω τον ιωνικο απλα την συγκεκριμενη περιοδο σαν αντιπαλος ειναι υποδεεστερη ομαδα απο τον ερμη)και ο αλλος με τον ερμη λαγκαδα.
εσεις που παρακολουθειτε αυτο το topic τι λετε?προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι fun συριστατιδη ,ομως ειναι ο παιχτης που μου εχει κανει εντυπωση με το ποσο πιο βελτιωμενος ειναι ο τροπος παιχνιδιου του απο τις προηγουμενες χρονιες του.
lalas
o siristratidis ine pektis epipedou a1 apla nomizw oti mesa apo to lathos roster pou exi to pagrati ton perni k auton i katifora merikes fores.o mixalos ine kata tin gnwmi mou adikimenos exi apodiksi oti ine apisteutos scorer
christina n10
QUOTE(lalas @ Jan 9 2007, 03:17 PM) *
o siristratidis ine pektis epipedou a1 apla nomizw oti mesa apo to lathos roster pou exi to pagrati ton perni k auton i katifora merikes fores.o mixalos ine kata tin gnwmi mou adikimenos exi apodiksi oti ine apisteutos scorer


καλημερα lalas,
για αλλη μια φορα απο αλλο topic,τωρα.
πιστευω οτι και οι δυο ειναι παρα πολυ καλοι σε αυτο που κανουν.η αληθεια ειναι οτι εχω να παρακολουθησω
ομαδα που παιζει ο μιχαλος παρα πολυ καιρο.αν δεν με απατα η μνημη μου η τελευταια φορα που τον ειδα επαιζε μιλωνα.μλαμε τωρα για δυο πολυ καλα pointguard,πολυ γρηγορα ,εκκρηκτικα,με απιστευτη εφεση στο σκοραρισμα και βεβαια κουβαλανε και οι δυο απιστευτη "τρελα."στο μονο που θεωρω οτι ειναι αδικημενος ο μιχαλος ειναι η κατηγορια και η ομαδα που παιζει ,αν και βεβαια,δικη του επιλογη ητανε.
Live strong
Τελικά δεν βρέθηκε λύση για τον Ποσειδώνα Καλαμάτας. Προφανώς οι συζητήσεις που είχε η ομάδα αρχικά με τον Παπαδόπουλο και μετά με άλλο επιχειρηματία δεν έφεραν καρπούς, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ποσειδώνα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Β Εθνικής. sad.gif
christina n10
καλημερα σε ολους, ας πιασουμε μια αλλη ομαδα της κατηγοριας. ο αμυντας πως σας φαινεται φετος?πιστευετε οτι η αναληψη της τεχνικης ηγεσιας απο βαγγελη βλαχο , του εχει δωσει ως τωρα το κατι παραπανω απο τις προηγουμενες χρονιες?τι θεση προβλεπετε οτι θα τερματισει?και ποια ειναι η γνωμη σας για τον πιο βελτιωμενο παικτη της ομαδας τον κοκκαλη?ειλικρινα χαιρομαι να τον βλεπω στο γηπεδο,τα κανει ολα και μου αρεσει πολυ ο τσαμπουκας κα η ψυχη που βγαζει!
christina n10
καλημερα,σας δινω αναλυτικα το προγραμμα της β εθνικης

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1/2007
17:00 ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ-ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (2)
17:00 ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ (1)
12:00 ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ -ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (1)
17:00 ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ -ΓΑΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (1)
17:00 ΑΟΒ ΕΘΝ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (?)ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ
17:00 ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ.- ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2)

ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ Η ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.

ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ?
nash
QUOTE
17:00 ΑΟΒ ΕΘΝ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (?)ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ

Εγώ που τις έχω δει και τις 2 πάλι δυσκολεύομαι να κάνω πρόβλεψη. Θα ποντάρω στον άσσο γιατί καποιον πρέπει να κερδίσει και ο Ολυμπιακός αν θέλει να σωθεί και δεν είναι και τόσο κακή ομάδα τελικά.
Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω μαζί σου.
christina n10
χαιρομαι που υπαρχει καποιος να συμφωνει μαζι μου.γιατι οπως εχω ξαναπει εκτος απο αμυντα ,παγκρατι,αλιμο δεν εχω δει αλλες ομαδες (,παγκρατι -αμυντα και το αμυντας -αλιμος) .οποτε οι προβλεψεις ειναι με βαση βαση τη βαθμολογια και ενστικτωδως.
tiramolas
Καλημέρα σε όλους.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα προγνωστικά για την αγωνιστική, αλλά έχω κάποιες ενστάσεις για τα δύο πρώτα παιχνίδια. Καταρχάς ο Άλιμος είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα και έχει κάνει πολλές ζημιές μέχρι τώρα. Να θυμίσω ότι έχει κερδίσει μέσα στην Καισαριανή και μέσα στο Αίγιο. Οπότε ας μην θεωρήσουμε αυτόν τον άσο και πολύ σίγουρο.
Όσο για το παιχνίδι Ίκαροι Σ. - Πανόραμα, να θυμίσω ότι οι Ίκαροι έχουν 5-1 νίκες στην έδρα τους και ότι το Πανόραμα έχει τρεις συνεχείς ήττες και μάλιστα τις δύο εντός. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, πιο πιθανός μοιάζει ο άσος.
Να σημειώσω τέλος ότι δεν έχω δει κανένα αγώνα Β' Εθνικής φέτος, λόγω υποχρεώσεων με την δική μου ομάδα και τα προγνωστικά μου γίνονται με βάση τις βαθμολογίες και τα όσα διαβάζω στις εφημερίδες της Δευτέρας.
lalas
ektos apo to peristeri k isws tin near ta blepw ola nikes twn gipedouxwn
christina n10
καλησπερα παιδια,το πρωτο αποτελεσμα της σημερινης αγωνιστικης ειναι

ΑΜΥΝΤΑΣ -ΚΟΜΟΤΗΝΗ 84-73( ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.)δυστυχως δεν εχω πληρη εικονα του παιχνιδιου διοτι ειδα ενα δεκαλεπτο.παντως χαιρομαι για την δυναμικη επιστροφη του σαντρο μουμουρη.ηταν πολυ καλος οσο ειδα."σαν το παλιο καλο κρασι"!!!
lalas
νικη αλιμου μεσα στον λαγκαδα,νικεσ ερυθραια περιστεριου,εχασε το πανοραμα στις σερρεσ
christina n10
καλησπερα και απο εμενα ,καλα εξηγησε μου πως καταφερνεις και μαθαινεις τα αποτελεσματα και των 2 κατηγοριων.ομολογω οτι δεν περιμενα νικη αλιμου στον λαγκαδα,και ουτε ηττα πανοραματος στις σερρες. να δωσω τα συχαρητηρια μου στον tiramola,που επαισε μεσα για αλιμο και τον ικαρο σερρων.
lalas
για τον αλιμο δεν το περιμενα ουτε εγω αλλα για το πανοραμα τα παντα ειναι ανοιχτα σε καθε παιχνιδι καθοτι ομαδα δημοσιων υπαλληλων.....
mimos8
ψαξτε τον δευτερο!η ερυθραιαρα ανεβαινει αερα και μαλλον πρωτη αφου διαθετει σουπερ ομαδα!αν και σημερα κινδυνεψε λιγο απο τον μαχητικο αιγινιακο.καθαρισε ο σκουζης με 3 τριποντα φαρμακι!
nash
Στο betsmart λέει Ερμής Λαγκ.-Αλιμος 84-78.
Επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε 81-78 την Νηαρ Ηστ.
tiramolas
Καλιησπέρα σε όλους.
Το sportime.gr αναφέρει τελικό σκορ για το Ερμής Λαγκαδά- Άλιμος 84-78 και παραθέτει αναλυτικά τους πόντους, οπότε μάλλον πρέπει να βασιστούμε σε αυτή την πηγή. Δεν την έκανε λοιπόν την έκπληξη ο Άλιμος, αν και απ' ότι φαίνεται ήταν κοντά.
Olorin
QUOTE(mimos8 @ Jan 14 2007, 10:18 PM) *
ψαξτε τον δευτερο!η ερυθραιαρα ανεβαινει αερα και μαλλον πρωτη αφου διαθετει σουπερ ομαδα!αν και σημερα κινδυνεψε λιγο απο τον μαχητικο αιγινιακο.καθαρισε ο σκουζης με 3 τριποντα φαρμακι!


Α ρε Μήτσο, πού είναι οι παλιές καλές μέρες που κάναμε υγιεινό περίπατο κάθε Δευτέρα (αλήθεια, το 29-1 που είχαμε κάνει έχει καταρριφθεί από κανέναν???)

Αλήθεια, εσύ πηγαίνεις στα παιχνίδια???

Αν είναι ρε συ, να κανονίσουμε καμιά Κυριακή να πάμε μαζί... wink.gif
christina n10
καλημερα,βρε lalas,λαθος αποτελεσμα εδωσες χθες για αλιμο.τελικα κερδισε ο ερμης ,ειπα και εγω!!!!οσο σε αυτο που ειπε o mimos8 το ψαξτε για τον δευτερο,μην σας φανει καθολου εκπληξη αν δειτε τον αμυντα να διεκδικει ανοδο,αν του κατσουν καποια αποτελεσματακια γιατι οχι!!ηδη ειναι τεταρτος με 1 βαθμο πισω απο τον κεραυνο.
lalas
σορυ για το λαθος αποτφλεσμα με τον αλιμο αλλα και εγω σε γηπεδο ημουν κ το ακουσα
christina n10
δεν πειραζει,συγχωρησε!!!τα βλεπεις ,ομως,ειχες μια συγχηση προσπαθωντας να δωσεις τα αποτελεσματα και των 2 κατηγοριων!!!φιλακια
christina n10
καλημερα ,
τι εγινε βρε παιδια γιατι τετοια εγκαταληψη της β εθνικης?μετα απο τεσσερις μερες λοιπον,ειπα να μπω να σας γραψω το προγραμμα αναλυτικα και εσεις να δωσετε τα προγνωστικα σας
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/1/2007

17:00 ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ-ΜΑΣ ΕΡΜΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
17:00 ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
17:00 ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ
17:00 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
17:00 ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ (κεκλεισμενων των θυρων)
17:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΟΒ ΕΘΝ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

καλη επιτυχια στις ομαδες ,με την ευχη να γινουν πολυ ομορφα παιχνιδια,διαφημιση για το αθλημα ,χωρις επεισοδια.
και εσεις παιδια που γραφετε στο topic αυτο,να εισαστε πιο τακτικοι wink.gif wink.gif wink.gif
τα λεμε icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
lalas
mono to pagrati k oi ikapoi serrvn ekanan 2a ta alla eginan assoi
christina n10
καλημερα,
αναλυτικα λοιπον τα αποτελεσματα και η βαθμολογια της β εθνικης

ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΕΡΜΗΣ Λ. 75-63
ΑΛΙΜΟΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 80-92
ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΙΚΑΡΟΙ Σ. 55-64
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ 66-62
ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.70-65
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΟΛΥΜ.ΒΟΛ. 88-79

ΒΑΒΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 24
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 24
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 22
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 21
ΠΑΓΚΡΑΤΙ 21
ΠΑΝΟΡΑΜΑ 21
ΝΗΑΡ ΗΣΤ 21
ΑΜΥΝΤΑΣ 21
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ 21
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 20
ΑΛΙΜΟΣ 19
ΚΟΜΟΤΗΝΗ 17
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 17
ΙΩΝ.ΝΙΚΑΙΑΣ 14
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 13
ΣΙΑΤΙΣΤΑ 6

ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.

ειδε κανενας απο εσας το ματσακι αλιμος-παγκρατι ?πηγε λεει δυο παρατασεις ?ποιον παικτη,αν,παρακολουθησατε το παιχνιδι,θα βγαζατε mvp της αναμετρησης?
nash
Με Β δεν ασχολείται κανείς?
Αυριο έχει ωραίο παιχνιδακι στο Μετς: Παγκρατι-Πανόραμα. Μάλλον θα πάω να το δω.



Μετς Α 5μ.μ. ΑΟ Παγκρατίου-ΑΜΣ Πανόραμα 1
Λαγκαδά 5μ.μ. ΜΑΣ Ερμής Λαγκ-ΓΑΣ Κομοτηνή 1
ΔΑΚ Σερρών 5μ.μ. ΑΟΚ Ίκαροι Σερ.-ΓΑΣ Αιγινιακός 1
Ν. Ερυθραίας 5μ.μ. Πανερυθραϊκός-ΑΟ Νήαρ Ηστ 1
Αιγίου 5μ.μ. ΑΓΣ Κεραυνός Αιγ.-ΓΣ Περιστερίου 2
ΕΑΚ Βόλου 5μ.μ. ΑΟΒ Εθν. Ολυμπιακός-ΑΟ Ιωνικός Ν. 1

Προβλέψεις?
lalas
egw blepw 1 oli tin b ethniki ayrio
nash
Το Παγκράτι κέρδισε στην 2η παράταση το Πανόραμα
lalas
η ερυθραια εριξε 28π στην νηαρ κ το αιγιο νικησε το περιστερι
christina n10
καλημερα,παιδια
βρε nash,ια ενα επεσες εξω.ειχες δωσει ολη την κατηγορια ασσο εκτος το παιχνιδι κεραυνος-περιστερι διπλο.τελικα ολα ασσος ηρθαν οπως πολυ σωστα ο lalas προβλεψε.

παγκρατι-πανοραμα 90-89 μετα απο δυο παρατασεις.δευτερο σερι παιχνιδι του παγκρατιου στην δευτερη παραταση μετα τον αλιμο.
ερμης λαγ.-κομοτηνη 96-89 (77-77)
ικαροι σερρων-αιγινιακος 72-53
πανερυθραικος-νηαρ ηστ 103-75
κεραυνος αιγ.-περιστερι 69-63
ολυμπιακος βολου-ιωνικος νικαιας 84-74

πανερυθραικος 26
περιστερι 25
κεραυνος αιγ. 24
παγκρατι 23
ικαροι σερρων 23
αμυντας 23
ερμης λαγκαδα 23
πανοραμα 22
νηαρ ηστ 22
αλιμος 21
αιγινιακος 20
ολυμπιακος βολου 19
κομοτηνη 18
ιωνικος νικαιας 15

ποσειδωνας . 13
σιατιστα 6
ποσειδωνας και σιατιστα εχουν αποσυρθει




πηγε κανεις να δει το παγκρατι-πανοραμα?

το ξεκινημα του παιχνιδιου βρηκε το παγκρατι να εγκλωβιζεται στην αμυνα του πανοραματος , οποια φανηκε πολυ καλα διαβασμενη και δεν εδωσε χωρο στους παιχτες του παγκρατιου να πανε ευκολα στο καλαθι.τα συνεχη λαθη απο τους παικτες του παγκρατιου εδιναν την ευκαιρια στο πανοραμα να ειναι μπροστα στο περισσοτερο μερος του παιχνιδιου.καθε φορα που πλησιαζαν το ματσακι κοντα στο σκορ2-3π,να παλι τα λαθη και μαλιστα αρκετα απο αυτα τα εκανε ο συριστατιδης που ενω ελεγες οτι μπορει να ηταν και ο μοιραιος παιχτης ,στα κρισιμα τελευταια λεπτα πηρε την ομαδα στα χερια του και μαζ με τον κρητικο την εβαλαν στο παιχνιδι των παρατασεων και στο τελος πηραν και την πολυποθητη νικη.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ:κρητικος 25(5),βρυνας 2,βουλγαρης ν 10(3),τσακιριδης 12(2),συριστατιδης29(3),βουλγαρης γ.8,
χριστοδουλος 2,σαλτουριδης,ταταρουνης2.
ΠΑΝΟΡΑΜΑ:μπεχλιβανης 20(3),κοθρας 15.χουμπαυλης,μιχαλιδης 3(1),λαζαρου,φιλιουσης 20,τανακιδης 6(10,ζαρογιαννης 18,γιοσμας 4,μπελλος 3(1)

αυτος ο ζαρογιαννης μου εκανε τρομερη εντυπωση.πολυ καλος ψηλος.ειχε εκθεσει ολους τους ψηλους του παγκρατιου,χαριζε στην ομαδα του δευτερες και τριτες επιθεσεις απο τα επιθ.ρμπαουντ που επαιρνε.

μανος 43(8) 77.gif 77.gif 77.gif .πολυ καλο scouting εκανε το team της κομοτηνης. 68.gif 68.gif
Kidd4
QUOTE(christina n10 @ Jan 29 2007, 06:38 AM) *
μανος 43(8) 77.gif 77.gif 77.gif .πολυ καλο scouting εκανε το team της κομοτηνης. 68.gif 68.gif


Ο Μανος περα το scouting (παιζει 20χρονια μπασκετ...) δεν την δινει Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!
Βγαινει 1ος σκορερ σε οτι κατηγορια παιζει χρονια τωρα.
Δεν ειναι παντα καλος για μια ομαδα αλλα ειναι σκορερ.
nash
QUOTE
πηγε κανεις να δει το παγκρατι-πανοραμα?


Πήγα εγώ. Ωραίο παιχνίδι κ μεγάλη νίκη για το Παγκρατι που ήταν πίσω για 37-38 λεπτά αλλα κατάφερε και πήρε το παιχνίδι. Το καλύτερο φετινό παιχνίδι για Κρητικό(έπαιζε 4 σε όλο το παιχνίδι), καλός και ο Συριστατίδης στο τέλος. Από το Πανόραμα εντύπωση μου έκανε η ελάχιστη χρησιμοποιηση του Χουμπαυλη...
christina n10
δεν ξερω αν ησουν απο την αρχη αλλα ο χουμπαυλης εκανε τρια φαουλ με το ξεκινημα του παιχνιδιου,οποτε λογικη ηταν η αντικατασταση του.ο μπεχλιβανης που μπηκε ηταν καλος, οποτε λογικο ηταν να αργησει να ξαναχρησιμοποιηθει .βεβαια θεωρω οτι ισως να επρεπε να το να βαλει λιγο νωριτερα απο οτι τον εβαλε στις παρατασεις ,εκει που αρχιζε το παγκρατι να ανεβαζει στροφες στο προς το τελος του 4ου δεκαλεπτου.

συμφωνω μαζι σου kidd4,δεν δινει την μπαλιτσα απο το δεξι στο αριστερο τι να λεμε.!!!!αδιαμφησβητητα ειναι σκορερ ,βαρομετρο για μια ομαδα.αν δεν του πανε (και καλως η κακως κανει παρα πολλα σουτ σε καθε αγωνα)θα ειναι ο μοιραιος παιχτης αν του πανε τα σουτ θα ειναι ο ηρωας.
nash
QUOTE(christina n10 @ Jan 29 2007, 10:34 AM) *
δεν ξερω αν ησουν απο την αρχη αλλα ο χουμπαυλης εκανε τρια φαουλ με το ξεκινημα του παιχνιδιου,οποτε λογικη ηταν η αντικατασταση του.ο μπεχλιβανης που μπηκε ηταν καλος, οποτε λογικο ηταν να αργησει να ξαναχρησιμοποιηθει .βεβαια θεωρω οτι ισως να επρεπε να το να βαλει λιγο νωριτερα απο οτι τον εβαλε στις παρατασεις ,εκει που αρχιζε το παγκρατι να ανεβαζει στροφες στο προς το τελος του 4ου δεκαλεπτου.

Εχασα τα 5 πρώτα λεπτα. Αλλά στο τέλος δεν κατάλαβα γιατί τον έβγαλε. Εκανε 5 φαουλ? Αν δεν έκανε δεν υπήρχε λόγος να τον βγάλει στην τελευταία επίθεση, εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι.
christina n10
αν δεν με ξεγελα η μνημη μου καθως και του παιχτη που ρωτησα για επιβεβαιωση ο χουμπαυλης επαιξε απ την στιγμη που τον εβαλε στην παραταση ως το τελος.
nash
QUOTE
αν δεν με ξεγελα η μνημη μου καθως και του παιχτη που ρωτησα για επιβεβαιωση ο χουμπαυλης επαιξε απ την στιγμη που τον εβαλε στην παραταση ως το τελος.

Ο Χουμπαυλης αντικαταστάθηκε 12" πριν τελειώσει το παιχνίδι(όταν σούταρε βολές ο Βούλγαρης) από έναν πιτσιρικά(Λαζάρου νομίζω λέγεται) ο οποίος πήγε να πάρει και την τελευταία επίθεση και έπεσε πάνω σε δύο παίκτες του Παγκρατίου με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα. Το θυμάμαι πολύ καλά γιατί το σχολιάζαμε με τα παιδιά που βλέπαμε το παιχνίδι.
christina n10
τωρα που το λες θυμηθηκα την φαση ,εχεις δικιο,το γιατι ,ειλικρινα ουτε εγω μπορω να σου το απαντησω.προπονητες ,αβυσσος η ψυχη τους!!!!!τα λεω για να τα ακουω και εγω. tongue.gif
christina n10
καλησπερα guys,που εχετε χαθει?γινεται χαμος στην α εσκα και για τις υπολοιπες κατηγοριες τιποτα?
το προγραμμα της β εθνικης εχει ως εξης:
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2/2007
17:00 ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ
12:00 ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
17:00 ΓΑΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
17:00 ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
17:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ
17:00 ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

καλη επιτυχια !!! smile.gif smile.gif


περιμενω τα προγνωστικα σας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.