Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1ος Όμιλος Νότου 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
jhantzop

Ομάδες
1. Έσπερος Πατρών
2. ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου
3. ΑΟ Ακράτας
4. ΑΟ Ολυμπιονίκης Αρχ.Ολυμπίας
5. ΓΑΣ Κρόνος Ιωαννίνων
6. ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου
7. ΑΕΜ Πολύβιος
8. ΑΟΝΣ Μίλων
9. ΚΟ Χολαργού
10. Ιωνικός ΑΣ Ν.Φιλαδ.
11. ΓΣ Κρόνος Αγ.Δημητρίου
12. Αετός ΓΑΣ


billups13
με το καλημερα δυσκολα τα πραγματα για ολυμπιονικη...



http://www.ilia-sport.gr/basketball/a1eskai/2493-o-------
akrata
Ξέρει κανείς πόσες ομάδες πέφτουν φέτος?
stantz
QUOTE(akrata @ Jun 15 2011, 10:13 ) *
Ξέρει κανείς πόσες ομάδες πέφτουν φέτος?

Απο 4 εως 6 αναλογα με τη Β εθνικη.

QUOTE(billups13 @ Jun 15 2011, 01:23 ) *
με το καλημερα δυσκολα τα πραγματα για ολυμπιονικη...



http://www.ilia-sport.gr/basketball/a1eskai/2493-o-------

Παρα πολυ δυσκολα...
bandito
Πάρα πολύ καλές μεταγραφές για τον Αετό που κράτησε τον κορμό τον περσινό και ήρθαν οι Μακρόπουλος από Ιωνικό ΝΦ,Στράγκας από Αργοναύτη και Τρικαλιώτης από Μαρκόπουλο και είναι πολύ κοντά ο Μητρόπουλος από Αιγάλεω.Δυνατό roster με γεμάτους παίχτες σε όλες τις θέσεις νόμίζω θα πρωταγωνιστήσει και ίσως κάνει και την έκπληξη γιατί όχι.
Μη ξεχνάμε ότι πέρυσι χωρίς play maker κέρδισε τον Ιωνικό ΝΦ και την Αγία Παρασκευή που ανέβηκε Β εθνική από αυτόν εδώ τον όμιλο
Jabar
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
"Αποχωρώ ευτυχισμένος"
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
15/06/2011 (14:52)

Ο MVP της φετινής πορείας του Χολαργού, Κωνσταντίνος Δανιήλ, μίλησε στο basketblog.gr για την προσπάθεια που κατέβαλλε μαζί με τους συμπαίκτες αλλά και την γενικότερη προσπάθεια της τελευταίας διετίας που βρήκε τον Χολαργό να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής:

"Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν. Πιστεύω πως μπορούσαμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση αντί του Εσπέρου Πατρών. Η εντός έδρας ήττα όμως στο μεταξύ μας παιχνίδι μάς στοίχισε. Όσον αφορά την πρωτιά, η Αγία Παρασκευή ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δείξαμε φοβερό πάθος και με όπλο την πολύ καλή δουλειά τόσο του coach Παπαμάρκου όσο και του coach Συμεωνίδη στη συνέχεια.

Το μυστικό για την φετινή μας πορεία ήταν ότι παρέμεινε ο ίδιος κορμός και δουλέψαμε πολύ σωστά. Εγώ αποχωρώ από την ομάδα γιατί θα φύγω για την Αμερική καθώς παντρεύομαι μία Ελληνοαμερικανίδα, έτσι δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα του χρόνου. Εύχομαι, πάντως, στον Χολαργό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και να πάρει το εισιτήριο για τη Β' Εθνική.

Η άνοδος θα είναι το κερασάκι για την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση της ομάδας απέναντι μου. Είναι από τα λίγα σωματεία που μου φέρθηκαν με τόσο ωραίο τρόπο".
billups13
Αβέβαιο το μέλλον
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
15/06/2011 (15:57)

Η άνοδος στη Γ' Εθνική ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε για τον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας μετά από πολυετή προσπάθεια. Δεν στάθηκε, όμως, ικανή να συσπειρώσει τους ανθρώπους της ομάδας για να προσπαθήσουν όλοι μαζί για την παραμονή.

Πιο συγκεκριμένα, ο νυν πρόεδρος της ομάδας Θουκυδίδης Κοσμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος Χάρης Σπηλιόπουλος έχουν διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην ομάδα. Η Γ.Σ. που θα γίνει την Κυριακή 19/06 δεν είναι βέβαιο ότι θα δώσει λύση στα προβλήματα, ενώ μπορεί να υπάρξει και το ακραίο σενάριο της απόσυρσης από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πιθανή είναι και η αποχώρηση του Γιάννη Ελευθεριάδη από τον πάγκο της ομάδας καθώς το αβέβαιο μέλλον της ομάδας δεν του επιτρέπει να κάνει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν.

Ως εκ τούτου μαζί με τον έμπειρο προπονητή είναι πιθανό να αποχωρήσουν και αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας, όπως οι Τζαμάκος, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Συναδινός και Χαντζής.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Συνεχίζουν όλοι μαζί
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
15/06/2011 (14:07)

Με το ίδιο ρόστερ θα πορευθεί και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Έσπερος ΑΟ ΠΑ. Η ομάδα της Πάτρας πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στο δεύτερο γύρο με τον Μάκη Γιατρά στον πάγκο με αποτέλεσμα να χάσει το τρένο της ανόδου μόλις την προτελευταία αγωνιστική.

Έτσι, ο Έσπερος θα έχει σαφές πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του την επόμενη χρονιά στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς θα υπάρχει η απαραίτητη χημεία μεταξύ των παικτών.

Εξάλλου, εχθές ξεκίνησε και η μεταβατική περίοδος προπονήσεων μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες της ομάδας.
billups13

Oλυμπιονίκης : Τέλος η συνεργασία με Ελευθεριάδη


Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2011 12:22

Αποχωρεί από τον Ολυμπιονίκη ο Ελευθεριάδης, ακολούθησαν οι πατρινοί παίκτες!


Όπως γράψαμε και προχθές, ήταν αναμενόμενη η λύση της συνεργασίας του Ολυμπιονίκη με τον Γιάννη Ελευθεριάδη. Αυτό έγινε και τυπικά χθες αργά το βράδυ, με τον πρόεδρο του Ολυμπιονίκη Θουκυδίδη Κοσμόπουλο να τηλεφωνεί στον ομοσπονδιακό τεχνικό και να του ανακοινώνει ότι είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα.

Μετά την αποχώρηση του κ. Ελευθεριάδη είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν οι τρεις πατρινοί παίκτες Τζαμάκος, Οικονόμου και Λαμπρόπουλος.
Αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους Συναδινό, Χαντζή και ίσως τον Σακελλαρίου, είναι κατανοητό ότι ο Ολυμπιονίκης θα πρέπει τις επόμενες μέρες -εκτός από τη συγκρότηση ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου - να προχωρήσει σε πρόσληψη νέου προπονητή και συγκρότηση νέας ομάδας με την απόκτηση πολλών παικτών...


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Περιμένει το μπάτζετ
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
16/06/2011 (14:05)

Μετά την άνοδό του στη Γ' Εθνική ο Πολύβιος Μεγαλόπολης προσπαθεί να ενισχυθεί προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός την επόμενη χρονιά και να παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία. Στόχος του Αντώνη Κούτρη είναι η απόκτηση πρώτης γραμμής που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τόσο με την ποιότητά τους όσο και με την εμπειρία τους.

Για να υλοποιήσει, όμως, τα μεταγραφικά του πλάνα περιμένει να πάρει το πράσινο φως από τη διοίκηση και να μάθει το ύψος του μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Σημαντική βοήθεια περιμένουν οι διοικούντες τον Σύλλογο από τους τοπικούς φορείς και τον Δήμο.
billups13
Κοιτάζει παντού
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
16/06/2011 (17:59)

Στασιμότητα επικρατεί στα μεταγραφικά του Κεραυνού Αιγίου καθώς δεν έχει καθοριστεί ακόμα το μπάτζετ της επόμενης περιόδου. Εξάλλου, την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η μεταβατική περίοδος προπονήσεων που θα περιλαμβάνει και τη δοκιμή ντόπιων παικτών. Επίσης, ο Κεραυνός θα κοιτάξει να πάρει κάποιους παίκτες από την Παναχαϊκή και την Ε.Α. Πατρών που υποβιβάστηκαν στις τοπικές κατηγορίες.

Όσον αφορά στον Ηλία και τον Στέλιο Βρύνα, που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, τα δύο αδέρφια πήραν μετάθεση στην Αθήνα, οπότε είναι δύσκολο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Κεραυνό Αιγίου.
ionikosnf
Καλησπέρα και απο εμένα. Στασιμότητα και στα δικά μας μεταγραφικά. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα για προπονητή αν και ακούγεται ένα όνομα πολύ έντονα...
Καλή χρονία ευχομαι σε όλες τις ομάδες
billups13
Πρώτο μέλημα οι ανανεώσεις
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
18/06/2011 (13:49)

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της περυσινής ομάδας βρίσκονται στο προσκήνιο του σχεδιασμού της ομάδας στον Μίλωνα. Οι πράσινοι βρίσκονται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους με έξι παίκτες που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία.

Έτσι, η μεταγραφική ενίσχυση με νέους παίκτες παίρνει παράταση μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με το ποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Θα καταβληθούν, πάντως, προσπάθειες να ενισχυθεί η ομάδα στη ρακέτα.

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και περιλαμβάνουν δοκιμές παικτών.
billups13
Παρουσίασε τα πλάνα του
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
18/06/2011 (17:16)

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Αλέξανδρου Παρασκευόπουλου στον πάγκο του Κρόνου Αγ. Δημητρίου. Το βράδυ της Πέμπτης παρουσίασε στη διοίκηση του Συλλόγου το πλάνο του για την επόμενη χρονιά αλλά δεν πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση από τους διοικούντες.

Σύμφωνα με το πιο πιθανό σενάριο, πάντως, ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει στο τιμόνι των "ερυθρόλευκων" και την επόμενη σεζόν καθώς εκτιμήθηκε το έργο του τη φετινή σεζόν και η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία παρά τα προβλήματα.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας οπότε και οι δύο πλευρές θα ξανασυναντηθούν.
billups13
Ολυμπιονίκης : Τεχνικό δίδυμο και ισχυρό συμβούλιο...


Σάββατο, 18 Ιούνιος 2011 23:48

Δημοσίευμα αθηναϊκού σάιτ αναφέρει ότι τελικά τεχνικό δίδυμο θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Ελευθεριάδη στον πάγκο του Ολυμπιονίκη.


Γίνεται λόγος για τους Σάκη Διαμαντόπουλο και Νίκο Αποστολόπουλο, σύμφωνα με το σάιτ onsports.gr.
Πάντως, ο κ. Διαμαντόπουλος - σε επικοινωνία που είχαμε χθες το πρωί και καθώς το ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ είχε ανάλογη πληροφορία - τόνισε ότι δέχθηκε κρούση από παράγοντα του Ολυμπιονίκη αλλά θα παραμείνει στον Ηρακλή Πύργου. Το θέμα λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ισχυρή διοίκηση
Στο μεταξύ υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Ολυμπιονίκης θα εκλέξει αύριο ισχυρή διοίκηση και θα πορευθεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ταυτόχρονα υπάρχει και δυσαρέσκεια από τους ανθρώπους της Ολυμπίας για προηγούμενο ρεπορτάζ του ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ στο οποίο γινόταν αναφορά ακόμα και για πιθανότητα μη συμμετοχής του συλλόγου της Ολυμπίας στη Γ' Εθνική.

Δυσαρέσκεια την οποία εξέφρασε ο Γ.Γ. Χάρης Σπηλιόπουλος, από τους παράγοντες που άφηνε να εννοηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι δε θα είναι στο νέο Δ.Σ.
Το αν τελικά άλλαξε γνώμη και θα συμμετάσχει στο νέο διοικητικό σχήμα θα το γνωρίζουμε αύριο το βράδυ όταν και θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. του συλλόγου της Ολυμπίας.



Jabar
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χολαργός 19 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Γενική Συνέλευση της 15/6/2011 του συλλόγου μας προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος Παπαζάχος Κώστας
Αντιπρόεδρος Σμυρλιάδης Θεόδωρος.
Γ.Γραμ Δανόπουλος Γιώργος.
Ταμίας Γιαννάτος Παύλος.
Γεν.Αρχηγός Τούτουζας Κώστας
Έφορος Μπασκετ Τσόκας Νίκος.
Έφορος υλικού Παπανδρεου Γιώργος.
Έφορος Δ.σχεσεων & τύπου Πουλής Μιχάλης.
Έφορος ακαδημιών Μιχελακάκης Δημήτρης.
Αναπληρωματικά μέλη Τούτουζας Δημήτρης, Σαββάκης Γιώργος & Τσουβελεκάκης Δημήτρης.

Αποφασίζεται ότι τα αναπληρωματικά μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου.

Ορίζονται υπεύθυνοι:

α. αρχείου μελών: Σαββάκης Γ. & Μιχελακάκης Δ.

β. τμημάτων παιδικού & εφηβικού: Γιαννάτος Π., & Τσουβελεκάκης Δ.

γ. Επιτροπή μεταγραφών: Σμυρλιάδης Θ., Τούτουζας Κ. & Παπαζάχος Κ.

δ. Εκπρόσωποι του συλλόγου στην ΕΟΚ & ΕΣΚΑ οι Πουλής Μ. & Δανόπουλος Γ. αντίστοιχα.

Ορίζονται πληρεξούσιοι στην τράπεζα ο πρόεδρος και ο ταμίας

www.holargosbc.gr
billups13
Τα κατάφεραν... μόνοι τους
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
19/06/2011 (13:39)

Οι παίκτες έκαναν τα αδύνατα δυνατά και κατάφεραν να διατηρήσουν τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στα… σαλόνια της Γ' Εθνικής. Οι διοικούντες την ομάδα όμως δεν στάθηκαν στο ύψος τους καθώς χρωστούν στους παίκτες της ομάδας τέσσερις μισθούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" υπερέβαλαν εαυτούς πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό φώτο φίνις με 6 συνεχόμενες νίκες και κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία. Σε όλη αυτή την προσπάθεια άφησαν πίσω τα προβλήματα και πάλεψαν ενωμένοι. Η διοίκηση, όμως, δεν τους αντάμειψε -αν και δεν πρόκειται για ανταμοιβή- με την αποπληρωμή τους.

Μέχρις στιγμής έχουν δοθεί από τη διοίκηση έξι από τους δέκα μισθούς. Έχουν δοθεί κάποιες υποσχέσεις για καταβολή των οφειλομένων οι οποίες ελπίζουμε να υλοποιηθούν.
Jabar
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ-ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Ο Κ.Ο.Χολαργού ανανέωσε την συνεργασία του με τον προπονητή Σάββα Συμεωνίδη μετά την πετυχημένη παρουσία του στο πρωτάθλημα που έληξε και οδήγησε την ομάδα στην κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Από Δευτέρα 20/6/2011 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Χολαργού, συνεχίζονται οι προπονήσεις και οι δοκιμές παικτών, στα πλαίσια του σχεδιασμού που έγινε για την νέα αγωνιστική περίοδο
denny
QUOTE(billups13 @ Jun 19 2011, 18:55 ) *
Τα κατάφεραν... μόνοι τους
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
19/06/2011 (13:39)

Οι παίκτες έκαναν τα αδύνατα δυνατά και κατάφεραν να διατηρήσουν τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στα… σαλόνια της Γ' Εθνικής. Οι διοικούντες την ομάδα όμως δεν στάθηκαν στο ύψος τους καθώς χρωστούν στους παίκτες της ομάδας τέσσερις μισθούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" υπερέβαλαν εαυτούς πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό φώτο φίνις με 6 συνεχόμενες νίκες και κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία. Σε όλη αυτή την προσπάθεια άφησαν πίσω τα προβλήματα και πάλεψαν ενωμένοι. Η διοίκηση, όμως, δεν τους αντάμειψε -αν και δεν πρόκειται για ανταμοιβή- με την αποπληρωμή τους.

Μέχρις στιγμής έχουν δοθεί από τη διοίκηση έξι από τους δέκα μισθούς. Έχουν δοθεί κάποιες υποσχέσεις για καταβολή των οφειλομένων οι οποίες ελπίζουμε να υλοποιηθούν.

αλλο και αυτο...δηλαδη ποιος πληρωνε απο αυτη την κατηγορα?ο εσπερος και η αγ.παρασκευη μονο??
billups13
QUOTE(denny @ Jun 19 2011, 19:48 ) *
αλλο και αυτο...δηλαδη ποιος πληρωνε απο αυτη την κατηγορα?ο εσπερος και η αγ.παρασκευη μονο??


το λεωνιδιο πληρωσε φουλ,η καλαματα λογικα το ιδιο,μυλωνας πρεπει να εχει δωσει 8-9 μηνες το ιδιο εσπερος και καπ,αιγιο επιλεκτικες πληρωμες ,ακρατα 5-6 μηνες,πγε χιονι,εαπ 2-3 μηνες σε 2-3 ατομα,χολαργος πορφυρας δεν ξερω αλλα πρεπει να εχουν παρει πανω απο 7,κρονος 6 μηνες τηρων δεν εχω ιδεα... προσεγγιστικα αυτη ειναι η εικονα της κατηγοριας...
billups13
Στο τιμόνι του Χολαργού και την επόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Σάββας Συμεωνίδης. Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε φέτος μεσούσης της σεζόν τις τύχες της ομάδας και την οδήγησε στην κατάληψη της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο Νότου.

Ο Σάββας Συμεωνίδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χολαργό τόνισε στο basketblog.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα. Ήταν προτεραιότητά μου η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Χολαργό.

Είναι άκρως τιμητικό προς το πρόσωπο μου η προσπάθεια που καταβλήθηκε από πλευράς της διοίκησης ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου διαδραμάτισε το γεγονός πως πλέον με τους παράγοντες διατηρούμε φιλικές σχέσεις πέρα από επαγγελματικές".

Η ανακοίνωση του Χολαργού:

"Ο Κ.Ο. Χολαργού ανανέωσε την συνεργασία του με τον προπονητή Σάββα Συμεωνίδη μετά την πετυχημένη παρουσία του στο πρωτάθλημα που έληξε και οδήγησε την ομάδα στην κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας."
billups13
Σειρά παίρνουν οι παίκτες
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
21/06/2011 (13:13)

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάββα Συμεωνίδη σειρά παίρνουν οι παίκτες της ομάδας. Ο Έλληνας προπονητής κατέθεσε στη διοίκηση της ομάδας τις προτάσεις του για τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται ο Κωνσταντίνος Δανιήλ, ο οποίος όπως μας είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, θα μετακομίσει στην Αμερική.

Οι προπονήσεις των μπλε ξεκινούν από σήμερα και θα διαρκέσουν για περίπου ένα μήνα. Ο Σάββας Συμεωνίδης θα δοκιμάσει και κάποιους παίκτες. Πρώτος στόχος πάντως θα είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
akrata
Σε αναμονή της γενικής συνέλευσης, κατά την οποία θα γίνει ο διοικητικός, αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, αλλά θα συζητηθεί και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βρίσκονται όλοι στο στρατόπεδο της Ακράτας.

Η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας, που υπενθυμίζουμε ότι ανανέωσε την συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα πορευτεί σίγουρα με μειωμένο μπάτζετ τη νέα χρονιά, καθώς οι χαλεποί οικονομικά καιροί που διανύουμε έχουν επηρεάσει τα πάντα.

Από εκεί και πέρα, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές τόσο με τον προπονητή Βασίλη Αναστασόπουλο, όσο και με τους ντόπιους παίκτες Γιάννη Γιούπη, Μιχάλη Μπιτσάκο, Γρηγόρη Τσινούκα, Νίκο Ζίζηλα και Ανδρέα Οικονομόπουλο, οι οποίοι φαίνονται θετικοί στο να συνεχίσουν να φοράνε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ολα αυτά βέβαια, θα συζητηθούν εκτενέστερα μετά τη γενική συνέλευση, η οποία θα αποτελέσει τον «μπούσουλα» για τη συνέχεια στο σχεδιασμό της ομάδας.

Από την άλλη, ο Γιάννης Σταμόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά και βοήθησε πάρα πολύ στην επίτευξη του στόχου, δύσκολα θα συνεχίσει στην Ακράτα, αφού έχει δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από ομάδες τόσο της Β’, όσο και της Γ’ Εθνικής. Επίσης, με τους Χριστόφορο Σταυρουλάκη και Σωτήρη Γεωργιάδη δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη επαφή για την ώρα.

infobasket.gr
APOLLON
QUOTE (billups13 @ Jun 20 2011, 03:55 ) *
το λεωνιδιο πληρωσε φουλ,η καλαματα λογικα το ιδιο,μυλωνας πρεπει να εχει δωσει 8-9 μηνες το ιδιο εσπερος και καπ,αιγιο επιλεκτικες πληρωμες ,ακρατα 5-6 μηνες,πγε χιονι,εαπ 2-3 μηνες σε 2-3 ατομα,χολαργος πορφυρας δεν ξερω αλλα πρεπει να εχουν παρει πανω απο 7,κρονος 6 μηνες τηρων δεν εχω ιδεα... προσεγγιστικα αυτη ειναι η εικονα της κατηγοριας...

συμπερασμα η ομαδα που πληρωσε επεσε πανηγυρικα....κ επειδη πληρωσε ολα οκ οι παιχτες τα πηραν κ εφυγαν κ οι μαλακες μενουν στεναχωριουντε κ ματωνουν...
Pilot_11
QUOTE(APOLLON @ Jun 22 2011, 01:51 ) *
συμπερασμα η ομαδα που πληρωσε επεσε πανηγυρικα....κ επειδη πληρωσε ολα οκ οι παιχτες τα πηραν κ εφυγαν κ οι μαλακες μενουν στεναχωριουντε κ ματωνουν...


η αληθεια φιλε μου ειναι οτι οι ομαδες δε φτιαχνονται εν μια νυκτι. το να παρεις 5-6 παικτες και μεγαλυτερης κατηγοριας δε σε κανει ομαδα. για αυτο και βλεπεις ομαδες με παικτες που δεν εχουν παιξει μεγαλυτερες κατηγοριες να μενουν πιο ευκολα η και να πηγαινουν για πρωταθλημα. και αυτοι που βαζουν λεφτα παιφτουν στη παγιδα των μανατζερ και των προπονητων που τους υποστηριζουν. ιδου τι εφερε αυτη η τακτικη. να δω τωρα που οι ομαδες δε θα δινουν λεφτα πως θα κανουν τα παζαρια τους. οσοι εχουν δικους τους παικτες ή ακαδημιες θα επιζησουν.
denny
QUOTE(Pilot_11 @ Jun 22 2011, 09:23 ) *
η αληθεια φιλε μου ειναι οτι οι ομαδες δε φτιαχνονται εν μια νυκτι. το να παρεις 5-6 παικτες και μεγαλυτερης κατηγοριας δε σε κανει ομαδα. για αυτο και βλεπεις ομαδες με παικτες που δεν εχουν παιξει μεγαλυτερες κατηγοριες να μενουν πιο ευκολα η και να πηγαινουν για πρωταθλημα. και αυτοι που βαζουν λεφτα παιφτουν στη παγιδα των μανατζερ και των προπονητων που τους υποστηριζουν. ιδου τι εφερε αυτη η τακτικη. να δω τωρα που οι ομαδες δε θα δινουν λεφτα πως θα κανουν τα παζαρια τους. οσοι εχουν δικους τους παικτες ή ακαδημιες θα επιζησουν.

κανενας δηλαδη... icon_drunk.gif
Pilot_11
QUOTE(denny @ Jun 22 2011, 08:18 ) *
κανενας δηλαδη... icon_drunk.gif


υπαρχουν αλλα ειναι πολυ λιγες δυστυχως. συγχωρεστε τα ορθογραφικα. μπερδευομαι με τα γκρικλις ελληνικα, smiley.gif
billups13
QUOTE(krotalias @ Jun 22 2011, 10:36 ) *
ki esu billups apo pou ki ws pou gnwrizeis to ti exei dwsei i kathe omada;;upermetra aisiodoxes einai oi apopseis sou oson afora tous misthous pou exoun dwsei kapoies omades kai anaferomai sugkekrimena se autes tis athinas..opote kalo tha itan na min les pragmata pou den gnwrizeis gt paraplaneis ton kosmo kai den maresei katholou auto...

προσεγγιστικα ειπα φιλε μου...οσον αφορα τις αθηναικες οι παικτες του κρονου εβγαλαν ανακοινωση στο basketblog,χολαργο ειπα δεν ξερω αλλα η ομαδα διατηρει κορμο οποτε ειναι λιγο δυσκολο να διατηρεις κορμο δινοντας 5 μηνες,για τον πορφυρα δεν ειχε ακουστει περυσι κατι οποτε υπεθεσα οτι τουλαχιστον 7 θα εχουν παρει οι παικτες,καπ καπου ακουσα οτι εξοφληθηκαν,και μυλωνας πιστευω εχει πληρωσε γυρω στους 8.

λογιστης των ομαδων δεν ειμαι και δεν εχω καμια διαθεση να παραπλανω κανεναν και ουτε με ενδιαφερει...ισα ισα τις αφερεγγυες ομαδες που πληρωνουν με υποσχεσεις τις κρινουμε μεσω του φορουμ για να μαθαινει ο κοσμος...

αφου ξερεις κατι παραπανω πληροφορησε και το φορουμ στο οποιο γραφεις για τις γνωσεις σου να μαθουμε και εμεις για να εχουμε και μια πιο σαφη εικονα κατα που παει το μπασκετ... και αν μπορεις γραφε ελληνικα...
Jabar
Μόνο Ελληνικά παιδιά.Τα υπόλοιπα θα σβήνονται.
stantz
Παντως τα πραγματα στον ομιλο αν εξαιρεσουμε 2-3 ομαδες που ηταν ασυνεπεις ηταν σχετικα καλα (για τα δεδομενα της εποχης).
APOLLON
QUOTE (stantz @ Jun 23 2011, 00:19 ) *
Παντως τα πραγματα στον ομιλο αν εξαιρεσουμε 2-3 ομαδες που ηταν ασυνεπεις ηταν σχετικα καλα (για τα δεδομενα της εποχης).

τωρα που θα ερθει η ολυμπιαδα θα αρχισουν τα σμπαρα 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
denny
QUOTE(APOLLON @ Jun 23 2011, 16:11 ) *
τωρα που θα ερθει η ολυμπιαδα θα αρχισουν τα σμπαρα 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
stantz
QUOTE(APOLLON @ Jun 23 2011, 15:11 ) *
τωρα που θα ερθει η ολυμπιαδα θα αρχισουν τα σμπαρα 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

Σε εχει #@#%# η Ολυμπιαδα και εχεις τετοια καψουρα με 12 δημοσιευσεις σε 5 κατηγοριες και ολες για το σωματειο μας? 68.gif

APOLLON
QUOTE (stantz @ Jun 23 2011, 16:36 ) *
Σε εχει #@#%# η Ολυμπιαδα και εχεις τετοια καψουρα με 12 δημοσιευσεις σε 5 κατηγοριες και ολες για το σωματειο μας? 68.gif

η αληθεια πρεπει να λεγεται ..ειστε οι καλυτεροι στις σμπαριες 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
billups13
QUOTE(billups13 @ Jun 19 2011, 18:55 ) *
Τα κατάφεραν... μόνοι τους
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
19/06/2011 (13:39)

Οι παίκτες έκαναν τα αδύνατα δυνατά και κατάφεραν να διατηρήσουν τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στα… σαλόνια της Γ' Εθνικής. Οι διοικούντες την ομάδα όμως δεν στάθηκαν στο ύψος τους καθώς χρωστούν στους παίκτες της ομάδας τέσσερις μισθούς.

Πιο συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" υπερέβαλαν εαυτούς πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό φώτο φίνις με 6 συνεχόμενες νίκες και κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία. Σε όλη αυτή την προσπάθεια άφησαν πίσω τα προβλήματα και πάλεψαν ενωμένοι. Η διοίκηση, όμως, δεν τους αντάμειψε -αν και δεν πρόκειται για ανταμοιβή- με την αποπληρωμή τους.

Μέχρις στιγμής έχουν δοθεί από τη διοίκηση έξι από τους δέκα μισθούς. Έχουν δοθεί κάποιες υποσχέσεις για καταβολή των οφειλομένων οι οποίες ελπίζουμε να υλοποιηθούν.

Η απάντηση του Κρόνου
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
23/06/2011 (13:30)

Πάγια τακτική μας είναι να προβάλουμε και τις δύο πλευρές ενός θέματος. Έτσι σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση-απάντηση του Κρόνου Αγίου Δημητρίου για το άρθρο μας με τίτλο "Τα κατάφεραν... μόνοι τους."

Αναλυτικά:


"Ως ΔΣ του ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ Αγίου Δημητρίου θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την ανάρτησή σας υπό τον τίτλο "Τα κατάφεραν… μόνοι τους" στις 19/06/2011 (13:39).

Είμαστε της γνώμης ότι, προτού ο συντάκτης σας προβεί στη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου κειμένου, για λόγους σεβασμού του κοινού περί δικαίου αισθήματος, ηθικής, ισότητας και δεοντολογίας, όφειλε να επικοινωνήσει με τη Διοίκηση του συλλόγου μας και να ακούσει και τη δική μας άποψη επί των όσων μεταφέρει, πράγμα που δεν έπραξε στο ελάχιστο. Αν δεν μας έβρισκε (που το αποκλείουμε γιατί στα 35 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας του σωματείου μας είμαστε διαρκώς και αδιάλειπτα παρόντες), θα κατανοούσαμε αυτή τη μονομερή τοποθέτηση.

Το γεγονός ότι δεν μπήκε καν στον κόπο να μας αναζητήσει για να ακουστεί και η γνώμη της Διοίκησης του συλλόγου επί των όσων αδίκως της επισυνάπτει, μια και η αλήθεια δεν μπορεί να είναι ποτέ μονόπλευρη, μας καθιστά εξαρχής καχύποπτους για τα κίνητρα και τη σκοπιμότητα που υπηρετεί μια τέτοια ανάρτηση μεσούσης της μεταγραφικής περιόδου και ενώ οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας προσπαθούν να επουλώσουν τις οικονομικές πληγές τους από τις επιπτώσεις της πρώτης "μνημονιακής" χρονιάς στον αθλητισμό, και στο μπάσκετ ειδικότερα, αλλά και να προβούν στο σχεδιασμό και στη στελέχωση των ομάδων τους, όσο αυτό τους είναι επιτρεπτό μέσα στη δεινή και τραγική οικονομική πραγματικότητα που βιώνει το σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας.

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν σχεδιάζαμε και συγκροτούσαμε την ομάδα, κανείς δεν είχε κατά νου ότι θα βιώναμε ως σωματείο και ως κοινωνία την πραγματικότητα μιας τέτοιου μεγέθους και έκτασης οικονομικής κρίσης, με τη χώρα υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ, με το "Μνημόνιο", τον υπαρκτό κίνδυνο χρεωκοπίας και την ολοκληρωτική σχεδόν περιστολή των κοινωνικών δαπανών από μεριάς Πολιτείας.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς ως Διοίκηση θα είχαμε υλοποιήσει με ακρίβεια ημέρας το πλάνο μας και θα είχαμε εξοφλήσει κάθε μας οικονομική οφειλή αν η Πολιτεία δεν μας γύριζε την πλάτη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αρνούμενη να εξοφλήσει τις οφειλές της προς το σύλλογό μας, αν η Επίτροπος επέτρεπε και έδινε τη δυνατότητα στη Δημοτική Αρχή της πόλης μας να μας ενισχύσει στο πλαίσιο μιας στοιχειώδους ανταποδοτικότητας απέναντι στα όσα τόσες δεκαετίες αδιάλειπτα προσφέρουμε στην αθλούμενη νεολαία του Αγίου Δημητρίου και αν οι μισοί και πλέον χορηγοί μας μέσω διαφημίσεων δεν ήραν την οικονομική τους υποστήριξη προς το σύλλογο προσπαθώντας οι ίδιοι να διατηρήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους στις τρέχουσες συνθήκες κρίσης.

Παρ’ όλα αυτά, έχουμε καταφέρει να εξοφλήσουμε εφτά από τους εννιά (και όχι έξι από τους δέκα!!!) μήνες στους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας, ενώ θα βρούμε λύση στο άμεσο μέλλον και πάντα σε συμφωνία μαζί τους για το υπόλοιπο της οφειλής. Επομένως, μπορεί να έχουμε παρουσιάσει μια μικρή καθυστέρηση στην εκπλήρωση των οικονομικών μας υποχρεώσεων (εκ των πραγμάτων και εξ ανάγκης, μια και εμείς ως Διοίκηση κληθήκαμε τελευταία στιγμή να βρούμε λύσεις σε μια πρωτοφανή αδυναμία οικονομικής στήριξης των προσπαθειών μας τόσο από την Πολιτεία, όσο και από την ιδιωτική πρωτοβουλία), αλλά πολύ απέχουμε από το να χαρακτηριστούμε ασυνεπείς όταν έχουμε ήδη ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις μας προς τους αθλητές μας σε ποσοστό που αγγίζει το ογδόντα τοις εκατό.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν ποια σκοπιμότητα υπηρετεί η στοχοποίηση της "ασυνέπειάς" του ΔΣ του ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ από το συγκεκριμένο άρθρο, όταν γνωρίζουμε ότι άλλες ομάδες στην κατηγορία μας δεν έχουν υλοποιήσει στο ελάχιστο τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στους αθλητές τους.

Ποιες σκέψεις και συναισθήματα, αλήθεια, γεννά στους αθλητές αυτών των ομάδων, που έπαιξαν ολόκληρο πρωτάθλημα έχοντας πληρωθεί ένα, δυο ή και κανένα μηνιάτικο (γιατί εμείς τουλάχιστον γνωρίζουμε πολύ περισσότερες της μιας τέτοιες περιπτώσεις), το γεγονός ότι οι συνάδελφοί τους στον ΓΣ ΚΡΟΝΟ έπαιζαν και "τα κατάφεραν… μόνοι τους" (για όσους είχαν την τύχη να αγωνιστούν στο σύλλογο μας, μόνο γέλια μπορεί να φέρνει αυτός ο τίτλος, αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο σύλλογος μας είναι μια μεγάλη οικογένεια στην οποία μόνος του δεν είναι και δεν έχει αισθανθεί ποτέ κανένας) έχοντας εξοφληθεί κατά ογδόντα τοις εκατό και έχοντας μέχρι τέλους την αμέριστη στήριξη, φροντίδα και αγάπη τόσο της Διοίκησης, όσο και των φιλάθλων του Αγίου Δημητρίου;

Τα συμπεράσματα στην κρίση των αναγνωστών σας. Αναμένουμε τη δημοσίευση της παρούσας τοποθέτησής μας ως απάντηση στα όσα άδικα μας καταλόγισε ο συντάκτης σας.

Το ΔΣ του ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ Αγίου Δημητρίου"


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενίσχυση για τον Αετό
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
23/06/2011 (14:40)

Αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Αετός. Οι πρωταθλητές της Α' ΕΣΚΑ μετά τους Στράγκα, Μακρόπουλο και Τρικαλιώτη προσέθεσε στο δυναμικό του και τον Άκη Μητρόπουλο (27, 1.94) που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Πλέον, το συγκρότημα του Θανάση Αναστασόπουλου ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο στην περιφερειακή της γραμμή και δείχνει να έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν και να διεκδικήσει την άνοδό της στη Β' Εθνική.
billups13
Μετά τις εκλογές, προγραμματισμός
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
23/06/2011 (22:52)

Με το υπάρχον Δ.Σ. θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά ο Πορφύρας καθώς υπήρξε ομόφωνη απόφασή της η Γενική Συνέλευση του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ που παρέτεινε τη θητεία του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου για ακόμη ένα (1) χρόνο.

Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, σε πρώτο πλάνο τίθεται ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς με το θέμα του προπονητή να αποτελεί προτεραιότητα. Επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Κώστας Παπαμάρκος, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής.
billups13
Πήρε Μπάλλα ο Μίλωνας
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
25/06/2011 (13:25)

Ο Τάκης Πανούλιας τόνιζε τις προηγούμενες ημέρες πως μέλημα δικό του αλλά και της διοίκησης του Μίλωνα ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της περυσινής ομάδας που τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και να ενισχυθεί η ομάδα στη ρακέτα.

Αυτό έγινε και επίσημα εχθές καθώς από τα γραφεία του Συλλόγου πέρασαν οι Θανάσης Μέντζος (31, 1.83), Κώστας Μπίκας (24, 1.93), Θεολόγος Βλαβιανός (23, 2.00), Γιώργος Ρουσσόπουλος (30, 1.97) και Ηλίας Βουρλίτης (25, 1.98) και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για ακόμη μία χρονιά.

Πέρα από τις ανανεώσεις η ομάδα του Τάκη Πανούλια εξασφάλισε και την υπογραφή του σέντερ Ζώη Μπάλλα (23, 2.03). Ο 23χρονος σέντερ πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου πραγματοποιώντας μία καλή χρονιά και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές βοήθειες κάτω από το καλάθι της ομάδας του.

Τέλος, οι πράσινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Πάρη Βαμβακά (20, 2.01) με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι και αυτός κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανανέωσε ο Παπαμάρκος
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
25/06/2011 (14:47)

Με τον Κώστα Παπαμάρκο στο τιμόνι της ομάδας θα πορευθεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Πορφύρας. Οι διοικούντες τον Σύλλογο έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και το έργο που παρουσίασε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος παρά τα πολλά προβλήματα και το μικρό ρόστερ κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της ομάδας και να την οδηγήσει στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης της βαθμολογίας.

Στόχος του προπονητή είναι να διατηρηθεί ένα μέρος του ρόστερ της περυσινής ομάδας και να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να ενισχυθεί εν όψει της επόμενης σεζόν που αναμένεται να είναι εξίσου, αν όχι πιο, δύσκολη.
coachara

Ενίσχυση για τον Αετό
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
23/06/2011 (14:40)

Αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Αετός. Οι πρωταθλητές της Α' ΕΣΚΑ μετά τους Στράγκα, Μακρόπουλο και Τρικαλιώτη προσέθεσε στο δυναμικό του και τον Άκη Μητρόπουλο (27, 1.94) που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Πλέον, το συγκρότημα του Θανάση Αναστασόπουλου ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο στην περιφερειακή της γραμμή και δείχνει να έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν και να διεκδικήσει την άνοδό της στη Β' Εθνική.
[/quote]Πολυ καλες και ουσιαστικες οι μεταγραφες και σιγουρα θα διεκδικησει την ανοδο η ομαδα του Αετου,πηρε εμπειρους και πολυ καλους παιχτες,ειδικα οι δυο κοντοι ο Τρικαλιωτης και ο Μητροπουλος ειναι παιχταραδες και θα βοηθησουν πολυ στα δυσκολα ματς μεσα στην χρονια και με την ποιοτητα τους και με την εμπειρια τους.Πολυ καλη ομαδα θα εχει ο Αετος.
billups13
QUOTE(coachara @ Jun 25 2011, 17:53 ) *
Ενίσχυση για τον Αετό
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
23/06/2011 (14:40)

Αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Αετός. Οι πρωταθλητές της Α' ΕΣΚΑ μετά τους Στράγκα, Μακρόπουλο και Τρικαλιώτη προσέθεσε στο δυναμικό του και τον Άκη Μητρόπουλο (27, 1.94) που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Πλέον, το συγκρότημα του Θανάση Αναστασόπουλου ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο στην περιφερειακή της γραμμή και δείχνει να έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν και να διεκδικήσει την άνοδό της στη Β' Εθνική.
Πολυ καλες και ουσιαστικες οι μεταγραφες και σιγουρα θα διεκδικησει την ανοδο η ομαδα του Αετου,πηρε εμπειρους και πολυ καλους παιχτες,ειδικα οι δυο κοντοι ο Τρικαλιωτης και ο Μητροπουλος ειναι παιχταραδες και θα βοηθησουν πολυ στα δυσκολα ματς μεσα στην χρονια και με την ποιοτητα τους και με την εμπειρια τους.Πολυ καλη ομαδα θα εχει ο Αετος.

το λεωνιδιο περυσι 15 αυγουστου ειχε ανεβει...
coachara
QUOTE(billups13 @ Jun 25 2011, 18:52 ) *
το λεωνιδιο περυσι 15 αυγουστου ειχε ανεβει...

Σωστος,δεν ειπα ομως ανεβηκε,ειπα εχει την ποιοτητα να το κανει....
billups13
απλα ειναι ετσι αυτο το πρωταθλημα που με 2 συνεχομενες νικες μια ομαδα παει για ανοδο και με δυο ηττες η ομαδα παει για φουντο... οποτε δεν ειναι για προβλεψεις...ολες οι ομαδες πανε να σωθουν...οποια σωθει πιο γρηγορα..ΑΝΕΒΗΚΕ smiley.gif
IORGOS7o
QUOTE (billups13 @ Jun 25 2011, 17:08 ) *
απλα ειναι ετσι αυτο το πρωταθλημα που με 2 συνεχομενες νικες μια ομαδα παει για ανοδο και με δυο ηττες η ομαδα παει για φουντο... οποτε δεν ειναι για προβλεψεις...ολες οι ομαδες πανε να σωθουν...οποια σωθει πιο γρηγορα..ΑΝΕΒΗΚΕ smiley.gif

οι κακές γλώσσες θελουν τον Ολπιονικη να αδυνατεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής
Σ αυτή την περίπτωση ανεβαίνει η Απολλωνιαδα. Και επειδή
δεν βλέπω φως από εκεί η επόμενη ομάδα είναι αυτή του Πυργου;;;
leon7
QUOTE (coachara @ Jun 25 2011, 16:53 ) *
Ενίσχυση για τον Αετό
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
23/06/2011 (14:40)

Αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Αετός. Οι πρωταθλητές της Α' ΕΣΚΑ μετά τους Στράγκα, Μακρόπουλο και Τρικαλιώτη προσέθεσε στο δυναμικό του και τον Άκη Μητρόπουλο (27, 1.94) που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Πλέον, το συγκρότημα του Θανάση Αναστασόπουλου ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο στην περιφερειακή της γραμμή και δείχνει να έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν και να διεκδικήσει την άνοδό της στη Β' Εθνική.
Πολυ καλες και ουσιαστικες οι μεταγραφες και σιγουρα θα διεκδικησει την ανοδο η ομαδα του Αετου,πηρε εμπειρους και πολυ καλους παιχτες,ειδικα οι δυο κοντοι ο Τρικαλιωτης και ο Μητροπουλος ειναι παιχταραδες και θα βοηθησουν πολυ στα δυσκολα ματς μεσα στην χρονια και με την ποιοτητα τους και με την εμπειρια τους.Πολυ καλη ομαδα θα εχει ο Αετος.

Συμφωνω απολυτα και εχω εκφρασει την ιδια αποψη,βεβαια διαφωνω με την τακτικη της συγκεκριμενης ομαδας να μην δινει καμια σημασια σε ακαδημιες και οργανωσης σε μικρα παιδια αλλα αυτο ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο,η ομαδα ειναι καλη και εχει ποιοτητα,αλλα αυτα θα τα δουμε τον χειμωνα που εκει κρινονται ολα.
billups13
Συνεχίζει ο Παρασκευόπουλος
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
26/06/2011 (12:37)

Η παραμονή του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην κατηγορία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες και τον προπονητή που κατάφεραν να επιτύχουν έξι συνεχόμενες νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές και να παραμείνουν στην κατηγορία. Η διοίκηση της ομάδας έμεινε ικανοποιημένη από το έργο του Αλέξανδρου Παρασκευόπουλου και γι αυτό το λόγο ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και γνωρίζοντας πως η υπόθεση παραμονή θα είναι πιο δύσκολη απ ότι πέρυσι, προχωρά σε μελετημένες κινήσεις.

Προτεραιότητά του αποτελεί η παραμονή των βασικών συντελεστών του περυσινού θαύματος της παραμονής και από εκεί και πέρα η προσεκτική εύρεση παικτών με όσο το δυνατόν μικρότερο ποσοστό λάθους.
stantz
Αν αποχωρησει ο Ολυμπιονικης τοτε κατα 99% τη θεση του θα παρει η Ζακυνθος... Μαλιστα επειδη πεσαμε και εμεις στη Γ μαλλον θα μετακινηθει μια ομαδα της Αττικης στον αλλο ομιλο στη θεση του Ηρακλειου (που θα παρει τη θεση μας στην Β).

Δυσκολο πρωταθλημα το φετινο για τις περισσοτερες ομαδες...
billups13
QUOTE(stantz @ Jun 26 2011, 13:42 ) *
Αν αποχωρησει ο Ολυμπιονικης τοτε κατα 99% τη θεση του θα παρει η Ζακυνθος... Μαλιστα επειδη πεσαμε και εμεις στη Γ μαλλον θα μετακινηθει μια ομαδα της Αττικης στον αλλο ομιλο στη θεση του Ηρακλειου (που θα παρει τη θεση μας στην Β).

Δυσκολο πρωταθλημα το φετινο για τις περισσοτερες ομαδες...

τωρα εξηγουνται οι μεταγραφες κωτσετα σαμαρα... καλες κινησεις παντως,και οι δυο τους ειναι καλοι παιχτες και την ξερουν την κατηγορια...

QUOTE(stantz @ Jun 26 2011, 13:42 ) *
Αν αποχωρησει ο Ολυμπιονικης τοτε κατα 99% τη θεση του θα παρει η Ζακυνθος... Μαλιστα επειδη πεσαμε και εμεις στη Γ μαλλον θα μετακινηθει μια ομαδα της Αττικης στον αλλο ομιλο στη θεση του Ηρακλειου (που θα παρει τη θεση μας στην Β).

Δυσκολο πρωταθλημα το φετινο για τις περισσοτερες ομαδες...

Καθυστερούν οι εξελίξεις
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
26/06/2011 (15:22)

Η προσεχής Τετάρτη είναι μία μέρα άκρως κρίσιμη για το μέλλον του Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας στις εθνικές κατηγορίες. Ως γνωστόν τα προβλήματα στην επαρχιακή είναι ουκ ολίγα και είναι περισσότερο οικονομικής φύσεως. Γι' αυτό το λόγο, στις προηγούμενες συναντήσεις των διοικούντων είχε πέσει στο τραπέζι η ιδέα η ομάδα να παραμείνει στην Α1 ΕΣΚΑΗ, μία πρόταση όμως που βρήκε την πλειοψηφία κατηγορηματικά αντίθετη.

Έτσι, όλα δείχνουν πως παρά τα πολλά προβλήματα η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με παίκτες από την Ολυμπία (Τροχανάς, Κριτσέλης, Ζωγόπουλος) μαζί με κάποιους παίκτες από την εφηβική ομάδα και όλους όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν στην ομάδα και μετά θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση 1-2 παικτών που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αυτός είναι ο προβλεπόμενος σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά και την παρθενική συμμετοχή του Ολυμπιονίκη στη Γ' Εθνική. Οι όποιες αποφάσεις σχετικά με το Δ.Σ πρέπει, όμως, να παρθούν το συντομότερο δυνατό γιατί ο χρόνος πιέζει και είναι αντίπαλος της προσπάθειας.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Κομήτης
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
26/06/2011 (00:30)

Αν υπάρχει μια ομάδα που δείχνει… δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, είναι το Ανατόλια. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποί του πιστεύουν ότι μπορεί να αγωνιστούν στη Β' εθνική, μια και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν δύο Πελοποννήσοιοι κατορθώσουν να κατεβάσουν ομάδα στο πρωτάθλημα.

Εκτός από την Ολυμπιάδα, για την οποία πρώτοι γράψαμε, υπάρχει… θέμα και με τον Κόροιβο. Η ομάδα της Αμαλιάδας με άδεια ταμεία, με διοίκηση που χρωστάει σε ουκ ολίγους, με χρέη ακόμα και στο βόλεϊ, χωρίς να μπορεί να πείσει κανέναν να επενδύσει στο σωματείο που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στην Α2, αλλά δεν το άντεξε, ενδέχεται να αποσυρθεί.

Κάτι που κανείς μας δεν το θέλει, καθώς είναι σημαντικό για το μπάσκετ όλες οι ομάδες να δηλώνουν "παρών", αλλά και να μπορούν να καλύπτουν τα έξοδα τα οποία κάνουν.


QUOTE(billups13 @ Jun 26 2011, 15:33 ) *
Αν υπάρχει μια ομάδα που δείχνει… δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, είναι το Ανατόλια. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποί του πιστεύουν ότι μπορεί να αγωνιστούν στη Β' εθνική, μια και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν δύο Πελοποννήσοιοι κατορθώσουν να κατεβάσουν ομάδα στο πρωτάθλημα.

Εκτός από την Ολυμπιάδα, για την οποία πρώτοι γράψαμε, υπάρχει… θέμα και με τον Κόροιβο. Η ομάδα της Αμαλιάδας με άδεια ταμεία, με διοίκηση που χρωστάει σε ουκ ολίγους, με χρέη ακόμα και στο βόλεϊ, χωρίς να μπορεί να πείσει κανέναν να επενδύσει στο σωματείο που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στην Α2, αλλά δεν το άντεξε, ενδέχεται να αποσυρθεί.

Κάτι που κανείς μας δεν το θέλει, καθώς είναι σημαντικό για το μπάσκετ όλες οι ομάδες να δηλώνουν "παρών", αλλά και να μπορούν να καλύπτουν τα έξοδα τα οποία κάνουν.


αν δηλωσει αδυναμια και ο κοροιβος οντως ανεβαινει το κολλεγιο ανατολια που βγηκε δευτερο στην τριπλη ισοβαθμια που εγινε στη λειβαδια... ετσι οπως πανε τα πραγματα πολυ πιθανον να ανεβει και ο εσπερος στη β....

απο οτι φαινεται κομβικης σημασιας για το τι θα γινει του χρονου ειναι η καταβολη των 100000 ευρω της επιχορηγησης που το κρατος χρωσταει στις ομαδες τις Α2. γιατι αν ο κοροιβος παρει αυτα τα χρηματα λογικα θα κατεβει στη β... αλλιως....
billups13
QUOTE(billups13 @ Jun 26 2011, 15:39 ) *
Κομήτης
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
26/06/2011 (00:30)

Αν υπάρχει μια ομάδα που δείχνει… δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, είναι το Ανατόλια. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποί του πιστεύουν ότι μπορεί να αγωνιστούν στη Β' εθνική, μια και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν δύο Πελοποννήσοιοι κατορθώσουν να κατεβάσουν ομάδα στο πρωτάθλημα.

Εκτός από την Ολυμπιάδα, για την οποία πρώτοι γράψαμε, υπάρχει… θέμα και με τον Κόροιβο. Η ομάδα της Αμαλιάδας με άδεια ταμεία, με διοίκηση που χρωστάει σε ουκ ολίγους, με χρέη ακόμα και στο βόλεϊ, χωρίς να μπορεί να πείσει κανέναν να επενδύσει στο σωματείο που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στην Α2, αλλά δεν το άντεξε, ενδέχεται να αποσυρθεί.

Κάτι που κανείς μας δεν το θέλει, καθώς είναι σημαντικό για το μπάσκετ όλες οι ομάδες να δηλώνουν "παρών", αλλά και να μπορούν να καλύπτουν τα έξοδα τα οποία κάνουν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό τις αθλιότητες συγκεκριμένου μπασκετικού site και κάποιου δημοσιογράφου κ.Τρίγκα.Οι συγκεκριμένοι κύριοι απροκάλυπτα διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για τον σύλλογό μας και κατασυκοφαντούν τα μέλη του Δ.Σ αποκαλώντας τους με μειωτικούς για την προσωπικοτητάς τους χαρακτηρισμούς.Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας και όσους φιλάθλους θέλουν να ενημερώνονται αντικειμενικά για εμάς ,από εδώ και στο εξής ότι και αν διαβάσουν στο συγκεκριμένο site δεν θα έχει σχέση με την πραγματικότητα και με τα πλάνα του συλλόγου.Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η ομάδα μπάσκετ θα αγωνιστεί κανονικότατα στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής ,δεν συζητάει με κανέναν κάτι διαφορετικό και θα έχει μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα.Τους παραπάνω κυρίους τους αφήνουμε στην αθλιότητα που έστησαν,δεν πρόκειτε να ξανασχοληθούμε μαζί τους,ας γράψουν ότι θέλουν για εμάς χωρίς εμάς.Να ξέρουν όμως ότι εάν χρειαστεί να υπερασπιστούμε τον συλλογό μας δεν θα διστάσουμε δημόσια να πούμε με ονόματα και γεγονότα τον λόγο αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς.


koroivosbc
stantz
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
28/06/2011 (16:49)

Ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος είχε διαμηνύσει τόσο στην διοίκηση ότι ήθελε πάση θυσία τον Τάσο Κανταρτζή στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ο έμπειρος παίκτης, όμως, θα αποχωρήσει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αθήνας, πιθανότατα από την Α' ΕΣΚΑ.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, οι άνθρωποι του Κεραυνού Αιγίου έχουν βάλει στο στόχαστρο τους Βασίλη Κορακιανίτη και Παναγιώτη Τσεκλένη που την περυσινή χρονιά αγωνίστηκαν στη Γ' Εθνική με τα χρώματα των Παναχαϊκής και Ε.Α. Πατρών, αντίστοιχα.

Εξάλλου, ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος θα επιδιώξει να ενισχύσει την ομάδα και με νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.
stantz
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
28/06/2011 (17:55)

Κανονικά θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ο Κόροιβος Αμαλιάδας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας. Οι διοικούντες την επαρχιακή ομάδα δείχνουν αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία και -γιατί όχι- την άμεση επάνοδο στην Α2 κατηγορία.

Συμμορφωθηκε........... 68.gif
Pilot_11
QUOTE(stantz @ Jun 28 2011, 16:28 ) *
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
28/06/2011 (17:55)

Κανονικά θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ο Κόροιβος Αμαλιάδας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας. Οι διοικούντες την επαρχιακή ομάδα δείχνουν αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία και -γιατί όχι- την άμεση επάνοδο στην Α2 κατηγορία.

Συμμορφωθηκε........... 68.gif


με τι παικτες? μαλλον απο τις ακαδημιες.
billups13
Ψάχνει δύο ακόμη
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
29/06/2011 (15:54)

Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Πολύβιος Μεγαλόπολης, ο οποίος απέκτησε τους Γιώργο Σπαντιδέα και Δημήτρη Ραμπιέ. Η επαρχιακή ομάδα αθόρυβα συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση. Έτσι, μετά την απόκτηση των δύο παικτών, ο Αντώνης Κούτρης επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας με έναν πλεϊμέικερ και έναν σέντερ που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο προπονητής του Πολύβιου έχει κάποιους παίκτες στο μυαλό του αλλά θέλει να εξετάσει όλες τις περιπτώσεις προσεκτικά και να σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά της κάθε μίας ξεχωριστά, προκειμένου να κάνει την καλύτερη επιλογή.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο στόχαστρο ο Θέος
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
29/06/2011 (16:27)

Ανταγωνιστικός και άκρως ποιοτικός θέλει να εμφανιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Αετός. Οι νεοφώτιστοι έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις και πλέον στοχεύουν στην απόκτηση του Μάκη Θέου από τον Πανελευσινιακό.

Έχουν γίνει οι αρχικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ο έμπειρος φόργουορντ αυτή την περίοδο συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής ενόπλων, με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει οι εξελίξεις. Αυτή η μεταγραφή, εφόσον ολοκληρωθεί θετικά, αναμένεται να είναι και η τελευταία για τον Αετό.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Θανάσης Αναστασόπουλος θα χτενίσει εκ νέου την αγορά για να βρει το τελευταίο κομμάτι του παζλ για την ομάδα του.

stantz
Φετος τελικα παλι 5 ομαδες υποβιβαζονται στα τοπικα απο καθε ομιλο Νοτου?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.