Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΘΝΙΚΗ 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
nash
Σκέφτηκα να δημιουργήσω νεο τοπικ για την επόμενη χρονιά της Β Εθνικής η οποία θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα όπως δείχνουν τα πράγματα.
Ο Αλιμος φαίνεται από τις κινήσεις του ότι θα παρουσιαστεί δυνατός(κλείνει Δανιήλ,θέλει Σιούτη για άσσο, με Κορωνιό προπονητή και μπάτζετ που αγγίζει τα 400χιλ) όπως και το Περιστέρι(με προπονητή Μανουσέλη, έκλεισε Μποζίκα είναι πολύ κοντά σε Μαντζάνα). Επίσης δυνατό θα είναι και το Πανόραμα(που μπορεί να παίξει Α2) ο Ερμής Λαγκαδά, ο Πανερυθραϊκός(που θεωρείται από τις πιο ισχυρές οικονομικά ομάδες), ο Κεραυνός Αιγίου αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου που κράτησε τους περισσότερους παίκτες και κινείται δυ΄νατά στο μεταγραφικό τομέα( κλείνει Φωτίου από Νίκαια και Μαντζιώρη από Λιόσια)
Ερωτηματικό αποτελεί το Παγκράτι(φύγανε Σβερκούνος, Τσιάκας, Τοπούζης ίσως και ο Εμμανουηλίδης και μάλλον κλείνει Βούλγαρη από Αλιμο και Κρητικό από Δούκα)
Σε αλλάγή προπονητή προχώρησε ο Αμύντας που προσέλαβε τον Βαγγέλη Βλάχο στην θέση του Παναγιωτόπουλου και λογικά θα κινειθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
nash
Ο Μαντζάνας είναι τελικά η δεύτερη μεταγραφη του Περιστερίου μετά τον Μποζίκα και μάλλον έκλεισε και ο Κατράνας(πρώην του Αλίμου και του Ολυμπιακού)!!
Οπως δείχνουν τα πράγματα το Περιστέρι θα έχει στόχο την επάνοδο στην Α2 την νέα χρονιά...
Blue1965White
Ρε παιδιά αν οι πληροφορίες του nash είναι ακριβείς είμαι πολύ περίεργος να μάθω από που προέρχονται τα μπάτζετ του Αλίμου και του Περιστερίου. Αυτοί δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν. Αυτά τα μπάτζετ μου φαίνονται εξωπραγματικά. Για τον Άλιμο το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θα τα πάρουν από το Δήμο. Για το Περιστέρι ίσως ισχύει το ίδιο αφού είναι προεκλογική περίοδος και ο Παχατουρίδης τα δίνει όλα. Ένα άλλο σενάριο που ακούστηκε είναι ότι έγιναν παράρτημα του Κυριακού. Δε ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα εμπλοκής του Σπανού και στο μπάσκετ.
Για τον Βόλο δε μου κάνει εντύπωση γιατί ξέρω ότι έχει ισχυρή διοίκηση και μάλιστα το περσινό μπάτζετ ήταν 330.000 ευρώ.
Αν κάποιος γνωρίζει και το διοικητικό παρασκήνιο πίσω από τις ομάδες ας γράψει κάτι εδώ, νομίζω πως είναι πολύ ενδιαφέρων το όλο θέμα.
nash
Για τον Αλιμο το έχω μάθει από άτομα που ήτανε μέσα στην ομάδα την προηγούμενη χρονιά και δεν μου φαίνεται περίεργο αφού και πέρυσι παρόλο που πέσανε δεν είχανε οικονομικά προβλήματα. Κάποιος βρίσκεται στη διοίκηση που καλύπτει το μεγάλυτερο μέρος του μπάτζετ αλλά δεν θυμάμαι όνομα.
Οσον αφορά το Περιστέρι δεν ξέρω τι υπάρχει από πίσω αλλά είναι περιεργο ότι πέρυσι είναι ίσως η μοναδική χρονιά που οι παίκτες πληρωθηκαν κανονικά(έτσι έχω μάθει τουλάχιστον) και οι ομάδα έπεσε!!
Blue1965White
Ρώτησα και έμαθα για τον Άλιμο. Ο χρηματοδότης λέγεται Δρόσος και ασχολείται με ηλεκτρονικό τζόγο. Προφανώς θα θέλει να ξεπλύνει κάποια χρήματα. Αφού μιλήσανε για 400.000 μπάτζετ υπολογίζω το πραγματικό ποσό να κυμανθεί στις 150.000 με 200.000
nash
Tο Παγκράτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Βούλγαρη(24 χρ. 2,05) πρώην παίκτη του Αλίμου. Ετσι γίνεται ο δεύτερος Βούλγαρης στην ομάδα μετά τον Νίκο Βούλγαρη που είναι και ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας!!
Επίσης φύγανε οι Ρώης(Αγία Παρασκευή), Δέδες (Μαρκόπουλο, πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Ηλιούπολη) και ο Βόκολος που δώθηκε δανεικός στον Αθηναϊκό(Β ΕΣΚΑ)
petrosterzis13
Στον Αιγινιακο από του χρονου ο μαυριδησ και μεταγραφων συνεχεια. ΚΑΙ του χρονου δεν πεφτουμε. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
peka
Μεγάλες μεταγραφές για τον Κεραυνό Αιγίου καθώς απέκτησε τον Παναγιώτη Δαουλάρη από τον Αργοναύτη που ειναι σπουδαίο όνομα για την κατηγορία αλλά και τον Γιώργο Δεράο από την Ολυμπιάδα από την οποία είχε πάρει και τον Παπαδόπουλο.Ακομα στο Αιγιο εξετάζουν και την περιπτωση του Βασίλη Εμμανουηλίδη
peka
Ορίστηκε στις 1/10 η έναρξη του πρωταθλήματος.
basketikos
Σημαιοπουλος απο Φαληρο, Φασουλοπουλος απο Ελευσινα και (99%) Υφαντης (επιστρεφει απο Δαφνη) στον Ιωνικο Ν.
Εμειναν και οι Χουμας, Καραγιαννης
Ερχεται συνέχεια.
Η ΝΙΚΑΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.

ΥΓ. Για τον Δαουλαρη, καλος αλλα στην Νικαια πριν 2 χρονια ηταν πραγματικά μετριος.
thrylos7
Θα είναι και ο Ηρακλής εδώ... sad.gif
liolias
Ακομα δεν ειναι 100%
thrylos7
Από contra.gr:

QUOTE
Μια είδηση-σοκ για τους φίλους του Ηρακλή είδε την Παρασκευή το φως της δημοσιότητας. Η διοίκηση της ΚΑΕ ειδοποίησε την ΕΟΚ ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στα πρωτάθλημα της Α2 και ως εκ τούτου η ομάδα θα αγωνιστεί του χρόνου στη Β’ Εθνική!

Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση δεν μπορούσε να τακτοποποιήσει τις οικονομικές οφειλές από την περσινή χρονιά και αδυνατούσε να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ετσι πάρθηκε η απόφαση για την διάλυση της ΚΑΕ και για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Πρόκειται ουσιαστικά για μία προσπάθεια να αναγεννηθεί το τμήμα μπάσκετ από τις στάχτες του. Και να φανταστεί κανείς ότι ο «Γηραιός» έπαιξε στα ημιτελικά της Α1, το 2004. Τη θέση του Ηρακλή στην Α2 θα πάρει μία άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, το Πανόραμα.

Κατρακύλα τα δύο τελευταία χρόνια

Τα οικονομικά της ομάδας ποτέ δεν ήταν ανθηρά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η ΚΑΕ έβρισκε πάντα τρόπους να επιβιώνει δημιουργώντας μάλιστα και καλές ομάδες. Αλλώστε, όπως γράψαμε και παραπάνω το 2004, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Λευτέρη Κακιούση και με πρωταγωνιστές τους Παπαδόπουλο και Διαμαντίδη, η ομάδα έπαιξε στα ημιτελικά της Α1 και κατέλαβε την 3η θέση στην τελική κατάταξη.

Oμως από την επόμενη χρονιά άρχισε η πτώση. Το 2005 ο Ηρακλής τερμάτισε 10ος ενώ ο Λευτέρης Κακιούσης αποχώρησε από την ομάδα. Πέρυσι μετά από μία καταστροφική χρονιά η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α2.
Warrior
QUOTE
ΗΡΑΚΛΗΣ: Το «όχι» που οδηγεί στη Β' Εθνική!

Η πρόταση των «κυανολεύκων» και η άρνηση. Μόνο με θαύμα (και μάλιστα... εντός Σαβατοκύριακου) γλιτώνει το νέο υποβιβασμό ο Ηρακλής

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για τον Ηρακλή, σε σημείο που η αποφυγή της Β' Εθνικής να μοιάζει με θαύμα. Η συμφωνία με τους έχοντες λαμβάνειν δεν επιτεύχθηκε ποτέ, τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όλα δείχνουν ότι οι «κυανόλευκοι» δε θα καταφέρουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α2.

Το δυστύχημα για τον Ηρακλή είναι ότι έχει εξασφαλίσει έσοδα, αλλά υπό τη μορφή υποσχέσεων. Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν να γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις (ειδικά) των υπουργών για χορηγίες όμως αυτό δεν έγινε ακόμη, ή τουλάχιστον θέλει κάποιο χρόνο για να ολοκληρωθεί. Η προθεσμία όμως τελειώνει τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τότε πρέπει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες.

Οι έχοντες λαμβάνειν ζήτησαν εγγυήσεις και χρήματα «μπροστά» για να συναινέσουν στους διακανονισμούς. Η πρόταση που έριξαν «στο τραπέζι» οι «κυανόλευκοι» ήταν να υπογραφεί ένα συμφωνητικό και να δώσουν τα χρήματα σε διάστημα δύο εβδομάδων, αφού τότε θα αρχίσουν να έρχονται τα έσοδα. «Δεν προλαβαίνουμε μέχρι τη Δευτέρα και αν δεν τα έχουμε βρει μέχρι τότε θα πέσουμε στη Β' Εθνική», ήταν το μήνυμα των «κυανολεύκων». Ομως η απάντηση που πήραν ήταν ότι «έχουμε ξαναχάσει χρήματα από τον Ηρακλή και δε θέλουμε να το ξαναπάθουμε» και η συζήτηση έληξε κάπου εκεί.

Τι μπορεί να γίνει μέχρι τη Δευτέρα; Να βρεθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο κάποιος που να δώσει τα απαιτούμενα χρήματα ώστε να συναινέσουν οι έχοντες λαμβάνειν στο διακανονισμό των χρεών. Ειδάλλως, ο Ηρακλής από την αρχή της εβδομάδας θα υποβιβαστεί στη Β' Εθνική. Γίνονται θαύματα στις μέρες μας;


Ακομα δεν ειναι οριστικα τα πραγματα,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω να υπαρχει η διαθεση απο κανεναν να
δοθει λυση.

Κριμα πραγματικα... sad.gif
Warrior
ΗΡΑΚΛΗΣ: (Ξανα)πέφτει και ουδείς ασχολείται...

Ο δεύτερος υποβιβασμός μέσα σε πέντε μήνες μόνο με θαύμα θα αποφευχθεί αφού οι τελευταίες προσπάθειες των «κυανολεύκων» πέφτουν στο κενό. Κι όλα αυτά... σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Αν ο υποβιβασμός του Ηρακλή στην Α2 ήταν ένα σοκ για τον μπασκετικό κόσμο της Ελλάδας, ο... δεύτερος υποβιβασμός μέσα σε λίγους μήνες κανονικά θα έπρεπε να προκαλέσει επανάσταση! Κι όμως... Το νέο κατρακύλισμα της ομάδας περνάει στα ψιλά, ακόμα και στην «οικογένεια» του «Γηραιού». Τελικά, μήπως όντως κάποιοι θέλουν τον αφανισμό του μπασκετικού Ηρακλή;

Η αδυναμία διακανονισμών με τους έχοντες λαμβάνειν, ή πιο σωστά η απροθυμία των τελευταίων να δεχτούν τον τρόπο αποπληρωμής που τους προσφέρει η διοίκηση, μοιάζει να είναι η «ταφόπλακα» μιας ομάδας που έχει «τροφοδοτήσει» με πέντε ενεργά στελέχη (Κακιούσης, Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης, Χατζηβρέττας, Σχορτσανίτης) την πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια κόσμου, Εθνική Ανδρών. Αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός του Ηρακλή στη Β' Εθνική, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπορεί να χορηγήσει πιστοποιητικό (αν και... το ήθελε, όπως δείχνει η παράταση ενός μηνός τόσο για το «Γηραιό», όσο και για τον ΠΑΟΚ!). Αιτία, τα τρία ανοιχτά μέτωπα, με τους παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Θόδωρο Φιλιούδη, τον Νίκο Κούβελα και τον Χρήστο Ταπούτο.

Ακαρπες προσπάθειες

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, οι προσπάθειες για να συμφωνήσουν οι παραπάνω να υπογράψουν ένα συμφωνητικό (που να καλύπτει νομικά και τους ίδιους) ώστε να δεχτούν το διακανονισμό και να πάρουν τα χρήματα μέσα στο επόμενο 10ήμερο, δεν τελεσφόρησαν. Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν χρήματα από τις χορηγίες που υποσχέθηκαν οι υπουργοί. Αυτήν τη στιγμή, στα χέρια των «κυανολεύκων» υπάρχουν λιγότερα από 100.000 ευρώ, ενώ αναμένονται περίπου 300.000, συν τα 120.000 που υπάρχουν σε μορφή επιταγής από το Γ.Σ. Με δεδομένο ότι για τους διακανονισμούς χρειάζεται περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, γίνεται κατανοητό ότι πρέπει να συμβέί ένα... θαύμα για να βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα μέχρι αύριο.

Τι θα γίνει εφόσον το θαύμα δε συμβεί; Ο Ηρακλής δε θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2, οι περισσότεροι παίκτες που έχει θα φύγουν και οι έχοντες λαμβάνειν, μετά τη διάλυση της ΚΑΕ, θα χάσουν τα χρήματά τους! Κι όλα αυτά, ενώ ο Χάρης Μαρκόπουλος μαζί με τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ που ανέλαβαν να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο (εδώ «κολλάει» η παραπάνω έκφραση «μήπως όντως κάποιοι θέλουν τον αφανισμό του μπασκετικού Ηρακλή;», αφού από την επιφανή «οικογένεια» της ομάδας... άκρα σιωπή) έφτιαξαν μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία έδειχνε ότι μπορεί να κυνηγήσει την (επ)άνοδο στην Α1.

Αυτό φάνηκε και στο φιλικό με τον δυνατό ΚΑΟΔ, όπου οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν με 69-67 με κορυφαίους τους Καμπερίδη (19), Γιαννουζάκο (15).

Οπως γίνεται κατανοητό, Η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη, η πλέον καθοριστική για το μέλλον της ομάδας.


ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


Πηγή:www.betsmart.gr

Δηλαδη για τους παραπανω πακτες...τοσο δυσκολο ειναι να κανουν εναν διακανονισμο??Αφου τα λεφτα θα
τα χασουν ετσι οπως παει η ιστορια!!Αν ειναι δυνατον....
nash
Aύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β Εθνικής με το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Πανόραμα - Σιάτιστα
Αλιμος - Κομοτηνή
Παγκράτι - Αιγινιακός
Ερμής Λαγκαδα - Ποσειδων Καλ.
Ικαροι Σερρών - Νηαρ Ηστ
Αμύντας - Περιστέρι
Πανερυθαραϊκός - Ιωνικος Νικ.
Κεραυνός Αιγ. - Ολυμπιακός Βολ.

Ξεχωρίζει το παιχνίδι Αμύντας - Περιστέρι όπου η φιλόδοξη φέτος ομάδα του Μανουσέλη πηγαίνει στη δύσκολη έδρα του Αμύντα...
peka
Μίλησαν οι έδρες στην πρεμιέρα της Β εθνικής καθώς νίκησαν ολοι οι γηπεδούχοι!Η ηττα του Περιστεριου στην Ηλιούπολη από τον Αμύντα ηταν η εκπληξη της 1ης αγωνιστικης.Μεγάλα σκορ από Πανόραμα και Αλιμο

Αναλυτικα


ΕΡΜΗΣ Λ. – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ. 77-65

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-24, 49-39, 68-54, 77-65

ΕΡΜΗΣ Λ. (Καραδήμος): Τρούλιαλης 5(1), Κλουτζός 5(1), Μάνος 32(2), Βουρλίτης 7(1), Τελούδης 5(1), Γκαμούρας 15, Δημητριάδης 8, Σιόλιος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ. (Πεφάνης): Μπάκας 11, Μιχαηλίδης 6(2), Τριανταφυλλόπουλος 8(1), Κορογώνας 2, Γιαννουκάκης 3(1), Τσιμπλιαρίδης 17(3), Κατσαρέας 9(1), Μούτουπας 7(2).


ΙΚΑΡΟΙ Σ. – ΝΗΑΡ ΗΣΤ 84-74



ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-16, 42-37, 56-50, 84-74

ΙΚΑΡΟΙ Σ. (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 14(3), Σπανός 27(2), Γεωργαντάς 6, Παππούδας, Καδής 1, Ευαγγελινός 2, Ασημάκης 16(3), Τσούλκας 1, Τοπούζης
17.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καρνέσης): Νίκου 5, Μαραμένος 7(2), Μίχαλος 12(1), Καραμπάς, Μαυραγάνης 12(1), Λιβιεράτος 2, Γκαβανόπουλος 7, Κουκλάκης 14(4),
Γιανναλέτσος 15.


ΑΜΥΝΤΑΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 72-63

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσώνος Β., Θεωνάς

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-20, 32-38, 59-45, 72-63

ΑΜΥΝΤΑΣ (Βλάχος): Ζούπας 7(1), Μπάρμπας 13(3), Μακρής 20(2), Κόκκαλης 10, Γραμματικός 2, Δορκοφίκης, Παπαδόπουλος 20.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Μανουσέλης): Μαντζάνας 5, Ντιμπ 2, Αμάτο 13, Μάντζαρης 11(1), Φωτίου 8(2), Μποζίκας 5(1), Τσουκ 7(1), Καλαμαράς 2, Δεληγιάννης 4,
Μόρφης 2, Κοτίνης 4.


ΑΛΙΜΟΣ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ 95-65

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-12, 43-28, 65-50, 95-65

ΑΛΙΜΟΣ (Καλογήρου): Παπαντωνίου 10, Βρινάς, Θωμάς 7(1), Σκούταρης, Μανωλιάς 3(1), Γράτσος 9(1), Κατράνας 13(3), Γκέρος 23, Καραλής 12(1), Υφαντής
13(1), Ζάχαρης 14, Ψαράκης.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Μαστροκωστόπουλος 11(1), Κανατσαρόπουλος, Γκοντόπουλος 8(1), Μουράτογλου 6(1), Λεχούδης 8, Ντίνας 13(1), Κουτσοβασίλης 4(1),
Χολέβας 8, Λεωνιδάκης, Βελή, Παρατσουκίδης 7, Χαλίλ.


ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ 92-48

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-5, 44-23, 71-38, 92-48

ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Κωνσταντινίδης): Μπεχλιβάνης 9(2), Κοθράς 8(2), Χούμπαυλης 2,
Μιχαηλίδης 8(2), Τσάικος 3(1), Μπόγδανος 14, Φιλιούσης 10(3), Τανακίδης
11(3), Ζαρογιάννης 18, Γιοσμάς 4, Μπέλλος 4.

ΣΙΑΤΙΣΤΑ (Τσολάκης): Σεφερίδης 4, Μπουρδάνος, Βογιατζής 6, Κασιάνος 8, Καλαμπούκας 10(1), Ντούρβας, Μαυρίδης 5, Κυρίτσης 7(1), Τοπάλης 10(1),
Καρνάβας 2, Κουτούσης.


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 88-73


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-17, 48-35, 63-54, 88-73

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Γιατράς): Δεράος 7(1), Γιούπης 6, Κολιόπουλος 3,
Σταμόπουλος 14(2), Παπαδόπουλος 10, Μανώλας 17(1), Μαργαρίτης 15(1),
Σταυρουλάκης 2, Δαουλάρης 14.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Γιάνναρης): Πολίτης 3(1), Χατζηνικολάου 4(1), Παπαδόπουλος 3(1), Ματζιώρης 4, Ορνιθόπουλος 11, Κυριακίδης 28(5), Ντούγιας, Τσώλης
12, Καλλιμανάς 8(2).


ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 69-56

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-16, 36-29, 54-38, 69-56

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σταθούλης): Κρητικός 4, Ταταρούνης 4, Ν. Βούλγαρης 6(2),
Τσακιρίδης 7(1), Συριστατίδης 18(2), Γ. Βούλγαρης 2, Χριστόδουλος 6,
Σαλτουρίδης 2, Μαναβόπουλος 4(1), Βρινάς, Βαρυπάτης 16(2), Κόλλιας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Χατζούλης): Πάντσιος 2, Μαυρίδης 7(1), Μουτσιαράς 10, Λοτζανιώτης 2, Καϊκλής, Θύμνιος 9, Μητσάκης 14(3), Πάλλης 8, Κόγιας 2, Δένης 2, Δεδούδης.


ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. 86-56


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-15, 51-33, 63-45, 86-56

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Παππάς 11(2), Κοντούδης, Παπουλίδης 17,
Σκουζής
3(1), Κουτουζής 12(2), Χόμπσον 18(3), Σκούταρης 17(4), Πλουτέσκι 10, Υφαντής, Κακκαβάς, Ραλλάτος 2, Φελάς, Γριμπαβιώτης 5.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Παναγιωτόπουλος): Σημαιόπουλος 7(1), Φασουλόπουλος 3(1), Λεωνίδας 6(1), Καραγιάννης, Μπακογιάννης 7, Χούμας 19(2), Τσουρούς 2,
Μανζούρ, Καρατζογλίδης, Μπαρδουνιώτης 2, Κοκκαλιάς 7(1), Τσεβάς 3.


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/10):
Κομοτηνή – Πανόραμα
Αιγινιακός – Αλιμος
Ποσειδώνας Κ. – Παγκράτι
Νήαρ Ηστ – Ερμής Λ.
Περιστέρι – Ικαροι Σ.
Ιωνικός Νικ. – Αμύντας
Ολυμπιακός Β. – Πανερυθραϊκός
Σιάτιστα – Κεραυνός Αιγίου

*info betsmart.gr
nash
QUOTE(peka @ Oct 2 2006, 11:37 AM) *
Μίλησαν οι έδρες στην πρεμιέρα της Β εθνικής καθώς νίκησαν ολοι οι γηπεδούχοι!Η ηττα του Περιστεριου στην Ηλιούπολη από τον Αμύντα ηταν η εκπληξη της 1ης αγωνιστικης.Μεγάλα σκορ από Πανόραμα και Αλιμο


Στον Υμηττό θες να πεις...
Για μένα δεν ήταν και τόσο έκπληξη. Ο Αμύντας έχει πολύ δυνατή έδρα, ''δεμένη'' ομάδα με παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού με πολλούς αιφνιδιασμούς και είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν εκεί μέσα. Καμιά ομάδα δε θα περάσει εύκολα από το κλειστο του Υμηττού...
peka
QUOTE(nash @ Oct 2 2006, 12:25 PM) *
Στον Υμηττό θες να πεις...
Για μένα δεν ήταν και τόσο έκπληξη. Ο Αμύντας έχει πολύ δυνατή έδρα, ''δεμένη'' ομάδα με παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού με πολλούς αιφνιδιασμούς και είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν εκεί μέσα. Καμιά ομάδα δε θα περάσει εύκολα από το κλειστο του Υμηττού...



Δεν το ξερω για το κλειστο του Υμηττου, αλλα για να το λες θα ισχυει... Τα αποτελεσματα και το αρθρο ειναι απο τη σελιδα betsmart.gr .
peka
Το Πανόραμα, το Παγκράτι, ο Κεραυνός Αιγίου κι ο Αμυντας συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, η δεύτερη αγωνιστική του οποίου σημαδεύτηκε από την ήττα του Πανερυθραϊκού στο Βόλο και τους 37 πόντους (8 τρίποντα) του Νίκου Μίχαλου κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά.

Κομοτηνή-Πανόραμα 69-81 (Δεκ: 13-25, 34-49, 54-66, 69-81)

Κομοτηνή (Καμαράκης): Μαστροκωστόπουλος, Κανατσαρόπουλος, Γκοντόπουλος 27(3), Μουράτογλου 7(1), Λεχούδης 5(1), Ντίνας 7, Κουτσοβασίλης 18(2), Χολέβας, Βελή 2, Παρατσουκίδης, Χαλήλ 3.

Πανόραμα (Κωνσταντινίδης): Μπεχλιβάνης 23(3), Κοθράς, Λαζάρου, Μιχαηλίδης 2, Μπόγδανος 13(1), Φιλιούσης 16(4), Τανακίδης 7(2), Ζαρογιάννης 12, Γιοσμάς, Μπέλλος 8(1).



Αιγινιακός-Αλιμος 84-75 (Δεκ: 25-15, 41-36, 72-53, 84-75)

Αιγινιακός (Χατζούλης): Πάντσιος 5, Μαυρίδης 13(3), Μουτσιαράς 12(1), Λοτζανιώτης, Θύμνιος 6, Μητσάκης 4, Πάλλης 14, Βουλτσίδης 19(3), Κόγιας 6, Φρουσκλιάς 5(1).

Αλιμος (Καλογήρου - Μπαστούνης): Παπαντωνίου 9, Βρύνας, Θωμάς, Σκούταρης 16(2), Γράτσος 12(3), Κατράνας 12(2), Γκέρος 4, Καραλής 7(1), Υφαντής 15, Ζάχαρης, Ψαράκης.



Ποσειδώνας Κ.-Παγκράτι 51-72 (Δεκ: 10-21, 17-39, 31-51, 51-72)

Ποσειδώνας Κ. (Πεφάνης): Μπάκας 3, Μιχαηλίδης 7, Τριανταφυλλόπουλος 14(1), Γιαννουκάκης 7, Τσιμπλιαρίδης 14(2), Βούλγαρης, Κατσαρές 6(1), Μούτουπας.

Παγκράτι (Σταθούλης): Κρητικός 3(1), Βρύνας, Ταταρούνης 2, Ν. Βούλγαρης, Τσακιρίδης 21(3), Συριστατίδης 31(1), Γ. Βούλγαρης 8, Χριστόδουλος, Σαλτουρίδης, Μαναβόπουλος 2, Βαρυπάτης 5, Κόλλιας.



Νήαρ Ηστ-Ερμής Λαγκαδά: 86-76 (Δεκ: 18-26, 40-37, 59-51, 86-76)

Νήαρ Ηστ (Καρνέσης): Νίκου 4, Μίχαλος 35(8), Μαραμένος 4, Σκορδίλης, Καραμπάς, Γκαβανόπουλος 19(1), Μαυραγάνης, Κουκλάκης 6, Λιβιεράτος 5, Γιανναλέτσος 13, Κουκουλάς, Καπετζόγλου.

Ερμής Λ. (Καραδήμος): Τρούλιαλης 5(1), Μάνος 14(2), Κλουτζός 10(2), Βουρλίτης, Καραλής, Τελούδης 6, Γκαμούρας 6, Δημητριάδης 14, Παπαδόπουλος 14(1), Σιώλιος 2, Κατσάβελης, Ράλης 5(1).



Περιστέρι-Ικαροι Σερρών 71-52 (Δεκ: 21-14, 40-26, 57-41, 71-52)

Περιστέρι (Μανουσέλης): Μαντζάνας 13(1), Ντιμπ 5(1), Αμάτο 12, Φωτίου 6, Μάντζαρης 5(1), Μποζίκας 2, Τσουκ 8, Καλαμαράς 2, Δεληγιάννης 12, Κουκουνιάς 5, Λουκάκης 1, Τζουγκαράκης.

Ίκαροι Σερρών (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 1, Σπανός 18, Γεωργαντζάς, Παπούδας 8, Καδής 2, Ευαγγελινός, Ασημάκης 7(1), Γιαβρόπουλος, Τσιούλκας 1, Τοπούζης 15.



Ιωνικός Νικαίας-Αμύντας 52-70 (Δεκ: 17-21, 32-36, 42-51, 52-70)

Ιωνικός Νίκαιας (Παναγιωτόπουλος): Σημαιόπουλος 8, Φασουλόπουλος 9(2), Καραγιάννης 6, Μπαρδουνιώτης, Μπακογιάννης 1, Χούμας 8(2), Κοκκαλιάς 12(1), Τσουρούς 2, Τσεβάς 6.

Αμύντας (Βλάχος): Ζούπας 2, Μπάρμπας 11(2), Μακρής 7, Κόκκαλης 12(2), Δορκοφίκης 11, Γραμματικός 5(1), Κορίζης 6, Παπαδόπουλος 13, Καλούδης 3(1), Ζαχαράκης, Αναστασιάδης.



Ολυμπιακος Β.-Πανερυθραϊκος 83-77 (Δεκ: 17-20, 38-36, 61-51, 83-77)

Ολυμπιακός Β. (Γιάνναρης): Πολίτης, Χατζηνικολάου 2, Παπαδόπουλος 2, Ματζιώρης 8(1), Ορνιθόπουλος 19, Κυριακίδης 19(4), Ντούγιας 12, Τσώλης 16(3), Θεοδωράκος, Καλλιμανάς 5(1), Αργυριάδης.

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Κοντούδης 8(2), Παπουλίδης 17, Σκουζής 6(1), Παππάς, Κουτουζής 7, Χόμπσον 18(1), Σκούταρης 15(3), Πλουτέσκι 6, Υφαντής, Γριμπαβιώτης.



Σιάτιστα-Κεραυνός Αιγίου 54-70 (Δεκ: 18-19, 30-28, 35-52, 54-70)

Σιάτιστα (Τσολάκης): Μαυρίδης 9, Κυρίτσης 2, Ντούρβας 3(1), Καλαμπούκας 4, Τοπάλης 11(2), Κουτούσης 2, Βογιατζής 5(1), Μπουρδάνος 15(2), Κασσιανός 2, Χρυσόπουλος 1.

Κεραυνός Αιγίου (Γιατράς): Δεράος 5(1), Σταμόπουλος 4, Παπαδόπουλος 16(1), Μανώλας 11(1), Μαργαρίτης 15(3), Σταυρουλάκης 4, Δαουλάρης 12(1), Τριφωνόπουλος 3(1).



Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες): Πανόραμα 4, Παγκράτι 4, Κεραυνός Αιγ. 4, Αμύντας 4, Πανερυθραϊκός 3, Αλιμος 3, Περιστέρι 3, Ερμής Λ. 3, Νήαρ Ηστ 3, Αιγινιακός 3, Ολυμπιακός Β. 3, Ίκαροι Σερ. 3, Ποσειδώνας Κ. 2, Σιάτιστα 2, Κομοτηνή 2, Ιωνικός Νίκ. 2.



Η επόμενη αγωνιστική (29/10): Πανόραμα-Αιγινιακός, Αλιμος-Ποσειδώνας Κ., Παγκράτι-Νήαρ Ηστ, Ερμής Λ.-Περιστέρι, Ίκαροι Σερ.-Ιωνικός Νίκ., Αμύντας-Ολυμπιακός Β., Πανερυθραϊκός-Κεραυνός Αιγ., Σιάτιστα-Κομοτηνή.

*info sport24.gr
kolossos
Ρε παιδιά το Περιστέρι είχε βγει ποτέ πρώτο σε κανονική περίοδο στην Α1; Κάτι τέτοιο μου λέει ένας γνωστός μου αλλά εγώ δεν το θυμάμαι. Ο γνωστός μου κάνει λάθος ή εγώ δεν έχω καλή μνήμη;
nash
QUOTE(kolossos @ Oct 12 2006, 11:08 PM) *
Ρε παιδιά το Περιστέρι είχε βγει ποτέ πρώτο σε κανονική περίοδο στην Α1; Κάτι τέτοιο μου λέει ένας γνωστός μου αλλά εγώ δεν το θυμάμαι. Ο γνωστός μου κάνει λάθος ή εγώ δεν έχω καλή μνήμη;

Προφανώς θα λέει τι χρονιά 2000-2001 όπου το Περιστέρι(με Φορντ, Ντινκινς, Ζεβροσένκο, Τσαρτσαρή και προπονητή Πεδουλάκη) ήταν σχεδόν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς πρώτο στην βαθμολογία αλλά τελικά ισοβάθμισε με τον ΠΑΟ στο τέλος και έχασε την πρώτη θέση στην διαφορά ποντων.
kolossos
Τώρα που το λες σαν να θυμάμαι και εγώ που είχαν αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό αν και είχαν το πλεονέκτημα. Πάντως έχει μπλοκάρει το μυαλό μου, δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη την χρονιά. Η άλλη ομάδα της τετράδας ποιά ήταν; Την επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα είχαν παίξει ΠΑΟ ΑΕΚ ΟΣΦΠ αν και μάλλον τότε είχαν αρχίσει ήδη τα συμβόλαια...
nash
QUOTE(kolossos @ Oct 13 2006, 02:26 AM) *
Τώρα που το λες σαν να θυμάμαι και εγώ που είχαν αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό αν και είχαν το πλεονέκτημα. Πάντως έχει μπλοκάρει το μυαλό μου, δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη την χρονιά. Η άλλη ομάδα της τετράδας ποιά ήταν; Την επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα είχαν παίξει ΠΑΟ ΑΕΚ ΟΣΦΠ αν και μάλλον τότε είχαν αρχίσει ήδη τα συμβόλαια...


Η άλλη ομάδα της τετράδας ήταν η ΑΕΚ που είχε τερματίσει 4η στην κανονική περίοδο.

Μπορείς να πας και στο site του Γαλάνη κια να δεις αναλυτικά στατιστικά για όλη τη χρονιά εκεινη
nash
Aνακοίνωση από το site του Παγκρατίου

QUOTE
TO Γ Ε Φ Υ Ρ Ι Τ Ο Υ Μ Ε Τ Σ
13/10/06

Ως πότε λοιπόν θα συνεχισθεί η αδιαφορία και ο εμπαιγμός από τους «υπεύθυνους» του Δήμου Αθηναίων. Αυτή την φορά δεν αναφερόμαστε ούτε στην αδιαφορία τους για τα άθλια ανοιχτά γήπεδα του Δήμου, ούτε στην αναλγησία τους σε αγωνιώδεις προσπάθειες του συλλόγου μας να εξασφαλίσει χώρους άθλησης για τα τμήματα υποδομής, αλλά σε ένα νέο επεισόδιο του σήριαλ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ που έχει να κάνει με τη νέα αναβολή στην ημερομηνία παράδοσης του κλειστού γυμναστηρίου στο ΜΕΤΣ.

Από τις 5 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εργασίες (που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια) στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου που απαιτεί επίδειξη έργου (αλήθεια ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν ?) και ακόμα δεν υπάρχει απάντηση για το πότε επιτέλους θα παραδοθεί προς χρήση το γήπεδο. Ολον αυτό το καιρό οι παράγοντες του συλλόγου ματαίως ψάχνουν να βρουν κάποιον να συνενοηθούν, οι αθλητές γυρνάνε σαν πρόσφυγες από το ένα γήπεδο στο άλλο, η αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων τίθεται σε κίνδυνο και το κουράγιο των λίγων ανθρώπων που έχουν μείνει να υπηρετούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σώνεται.

Κατά τ’άλλα όλοι αυτοί οι κύριοι ζητάνε ευθαρσώς και χωρίς αιδώ την ψήφο του Αθηναίου πολίτη.


Ετσι σήμερα το τοπικό ντέρμπι Παγκράτι-Νηαρ Ηστ έγινε στο βοηθητικό του Μετς που χωράει με το ζόρι 300 άτομα, ένας αγώνας που αν γινότανε στο μεγάλο γήπεδο του Μετς πιθανόν να είχε κοντά στους 1000 θεατές.
peka
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Πανόραμα κι Αμύντας επιβλήθηκαν του Αιγινιακού και Ολυμπιακού Βόλου αντίστοιχα και παρέμειναν οι μόνες αήττητες ομάδες μετά και την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής κατηγορίας των ανδρών. Αναλυτικά τα αποτελέσματα...

ΙΚΑΡΟΙ Σ.-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. 81-57

Ίκαροι Σερρών (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 12(2), Παρμάρας, Βότσης, Γεωργαντζάς 11(1), Σίσκος 3(1), Παπούδας 8, Καδής 6(2), Ευαγγελινός 16(2), Ασημάκης 15 (3), Γιαβρόπουλος 1, Τσιούλκας, Τοπούζης 9.

Ιωνικός Νίκαιας (Παναγιωτόπουλος): Σημαιόπουλος 8, Φασουλόπουλος 5(1), Μαζουρόπουλος, Καραγιάννης 7, Μπακογιάννης 4, Χούμας 16(2), Κοκκαλιάς 13, Καββαδάς, Τσουρούς, Καρατζογλίδης, Τσεβάς 4.



ΣΙΑΤΙΣΤΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ 64-72


Σιάτιστα (Τσολάκης): Σεφερίδης 3, Μπουρδάνος 4, Κασσιανός 5, Χρυσόπουλος 4, Καλαμπούκας 10, Μαυρίδης 13(1), Κυρίτσης 13(1), Τοπάλης 7(1), Καρνάδας 5.

Κομοτηνή (Καμαράκης): Μαστροκωστόπουλος 2, Γκοντόπουλος 17, Μουράτογλου 2, Ντίνας 13(1), Κουτσοβασίλης 2, Χολέβας 13, Βελή 7, Παρατσουκίδης 14, Χαλήλ 2.



ΑΛΙΜΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛ. 74-76

Άλιμος (Καλογήρου - Μπαστούνης): Παπαντωνίου 19, Βρύνας, Θωμάς, Σκούταρης 11(1), Μανωλιάς, Γράτσος 9(1), Κατράνας 10(2), Γκέρος 1, Καραλής 9, Υφαντής 10, Ζάχαρης 5, Κονόμης.

Ποσειδώνας Καλ. (Πεφάνης): Μπάκας 9, Μιχαηλίδης 5(1), Τριανταφυλλόπουλος 7(1), Γιαννουκάκης 8, Τσιμπλιαρίδης 14, Βούλγαρης 6, Κατσαρέας 13(1), Μούτουπας 14(3).



ΑΜΥΝΤΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 89-67


Αμύντας (Βλάχος): Μπάρμπας 6, Αναστασιάδης, Μακρής 16, Κόκκαλης 25(3), Γραμματικός 13(1), Κορίζης 4, Δορκοφίκης 9, Παπαδόπουλος 9, Χριστοφάκης 3(1), Μουμούρης 2, Μπούτρος 2.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιάνναρης): Νάνης 2, Πολίτης 3, Χατζηνικολάου 10, Παπαδόπουλος 6(1), Ματζιώρης 14, Ορνιθόπουλος 16(2), Κυριακίδης 7, Ντούγιας 1, Τσώλης 6, Θεοδωράκος, Καλλιμανάς 2.


|
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 86-84


Ερμής Λ. (Καραδήμος): Τρούλιαλης 3(1), Μάνος 18(3), Βουρλίτης 12(2), Τελούδης 4, Γκαμούρας 3, Δημητριάδης 15(1), Κλουτζός, Παπαδόπουλος 13, Σιώλιος 8, Ράλλης 10.

Περιστέρι (Μανουσέλης): Μαντζάνας 18(1), Ντιμπ 3(1), Αμάτο 6, Φωτίου 8(2), Μάντζαρης 16(2), Μποζίκας 6(2), Τσουκ 14, Δεληγιάννης 11, Μόρφης 2.



ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 79-78


Πανόραμα (Κωνσταντινίδης): Μπεχλιβάνης 6, Κοθράς 8(2), Χούμπαυλης, Μιχαηλίδης 9(1), Μπόγδανος 14(2), Φιλιούσης 13(3), Τανακίδης 10(2), Ζαρογιάννης 12, Γιοσμάς 1, Μπέλλος 6(1).

Αιγινιακός (Χατζούλης): Πάντσιος 3(1), Μαυρίδης 8, Μουτσιαράς 8, Θυμνιός 27, Μητσάκης 12(3), Πάλλης 13, Βουλτσίδης 5(1), Δένης 2, Φρουσκλιάς.



ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 68-79

Παγκράτι (Σταθούλης): Κρητικός 6(2), Ταταρούνης 5(1), Βούλγαρης Ν. 7, Τσακιρίδης 8(1), Συριστατίδης 17(1), Βούλγαρης Γ. 6, Χριστόδουλος, Σαλτουρίδης 5, Μαναβόπουλος 4, Βαρυπάτης 10(2).

Νήαρ Ηστ (Καρνέσης): Νίκου 5(1), Μίχαλος 25(4), Μαραμένος 5, Καραμπάς 7, Γκαβανόπουλος 6, Μαυραγάνης 20, Κουκλάκης 3(1), Λιβιεράτος, Γιανναλέτσος 8.



ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙ. 82-67

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Κοντούδης 3, Ραλλάτος, Κακκαβάς, Παπουλίδης 5, Σκουζής 17(1), Παππάς 9, Κουτουζής 1, Χόμπσον 11(1), Σκούταρης 27(4), Πλουτέσκι 2, Υφαντής 2, Γριμπαβιώτης 5.

Κεραυνός Αιγίου (Γιατράς): Δεράος 5(1), Τσερετζούλιας, Γιούπης 8, Κολλιόπουλος, Σταμόπουλος 5(1), Παπαδόπουλος 13(2), Μανώλας 2, Μαργαρίτης 17(1), Σταυρουλάκης 5, Δαουλάρης 12, Τριφωνόπουλος, Τσικούρης.



Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες):
Πανόραμα 6, Αμύντας 6, Νήαρ Ηστ 5, Πανερυθραϊκός 5, Ίκαροι Σερ. 5, Ερμής Λ. 5, Παγκράτι 5, Κεραυνός Αιγ. 5, Άλιμος 4, Αιγινιακός 4, Ποσειδώνας Κ. 4, Κομοτηνή 4, Περιστέρι 4, Ολυμπιακός Β. 4, Σιάτιστα 3, Ιωνικός Νίκ. 3.


Η επόμενη αγωνιστική (4η , 05/11):
Ποσειδών Καλαμάτας-Πανόραμα, Νήαρ Ήστ-Άλιμος, Περιστέρι-Παγκράτι, Ιωνικός Νίκαιας-Ερμής Λαγκαδά, Ολυμπιακός Βόλου-Ίκαροι Σερρών, Κεραυνός Αιγίου-Αμύντας, Πανερυθραϊκός-Σιάτιστα, Αιγινιακός-Κομοτηνή.
peka
Ευκολα το Πανόραμα στην κορυφή,μεγαλο διπλο το Περιστέρι...



Πανόραμα-Νήαρ Ηστ 87-77

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 24-16, 46-35, 63-52, 87-77

Πανόραμα (Κωνσταντινίδης): Πεχλιβάνης 5, Κοθράς 8(2), Χούμπαυλης 2, Μιχαηλίδης 9(1), Μπόγδανος 17(2), Φιλιούσης 16(2), Τανακίδης 7(2), Ζαρογιάννης 23, Γιοσμάς.
Νήαρ Ηστ (Καρνέσης): Νίκου 3, Μαραμένος 5(1), Μίχαλος 15(3), Καραμπάς, Μαυραγάνης 20(3), Κουκλάκης 19(5), Γκαβανόπουλος, Λιβιεράτος 6, Γιανναλέτσος 9.


Άλιμος-Περιστέρι 57-60
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:15-15, 35-24, 46-38, 57-60

Άλιμος (Καλογήρου-Μπαστούνης): Παπαντωνίου 12(1), Βρύνας, Θωμάς 3(1), Σκούταρης 8(1), Γράτσος 9(1), Κατράνας 2, Γκέρος 4, Καραλής 9(2), Υφαντής 8(2), Ζάχαρης 2, Κονόμης.
Περιστέρι (Μανουσέλης): Μαντζάνας 10(1), Ντιμπ 2, Αμάτο 8, Μάντζαρης 19(1), Φωτίου, Μποζίκας, Τσουκ 7, Δεληγιάννης 7, Μόρφης 7, Κοτίνης.


Παγκράτι-Ιωνικός Νικαίας 84-57
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-9, 31-21, 62-30, 84-57

Παγκράτι (Σταθούλης): Κόλλιας 2, Ταταρούνης 4, Βρύνας 2, Βούλγαρης Ν. 7(1), Σιορόκας 3(1), Τσακιρίδης 12(1), Συριστατίδης 15, Βούλγαρης Γ. 8, Χριστόδουλος 9, Βαρυπάτης 18(1), Μαναβόπουλος 4.
Ιωνικός Νίκαιας (Παναγιωτόπουλος): Σημαιόπουλος 4, Μανσούρ, Φασουλόπουλος 6(2), Μαζουρόπουλος, Καραγιάννης 11, Μπακογιάννης 7, Χούμας 14, Κοκκαλιάς 4, Καββαδάς 1, Τσουρούς 10, Καρατζογλίδης, Τσεβάς.


Ερμής Λαγκαδά-Ολυμπιακός Βόλου 83-77
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-18, 42-34, 58-58, 83-77

Ερμής Λαγκαδά (Καραδήμος): Κατσαβελής, Γρουλιάρης 3, Μολούτσας 5, Μάνος 26(4), Βουρλίκης, Μπελούδης 2, Ράλλης 18(4), Τσιόγκας, Γαμούρας 2, Παπαδόπουλος 9(1), Καραλής, Δημητριάδης 18(1)
Ολυμπιακός Β. (Σκαραφίγκας): Μάνης 10(2), Πολίτης, Χατζηνικολάου 8, Παπαδόπουλος, Ματζιώρης 23(1), Ορθηνόπουλος 22(2), Κυριακίδης 3(1), Γόλης 3, Θεωδοράκος, Καλλιμάνης, Ντουγιάς, Αργυριάδης.


Ίκαροι Σερρών-Κεραυνός Αιγίου 91-87
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 22-18,49-38, 67-62, 91-87

Ίκαροι Σερρών (Χατζηκυριακίδης): Παπούδας, Γιαβρόπουλος, Ασημάκης 21(3), Πεχλιβάνης 14(3), Γεωργαντζάς 15(1), Καδής 7(1), Τοπούζης 19, Ευαγγελινός 12(3), Τσιούλκας 3.
Κεραυνός Αιγίου (Γιατράς): Δεράος 11(3), Σταμόπουλος 11, Τρυφωνόπουλος, Δαουλάρης 26(5), Γιούπης 2, Κολλιόπουλος, Mανώλας 15, Σταυρουλάκης 2, Μαργαρίτης 15(2), Παπαδόπουλος 5.


Αμύντας-Πανερυθραϊκός 61-69
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-8, 22-29, 45-52, 61-69

Αμύντας (Βλάχος): Μπάρμπας 4(1), Μακρής 12(1), Κόκκαλης 12, Γραμματικός 14(2), Κορίζης, Δορκοφίκης 6, Παπαδόπουλος 13, Χριστοφάκης.
Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Ραλλάτος 2, Παπουλίδης, Σκουζής 5(1), Παππάς 11(2), Κουτουζής, Χόμπσον 20(2), Σκούταρης 8, Πλουτέτσκι 10, Υφαντής 7, Γριμπαβιώτης 6.


Σιάτιστα-Αιγινιακός 84-90
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-24, 42-41, 53-55, 75-75, 84-90

Σιάτιστα (Τζιλίνης): Μπουρδάνος 28(3), Σεφερίδης 5(1), Κασιάνος 4, Καλαμπούκας 7, Ντούρβας, Βογιατζής 8(1), Μαυρίδης 14(1), Χρυσόπουλος 4, Κυρίτσης, Τοπάλης 8, Καρνάβας 6.
Αιγινιακός (Χατζούλης): Πάντσιος 10(1), Μαυρίδης 13(2), Λοτζανιώτης, Δάλπας, Καϊκλής, Μουτσιαράς 2, Βένης 2, Θυμιός 18, Μητσάκης 14(4), Πάλλης 11, Φρούσκλιας 4, Βουλτσίδης 16(3).


Κομοτηνή-Ποσειδών Καλαμάτας 67-58
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-12, 33-27, 54-45, 67-58

Κομοτηνή (Καμαράκης): Μαστροκωστόπουλος 4, Γκοντόπουλος 12(1), Μουράτογλου, Ντίνας 9, Κουτσοβασίλης 5(1), Χολέβας 2, Λεχούδης 8(2), Λεωνιδάκης, Βελή, Παρατσουκίδης 21, Χαλίλ.
Ποσειδώνας Καλ. (Πεφάνης - Αβδάλας): Μπάκας 10, Μιχαηλίδης 3(1), Τριανταφυλλόπουλος 12(2), Γιαννουκάκης 11, Τσιμπλιαρίδης 14(2), Βούλγαρης 8, Μούτουπας.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες): Πανόραμα 10, Κεραυνός Αιγίου 8, Πανερυθραϊκός 9, Αμύντας 8, Ίκαροι Σερρών 9, Ερμής Λαγκαδά 9, Παγκράτι 8, Νήαρ Ηστ 7, Αιγινιακός 8, Αλιμος 6, Περιστέρι 6, Ποσειδώνας Καλαμάτας 5, Κομοτηνή 5, Ολυμπιακός Βόλου 5, Ιωνικός Νικαίας 4, Σιάτιστα 4.

Η επόμενη αγωνιστική (6η , 19/11): Περιστέρι-Πανόραμα, Ιωνικός Ν.-Άλιμος, Ολυμπιακός Β.-Παγκράτι, Κεραυνός Αιγίου-Ερμής Λ., Πανερυθραϊκός-Ίκαροι Σ., Αμύντας-Σιάτιστα, Νήαρ Ήστ-Κομοτηνή, Ποσειδών Κ.-Αιγινιακός.

*info betsmart.gr
peka
Β΄ Εθνική Ανδρών
Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Περιστερίου 5μ.μ. ΓΣ Περιστερίου-ΑΜΣ Πανόραμα Πίγκας-Τσούνας

Νίκαιας Πλ. 5μ.μ. ΑΟ Ιωνικός Ν.-ΑΛΦ Αλίμου Αγαδάκος-Μανδρέκας Θ.

ΕΑΚ Βόλου 5μ.μ. ΑΟΒ ΕΘν. Ολυμπιακός-ΑΟ Παγκρατίου Γιαμούζης-Ταρενίδης

Αιγίου 12μ. ΑΓΣ Κεραυνός Αιγ.-ΜΑΣ Ερμής Λαγκ. Μαγκλογιάννης-Τσώνος Β.

Ν. Ερυθραίας 5μ.μ. Πανερυθραϊκός-ΑΟΚ Ίκαροι Σ. Μπορμπαντωνάκης-Χαλαμπαλάκης

Υμηττού 5μ.μ. ΑΟ Αμύντας-ΓΣ Σιάτιστας Ξάνθος-Καραλής

Νήαρ Ηστ 5μ.μ. ΑΟ Νήαρ Ηστ-ΓΑΣ Κομοτηνή Γιαλικάρης-Αναστόπουλος

Τέντα Καλ. 5μ.μ. ΑΠΟΚ Ποσειδών-ΓΑΣ Αιγινιακός Θεωνάς-Μπίκας
Papaloukas 4 ever
Το Περιστέρι επικράτησε στο ντέρμπι της Β' Εθνικής του Πανοράματος, υποχρεώνοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρώτη φετινή της ήττα.
Περιστέρι-Πανόραμα 71-70 (Δεκ: 20-23, 30-38, 52-59, 71-70)

Περιστέρι (Μανουσέλης): Ντιπ 4, Αμάτο 19, Φωτίου 6(1), Μποζίκας 7(1) Νεμάνια 10, Δεληγιάννης 9, Μόρφης 5(1), Κοτίνης 3, Μαντζάρης 8(2).

Πανόραμα (Κωνσταντινίδης): Μπεχλιβάνης 15(1), Χούμπαυλης, Κοθράς 4 Τανακίδης 5(1), Μιχαηλίδης 5(1), Φιλιούσης 7(1), Γιοσμάς, Μπόγδανος 7, Μπέλης 4, Ζαρογιάννης 19, Νικάκης 4.

Ιωνικός Νικ.-Αλιμος 83-92 (Δεκ: 20-15, 40-34, 59-59, 76-76, 83-92(παρ.)

Ιωνικός Νίκαιας (Χατζηκυριάκος): Σημαιόπουλος, Μανσούρ 2, Φασουλόπουλος 3(1), Μαζουρόπουλος 2, Καραγιάννης 1, Μπακογιάννης 20(1), Χούμας 38(3), Κοκκαλιάς 9, Καββαδάς, Τσουρούς 8, Καρατζογλίδης.

Αλιμος (Καλογήρου-Μπαστούνης): Παπαντωνίου 25(3), Βρύνας, Θωμάς 5(1), Σκούταρης 16(1), Γράτσος 6(1), Κατράνας 5, Γκέρος 15, Καραλής 12(2), Υφαντής 3, Ζάχαρης 5.

Ολυμπιακος Β.-Παγκρατι 83-75 (Δεκ: 18-20, 38-38, 66-49, 83-75)

Ολυμπιακός Βόλου (Σκαραφίγκας): Νάνης 13, Πολίτης, Χατζηνικολάου 11(1), Παπαδόπουλος, Ματζιώρης 4, Ορνιθόπουλος 14, Κυριακίδης 11(1), Τσώλης 25(4), Θεοδωράκος, Καλλιμανάς 5(1), Ντούγιας, Αργυριάδης.

Παγκράτι (Σταθούλης): Κρητικός, Ταταρούνης 7, Κόλλιας, Βούλγαρης Ν. 8(1), Τσακιρίδης 12, Συριστατίδης 21, Βούλγαρης Γ. 9, Χριστόδουλος 14, Βαρυπάτης 4, Σαλτουρίδης, Μαναβόπουλος.

Κεραυνός Αιγ.-Ερμης Λ. 81-71 (Δεκ: 23-19, 42-32, 57-45, 81-71)

Κεραυνός Αιγίου (Γιατράς): Δεράος 14(2), Σταμόπουλος, Τρυφωνόπουλος, Τσικούρης, Δαουλάρης 27(3), Γιούπης 4, Κολλιόπουλος, Σταυρουλάκης 7(1), Τσερεντζούλιας, Μαργαρίτης 16, Μανολάς 6, Παπαδόπουλος 7.

Ερμής Λαγκαδά (Καραδήμος): Τρούλιαλης, Κλουντζός 8(2), Βουρλίτης, Καραλής, Τελούδης 8(1), Γκαμούρας 6, Δημητριάδης 10(1), Παπαδόπουλος 10(2), Σιώλιος, Ράλλης 4, Μάνος 25(2).

Πανερυθραϊκος-Ικαροι Σ. 103-75 (Δεκ: 20-22, 50-39, 75-52, 103-75)

Πανερυθραϊκός: (Χουχουλής) : Κοντούδης, Παπουλίδης 2, Κακαβάς 13(3), Παππάς 4, Σκουζής 11(3), Κουτουζής 8(2), Χόμπσον 20(3), Σκούταρης 16(4), Πλουντένσκι 2, Γριμπαβιώτης 15, Υφαντής 6, Ραλλάτος 6 , Φελλάς.

Ίκαροι Σερρών (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 10(1), Κετσετζίδης, Καζακίδης, Γεωργαντζάς 9(1), Σίσκος 5(1), Παπούδας 4, Καζής 2, Ευαγγελινός 1, Ασημάκης 24(4), Γιαβρόπουλος 4, Τσιούλκας 3, Τοπούζης 13.

Αμυντας-Σιατιστα 96-59 (Δεκ: 34-11, 51-29, 78-41, 96-59)

Αμύντας (Βλάχος): Ζαχαράκης 2, Μπάρμπας 7(1), Αναστασιάδης, Μακρής 10, Κόκκαλης 32(4), Γραμματικός 7(1), Κορίζης 8, Δορκοφίκης 14(3), Παπαδόπουλος 14, Χριστοφάκης, Καλούδης, Μπούτρος 2.

Σιάτιστα (Τζιλίνης): Μπουρδάνος 14, Σεφερίδης 2, Κασιάνος 1, Καλαμπούκας 4, Βογιατζής 8, Μαυρίδης 4, Κυρίτσης 9(2), Τοπάλης 15(2), Καρναβάς 2, Κουτούσης.

Νηαρ Ηστ-Κομοτηνή 84-75 (Δεκ: 29-18, 50-44, 72-60, 84-75)

Νήαρ Ηστ (Καρνέσης): Νίκου 12(1), Μαραμένος, Μίχαλος 23(2), Καραμπάς 7, Μαυραγάνης 5(1), Κουκλάκης 27(7), Γκαβανόπουλος 4, Λιβιεράτος 2, Γιανναλέτσος 4.

Κομοτηνή (Καμαράκης): Μαστροκωστόπουλος 2, Χασάν 4(1), Γκοντόπουλος 21(5), Μουράτογλου 2, Ντίνας 22(2), Κουτσοβασίλης 12(1), Χολέβας 4, Λεχούδης 1, Λεωνιδάκης 7, Παρατσουκίδης, Χαλίλ.

Ποσειδωνας Κ.-Αιγινιακος 89-81 (Δεκ: 15-19, 34-34, 49-44, 59-59, 68-68, 74-74, 89-81)

Ποσειδώνας Καλ. (Πεφάνης-Αβδάλας): Μπάκας 21, Μιχαηλίδης 9(1), Τριανταφυλλόπουλος 25(4), Γιαννουκάκης 2, Τσιμπλιαρίδης 10(1), Βούλγαρης 6, Μούτουπας 7(1), Κατσαρέας 9(1), Στυλιανόπουλος, Αλεξανδρόπουλος.

Αιγινιακός (Χατζούλης): Πάντσιος 6, Μαυρίδης 2, Δάλπας 2, Μουτσιαράς 23(1), Δένης 6, Θυμνιός 13, Μητσάκης 11(3), Πάλλης 7(1), Φρούσκλιας, Βουλτσίδης 11(1).

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες): Πανερυθραϊκός 11, Πανόραμα 11, Κεραυνός Αιγ. 10, Περιστέρι 10, Αμύντας 10, Ερμής Λ. 10, Ίκαροι Σερ. 10, Νήαρ Ηστ 9, Παγκράτι 9, Αιγινιακός 9, Άλιμος 9, Κομοτηνή 8, Ποσειδώνας Κ. 8, Ολυμπιακός Β. 8, Ιωνικός Νίκ. 6, Σιάτιστα 6.

Η επόμενη αγωνιστική (7η , 26/11): Πανόραμα-Ιωνικός Νίκαιας, Άλιμος-Ολυμπιακός Βόλου, Παγκράτι-Κεραυνός Αιγίου, Ερμής Λαγκαδά-Πανερυθραϊκός, Ίκαροι Σερρών-Αμύντας, Σιάτιστα-Ποσειδών Καλαμάτας, Κομοτηνή-Περιστέρι, Αιγινιακός-Νήαρ Ήστ.

Από sport24.gr
nash
Η ομάδα της Σιάτιστας γνωστοποίησε την αποχώρησή της από πρωτάθλημα λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που την ταλαιπωρούν από την αρχή της χρονιάς. Ετσι όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια από εδώ και πέρα δεν θα γίνονται και θα κατοkυρώνονται 20-0 υπερ της αντίπαλης ομάδας.

Κρίμα πάντως για τα παιδιά που πήγανε φέτοw εκεί να παίξουνε(ήταν και ένας γνωστός μου ανάμεσά τους)

πηγή www.betsmart.gr
dizzy_fingers
Οι ομάδες που χάσανε από τα Σιάτιστα, μέχρι τώρα (αν υπάρχουν τέτοιες), τί θα πάρουν?
nash
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 25 2006, 12:33 AM) *
Οι ομάδες που χάσανε από τα Σιάτιστα, μέχρι τώρα (αν υπάρχουν τέτοιες), τί θα πάρουν?

Δεν υπάρχουν τέτοιες. Είχανε 0-6 μέχρι τώρα.
nash
Συντριβή του Παγκρατίου 64-82 εντός έδρας από Κεραυνό Αιγίου.

Λογικά θα υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα...
harris
Τέλος ο Σταθούλης, έγινε συνάντηση με τον Λυκογιάννη αλλά προς το παρόν κολάει στο οικονομικό...
peka
Με την εύκολη νίκη του επί του Ιωνικού Νικαίας το Πανόραμα έμεινε μόνο πρώτο στην κορυφή της Β' Εθνικής, μετά την ήττα του Πανερυθραϊκού αό τον Ερμή Λαγκαδά.

Αναλυτικά οι αγώνες:

ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. 91-60

Δεκάλεπτα: 25-17, 43-31, 61-44, 91-60

Πανόραμα (Κωνσταντινίδης): Πεχλιβάνης 5(1), Λαζάρου 2, Χούμπαυλης 2, Μιχαηλίδης 20(5), Κεραμιδάς, Τανακίδης 3(1), Φιλιούσης 9(1), Γιοσμάς, Μπόγδανος 19(3), Μπέλλος 17, Ζαρογιάννης 15.

Ιωνικός Νίκαιας (Χατζηκυριάκος): Σημαιόπουλος 13(1), Τσακίρης 2, Μανσούρ, Φασουλόπουλος 8(2), Μαζουρόπουλος, Καραγιάννης, Μπακογιάννης, Χούμας 9(1), Κοκκαλιάς 4, Τσεβάς, Τέιλορ 22(1), Καρατζογλίδης 2.



ΑΛΙΜΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 87-70


Δεκάλεπτα: 21-20, 40-33, 66-54, 87-70

Άλιμος (Καλογήρου, Μπαστούνης): Παπαντωνίου 16, Βρύνας, Θωμάς, Σκούταρης 12(1), Ψαράκης, Γράτσος 14(4), Κατράνας, Γκέρος 14, Καραλής Ι. 13(2), Υφαντής 16(2), Ζάχαρης 2, Καραλής Γ.

Ολυμπιακός Βόλου (Σκσραφίγκας): Νάνης, Πολίτης, Χατζηνικολάου, Παπαδόπουλος 5, Ματζιώρης 11(1), Ορνιθόπουλος 16, Κυριακίδης 19, Ντούγιας, Τσώλης 16(2), Καλλιμανάς 3(1).



ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 64-82

Δεκάλεπτα: 16-24, 34-41, 38-65, 64-82

Παγκράτι (Σταθούλης): Κρητικός 2, Ταταρούνης 7, Κόλλιας, Βούλγαρης Ν. 10(2), Τσακιρίδης 16, Συριστατίδης 4, Βούλγαρης Γ. 1, Χριστόδουλος 3, Βαρυπάτης 15(1), Σαλτουρίδης, Μαναβόπουλος 6.

Κεραυνός Αιγίου (Γιατράς): Δεράος 11(3), Σταμόπουλος 10, Τρυφωνόπουλος 1, Τσικούρης, Δαουλάρης 18(2), Κολλιόπουλος 3(1), Σταυρουλάκης 2, Μαργαρίτης 17(3), Μανώλας 5(1), Παπαδόπουλος 15.



ΕΡΜΗΣ Λ.-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 52-51

Δεκάλεπτα: 10-18, 29-28, 42-35, 52-51

Ερμής Λαγκαδά (Καραδήμος): Τρουλιάλης 6(2), Κλουτζός, Μάνος 27(4), Βουρλίτης, Τελούδης 3(1), Ράλης 6, Σιώλος 2, Γκαμούρας 1, Παπαδόπουλος 3(1), Καραλής , Δημητριάδης 4, Κατσαβέλης

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Παπουλίδης, Κακαβάς, Παππάς, Σκουζής 13(3), Κουτουζής, Χόμπσον 4, Σκούταρης 3(1), Πλουντένσκι 13(2), Γριμπαβιώτης 15, Υφαντής 3, Ραλάτος, Φελλάς.



ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ-ΑΜΥΝΤΑΣ 79-65

Δεκάλεπτα: 19-10, 33-25, 51-45, 79-65

Ίκαροι Σερρών (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 16(4), Γεωργαντζάς 9(1), Σίσκος 5(1), Παπούδας, Καζής 1, Ευαγγελινός 2, Ασημάκης 25(1), Γιαβρόπουλος , Τσιούλκας, Τοπούζης 21.

Αμύντας (Βλάχος): Μπάρμπας 6(2), Αναστασιάδης, Μακρής 10(1), Κόκκαλης 12, Γραμματικός 13(4), Κορίζης, Δορκοφίκης 2, Παπαδόπουλος 13, Χριστοφάκης 9(1).



ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 65-79

Δεκάλεπτα: 19-18, 37-36, 53-52, 65-79

Κομοτηνή (Καμαράκης): Μαστροκωστόπουλος 9(1), Ντίνας 12(2), Γκοντόπουλος 14(4), Μουράτογλου 2, Λεχούδης, Κουτσοβασίλης 7(1), Χολέβας, Βελή 12(2), Παρατσουκίδης 5, Χαλίλ 4.

Περιστέρι (Μανουσέλης): Ντιμπ, Αμάτο, Μάντζαρης 22, Φωτίου 5(1), Μποζίκας 10(2), Τσουκ 8, Δεληγιάννης 13, Μόρφης 6, Κοτίνης 15(1).



ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 77-78

Δεκάλεπτα: 17-25, 37-46, 50-58, 77-78

Αιγινιακός (Χατζούλης): Πάντσιος 5(1), Μαυρίδης 6(2), Μουτσιαράς 11, Θυμνιός 28, Μητσάκης 5(1), Πάλλης 6, Φρούσκλιας 11(3), Βουλτσίδης 5(1).

Νήαρ Ηστ (Καρνέσης): Νίκου 13, Μίχαλος 27(6), Καραμπάς, Μαυραγάνης 3, Κουκλάκης 11(3), Γκαβανόπουλος 12(2), Λιβιεράτος 2, Γιανναλέτσος 10.



ΣΙΑΤΙΣΤΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ. 0-20


Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες): Πανόραμα 13, Πανερυθραϊκός 12, Ερμής Λαγκαδά 12, Κεραυνός Αιγίου 12, Ίκαροι Σερρών 12, Περιστέρι 12, Άλιμος 11, Νήαρ Ηστ 11, Αμύντας 11, Παγκράτι 10, Ποσειδώνας Κ. 10, Αιγινιακός 10, Κομοτηνή 9, Ολυμπιακός Β. 9, Ιωνικός Ν. 7, Σιάτιστα 6.
*Η Σιάτιστα έχει ένα μηδενισμό



Η επόμενη αγωνιστική (8η , 3/12): Ολυμπιακός Βόλου-Πανόραμα, Κεραυνός Αιγίου-Άλιμος, Πανερυθραϊκός-Παγκράτι, Αμύντας-Ερμής Λαγκαδά, Ιωνικός Νίκαιας-Κομοτηνή, Περιστέρι-Αιγινιακός, Νήαρ Ήστ-Ποσειδώνας Καλαμάτας. Ρεπό: Ίκαροι Σερρών.

*info sport24.gr
Live strong
QUOTE(harris @ Nov 27 2006, 01:45 AM) *
Τέλος ο Σταθούλης, έγινε συνάντηση με τον Λυκογιάννη αλλά προς το παρόν κολάει στο οικονομικό...


Φαίνεται ότι τα βρήκανε μιας και από σήμερα ο Λυκογάννης θα είναι στο πάγκο του Παγκρατίου cool.gif
peka
Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής:

Νέα νικη για Πανόραμα,ηττα σοκ του Κεραυνου,σε τροχιά ανόδου το Περιστέρι.

Αναλυτικά:

Ολυμπιακός Β.-Πανόραμα 68-76


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:12-19, 24-41, 43-51, 68-76

Ολυμπιακός Βόλου (Σκαραφίγκας): Νάνης 18, Χατζηνικολάου, Παπαδόπουλος 2, Ματζιώρης 5, Ορνιθόπουλος 11, Κυριακίδης 11(2), Αγγελάκης 12(2), Τσώλης 8(1), Καλλιμανάς.

Πανόραμα (Κωνσταντινίδης): Μπεχλιβάνης 6(1), Κοθράς 4, Χούμπαυλης 3(1), Μιχαηλίδης 10, Κεραμιδάς, Φιλιούσης 7, Γιοσμάς 2, Μπόγδανος 20(2), Μπέλλος 2, Ζαρογιάννης 22.



Κεραυνός Αιγίου-Άλιμος 93-98

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-23, 33-39, 56-54, 74-74 κ.α., 93-98

Κεραυνός Αιγίου (Γιατράς): Δεράος 11(2), Κολιόπουλος 2, Σταμόπουλος 14, Παπαδόπουλος 13(2), Μανώλας 11(1), Μαργαρίτης 23 (1), Σταυρουλάκης 2, Δαουλάρης 17(2).

Άλιμος (Καλογήρου, Μπαστούνης): Παπαντωνίου 23(2), Θωμάς 3, Σκούταρης 15(1), Ψαράκης, Γράτσος 9(2), Κατράνας 13(2), Γκέρος 7, Καραλής 3(1), Υφαντής 23(2).



Πανερυθραϊκός-Παγκράτι 77-63

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-20, 36-37, 52-46, 77-63

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Παπουλίδης 2 Κακαβάς, Παππάς 4, Σκουζής 11(1) Κουτουζής, Χόμπσον 20(2), Σκούταρης 2, Πλουντέσκι 6(1), Γριμπαβιώτης 14, Υφαντής 9, Ραλάτος, Κοντούδης 9(1)

Παγκράτι (Λυκογιάννης): Κρητικός 2, Ταταρούνης, Βούλγαρης 7, Τσακιρίδης 19(1), Συριστατίδης 15, Βούλγαρης Ν. 5, Χριστόδουλος 4, Βαρυπάτης 9(1), Βρύνας , Σιωρόκας , Κόλλιας, , Σαλτουρίδης 2.



Αμύντας-Ερμής Λ. 91-74

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-7, 46-24, 63-48, 91-74

Αμύντας (Βλάχος): Ζούπας 7, Μπάρμπας 9, Μακρής 14(2), Κόκκαλης 28(3), Γραμματικός 7(1), Κορίζης 10, Δορκοφίκης 11(1), Παπαδόπουλος 4, Χριστοφάκης 1.

Ερμής Λαγκαδά (Καραδήμος): Τρούλιαρης 5(1), Κλουτζός, Μάνος 24(3), Βουρλίτης 9(1), Τελούδης 7, Ράλλης 9(1), Σιώλιος, Γκαμούρας 4, Παπαδόπουλος 2, Καραλής, Δημητριάδης 14.



Ιωνικός Νικαίας-Κομοτηνή 63-70

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-12, 33-33, 49-51, 63-70

Ιωνικός Νίκαιας (Χατζηκυριάκος): Σημαιόπουλος 6, Μανσούρ, Φασουλόπουλος 5(1), Μαζουρόπουλος, Καραγιάννης, Μπακογιάννης, Χούμας 22(1), Κοκκαλιάς 18(4), Τσεβάς, Τσουρούς 2 Τέιλορ 10, Καρατζογλίδης.

Κομοτηνή (Καμαράκης): Μαστροκωστόπουλος 12(1), Ντίνας 5(1), Γκοντόπουλος 14(1), Μουράτογλου 9, Κουτσοβασίλης 16(2), Χολέβας 5(1), Βελή 5(1), Παρατσουκίδης 4, Χαλίλ.



Περιστέρι-Αιγινιακός 64-49

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-11, 37-29, 52-42, 64-49

Περιστέρι (Μανουσέλης): Ντιμπ 7, Αμάτο 5, Μάντζαρης Ε. 2, Μάντζαρης Α. 4, Φωτίου 2, Μποζίκας 13(2), Τσουκ 5, Δεληγιάννης 11, Μόρφης 2, Κοτίνης 13(1), Καλαμάρας.

Αιγινιακός (Χατζούλης): Πάντσιος 2, Μαυρίδης, Μουτσιαράς 9, Μητσάκης 1, Κόγιας 7, Θυμνιός 14, Βουλτσίδης 8(2), Πάλλης, Φρουσκλιάς, Λοτζανιώτης 8(2), Δάλπας, Καϊκλής.



Νήαρ Ηστ-Ποσειδώνας Κ. 63-59

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-18, 32-31, 47-47, 63-59

Νήαρ Ηστ (Καρνέσης): Νίκου 6, Μίχαλος 14(1), Καραμπάς 2, Μαυραγάνης 13(3), Κουκλάκης 4(1), Γκαβανόπουλος 10(2), Λιβιεράτος 2, Γιανναλέτσος 12.

Ποσειδώνας Καλ. (Πεφάνης-Αβδάλας): Μπάκας 8, Μιχαηλίδης 3(1), Τριανταφυλλόπουλος 12(4), Τσιμπλιαρίδης 14(2), Βούλγαρης 4, Μούτουπας 5(1), Κατσαρέας 13(1).



Ίκαροι Σερρών-Σιάτιστα 20-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες): Πανόραμα 15, Πανερυθραϊκός 14, Περιστέρι 14, Ίκαροι Σερ. 14, Κεραυνός Αιγ. 13, Άλιμος 13, Νήαρ Ηστ 13, Αμύντας 13, Ερμής Λ. 13, Παγκράτι 11, Αιγινιακός 11, Ποσειδώνας Κ. 11, Κομοτηνή 11, Ολυμπιακός Β. 10, Ιωνικός Νίκ. 8, Σιάτιστα 6.
** Η ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ


Κεραυνός Αιγίου: Υπέβαλλε την παραίτησή του ο προπονητής της ομάδας.

Τέλος από τον Κεραυνό Αιγίου ο προπονητής της ομάδας Μάκης Γιατρας. Ο έλληνας τεχνικός μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άλιμο στο Αίγιο ,υπέβαλλε την παραίτησή του και έτσι στον Κεραυνό αναζητούν προπονητή πλέον.

*info betsmart.gr
mvp
hello!!!τι εγινε βρε παιδια ?δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει κοσμος να γραψει για β εθνικη?
εγω θα καταθεσω οτι ειδα απο το παιχνιδι παγκρατι -αμυντας.λγο καθυστερημενα αφου ηδη εχει παιχθει και η επομενη απο αυτο το παιχνιδι αγωνιστικη.
ενα παιχνιδι στο οποιο η ομαδα του παγκρατιου μετα την αλλαγη προπονητη εκανε ισως την καλυτερη της εμφανιση στο φετινο πρωταθλημα απο την αρχη μπηκαν αποφασισμενοι για την νικη και δεν αφησαν κανενα περιθωριο στην ομαδα του αμυντα που εχω να παρατηρησω οτι εκτος εδρας δειχνει μια αλλη εικονα απο οτι στα εντος.σαν να χανει την δυναμη του.βεβαια εχει μια πολυ σημαντικη μοναδα το σαντρο μουμουρη εκτος εδω και πολυ καιρο και αν δεν κανω λαθος και ο ζουπας μολις ειχε ξεκινησει να μπαινει μετα απο εναν τραυματισμο.για το παγκρατι εχω να πω οτι ειχε εναν εκπληκτικο ν. βουλγαρη στο δευτερο ημιχρονο που θα ελεγα οτι πηρε την ομαδα απ το χερι και την οδηγησε στη νικη.παρακαλω,εβαλε 26π (6)τριποντα.βεβαια δεν θα μπορουσα να μην αναφερω τον αγγελο συριστατιδη ου πιστευω τι πρεπει να εκανε ενα απο τα πιο ωριμα του παιχνιδια και μαλιστα εχει ηρεμησει και το παιχνιδι του,αρεσκεται πια και στο να βγαζει πολυ καλες ασσιστ.και στο συγκεκριμενο παιχνιδι εκανε αρκετες.επισης ξερω και για την επομενη νικη που εκανε το παγκρατι εκτος με αντιπαλο ως εκεινη την στιγμη τον τριτο ικαρο σερρων.λεπτομερειες δε γνωριζω γιατι δεν ειχα την πολυτελεια να παω σερρες!!!!παντως ειχε κορυφαιους τσακιριδη ,βαρυπατη ,συριστατιδη.
καλημερα και χρονια πολλα!!!!
femme fatale
Hello mvp!!Στο site του Αμύντα,η ομάδα πολύ εύστοχα παρομοιάζεται με τον Ολυμπιακό στα διεθνή του παιχνίδια.....Παρ'όλο που η έδρα μας είναι καυτή.Το παιχνίδι με το Παγκράτι το είδα κ εγώ και φάνηκε οτι το ήθελαν περισσότερο και ήταν και στη μέρα τους!!Γενικά υπάρχουν ανατροπές,είναι ωραίο πρωτάθλημα.Καλές γιορτές επίσης!! icon_drunk.gif -f.f-
mvp
καλησπερα,femme fatale.

το ξερω οτι το site σας παρουσιαζει τον αμυντα σαν τον ολυμπιακο και δεν εχει αδικο,δεν βρισκεις?
πιστευω ομως οτι θα βρει τον δρομο του οταν επιτελους ηρεμησει απο τους τραυματισμους και εμφανιστει μια φορα πληρης.εχω πολυ μεγαλη εμπιστοσυνη στον προπονητη εναν ανθρωπο που θεωρω οτι ξερει την κατηγορια πολυ καλα καθως και εναν βοηθο εξισου καλο και πολυ καλο scouter.ειναι καλο το συνολο.υπομονη.αντε και σε εσας να ευχηθω να ανεβειτε.πιστη ,υπομονη και ψυχη παιδια.
Live strong
Διάβασα σήμερα ότι ο Ποσειδώνας Καλαμάτας μάλλον θα τη γλιτώσει αφού γίνονται συζητήσεις για να αναλάβει να βοηθήσει την ομάδα ομογενής επιχειρηματίας όπως αναφέρουν οι εφημερίδες.
Ο λόγος βέβαια είναι για τον Παπαδόπουλο, γνωστό στην Καλαμάτα και για τα αδαμαντωρυχεία που έχει αλλά και για την αγάπη για τη πόλη του.
Παλιότερα είχε αναλάβει και την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, στην οποία μέχρι και δεύτερο γήπεδο τους είχε φτιάξει μόνο και μόνο για τις προπονήσεις τους.
Αν τελικά αναλάβει τον Ποσειδώνα θα κάνουν την τύχη τους.
christina n10
καλημερα live stronge,

δεν εχω ενημερωθει ακομη απο εφημεριδες για το τι παιζει,αν ισχυσει αυτο που λες οντως θα κανουν την
τυχη τους.παγκρατι-ερμης λαγκαδα,και πανοραμα-αμυντας πως σου φαινονται?
christina n10
ουπς συγνωμη live strong για το e στο username κεκτημενη ταχυτητα.
Live strong
Καλή μέρα και σε σένα!
Κοίτα να δεις… σίγουρα θα είναι δυο πολύ καλά παιχνίδια και τα δύο, αλλά δύσκολα να κάνεις προγνωστικά.
Μπορεί βέβαια το Παγκράτι να είναι βαθμολογικά πολύ πιο κάτω από τον Ερμή, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι από τότε που ανέλαβε ο Λυκογιάννης έχει μια άνοδο καθώς και το πλεονέκτημα της έδρας. Από την άλλη ο Ερμής ενώ έχει έναν Μάνο που είναι πυροβόλο παρόλα αυτά έχει μεταπτώσεις στην απόδοση.
Για το άλλο παιχνίδι θα πω ότι δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές σαν ομάδες, ίσως παίξει ρόλο λίγο η έδρα ή το ποια ομάδα έχει περισσότερη ανάγκη τη νίκη και πιστέψει ότι θα την πάρει. Θέμα καθαρού μυαλού δηλαδή και ψυχολογίας… wink.gif
christina n10
QUOTE(Live strong @ Jan 5 2007, 09:45 AM) *
Καλή μέρα και σε σένα!
Κοίτα να δεις… σίγουρα θα είναι δυο πολύ καλά παιχνίδια και τα δύο, αλλά δύσκολα να κάνεις προγνωστικά.
Μπορεί βέβαια το Παγκράτι να είναι βαθμολογικά πολύ πιο κάτω από τον Ερμή, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι από τότε που ανέλαβε ο Λυκογιάννης έχει μια άνοδο καθώς και το πλεονέκτημα της έδρας. Από την άλλη ο Ερμής ενώ έχει έναν Μάνο που είναι πυροβόλο παρόλα αυτά έχει μεταπτώσεις στην απόδοση.
Για το άλλο παιχνίδι θα πω ότι δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές σαν ομάδες, ίσως παίξει ρόλο λίγο η έδρα ή το ποια ομάδα έχει περισσότερη ανάγκη τη νίκη και πιστέψει ότι θα την πάρει. Θέμα καθαρού μυαλού δηλαδή και ψυχολογίας… wink.gif


το οτι η μια ομαδα ειναι 3η και η αλλη 8η η 9η αν δεν κανω λαθος δεν λεει κατι.εχουμε δει τοσες εκπληξεις
να γινονται.το παγκρατι δειχνει πολυ δυνατο στην εδρα του.και σαφως η αλλαγη προπονητη εχει εχει φερει καλυτερα αποτελεσματα και σαφως πιο βελτιωμενη την εικονα της ομαδας.θε ελεγα ασσος με μια μικρη επιφυλλαξη γιατι ποτε δεν ξερεις τι προσωπο θα παρουσιασει ποτε μια ομαδα.οσο για το πανοραμα-αμυντας αν και το θελω διπλο πιστευω -με βαση την εικονα που δειχνει αμυντας στα εκτος οτι δυστυχως θα ειναι ασσος.ευχομαι να εχει αλλαξη κατι και να γινει η εκπληξη!!!!!
nash
QUOTE
Για το άλλο παιχνίδι θα πω ότι δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές σαν ομάδες, ίσως παίξει ρόλο λίγο η έδρα ή το ποια ομάδα έχει περισσότερη ανάγκη τη νίκη και πιστέψει ότι θα την πάρει. Θέμα καθαρού μυαλού δηλαδή και ψυχολογίας…


Έγω θα έλεγα ότι το Πανόραμα και ο Αμύντας είναι 2 εντελώς διαφορετικές ομάδες. Το Πανόραμα στηρίζεται σε έμπειρους παίκτες και νομίζω ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα ανέβουν τελικά. Αντίθετα ο Αμύντας στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς αθλητές αλλά εκτός έδρας δύσκολα μπορεί να χτυπήσει τέτοιες ομάδες. Για μένα θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν το Πανόραμα χάσει από τον Αμύντα στη Θεσσαλονίκη.
christina n10
QUOTE(nash @ Jan 5 2007, 10:48 AM) *
Έγω θα έλεγα ότι το Πανόραμα και ο Αμύντας είναι 2 εντελώς διαφορετικές ομάδες. Το Πανόραμα στηρίζεται σε έμπειρους παίκτες και νομίζω ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα ανέβουν τελικά. Αντίθετα ο Αμύντας στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς αθλητές αλλά εκτός έδρας δύσκολα μπορεί να χτυπήσει τέτοιες ομάδες. Για μένα θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν το Πανόραμα χάσει από τον Αμύντα στη Θεσσαλονίκη.


καλησπερα nash,και καλη χρονια.θα συμφωνησω μαζι σου οτι ο αμυντας εχει αρκετα ατομα νεαρα στην συνθεση του.ομως εχει και παιχτες με εμπειρια .ακομη και οι ζουπας -κοκκαλης παρα το νεαρο της ηλικιας τους εχουν στα ποδια τους την εμπειρια να αντιμετωπισουν παιχνιδια με τετοιο βαθμο δυσκολιας.
μακαρι να κανει την εκπληξη.για το παιχνιδακι παγκρατι-ερμης λαγκαδα τι λες?
basketikos
Ειδα τοσο το Παγκρατι οσο και Λαγκαδα, Αμυντα στα ματς με την Ομαδα μου (ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.).
Το Παγκρατι ηταν πολυ ΄αναρχο' αλλα με ταλεντο - δεν ξερω αν η αλλαγη προπονητη θα δωσει την βοηθεια που χρειαζεται για πιο ψηλα. τ
Ο Λαγκαδας δεν λεει τιποτα - θα επρεπε να τον ειχαμε κερδισει - ειναι one Manos show.
Οσο για τον Αμυντα, καλη νεανική ομαδα, ο Ζουπας δεν ειναι τοσο μόνος, αλλά δεν νομιζω οτι εχει στο Πανόραμα.

Οσο για τον Ιωνικο, εφυγε ο Παναγιωτόπουλος (πηγε Ελευσίνα) και συνεχιζουμε με Χατζηκυριακο. Ελπίζουμε οτι θα γυρισουμε συντομα.
christina n10
QUOTE(basketikos @ Jan 5 2007, 04:12 PM) *
Ειδα τοσο το Παγκρατι οσο και Λαγκαδα, Αμυντα στα ματς με την Ομαδα μου (ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.).
Το Παγκρατι ηταν πολυ ΄αναρχο' αλλα με ταλεντο - δεν ξερω αν η αλλαγη προπονητη θα δωσει την βοηθεια που χρειαζεται για πιο ψηλα. τ
Ο Λαγκαδας δεν λεει τιποτα - θα επρεπε να τον ειχαμε κερδισει - ειναι one Manos show.
Οσο για τον Αμυντα, καλη νεανική ομαδα, ο Ζουπας δεν ειναι τοσο μόνος, αλλά δεν νομιζω οτι εχει στο Πανόραμα.

Οσο για τον Ιωνικο, εφυγε ο Παναγιωτόπουλος (πηγε Ελευσίνα) και συνεχιζουμε με Χατζηκυριακο. Ελπίζουμε οτι θα γυρισουμε συντομα.


καλημερα ,το παγκρατι που πηγα και το ειδα με τον αμυντα μετα την αλλαγη προπονητη εδειχνε σαφως πιο βελτιωμενο και μαλιστα μου εκανε εντυπωση ο συριστατιδης που πιστευω οτι εκανε το πιο ηρεμο και ωριμο παιχνιδι που εχει κανει ποτε.ξερω, οτι ειναι "τρελοκομειο"χωρις παρεξηγηση με την καλη εννοια,οσο για σας ελπιζω η αλλαγη προπονητη να φερει θετικα αποτελεσματα .αυριο εχετε να πατε σε μια δυσκολη εδρα (νηαρ ηστ),αν δεν κανω λαθος αλλα σας ευχομαι να φυγετε με το αποτελεσμα που θελετε γιατι βλεπω βαθμολογικα ειστε τελευταιοι αν βγαλεις τα σιατιστα που αποσυρθηκαν.καλη επιτυχια.
nash
Για το παιχνίδι Παγκράτι- Ερμής προβλέπω μάλλον 1, αφού με τον Λυκογιάννη στον πάγκο το Παγκράτι δείχνει σαφώς βελτιωμένο, και παρότι το παιχνίδι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, νομίζω ότι το Παγκράτι θα καταφέρει να το πάρει το παιχνίδι.

Επίσης το παιχνίδι Ολυμπιακός Βολ.- Ποσειδώνας κατωχηρώθηκε 20-0 υπέρ του Βόλου, λόγω αδυναμίας της Καλαμάτας να κατέβει, και είναι πολύ πιθανόν η Καλαμάτα να είναι η 2η ομάδα μετά τα Σιάτιστα που θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

QUOTE
καλησπερα nash,και καλη χρονια.θα συμφωνησω μαζι σου οτι ο αμυντας εχει αρκετα ατομα νεαρα στην συνθεση του.ομως εχει και παιχτες με εμπειρια .ακομη και οι ζουπας -κοκκαλης παρα το νεαρο της ηλικιας τους εχουν στα ποδια τους την εμπειρια να αντιμετωπισουν παιχνιδια με τετοιο βαθμο δυσκολιας.
μακαρι να κανει την εκπληξη


Λοιπόν, θεωρώ ότι το Πανόραμα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες σαν ομάδα από τον Αμύντα. Πριν το πρωτάθλημα το θεωρούσα το νο1 φαβορί για την άνοδο(και νομίζω ότι ακόμα είναι, παρά τα κάποια άσχημα αποτελέσματα). Παίκτες σαν τους Μπόγδανο,Φιλιούση,Μπεχλιβάνη,Ζαρογιάννη δεν νομίζω ότι βρίσκεις εύκολα σε άλλη ομάδα της κατηγορίας.
Ο Αμύντας είναι μια ομάδα που λογικά θα τερματίσει μεταξύ 6ης και 8ης θέσης. Αν και μου αρέσει το μπάσκετ που παίζει και θα ήθελα να πάει ψηλότερα, νομίζω ότι πολύ δύσκολο να κάνει την υπέρβαση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.